Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekleyin Geliyorum
SivasSpor.Com 02.01.2010, 17:25 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg
Sivaspor’un uzun süredir sakat olan futbolcusu Mehmet Yıldız, ikinci yarının ilk ya da ikinci haftasında sahada olacağını söyledi.
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Mehmet Yıldız “İkinci yarıda Sivasspor başarılı olacak. Sakatlığım hedeflerimi değiştirmedi. Büyük takıma gitme hedefim devam ediyor, ama önce iyi performans sergilemeliyim” dedi.
İKİNCİ YARIDA SAHADA OLACAĞIM
Tedavim çok iyi geçti. Bur aksilik çıkmazsa 2 Ocak’ta koşulara başlayacağım.
Bir aksilik çıkmazsa ikinci devrenin ilk ya da ikinci haftasında sahada olacağım.
Benim yaşadığım çok farklı bir sakatlık. Daha önce böyle bir sakatlık yaşamadığım için, tecrübesizlikle birlikte erkenden dönme arzum, sakatlığımın nüksetmesine neden oldu.
Şu an için geldiğimi nokta çok iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Umarım bir aksilik yaşamayız.
SİVASSPOR’UN BAŞARISI TEK BİR OYUNCUYA BAĞLI OLAMAZ
Benim yokluğum nedeniyle Sivasspor’un istediği sonuçları alamadığı yorumunu doğru bulmuyorum. Bir takım sadece tek bir futbolcuya endeksli değildir.
Bu sezon alınan beklenmedik sonuçlar beni inanılmaz derecede üzdü. Umarım, bu talihsiz dönemi geride bırakır ve ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alırız.
BÜLENT UYGUN’UN KALMASINI İSTERDİK
Bülent Uygun, hiç antrenörlük deneyimi olmamasına karşın, Sivasspor’u başarılı yerlere getirdi. Bir Anadolu takımını iki sene üst üste ligin ilk yarısını lider bitirmesini sağladı.
Şampiyonlar Ligi’ne gitmemizi sağladı. Bu sezonki istenmeyen sonuçların alınmasını kimse istemezdik, ama kurumlar kalıcı, şahıslar geçici… Böyle şeyler olabilir.
MUHSİN ERTUĞRAL’LA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM
Bülent Uygun’un başarılı olup, görevine devam etmesini isterdim. Şimdi Muhsin Ertuğral’la aynı başarıyı yakalamak istiyoruz.
İkinci yarıda daha iyi olacağız. Oturmuş bir kadromuz var. Ben de elimden gelen katkıyı sunacağım. Biz ilk yarının sonundaki ivmeyi ikinci yarıda da sürdüreceğiz.
BÜYÜK TAKIMLARA GİTME HEDEFİM DEVAM EDİYOR
İkinci yarıda istediğim performansı gösterirsem, sezon sonunda benim adıma bir transfer olabilir. Yaşadığım sakatlık hedefimi değiştirmedi. Sakatlanmadan önce büyük takımların gündemindeydim. Kariyer planlamamda büyük takımda oynamak var; ama önce sakatlığımın tam olarak geçmesi ve eski performansıma ulaşmam gerekiyor.
58_babacan_58 02.01.2010, 17:26 BEKLİYORUZ KAPTAN 4 GÖZLE DÖN ARTIK KURTAR BİZİ........
Besyo_cu 02.01.2010, 17:28 Büyük takımlarda oynamak istiyormuş ve bu kişide bu takımın kaptanı...
58_babacan_58 02.01.2010, 17:32 Büyük takımlarda oynamak istiyormuş ve bu kişide bu takımın kaptanı...
BESYOCU ABİ her futbolcunun gönlünde yattığı bir büyük takım vardır herkes büyük takımda oynamak ister ama mehmet şu an bizim futbolcumuz ve elinden geleni yapacağını hepimiz biliyoruz......
Bende diyorum benim yazdığım yazı neden silindi?
Neyse şimdi burdan kaptana şunu sormak gerekmez mi? "BÜYÜK TAKIM DERKEN!!!"
:mad: :mad: :mad:
Kaptan sen eğer böyle dediysen, biz neden Sivasspor büyük takım diyoruz ki!
yigido yakup 02.01.2010, 17:34 sen bizim kaptanimizsin sen bizim yildizimizsin yalniz su büyük takimlarda oynamak istiyorum sözü sana hic yakismamis biz seni futbolu birakana kadar sivasspor formasi giymeni arzu ediyoruz hatta senin icin o kadar kampanyalar yaptik siteler kurduk senin adinin hep sivassporla anilmasini isteriz.
büyük takimlara gidenlerden niceleri ne kandi takimlariyla aniliyorlar nede gittikleri takimlarla tarih o zaman yazdiklarinida siliyor mehmet bunlari iyi düsün.
Ya bu Mehmet YILDIZ'ın açıklaması olamaz, olmaz.
Bakar mısınız lafa : "Oturmuş bir kadromuz var"
Kaptan, acaba bu takım nereye oturmuş? Çimlere mi?
Benim bildiğim takımın oturmuşu değil, takım gibi futbol oynayanı iş yapar
Besyo_cu 02.01.2010, 17:38 BESYOCU ABİ her futbolcunun gönlünde yattığı bir büyük takım vardır herkes büyük takımda oynamak ister ama mehmet şu an bizim futbolcumuz ve elinden geleni yapacağını hepimiz biliyoruz......
Gardaş haklısın ancak bir takımın kaptanınında böyle konuşmasının hoş olmadığını belirtmek istedim.
esentepeli58 02.01.2010, 17:39 sen burda emekli olun mehmet yıldız ne dersen de 30 yaşından sonra kim nıydecek seni,bakalım eski formunu yakalıyabilicen mı belkide sivasda bile yedek kalıcan :confused:
efendigardaş 02.01.2010, 17:43 SAHALARA DÖNMENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ SENİN İYİLEŞMEN TÜRK FUTBOLU İÇİN ÖNEMLİ SİVASSPORA HİZMETLERİNİ BEKLİYORUZ...***:rolleyes:
aklı hala bülentde ve başka takımlarda
Gelse de açıkcası önemli bir katkıda bulunabileceğine inanmıyorum...Mehmet Yıldız'a bel bağlayıp da hücum bölgesi için transferde geri adım atılmaz inşallah..Bilmiyorum oradan nasıl gözüküyor ama ciddi bir şekilde takımımıza takviye gerekiyor...
58 SiVaSSPoR FC 02.01.2010, 17:49 ooooooooooh be işte yeni transferimiz bu be kardeşim
MEHMET YILDIZ OOOOLEY OOOOOOOOOO MEHMET YILDIZ OOOOOLEY
9 NUMARA ARANIYORDU BULUNDU
ercan58.a 02.01.2010, 17:56 kaptan olarak takıma galibiyet yemini ettirmeni özledik
büyük takımlara transferi düşünüyormuşun yani büyük takım degilde büyük para senin istedigin galiba yoksa bülent ve takım arkadaşların sayesinde ilk devre başarısız oldu takım diye sivasspor küçüldümü küçüldüyse bile hepinizin eseri bu laflarınızı seçerek konuşun......................
58isML58 02.01.2010, 17:57 Mehmet Yildiz da ayni sezer gibi olmus aklina buyuk takilmar girmis cikmiyor.
Eger bole olursa Mehmet Yildizdan da yararlanamayacagiz arkadaslar :mad::mad::mad:
ercan58.a 02.01.2010, 18:01 gel gelde adam gibi beyanatlar vererek gel mehmet efendi
sivasspor bizim gönlümüzde en büyük takım kaptansın sende aynı duyguları taşı
yigido_furkan 02.01.2010, 18:01 Ya bu Mehmet YILDIZ'ın açıklaması olamaz, olmaz.
Bakar mısınız lafa : "Oturmuş bir kadromuz var"
Kaptan, acaba bu takım nereye oturmuş? Çimlere mi?
Benim bildiğim takımın oturmuşu değil, takım gibi futbol oynayanı iş yapar
oturmus kadro derken demek ıstedıgı kadrodakı oyuncular sabıt demek ıstemıs. burdada pek haksız degıl petkovıc sedat hayrettın apo musa kamanan musa ibrahim dagasan faruk bunlar genelde gecen senekı 11den oyuncular. bızım basarımızda oturmus takımında payı coktu. artık su tepkıyı bı kenara bırakıp herkes destek olmalı ama bızde ne yaparsan yap herkesın herseye bı yorumu var yada herkes herseyı cok ıyı bılıyor.
SivaSTeaM58 02.01.2010, 18:24 hic yakısmadı kim ne derse desin 2 sene üst üste sampiyonlugu son haftlarda kacıran bi takım bence buyuk bi takımdır sen bu takımın kaptanısın sen fenere galatasaraya gidecem diye maclara cıkarsan hic cıkma seni mehmet yıldız ypan sivasspordur...!
kaptann58 02.01.2010, 18:25 MEHMET YILDIZ EFENDİ BU AÇIKLAMADA NEYİN NESİ OLUYOR NE ALAKA KASAP YAĞ KOYUN CAN DERDİNDE SEN SİVASTA MEHMET YILDIZ OLDUN ÇOK TALİHSİZBİ AÇIKLAMA EĞER BÖLE Bİ DURUM VARSA YAZIK SİZLERE HER ŞEYİN SAHİBİ OLDUNUZ TAŞ YERİNDE AĞIRDIR SİVASIN VERDİĞİ DEĞERİ SEVGİYİ HİÇ BİR YERDE BULAMAZSIN YAZIK BARİ BAŞKANIMIZ DUYMASIN ÇOK YAZIK
svsli585858 02.01.2010, 18:26 mehmet yıldızdan böyle bir açıklama beklemezdim bi kaptan olarak yakışmadı sivas 2 yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdı bizden büyük takım mı bulacak
kaptann58 02.01.2010, 18:28 BÜLENT VE SEN GİDİN AZERBEYCANIN EN BÜYÜK KULÜBÜNE HALA GÖZÜN BÜLENTTE BİZİ NE HALE SOKTU GİTTİ ÇOK ŞIMARMA MEHMET YILDIZ FAZLA HAVALARA GİRME İŞİNİ YAP SİVASA NE FUTBOLCULAR GELDİ GEÇTİ
Borte Tarkan 02.01.2010, 18:34 büyük takıma gitmek istiyormuş...
bu açıklama sana yakıştı mı Mehmet Yıldız.
sivassporda oynamanın heyecanını yitirdin mi Mehmet Yıldız....
bu anlayışla yola çıkarsan...
sen o büyük dediğin istanbul takımlarına gitmeden önce bu takımdan kovulursun.
mehmet bize çok lazım geldiği an form tutması taktirde iyi işler yapacamıza inanıyorum
SivaSTeaM58 02.01.2010, 18:41 gelsin ama bu düsünceleri silip sadece kafasını sivasspora vererek gelsin
kiNgSiZe58 02.01.2010, 18:44 Seni Sabirsizlikla Bekliyoruz. Mehmet Abi. Özlettin Kendini)
Büyük takım fikrinide kafasına sokan Bülent Uygun'dur.
Bülent Uygun sürekli büyük takım hayalim var, büyüklerde imkanlar var, dünyanın en büyük ikinci takımı FB gibi söylemler ve her futbolcunun büyük takım hayali vardır gibi sözlerle futbolcularıda kendine benzetti.
Mehmet yaşın 29 oldu üstelik sakatlıktan daha yeni çıktın.
sen kendine geldiğinde yaşın zaten 31 olur o saatten sonrada seni kimse kolay kolay almaz alsada yedek beklersin.
Bu saatten sonra büyük takım hikayelerini bırakarak Sivas taraftarının gönlünü kazanmaya bak.
Büyük takımda sen en fazla 1 - 2 sene barınırsın ama sivasda uzun yıllar kalırsın.
Futbolculuğu bırakır teknik direktörlükte yaparsın ama önce şu büyük takım laflarını bi ağzından düşürmen lazım.
Olurda büyük takıma gidemezsen burdaki itibarını, kariyerinide bitirirsin.
Buraya yıllarca emek verdin taraftarın sevgisini kazandın, bi kaç sözle verdiğin emeklere yazık etme.
Son olarakta, Bülent Uygun'un fikirlerinden ve görüşleridende artık kendini kurtar.
sivaslitaner58 02.01.2010, 18:52 sen sahalara don yeter ama onada sorum var kaptan biliyoruz bjk gs fb buyuk kulupler ama sivasspor takimini kucumseme cunku sen bizim parayla ekmegini aliyorsun !!!
kim nederse de sin sen sivasspora lazimsin dön artik
yerliturkuaz 02.01.2010, 21:18 Anadolu'nun herhangi bir takımında oynayan her futbolcu çocukluğundan beri o üç büyük formanın ateşi ile yanıp tutuşur. Bakın Kayserispor'lu ali Turan'ın yaptığına takımı çok güzel bir hava yakalamış iken o tutturmuş bir üç büyükler havası Sercan desen aynısı. Kimse kalkıpta Mehmet Yıldız'a neden üç büyüklere gidiyor diye kızmasın. Bakın Cristiano Ronaldo'ya Manchester'ı bıraktı, gitti Real Madrid'e. Eğer bu tip futbolcuları takımda tutmak istiyor isek Türk futbol tarihinde vede Avrupa kupalarında güzel başarılar yaşamış olmamız gerekiyor. Sonra bakın bakalım nasıl da futbolcular bu takıma gelmek isteyecekler...
Büyük kaptan senin gelişin ile forvet hattından tutunda defans bloğuna kadar birçok yer rahatlayacak. Senin gibi bir futbolcunun bu takımın olmazsa olmazlarında biri olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu. Umarım çabuk form tutarsın ve bu takıma ihityacı olanları verirsin. Senin mücadeleni kaptanlığını bu takım ve özellikle de biz taraftarlar çok özledik...
etzel1967 02.01.2010, 21:50 mehmet'in gölgesi bile ilk on bire girer bu takımda...geçen sene mehmet'i yerden yere vuran, hatta takımdan gitmesini isteyen futbol cahilleri kıymetini anlamışlardır inşallah...
carizma0658 02.01.2010, 22:21 sensız yapamayız bunu bilesin ugrunda bu tarftar dört eylülü çınlatsın özledik seni seni özledik
kaptann58 02.01.2010, 22:29 BÜLENT UYGUN SENİ BURSANIN NİLÜFER TAKIMINA GÖTÜRSÜN HER HALDE SİZİN BÜÜYK TAKIM ANLAYIŞINIZ BUDUR İKİNİZDE BİR ARADA İYİ OLURSUNZ FAYDALI OLMAK İSTİYORSAN BÜLENTİ KAFANDAN SİL ONUN GİTTİĞİ YER BELLİ
EyüphanAydın 02.01.2010, 22:42 Bence hiç beklemeye gerek yok,O Kadar sakatlıktan sonra uyum süreci biraz zor
SEVDAMSIN58 02.01.2010, 22:48 ne demek buyuk takimda oynamak hedefim yani sivasspor kucuk bir takimmi buyuk takim dediginiz takimlari iki yilda alt etmedikmi nasil buyuk oluyor yani lutfen sivassporu kucumsemeyin eger siz futbolcular boyle dusunurseniz seyirci ne dusunmeli
oquzh4n58 02.01.2010, 23:26 mehmet yıldız buyuk takım degıl sen super lıgde oynayacagna dua et bence bundan sonra mehmet oynuyamaz gbı gelıyor pılı bıttı
mehmet yıldız buyuk takım degıl sen super lıgde oynayacagna duga et bence bundan sonra mehmet oynuyamaz gbı gelıyor pılı bıttı
Kardeş Haklısında Bazıları Bülenti Göklere Çıkartıyor ve koruyor bilmiyorlarki Mehmet Yıldız olmasa bülentin başarısı olmazdı bunu kimse inkar edemez onun taktiğinde mehmet topu saklıyacak ve defansı ve orta sahayı rahatlatacaktı zaten fizikli kuvvetli oyuncu bu taktiği tuttu zaten 3 sene önceki çıkış maçında Mehmet Yıldızında Bu maçlarda kendini gösterdi bu yüzden Mehmet yıldızın rolünü kimse inkar edemez Pehlivan gibiydi nerdeyse
ne demek buyuk takimda oynamak hedefim yani sivasspor kucuk bir takimmi buyuk takim dediginiz takimlari iki yilda alt etmedikmi nasil buyuk oluyor yani lutfen sivassporu kucumsemeyin eger siz futbolcular boyle dusunurseniz seyirci ne dusunmeli
Her furbolcunun hayalidir buyuk takımda oynamak 2 yıl alt ettin ama şimdi ki durumun ne kusura bakmayın ama büyüklük istikrar ile olunur....
hırçın yiĞido 03.01.2010, 00:44 gel gelde sivas kümeye dıye bagıranlara sahada en ıyı şekılde cevabını ver sana ihtıyacımız kaptan sen olmazsan olmuyorgelllllllllllllllllllll lllllllll
YİGİDOKENTLİ 03.01.2010, 03:52 ikinci yarinin bence en güzel transferi mehmet yildiz olacak bizi yine sirtlicak büyük kaptan seni çok özledik sen gol atarsin gol attirsin statin her yerinde koşuyorsun bizim için mücadele ediyorsun yüregini ortaya koyuyorsun takimi ateşliyorsun büyük kaptan seni çok özlemiştik çok sevindim senin iyileşmene
yigidokentli58 03.01.2010, 05:15 ibrahim şahin kanaman gelecek yabanci forvetlere çok gol atirir vede ikinci yari çok gol atar bizi sirtlar büyük kaptan
Örükcülü 03.01.2010, 08:24 Haydi kaptan çok özledik seni. Kaptan gemisini kurtarırsa KAPTAN'dır. Bizde senin gemiyi kurtaracağına ve SİVASSPOR'un şanlı tarihinin Altın Sayfalarında yer alacağına inanıyoruz.
Kurtar bizi KAPTAN !...
.
talihsiz bir demeç.sivasspor u silmiş gözüküyor kendisi bilir biz nicelerini sildik yıldız senide sileriz hiç gereksiz açıklama.bilica takımda kaptan olmadıgı halde vefa örnegi gösterdi sana hiç yakışmadı bu sözler .öncelikle takımımın eski hale gelmesi için elimden geleni yapacagım demen gerekliydi.perfpormansımı düzeltip sezon başında gidecem demek bir kaptanın söylemiyecegi bir laf.kaldıki senden zaten bu sene bişey beklemiyoruz.en kısa zamanda çek git te yerine adam alsınlar.takıma bir kazıkta sen atma.seni çok sevenleri kalbinden vurdun bu laflarla.hiç olmadı hiç....
valla mehmet bu kafayla gelecekse hiç gelmesin hala bizi kendi çıkarları uğruna yakan yıkan bülonun taraftarrı
valla mehmet sen hele o koca... sahada taşı ersen martinden iyi oynada ondan sonra seni sivasspor adam etti
kaç yıllık futbolcusun kaç yılını sivasta geçirdin
bana öyle geliyorki sen bu sakatlıktan sonra bida nah gidersin sen bizi yaktın
emre aşıkın dediği gibi nahta galata forması yada büyük takım forması giyersin
sivasta senin arban değil futbolun konuşulsun yazıklar olsun
ercan58.a 03.01.2010, 14:47 senin gelmenden daha önemlisi yeni gelenler kaptan
adam gibi adamlar alınsında sen gelmesende olur büyük takım hayali kuran mehmet efendi
YİGİDOKENTLİ 03.01.2010, 14:50 ikinci yari ligde en çok gol atacak takim sivasspor olacak mehmet en az 10 gol atar en az 15 tanede atirir bizi yine sirtlar
ercan58.a 03.01.2010, 14:55 seni kimse almaz , seni bülent pazarlamaya çalıştı sırtından para kazanacaktı oda geri tepti sonunda belasını buldu bulacagıda geride daha
KAPTAN SENİ 4 GÖZLE BEKLİYOZ.BİRDE KONUŞMALARIN TUTARLI OLSA.
B.DUMANLI 03.01.2010, 17:55 Sen Balili sayesinde M.Yildiz oldun bunu unutma.M.Yildiz deyince aklima topu ayagindan cikarmayan,egoist ,pili bitincede kendini yere birakan biri geliyor aklima.Kendini yoruyor son vuruslara gücü dermani kalmiyor.Bumu kurtaracak SIVASSPOR´u küme düsmekden .
Sevgili Mehmet Yıldız,
Öncelikler sana Sivasspora verdiğin hizmet ve başarılı sonuçlardaki payından dolayı teşekkür ederim.
Tabiiki seninde büyük takımlarda oynama isteğin çok normaldir. Sana sonuna kadar katılıyorum. Lütfen biran önce sahalara dönerek eski başarılı sonuçlarına geri gön.
Sivasspor camiasıiçin hayırlı olmasını dilerim. :)
SiVaS YıKıLMaZ 03.01.2010, 20:36 hoca martta baslatacak dedi maçlara bence mehmetten bu sezon faydalanamayoz kendini seneye hazırlamalı
fatihtuztas 03.01.2010, 20:48 ee dön artık be kaptan seni çok özledik,saha içerisinde takımımızın bir lidere ihtiyacı var.
tekdoktirin 03.01.2010, 23:14 --------------------------------------------------------------------------------
SAHALARA DÖNMENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ SENİN İYİLEŞMEN TÜRK FUTBOLU İÇİN ÖNEMLİ SİVASSPORA HİZMETLERİNİ BEKLİYORUZ
altuntas58 04.01.2010, 00:47 Mehmet yıldız sivassporumuzun önemli bir oyuncusu benimde çok beğendiğim bir futbolcu ancak büyük takım hayalini anlayamadım sen zaten büyük bir takımın kaptanısın bu sözleri sana yakıştıramadım halen büyük bir takımda oynadığını anlayamadıysan şapkanı önüne koy ve biraz düşün derim
carizma0658 04.01.2010, 01:24 ALLAH AŞINA DÖN VE SENN İÇİN OLUMSUZ KONUŞANLARA SAHADA CEVABINI VERRR YILDIZ KAPTAN ÇOK ÖZLEDİK
gel gel artıkta görelim futbolu nasıl özledim bakalım.
06fatih58 04.01.2010, 12:23 gel artık yani memo cann :):):)
06fatih58 04.01.2010, 12:33 şakası bir yana sivaslı seni çok özledi mehmet yıldız
sanırım mehmet'in içindeki ateşi biraz yüreklendirmek ve geriye dönüp bakmasını sağlamak. "Ne idim ne oldum" diye düşünmesini sağlamak. Mehmet iyi futbıolcu olabilir, büyük takımda sadece yedek oynatırlar, adamlar yabancı peşinde ve Sivas'ım gibi kadir kıymet bilmezler. Bende çok gördüm bu tür konuşmasını. Ne olursan ol ama "NANKÖR" olma.Sen "SİVASSPOR" la yıldız oldun, sesin duyuldu.
ercan58.a 04.01.2010, 12:46 beynindeki bu fikirlerle gelme mehmet gelme
bu açıklamaların üzerine hoca ve başkanın sana bakış açısı mutlaka degişir bence
06esra58 04.01.2010, 14:59 GERCEKTEN DE SİVAS SPORDA BÜYÜK BOŞLUK DÖNMESİ SİVAS İÇİN ÇOK İYİ OLACAK
bassguitar 04.01.2010, 22:18 B-E-K-L-İ-Y-O-R-U-Z S-E-N-İ Y-İ-G-İ-D-O-
YİGİDOKENTLİ 05.01.2010, 06:18 KUPADA DENİZLİSPOR VE LİGDE TRABZONSPORU VE FENERBAHCEYİ BİZİM İÇİN AVLA SENİ ÇOK ÖZLEDİK BÜYÜK KAPTAN
bu yaşlardaki futbolcular böyle uzun süreli sakatlıklardan sonra genellikle eskisi gibi olmuyorlar
Mehmet Yıldız (14 Eylül 1981, Yozgat), Türk futbolcu
Ankara amatör küme takımlarından Tigem’den, gücüne, kuvvetine bakılıp alınmış. O zamanki hocası Ahmet Ertem, “geleceğe yatırım” olarak, Sivasspor’a transfer etmiş Mehmet Yıldız’ı... Ama ona ilk şansı veren, İlyas Tüfekçi olmuş. Daha sonra bu genç delikanlı, Sivasspor’un 2. Lig serüveninde belli zamanlarda yer almayı başarmış. Tabii ki, teknik direktör değişiklikleri Mehmet Yıldız’ın bir anlamda kaderini belirlemiş. Önce Türk Telekomspor’a kiralık gidiş, daha sonra yine Sivasspor’a dönüş... Ardından Gökhan Bozkaya ile birlikte Antalyaspor’a transfer olmuş. Ancak Akdeniz ekibinde “Bundan futbolcu olmaz” deyip, göndermişler onu... Tekrar Sivasspor’a dönen Mehmet Yıldız, bu defa da Süper Lig vetosuna tosladı. Ardından İstanbulspor’a kiralık verilen golcü futbolcu, orada da müthiş performansıyla göz kamaştırdı. Şampiyonluğa oynayan birçok TFF 1. Lig kulübünün listesinde baş sırayı alan Mehmet Yıldız, yüksek bonservisi nedeniyle Sivasspor’da kaldı. İşte bu kalış onun da Süper Lig’de yıldızının parlayışının başlangıcıydı...Türk Milli Futbol Takımı'na kadar yükselmiştir. Yunanistan ve Norveç ile oynanan Milli Takım kadrosuna da dahil olan Mehmet Yıldız, Frankfurt'taki Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında Norveç'e karşı 73 dakika forma giymiştir. Bu sene Sivasspor un bulunduğu yerde katkısı büyüktür. Şu an kendisiyle yoğun biçimde ilgilenen bir kulüp yoktur.
Mehmet'in hikayesi bu: Bundan sonra için bir daha düşünmesi gerek bence.
|