Orijinalini görmek için tıklayınız : Elrio ile Anlaşma Sağlandı
SivasSpor.Com 08.01.2010, 12:56 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.elrio-van-heerden.jpg
Kırmızı-beyazlılar halen İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden ile de anlaşma sağladı.
İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilen futbolcu iki yıllık sözleşme imzaladı.
Orta sahanın sağında görev yapan 1.68 metre boyundaki Van Heerden bir önceki sezon Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyiyordu.
26 yaşındaki Van Heerden 31 kez Güney Afrika milli takımında forma giydi.
Not : Konuyu sitemizde ilk defa duyuran zaralı19 üyemize teşekkür ederiz.
zaralı19 08.01.2010, 13:00 sonunda geldi transferler görsünler artık sivassporu
hayırlı ve uğurlu olur inşallah yalnız xanthi yunanistanda bir takımın adı onu düzeltelim oyuncu o takımdan geldi
bonuce123 08.01.2010, 13:07 Eliro Van Heerden Iste Futbolcu Diye Buna Denir Adam Milanda Oynayacak Kapasitede
zaralı19 08.01.2010, 13:09 Eliro Van Heerden Iste Futbolcu Diye Buna Denir Adam Milanda Oynayacak Kapasitede
artık bizde oynuyor işallah çok güzel günler bekliyor ilk denizli ondan sonrada trabzonu yeneceğiz işallah
İZLEYİN görün işte istedigimiz transfer bu...=========http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8
zaralı19 08.01.2010, 13:15 http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8
karakocyakup58 08.01.2010, 13:15 wan harden gelse ne süper olur yaaa... işallah yarın imzalarda kurtuluruz offf offf yarın bir olaydı....
zaralı19 08.01.2010, 13:16 wan harden gelse ne süper olur yaaa... işallah yarın imzalarda kurtuluruz offf offf yarın bir olaydı....
kardeş anlaşmışlar bir resmi imza kaldı sadece adam bugun geliyor istanbula
heerden müthiş bir oyuncu arkadaşlar.Keita-kamanan-heerden müthiş bir üçlümüz oldu.orlandoyu da alırsak değmeyin keyfimize.İşte transfer bu.Mehmet yıldız iyileşiyor.Lig yeni başlıyor bizim için.Bu dönem herkes sivassporu izleyecek...
07reis58 08.01.2010, 13:38 van heerden imzayı atarsa çok iyi olacak..hem çok teknik hemde hızlı kaliteli bir isim...
bonuce123 08.01.2010, 13:38 Bisey Sorcam Africa Cup Varya Bu Adamda Gıdıcekmi
bonuce123 08.01.2010, 13:39 Ben Wikipediye Baktım Ama South Africa Gozukmuyor Gruplarda
Elrio van Heerden, top cambazı. Sivasspor'a hayırlı olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8
Nabil Taider'de imza atmış hayırlı olsun. 2. devre'ye umutla gireceğiz.
http://www.youtube.com/watch?v=5eU2YYUHVSw
KrAL SiVaS 58 08.01.2010, 14:06 van heerden ooooooooley van heerden oooooooooooley yeni lider van heerden 10 numara bu oyuncuya verilmeli 21.00da gözler istanbulda
yorumcuyuz 08.01.2010, 14:07 hayırı olsun. ins. takıma uyum saglarlar...
dakota58 08.01.2010, 14:29 Biraz önce elrio van heeden in clup brugge da oynadığı zaman maçlarını seyrettim. Eğer yine aynı performansı gösterirse 10 numara bir transfer hayırlı olsun.
midnight58 08.01.2010, 14:44 süper ler videolarını izledim harika inş nazar değmez
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 15:04 Elrio van Heerden Nabil Taider keita 3 tane ortasaha almis olduk harika oldu gecen seneden zafimiz ortasaha hic yoktu ondan forvet oyuncularimiz birşey yapamadi 2 tanede defans alsak yabanci harika olur forvete rahmani kadromuza katmiş olduk kanaman ibrahim şahin aguti ve rahman var mehmet yildizda aralarina katilsa güzel olurdu yani diyecem br tane türkiyeden alsak türk futbolcu forvet güzel olur defansa bundan sonra defansa agirlik vermek lazim ondan sonra bizi ligde kimse tutamaz kirmizi beyaz şampiyon sivasspor
gokturk58 08.01.2010, 15:10 http://www.youtube.com/watch?v=ee-zQG2sZa8
izleyin arkdaşlar süper bi oyuncu :)
karakocyakup58 08.01.2010, 15:11 imzaladımı beeee helal sana muhsin hocaa....;););)
muhsin koçak 08.01.2010, 15:16 Yönetim ve Muhsin hoca verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor,sanırım bundan sonra sıra bizde,çoşacağız ikinci yarı inşallah.
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 15:24 harika bir transfe oldu yigidolar bomba gibi geliyor
zaralı19 08.01.2010, 15:25 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.elrio-van-heerden.jpg
Kırmızı-beyazlılar halen İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden ile de anlaşma sağladı.
İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilen futbolcu iki yıllık sözleşme imzaladı.
Orta sahanın sağında görev yapan 1.68 metre boyundaki Van Heerden bir önceki sezon Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyiyordu.
işallah güzel günler bekliyor bekle trabzon geliyoruz
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.elrio-van-heerden.jpg
ben ondan daha önce duyurmuştum :)
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 15:26 birbirinden güzel attigi güzel gollere bakin harika bir futbolcu hayirli ugurlu olsun http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8
Bir santrfor birde stoper yönetim bizi utandırmaya devam et.
ahmet_200655305 08.01.2010, 15:35 arkadaşlar asıl transferimiz martta :D;) mehmet i cabuk unuttunz??
sivaslihakan 08.01.2010, 15:36 transfer nasil yapilirmis görsün bülent hoca oyuncu sehre degil teknik direktöre bakarak gelir
kariyeri olan hocayi mtercih eder bülent bey oyuncularin gelmedigini sehre suc atti hic kendini kimse tanimadigindan gelmedi demiyor
sevindirici haberler üst üste gelmeye başladı neşemiz yerine geldi hayırlı uğurlu olsun
Hadi hayırlısı olsun bakalım. İşte şöyle yaa kaç gündür paslanmıştık :) haber duyamıyorduk. Site hareketlendi :)
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 15:43 ben bomba transfer diye buna derim ikinci yarinin en güzel transferini sivasspor yapiyor bizi sevinde büyük başkan ve bülent hoçaya sonsuz tşk
abdullahyagmur 08.01.2010, 15:46 bülent hocamı ? :confused: ........................
ya arkadaşlar transfer kesn mi yha
sandal5877 08.01.2010, 15:54 gerçekten iyi bir transfer bu harika resmi açıklama yapıldımı arkadaşlar..
subasi29 08.01.2010, 15:58 iste Bu sivasin ayak sesleri.geliyoruz.....
mucahitbaba58 08.01.2010, 16:06 yaa iyi guzelde resmi bir aciklama yokki bize daha detayli bilgi verirseniz mutlu olucaz nerde yaziyor bu transfer haberi ????
badger5858 08.01.2010, 16:11 bugün aldığım en güzel haber bu....
Videolarını izledikten sonra gerçekten çok heyecanlandım...
kayserinin shawky transferini katlar bu Elrio ...ingiltere 1 lig takımından aldıkları oyuncu transfer döneminin bombasıymış...Alın size bomba premier ligten ELRIO VAN HEERDEN....
İnşallah resmi siteden de biran önce açıklanır ve bu iş kesinlemiş olur..
Malum yazın transfer konusunda yaşadıklarımız ortada ..
sivasspor.org.tr 'de görmeden inanamıyorumm
ntv spor ve kickoff dergisinde(yabancı) verilmiş bu haber. bu gün akşam 21:00 de istanbul a geleceği ve yarın da sözleşme imzalayacağı söylenmiş. ben bi şey diiim i bu adam gerçekten süper bir yetenek ama bu haberler balon çıkarsa eşekten düşmüş karpuz gibi oluruz valla. ama gerçekten de resmi bir açıklama yok.
AYDIN1985 08.01.2010, 16:22 Hosgeldin yigido van heerden,
Insallah tez zamanda Sivassporumuza uyum saglar ve faydali olursun
mükemmel hadi sivassporum kötü günler geride kaldı
bonuce123 08.01.2010, 16:40 Ooo Super Geldi Sonunda Alanzinhoyu 5 Katlar Bu Adam Lazları Sahanın Dıbıne Gomucez
nihayet transferler yavas yavas netlik kazaniyor, insallah basarili olur ve katki saglar...
arkadaslar eger bu transfer gercek ise, istanbulda yasayan yigidolar keske kalabalikca bu oyuncuyu karsilamaya gitselerde bizde bi nevi bizde kendimizi göstersek.nedersiniz ?
hemen havaya girmeyelim, önce imza !!!!!
omotoyossi kamptan geri dönmüstü maalesef...
Abdullah DuMaN 08.01.2010, 17:16 Maaşallah Takımımız transferde sınır tanımıyor umarım faydalı olur Hayırlı olsun
58_babacan_58 08.01.2010, 17:47 HAYIRLI OLSUN DİYELİM AMA NEDENSE HEP ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILIYOR ÖNCE DEFANSA TAKVİYE ŞART SONRA DİĞER MEVKİLERE......
KrAL SiVaS 58 08.01.2010, 17:49 allaaaaaaaaaaaaaaaaaah işte haber diye ben buna derimbe yönetim sizi tebrik ediyorum bomba patladı sonunda be
nordin wooter = van heerden
bekle bizi süper lig efsane dönüyor
KrAL SiVaS 58 08.01.2010, 17:50 SIRADAKİ GELSİİİİİN ORLANDODA İSTER GELSİN İSTER GELMESİN
sivaslitaner58 08.01.2010, 18:21 hosgeldin elrio van heerden sivassporumuza
superglam 08.01.2010, 18:30 Bak bu gerçekse helal olsun yönetime... ŞAmpiyon Sivasspor...
Ooo Super Geldi Sonunda Alanzinhoyu 5 Katlar Bu Adam Lazları Sahanın Dıbıne Gomucez
Haha sende benim gibi hamsi kafalılara gıcık oluyorsun galiba :)
Transferle ilgili resmi sitede haber yok.. Ben sevinmek için imzayı atana kadar beklemeyi düşünüyorum.
Elbeyliliyiz 08.01.2010, 19:08 Sivasspor eski günlerine dönmesiyle... Basarilar sivas
çok şükür gerçekleşti transferler inşallah faydalı olacaklar takıma YİĞİDOLAR GERİ DÖNÜYOR :D
babapiton 08.01.2010, 19:15 Kesin Geldimi Arkadaslar bilgisi olan paylassın
münihli_58 08.01.2010, 19:17 Muhsin hocamizin sayesinde ilk defa üst üste yabanci transferler görüyorum Sivassporumuzda.
Insallah iyi oynarlarda Muhsin hocanin yüzünü kara cikarmazlar
babapiton 08.01.2010, 19:23 Soruma cevap pls (Kesin Geldimi Arkadaslar bilgisi olan paylassın?
bulutbey27 08.01.2010, 19:29 yeni transferimiz tüm camiamıza hayırlı olsun inşallah başarılı olur
bulutbey
heerden müthiş bir oyuncu arkadaşlar.Keita-kamanan-heerden müthiş bir üçlümüz oldu.orlandoyu da alırsak değmeyin keyfimize.İşte transfer bu.Mehmet yıldız iyileşiyor.Lig yeni başlıyor bizim için.Bu dönem herkes sivassporu izleyecek...
Muthis Uclu Derken ? :D
Kamanan Forvet Oyuncusu,
Heerden Orta Saha Sag Kanat Oyuncusu !
Keita Orta Saha Defansif Oyuncusu ;)
3luyle Aglakalari yok !
münihli_58 08.01.2010, 19:35 Elrio van Heerden Güney Afrika takimi icin Afrika Kupasi 2008'de 2 gol kaydetmis.
demin aldigim bi habere göre orlando contreras pazar günü geliyormus onunlan birlikte almanyadan bi genc arkadasimiz emirhan adinda bir forvet antremanlara cikacakmis hadi bakalim uyan sivasim süper lig anadolunun dirilisini görsün
Muthis Uclu Derken ?
Kamanan Forvet Oyuncusu,
Heerden Orta Saha Sag Kanat Oyuncusu !
Keita Orta Saha Defansif Oyuncusu
3luyle Aglakalari yok !
Hepsinin aynı mevkide oynaması gerekmiyor kardeşim:)
Takımın müthiş üçlüsü anladın sen onu:)
90'ların bjk sinde de müthiş üçlü vardı metin-ali-feyyaz olarak, onlar da aynı mevkilerde oynamıyolardı dimi;)
Bu arada arkadaşlar elrio ve nabil transferleri kesin.Çünkü tüm spor kanallarında alt yazı olarak geçti hatta nabil istanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmiş bile...
SEVDAMSIN58 08.01.2010, 20:02 aman ALLAH im ne guzel haberler bunlar insallah ikinci yarida rakiplere diz cokturecegiz insallah
mucahitbaba58 08.01.2010, 20:07 arkadaslar trde saat tam 21:07 ama hala gelen yok ne oldu ?elrio nerde iste buda bi koca yalandi
Murat ARICI 08.01.2010, 20:12 bu oyuncuyu TÜRKİYE İZLEMEYE DOYAMAYACAK BUNU SİZE GARANTİ EDERİM BAŞKA DİYEYİM ŞU AN DÖRT KÖŞEYİM..TEK BAŞINA BİR TAKIM İŞTE..
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 20:24 ben transfer diye buna derim büyük takimlarda oynucak kapesidede bir oyuncu hayirli olsun
zaralı19 08.01.2010, 20:25 arkadaslar trde saat tam 21:07 ama hala gelen yok ne oldu ?elrio nerde iste buda bi koca yalandi
kardeş bugun gelecek imzayı yarın atacak ne yalanı yarın görürsün
efendigardaş 08.01.2010, 20:29 BU SÖYLENENLER GERÇEKSE MÜTHİŞ BİRŞEY BAŞKANA HELAL OLSUN BU İŞLER KOLAY DEĞİL...***
Elrio van Heerden konusunda ise is imzaya kalirsa detayli bir yorum eklemeyi dusunuyordum, hazir yazmisken degineyim dedim bu yorum iceriginde;
Bu Transfer haberine yonelik sunu demek istiyorum nacizane;
Bu oyuncu ozel bir yetenek nazarimda. Kendisi FC Kopenhag'in Guney Afrika Akademesinden yetisme akabinde ayni kulubun As takiminda kariyerine baslamistir pro olarak. Akabinde Brugge seruveni...sonrasinda B.Rovers... Oyuncu tipolojisini bazi yonlerden Iniesta'ya ,bir kac yonden de Arda Turan'a benzetiyorum. Ofansin her yerinde oynayabiliyor. Mukemmel bir teknige sahip.Oyun vizyonu guclu.Topla seri driplingler ile dikine oynamayi oldukca etkili yapan,ceza sahasina girisi,cezasahasinda topla bulusacagi yeri sezmesi,uzaktan sutlari,surpriz kafa vuruslarina cikislari''uzun olmamasina ragmen,zamanlamasi iyi''... buraya kadar hersey oldukca guzel sanirim. fakat olayin diger bir yuzu butun bu degindigim nacizane gorusumu geri plana itecek nitelikte tarafim adina; Oyuncunun Devamli Sakatlanan bir yapisi var., kendisini ust duzey bir ligin ust duzey takimlarinda gorememis olmayi bazi Guney Afrikali arkadaslar Bu kronik sakatlik nedenlerine bagliyorlardi. Kanimca, B.Rovers tercihide yanlis idi, yinede ust duzey bir ligin ortalara oynayan takimindan teklif almasi kariyeri icin iyi bir secim gibi gorunsede, oyun ozellikleri olarak Ingiltere liginde Arsenal de olmasi gerekirdi mevcut epl takimlarinin oyun tipolojilerine baktigim zaman , ust duzey liglerden bu oyuncunun oyununa uyan diger takim Ispanya da Barcelona diye dusunuyorum. Kendisini ilk takip ettigim donemler olan, FC Kopenhag da kulup bazinda iyi performanslar sergilemisti Elrio. kanimca, ulusal bazda 2008de Gana daki Sampiyona gercek anlamda genel futbol kamuoyuna yonelik ses getirdigi donem idi kendisi icin.Bu da epl kapisinin acilmasindaki donemecle es deger. Bu ilginc yetenegin ve de diger bahse gecen isimlerin, Muhsin hocanin oyun mantalitesine uyan, ve de hocanin kendi sistemine uyacak oyunculari toplamasi bu noktada onemlidir ilk planda takim yapim asamasinda. Sozu dogal olarak su kisimla noktaliyorum kendisine yonelik ;
*Oyuncu Suan ne durumdadir, Sivasspor mutlaka saglam bir kontrolden gecirmeli,,verilecek ucret bu anlamda tarafim adina soru isareti (?), bonservis konusunda pek bir detay yazilmadigindan(haber de bonservis konusu gecmemis gordugum kadariyla?) dolayisiyla maddi anlamda teknik bir yorum getirmek zor. B.Rovers kendisini bonservissiz almis idi,bunu da ek olarak deginelim kosede dursun. Sakatliklarindan hangisinin tekrarlayacagi,,oyuncudan genel uzun surecli verim alma konusundaki riski de beraberinde getirebiliyor. yine de bu tarz bir yetenek icin riske deger. saglam oldugu muddetce,durdurmak bayagi ugrastiracaktir rakip defansi. Sakatlanmazsa ,surekli oynayacagindan, buyuk bir aksilik cikmazsa Dunya Kupasinda yer alacagini bekliyorum.
*transfer haberi imzaya donusurse ,basarili olmasini temenni ediyorum. sozun ozu; iyi bir yetenek ligte yer almis olacak.
alıntıdır
bozkurt187 08.01.2010, 20:38 Insallah Fulhalm den yaptigimiz transfer gibi fos cikmaz
mucahitbaba58 08.01.2010, 20:51 kardeş bugun gelecek imzayı yarın atacak ne yalanı yarın görürsün
dilerim ve cok isterim ki oyle olur
takimin degistigine simdi inanabilirim insallah imza attiginida duyariz saygilarimla
fatihtuztas 08.01.2010, 20:53 iyi,güzel inşallah başarılı olur.
3 yıldız 08.01.2010, 21:09 c.brugge ve b.rovers iyi kulüpler oralarda top oynamak okadar kolay değil eminimki muhsin hocanın bildiği oyunculardır sivassporumuza hayırlı olsun.
GokhanTurna 08.01.2010, 21:15 Bu transfer bomba olur. İkinci yarının en flaş transfer haberi bence şuan
madeshamit 08.01.2010, 21:30 yav işte transfer diye buna derim bu adam kaçıp giden buazza dan kat kat iyi futbolcu inşallah bu da kaçıp gitmezse mükemmel bir takım olacak
hayırlı olsun..................
bu adam gerçekten 10 numara bir adam. burda bir arkadaş sakat olabilir demiş. dediği gibi olmaz ise gerçekten süper bir transfer ama henüz anlaşma imzalamadı. bir imzlasın o zaMAN sevinelim şimdilik temkinli durun ne olur ne olmaz.
sivaslimete 08.01.2010, 21:58 Arkadas bu adam müthis birsey yaa eger Videolardaki gibi futbol oynarsa süper transfer.Diger transfer Nabil de cok iyi futbolcu.Son 1i defansa biri forvete olmak üzere 2 transfer daha lazim.Iste o zaman bu sene ligde kaliriz senye yine sampiyonluga oynariz.
oquzh4n58 08.01.2010, 22:33 ıyı ıyı harıka oyuncular ortag sag super oldu durdurn warsa durdursun sıvassporu
YİGİDOKENTLİ 08.01.2010, 22:38 ben kalite transfe diye buna derim geeln 3 yabancinin 3 birbirinden klas ortasahamiz harika oldu
evet hocamızın istediği transferler yapılıyor. haırlı olsun. şimdi sırada seyirci var. umarım sivastaki hemşehrilerimiz stadı dolduracaklardır.
herkese evgilerimle:)
Goal.com
The Daily Mail’in haberine göre, Blackburn Rovers’ta forma giyen orta saha oyuncusu Elrio van Heerden, Sivasspor’a kiralık olarak getirildi.
kiralıkmı ??? :confused:
emin kara 08.01.2010, 23:39 kiralık olursa istanbul takımları elimizden alır haberin dogru oldugunu sanmıyorum yönetim böyle bir şey yapmaz ileride gitmek isterse bile en azından takıma maddi acıdan faydalı olur
ercan58.a 08.01.2010, 23:40 Elrio sivassporumuza hayırlı ugurlu olsun
hoş geldin elrio
yigido yakup 08.01.2010, 23:47 transferinde showunda krali büyüksün baskan sen söyle transfer yapinca insanin futbol hevesi artiyor.artik show u bu oyunculardan bekliyoruz.insallah cabuk zamanda uyum saglarlar.
***YIGIDO 58*** 09.01.2010, 00:16 Eliro Van Heerden Iste Futbolcu Diye Buna Denir Adam Milanda Oynayacak Kapasitede
milanda oynuyacak kapasitesi varda neden sivasspora geldi ozaman ?? :D
hayirli ugurlu olsun izliyelim görelim hocam.
ahmet koç 09.01.2010, 01:02 BÖYLE HABERLER HEP OLUR ŞAŞIRMA KARDEŞİM ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATILIP FAYDALI OLMASI BİZİM İSTEGİMİZ TAKIM BİRAN ÖNCE ALTSIRALARDAN KURTULMASI GELSİNDE NEZAMAN OLURSA OLSUN HABİRGÜN ÖNCE HA BİRGÜN SONRA NE FARK EDER
Kiralanmış :(
yok muydu paranız da kiraladınız adamı?
böyyle bir adamı bulduuz neden kiralıyorsunuz alın...
yoksa adam mı gelmek istetmedi sivas ıma?
aydıınlatılacak bir sürü konu va ortada...
zaralı19 09.01.2010, 07:47 http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/elriovanheerden_.widec.jpg
Turkcell Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, orta sahasına takviye yapıyor. Kırmızı-beyazlıların İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Van Heerden ve Yunanistan'ın Skoda Zanti takımından Nabil Taider ile anlaşma sağladı.
Sivasspor'un anlaşma sağladığı isimlerden Güney Afrikalı oyuncu Van Heerden, dün gece İstanbul'a geldi. 27 yaşındaki oyuncuyu havalimanında 50 kadar Sivasspor taraftarı karşıladı. Havilanında kısa bir açıklama yapan Van Heerden, "Sivasspor ile sözleşme imzaladığım takdirde bana güvenenleri mahçup etmeyip bu taraftarı sevindirmek istiyorum" dedi.
Bu sabah sağlık kontolünden geçecek Van Heerden, herhangi bir problem çıkmaması durumunda Sivasspor ile resmi sözleşme imzalayacak. Profesyonel kariyerinde Danimarka'nın Kopenhag ve Belçika'nın Club Brugge takımlarında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında Blackburn Rovers'a transfer olmuştu. Premier Lig'de hiç forma şansı bulamayan Güney Afrikalı futbolcu, Carling Cup'ta ise 2 maçta görev yaptı. Sivasspor'un renklerine bağladığı bir başka isim ise Tunuslu Nabil Taider oldu. Kırmızı-beyazlılar, Yunanistan'ın Skoda Zanti takımında forma giyen 26 yaşında futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
yiğidolar geliyor yiğidolar geliyor lay lay lay llalal alayyy SivasSpor :)
zaralı19 09.01.2010, 08:04 ilk denizli ondan sonra trabzon sonra bizi kimse tutamaz sonra fenerbahçe işallah fener maçında maratonda olacağım
arkadaşlar bu adamkiraalık oarak gelmş tapusunu daha almamışız. neden acaba?
zaralı19 09.01.2010, 08:17 arkadaşlar bu adamkiraalık oarak gelmş tapusunu daha almamışız. neden acaba?
henüz öyle bir bilgi yok bugün imzalayınca görürüz artık
goal.com da kiralık geldği söylenmiş. o a ingiliz daily mail gazetesine dayandırmış haberi. inşallah değildir bu adamı almazsak seneye elimizden alırılar. tapusunu alalım şunun.
yigidomustafa58 09.01.2010, 08:33 hayırlı uğurlu olsun takımımıza ...
ercan_dpinar 09.01.2010, 08:42 bence iyi transfer umarım takıma faydalı olur
zaralı19 09.01.2010, 08:43 goal.com da kiralık geldği söylenmiş. o a ingiliz daily mail gazetesine dayandırmış haberi. inşallah değildir bu adamı almazsak seneye elimizden alırılar. tapusunu alalım şunun.
Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
58_babacan_58 09.01.2010, 08:58 Valla ben bu futbolcudan çok şeyler bekliyorum çok teknik adam eksiltebilen ve süratli bir oyucu......
sözleşme imzalanmadı daha. hele bir imzalansın o zaman sevinirim. bu arada hava alanında futbolcularımızı karşılayan kardeşlerimize de sonsuz teşekkürler. adamların bu ilk adaımlarında kendilerini karşılayıp sivassporumuzu temsil ettiğiniz için sie sivastan sonsuz teşekkürkler göneriyorum. karşılmalara devm arkadaşlar.
sivaslitaner58 09.01.2010, 09:37 transferler bomba gibi simdi destek zamani o destekte gercek sivasspor tarafindan gelecektir oyle gsliyim bjkliyim fenerliyim taraftar istemeyiz
Abdullah DuMaN 09.01.2010, 09:41 İlk yarıdaki transfer hataları yavaş yavaş kapanıyor
tekniğiyle, hızıyla, mükemmel bir futbolcu. öncelikle tüm camiamıza hayırlı olsun. bir kaç yabancı forumda sakat olduğuna dair yorumlar gördüm. inşallah böyle bişey yoktur ya da sakatlığı geçmiştir. mehmet yıldız da sahalara dönünce bu ikili çok can yakacaktır.
yurtsall 09.01.2010, 10:07 valla süper gidiyo transferler 1 yabancı 2 türk isi götürür.
Besyo_cu 09.01.2010, 10:31 Hayırlı olsun...
Muhsin Ertugral Transfer nasıl yapılır dersi veriyor...
arkadaşlar inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz. adam sakatlıkla uğraşıyor gibi. baksanıza ; 2haziran 2009 da blackburn rovers a gelmiş. lig maçında hiç oynamamış sadece 2 kupa maçında oynamış . 2 maçta da 90 dakika forma giyememiş. birinde 45dk. diğerinde 20dk forma giyebilmiş ancak.
bir de büyük ihtimalle kiralık olarak olarak gelmiş. bonservisi fifa nın sitesinde hala Club Brugge'de görünüyor.
istanbuldaki yigidolara çok çok teşekkür ederim.çok şık bir hareket yapıp yeni transferlerimizi karşılamışlar gelen insanlar için iyi bir izlenim olur.devamı gelirse dahada iyi olur.Bu hareketler büyük takım olma yolunda hızla ilerledigimizin göstergesidir.sivassporun şu anki yeri kimseyi kandırmasın burası geçici bir yer en kısa zamanda gerçek yerimize çıkıp herkesin korkulu rüyası olmaya devam edecegiz hiç kimsenin şüphesi olmasın.
arkadaşlar inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz. adam sakatlıkla uğraşıyor gibi. baksanıza ; 2haziran 2009 da blackburn rovers a gelmiş. lig maçında hiç oynamamış sadece 2 kupa maçında oynamış . 2 maçta da 90 dakika forma giyememiş. birinde 45dk. diğerinde 20dk forma giyebilmiş ancak.
bir de büyük ihtimalle kiralık olarak olarak gelmiş. bonservisi fifa nın sitesinde hala Club Brugge'de görünüyor.
valla dediklerin doğğru ben dündn beri tüm yabancı sitetleri karışırdım. hatta bu adamın yola çıktığını bil öğrendim ancak kafamın takıldığı nokta kiralık olarak gönderildi deniliyor. acaba sakatlıkktan dolayı ı kiralık gönderildi? yoksa adam hazirandaki kupa öncesi oynama şansını kullanmak için mi sivas a geliyor seon sonuna dönmek üzere? veya kiralık olarak aldık verim alırsak haziranda bonsrisini d verecekler mi? askıa kalan ve bilinmeyen bir çok nokta var. hatta en önmli nokta adam hala imza attmadı :) ve kulübümüzden d resmi bir açıklama gelmedi. resmi açıklama gelince sanırım herşey açığa ççıkar.
zaralı19 09.01.2010, 11:03 valla dediklerin doğğru ben dündn beri tüm yabancı sitetleri karışırdım. hatta bu adamın yola çıktığını bil öğrendim ancak kafamın takıldığı nokta kiralık olarak gönderildi deniliyor. acaba sakatlıkktan dolayı ı kiralık gönderildi? yoksa adam hazirandaki kupa öncesi oynama şansını kullanmak için mi sivas a geliyor seon sonuna dönmek üzere? veya kiralık olarak aldık verim alırsak haziranda bonsrisini d verecekler mi? askıa kalan ve bilinmeyen bir çok nokta var. hatta en önmli nokta adam hala imza attmadı :) ve kulübümüzden d resmi bir açıklama gelmedi. resmi açıklama gelince sanırım herşey açığa ççıkar.
arkadaşım kiralık değil 2yıl sözleşme imzalandı
Elrio van Heerden bu adam sivasi birakin TSL bile fazla orta saha sorunu kalmati keita ile birlikte simdi orlando lazim bize insallah oda olursa ikinci yari guzel bir sivasspor seyredecegimize inaniyorum....mecnun baskana ve muhsin hocaya bu transferlerden dolayi sonsuz minnet ve sukran duygularimi belirtmek isterim....
SIVASLI KONTI
emin kara 09.01.2010, 11:47 Bu ne kardeşim kafamızı niye karıştırıyorsunuz kalkıp kiralık geldi yok sakatmış tabiki bir problem olmasa imza şovunu hep birlikte izleyecegiz takımımıza şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşlar daha sevinmesini bile bilmiyorsunuz ya.Ha kiralıkmış ha satlıkmış.Yaw bırakın bunları bu futbolcuyla sözleşme imzalanmış ve bizim takımda oynayacak bunun keyfini çıkarın.İlla bir felaket tellallığı yapmanız mı gerekiyor!!
Hayret birşey ya!!
zaralı19 09.01.2010, 11:57 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm838077.jpg
sivassporummm58 09.01.2010, 12:07 Sivassporumuza hayırlı olsun.
Kumaşı gerçekten iyi bir oyuncu.Ancak yorum yapmak için tabiki erken.İzleyip göreceğiz.
Transferde emeği geçen herkese tşkler...
eyuphulagu 09.01.2010, 12:13 Adamın kiralık olup olmadığı o kadar önrmli değil;bu yıl biizm takıma istenilen katkıyı yapması önemli...Bu oyuncu hocanın ilk tercihindeki bir oyuncu zaten değil...Hoca asıl istediği oyuncuları Dğnya kupası ve Afrika Uluslar kupası nedeniyle ya alamdı ya da alamdı..Çünkü bu oyunlar uzun süre kupa maçları nedeniyle sivasspordan uzak kalacak ve daha sonra dünya kupası nedeniyle sık sık hazırlık maçı oynamak için yurt dışına gideceklerdi..Hoca bence bu yıl geçiş yılı olarak görüyor;bence asıl istediği herkesin gönlünden geçen o oyuncuları daha sonrası için düşünüyor;artı daha talat hoca dan da yaralanmış değil;biliyoruz ki Talat Hoca da Bir kaç yıldır Gana'da hocalık yapıyor ve çalıştırdığı takım da Gana şampiyonu olmuş;artı Gana 20 yaş altında Dünya şampiyonu da oldu..Yani Sivas'ta aslında 1 değil 2 tane hoca var...Onun için Elrio nun kiralık olup olmaması çok da önemli değil;önemli olan takıma bu oyuncunun bu yıl yapacağı katkı...Elrio Sivassporun bence kilşit oyuncusu da olmayacak;çünkü Agbetu ve Musa ile aralarında tatlı bir forma mücadelesi de yaşanacak...Artık bu tür gereksiz şeyleri bırakıp Sivassporumuzu hönülden destekleyelim;ÇÜNKÜ BASKA SİVASSPOR YOK!
RECEP_YÜKSEL 09.01.2010, 13:05 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.elrio-van-heerden.jpg
Evet Elrio Van HEERDEN Geldi ve güzel nir karşılma yaptık
http://img696.imageshack.us/img696/2773/s6300112.jpg
http://img709.imageshack.us/img709/4448/s6300113.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/4048/s6300114.jpg
üçyıldız58 09.01.2010, 13:10 recep yine istanbul taraftarlar derneği büyüklüğünü göstermiş hepinize ayrı ayrı teşekkürler sizleri çok seviyoruz
ahmet koç 09.01.2010, 13:11 bu güzel resimleri bizimle paylaştıgın için teşkkürler receb kardeş
bonuce123 09.01.2010, 13:36 Adam Sakat Falan Deil Arkadaslar Sıvasın Oyuncusu Artık
tekdoktirin 09.01.2010, 20:35 sonunda geldi transferler görsünler artık sivassporu
Berkkaya5858 09.01.2010, 22:49 bencede iyi bir transfer helal olsun bu futbolcuyu getirenlere
patriot5878 09.01.2010, 23:09 inşallah yiğidoalr inş...temennımız takımın toparlanıp adam gibi top oynaması..alt sıralardan bıran önce kurutlup yenıden sıçrama yapmalıyız..hocaya güvenıyrz..tüm oyuncualrımz yüreklerını ortay koyup eskılerle yenıler kenetlence sıvassporu kımse tutamaz..ayırıca tüm taraftarımızda takıma sahıp çıkmalıdır ..küsüp stada gelmeyenler bıran önce gelsınler..bu takıma sonuna kadar sahıp çıkalım..
patriot5878 09.01.2010, 23:15 tek sıkıntı uyum..özellıkle bu yabancıların şehre uyumu konsunda sıkıntılar olablıyor..inş atlatılırda..yoksa bu adamları tutmak ne yazıkı bıraz zor..
Sivasın 2010 belkide şimdiye kadarki en iyi transferi Elrio Van Heerden. Her iki ayağını da kullanabiliyor, dribling i oldukça iyi ve fırsatçı bir oyuncu.
http://www.youtube.com/watch?v=ee-zQG2sZa8
altuntas58 10.01.2010, 00:26 Sivassporumuza hayırlı olsun inşallah beklediğimiz gibi cıkar
tekdoktirin 10.01.2010, 00:48 Eliro Van Heerden Iste Futbolcu Diye Buna Denir Adam Milanda Oynayacak Kapasitede
babapiton 10.01.2010, 08:11 İŞTE ELRİO VAN HEERDEN'in ilk Görüntüleri
http://img215.imageshack.us/img215/2669/karlama65.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/8906/karlama66.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/1097/karlama68.jpg
http://img709.imageshack.us/img709/5527/karlama72.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/9215/karlama97.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/4108/karlama99.jpg
babapiton 10.01.2010, 10:20 ?????????????????????????????? ??????????????
efendigardaş 10.01.2010, 21:15 HOCAM ALLAH RAZI OLSUN SİZDENDE BAŞKANDANDA EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMAZ İNŞALLAH...***
Harika görüntüler ... İnşallah imza atar ve takıma uyum sağlar.
karakocyakup58 10.01.2010, 22:46 ya arkadaşlar kimi diyo imzaladı kimi diyor imzalamadı ya iyi bilen birii söylesinn imzaladımı imzalamadımı..:confused::confu sed::confused::confused:
butcher58 10.01.2010, 23:06 ben size yunanistandan yazıyorum gerçekten mütiiş bi futbolcu sivas spor çok isabetli bi transfer yatı tüm sivas halkına hayırlı olsun
ben size yunanistandan yazıyorum gerçekten mütiiş bi futbolcu sivas spor çok isabetli bi transfer yatı tüm sivas halkına hayırlı olsun
kim iyi bir transfer, van heerden mi yoksa nabil mi
ya arkadaşlar kimi diyo imzaladı kimi diyor imzalamadı ya iyi bilen birii söylesinn imzaladımı imzalamadımı..:confused::confu sed::confused::confused:
Sivas'a taze Bafana!
Ara transfer döneminde kadrosunu Tunuslu Nabil Taider'le takviye eden Sivasspor ikinci bombasını patlattı ve Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i renklerine bağladı.
11 Ocak 2010 , 15:31
Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın verdiği rapor doürultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor Yönetimi; Tunuslu Nabil Taider'in ardından Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i de renklerine bağladı.
Vatandaşı Benny McCarthy'yle birlikte Blackburn'de ilk 11'in önemli bir parçası olmayı başaran van Heerden; ülkesinin evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası Finalleri için milli takım kadrosuna da dahil edildi.
KickOff.com'a yaptığı açıklamada transfer haberini doğrulayan Ertuğral "Elrio sezon sonuna kadar kiralık olarak takımımızın formasını giyecek, performansı tatminkar bulunursa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılabilecek" dedi.
ajansspor..
sivaslitaner58 11.01.2010, 18:35 hayirli ugurlu olsun sivas camiyasina
karakocyakup58 12.01.2010, 14:07 Sivas'a taze Bafana!
Ara transfer döneminde kadrosunu Tunuslu Nabil Taider'le takviye eden Sivasspor ikinci bombasını patlattı ve Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i renklerine bağladı.
11 Ocak 2010 , 15:31
Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın verdiği rapor doürultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor Yönetimi; Tunuslu Nabil Taider'in ardından Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i de renklerine bağladı.
Vatandaşı Benny McCarthy'yle birlikte Blackburn'de ilk 11'in önemli bir parçası olmayı başaran van Heerden; ülkesinin evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası Finalleri için milli takım kadrosuna da dahil edildi.
KickOff.com'a yaptığı açıklamada transfer haberini doğrulayan Ertuğral "Elrio sezon sonuna kadar kiralık olarak takımımızın formasını giyecek, performansı tatminkar bulunursa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılabilecek" dedi.
ajansspor..
daha önce okmustum...:):):):):D:D:D:D:ro lleyes::rolleyes::rolleyes::ro lleyes:;);););)
|