Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Bugün Antalya'da

SivasSpor.Com
01.01.2010, 23:55
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.antalyakamp.jpg

Ligin ilk yarısında istediğini bulamayan Sivasspor ikinci yarı için bugün kollarını sıvıyor.

Son oynadığı Tarsus İdmanyurdu kupa maçından sonra izin verilen futbolcular ve teknik heyet bugün Antalya-Side'de toplanarak kamp çalışmalarına başlayacaklar.

Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ında bugün Güney Afrika'dan gelerek kamp yerine geçeceği açıklandı.

2 GİTTİ, 2 GELDİ!

Sivasspor ikinci yarı kamp çalışmalarına iki yeni isimle başlayacak. Sivasspor'un yeni transferi Malili Soleymane Keita ile sakatlığı sona eren Mehmet Yıldız'da bugün başlayacak Antalya kampına olacaklar. Buna karşılık, Sivasspor'dan ayrılan Ersen Martin ve Sezer Badur'da kırmızı-beyazlı takımın kampında yer almayacaklar.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Sivasspor bugün başlayacak kampta iki hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlı takım 4 Ocak'ta Almanya 3.lig takımıyla 6 Ocak'ta ise pilot takımı Üsküdar Anadoluspor'la hazırlık maçı yapacak.

Daha sonra 9 Ocak'ta Denizlispor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak olan Sivasspor çalışmalarına Sivas'ta devam edecek.

Sivas Hurdogan

subasi29
01.01.2010, 23:58
Hadi Hayirlisi...Takimimiza Guvenimiz Sonsuz,iyi Guc Depolayin Denizliye iyi Bir Hevesle Gidelim Kupada Soz Sahibi Olalim Bari

yigido yakup
02.01.2010, 00:04
insallah cok güzel sekilde hazirlanir ve ligde firtina gibi eseriz.

kiNgSiZe58
02.01.2010, 00:17
Insallah düzeliriz............

eyuphulagu
02.01.2010, 00:26
Adam gibi transfer yapamazsan 1 ay değil 1 yılda kamp yapsan neye yarar..Ceyhun'u başkan gibi futboldan anlayan birisnin istemesine akıl fikir veremiyorum..Umarım bu Ceyhun haberi doğru çıkmaz...Umarım Ceyhun Manisa'ya gider...Aynı Ersan Martin haberi gibi bu haber de sanki doğru gibi..Anlaşılan Sivasspor bedava adam arıyor..Bedava adam şu aşamad sana ne verbilir ki;problemden başka;Korkarım ki Ersan da yaşadıklarımızı Ceyhun da da yaşarız gibime geliyor...Hoca bomba transfer yapacağız diyordu..Ne bomba ama ;kendi elimizde patlayacak bir bomba...

mucahitbaba58
02.01.2010, 00:31
takimda adam kaldimi bilen varmi varsa yazsarlarsa iyi olur

veysel
02.01.2010, 00:40
insallah ikinci yariya daha iyi hazirlaniriz da korkulu günler yasamayiz

ercan58.a
02.01.2010, 01:14
ikinci devre hazırlık kampı hayırlı olsun
yeni transferlerimizle kaynaşıp coşalım inşallah

YİGİDOKENTLİ
02.01.2010, 01:53
inşallah kamp iyi ve faydali olur inşallah zorlu maçlar var denizli maçi var kupa 9 aralikta ondan sonra ilkde ilk maçimiz trabzonspor ikinci maç fenerbahce bu maçlar puan almamiz lazim ikinci yari nasil başlarsak öyle gider bu maçlardan puan cikarmak gerek inşallah firtina gibi esecegiz ikinci yari

tekdoktiri
02.01.2010, 02:31
inşallah kamp iyi ve faydali olur inşallah zorlu maçlar var denizli maçi var kupa 9 aralikta ondan sonra ilkde ilk maçimiz trabzonspor ikinci maç fenerbahce bu maçlar puan almamiz lazim ikinci yari nasil başlarsak öyle gider bu maçlardan puan cikarmak gerek inşallah firtina gibi esecegiz ikinci yari

zaralı19
02.01.2010, 07:53
Mehmet Yıldız idmana çıkıyor

Sivasspor'un uzun süredir sakat olan futbolcusu Mehmet Yıldız takımla geldiği Antalya'da ilk idmanına bugün çıkacak. Çekilen son MR'ında doktorların olumlu rapor verdiği tecrübeli golcü, "Kendimi futbola ve Sivasspor'a motive ettim. İkinci yarıda ben ve takımım yeni bir sayfa açacağız" dedi.
fotomaç

babapiton
02.01.2010, 08:39
Lig bitmeden 2-3 hafta once transferlerimiz hazır lig bitince imzayı attıracagız 3 futbolcu sivas a geldi gibi haberler duyuyorduk ama şimdi ortada futbolcu yok gecen donem gibi transferlerde gec kalmayız inşallah hadi hayırlısı Kamp tan sonra 9 ocakta denizli macımız var biran once transferler yapılsada izlesek denizli macında trtden ...

SempaticH
02.01.2010, 09:12
valla durum hiç iyiye gitmiyor inşallah yanıltırlar fakat böle transfer politikası olmaz oynuya oyuncuyu yolla geriye oynamyan tabiri caizse beleş topçu ara hiç olacak işmi herkes aldı alacağını daha ne bekliyoruz anlamış değilim durum şunu gösteriyor küme düşeriz gibi geliyor bana inşallah
yanılırım

yigido_sampiyon
02.01.2010, 09:35
büyük bir heyecanla 9 ocaktaki denizli maçını bekliyorum...takımı en iyi o maçta göreceğiz diye düşünüyorum...

yorgun(58)
02.01.2010, 09:46
kaptanımızda sonunda takımla çalışmlara başlıyor iyi transferlerlede guçlendirip takımı iyi bir 2.yarı ve kupa maçları çıkarırız

SivaSTeaM58
02.01.2010, 09:51
2. dönem de cok buyuk bi patlama yapacagız

58_babacan_58
02.01.2010, 10:05
İYİ ÇALIŞIN UYUM SORUNUNU AŞIN ARTIK GÜZEL GÜNLER GÖRMEK İSTİYORUZ.......

karakocyakup58
02.01.2010, 10:08
yaw antalyaya nie gittilerki sıcak sehirden soguk şehre gelecekler...

karakocyakup58
02.01.2010, 10:11
valla durum hiç iyiye gitmiyor inşallah yanıltırlar fakat böle transfer politikası olmaz oynuya oyuncuyu yolla geriye oynamyan tabiri caizse beleş topçu ara hiç olacak işmi herkes aldı alacağını daha ne bekliyoruz anlamış değilim durum şunu gösteriyor küme düşeriz gibi geliyor bana inşallah
yanılırım

sen neyden bahsediyonnn daha transver dönemi açılmadı herkes aldı alacagını diyon yaw

58 SiVaSSPoR FC
02.01.2010, 10:16
HAYDİ BİSMİLLAH YİĞİDOLAR İYİ BAŞLAYALIM İYİ BİTİRELİM HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKALIM

ercan58.a
02.01.2010, 11:38
lütfen karamsar olmayalım ve hocamızın aalacagı futbolculara ve hocaya güvenelim herşey iyi olacak allahın izniyle

ihsan5858
02.01.2010, 12:44
iii mehmet abi geldiya tmm eski sivas ruhu uyanmis demektir :)

münihli_58
02.01.2010, 15:19
Arkadaslar Almanya 3.Lig takimiyla Hazirlik Maci yapacakmisiz 4 Ocak'ta.
Hangi Takim oldugunu bilen varmi?
Ben arastirdim ama bulamadim.

yigido yakup
02.01.2010, 15:30
Arkadaslar Almanya 3.Lig takimiyla Hazirlik Maci yapacakmisiz 4 Ocak'ta.
Hangi Takim oldugunu bilen varmi?
Ben arastirdim ama bulamadim.

rot weiß oberhausen almanya ikinci ligi takimi biliyorum.

yigido yakup
02.01.2010, 15:33
yaw antalyaya nie gittilerki sıcak sehirden soguk şehre gelecekler...

antalyada suan calisma ve antreman icin enuygun hava sartlari mevcut.zaten ordan sirek sivas a gelmeyecekler önce denizlide kalacaklar daha sonra sivas a.anliyacan tatilden sonra yavas yavas soguk ve sert havaya gelecekler.

armn
02.01.2010, 15:52
şu transferler biran önce bitsede katılsalar kampa ne zaman takımla çalışıp uyum sorununu aşacak bu adamlar :mad:

karagöz58
02.01.2010, 17:30
inşallah iyi olacağiz hayırlısı

ahbey
02.01.2010, 17:41
Haber değil, transfer istiyoruz.
İmza var mı imza?

efendigardaş
02.01.2010, 17:55
KAMPIN ELBETTE FAYDASI ÇOK OLUR BU TAKIMA EN AZ ALTI FUTBOLCU LAZIM ZATEN BEŞ FUTBOLCU GİDİYOR.. AMA BU ŞARTLARDA ZOR SADECE KÜMEDE KALALIM YETER ...***

münihli_58
02.01.2010, 18:11
rot weiß oberhausen almanya ikinci ligi takimi biliyorum.

3.Lig'diye yazilmis yukarida onun icin bulamadim herhalde:P
neyse sagol bilgi icin ama Rot-Weiß Oberhausen kötü bir takim iyi hazirlanirsak fark atariz....:D

yigido yakup
02.01.2010, 18:15
3.Lig'diye yazilmis yukarida onun icin bulamadim herhalde:P
neyse sagol bilgi icin ama Rot-Weiß Oberhausen kötü bir takim iyi hazirlanirsak fark atariz....:D

fark atmayalim dise dis oynayalim yeterli yenilip umutlarimiz kirilmasin aliskanlik haline getirmeyelim.yenipde havalara cikmayalim yani simdilik sonuc cok önemli degil bence

cılgınsivas58
02.01.2010, 20:44
hadi yiğidolar güveniyoruz size sadece 1tanemi transfer yapıldı arkadaşlar neyi bekliyoz acaba engin gelmedimi gelmediyse boşuna sattık sezeri

atrium58
02.01.2010, 22:30
Tamam yerli transferlerde önemli ama öncelik yabancı transferlerde olmalı..

Kasim58
02.01.2010, 22:59
ceyhun aslinda iyi bir futbolcu gününde oldugu zaman yeteneklerini konusturuyor bütün takimlarda yani sözde büyük takimlarda´da oynadi oynaya bilecek kapasitesi var.Ama bir problem varki yeteneklerini sifirliyor DISIPLINSIZ ve bu yüzde dolasmadigi cok az takim kalmistir acikcasi sivasspora faydali olacagini düsünmüyorum.Bence bir futbolcuyu t tirektör cok ister yada begenir baskan alir ama baskanin cok istemesini bilmiyorum ve anlamadim neden.

BOUN
03.01.2010, 13:26
Kamp başladı, bir hafta sonra kupa maçımız var ve üç hafta sonra ise lig başlayacak. Önümüzdeki kısa zaman dilimi içerisinde bir an evvel transferleri sonlandırmamız, kadroyu şekillendirmemiz ve ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. Ancak ne yazık ki takip edebildiğim kadarıyla futbolcularla anlaşma husunda sıkıntı yaşıyoruz. Bunun en büyük nedeni özellikle Afrika'da hocamızın transfer etmek istediği oyuncuların ve genel olarak Afrika kökenli futbolcuların fiyatlarının dünya kupası nedeniyle artmış olması olabilir.

Fakat yönetimimizin de içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için önümüzdeki kısa zaman diliminde kritik hamleler yapması lazım. Henüz Keita dışında kesinleşmiş transferimiz yok. Hocamız 4 yabancı ve 1 yerli alacağımızı söylemişti. Keita'yı aldık, şimdi kaldı 3 yabancı ve 1 yerli! Sabırsızlıkla bekliyoruz!

stain
03.01.2010, 13:34
Kamp başladı, bir hafta sonra kupa maçımız var ve üç hafta sonra ise lig başlayacak. Önümüzdeki kısa zaman dilimi içerisinde bir an evvel transferleri sonlandırmamız, kadroyu şekillendirmemiz ve ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. Ancak ne yazık ki takip edebildiğim kadarıyla futbolcularla anlaşma husunda sıkıntı yaşıyoruz. Bunun en büyük nedeni özellikle Afrika'da hocamızın transfer etmek istediği oyuncuların ve genel olarak Afrika kökenli futbolcuların fiyatlarının dünya kupası nedeniyle artmış olması olabilir.

Fakat yönetimimizin de içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için önümüzdeki kısa zaman diliminde kritik hamleler yapması lazım. Henüz Keita dışında kesinleşmiş transferimiz yok. Hocamız 4 yabancı ve 1 yerli alacağımızı söylemişti. Keita'yı aldık, şimdi kaldı 3 yabancı ve 1 yerli! Sabırsızlıkla bekliyoruz!

sivassporumuzun bi an önce transferleri bitirmesi gerekiyor
bedava oyuncu arıyoruz yine
bedavacılıktan dolayı bugün bu sıradayız 16. sıra
bülo giitti ama zihniyet hla bedavacı zihniyeti halen devam etmekte

SivaSTeaM58
03.01.2010, 13:37
ins bu donem arzuladıgımız yerlere geliriz bizim dusmemızı 4 gözle bekleyenlere inat bastır be yigido

YİGİDOKENTLİ
03.01.2010, 14:52
denizlispor maçindan fark bekliyorum kirmizi beyaz şampiyon sivasspor hadi yigidar güzel hazirlanin bizim yüzümüzü güldürün

myibu
03.01.2010, 15:31
Bu maç nerede hangi otel de, saat kaçta bilen var mı. Sivasspor-Oberhausen

myibu
04.01.2010, 02:25
Yok mu beyler bilen takım hangi otelde??

YİGİDOKENTLİ
04.01.2010, 04:30
ikinci yariya bomba gibi başlamaliyiz trabzonsporu ve fenerbahceyi devirerek başlamaliyiz inşallah

06fatih58
04.01.2010, 12:28
kamp güzel gecer inşallah kamp sonrası denızlı macı var başarılar sizlerle olsun yigidolar