Orijinalini görmek için tıklayınız : Vee Sezer Badur Gitti
SivasSpor.Com 01.01.2010, 13:04 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg
Sezer Badur'un Trabzonspor'a transfer olacağını ilk Sivasspor.Com duyurmuştu ve sonunda transfer resmen gercekleşti.
Trabzonspor Kulubu resmi sitesi transferi doğrulayarak Sezer Badur ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular.
Trabzonsporun Sezer Badur için Sivasspor kulübüyle gecenin geç saatine kadar görüşme yapıldığı belirtildi. Bu görüşmelerin sonucunda Sivasspor'a 700 bin Euro civarında bonservis bedeli ödendiği öğrenildi.
Transfer SivasSpor.Com da takip edilir.
yigidoğukan 01.01.2010, 13:09 üzüldüm :mad: ,
yurtsall 01.01.2010, 13:11 takas mı yapıldı.eğer takas olarak engin baytar geldiyse çok iyş olur.
Her iki taraf içinde transfer hayırlı olur inşallah..
Bu arada sitemizide tebrik ediyorum
Besyo_cu 01.01.2010, 13:12 Kamanan'ın 350 bin euro oldugu yerde 700 bin Euro Sezer Badur için çok iyi para birde üstüne takasta iyi bir oyuncu aldıysak işte o zaman müthiş olmuştur.
Sezer Kronik sakat ne diye ts bu kadar para verdi hayret. Her ts macında Sezer mutlaka bir tsli ile kavga ederdi trabzon taraftarları bu transferi nasıl karşılıyor acaba...
karahisarli 01.01.2010, 13:13 sezer in sivasa cok büyük emekleri var ayrica adamligida tartisilmaz süper bir insan ancak son zamanlarda performansinda büyük düsüsler vardi trabzona hayirli olsun basarilar sezer
zaten takımda sata sata adam bırakmadılar..şimdi de kamananı bursaspor a ....... düşünüyolar..arkadaşlar bu yonetim baskan hariç fiyaskodur.KAMANAN SATILMASIN !!!! 16 MEKAN 58 VATAN
eyuphulagu 01.01.2010, 13:18 Sezer herhalde takas olmadı;parayla transfer oldu anlaşılan...Trabzonspor'a hayırlı olsun..Bize son 2 yılda çok şeyler veren bir oyuncuydu...Zaten kendisi de Almanya da geçen yıl verdiği röportajlarda hep büyük bir takıma gitmek istediğinden söz ediyordu...Kendisine teşekkür edip Güle Güle Sezer diyoruz...
YİGİDOKENTLİ 01.01.2010, 13:22 sezer badur harika bir futbolcuydu inşallah trabzonda başali olur engin takasi olmadi sanirim olsaydi güzel olurdu ama yönetim ve hoça anternefini bulur
buraks58 01.01.2010, 13:23 emeklerinden dolayı teşekkürler sezer.700 bin euro çok iyi para. şimdi transferde iyi bi adam almalarını bekleyebiliriz yönetimimizden.
sivaslitaner58 01.01.2010, 13:23 neden gittin be sezer uzuldum ama trabzonda sana basarilar dilerim
ShabbatShalom 01.01.2010, 13:25 Takas olarak Engin Baytar'mı geldi acaba? Eğer sadece 700 bin ise çok kötü olur..
maiuslee 01.01.2010, 13:28 üzüldüm ben bu transfere..çünki sezer çok iyi futbolcu.sadece formunda büyük düşüş vardı.ama hayırlısı diyelim.engin baytarın geleceği söyleniyordu.çok iyi yetenekli futbolcu engin baytar ama bir o kadar da disiplinsiz.çok sorun çıkaran bi futbolcu.gördüğü 5 sarıkarttan 4 ü rakiple veya hakemle dalaşmaktan....bu arada kamanan kesinlikle gitmemeli.mehmet yıldız ın transferi için gösterdiğimiz tepkiyi kamanan içinde yapmalıyız
yukarıyıldızlı 01.01.2010, 13:28 hiç iyi olmadı bana göre ayrıca 3.5 yıl değil 2.5 yıl anlaşma sağlanmış murat tosun u da lazlar almış....
noname87 01.01.2010, 13:31 Sezer için iyi oldu en azından adam kendini Trabzonda kabul ettirirse önü açık Sezerin bize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim özellikle Fenere attığı golü hayatım boyunca unutmam herhalde 700bin euroda bu transfer için normal bir rakamdır bence Kamananda 700-1 civarı satılabilir yerlerine hoca kendi sistemini oynayabilen oyuncular getirecek tahminimce
sivaslitaner58 01.01.2010, 13:31 semih senturk belki satiliyormus sivasspor hemen devreye girsin
tanju_58 01.01.2010, 13:31 İnşallah yönetim Sezeri satarken yerini doldurabilecek birisini bulupta satmıştır.Eğer bulmadılarsa sene başında yapılan transfer hataları devam ediyor demektir...
Sezer Badur'a Sivassporumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim.Trabzonsporda başarılı olmasını dilerim...
pepsiyusuf 01.01.2010, 13:33 gardaşlar elimizdeki kaliteli futbolcular tek tek gidiyor başarıda onların emekleri çok büyük yerlerine aldığımız topçulardan kimseye faydası olmadı bence sivasın en kaliteli futbolcularının başında sezer gitmesi kötü oldu be artı yerine doğru düzgün transfer yapıldımı oda malum bu durum hiç iyi göstermiyor bir keita aldık başka bir futbolcu daha almadık keitanın nasıl futbolcu olduğunu dahi bilmiyoruz keita dışında başka futbolcuyla anlaşıldı mı
:confused:
SİVASLI MERT 58 01.01.2010, 13:33 sonunda kurtulduk bi ruhsuzdan daha adam sahada geziyodu sadece be sadece bu sene değil gecen senede böylyedi sezer badur iiyiki gitti
ENGİN BAYTAR İNŞALLAH GELMİŞTİR
58_babacan_58 01.01.2010, 13:38 YAW ARKADAŞ TAKIMI DAĞITMANIN ANLAMI NEYDİ ŞİMDİ VE SEZER GİTTİYSE ENGİN BİZE GELDİMİ ===????
SİVASLI MERT 58 01.01.2010, 13:40 eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA
babapiton 01.01.2010, 13:41 Sezer'e yeni takımında başarılar...
1anadoluyildizi 01.01.2010, 13:45 ya Allah askinda bu ne sacmalik sezer badur bizim celik kadromuzun bizim omurgamizin oyuncusu:mad:
58musab58 01.01.2010, 13:46 ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..
geçen sezon o ve dağaşan vazgeçilmezdi ama sakatlık sorası tam bi hayal ürününe dönüştü ilk yarıda hiç bi iş yapmayanlardandı üzülmedim açıkçası ama yolu bahtı açık olsun
58_babacan_58 01.01.2010, 13:48 TAKIMI DAĞITMA YÖNETİM DUY SESİMİZİ TAKIMI DAĞITMAAAAAAAA BU KADAR NE GEREĞİ VAR YAAAAA TAKIMI DAĞITMANIN.BİZE ZARARDAN BAŞKA BİŞEY KAZANDIRMAZ GELEN OYUNCULAR UYUM SORUNU YAŞARLARSA NE OLACAK KÜMEYEMİ DÜŞMEMİZİ İSTİYOSUN YÖNETİMMMMMM
zaralı19 01.01.2010, 13:48 ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..
kardeş kamanan gitmeyecek yönetim bırakmaz sezerin gitmeside iyi oldu bence
zaralı19 01.01.2010, 13:50 eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA
kardeş hemen bir oyuncu gitti diye istifamı edecekler allah aşkına biraz gerçekçi olun onun yerine iyi bir oyunucu alacaklarki gönderdiler
babapiton 01.01.2010, 13:54 semih senturk belki satiliyormus sivasspor hemen devreye girsin
beni güldürdün allahta seni güldürsün :D:D:D
cılgınsivas58 01.01.2010, 13:55 engin gelmediyse sezeri niye sattılar sezer iyi oyuncudur gitmesini istememiştim
babapiton 01.01.2010, 13:55 eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA
Bu günkü kurla 1.502 milyona gitmiş adam konusuyon birde yonetim istifa diyorsun :S
babapiton 01.01.2010, 14:02 1 Euro = 2,14689587 Türk Lirası
700*2,14689587=1502.827109 Türk Lirası
Eski Parayla 1.502 Trilyon azmı şimdi sezer için ???
kiNgSiZe58 01.01.2010, 14:21 Sezer Gitmemeliydi. Yönetim Yanlis Yapmaya YENIDEN basliyor. Haydi hayirlisi..
yigidomustafa58 01.01.2010, 14:22 hiç gitmesini istemediğim bir futbolcuydum büyük emekleri var bu takımda teşekkür ediyorum yeni takımında baraşılar diliyorum...
izmirligardaş58 01.01.2010, 14:42 madem gitmeyecekti adam gibi oynayacaktı ne faydası vardı bu sene bülentin yalakası onlar daha ii oldu bazı adamların önü açılmış oldu
yigido yakup 01.01.2010, 14:45 ne diyelim hayirli ugurlu olsun.sezer bize cok emek verdi aldigi paranin hakini fazlasiyla verdi vede giderken bize para kazandirarak adam gibi kavgasiz dögüssüz ayrildi.
sezer verilirmiydi verilmezmiydi diye tatismalara girmek gereksiz duyduguma göre hoca sezer kafasinda bitirmis birde sezon sonu belli bir parayi getirirse diye madde varmis.yönetimimizde akilli davranarak hem verim alamayacagi oyuncuyu fazla kalabalik vede masraf olarak takimda tutmadi hemde cok daha fazla ücret alarak bu konuyu kapatti.
bazen her yerde futbol hersey degildir takimi takim yapan özellikler korunmalidir.
zaralı19 01.01.2010, 15:15 1 Euro = 2,14689587 Türk Lirası
700*2,14689587=1502.827109 Türk Lirası
Eski Parayla 1.502 Trilyon azmı şimdi sezer için ???
doğru demişsin kardeşim azmı iyi para almışız
SEVDAMSIN58 01.01.2010, 15:20 sezerin satilmasina kim izin ve karar veriyorsa resmen sivassporun kaderiyle oynuyorlar en faydali futbolculardan birisiydi arti adam gibi adamdi gidip nerede cakal var ise yaramaz onu alip getiriyorlar simdi geri isteyin bakalim sezeri size 5 milyon cekerler savurganligin ancak bu kadari olur yani hazir takimi dagittilar simdide har vurup harman savuruyorlar sivassporun gururunu ayaklar altina serdikleri yetmiyormu amaclari ne bu insanlarin sivasspor u ligden mi dusurumek bunun altinda baska birsey aranamaz yoksa karapara falanmi aklaniyor eger varsa boyle seyler yigidoya yakismiyor yapilmasin
eyuphulagu 01.01.2010, 15:20 Sezer bu takıma bonservisi elinde bedava gelen bir oyuncuydu...Giden giti biz kalan sağlara bakalım...Bazıları Sezer'e neredeyse Maradona muamelesi yapıyor...Adam yetenekli bir oyuncu ama çok ağır bir oyuncu...Bu yıl geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü düzelemedi...Hocanın Sezer'le özel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum...Sezer eski Sezer olsaydı bunların hiçbiri başına gelmeyecekti...Ne yapalım yani Sezer gitti diye karalar mı bağlayalım...Bu yıl kaç maç oynadı hiçbir şeyini daha görmedik...Geçmişle yaşanmıyor arkadaşlar;Real Madrid eskisi kadar verimli değil diye takımına sayısız kupa kazandıran Roberto Carlos'u bir kalemde silgi..Dünyada bunun sayısız örnekleri var...Başarı varsa sen de varsı yoksa sende yoksun...Sivasspor gönderdiğioyuncunun arkasından ağlarsa başarıyı yakalayamaz...Bize yeni yeni Sezer'ler ondan daha iyi oyuncular lazım...Futbol bir endüsrtri oldu,burada duygusallığa yer yok;duygusal davranırsan Bank Asya Lig A ya doğru uzun bir yolculuğa çıkarsın...
Sezer'in gitmesine cok uzuldum ya niye gonderdilerki? sanki takim yine silbastan yapiliyor, bizim icin yine bir hayal kirikligi olmasin ya..
President 01.01.2010, 15:23 Hayırlı olsun iki tarafada. Sezer takımımıza inşallah katkı sağlar.
kangalliahmet 01.01.2010, 15:28 700 bin euro ya satıldığına göre engin baytar gelmiyo demektir.
kadir0911 01.01.2010, 15:32 Yönetime sezon basinda yapilan hatalardan sonra güvenmekte zorlaniyorum...
yigido_sampiyon 01.01.2010, 15:34 herkes gidiyor...kamananda büyük ihtimal gidecek gibi...
daha adam akıllı bir tranfer yapamadık...umarım sonumuz iyi olur...
Daha engin baytar diyen arkadaşlar var yaw:)
Arkadaşlar siz haberi hiç mi okumuyorsunuz yaw.Engin falan yok sadece sezer gitti...
burakkova 01.01.2010, 15:36 engin gelmesin bence.. onun yarardan çok zararı olur.. kaç defa kadro dışı kaldı, gittiği her yerde olay çıkarır.. bizde hiç oynamaz.. gelmesin..
yigido_sampiyon 01.01.2010, 15:36 sezeri satana kadar hayrettini ve petkoviçi satsak daha hayırlı bir iş yapmış oluruz!!!
bonuce123 01.01.2010, 15:45 Iyı Oldu Gıtmesı Sadece Sutları Guzeldi Bence
Duyurdugunuz Haber Bu Degildi ;) Takasti !
SATIN SATIN HEPSİNİ SATIN BİZ TARAFTAR PAŞA PAŞA CIKAR OYNARIZ BIDE ALDIKLARINI DUYSAK SU YONETIMIN KIZIYORUM HAA TRANSFERDE HATALARA TAHAMMULUMUZ YOK GELENLERI SON DAKIKAYA BIRAKIYORLAR ADAMLAR YA ŞEHRİ BEGENMIYOR YA KULUBU YARI YOLDA BIRAKIYOLAR SİVASSPORUMUZU SUC MEMLEKETIN OLUYOR ONDAN SONRA LUTFEN AKILLI TRANSFER YAPALIM BİR AN ÖNCE SAYGILARIMLA :)(CŞKN):)
yaralı yiğido 01.01.2010, 15:51 yarın kamanan bursalı oluyo biliyomusunuz:mad:
AYGÜN OTO SİVAS 01.01.2010, 15:52 YA BU İNSANLARIN HİÇ KAFASI ÇALIŞMIO YA ADAMLAR İYİ OYUNCUYU GİDİP BEDAVAYA VERİYOLAR VERİYOSANIZ ALIN ENGİN BAYTARI HE BAKTIN VERMİOLAR SENDE KENDİ OYUNCUNU VERMEZSİN ABİ BU İŞLERDE KİMSE ANTEPLE KAYSERİNİN YAPTIĞINI YAPAMADI YA BU NASIL İŞ KAYSERİ GİDİO MEHMET TOPUZ U FENER E 10 MİLYON A VERİO AMA BİZİM SEZER BADUR YANNİK KAMANAN BU OYUNCUDAN KÖTÜ OYUNCUMU . BENİM AKLIM ALMIO BU KADAR SAÇMA TİCARET OLMAZ.UCUZ ALDIN DİE UCUZ VERCEN DİE Bİ KAYDE YOK.HEM SEZER BADURU GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ OZAMAN ONLARA SATSAYDIK BEN BU KADAR SÖLİM BU SİVAS SPORDAN ARTIK HİÇ Bİ ŞEY OLMAZ.
AYGÜN OTO SİVAS 01.01.2010, 15:55 OLUR ABİ DAHA ÇOK ŞEY OLUR KAMANAN DA GİDER İBRAHİM DAĞAŞANDA GİDER MEHMET YILDIZDA GİDER MUSA AYDINDA .. ABDURRAHMAN DERELİDE GİDER VE SONUNDA Bİ BAKARSIN SİVAS SPOR DA GİTMİŞ .. BÜLENT UYGUN OLSAYDI HİÇ KİMSE Bİ YERE GİTMEZDİ..:mad:
Hiç bir futbolcu Sivassporun üzerinde değildir. Bırakın gitsin Sezer, onur, falan filan. önemli olan kulübün para kazanmasıdır. farkında değilmisiniz bilicadan sonra ikinci defa bir futbolcunun transferinden dolayı kulüp para kazanmıştır. bu önemli bir olay. 700 000 euro bizim için büyük paradır. hatırlayın omotoyossi için 100 000 euro fazla verememiştik. hem sezerin de gitmek istediği gün gibi ortaydı. isimlere takılmamak lazım. bence bu sefer izlediğimiz transfer politikası şu ana kadar doğru ilerliyor. hem de emin adımlarla. 1 hafta sonra kadroya kattığımız stoperi hücüma dönük orta sahayı,forveti ve bir de süpriz bir ismi antremanlarda görünce herkesin aklında ne sezer ne onur kalacak. bazı şeyleri zamana birakmak gerek.
engin baytar konusunda bir iki şey söylemek isterim. öncelikle engin gerçekten yetenekli bir orta saha. teknik özellikleri iyi. şut atabilen biri. en önemli özelliği (bence bizim takımdaki hiç bir orta saha oyuncusunda zita hariç olmayan şey) topla beraber kaleye dikine ilerleyebilmesi. bunlar artıları. ama bunun yanında bir sezon boyunca 11-12 sarı kart + 1-2 kırmızı kart istatistiği, kendi takım arkadaşlarıyla maç içinde iki kez tartışması, oyundan çıkarken teknik direktörünü protestolar gibi dispilinsizliğini hat safhaya çıkaran eksi yönleri de yok değil. iyi düşünmek gerekir.
sinan-58 01.01.2010, 16:01 sezer in gitmesi çok büyük bir hata genç ve çalışan bir oyuncu sakatlıktan sonra esfi formunu yakalıyamadı ama elbet düzelecekti en azından bu paraya gitmemeliydi
AYGÜN OTO SİVAS 01.01.2010, 16:06 ramazan bey doğru söylüosunuz ancak yapacağımız transferlerin ne olacağı hiç belli değil sezer den iyi oyunca alıcaksan tamam
ercan58.a 01.01.2010, 16:10 bu yıl sivassporumuza en ufak bir faydası olmadı
geçen yılları göz önüne alarak yinede teşekkür ediyorum
ama trabzondada başarılı olacagını düşünmüyorum
camiamıza hayırlı olsun
Elbeyliliyiz 01.01.2010, 16:19 Yazik elimzdeki Musa ile abdurrahmani birde murat ile sedat i satalim ve ikinci bankasya lig hazirligimiz Tam olsun Bu Transfer haberin e cok üzüldüm sezeri Takip ediyordum cok yetenekli bir oyuncuyu elimizde tutamadik yazik...söylenecek baska birsey bulamiyorum Takas da yok... eger ikinci yarirada ilk 5 macta 12 puan toplayamazsak ozaman gittik...
AYDIN1985 01.01.2010, 16:20 GARDASLAR SEZERIN DEGERI 2 MILYON 200 BIN EURO
ENGIN BAYTARIN DA DEGERI 2 MILYON 200 BIN EURO
SIMDI BIZ SEZER ICIN SADECE 700 BIN EURO ALDIYSAK, COK AZ, ÜCTE BIR FIYATINA GITMIS. KESKE TAKAS OLSAYDI.
Sezerin gittigine üzülen arkadas çok ama zaten kendisi gitmek istiyormus.
Kendisi gitmek istiyorsa gitsin daha iyi zaten pek iyiligini örmedik bu sene.
700 000 euros bence az para :
25 yasinda daha genç sayilir ve orta saha oyuncusu.
Orta sahada kalan adamlarimiz :
Cihan , Kadir , Ibrahim , erman , musa , Keita , (zita , faruk , agbetu)
5 6 adamla nasil orta saha kurulur .En az bu mevkide oynayan 2 oyuncu alinmali.
yurtsall 01.01.2010, 16:26 bunun yerine kalite orta sahaya 25 yaşında oyuncu almamız lazım.en az 2 milyon$ lık olacak ki ortasaha kendini toparlasın
Sezer badur gibi bir futbolcu nasil gözden cikarilir
gencleri gönderip afrika yaslilarinimi ? dolduracaklar?
onuru da gönderdiler bu futbolcular altyapisi saglam futbolculardi
kim yapiyor bu transferleri kusura bakmasin lar ama hic anlamiyorlar bu isten
avrupa genclere yatirim yaparken biz gencleri satiyoruz.
yigido Atilla 01.01.2010, 16:44 Sezer badur gibi bir futbolcu nasil gözden cikarilir
gencleri gönderip afrika yaslilarinimi ? dolduracaklar?
onuru da gönderdiler bu futbolcular altyapisi saglam futbolculardi
kim yapiyor bu transferleri kusura bakmasin lar ama hic anlamiyorlar bu isten
avrupa genclere yatirim yaparken biz gencleri satiyoruz.
Bu Futbolculari satis listesine koyan ve onaya veren sahis kimdir... cok merak ediyorum ?????
Artık hiç umudum kalmadı yazıklar olsun daha da kötü yaptınız takımı...
Kabkab61 01.01.2010, 16:50 Öncelikle iyi yıllar diliyorum.
Arkadaşlar Sezer Badur nasıl bir futbolcudur? Nerde oynar ne yapar ne eder pek bilgi sahibi değilim.
Trabzonspor taraftarıyım sorulabilecek en uygun kişiler olarak sizi gördüm.
Bu arada Sezer'e geçen senelerde gelen transfer tekliflerinin değeri ne kadardı?
yigido yakup 01.01.2010, 17:13 Öncelikle iyi yıllar diliyorum.
Arkadaşlar Sezer Badur nasıl bir futbolcudur? Nerde oynar ne yapar ne eder pek bilgi sahibi değilim.
Trabzonspor taraftarıyım sorulabilecek en uygun kişiler olarak sizi gördüm.
Bu arada Sezer'e geçen senelerde gelen transfer tekliflerinin değeri ne kadardı?
sezer futbolu iki yönlü oynayabilen ofansif yönü dah güclü olan defansif yönü cok üst seviyede olmasada iyi seviyede tek eksik tarafi bazen adam kovalamada kopukluk yasiyabilyor bu kopukluktan dolayi cok kart görebilyior
sutör özelligi olan oyunun kilitlendigi anlarda sahneye cikabilecek attigi kritik gollerle takima hayat veren cok iyi ara paslari atabilen cok iyi bir oyuncu transfer ettiniz.
sunu söyleyebilirim 3 tane ceyhun gülselam edeceginden süpheniz olmasin takimdaki enönemli oyuncularin basinda geliyordu ama bizden ayrilma zamani gelmisti
bir bünyeye kurt girdimmi ya o kurt giren bölgeyi temizleyecen kesip atacan (burda kurt örnegim takimdaki ruh ve ve gitmek kalmak) yada iyilesir diyip bir zaman sonra o bedeni komple cürütecen
bizim yönetimde cürüyen bölgeleri kesip atmayi tercih etti
sunu cok iyi bilyioruz sezer sizde cok iyi olacak bizleri pisman edecek izledikce ahlar cekecegiz tutamadigima üzülecegiz.ama suan itibariyle bizden ayrilmasi mecburi idi ve öyle oldu.
sivasspor suan bir evrim geciriyor buda kolay olmuyor.
hoLiGan Enes 01.01.2010, 17:22 hayırlısı olsun ama iyi bir ücrete gitmiş üzerine bide engin baytar...harika...
Turan 59 01.01.2010, 17:31 Satı satın,yerlerine iyisini koymazsanız bakın kim kimi satacak.
ahmetbaba 01.01.2010, 17:36 engin baytar yok 700 bin euro alınmış sadece
yigido_sampiyon 01.01.2010, 17:47 sezer gibi sivassporla özdeşleşmiş bir futbolcu satılmamalıydı...olan sivasspora oluyor...yazık...
Yönetimimizi Sezer Badur gibi gereksiz ve faydasız bir futbolcuyu iyi bir paraya sattığı için; ayrıca Engin Baytar gibi ne zaman nerede nasıl patlayacağı belli olmayan bir saatli bombayı takımın içerisine dahil etmedikleri için kutluyorum.
Eleştirilerin hiç birisinde makul ve akla yatkın, Sezer'in futbol karakterini yansıtan rasyonel fikirler bulunmadığı için ciddiye almıyorum, yönetimimizin de ciddiye alacağını sanmıyorum. Doğru yoldayız!
yorumcuyuz 01.01.2010, 17:52 katkılarından dolayı teşekür eder, başarılar dileriz...!
Kabkab61 01.01.2010, 17:53 sezer futbolu iki yönlü oynayabilen ofansif yönü dah güclü olan defansif yönü cok üst seviyede olmasada iyi seviyede tek eksik tarafi bazen adam kovalamada kopukluk yasiyabilyor bu kopukluktan dolayi cok kart görebilyior
sutör özelligi olan oyunun kilitlendigi anlarda sahneye cikabilecek attigi kritik gollerle takima hayat veren cok iyi ara paslari atabilen cok iyi bir oyuncu transfer ettiniz.
sunu söyleyebilirim 3 tane ceyhun gülselam edeceginden süpheniz olmasin takimdaki enönemli oyuncularin basinda geliyordu ama bizden ayrilma zamani gelmisti
bir bünyeye kurt girdimmi ya o kurt giren bölgeyi temizleyecen kesip atacan (burda kurt örnegim takimdaki ruh ve ve gitmek kalmak) yada iyilesir diyip bir zaman sonra o bedeni komple cürütecen
bizim yönetimde cürüyen bölgeleri kesip atmayi tercih etti
sunu cok iyi bilyioruz sezer sizde cok iyi olacak bizleri pisman edecek izledikce ahlar cekecegiz tutamadigima üzülecegiz.ama suan itibariyle bizden ayrilmasi mecburi idi ve öyle oldu.
sivasspor suan bir evrim geciriyor buda kolay olmuyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Anlattığınız kadarıyla sağlam bir futbolcu almışız. Ücrette 25 yaşında bir futbolcu için çok .çok iyi. 31 yaşında tjikuzuya 1.1milyon vermişken Sezer anlattığınız gibiyse 700bin gerçekten iyi bir rakam.
hayırlısı olsun ama iyi bir ücrete gitmiş üzerine bide engin baytar...harika...
Engin baytar yok sadece 700bin euro.
babapiton 01.01.2010, 17:58 Gelen 1.5 trilyonu en iyi şekilde degerlendiririz en kotu 2 futbolcu alırız bu parayla afrikadan belki shabalala yı bu parayla alırlar afrika futboluna gore cok yüksek bir ücret
ahmetbaba 01.01.2010, 18:08 sezerin fb ve gs attığı golleri unutmam. attığı tüm goller birbirinden güzeldi. gollerden sonra emzik yapması unutmayacağımız hareketi oldu. sezerde tum gibi gönderdiğimize pişman ederse bizi ne olacak.
yorumcuyuz 01.01.2010, 18:10 engin teknik futbolcu ama ahlak ? evliya çelebi oldu disiplinsiz haraketler yüzünden bize yaramaz benım dusuncem bu...!
levent87 01.01.2010, 18:16 Sezer Gitti Kamanan'da Gitmek Üzere Bu Yönetim Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamadım Sivassporumuz Bu Sene Banka Asya'ya Düşerse Hiç Şaşırmam Bülent Uygun'da Azerbaycan'ın Neftçi Bakü Klübüyle Anlaşmak Üzereymiş Eğer Uygun Sözleşmeyi İmzalarsa Birkaç Oyuncu'da Götürür Sivassporumuz'dan Yanına
bonuce123 01.01.2010, 18:37 Bu Parayla Her Turlu Shabalala Alıcak Lar
fatihtuztas 01.01.2010, 18:51 niye gönderdiler ki sezer baduru.ya yönetim bu dönemde de mi hata yapacak yoksa.
yigido Atilla 01.01.2010, 18:58 Transfer politikasinda hatalar devam ediyor. yapilan bu yanlisliklar destekleniyor, Sezeri maradona ile kisyaslaniyor,her futbolcu yerinde agirdir sezer tam bir görev adami sakatliktan yeni ciktigi icin form tutmasi tabiki zaman aldi ama takim icin cok önemli bir futbolcu Simdi Trabzonspor bu futbolcuyu neden almak istiyor !!!! yasi genk ve daha yüksek bonservis ücreti ile satilabilecek ve Kümeye oynayan sivassporun daha cok ihtiyaci varken yine satiyorlar.... bazi sivasspor taraftari gittigine seviniyor ,yönetimin iyi yolda oldugunu söyleyenlere sadece gülüyorum Tabeleya baksinlar galiba unuttular sivassporun süperligdeki konumunu. yabanci alinacak futbolcularin uyum dönemini bu arkadaslar gözden kacirmis olabilirler ben tekrar hatirlatayim en az 4-6 sürer tam kapasite alinabilmesi icin ... simdi bu alinacak futbolcular kimi bu uyum sorununu erken atlatir kiminin daha cok zamana ihtiyaci olacaktir. Bu konumda bile kümeye oynayan bir takimin iyi futbolcularini satmak hangi mantiga sigar ,hala akillanmadilar
58_babacan_58 01.01.2010, 18:59 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=66079
İŞTE SEZER BADURUN TRABZONSPORLU OLARAK İLK GÖRÜNTÜLERİ ....:mad:
her iki takım için de hayırlı olsun.sivasspor geçmişini iyi analiz ederek,transfer yaparken attığı her adıma dikkat etmeli.yapılacak herhangi bir yanlışın telafisi olmaz.dilerim gidenlerin yerine takıma katkı sunacak futbolcular gelir.
hİZMETİLERİN için teşekkürler SEZER.....
Trabzonsporda o bölgede çok oyuncu var:Selçuk,Tjikuzu,Ceyhun,
Elbeyliliyiz 01.01.2010, 19:09 Güle güle sezer insallah isteginle olmustur bu transfer.
subasi29 01.01.2010, 20:05 sivasa ve trabzona hayirli olsun.........
yigido_furkan 01.01.2010, 20:10 iyi bir paraya sattık. sakatlıktan sonra ne olacagı bellı degıldı o bölgeye iyi bir yabancı alabılırız. bnce buyuk bı kayıp degıl sezere Sivasspora katkılarından dolayı tsk ederız
Sezer iyi oyuncu ama bu sezon iyi yattı şimdi Trabzonda patlama yaparsa çok üzülürüm ezeli rakibimize yönetimin satış yapması beni üzdü..
efendigardaş 01.01.2010, 20:28 SEZERE YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR . HAKKINI HELAL ET YOLUN AÇIK OLSUN...***
Aydogan58 01.01.2010, 20:34 Arkadaslar,, sezeri 700 000€ satigimizi söylüyorlar,,
almanyada transfer piyasasinda sezerin piyasa degeri
2,200 000€ oldugunu yaziyorlar ???
egerki bu yazanlar dogru ise,,bunun üstüne birakin 1 bardak suyu,,,,
bir fici buz gibi soguk suyu icsek bilen telaf olamayiz!!!!
koyulhisar 01.01.2010, 20:35 Bence iyi bir takas hayırlıs olsun....
Arkadaslar,, sezeri 700 000€ satigimizi söylüyorlar,,
almanyada transfer piyasasinda sezerin piyasa degeri
2,200 000€ oldugunu yaziyorlar ???
egerki bu yazanlar dogru ise,,bunun üstüne birakin 1 bardak suyu,,,,
bir fici buz gibi soguk suyu icsek bilen telaf olamayiz!!!!
Sen neden Transfermarkt'taki değerine bakıyorsun ki.Ordaki değerlerin yüzde 90'u şişirme.Bence Sezer zaten bu kadar ederdi.Hayırlısı olsun.
yerliturkuaz 01.01.2010, 20:40 Yönetimi eleştirenler kendinize gelin lütfen. Muhsin hoca onay alınmadan Sezer gitmiş olabilir mi sizce biraz mantıklı olalım. Hocamız takımda görmek istemediği futbolcuların isimlerini yönetime vermiş ve Trabzonspor'dan böyle güzel bir teklif geldiğinde vermişlerdir. Yönetim ve özellikle Mecnun başkana saygısızlık yapmayalım arkadaşlar.
Sezer'e gelince özellikle uzaktan attığı goller ile dikkatimizi çekti. Zaman zaman orta sahada iyi oynadı zaman zaman kötü oynadı. İbrahim ile iyi bir ikili oluşturdu fakat onun gerisinde kaldı. Vasat bir futbolcuydu. Sivasspor'umuzun iyi olduğu dönemlerde dahi beğenmediğim bir futbolcuydu.
Verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni takımında başarılar....
burakpaşa 01.01.2010, 20:43 [B]ÇOK YANLIŞ YAPILDI ÇOOOK... SATMAYACAKTINIZ[/B:mad:]
Murat ARICI 01.01.2010, 20:45 GEÇEN SEZON MÜKEMMEL MAÇLAR ÇIKARDI BİZİM ONDA,ONUNDA BİZDE EMEKLERİ VAR..KARŞILIKLI MÜTABAKATLA GİTTİĞİ KESİN..MUHSİN HOCA ONU GÖNDERİYORSA BİRİLERİ GELECEK DEMEKTİR..SAĞLAM KAYNAKLARDAN SİVASIN TARNSFER İÇİN İYİ BİR BÜTÇE AYIRDIĞI VE KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞI YÖNÜNDE 700 EURO İYİ PARA YOLUN AÇIK OLSUN SEZER..
Ne sacma konusmusun ya vallaha bak, oyle bir konusuyorsunki, sanki sizin durumunuz biden iyi.... Sunuda unutma biz her turlu bu ligde kaliriz...
haaa, biz dogru bir iki yil basimizi kaldirdik, cikis yaptik, bu sene isler iyi gitmedi ama yeni bir sezonda yine geliyoruz, ve siz gecen 3 yil gibi bizi yine izlemeye devam edeceksiniz...
yazdıklarına sende ınanmıyosun ama yazıyosun sansınız sizi terk ettı orta sıralara oynarsınız artık o da dusmessenız
Siz her sene orta siralara oynuyorsunuz:D
arda61
iste siz kendinizi bunlarla avutursunuz.. Buyuklerim Sivasspor'dan baska bir takimla ilgilenmedikleri icin, beni sahsen ilgilendirmez..
Renkdaş boşver öyle provokatör ve hayalperestlerle muhattap olma.
sen provakator gormemisin:
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hj_Trabzon_S ivas_Olay01.jpg
ordaki turuncululuyu goruyormusun:D
Aydogan58 01.01.2010, 21:10 Sen neden Transfermarkt'taki değerine bakıyorsun ki.Ordaki değerlerin yüzde 90'u şişirme.Bence Sezer zaten bu kadar ederdi.Hayırlısı olsun.
hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,
engin baytarinda degerini 2,2mil€ ya koymuslar,,
egerki 700 000€ üstünede engini baytari vermislerse,
yönetimimiz cok iyi anlasma yapmis,,
umarim engin bize hayirli ugurlu gelir, ve Sivassporada kendini kanitlar!
zaralı19 01.01.2010, 21:11 arkadaşlar burdaki yorumlardan anlaşılıyorki kimse yönetime ve teknik heyete güvenmiyor daha transfer dönemi başlamadan hiç transfer yapmadık diyorsunuz bekleyin ondan sonra bu yorumları yapabilecekmisniz çok merak ediyorum
Kabkab61 01.01.2010, 21:12 hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,
Yanlış anlamışsın sen kardeş. Engin yok sadece 700bin euro.
bu arada carlcox renkdaş, Trabzonumuzun tarihini bilenler biliyor. Anlatmana değmez uzun uzun.
zaralı19 01.01.2010, 21:12 hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,
engin gelmedi 700 000€ ile anlaşıldı sadece
yigido yakup 01.01.2010, 21:16 yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.
burdaki konu sezer badur gitti gittigi takimda basarilar dileriz.
trabzonsporlu arkadaslar lütfen yorum yapiyorsanizda konu üzerine yapin oyuncu üzerine transfer hakkinda yorum.
lütfen kendi takiminizi yüceltirken digerlerinin degerlerine saygi gösterin.
sivasspor bizim icin hangi ligde oynarsa oynasin bizim icin herzaman vardir hic kupa almasada 3.ligde oynasada bizim icin sivasspor herseyin üstündedir.
yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.
trabzonsporlu arkadaslar lütfen yorum yapiyorsanizda konu üzerine yapin oyuncu üzerine transfer hakkinda yorum.
sivasspor bizim icin hangi ligde oynarsa oynasin bizim icin herzaman vardir hic kupa almasada 3.ligde oynasada bizim icin sivasspor herseyin üstündedir.
düsüncelerin takdire sahan yakup..herkes senin gibi düsünse keske..sivasi ve 3 buyuklerden takim tutan kac kisi vardir..binlerce...anadolunun kanayan yarasidir bu..kutluyorum seni...kiricak birsey söylediysem affola
Kabkab61 01.01.2010, 21:20 yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.
Kardeş senin gibi taraftarlara sözümüz yok ancak arka sayfalara bakarsan düzgün düzgün sorduğum soruya ters ters yanıt veren takımdaşların var.
Senin gibilere sözümüz yok..........
bide ts kamananida aliyormus dogrumu sivasli arkadaslar..varmi boyle bisey..yoksa dedikodumu?
Sezar e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sivas ta bu trafnsferden alınacak olan parayı iyi değerlendirir ve iyi bir transfer yapar.
konunun dışına çıkarak,gereksiz tartışmalara girmenin hiç bir anlamı yok.aklı selim düşünen trabzonsporluları tenzih ederek konuşuyorum ki benim de çok tsli arkadaşım mevcut.geçmişteki başarılarınıza elbette saygı duyuyoruz.ama lütfen saygı görmek istiyorsanız alçakgönüllü olmaya özen gösterin.kendinizi överken de başkalarını alçaltmayın.başarılar diliyorum..
sanirim o arkadas beddua etmis:) ts kümeye diye..dönmüs dolasmis kendini bulmus..türk filmi gibi:D
sen buna beddua diyorsan, kendi teselilerin formunda ne beddualar donuyor gormuyorsun herhalde.. he he sen galiba cok turk filmi izlemissin:D:D
ruzgarpolice 01.01.2010, 21:31 trabzonlu kardeşlerim böyle ufak tefek konularla kendimizi yormayalım boş verin herşeyden önce bizim sivaslı olarak öğündüğümüz bazı değerler vardır bunu anlayışla karşılayıp daha makul vede dostane bir şekilde yazışmlar olursa kimse kimseyi kırmaz.neyse sizin için trabzon spor ne ise sivaslı içinde sivasspor belkide daha değerli her zaman önce saygı.... der sezer içinde trabzon içinde hayırlı olsun şu bi geçekki arkadaşlar sivas için hayırlısı bu olur inşallah saygılarımla...
Insallah ugur getirir...ama bende uzuldum...
Kabkab61
Ama FB yada GS forumunda avunamıyorsunuz. hep ezik rolü oynuyorsunuz.
Siz önce FB'yi yenin gelinde ondan sonra büyüklükten bahsedin.
Guiza bile sizin sayenizde gol atıp kendini kurtarıyor. siz olmasanız zavallı sezonu golsüz kapatacak.
Bize paslanmış tarhi geçmiş kupalarınızla değil yakın zamanki başarılarınızla hava atın eyvallah diyelim.
Aslında hava atmak yerine, dost bir Anadolu takımı gibi gelseniz konuşsanız kimse sizinle atışmak yada tartışmak derdinde değil.
ama her sene FB'ye GS'ye fark yiyerek yenilip sonrada diğer Anadolu kulüplerine büyüklük taslamanız sizce doğrumu.
Sizde bizim gibi sıradan bir Anadolu takımı oldunuz bunu kabul edin bizde eyvallah diyecez hatta size destek bile veririz ama büyüklerin karşısındaki başarınız diğer anadolu kulüplerinin bile altındayken bize hava atmayın değerli kardeşlerim.
Bu arada büyük takım olarak bu sezon sizin üstünüzde bulunan herhangi bir takımı yenme başarısı gösterebilmişmiydiniz ?
58 SiVaSSPoR FC 01.01.2010, 21:43 güle güle sezer bize iyi günler yaşattın fb öaçını kazandırdın ama bu sezon sakatlandığın için biraz kötü oynuyosun o yüzden gittin güle güle sezer badur
biz seni sevdik hakkımızı helal ediyoruz ama ben yönetime bir çift laf söyleyecem bu nasıl bir saflıktır yahu engin neden gelmedi yönetim biraz zeki olmalı
Bence Anadoluda tek büyük takım var: Sivasspor.. Valla kaç yaşına geldim trabzonun değil şampiyon ikinci olduğunu bile hatırlamıyorum.. Benden bile eski trabzonun şampiyonluğu..
Şimdi biz Trabzondan bir futbolcu alsaydık ne derlerdi : "Sivasspor bizim eskilerimizi topluyor"
Cikcik öter durur hep Kanaryalar,
Şampiyon olacakmış Galatasaray,
Kupayı alacakmış Beşiktaşlılar,
......... (lay lay lom) Trabzonlular, (artık burayı kim nasıl ve ne düşünürse öyle yorumlasın)
Sezer BADUR kardeşimize yeni takımında başarılar diliyorum, ama inşallah ilk lig maçlarında başarısız olurlar :rolleyes:
carizma0658 01.01.2010, 22:11 emınım bu sewfer yönretim çok farklı bi sivas çalışması içinde hayrlı olsun gidene kal denmez
Besyo_cu 01.01.2010, 22:12 ts ile oynadıgımız her maç ta mutlaka bir tsli ile kavga etmiş ve belkide ts lilerin Mehmet Yıldız'dan sonra en sevmedikleri adam olan Sezer transferine nasıl bakıyorlar merak ediyorum.
Sezer'i Sivasspor çok çok iyi paraya sattı çünkü Sezer'in kronik sakatlığı var. Son yaşadıgı sakatlıgı atlatamadı ve atlatmasıda cok uzun zaman alacak. Sezer ts de forma şansı bulamayacak...
Ama herşeye rağmen Sezer'i çok severdim İnşallah eski formuna yaklaşır. Hayırlı Olsun...
superglam 01.01.2010, 22:26 Ya bu ne anlayamıyorum yıldızlarımız gidiyor ismini dahi duymadığım futbolcular geliyor.. Sezer nasıl gönderilir anlayamıyorum..... Çok sevdiğim ve çok teknik bir futbolcuydu.. Yönetim kusra bakmasın ama ligden düşmeyi hedefliyor.. Hep gidenin degeri gelenden fazla oldu.... yani yönetimin cebinde çok para var neden adam gibi bir futbolcu alınmıyor hala.... Bunları söylemek istemezdim ama mecbur kaldım...
58_babacan_58 01.01.2010, 22:27 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_a4_sezer.jpg
İŞTE SEZER BADUR TRABZONDA İLK ANTREMANINDA
Rallim58 01.01.2010, 22:33 Arkadaşlar, biraz el insaf diyelim...
Futbolcularla yaşayan onların adeta ruh hallerini okuyan hoca değil mi?
Biraz sabredelim... Gönderilenlerin yerine gelenleri görelim... Sonra hep birlikte eleştirleim...
Ne kadar sabırsız olduk arkadaş...
Transferin son günü son saate kadar sabretmemiz lazım... Hoca da, Başkan da; yapılacak transferleri önceden açıklamayacaklarını belirterek, "imza atılınca hepiniz göreceksiniz" dedi...
Bu bir taktik meselesi, biraz sabır lütfen...
N O T : Ayrıca konunun dışına çıkılarak yorumlarında ısrar eden üyelerin, cezalandırılarak banlanmasını teklif ederim...
atrium58 01.01.2010, 22:46 sezerin hırsı ve mücadeleci yapısıyla gideceği her takımda başarılı olacağını düşünüyorum yolu açık olsun..
etzel1967 01.01.2010, 22:49 ilk iki sene takıma çok faydalı olmuş bir futbolcu...ancak geçen seneki sakatlıktan sonra bu sene verim alınamadı kendisinden...elbette toparlanma süreci beklenebilir miydi diye düşünmüyorum değil...genç, kabiliyetli ve çok koşan bir oyuncu çünkü...eğer sayın hocamızın onayı ile olmuşsa diyecek sözümüz yok...yok iç boşaltma operasyonu devam ediyor ve yerine daha iyisi gelmeyecekse sezer bir kayıptır...işin bir de trabzon tarafı var...büyük takım olduğunu iddia edenlerin büyük düşünmeleri gerekir...sezer tipi bir çok oyuncunun bulunduğu trabzonda sezerin nasıl bir katkı sağlayacağını bilemiyorum...son olarak bu transfer her iki takıma da hayırlı uğurlu olsun...
Az parayı bonservisi verilmiş neden acaba trabzonlular parayı düşürmüşler
sezerin gideceğini ben önceden biliyordum. bülo menejeri olduğu bütün futbolcuları satmaya çalışıyordu. bir kaç tane daha futbolcu gidebilir. çünkü bülonun gözünü para hırsı ve kin bürüdü. bülo gittikten sonra kendisine yalvarılacağını sanıyordu. ama muhsin hoca gibi bir futbol adamı gelince kıskançlık krizleri geçirmeye başladı. menejerliğini yaptığı bütün futbolcuları sattırarak sivası güç duruma düşürmeye çalışıyor ama havasını alır. muhsin hoca var muhsin hoca. büloyada sivasın hiçbir hakkını helal etmiyorum.
Sivasspor'u sezer badur geldiğinden beri kendi gözlerimle izlememiş olsam hadi diyeceğim. Sezer maradona hem defansif hem ofansif, yıldız çok komiksiniz...
Geçen sene duran toplar ve bir kaç şut golü dışında hangi defansa yardım etmiş hangi ofansif özelliklerini sahaya koymuş insaf yahu.....
Sezer geçen sene Mohammed ile beraber Bülent Uygun tarafından ne olursa olsun oynatacağım dediği oyunculardan dı..
Ve hala inanamıyorum Sezer sadece yönetim istediği için mi satıldı sanıyorsunuz...???
Bülent Uygun için yapılan tartışmalarda olduğu gibi yine bir kısım seyirciler mantıksız ve tamamen duygusal yönlerini ortaya koymaya devam ediyorlar...
Elbeyliliyiz 02.01.2010, 00:16 Yeter artik istikrarli ve iyi top ceviren sivasspor istiyoruz sezer eski günlerinden cok uzakti. Bülent uygun hakkinda yazmaya hic gerek duymuyorum hizmeti var... Isterdim ki hizmetini devam ettirsin ama gördük neyaptigini yorum sizlere... Ona öyle kirginimki isterse milli takimi calistirsin benim gözümden düstü...
yigido burhan 02.01.2010, 00:52 Öncelikle Sezer badura Sivasspora yapmis oldugu hizmetlerinden dolayi,tesekker ederiz.Son zamanlarda formunda olmayan ve bundan sonrada Sivassporda basarili olamayacakti cünkü gözü büyük takimlarda olan bir kisi ancak kendini büyük takimlara kabul ettirene kadar oynar,ondan sonra oynadigi takimda daha randiman vermez,cunku bir an aklindaki takimdan ve takimlardan mesaj gelmesini bekler;bu ister sezer badur olsun,isterse bir baska futbolcu.Bu profesyonel futbolculugun genlerinde olan bir sey!.Her futbolcu Mehmed Yildiz gibi Sivasspora FEDAKAR bir futbolcu.degildir.Birde yasini gönderseler cok sevinecegim.Insallah her yeni gelen futbolcularimiz,Sivassporumuzd a basarili olurlar.
beyler telasa luzum yok bıraz arastıranlar keita nın sezerın mevkısı ıcın alındıgını gorurler soylenene gorede sezerden bır gomlek daha ustmus teknık kapasıtesıde defansıf yonude
bu arada emeklerınden dolayı sezere cok tesekkur edıyorum ve bundan sonrakı futol yasantısında basarılar dılıyorum
bence bıze duygusallıktan arınmıs taraftarda lazım oncekı sezonlarda ıyı oynadı dıye transfer yapacaksak bızım kalede petko nunda ısı yok acılen yavuzun transfer edılmesı lazım ne de olsa onun kurtarısları sayesınde super lıge cıktık degıl mı. sonra bulent uygunun acılen gerı takımın basına gelmesı lazım ne de olsa bı kere avrupa yuzu gorduk onda da t.d. bulent uygun du degılmı bırakın su duygusallıgı artık. eskı verımınde olmayan herkez bu takımdan ayrılacaktır. onemlı olan sivasspor un daimi başarısıdır...
vallahi sezer gibi bir futbolcuyu nasil gönderirler anlamis degilim
eyuphulagu 02.01.2010, 01:46 Transfere bak,transfere..25 lik Sezer'i gönder,34 lik Ceyhun'u al..Ne güzel alışveriş değil mi?Bu işten anlayan var mı?Eğer Ceyhun'un geleceği kesinleşirse yukarda Sezer için yazılan bütün kötü mesajlar için kendim Adına Sezer'den özür diliyorum...
YİGİDOKENTLİ 02.01.2010, 02:58 emeklerinden doyali tşk sezer badur umararim trabzonda dahada başali olursun bizleri unutma seni sezer yapan sivassporu unutma o bize yeter
yigidokentli58 02.01.2010, 03:23 trabzonspora hayirli olsun emeklerinden doyali tşk dilemek düşer gelecek yerli ortaha merak konusu aslinda sezer öztürk gelse harika olur ama hoça ve yönetim daha iyisini bilir şimdi gümdenme olan ism ceyhunda gelse bize yarim sezond faydali olur
tekdoktiri 02.01.2010, 03:27 sezer in sivasa cok büyük emekleri var ayrica adamligida tartisilmaz süper bir insan ancak son zamanlarda performansinda büyük düsüsler vardi trabzona hayirli olsun basarilar sezer
yigidokentli58 02.01.2010, 03:50 Transfere bak,transfere..25 lik Sezer'i gönder,34 lik Ceyhun'u al..Ne güzel alışveriş değil mi?Bu işten anlayan var mı?Eğer Ceyhun'un geleceği kesinleşirse yukarda Sezer için yazılan bütün kötü mesajlar için kendim Adına Sezer'den özür diliyorum...
yönetime hoçaya saygin olsun senin gibilerin yüzünden bülent hoça gitti şimdide boş konuşup kimsenin canini sikma
tekdoktirin 02.01.2010, 05:10 --------------------------------------------------------------------------------
sezer in sivasa cok büyük emekleri var ayrica adamligida tartisilmaz süper bir insan ancak son zamanlarda performansinda büyük düsüsler vardi trabzona hayirli olsun basarilar sezer
Bu yönetimi anlamak mümkün degil aha bakin fanatikte ne yaziyor .
Sezer Badur için Sivasspor’a 350 bin Euro bonservis ücreti verileceği belirtilirken, Murat Tosun ise sözleşmesi bittiği için bedelsiz olarak geldi. Her iki oyuncu da anlaşma sağlanmasının ardından soluğu Trabzonspor’un kamp yaptığı Antalya’da aldı.
fanatik.com.tr
yigidoss 02.01.2010, 09:25 Sezer bir arkadaşımın çok samimi olduğu biriydi geçen sezon sakatlandığı dönemde tanışıp konuşma fırsatı bulmuştuk, Adamın burada mutsuz olduğu her sözünden her halinden belliydi, bu sezon başında da yine bir sohbet anında arkadaşıma "abi heralde 2. devreye kalmaz giderim." demiş ama ben fos çıkar diye kimseye demedim.
Allah işini gücünü rast getirsin,bize faydası çoktu,iyi işler de yaptı,keşke bu kadar ucuza verilmeseydi ama burada durmak istemeyen topçunun burada işi yok.
Metal Gear 02.01.2010, 10:43 Bizimki gibi rahat bir camiadan,Trabzon gibi acayip,baskı dolu bir ortama giderken ne düşündü bilmiyorum ama hayırlısı olsun.
Trabzon taraftarı kadar kendi takımına zarar veren,baskı yapan bir kesim daha yom dünyada.Stadı yıkıp,boş tribünlere oynasınlar daha başarılı olurlar.Daha şimdiden Sezer'e baskı kurmuşlar..Kimi der ki Sivas'tan gelmişmiş,yok bordo-mavi üstüne 58 giyemezmişmiş,yok eskiden gönlüm Fener'de demişmiş..İnsanın gülesi dahi gelmiyor..Öz evlatları Özer çatır çatır FB forması giyerken,Sezer'in bu formayı giymesinde ne sakınc var?.Adı TS ile özdeşleşmiş Ogün,A.Ercan bile FB'ye gitmişken,Sezer'in suçu ne?Allah yardımcın olsun Sezer kardeş,çok çok zor bir camiaya gittin.Sen kendine ilk önce zırhlı bir araba al.:rolleyes:
abdullah58 02.01.2010, 13:07 Seni bir sivasli olarak unutmuyacagiz sezer
yolun,bahtin,sansin,acik olsun,
ALLAH yar ve yardimcin olsun
Berlindeki dostun ABDULLAH 58
yorumyapıyombenya 02.01.2010, 14:07 İşte bu haber çok iyi kronik sakat Sezeri cok iyi paraya sattık trabzona yılın kazığı
Borte Tarkan 02.01.2010, 15:14 takas haberi yalan.sezer badur doğrudan para karşılığı,trabzonspora verildi...
sezer badurun gitmesi çok kötü oldu.takımımızın iskeletinden,değerli bir oyuncumuzdu.çok iyi bir kişiliğe sahip,sivas şehriyle bütünleşmiş bir sporcuydu...
trabzonspor maçlarımızda trabzon taraftarıyla sorunlar yaşadı.trabzonsporda mutlu olabilir mi bilemiyorum...
gene de yolun açık olsun sezer.
Allah bülent hoca gibi senin de yolunu açık etsin sevgili sezer.
Bu başkan Bizi İkinci ligden Süper Lige İlk defa çıkarttı Bir Ara Derdikki Bu takımı Süper ligde bir görebilirsek Ne güzel olur diye Çıktık Düşer Dediler başarılar kazandık İnter toto,şampiyonlar ligine gittik Şampiyonluğu Kovaladık Yazıklar Olsun Nankörlük yapanlara
Abdullah DuMaN 02.01.2010, 18:02 Hayırlısı olsun Sezer için alınan para fena değil üstelik birde futbolcu varsa çok iyi
Sezer Badur için Sivasspor’a 350 bin Euro bonservis ücreti verileceği belirtilirken, Murat Tosun ise sözleşmesi bittiği için bedelsiz olarak geldi. Her iki oyuncu da anlaşma sağlanmasının ardından soluğu Trabzonspor’un kamp yaptığı Antalya’da aldı.
fanatik.com.tr
efendigardaş 02.01.2010, 19:02 SEZERİN YERİNİ KİMLE DOLDURACAKLAR BAKALIM BİZE GENÇ KOŞAN KENDİNİ İSPATLAMAK İSTEYEN FUTBOLCU LAZIM...***:rolleyes:
uzuldum sezer basarılıydı ..............gıtmeseydı iyi olur adeta savaşıyordu...sezere başarılar dilerim...trapzona gitmesine sevindm
carizma0658 02.01.2010, 23:29 efsane bir takımdan unutulmaya yüz tutmuş bir takıma gitmemelıydı ve sezer bence sivasta kalmalıydı sezeri arıcazz
06fatih58 04.01.2010, 13:30 yolun acık olsun sezer sivas seni unutmıcak başarılar
Bir gemi su aldığında gemiyi ilk terkedenler farelerdir..
06esra58 04.01.2010, 16:04 sivas için döktügün terler için teşkkrler sezer başarılar dilerim
aslinda sezer badurdan gelen 700.000 € ya iki süper oyuncu alinabilir Türkiyeden.
Mesela Mehmet Batdal icin 500.000 TL istiyor Buca ve geri kalanlada Sezer Öztürk alinabilir. Ikiside genc ve Piyasasi olan oyuncular. Daha fazlasina satilabilirler. Ayrica Sezer, oyun kurucu oynuyor. yani ihtiyacimiz olan bir bölge.
58^SiVaS^58 04.01.2010, 16:45 Arkadaslar sezer in yerine engin baytar gelcekdi hani keske gitmeseydi sezer cok emegi var sivasin üstünde:mad:
|