Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORUMUZ İÇİN MAİL ATIN LÜTFEN!!!
spainloco 17.10.2005, 23:11 Sevgili sivassporlu kardeşlerim medyada sivasspor için gerekli süre ayrılmadığını düşünüyorum.lütfen asağıda yazan mail adreslerine mail atın herkes sivassporun taraftar potansiyelini birkez daha görsün . pazar akşamları televizyon programlarında sivassporumuzda ilgili haber yoktu denilecek kadar azdı.
Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin sahada basardığını biz internet basında yapalım LÜTFEN!!!
http://www.kanald.com.tr/include/bizeyazin/kayit2.htm
http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor
tv8@tv8.com.tr
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr
info@showtv.net
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr
1967_Dernek_Ayhan 17.10.2005, 23:13 evet gardaş haklısın ama şunu unutmayalım bunlar gün gelecek mecburen sivassporu kanuşmak zorunda kalacaklar
Sıradan hepsine mail attım. Şimdi sıra diğer Yiğidolarda.....
BENDE SİVASSPORUMUZ İÇİN MAILLERİMİ ATTIM,İNŞALLAH UYARILARIMIZI DİKKATE ALIR,PROGRAMLARINDA DAHA ÇOK SİVASSPORUMUZA YER VERİRLER,SAYGILARIMLA.
1967_DERNEK_10UR 18.10.2005, 00:53 bizden sölemesi ne kadar çok sivasspor' yazarlarsa o kadar çok sivasspor hakkında tv de yorum yaparlarsa tiraj yaparlar...reyting alırlar..
CÜSSKB-Aynur 18.10.2005, 10:05 Sevgili sivassporlu kardeşlerim medyada sivasspor için gerekli süre ayrılmadığını düşünüyorum.lütfen asağıda yazan mail adreslerine mail atın herkes sivassporun taraftar potansiyelini birkez daha görsün . pazar akşamları televizyon programlarında sivassporumuzda ilgili haber yoktu denilecek kadar azdı.
Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin sahada basardığını biz internet basında yapalım LÜTFEN!!!
tv8@tv8.com.tr
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr
info@showtv.net
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr
Ben hepsine meillerimi gönderdim.
umitbulut58 18.10.2005, 10:11 merhabalar ben istanbuldan formu acan arkadaşıma canı yürekten katılıyorum.sizlerde tanıdıklarınızla bu mail adreslerine maillerinizi atarsanız etki-tepki presibine göre cevap vereceklerdir.
ayrıca www.sivasim.com adresine sivasımızla ilgili resim atabilirsiniz.
ümit bulut
bilgisayar ögretmeni
Bende adreslere sıradan mail attım yayınların olduğu zamanda atacağım
Yiğido uyuma takımına sahip çık.....
spainloco 18.10.2005, 10:28 arkadaşlar insallah amacımıza ulasacagız!sivasspor ailesi olarak uyarımıza cewap vermeyen kanalları izlemeyelim!!!
GEREKLI MAIOLLERI ATTIGIMIZ ZAMAN SES GETIRECEGIMIZE INANIYORUM.
ASLINDA SUNU BILMIYORLAR;ONUR ABININDE DEDIGI GIBI NE KADAR COK SIVASSPOR DERLERSE ONLARIN YARARINA OLACAK REYTINGLERI ARTACAK.AMA ELBETTE BUNUN FARKINA VARACAKLAR...
Arif Coşkun 18.10.2005, 11:19 Sevgili sivassporlu kardeşlerim medyada sivasspor için gerekli süre ayrılmadığını düşünüyorum.lütfen asağıda yazan mail adreslerine mail atın herkes sivassporun taraftar potansiyelini birkez daha görsün . pazar akşamları televizyon programlarında sivassporumuzda ilgili haber yoktu denilecek kadar azdı.
tv8@tv8.com.tr
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr
info@showtv.net
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr
Teşekkürler,bende bu adresleri araştırıyordum. Protesto edelim diye bir yazı yazmıştım. Evet haydin Sivassporluyum diyen herkes,görev başına.Bunlara bizimde en az GS-FB-BJK-TS kadar taraftara sahip olduğumuzu bildirelim.
Lütfen bir e-mail atın demokratik protesto hakkımızı kullanalım.Lütfen çirkin sözler yazmayalım. Centilmen bir taraftar olduğumuzuda unutmadan,yazalım.
Saygılar
nefhret_58 18.10.2005, 12:02 bızım basınımızın aklı bukadarkı.ınanırmısınız sıvassporun macını bu hafta ızleyemedım.yavruvatandada oyle tv kanalları pek cekmıyo.saat 2 ye kadar trt 1de telekrıtık programını bekledım.ancak golu gorebıldım.ama bunların dersını ıyı verecez.ellerı mahkum kalacaklar...
umitbulut58 18.10.2005, 12:03 gardaşlar sadece bu sitede 11 bin i aşkın hemserimiz war herkes bu duyarlılık göstererek mail attığı taktirde eminimki bir sonuca ulaşılacaktır!!
izmirliyigido 18.10.2005, 12:37 HERKES İSTEDİĞİ KADAR SİVASSPOR'U KONUŞMASIN, BİZ KONUŞMAYACAĞIZ. ONLAR ZAMANI GELİNCE İSTER İSTEMEZ KONUŞMAK ZORUNDA KALACAKLAR. BAŞARILARIMIZI KISKANACAKLAR VE BUNUN ALTINDA YATAN GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN ARAŞTIRMA BİLE YAPACAKLAR...
BU ARADA BENDE MAİLLERİMİ ATTIM...
spainloco 18.10.2005, 12:52 HERKES İSTEDİĞİ KADAR SİVASSPOR'U KONUŞMASIN, BİZ KONUŞMAYACAĞIZ. ONLAR ZAMANI GELİNCE İSTER İSTEMEZ KONUŞMAK ZORUNDA KALACAKLAR. BAŞARILARIMIZI KISKANACAKLAR VE BUNUN ALTINDA YATAN GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN ARAŞTIRMA BİLE YAPACAKLAR...
BU ARADA BENDE MAİLLERİMİ ATTIM...
sevgili izmirli yiğido mail atarak göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı öncelikle tesekkür ederim. diğer bi amaçta medyanın sivas taraftarın yaptırım güçünü görmesidir
gardaşım ne kadar mail atsak boş sadece onlar değil hepsi 4 büyükleri konuşuyor tele lig olmasa sivassporumu izleyemeyeceğim ama daha anlamadılar 4 büyükler bahane en büyük SİVASSPORRRRRRRR
görev tamamdır,,,,hepsine mail atıldı kardeş....siz başlattınızda biz katılmadıkmı???:)
spainloco 18.10.2005, 14:00 gardaşım ne kadar mail atsak boş sadece onlar değil hepsi 4 büyükleri konuşuyor tele lig olmasa sivassporumu izleyemeyeceğim ama daha anlamadılar 4 büyükler bahane en büyük SİVASSPORRRRRRRR
birlikten kuvvet doğar sevgili arkadaşım. bu haber i bazı internetten haber yapan medya kuruluşlarınada attım insallah bir iyi bir sonuç alacagız.
kenthaber ve ajansspor a da e-mail protestomuzu yayınlaması için e - mail atabiliriz
görev tamamdır,başka bir arzunuz varsa derhal halledelim..:)
gercek58li 18.10.2005, 14:15 arkadaşlar insallah amacımıza ulasacagız!sivasspor ailesi olarak uyarımıza cewap vermeyen kanalları izlemeyelim!!!
Katiliyorum,protesto edelim.
Hepsine birkac tane mail atacagim...
umitbulut58 18.10.2005, 15:23 hemşerilerim chat e yapmaya 2 dk ara verseler yazılan mail adreslerine mail atmayı deneseler cok güzel olur.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN!!!!!
spainloco 18.10.2005, 23:22 haydi yiğidolar BASIN BUNUDA YAZSIN!!!
ali agca 19.10.2005, 02:46 Sevgili sivassporlu kardeşlerim medyada sivasspor için gerekli süre ayrılmadığını düşünüyorum.lütfen asağıda yazan mail adreslerine mail atın herkes sivassporun taraftar potansiyelini birkez daha görsün . pazar akşamları televizyon programlarında sivassporumuzda ilgili haber yoktu denilecek kadar azdı.
tv8@tv8.com.tr
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr
info@showtv.net
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr
cok haklısın hıc denecek kadar azdı ama sabırlı olalım
zaten mecbur kalıcaklar yakında :)
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.10.2005, 02:59 BU MEDYA SİVASSPOR AILESININ NE KADAR BUYUK OLDUGUNU BİLMİYOR...BİLSELER HER FIRSATTA SİVASSPOR U HABER YAPARLAR... O ZAMAN REYTING LERINİN KARSISINDA NE 3 BUYUKLER NE KURTLAR VADİSİ NEDE Bİ BAŞKASI DURABİLİR...GÜN GELECEK BUNUN FARKINA VARACAKLAR KENDİLERİ FARKETMEYECEK SİVASSPOR FARKINI FARKETTİRECEK!..
SİVASSPOR BİZE EKMEK GİBİ SU GİBİ GEREK,DOLAŞIYORUZ SAYESİNDE GÖĞSÜMÜZÜ GEREREK
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 03:10 hemşerilerim chat e yapmaya 2 dk ara verseler yazılan mail adreslerine mail atmayı deneseler cok güzel olur.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN!!!!!
arkadaş haklı chatte geyik yapana kadar mesaj atılsın...duyarsız kalmasın kimse..
spainloco 19.10.2005, 08:29 Arkadaşlar ortak bi metin hazırlayalım e-mail lelrimiz hep bir agızdan yollayabiliriz.veya site yöneticileri de destek çekarsa haber yapabiliriz.
haydi yiğido futbolcularımızın sahada yaptıgını sen imtenet basında yap.medya yı ikinci kez sok edelim!!
spainloco 19.10.2005, 08:56 BU MEDYA SİVASSPOR AILESININ NE KADAR BUYUK OLDUGUNU BİLMİYOR...BİLSELER HER FIRSATTA SİVASSPOR U HABER YAPARLAR... O ZAMAN REYTING LERINİN KARSISINDA NE 3 BUYUKLER NE KURTLAR VADİSİ NEDE Bİ BAŞKASI DURABİLİR...GÜN GELECEK BUNUN FARKINA VARACAKLAR KENDİLERİ FARKETMEYECEK SİVASSPOR FARKINI FARKETTİRECEK!..
SİVASSPOR BİZE EKMEK GİBİ SU GİBİ GEREK,DOLAŞIYORUZ SAYESİNDE GÖĞSÜMÜZÜ GEREREK
sevgili özgür kardeşim medya bilkmiyormu gurbette 6.5 milyon sivaslının olduğunu tabii ki biliyolar bence bunu arkasında işlerine gelmeyen bişeyler vardır?????????????
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 09:48 ortak bir meitn yazalım herkes onu yazıyı göndersin..
Siir_Misali 19.10.2005, 10:01 ortak bir meitn yazalım herkes onu yazıyı göndersin..
EVET ŞÖYLE GÜZEL VE ANLAMLI Bİ YAZI YAZILSIN HERKES ONU GÖNDERSİN...HEMDE ZAMAN KAYBI OLMAZ...
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 10:02 metni bize bırakın halledecez..
Siir_Misali 19.10.2005, 10:13 EYVALLAH..
spainloco 19.10.2005, 10:47 onur tamam o zaman dernekten bir metin bekliyoruz
cok tesekkürler
süper sivas 19.10.2005, 11:53 Bütün kanallara mailleri attım bütün arkadaşlar lütfen bu konu okuyan herkes mail atsın
spainloco 19.10.2005, 12:18 From : Kenthaber sistem Yöneticisi <info@kenthaber.com>
Sent : Wednesday, October 19, 2005 8:32 AM
To : "spainloco@hotmail.com" <spainloco@hotmail.com>
Subject : Cevap: sivasspor
Sayın ; ayhan bulut,
Öncelikle göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür ediyoruz. Sözünü ettiğiniz habere, sayfalarımızdazda yer vereceğimizi bildirir, ilginize bir kez daha tesekkür ederiz.
Saygılarımızla
Kenthaber
Konu : sivasspor
Açıklama :
sayın kenthaber yetkilileri www.sivasspor.com adresinde bazý görsel medya kuruluşları; pretosto edilmektedir.bunun nedeni sivasspor ile ilgili yorum yapmamalarıdır.
sizden isteğim bu haberi sitenizde yer vermenizdir
tesekkürler
Tarih : 18.10.2005 14:10:34
arkadaşlar E-mail kampanyamız dewam ediyor. kenthaber.com a tesekkürlerimizi borç biliriz.
BEN VERDİĞİNİZ ADRESLERE TEK TEK YAZDIM YAZIYORUM, UYGUN DİLLE ELEŞTİLERİMİZİ YAPALIM MUTLAKA SES GETİRECEKTİR, SABIRLA MÜMKÜN OLDUĞUNCA BÜTÜN ÜYELERİMİZ ZAMAN ZAMAN AKLI BAŞINDA YAZSIN VEYA ORTAK METNİ YOLLAYALIM, AMA BU İŞİ SÜREKLİ KILALIM LÜTFEN
spainloco 19.10.2005, 15:29 haydi yiğodalar 3 büyüklerden sonra sende takımına sahip çık !! mail at ve mail attır
sevgili cnntürk spor yetkilileri
sizlerden ricamız var.Bir sivassporlu olarak bizlerinde diğer büyük takımlar gibi haberlerimizin çoğunlukta medya da gösterilmesini ve bu kadar yükselişimizin gösterilmesini diliyoruz.Hakkımız olduğunu düşünerek diyorumki bir galatasaray bir fenerbahçe gibi bizlerde artık bir yerlerdeyiz.Neden medyada bizlerin sesi duyulmaz.Sizlerin bu konuda bizlere yardımcı olmasını diliyoruz.
sevgili arkadaşlar bennimde göndermiş olduğum mail.
Arif Coşkun 20.10.2005, 10:44 haydi yiğodalar 3 büyüklerden sonra sende takımına sahip çık !! mail at ve mail attır
Değerli arkadaşım biz haklarımızı aramak için çaba harcıyoruz fakat dernekten bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sanırım. Sanki çok kötü birşey yapmışız gibi Uymayın bazı akıllara diyerek yanıt yazmışlar.Bilmiyorum haberin varmı?
Ben şahsen bu olaya çok alındım sen ne düşünüyorsun bilmiyorum.Daha yumuşak bir uslupla uyarabilirlerdi diye düşünüyorum.
Saygılar
spainloco 20.10.2005, 10:51 Değerli arkadaşım biz haklarımızı aramak için çaba harcıyoruz fakat dernekten bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sanırım. Sanki çok kötü birşey yapmışız gibi Uymayın bazı akıllara diyerek yanıt yazmışlar.Bilmiyorum haberin varmı?
Ben şahsen bu olaya çok alındım sen ne düşünüyorsun bilmiyorum.Daha yumuşak bir uslupla uyarabilirlerdi diye düşünüyorum.
Saygılar
belki e-mail atmak arkadaşlara zor geliyor belki 2 dk chat yapmalarını engelliyoruz kendileri bişey önersin biz onu yapalım
evet daha kibar bir usluplal görüşünü bildirir bizde saygı duyardık. ben o arkadaşların sivassporlu ve sivaslı oldugunda süphe ederim
sanada tesekkür ederim göstermiş oldun ilgiden
spainloco 20.10.2005, 18:03 ARKADAŞLAR görsel medyaya karşı başlattığımız pretosto www.kenthaber.com sivasın hedefi ilk 8 başlıklı haberde okuyabilirsiniz!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 20.10.2005, 18:25 HADİ ARKADASLAR MAİLLERE DEVAM.....BOS DURMAYIN MAİL ATIN,ATTIRIN!..
ok atalım bakalım herkese kolay gelsin..
TOPİĞİN BİR SÜRE ( SONUÇ ALINANA KADAR) SABİTLENMESİNİ ÖNERİYORUM..ORTAK METİN DE GÜZEL FİKİR...ORGANİZE HAREKET EDELİM TEPKİMİZİ ARTIRALIM...
ŞİDDETLE KINIYORUM,,BU BAŞARIYI GÖRMEZDEN GELEN HERKESİ...
.B.E BASIN BUNUDA YAZIN
BURASI TÜRKİYE BİZANS DEĞİL
DİĞER TAKIMLARIN MAÇ SONU MAÇ ÖNCESİ GÖRÜNTÜLERİ BİLE BİR HAFTA YAYINLANIYOR,,BELGESEL GİBİ HATTA NOSTALJİK MAÇLARI DA YAYINLANIYOR,,GAZETELERDE ÇARŞAF ÇARŞAF POSTER BOY RESİMLER HABERLER...................... HERŞEY SADECE 3 BÜYÜK MÜ?YOKSA SİVAS=TEK BÜYÜK MÜ HERKES BİRGÜN GÖRECEK
Arkadaşlar ortak bi metin hazırlayalım e-mail lelrimiz hep bir agızdan yollayabiliriz.veya site yöneticileri de destek çekarsa haber yapabiliriz.
haydi yiğido futbolcularımızın sahada yaptıgını sen imtenet basında yap.medya yı ikinci kez sok edelim!!
arkadaşlar bu konu hassas bi konu.biz ankaragüçlüler olarak kampanya başlattık.bu ligin istanbul ligi değil turkiye ligi olduğuna dair pankartlar açacaz.sonuç alınana kadar
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 22:18 38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Yalnız biz Sivasspor taraftarları olarak yaygın ulusal medya kuruluşlarında Sivassporumuz'un başarısı hakkında ki haberlere yeterince yer verilmediğinden şikayetçiyiz...
Bu tepkimizin son derece haklı olduğunu söyle kanıtlayabiliriz;Süper lig başladı başlayalı sahada fırtına gibi esen ve puan cetvelinde adım adım üst sıralara tırmanıp 3.sıraya elde etmiştir...Bu saha başarısının yanı sıra asırlık çınarların (sözde 3 büyüklerin)dolduramadığı stadları hınca hınç doldurup ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunuda bu örnekle tüm Türkiye'ye göstermiştir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BASIN SÖZCÜSÜ
Bahadır EDİS
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 22:19 ARKADAŞLAR BU DA BİZDEN BAKIN OKEYLERSENİZ HERKES BU METNİ GÖNDERELİM..
spainloco 21.10.2005, 00:16 [QUOTE=Onur Büyükdere]38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Yalnız biz Sivasspor taraftarları olarak yaygın ulusal medya kuruluşlarında Sivassporumuz'un başarısı hakkında ki haberlere yeterince yer verilmediğinden şikayetçiyiz...
Bu tepkimizin son derece haklı olduğunu söyle kanıtlayabiliriz;Süper lig başladı başlayalı sahada fırtına gibi esen ve puan cetvelinde adım adım üst sıralara tırmanıp 3.sıraya elde etmiştir...Bu saha başarısının yanı sıra asırlık çınarların (sözde 3 büyüklerin)dolduramadığı stadları hınca hınç doldurup ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunuda bu örnekle tüm Türkiye'ye göstermiştir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz...
tamam o zaman bu konu için ayrı bir topic acalım mı????
1967_CLUB_HÜSEYİN 21.10.2005, 00:26 BEN VERDİĞİNİZ ADRESLERE TEK TEK YAZDIM YAZIYORUM, UYGUN DİLLE ELEŞTİLERİMİZİ YAPALIM MUTLAKA SES GETİRECEKTİR, SABIRLA MÜMKÜN OLDUĞUNCA BÜTÜN ÜYELERİMİZ ZAMAN ZAMAN AKLI BAŞINDA YAZSIN VEYA ORTAK METNİ YOLLAYALIM, AMA BU İŞİ SÜREKLİ KILALIM LÜTFEN
slm abircan abi nasılsınız dediğiniz gibi sitemiz ses getirecek güçtedir tabiki arkadaşlarımız hepsi aklı başında biz her zaman akılnımızı kullanarak hareket ediyoruz abi kendine iyi bak abi hayırlı ramazanların olsun !saygılar...
1967_CLUB_HÜSEYİN 21.10.2005, 00:26 BEN VERDİĞİNİZ ADRESLERE TEK TEK YAZDIM YAZIYORUM, UYGUN DİLLE ELEŞTİLERİMİZİ YAPALIM MUTLAKA SES GETİRECEKTİR, SABIRLA MÜMKÜN OLDUĞUNCA BÜTÜN ÜYELERİMİZ ZAMAN ZAMAN AKLI BAŞINDA YAZSIN VEYA ORTAK METNİ YOLLAYALIM, AMA BU İŞİ SÜREKLİ KILALIM LÜTFEN
slm abircan abi nasılsınız dediğiniz gibi sitemiz ses getirecek güçtedir tabiki arkadaşlarımız hepsi aklı başında biz her zaman akılnımızı kullanarak hareket ediyoruz abi kendine iyi bak abi hayırlı ramazanların olsun !saygılar...
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.10.2005, 00:57 38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BASIN SÖZCÜSÜ
Bahadır EDİS
EVET BAHADIR KARDEŞİMİN YAZMIŞ OLDUĞU BU METNİ HERKES GÖNDERSİN AÇIKLAMALAR GAYET OLUMLU KIŞKIRTICI OLMAYAN SÖZLER EVET BU GÖNDERECEĞİMİZ AÇIKLAMALAR KARŞISINDA BİZİ ANLAR VE KALE ALIRLAR
Kibrisli 21.10.2005, 01:04 EVET BAHADIR KARDEŞİMİN YAZMIŞ OLDUĞU BU METNİ HERKES GÖNDERSİN AÇIKLAMALAR GAYET OLUMLU KIŞKIRTICI OLMAYAN SÖZLER EVET BU GÖNDERECEĞİMİZ AÇIKLAMALAR KARŞISINDA BİZİ ANLAR VE KALE ALIRLAR
Arkadaşlar bence adamlara da çalışmalrında başarılar dile ve muhakkak bu e-postaya yazılı bir cevap istediğimizi söylemelisiniz bence.
GeCeVeMaVi58pRf 21.10.2005, 02:29 ben hepsıne bırer tane yazdımn sıra sızde kardesler...
OPERASYON 21.10.2005, 04:37 Ilgili kurulusa itaf olunur.Denge kisideki akil seviyesini gosterir.Dengeli insan akilli inasdir.Ne gelmise insanlarin basina(Bu Milletin) GAFLETTEN gelmistir.Arkadasalikta cikar ve zevkelr,dostlukta ise felaket ve musubeteler musterektir.Insan inandigi gibi yasamasa yasadigi gibi inanmaya baslar.yazdigimiz cumlerden uzerinize olan genel bilgilendirmeyi istifade yonunde istifade etmek icin alin ve gerekeni yapin sivassporla ilgili yayinlarinizda gereken ilgiyi gosterek hakin gaspinin onlenmesi icin yazilan bu yaziyi degerlendirin. bilginiz dahilinde olsun...Gonlunuz neseyle dolsun hadi iyi calismalar.
İlgili kurumlara, gereken e-mail'ler atılmıştır.
spainloco 21.10.2005, 11:22 arkadaşlar protestemuzun haber7. comda yayınlanması için bazı resimlere ihtiyacımız war lütfen resim atarmısnınz spainloco@hotmail.com
spainloco 21.10.2005, 14:31 arkadaşlar lütfen ya birz daha duyarlı olalım sivastaki arkadaşlar özellikle dernekteki arkadaşlar son maçta basına arkanızı falan dönebilirsiniz !!! sadece bir öneri
Arif Coşkun 21.10.2005, 14:33 Nerede bu taraftar dernekleri bu konuda hiç bir fikir bildirmeyeceklermi? Bari olumlu yada olumsuz bir cevap yazın arkadaşlar.
EWET ARİF BEY SİZİ AYDINLATALIM..ÖYLE YAZMAYLA ÇİZMEKLE OLMUYOR BU İŞLER HER ŞEYİN BİR KURALI VAR YASASI VAR MADDESİ VAR YOK TEZAHURAT EDELİM YOK PANKART ASALIM BUNLAR KESİNLİKLE YASAK ŞİMDİ YAZACAĞIM MADDELERİ LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN...
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE FUTBOL FEDERASYONUN BİZE GÖNDERDİĞİ MADDELER:
MADDE 15.YASAK BEYAN VE DEMEÇLER:
Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....
MADDE 9.TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler...
NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖN.KURULU
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY
Arif Coşkun 21.10.2005, 14:35 Mustafa Bey Bilgileriniz için teşekkürler. Tabiki sizin kadar dernek içinde olamadığımız için bazı bilgileri bilmememiz sanırım doğaldır. Lakin bu yakın zamanlarda İstanbul'daki diğer maçlarda pankartlara rastladığım için bir sorun yok sanıyordum. Ama öyle bir kural varsa tabiki yapacak birşey yok demektir. Bile bile yasak varken bunu yine yapalım diyecek kadar geri bir kişi değilim onuda belirtiyim size. Yazmak çizmek görevimiz tabiki,yazmadanda olmuyor.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini açıklamak zorunda. Yazar İlhan Selçuk'un bir kitabı vardı.Kitabın adı: "Düşünüyorum Öyleyse Vurun Beni" Onun gibi. O zaman yazmayalım düşünmeyelim fikirlerimizi belirtmeyelim. Suskun toplum olmaya devam edelim. Sanırım buda bazılarının çok işine gelir.
Sonra Sivassporu en az bizde sizler kadar seviyor ve ona en ufak bir zarar gelmemesini sizler kadar bizde düşünüyoruz. Sivasspor şahısın değil tüm Sivas'lının ortak değeri. Herkes ona sahip çıkmaya çalışır korur. Bu e-mail yollama fikrini ben yazdım. spainloco nickli bir arkadaşda e-mail adreslerini araştırıp bulmuştu. Ve ayrı ayrı topiç açtık herkes fikirlerini söylesin diye.
Sonra benim aklıma pankar işi geldi. Onun için de bir topiç açmıştım. Durumu farklı yönlere çekip sanki biz çok çirkin şeyler yapalım demişiz gibi bir ortam yaratıp bizi suçlamışınız. Neyse vazgeçelim bunlardan. O halde siz sayın dernek le uğraşan arkadaşlar...
Medyanın bu umursamaz tutumuna, bizleri görmezlikten gelmelerine. Ve Türkiye'de Sadece istanbul ligi oynanıyormuş havası yaratmalarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
Madem sizlerin kimsenin fikrine ihtiyacınız yok!
Bunun la ilgili bir kınama düşünceniz varmı?
Varsa neler ?
Bizlerle paylaşırsanız bizleride memnun edersiniz.
Saygılar sunuyorum.
serhankaburcuk 21.10.2005, 14:41 Bahadır kardeşimizin yazdığı yazıyı e-mail olarak basın kuruluşlarına yolladım..İnşallah olumlu sonuç alırız..
spainloco 21.10.2005, 17:23 Mustafa Bey Bilgileriniz için teşekkürler. Tabiki sizin kadar dernek içinde olamadığımız için bazı bilgileri bilmememiz sanırım doğaldır. Lakin bu yakın zamanlarda İstanbul'daki diğer maçlarda pankartlara rastladığım için bir sorun yok sanıyordum. Ama öyle bir kural varsa tabiki yapacak birşey yok demektir. Bile bile yasak varken bunu yine yapalım diyecek kadar geri bir kişi değilim onuda belirtiyim size. Yazmak çizmek görevimiz tabiki,yazmadanda olmuyor.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini açıklamak zorunda. Yazar İlhan Selçuk'un bir kitabı vardı.Kitabın adı: "Düşünüyorum Öyleyse Vurun Beni" Onun gibi. O zaman yazmayalım düşünmeyelim fikirlerimizi belirtmeyelim. Suskun toplum olmaya devam edelim. Sanırım buda bazılarının çok işine gelir.
Sonra Sivassporu en az bizde sizler kadar seviyor ve ona en ufak bir zarar gelmemesini sizler kadar bizde düşünüyoruz. Sivasspor şahısın değil tüm Sivas'lının ortak değeri. Herkes ona sahip çıkmaya çalışır korur. Bu e-mail yollama fikrini ben yazdım. spainloco nickli bir arkadaşda e-mail adreslerini araştırıp bulmuştu. Ve ayrı ayrı topiç açtık herkes fikirlerini söylesin diye.
Sonra benim aklıma pankar işi geldi. Onun için de bir topiç açmıştım. Durumu farklı yönlere çekip sanki biz çok çirkin şeyler yapalım demişiz gibi bir ortam yaratıp bizi suçlamışınız. Neyse vazgeçelim bunlardan. O halde siz sayın dernek le uğraşan arkadaşlar...
Medyanın bu umursamaz tutumuna, bizleri görmezlikten gelmelerine. Ve Türkiye'de Sadece istanbul ligi oynanıyormuş havası yaratmalarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
Madem sizlerin kimsenin fikrine ihtiyacınız yok!
Bunun la ilgili bir kınama düşünceniz varmı?
Varsa neler ?
Bizlerle paylaşırsanız bizleride memnun edersiniz.
Saygılar sunuyorum.
madem pankart acamıyoruz arkadaşlar o zaman ilk 5 dk sahaya arkamızı dönebiliriz değil mi ? dernekteki arkadaşlar bizler sivasspor düşmanı değiliz bizlerde ne istiyorsak sivasspor için istiyoruz !!!! uygun bir üslüpla CEVAPLARINIZI VERMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM..... sizlerde görüşlerinizi yapmak istediklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz BİRLİKTEN KUVVET DOĞAr!!!!!!!
Arif Coşkun 21.10.2005, 18:20 Onur Büyükdere´isimli üyeden Alıntı
ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
spainloco 21.10.2005, 19:45 Onur Büyükdere´isimli üyeden Alıntı
ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
Sevgili dernekteki arkadaşlar sizler bizi anlamanız için öncelikle gurbette olmanız lazım.Bizler sivasımız a uzak oldugumuz için maçlara gidemiyoruz.ama sizler sivasta bulunduğunuz için maçları gidip izleyebiliyosunuz.DURUM BÖYLE OLUNCA bizleri anlamanız güçleşiyor.bizler saat 1 lere kadar trt nin başında sivassporumuz maçını bekliyoruz spor programlarını dolaşıyoruz ki sivassporumuzla ilgili bir kaç kelime bişeyler duyalım.
akıl akıldan üstündür daha iyi bir fikiri olan varsa BEKLİYORUZ!!!!!
arkadaşlar görev tamamdır. bütün emaillere yazdım. inşallah bundan sonra sivassporun haberleri daha çok çıkar
CAGLAYAN 22.10.2005, 19:37 Sivasspor'un oynadığı oyun ve puan sıralamasındaki yerine rağmen bir çok televizoon kurumunun görmezlikten gelmesi, protestoya neden oldu. İşte ayrıntılar.
Sivasspor'un oynadığı oyun ve puan sıralamasındaki yerine rağmen bir çok televizoon kurumunun görmezlikten gelmesi, protestoya neden oldu.
Çok sayıda okur İnternetspor şikayet kutusuna gönderdiği e-meil adresine şu şikayette bulundu. Bizde noktasına virgülüne dokunmadan gönderilen meili yayınlıyoruz.
Sayın internet haber yetkileri www.sivasspor.com adresinde bazı görsel medya kuruluşlarına karşı e-mail protestosu başlamıtır. bunun nedeni ise görsel medyada sivassporumuzun hak ettiği ilgiyi görememesi ve sivassporumuzla ilgili yorumlardan bahsedilmemesidir. bunun için bazı görsel medya kuruluşlarına karşı sivasspor taraftarı olarak ortak bir metin hazırladık ...
38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
PROTESTO ETTİĞİMİZ KURULUŞLAR; ttp://www.kanald.com.tr/include/bizeyazin/kayit2.htm kanal d
http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor cnn türk
tv8@tv8.com.tr tv8
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr star
info@showtv.net show tv
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr atv
...............
Aktarilmistir
twity_58 22.10.2005, 20:28 bende attım maıllerı adamlar hiçbişeyden degıl de bu protesto ve yogun ısrardan dolayı dıkkate alcaklar sivasspor gercegını galıba:)
berlinli1967 22.10.2005, 21:08 ATILDI HEMDE DAMARDAN MERAK ETMEYİN SÖYLEYECEKLER SİVAS ALAEMİN EFENDİSİ
dogukan58 22.10.2005, 21:58 hepsine bir msj saladım insallh kaale alırlar
arkadaslar bende kanal d ye meil attim
<< VIYANALI YIGIDO >>
1967_DERNEK_10UR 22.10.2005, 22:43 CHATE BİRAZ AZ ZAMAN AYIRINDA MAİLLERE DAYANIN...
superglam 22.10.2005, 22:56 Arkadaşlar bende attım hepsine umarım çağrılarımızı dikkate alırlar..
Saygılar..
sivaslibozo 22.10.2005, 23:29 selam arkadaslar...
öncelikle hepinizin mübarek ramazani serifi hayirlara vesile olsun...
bu mail yollama olayina bende katiliyorum..ve tek tek tüm kuruluslara göndermekteyim..ve kanimin son damlasina kadarda gönderecem.....
Hersey Sivas icin.......
1967_DERNEK_10UR 22.10.2005, 23:32 ARKADAŞLAR ZAMAN BULDUKÇA YÜKLENELİM MAİLLERE SANAL ORTAMIN NİMETLERİNDE FAYDALANALIM...BU ŞEKİLDE UNUTLMUŞ BİR SİVAS'I VE SİVASSPOR'U GÜN YÜZÜNE ÇIKARIRIZ..
spainloco 24.10.2005, 06:19 sevgili spor yorumcuları alın size sivasspor diyarbakır yeni teknik yönetimi ile sivastan en az puan alır diyordunuz bu mactan sonra söylicek sözünüz kaldımı????????
spainloco 24.10.2005, 08:17 sivassporlu kardeşlerim www.internetspor.com adresinde sivassporumuzla ilgili hoş olmayan yorumlar bulunmaktadır sivasspor taraftarına yakışır şekilde lütfen cevaplarımızı verelim!! SİVASSPORUN basarısını arka plana atmak isteyen planlı programlı kişi veya kuruluşlara tavrımızı belli edelim!!!
spainloco 24.10.2005, 11:25 Sivas seyircisi isyan etti: Görün artık
Yiğidolar yeşil sahalarda fırtına gibi estiklerini ama bu rüzgarın spor sayfalarını hiç sarsmadığını belirterek isyan ettiler. Sivassporlu taraftarlar, televizyon ve gazetelerin spor servislerine 'Lütfen görün artık' diye seslenme kampanyası başlattılar
24 Ekim 2005 10:55
Aldığı başarılı sonuçlara rağmen, spor haberlerinde Sivasspor'a yeterli ilginin gösterilmediğini savunan bir grup Sivasspor taraftarı medyaya isyan etti ve, "Lütfen görün artık" dedi. Bir basın açıklaması ile medyaya seslenen sivasspor taraftarları şikayetlerini şu satırlarla dile getirdiler:
"LÜTFEN ARTIK GÖRÜN...
38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz..."
http://www.sivasspor.com adresinde sitemlerini dile getiren taraftarlar arasında başlatılan mailleşme zincirinde bazı kurumların özellikle uyarılması için mail bombardına tutulması istendi
orhanaltun58 24.10.2005, 11:51 netelevizyonda nede gazetelerde hakettiği ilgiyi göremiyorlar bu bütün medyanın ayıbıdır
spainloco 24.10.2005, 12:39 arkadaşlar bu konu hassas bi konu.biz ankaragüçlüler olarak kampanya başlattık.bu ligin istanbul ligi değil turkiye ligi olduğuna dair pankartlar açacaz.sonuç alınana kadar
ewet seninde dediğin gibi hassas bir konu bence ankaragücü sivasspor u kayserisi hep beraber ortak hareket edilip maçın ilk 5 dakikası sahaya arkamızı dönebiliriz...
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEBRİKLER BENDE MAİL ATTIM DOĞRU BİR YAKLAŞIMSESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM. BİZ SİVASLILAR OLARAK CENTİLMENCE PROTESTO EDEREK HAKKETTİĞİMİZ YERİ GECİKMİŞ BİLE OLSAK ALMAMIZ GEREKİR. SİVASIN GERÇEK YERİ AVRUPA DIR. AVRUPADA TOP KOŞTURAN SİVASLI SAYISI FAZLADIR. BU YIL İNŞALLAH AVRUPA KUPASI HEDEF SENEYE ŞAMPİYONLUK
umitbulut58 24.10.2005, 14:57 sevgili spainloco nickli kardeşim
yapmış olduğun çalışmalardan dolayı seni kutluyorum; yaşın kaç bilmiyorum ama yazılarından cok zeki oldugun belli.
insallah yılmadan devam edersin!!
haydarali58 24.10.2005, 15:08 Evet arkadaşlar bende sıradan hepsine güzel yazılarımı ilettim..Sivasspor'a bundan sonra daha fazla zaman ayrılması gerekiyor.. Bizim trabzonspordan daha fazla taraftarımız olduğuunu düşünüyorum. Saatlerce sivasspor hakkında bir kaç kelime duymak için bekliyoruz..
Ayrıca bizim maçlarımızında yayınlanması gerekmezmi.. Reytingse trabzondan daha fazlasını alırız bu konuda da yayıncı kuruluşa e mail yollayabiliriz..Saygılarımla
Arif Coşkun 24.10.2005, 15:13 sevgili spainloco nickli kardeşim
yapmış olduğun çalışmalardan dolayı seni kutluyorum; yaşın kaç bilmiyorum ama yazılarından cok zeki oldugun belli.
Evet Bu genç arkadaşımız 20 yaşında İstanbul'da yaşamasına rağmen kalbi hep Sivas'ta atan bir genç kardeşimiz.Onunla burada ve msn ile de karşılıklı fikir alışverişimz oluyor. Fikirlerimize bazı arkadaşlar karşı çıksada biz yinede nasıl başarırız neler yabarız diye düşünüyoruz.
SAYGILAR
spainloco 24.10.2005, 15:33 sevgili spainloco nickli kardeşim
ümit abi yasım 18 istanbul sarıyerde yasıyorum. karaelmas üni.turizm ve otelcilik okuyacağım..
biz arif abi sohbetlerimizde takımımıza KLAVYE ile (bazı arkadaşlar bilir) nasıl destek olabiliriz onu tartısıyoruz.arif abiyide takımına destek olan (takımı adına bişey yapan ) gerçek taraftarlardan allah razı olsun!!!
spainloco 24.10.2005, 19:36 Evet arkadaşlar bende sıradan hepsine güzel yazılarımı ilettim..Sivasspor'a bundan sonra daha fazla zaman ayrılması gerekiyor.. Bizim trabzonspordan daha fazla taraftarımız olduğuunu düşünüyorum. Saatlerce sivasspor hakkında bir kaç kelime duymak için bekliyoruz..
Ayrıca bizim maçlarımızında yayınlanması gerekmezmi.. Reytingse trabzondan daha fazlasını alırız bu konuda da yayıncı kuruluşa e mail yollayabiliriz..Saygılarımla
bence hepsinde haklısın kardeşim ama trabzonun şampiyonlıkları var gs bjk ve fb den sonra sampiyonlugu fazla olan bir takım olduğu için
umitbulut58 27.10.2005, 09:55 ARKADAŞLAR ZAMAN BULDUKÇA YÜKLENELİM MAİLLERE SANAL ORTAMIN NİMETLERİNDE FAYDALANALIM...BU ŞEKİLDE UNUTLMUŞ BİR SİVAS'I VE SİVASSPOR'U GÜN YÜZÜNE ÇIKARIRIZ..
sevgili onur kardeşim yukarıda maillere yüklenmemizi sanal ortamın nimetlerinden yararlanmamızı söylemişsin ama başka bir forumda(dernekler konusunda) boş olduğunu söylemişşin ve bunları yaban akıllılara uymayında demişşin...
spainloco 28.10.2005, 16:20 arkadaşlar bu konu hassas bi konu.biz ankaragüçlüler olarak kampanya başlattık.bu ligin istanbul ligi değil turkiye ligi olduğuna dair pankartlar açacaz.sonuç alınana kadar
ewet haklısın sevgili ankaragüçlü kardeşim....
anadolu klüpleri olarak ortak bir sey yapılamaz mı??
UMTçarşı 28.10.2005, 16:55 ARKADAŞLAR TV DEN ÇOK ULUSAL BASINA YANİ GAZETELEREAATALIM
spainloco 29.10.2005, 09:40 ARKADAŞLAR TV DEN ÇOK ULUSAL BASINA YANİ GAZETELEREAATALIM
ümit kardeş ulusal basında(fotamaç hariç) gereken haberler çıkmakta bence...
bide çarsıya takılıyomusun kimleri tanırsın???
SEMİH-58 30.10.2005, 19:43 abi herkes maillere hücuuuuuuuum dıttırı dıttıt dıttırı dıttıt
spainloco 01.11.2005, 19:26 TV, Sivasspor taraftarını çıldırttı!
Tarih: 30.10.2005 Saat: 00:55 Gönderen: Nurullah
Sivasspor taraftarları, görsel medya kuruluşlarını protestoya başladı. Protestonun öncüsü ise Ayhan Bulut! İşte taraftarları kızdıran gerekçeler; Bulut, Sivasspor'a gereken ilginin gösterilmemesinden dolayı kanalları protesto etmeye başladı. Kanald, NTV, CNNTürk bunlardan bazıları...
İşte Bulut'un mail ortamında başlattığı protesto;
"Sevgili Sivassporlu kardeşlerim medyada sivasspor için gerekli süre ayrılmadığını düşünüyorum.lütfen asağıda yazan mail adreslerine mail atın herkes sivassporun taraftar potansiyelini birkez daha görsün . pazar akşamları televizyon programlarında sivassporumuzda ilgili haber yoktu denilecek kadar azdı.
http://www.cnnturk.com.tr/interactiv....asp?konu=Spor
tv8@tv8.com.tr
ntv@ntvcom.tr ntv
wepmaster@startv.com.tr
info@showtv.net
haber@trt.net.tr trt
anahaber@atv.com.tr
Ortak metin;
LÜTFEN ARTIK GÖRÜN...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz..."
ortak metinden dolayı DERNEKTEKİ BAHADIR ARKADAŞIMIZA bir kez daha tesekkürler
bakalım bu hafta sivassporumuzun basarısını anlamsız bir sekilde görmezden gelen görsel medya kuruluşlar FENERBAHCEYİ YENDİĞİMİZ ZAMAN NE YAPACAKLAR!!!!!!
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 19:56 sevgili onur kardeşim yukarıda maillere yüklenmemizi sanal ortamın nimetlerinden yararlanmamızı söylemişsin ama başka bir forumda(dernekler konusunda) boş olduğunu söylemişşin ve bunları yaban akıllılara uymayında demişşin...
EWET HALENDE DİYORUM..KİMSEYE UYMAYIN MAİL ATIN SADECE ..
umitbulut58 01.11.2005, 20:03 EWET HALENDE DİYORUM..KİMSEYE UYMAYIN MAİL ATIN SADECE ..
kimseye uymayın derken neleri kastendiğini anlamadım....
BEN MAİL OLAYINI KASTETTİĞİNİ zannettimiştim.....
maile devam bahardır kardeşimizde ellerine saglık....
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 20:07 kimseye uymayın derken neleri kastendiğini anlamadım....
BEN MAİL OLAYINI KASTETTİĞİNİ zannettimiştim.....
maile devam bahardır kardeşimizde ellerine saglık....
YOK YA OLUR MU MAİL ATMAK BURDA Kİ 12 BİN ÜYENİN HEPSİNİN GÖREVİ ...HER MAİL SİVASSPOR İÇİN ARTI BİR PUAN..
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
spainloco 02.11.2005, 06:42 Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde ilimize Gazeteci akını yaşanacak.
Başta Fenerbahçe’yi takip eden spor muhabirleri olmak üzere bir çok spor yorumcusu da ilimize gelecek.
Şuana kadar Türkiye Spor Yazarları Derneğine ilimize Sivasspor - Fenerbahçe maçını takip etmek için yaklaşık 60 spor muhabiri başvurdu. Bu gazeteciler TSYD’ne gerekli başvuruları ve akreditelerini yaptırırken, Cuma gününden itibaren ilimize gelmeye başlayacak. Bunun yanı sıra maç günü de özel uçaklarla bir çok gazeteci daha ilimize gelecek. Bu gazetecilerin arasında Hıncal Uluç ve Şansal Büyükağ gibi bir çok spor yorumcusu yer alacak.
Bu yorumcular maç bitimi ile tekrar uçakla ilimizden ayrılarak spor yorumlarına katılacaklar. Sivasspor Yönetimi ve Gazeteciler cemiyeti ilimize gelecek olan bu gazeteciler için bir takım faaliyetler yapmayı planlıyor.
Hakikat Gazetesi
bakalım fenerbahçeyi yendiğimizde sivassporumuza kaç saatlerini ayıracaklar???
tangu çolak senide BEkleRİZ:mad
|