Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız'dan kötü haber!

zaralı19
07.01.2010, 10:16
Yiğido yine 'Yıldız'sız!
Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve ikinci yarıya yetişeceği açıklanan Mehmet Yıldız'dan yine kötü bir haber geldi.

http://www.tumspor.com/photos-inner/745790303.jpg

Dizindeki rahatsızlığı henüz geçmeyen Sivasspor’un golcüsünün mart ayından önce sahalara dönemeyeceği öğrenildi. Bu haber üzerine harekete geçen Kırmızı-Beyazlı yönetim, golcü arayışlarını hızlandırırken, teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın yönetime geniş bir futbolcu listesi verdiği belirtildi. Bu arada Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, her biri milli takımlarında forma giyen 4 yabancı oyuncuyu renklerine katacaklarını söyledi.
Tumspor

58_babacan_58
07.01.2010, 10:21
BU NEDİR KARDEŞİM YA NE SAKATLIKMIŞ BU BÖYLE ARTIK BEN BU SEZON MEHMETTEN TAMAMEN ÜMİDİMİ KESTİM.ARTIK GELSEDE BİR FAYDASININ DOKUNACAĞINI HİÇ SANMIYORUM GELECEK SEZON BAKALIM NE OLACAK........

Salim58
07.01.2010, 10:26
yılan hikayesine döndü.:) aha bugün aha yarın oynadı aynayacak.biraz daha bekleyelim biz tedbirimizi alalım gelirse takıma katılır artık..

pover58
07.01.2010, 10:41
bir takımda hiç bir zaman bir topçuya göre yapılmamalı bütün hesaplar.bana kalırsa m yıldızdan halen çok şey bekliyenler yanılıyor.yıldızın sivasspora çok fazla faydalı olacagını sanmıyorum.adam iyileşmeden büyük takım hayalini açıklıyor.kaldıki iki sezondur sivasspora bir katkısı yok.ayrıca bu adam bizim kaptanımız. hiç olmadı insanlar ondan çok şeyler beklerken o neyin hesabını yapıyor dogrusu yadırgadım.sivasspor hiç bir zaman bir adama mahkun olamaz olmamalı.iyi adamlar alıyoruz ona ihtiyacımız kalmaz artık o da istedigi yere gidebilir tabiki alan olursa.

Ahwettt
07.01.2010, 10:46
Mehmet YILDIZ'dan artık medet beklemek bence saçmalık. martta gelecek mayısta sezon bitiyor. Birde geldğinde forum tutup tutmacağı bile meçhul, allahtanki transfer dönemi kapanmadan böyle bir durum ortaya çıktıda Yönetim yada hocada ona göre tekbirini alır. Eğer büyük takım olacaksak büyük takım gibi düşünmeliyiz gelceğimiz bir futbolcuya endekslenmemelidir. Hala bank Asya liğinde oynurmuşuz gibi düşünüyoruz. kesinlikle ve kesinlikle artık Mhmet YILDIZ' dan ümüdü kesmelyiz kendi önümüze bakmalıyız.

karahisarli
07.01.2010, 10:46
kisacasi suna futbol hayati bitti deyin.........:mad:

yigido yakup
07.01.2010, 13:24
bu aciklama yeni degilki muhsin hoca aciklamisti mehmet antremenaara basladi ama takima girmesi mart ayini bulur diye.söyle düsününce o aciklamadan gene bir haber cikartmislar zaten 8 ay top oynamamis adam 2 veya -2.5 aydan önce sahalaa dönmez.ligler subatda basliyor ve mart ayina kadar bu süre var iyi bit mehmet izlemek ancak ve ancak seneye olabilir.bu haliylede mehmet real madrid e bile gider :)))

kangali
07.01.2010, 13:33
yildiza gecmis olsun.biz yeni bir golcu oyuncu alalim yildiz gelirse iyi ola formayi hak eden giyer hatta bazi maclarda ikisi bir oynar.kesin olan bir sey var sivasin bir golcuya ihtiyaci var.

kiNgSiZe58
07.01.2010, 13:34
yeni habermis gibi.. yakup arkadasinda dedigi gibi, bunu muhsin hoca zaten bildirmisdi. Martin ortasinda ins. sahada olucak

yorgun(58)
07.01.2010, 14:33
mehmete yazık oldu sakatlık döneminde futbol hayatı bitti die basında açıklamalar vardı istemeyerekte olsa şimdi dogru gibi görünüyor

cabuker
07.01.2010, 15:04
yahu arkadaşlar bu açıklama yeni değil yeniymiş gibi açıklayıp insanların morallerini bozmayın mehmet çalışmalarına başladı ancak ancak marttaki karşılaşmalarda forma giyecek bunu çokçok önce açıkladılar paniğe gerek yok mehmet ancak hazır olur.

karakocyakup58
07.01.2010, 15:13
bu adam bu dönemide kapatır....

58SARKISLALI58
07.01.2010, 15:18
anlasilan yildizin futbol kariyeri bittide aciklanmadi geldi geliyor derken soylenmedi belki bizlere ama mehmet yildizin futbol hayati betti sanirim artik forvet aramamiz lazim

metin_yilmaz
07.01.2010, 15:40
Yiğido yine 'Yıldız'sız!
Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve ikinci yarıya yetişeceği açıklanan Mehmet Yıldız'dan yine kötü bir haber geldi.

http://www.tumspor.com/photos-inner/745790303.jpg

Dizindeki rahatsızlığı henüz geçmeyen Sivasspor’un golcüsünün mart ayından önce sahalara dönemeyeceği öğrenildi. Bu haber üzerine harekete geçen Kırmızı-Beyazlı yönetim, golcü arayışlarını hızlandırırken, teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın yönetime geniş bir futbolcu listesi verdiği belirtildi. Bu arada Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, her biri milli takımlarında forma giyen 4 yabancı oyuncuyu renklerine katacaklarını söyledi.
Tumspor

mehmettt git abim bildigin ne varsa yap ama sana sunuda söylim abim hic bi klup ne seni oynatir nede uzun vadeli düsünürrr kime satilacan onuda merak ediyorum alan klubede simdiden gecmis olsun türk futbolun da senin örneklerin cok ismini dahi hatirlamayacaniz tarik vardi silahlarinan evinden kacirilarak fener bahceye transfer olan sorun baklim simdi nerde hayattami ondan bile haberi yok insanlarin

konartr58
07.01.2010, 18:08
mehmet yıldızı izmirde ameliyat etirenlere sormak lazım öncelikle.
birde mehmet yıldız sakat olsada okuluna devam etmiş oluyor en azından.nasıl olsa gelecekte bülent abisinin izinden antrenör olacakya.

KrAL SiVaS 58
07.01.2010, 18:52
yeter be reziller yyeter ne biçim bi kulüp yönetimi bu be doktor doktor deil transfer komitesi iş yapmıyo basın sözcüsü insanı çıldırtan haberler yapıyo of of
kaptan yeterki sen dönde ne zaman dönersen dön ulan uğur uçar bile senden önce döndü

FANATIK YIGIDO
07.01.2010, 19:01
busezon belliki mehmet yildizdan hic faydalanamiyacagiz oyuzden takima enaz mehmetkadar takima iyi onderlik yapacak forvet bulmaliyiz

armn
07.01.2010, 19:40
2. yarıda işimiz çok zor olacak hatta dahada zor..