Orijinalini görmek için tıklayınız : bayrak kampanyası

FATIMA
18.10.2005, 14:04
gelin hepbirlikte bir bayrak kampanyası başlatalım,insanın kendi toprağından birilerini görmesi neden hoş gelir acaba ,bence herkes için geçerlidir bu....mesela sizler hiç trafikte bi arabanın camında "SİVASSPOR"bayrağı görünce tebessüm etmiyormusunuz,yada en sinirli anınızda bile tam kafanızı camdan uzatıp kötü bir iki kelime söyleyecekken arabanın camında asılı duran o bayrak yüzünden yutkunarak "biraz sabır gardaş"diye seslenerek önünüze döndüğünüz oldumu??yada çocuklarınızın heyecanlı bi şekilde"baba bak onlarda sivaslı ,bayrak var camlarında "diyerek seslenmeleri....herkesin söyleyecek bir iki kelimesi vardır mutlaka...gelin bütün türkiyeye ve hatta yaşadığınız diğer avrupa ülkelerinde sivaslılar olarak bir ayrıcalık yapalım ve sivaslı olduğumuzu tüm dünyaya haykıralım.....artık bayrak hediye etme zamanı gelmedimi???
" HERKES DUYSUN BİZ SİVASLIYIZ,ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUZ":)

Sweetgirl
18.10.2005, 14:15
Gercektende cok güzel düsünmüssün bunu bacim! Ben cocuk olmadigim halde bir sivaspor bayragi asili araba görsem seviniyorum.

HakkıTİMUÇİN
18.10.2005, 14:17
ah fatıma ahhh...yaramı deştin valla...benim kullandığım araç şirket aracı olduğu için bayrak falan asamıyorum malesef :(

araba kendimin olsa varya...bırak bayrak samayı o arabayı kırmızı beyaz a boyarım valla...bide hem ön kaputa hemde arka kaputa sivasspor logosu..
:)

FATIMA
18.10.2005, 14:21
üzülme hakkı baba sende evin camına as...o da yeter....

yusuf_07
18.10.2005, 14:23
VALLA BİZ BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BUNU HERKEZE YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ.İYİDE OLUYO YANİİİİ

hemso58
18.10.2005, 14:23
İLLAKİ BAYRAK OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK.BU ATKIDA OLABILIR SAPKA OLABILIR ELINIZE SIVASLA SIVASSPORLA ILGILI NE GECERSE ASIN ARABALARA...

Sweetgirl
18.10.2005, 14:31
İLLAKİ BAYRAK OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK.BU ATKIDA OLABILIR SAPKA OLABILIR ELINIZE SIVASLA SIVASSPORLA ILGILI NE GECERSE ASIN ARABALARA...

iyide onu nasil bulacaz bu gurbet elde. bu sene izinde bi sivasspor bayragi aldimda asdim arabama yoksa yani burda öyle bir sey bulunmuyor.

Aslinda yurtdisindada sivasspor taraftarlari icin birseyler yapilsa cok güzel olur. Yani mesela atki ve bayraklarda satilsa harika olur.

Ha Hakki abi benim arabam kirmizi icinde beyaz yaptiracam oldu bu is, ama öyle yok kaporta boyatma felan ne o ya........ bana göre diil.

hemso58
18.10.2005, 14:34
ah fatıma ahhh...yaramı deştin valla...benim kullandığım araç şirket aracı olduğu için bayrak falan asamıyorum malesef :(

araba kendimin olsa varya...bırak bayrak samayı o arabayı kırmızı beyaz a boyarım valla...bide hem ön kaputa hemde arka kaputa sivasspor logosu..

İŞ GÜÇ SAHİBİ OLUP BİR ARABA ALMAK NASİP OLURSA DÜŞÜNÜYORUM ÖYLE BİR ŞEY YAPMAYI.HARİKA BİR DÜŞÜNCE...

S.Yildiz
18.10.2005, 14:56
Ben sahsen kendi odamin camina 2 cesit sivasspor bayragi astim..
Arabaya astiklarim malesef gittiler, istiyenler oldu bizde verdik..

Bazi tanidiklardan “senin camindaki bayraklari gordukce gurur duyuyorum” dediklerinde SIVASLI oldugumdan inanilmaz gurur duyuyorum..

SIVASLI OLMAK BUYUK BIR AYRICALIKTIR..

CÜSSKB-Aynur
18.10.2005, 15:00

Gakgo, bu kadar üzülmene gerek yok. Sivasspor la ilgili birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdin. Bu bence çok daha önemli.

Tuncay
18.10.2005, 15:05
Fatima kardesim bayrak konusunda gecen bende garip ama hos bir olay yasadim. Yurt disindayim hollandada, is icin uzak bir sehre gitmistim (Deventer)
isim bitti tam gidecektim 10-11 yaslarinda bir cocuk onume durdu.
-Amca su bayragi bana verirmisin dedi.
sasirdim dedim ne bayragi bu biliyormusun?
-Bilmemmi bizim sivasspor'un dedi. Aynadan cikarttim verdim. Bir sevindi hic sorma. Aldigi gibi hizlandi ve anne...! anne...! diye sevincle annesine bagiriyordu.
Arkasindan bagirdim sivasin nereee diye.
Bana bile bakmiyordu Sarkisla, Sarkisla... diye bagirarak uzaklasti gitti.
Arkasindan baka kaldim ne kadar hasret kalmisiz bayragimiza. ellerin bayraklarina artik imrenerek bakmicagiz. Bizimde odamiza arabamiza gururla asacagimiz bir bayragimiz var.
Ha bu arada eger bende bir amcaya rastlarsam valla yolun ortasinda durdurup Sivasspor'un bayragini isteyecegim.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

eren1
19.10.2005, 11:33
DEV BAYRAK KAMPANYASI İSTANBULDA FAZLASIYLA YERİNE GETİRİLDİ

ŞİMDİ SIRA TRAFİKTE BAYRAK KAMPANYASINDA

YAKIŞIRRRRRRRR................ ...

serhankaburcuk
19.10.2005, 16:21
VALLA BİZ BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BUNU HERKEZE YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ.İYİDE OLUYO YANİİİİ

Senmi Sivasspor bayrağı asıyorsun sen assan assan Fenerbahçe bayrağı asarsın..

serhankaburcuk
19.10.2005, 16:23

Bazi tanidiklardan “senin camindaki bayraklari gordukce gurur duyuyorum” dediklerinde SIVASLI oldugumdan inanilmaz gurur duyuyorum..

Bacı canın sağolsun sen bizeadresini yolla biz sana dernek olarak bayrak yollayalım...

serhankaburcuk
19.10.2005, 16:23

Bacı canın sağolsun sen bize adresini yolla biz sana dernek olarak bayrak yollayalım...

erhan5834
19.10.2005, 16:29
DÜŞÜNCE GÜZEL FATMA AMA KAÇ KİŞİ DESTEKLER KAÇ KİŞİ BU ÇĞR YA KULAK ASAR ORASI TARTIŞILIR BİZİM İNSANIMIZ BİRAZ VURDUM DUYMAZ VE RAHAT Bİ YAPIYA SAHİP AMA İNŞALLAH DEDİĞİN OLUR..

extrasivas
20.10.2005, 16:10
Adanayi Sivas bayraklari ile donaltmayi isterdim ama bayragim yok ama Sivasspor formasiyla tum Adanayi dolasip herkeze gosteriyorum

______________________________ ____________
YIGIDO SAADET ZINCIRI

Kaptan-58
20.10.2005, 16:14
İSTANBLDA TRAFİKTE ÖZLLİKLETAKSİ VE MİNİBÜSLERDE YOĞUN DERECEDE SİVASSPOR FLAMASI VAR.. VE BU DAHA DA ARTACAK.. BİZLERDE EVLERİMİZE VE ARABALARIMIZA BAYRAĞIMIZI ASALIM...

Yigido58_NL
20.10.2005, 16:26
BEN BU FIKRI GERCEKLESTIRELI 5 AY FALAN OLDU HAZIRAN AYINDA SIVASTAYDIM ORDAN ALDIM IKI TANE BIR UFAK BIR BUYUK BUYUGU ARABANIN CAMINA KUCUGU DE ODANIN DUVARINA ASTIM.GOREN CATLIYOR VALLAHA.DIGER IRKTAN INSANLAR BILE SORUYOR,SIVASSPOR NASIL GIDIYOR,KACINCI SIRADA DIYE?

5841
20.10.2005, 17:09
BENIM ARABALARIMIN SADEC BIRINE SİVASSPOR BAYRAGINI ASABILIYORUM. OLSUN GENEDE ASIYORUM . GÖREN BAYRAGIMIZI ALIYO GARDAŞ SİVASDAN GETIRDIK BANA KALMADI UFACIK BIR BAYRAGIM VAR.

HakkıTİMUÇİN
20.10.2005, 17:16
Gakgo, bu kadar üzülmene gerek yok. Sivasspor la ilgili birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdin. Bu bence çok daha önemli.

teşekkür ederim... böyle düşünmeniz beni mutlu etti

HakkıTİMUÇİN
20.10.2005, 17:18
Fatima kardesim bayrak konusunda gecen bende garip ama hos bir olay yasadim. Yurt disindayim hollandada, is icin uzak bir sehre gitmistim (Deventer)
isim bitti tam gidecektim 10-11 yaslarinda bir cocuk onume durdu.
-Amca su bayragi bana verirmisin dedi.
sasirdim dedim ne bayragi bu biliyormusun?
-Bilmemmi bizim sivasspor'un dedi. Aynadan cikarttim verdim. Bir sevindi hic sorma. Aldigi gibi hizlandi ve anne...! anne...! diye sevincle annesine bagiriyordu.
Arkasindan bagirdim sivasin nereee diye.
Bana bile bakmiyordu Sarkisla, Sarkisla... diye bagirarak uzaklasti gitti.
Arkasindan baka kaldim ne kadar hasret kalmisiz bayragimiza. ellerin bayraklarina artik imrenerek bakmicagiz. Bizimde odamiza arabamiza gururla asacagimiz bir bayragimiz var.
Ha bu arada eger bende bir amcaya rastlarsam valla yolun ortasinda durdurup Sivasspor'un bayragini isteyecegim.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

tüylerim diken diken oldu tuncay....sivas aşkı ne büyük ne tarif edilemez bir duygu ya...

abircan
20.10.2005, 17:53
Eğer istanbulda arabasının arkasında sivasspor bayrağı gördüğüm sivaslıları el ele tutuştursam istanbul sivas arasında gidiş geliş 6 şerit yaparız :) abartmıyorum, artık tarfikte kesinlikle selam veriyorum, korna çalıyorum adam şaşırıyor belki içinden küfür eden vardır bah gavata diye :) ama niyesini anlamıyanlar yapar. maça götüremediğim dayım bana bayrak siparişi veriyor mecbur alıyoruz, eğer seyyar satıcılık yapsam varya en çok sivasspor çıkartması satılacağına eminim köşe dönülür, ama lisanslı ürünler satılsın diye asla prim vermem yapacaklara şimdiden söyliyeyim. korkunç bir sivaslılarda kendini sivaslı olduğunu ispat etme yarışı başladı anlatamam herkes bayrak flama, forma, atkı bulma telaşında, en çok araba arkasına ve ön cama küçük flama takma peşinde, istanbuldaki taksi, minübüz esnafında son dönemde iyice arttı artık flamalar boy gösteriyor hemde muteber hatlarda bile, trabzon maçından önce yaptığım gibi yolda gördüğüme her maç öncesinde yapacağım artık maça niye gelmiyosun bayrak asmayla yiğido olunmuyor, maça gelin maça serzenişinde bulunuyorum. kampanyayı destekliyorum zaten aylardırda uyguluyorum bunu

S.Yildiz
20.10.2005, 19:06
Bacı canın sağolsun sen bize adresini yolla biz sana dernek olarak bayrak yollayalım...

Dusunceniz icin cok tesekkur ederim serhan bey ama inanin gerek yok..

sedatkaya
20.10.2005, 19:47
gardaşlar bu bayrak işi çok güzel olur benim odamda bile 5 ayrı sivasspor bayrağı var arbamızın için dışına sivaspor keşke bütün sivaslıların arabasında bile olsa bile iyi olur

KEREM_58_34
20.10.2005, 20:01
valla ehliytim yok onun için arabam da yok.bisim 2 arabanında 2sinde var.ben de napım elimden gelidiği kadar kırmızı giyiyorum.Millete madara olduk ama neyse.HERKES SANA KIRMIZI ÇOOK YAKIŞIOR DİYOR. :rolleyes:

1967_Dernek_Ayhan
20.10.2005, 21:08
TEBRİKLER FATIMA SENDEN DEBÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLERDİM ZATEN SANA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM

Arif Coşkun
20.10.2005, 21:15
İstanbul'daki bir maçta Üçgen Sivasspor flaması almıştım. İşyerine asmıştım. Fakat bir müşteri geldi aaa hemşeriymişiz dedi. Biraz Sivasspordon konuştukdan sonra tutturdu bunu bana ver arabama asacağım. Önce vermek istemdim ama çok ısrar edince peki dedim al as bakalım. Süperlige çıktığı zamandı.Baktım bir seyyar satıcı GS-FB-BJK-TS bayrakları satıyor. Yaklaştım dedim,Sivasspor bayrağı yokmu? Var dedi abi ortalara koymuş çıkardı.Dedim sen bunları neden üste çıkarmıyorsun? Bak burada Sivas'lı çok sen bunlarıda üste çıkar:) 20 milyon dedi ,pazarlıkla 5 milyona aldım. Fakat korsan ürün. Kumaşı çok kötüydü. Evde bizim çocuk dedi baba bunun loğosunu ters basmışlar.Geçekten de baktım logo ters basılmış. Yinede balkona astım ve uzun süre durdu öylece.
Bir yere giderken gelirken,dolmuşta taksilerde özel araçlarda bir bayrak bir flama görünce insanın içi bir hoş oluyor. Büyük bir sevgiyle ve onurla bakıyor insan. O an gidip konuşmak tanışmak geliyor insanın içinden. İçimizdeki memleket ve Sivasspor aşkı bir bambaşka. Ve bu lisanslı ürünler belli noktalarda satılsa çok iyi olacak.Anadolu yakasında Kadıköy' de satış noktası açmayı düşünmüyormu acaba yetkililer.Böyle bir şeye gereksinim var bence.
Herkese saygılar

1967_DERNEK_10UR
20.10.2005, 22:23
OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYİN...

FATIMA
21.10.2005, 10:58
gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkürler:)

serhankaburcuk
21.10.2005, 14:45
Dusunceniz icin cok tesekkur ederim serhan bey ama inanin gerek yok..

Sevde hanım gerçekten size bir bayrak göndermek isterim...Adresinizi bana özel mesajla yazarsanız sevinirim..Bayrak göndermek bizi onurlandırır...

FATIMA
22.10.2005, 13:08
Gercektende cok güzel düsünmüssün bunu bacim! Ben cocuk olmadigim halde bir sivaspor bayragi asili araba görsem seviniyorum.

sen benim gül güzelimsin canım bacım benim.... :)

eren1
22.10.2005, 13:11
HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN BAYRAKLAR ARABAYA

FATIMA
24.10.2005, 01:27
HAYDİ ŞİMDİ BÜTÜN BAYRAKLAR ARABAYA

ARABA OLMASI ŞART DEĞİL ARKADAŞLAR BU EVİNİZİN CAMIDA OLABİLİR,NERESİ DAHA UYGUNSA SİZİN İÇİN ORAYA ASIN...REKLAMI BÜYÜTMEK İÇİN TRAFİK DEDİM AMA ARABASI OLMAYANLARDA VAR O ARKADAŞLARDA EVLERİNİN CAMINA ASSINLAR...

GeCeVeMaVi58pRf
24.10.2005, 02:12
evet herkesin sivasspor bayrklarını cıkarmaları gerkıyor bencede inşallah herkes duyarlı olur

FATIMA
28.10.2005, 13:16

avatarından belli sen atkıyla başlamışsın...bravooo:)

deli_yigido
28.10.2005, 13:53
KESİNLİKLE KATILIYORUM KARDESİM....

FATIMA
29.10.2005, 22:51
OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYİN...

neden olmayacak dua onur???bi bayrak alıp asmakmı zor,yoksa bu kampanyaya destek vermekmi???bu en kolay olanı,bundan sonraki hamleler daha meşakkatli aslında....dernekte çalışıp didinen abilerimiz,bu sitenin gelişmesi ve devam ettirilmesi için uğraşan arkadaşlar,hemen hemen sivasımızın her maçına giderek destek veren cefakar arkadaşlar,onların işi daha zor....ama başlangıcı böyle yapmakta hoştu bence...

zubiceman28
30.10.2005, 07:45
Evet kampanyaniz gercekten cok icten istanbulda hakikaten abarti sayida sivasspor bayragi var sivassporlu olmasamda benim bile hosuma gidiyor bu durum neticede dedemin babasi Sivastan gelmis sivasta yasayan akrabalarimi birgun bulacagim Dedemin babasi Kafkas cephesine gidip geri donemeyen yigidolardan dedemin babasi savasa katılmadan birkac sene once Giresuna Firincilik yapmaya gelmis (aslinda bizde sivasli sayiliriz ve Cerkesiz).
Sizlere kampayanizda basarilar dilerim bu arada suanda arabam yok (maalesef zor durumdaydim 3 sene once sattim dahada araba falan alamadim) insallah ilk arabama hem giresunspor hemde Sivasspor armasi asacagim. Hepinize sevgilerle...

1967 dernek serkan20
30.10.2005, 10:07
gerçekten güzel kampanya fatıma bacı
kendi adıma konuşursam ben sivas 2.ligdeyken bende sivasspor şapkası vardı daha sonra sivaslı arkadaşlar sayesinde atkım oldu
daha sonra derneğimiz bana bayrak forma cd göndererek yardımcı oldular
ben bayrağı aldığım ilk gün (sivas 2.ligdeyken) tüm bandırmayı manisalı arkadaşın arabasıyla gezip sallamıştım o günü hiç unutamıyorum
şu an bayrağım ewimin camında geldiği günden beri asılı duruyor

YiGiDo_SaLiH
30.10.2005, 10:56
Abilerim Bacılarım okulda arama yapıyolardı bayan hocanın teki aldı sivas spor atkımı yere attı biraz sesimi yükselterek hocaya bagırdım (sen napıyosun ya kaldır o atkıyı yereden aldın yere koy dedim) tabi yanındaki erkek hocalardan 2 tepkil aldım ama atkıyı yerden kaldırdı ve temizledi aldıgı yere koydu

FATIMA
30.10.2005, 21:37
Evet kampanyaniz gercekten cok icten istanbulda hakikaten abarti sayida sivasspor bayragi var sivassporlu olmasamda benim bile hosuma gidiyor bu durum neticede dedemin babasi Sivastan gelmis sivasta yasayan akrabalarimi birgun bulacagim Dedemin babasi Kafkas cephesine gidip geri donemeyen yigidolardan dedemin babasi savasa katılmadan birkac sene once Giresuna Firincilik yapmaya gelmis (aslinda bizde sivasli sayiliriz ve Cerkesiz).
Sizlere kampayanizda basarilar dilerim bu arada suanda arabam yok (maalesef zor durumdaydim 3 sene once sattim dahada araba falan alamadim) insallah ilk arabama hem giresunspor hemde Sivasspor armasi asacagim. Hepinize sevgilerle...

DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM BUNUN ARABA OLMASI ŞART DEĞİL GÜZEL KARDEŞİM ATKI,BERE,TŞÖRT,OLABİLİR YETERKİ SİVASSPORUN ASİL RENKLERİ OLSUN...

FATIMA
30.10.2005, 22:31

o zaman seni tebrik ederim yusuf kardeşim..

GeCeVeMaVi58pRf
30.10.2005, 22:57
gelin hepbirlikte bir bayrak kampanyası başlatalım,insanın kendi toprağından birilerini görmesi neden hoş gelir acaba ,bence herkes için geçerlidir bu....mesela sizler hiç trafikte bi arabanın camında "SİVASSPOR"bayrağı görünce tebessüm etmiyormusunuz,yada en sinirli anınızda bile tam kafanızı camdan uzatıp kötü bir iki kelime söyleyecekken arabanın camında asılı duran o bayrak yüzünden yutkunarak "biraz sabır gardaş"diye seslenerek önünüze döndüğünüz oldumu??yada çocuklarınızın heyecanlı bi şekilde"baba bak onlarda sivaslı ,bayrak var camlarında "diyerek seslenmeleri....herkesin söyleyecek bir iki kelimesi vardır mutlaka...gelin bütün türkiyeye ve hatta yaşadığınız diğer avrupa ülkelerinde sivaslılar olarak bir ayrıcalık yapalım ve sivaslı olduğumuzu tüm dünyaya haykıralım.....artık bayrak hediye etme zamanı gelmedimi???

agzına saglık kardes valla aynen öle gurbette olan daha iyi bilir mesela ben elazıgdayım 58 plaka bir araba gördüğümde hemen yanına gidiyorum nerdeyse arabanın lastiğini indirip içindeki havayı cekecem ciğerlerime nede olsa sivasın havası sana katılıyorum kardesim güzel bir düşünce

FATIMA
30.10.2005, 23:06
agzına saglık kardes valla aynen öle gurbette olan daha iyi bilir mesela ben elazıgdayım 58 plaka bir araba gördüğümde hemen yanına gidiyorum nerdeyse arabanın lastiğini indirip içindeki havayı cekecem ciğerlerime nede olsa sivasın havası sana katılıyorum kardesim güzel bir düşünce

çok abartmışın be ismail kardeş :D

x_burnley
30.10.2005, 23:11
bravo kanki...seninle gurur duyuyorum valla süper bir düşünce neden olmasın akıllıca bir hareket istersen ilk adımı ben atayım arabam yok ama evimin balkonunda büyük bir sivas bayrağı var bir tane daha var sözüm söz dedim sana vereceğim bu bayrağı tekrar söylüyorum seninle gurur duyuyorum

FATIMA
30.10.2005, 23:12
bravo kanki...seninle gurur duyuyorum valla süper bir düşünce neden olmasın akıllıca bir hareket istersen ilk adımı ben atayım arabam yok ama evimin balkonunda büyük bir sivas bayrağı var bir tane daha var sözüm söz dedim sana vereceğim bu bayrağı tekrar söylüyorum seninle gurur duyuyorum

sağolasın,bayrağı alıcam haberin ola:D

GeCeVeMaVi58pRf
30.10.2005, 23:16
çok abartmışın be ismail kardeş :D

vallahi abartmadım ya ben elazıga geldiğim ilk sen böyle düşünmüştüm vallahi yalanım yok ya

FATIMA
30.10.2005, 23:18
vallahi abartmadım ya ben elazıga geldiğim ilk sen böyle düşünmüştüm vallahi yalanım yok ya

iyide lastiğim havasına içime çekesim geliyor yazmışsın yaaa:D

cenan58
30.10.2005, 23:19
Rrkadaşlar araçlara bayrak asma konusu gerçektende güzel bir fikir. ben 2 hafta önce önce Türküm diyerek bir tarafa türk bayragı, sonrada Sivaslıyım diyerek diğer tarafada bir sivasspor bayrağı astım arabama. Sivasspor bayrağının özellikle sivas dışında araçlarda olması Sivaslıların tanışıp birbirlerine destek olması anlamında faydası olacağına eminim. Kimse vakit kaybetmesin ve aracına bir bayrak assın. Herşey Sivas ve Sivaslılar için..... Tüm yiğidolara sevgiler.

FATIMA
30.10.2005, 23:30
Rrkadaşlar araçlara bayrak asma konusu gerçektende güzel bir fikir. ben 2 hafta önce önce Türküm diyerek bir tarafa türk bayragı, sonrada Sivaslıyım diyerek diğer tarafada bir sivasspor bayrağı astım arabama. Sivasspor bayrağının özellikle sivas dışında araçlarda olması Sivaslıların tanışıp birbirlerine destek olması anlamında faydası olacağına eminim. Kimse vakit kaybetmesin ve aracına bir bayrak assın. Herşey Sivas ve Sivaslılar için..... Tüm yiğidolara sevgiler.

bu ilgiyi bütün yiğidolardan bekliyoruz..

GeCeVeMaVi58pRf
30.10.2005, 23:40
iyide lastiğim havasına içime çekesim geliyor yazmışsın yaaa:D

valla öle düşündüm ya

4eylülcehennemi
31.10.2005, 00:34
bence güzel bir kampanya ama bu kampanyayı ben 12 yıl önce başlatmıştım ve hala devam ediyor evimin camında bayrak yıllardır duruyor 3.ligde vardı 2.ligde vardı süper ligde var ve hep daima olacak BİR BULT KAYNIYOR SİVAS ELİNDEN...

4eylülcehennemi
31.10.2005, 00:35
BİR BULUT KAYNIYOR SİVAS ELİNDEN...................

ayar1972
29.01.2008, 11:09
ben karabükten yazıyorum bur-ada 2 arka9daş bayrak istiyoruz temin etmek için kiminle görüşmemiz lazım teşekkür ederim

cimbomlu ahmet
29.01.2008, 11:51
KARDEŞ SENİ DESTEKLİYORUZ İNŞALLAH BAŞARIRSIN

MERİÇ
29.01.2008, 12:01
arabamda flama vAR!Sivasa gidince de bi bayrak alırım:)[/B]

ülküm58
29.01.2008, 12:02
kardeşi istanbula gidiyor bugün arkadaşlarına hediye olarak kaşkol bere almış bize en kıymetli hediye sivasspor
bence artık camlarımıza sivasspor bayrakları asalım bütün şehir kırmızı beyaz olsun şampiyonluğa inandığımızı herkes görsün

Diyarbekir21
29.01.2008, 12:18
arkadaşlar biz süper lige çıktığımızda inanın kaldırımlar dahil esnafın kepenkleri mont kabanlar sonra sokaklarda tamini 100.000 bayrak pencerelerde arabalarda her yerde ben berberim inanın doğramalrı (yep yeni)di söktürdü amcam kırmızı yeşil yapdı ve tff 1. ligdeyiz çıkacağımız günü iple çekiyoz eski günlere hasretiz azaldı o eski bu saydım manzaralar ama az kaldı

1
GAFFAR OKKAN

Adın, Esma-ül Hüsna'dandır.
Görevin, adın gibi, kutsaldır.
Şair, sanki sana yazmış,
''Toprak, uğrunda ölen, varsa vatandır.''

Bu dava, burda bitti, sananlar,
Açın kulaklarınızı, dinleyin asalaklar.
Bu vatan, bizimdir.Bizim kalacak,
Sırada, bekleyen yetmiş milyon,
Gaffar oğlu, Gaffar Okan var.

Seni, kör bir kurşunla, katlettiler,
Sen gibileri, yokettik, zannettiler.
Bir tohumdur, aslında, senin bedenin,
Seni, yüreğimizin, bahçelerine ektiler

O tohum, orda yeşerip büyüyecek,
Fidan olacak, öyle bir an gelecek,
Şehidime, çevrilen namlular, geri dönecek,
Seni katleden, o adi, ********ler,
Bir gün, bunun hesabını, mutlaka ödeyecek...

Karadenizi akdenizi egesi anadolusu dğusu benim benim benim senin senin senin..

FatihCan
29.01.2008, 17:45
herkez bu kampanyaya kulak vermeli bence.....

EyüphanAydın
29.01.2008, 18:22
Herkez Bu Kampanyaya Sağ Duyulu Çıkmalı.Haydi Yiğidolar.

FATIMA
23.08.2008, 15:07

Bu konuyu 2005'te açmıştım,o günden bugüne bayraklarda artış oldu maaşallah :D

OLCAY_58_AKKUS
23.08.2008, 15:13

çok gayret ettiğin üye resminden belli.

bhdr5858
23.08.2008, 15:39
bezim evin odasında 1 tane var ama 2-3 tane de arabaya asılacak duvara asılacak var onlarda asılı

rEsuLAKPINAr
23.08.2008, 15:43
GaRdAşlarım Biz Sivasspor Bayrağı SaTıyoruz.İhtiyacı olan bize ulaşabilirler.saYgılaRr. resul__aslan@hotmail.com--05395044077

rEsuLAKPINAr
23.08.2008, 15:44
Her türlü Sivasspor BayRagı Bulunur.

FATIMA
23.08.2008, 16:08
Her türlü Sivasspor BayRagı Bulunur.

Sen gayserili ajan olmayasın,sinekten yağ çıkarmak misali :D:D şaka bi yana bi ara epey aramıştık sivasspor bayrağı bulamamıştık,özelliklede formalarda sıkıntı vardı istanbul da,ama aradan 3 yıl geçmiş şimdi ki durumla arasında çok fark var,demek ki zirveye yaklaşmışız yiğodalar :):):)(Gayretin için sağol)

zaralı19
23.08.2008, 16:17
saol Fatma güzel bir konuya değinmişsin ben bursa/orhangazide oturuyorum burda 1 sene önce kimse de yoktu arabaların camlarında ama şimdi herkesin arabalarında var çok mutluyum bu yüzden daha da olacak artacak işallah

HaSiVasLıM58
23.08.2008, 16:41

Bende gardaşım:rolleyes:seninle ne güzel aynı duyguları taşıyoruz bende Sivasspor bayrağı görsem hatta ve hatta son plaka nosu 58 görsem daha bir başka oluyorum..Zaten kamyonlar ve binek araçların hepsi :rolleyes:bizim bünyedede 58:)