Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
09.01.2010, 18:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/densvs.jpg

Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Denizlispor ile 0-0 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

ozanss
09.01.2010, 18:25
maçın sadece ilk yarısını izledim
çok çabuk kontra atağa çıkamıyoruz

kiNgSiZe58
09.01.2010, 18:27
Maçın en kötüsü kimdi ? Hepsi Kötü`dü ( Hayrettin ve Erman cabaladi biraz. Agbetu Istedigi gibi oynuyamadi, ama hirsli olmak istedigi belliydi..)

Maçta göze çarpanlar ? Denizlinin Cok Gol Pozisonyu Bulmasi..

Mağlubiyetin Nedeni ? Beraberligin nedeni futbolcularimizin daha agresif oynamamasi..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Mac hic zevk vermedi, Oyun ikidebir durdu, uykumun bastirdigida oldu

Taraftar nasıldı ? Bizim Taraftarlari hic görme sansim olmadi (tv den)

RK sTyLa 58
09.01.2010, 18:28
bu takimla hic biryere varilmaz biran önce yeni transferler katilmasi lazim takima bu ne ya denizlinin kalesine bir iki kere gittik

aRsima58
09.01.2010, 18:29
Bu kadroyla bu kadar olur arkadaslar alınan 1 puan bile bizim için önemli yeni oyuncular gelince dahada güçlü olucaz ins

kiNgSiZe58
09.01.2010, 18:30
Ister istemez 3 Oyuncumuzun sakatlanmasi cok kötü oldu. Ibrahim Sahin, Yasin ve Abdurrahman. Muhsin Hoca Tahminimle,Aburrahman sakatlanmasayi, Agbetuyu Cikartarak Kamanani oyuna dahil edicekti.

karakocyakup58
09.01.2010, 18:33
SONN DERECE BERBATTTT CAMANAN NERDE TAKIMIMIZDA FORVET DERSEN YOKK PASLAR ÇOKK ÇOKK HATALI... YUNUS .. YUNUS KİM AMÖTÖR TAKIMDAN ÇIKARTIP SAHAYA SÜRÜYORRR YAA BARİİ SON 20 DAKKADA SOK... YUNUSUU HİÇÇ AMA HİÇÇ HOSUMA GİTMEDİİİ.....

SempaticH
yav şu agbetu mudur nedir neci o kardeşim ne bekletiyorsunuz şunu bee hele yasin allah canımı al diye oynuyor yani oynamıyor gidecek adamlar bunlar kardeşim bu ne böle takım değil kimin ne yaptığı belli değil kaleye bile gidemiyoruz olmaz böle bu takım şu kadroyla kesin düşer

ibrahim58
berbat bir maçtı.seyir zevki sıfırdı.daha oyuncularımız tatilden çıkamamışlar.umarım hemen düzelirler

turka58
09.01.2010, 18:34
macin ikinci yarisini 70inci dakikaya kadar izleyebildim ve agbetu haric kimse iyi degildi agbetu istekli gözüktü bi sutunu gördüm ceza sahasi disindan güzeldi

sagli sollu elrio ve agbetu güzel olur kanimca :)

yasinin yerine bi yabanci stoper :rolleyes:

AYDIN1985
09.01.2010, 18:34
berbat bir futbol ve gelen bir puan. ilk denizlispor macindakinden cok farkli kötü bir sivasspor. ilk macta yakaladigimiz net gol firsatlari ve direkten dönen toplar vardi, bugün ise birakin gol yemegi, nerdeyse 2-3 topu kendi kalemize atacaktik. denizlinin her ortasi tehlike getirdi buna karsin sivasta dogru dürüst orta atan yok, gelen ortalar ciliz. ayagimizda top tutamiyoruz, sürekli top kaptiriyoruz. buna birde ERMAN gibi egoist eklenince durum böyle oluyor. yenilmedigimize dua edelim. Insallah bu yeni oyuncularla birseyler degisir. kusura bakmayin!!!

serserilerin_prensi
09.01.2010, 18:35
Ister istemez 3 Oyuncumuzun sakatlanmasi cok kötü oldu. Ibrahim Sahin, Yasin ve Abdurrahman. Muhsin Hoca Tahminimle,Aburrahman sakatlanmasayi, Agbetuyu Cikartarak Kamanani oyuna dahil edicekti.

kamanan kadroda yoktu sanırım ama yinede 1 puan deplasmandaaa güzel oldu dyelim gönül 3 puanı aradı ama maalesef olmadı:(

RK sTyLa 58
09.01.2010, 18:35
arkadaslar KAMANAN nerdeydii ??

KrAL SiVaS 58
09.01.2010, 18:36
iyide kardeşim bu kadrodan bu kadar maçta ibrahim şahin çıktıktan sonra forvetsiz oynadık zaten kamanan her allahın günü hasta kadir,hayrettin,erman,abdurahm an,dağaşan,faruk,agbetu berbat oynadı
biran önce düzelmeliyiz

shang
09.01.2010, 18:43
yabancıların gelmesini 4 gözle bekliyoruz faruğu dağaşanı falan keser artık bi yere kadar yasin bugun iyiydi sakatlanana kadar kadir maçın en iyi adamı çok çalıştı erman fena değildi yanlızdı agbetu çok güçsüz cihan hiç duymadım iyiki transfer yapıldı yoksa kesin düştüydük

sivaslitaner58
09.01.2010, 18:43
sorun halen defansta su yasini satamadik gitti

izmirliyigido
09.01.2010, 18:46
Ben oynanan futboluda, futbolcuları da beğenmedim. Eğer yeni transferlerde yerine oturmazsa işimiz gerçekten çok zor bu futbol anlayışı ve futbolcularla. Süper Lige el sallarız gibi geliyor bana..

AYK

Divriği58-
09.01.2010, 18:47
Futbolcular sahada bende kanapemde güzelce bir uyku çektim Rezalet bir maçtı

babapiton
09.01.2010, 18:48
Defansımız iyi oynadı ama ileride hiçbir organizasyon geliştiremedik.Maçta forvet yoktu inş sakatlanan futbolcuların durum ciddi degildir :S

Cley
Bugun oynadıkları futbolla ligde bulundukları yeri tescilleyen iki takımın maçıydı. Alınan 1 puan iyidir. Yapılan transferler de fos çıkarsa işimiz çok çok zor olur ligde...

eyuphulagu
Biraz önce hocayı dinledim...17 kişiyi sakatlardan dolayı ancak tamamladık diyor;bugün de 2-3 kişi sakatlandı..Şu artık bir gerçekki bu takıma iyi bir santrafor ve iyi bir de defans oyuncusu gerekiyor...Takımçok kötüydü hiç iyi oynamadık..Adamların ena az 5-6 tane net pozisyonu vardı..iLK yarı attıkları gol kesinlikle faul falan değildi...Yasin pozisyona çok geç kaldı adam golü yaptı..Ben çekme falan da görmedim...2. golun iptal kararı doğru bir karar...Umarım yabncılar uyum sağlar...Artı ben olsam yeni gelen gurbetçi oyuncu Rahman'a şans veririm...İbrahim Şahin sürekli sakatlanıyor...Sağlam adam dururken niye süerekli sakatlanan bir oyuncuyu oynatalım...Yabancılar bir an önce takıma katılsın yoksa bu takım adamı fıtık eder...

eyupk
09.01.2010, 18:50
yaw kardeşler. futbolcularıda anlayın, antalya kampında baya bir yoruldular, bu yüzden yorgunlardı o yüzden pasif oyun sergilediler.

bonuce123
09.01.2010, 18:57
Kötü Oynadık Denızlı Gıbı Bır Takıma Karsı Lıgde Bole Oynamayız Ins..

carizma0658
09.01.2010, 18:57
sakatlıklar vardı üzücü yanlız kesınlıkle organızelık yok biz futbolla hiçbir şey yapamayız yaznlız eksıkler büyük önem ve degerlı hocamızın yaptıgı açıklamalar yürege su serpti gelen futbolcularla takıma büyük takviye olacagı kesın inşallah daha iyi bir sivas izleriz

bulayreyuyiğido
09.01.2010, 19:01
TAKIM DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER FUTBOLCU YOK 18 KİŞİYİ BİLE BULAMAMIŞLAR BU ARADA SEZER İN SATILMASININ NE KADAR SAÇMA OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA GÖRDÜK!...

MAÇI NEDEN TRT3 VERDİĞİNİ DAHA NET ANLADIK AMATÖR KÜME MAÇI BİLE DAHA HEYECANLIDIR.

AYRICA MAÇTA HAKEM SAYESİNDE YENİLMEDİK!....

BU FUTBOLCULAR EĞER PARA ALIYORLARSA HAKETTİKLERİNE İNANMASINLAR!..
BU TAKIMI BU DURUMA DÜŞÜRENLER RAHAT UYUMASINLAR!..

BİR MAÇ İZLİYORUZ ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ DENİZLİDEN ALDIĞIMIZ 1 PUANA SEVİNİYORUZ!..

YAZIKLAR OLSUN!...

58_babacan_58
09.01.2010, 19:07
TABİKİ KADRODA EKSİKLERİMİZ VARDI AMA SAHADA 11 KİŞİ MÜCADELE EDİYOSAN BİRAZ BİŞEYLER YAPMAK ZORUNDASIN DENİZLİ GİBİ BİR RAKİBE KARŞI GOL POZİSYONUMUZ YOK DENECEK KADAR AZDI....İNŞALLAH YAPILAN TRANSFERLERLE BU TAKIM TOPARLANACAK YOKSA BU OYUNLA HİÇ BİR YERE VARAMAYIZ.......

yigidoss
09.01.2010, 19:21
Maçı izlerken çok sinirlendim. 22 tane ne yaptığını bilmez adam sahada geziniyordu. Allah"tan rakip kötüydü yoksa çok kötü sonuçla dönebilirdik. Yine çok kötüydük bence. Denizlinin 1. golü buz gibi goldü. Yeni trasferler takıma katkı yapamazsa işimiz çoook zor. Allah yardıkcıkız olsun

gizemliömerr
09.01.2010, 19:33
En güzel oynayanlardan kuşkusuz
YUNUS DOĞAN'dı çokda güzel oynadı paslarda güzeldi

bassguitar
09.01.2010, 19:46
yabacıların takıma monte edilmesiyle.ve bir stoper transferi.m yıldızın donusu bu takımı duzeltir.

yigido yakup
09.01.2010, 19:54
be bu macta yasin oyunda oldugu sürece yasin i cok begendim onu elstrenlere nispet sahada cok iyi idi.
macin ibrahim oyunda oldugu dönemlerde cok kötü degildik.o zamanda takimda en kötü olan bölge sol tarafimizdi masallah orasi otban gibi olmustu.bizim hayrettin cok iyi niyetli takimdaki bir kac sivaslidan biri ama bin defa görülyorki hayrettin bu takim icin suan hazir degil ve encok hata yapan adami.faruk dersen hayrettinden hic fazlasi yok.

yeni transferler takima direkt atki yapmazsa isimiz zor.görünen oki bizim enbüyük eksigimiz forvet ve sol bek diger gerisi idare edecek vaziyetde insallah cabuk elden kisa yoldan bir sol bek aliriz iyi sol bekimiz ve sol kanatimiz olursa stoperler cok daha rahat oynarlar ve tahmin ediyorum cokta az hata yaparlar.

hakemde bizi bugün yenilgiden kurtardi denizliden alacagimizi aldik hatalar esitlendi.

SEVDAMSIN58
09.01.2010, 20:15
ARI GITTI AT GELDI NE DEGISTI NE SANKI YINE AYNI ZAT GELDI NE DEGISTI NE SANKI BULENT HOCA GITTI MUHSIN GELDI AMA HALA ERMAN,UGUR KAVUK,YASIN,IBRAHIM SAHIN gibi futbolla uzaktan yakinda alakasi olmayan tavuk cobanligi bile yapamayacak adamlar yine oynuyor yani degisen birsey olmadi kepaze olduk herkese gulunc duruma dustuk toplumda sivasspordan bahsedemez olduk yani bu is antrenoru degistirmekle olmuyor zihniyeti degistirmek gerekiyor dahada acikcasi yonetimin zihniyetinin degismesi gerekiyor yoksa daha cok alay konusu olacagiz begenmeyip gonderdiginiz sezer sov yapiyor su siralarda trabzon denizli belediyespor macinda daha hangisinni sayayimki rezaletin gerisinide hemserilerim yazsin artik

ahbey
09.01.2010, 20:15
Maçın en kötüsü : Ferhat
En iyisi : Akın
En hırçını : Agbetu
En isteklisi : Erman
İsmi hiç duyulmayan: ilk değişiklikte oyuna giren kimse işte o
Maçın olayı: ilk yarının sonundaki golün (gol diyorum çünkü hiçbir şey yok gibiydi sanki) verilmemesi
Aksayan alan : Orta saha diye bir şey yoktu maçta..
Sonuç ve düşünce: Eğer topu ayakta tutabilecek 2 futbolcu olmazsa işimiz çok zor..
Maçın güzel yönü: Takımımızın, hata yapsalarda kendine güveni gelmiş olması

Yildizelili58
09.01.2010, 20:22
cok kötü futbol ugur kavuk gitmeli, kadirde bence benim görüsüm..

EkiNGoLu58
09.01.2010, 20:35
cok kotuyduk boyle giderse isimiz cok zor

Gangstayigido
09.01.2010, 20:35
Bence Sivasspor isteseydi bu maci alirdi
hemde agbetuya istedigi toplar gelmedigi icin kötü gözüktü
bence sivasspora iyi bi kaleci ve stoper lazim bi forvette fena olmaz

kilicaslanism
09.01.2010, 20:36
bizim taraftar kendisini dev aynasinda gormeyi biraksin biraz kardesim karsi takimin sahasinda oynuyorsun ustelik sivas takimi henuz taslar yerine oturmamis bir takim biraz sabirli olsaniza hemen saga sola saldirmayi birakin nihayetinde bir puan aldi bu takim bir kasik suda firtina koparan arkadaslar yorum yapmasalar bence daha iyi ederler cunku taraftarlik bu degil her mac sonunda ayni tingirtilar sivasspor gecen iki yilki sivas degil unutmayalim
insallah o gunlere donmek tek dilegim ama lutfen yapici elestirilerde bulunalim

MERDO
09.01.2010, 20:40
tek kelime ile berbat tı bu kadar dağınık oynayan bir takım gelecek için hiç ümit vermedi inşallah yeni transferler ile toparlanır.

adres58
09.01.2010, 20:44
Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin Yerlikaya çok kötü oynuyor. Eski Hayroyu arar olduk. Lig maçlarında kötü kupada kötü. Yer alması kötü kademe kötü müdahele kötü, topu oyuna sürmesi... Yani o kadar söylenecek kötü işler yapıyorki artık takıma zararı çokca açık gözle belli oluyor. 58 numarayı taşıması adeta onu kurtarıyor yoksa oyun diye bir şey yok. Yasin Çakmak; Fazla söze gerek yok. Panik atak adeta Şu anlaşıldıki yaşının gençliği geldiği takımın ağırlığı bile bize hafif geldi. Bir türlü toparlanamadı. Savruk ve ayakları titriyor. eğer Sedatın yanına iyi bir yabancı stoper alınmazsa işimiz oldukça zor ve vahim Yasinle. Kötü bir Alternatifden başka bir durum yok gibi görünüyor.
Genelleme yaparsak 11 oyuncumuzun 7-8 i çok kötü...

Maçta göze çarpanlar ?Ermana özellikle parantez açılması gerekiyor. Hiç kimse ile oyun olarak anlaşamıyor. Bir kişi ile oyun içinde varyasyona girmeye çalışıyor ama elleri boş kalıyor. Edemiyor tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor yalnızlıktan çaresiz kalıyor. Çok çalışkan ve bir şeyler üretmeye çalışıyor ama kafa yapısına uygun bir kaç oyuncu olmayınca emekleri boş kalıyor.. Abdurrahman Dereli, sakatlanana kadar çok çalıştı. Çıplak gözle yada Tv de seyrederken bile kumaşının kalitesi besbelli burdayım diyor. Oda yalnız kalıyor Bindirmeleri yaparken arkasında doğan boşluğun farkına varıyor ve tedirgin oluyor. Hal böyleyken oda iş yapamıyor bocalıyor. Çok çabuk adam geçiyor fakat orta yaparken çok zayıf kalıyor. Mutlaka düzelecek bir durum çünkü tanıdığımız bildiğimiz bir oyuncu. Akeem Agbetu, Çok çabuk ve dikine gitme isteği çok hoş yalnız fiziken çok zayıf olması onu kondüsyon olarak zorluyor. İyi bir Akeem bu takımda teknik olmayan takımlara karşı çok iş yapar ama kondüsyonu çok üst seviyede olursa. Kesinlikle takımda kalması gereken bir oyuncu. Ve son olarak Akın Vardar, Kral artık bu kaleyi korumalı fazla söze gerek yok sadece yan ortalarda biraz tedirgin oda oynaya oynaya olacak. Ayrıca iyi kaleci hemde iyi bir dost.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Umarım son defa kötü maç seyretmiş oluruz. Çünkü bu takıma Sedat, Van Heerden, Nabil Taider, Keita, Rahman, Mehmet Yıldız, iyi bir Kamanan ve belkide Contreras gibi 8 tane as takım oyuncusu girdiğinde bu takımı seyretmeye doyamayacığımızı zannediyorum. yada öyle tahayyül ediyorum. Tabiki gitmezse Zita da var.

karşıyakalı
09.01.2010, 20:53
oyun çok kötüydü ama alınan puan iyi.büyük ihtimal guruptan çıkacagız

GuVeN
09.01.2010, 20:53
Bakıyorum da felakat tellalları hemen cıglık atmaya başlamış.bugun ki maçı ölçü alıp ümitsizliğe kapılmamak gerek.Ben emınım ıkıncı yarı bızım ıcın guzel gececek.

konartr58
09.01.2010, 21:01
birincisi şunu görelim.sonuçda bu maç kupa eleme maçı.lig maçı kadromuzu bu maçta harcayamazdık.hoce takımı yormadan bir oyun görmek istemiş anlaşılan.denizli oynadı da sanki golmu attı.
sivasspor ilerleyen günlerde daha iyi olduğunu gösterecektir.kupa maçında takımı idareli kullanması doğru bir taktik.
sivas bursa ile tur atladıktan sonra gelen oyucularla birlikte gerçek yüzünü ve oyununu sahaya yansıtacaktır.

sivaslı yıldız
09.01.2010, 21:05
Şimdi ben bugün ki maçı izleyemediğim için üzülmeyim o zaman..:)

İkinci yarıdan herşeye rağmen umutluyum ben..

BOUN
09.01.2010, 21:08
Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...

3 yıldız
09.01.2010, 21:32
yeni transferler iyi çıkarsa sorun yok ama çıkmazsa işte o zaman işimiz zor denizli maçında takım iyi olmasada en azından istediğimiz sonucu aldık.

KrAL SiVaS 58
09.01.2010, 21:33
ARTIK LİGE ÖNEM ARTIRILMALI BU MAÇI KEŞKE KAZNASAYDIK AMA OLMADI FORVETİMİZ YOKTU AMA YASİN ÇOK İYİYDİ ERMAN VE AGBETU ÇOK GÜÇSÜZLER ÇOOOK

FANATIK YIGIDO
09.01.2010, 21:36
maci basindan sonunakadar izledim akin ve agbetu haric diyerleri berbatti bukadar kotu ve sikici mac izlememistim tek kelimeyle berbatti uzulerek soyluyorum tek umudumuz yeni transferlerimiz.

şuayip bütün
09.01.2010, 21:37
bu takıma ne olduda bu hale geldı anlamadım.hiç teknık yok iki futbolcu harıç. köy macı gıbı oynuyorlar.gercektende iyy transver yapmalıyız.yoksa sivas bu oyunla düşer.inşallah transverlerımız iyy cıkar.

muhsin koçak
09.01.2010, 21:41
Kadir Pekmezci ve stopere geçtikten sonrada Hayrettinden başka iyi diyebileceğim kimseyi göremedim sahada.Bir parantezde Muhsin hocamıza açmak istiyorum;kupada başarılı olmayı vaadeden birisi olarak çıkardığı takımı kendisi beğenmişmidir acaba,bu rezil oyunla mı kupada başarılı olacağız.Kimse kusura bakmasın ama eğer yeni transferler çoooookkk büyük katkı yapamazlarsa soluğu bank asyada alacağımız gün gibi aşikar.

dede58
09.01.2010, 21:46
Arkadaşlar eğer süper ligde kalacaksak ben bu 11 den bu takımda kalması gereken isimleri yazayım size. Nedenleri ile.

Kadir : Ayağına hakim oyunu iyi izliyor ve top dağıtımı süper.
Erman : Fazla söze gerek yok top sürmesi ap ayrı bir yetenek sadece oyuna biraz daha katmamız için pas alışverişlerimizi çoğaltmalıyız
Hayrettin : Kim ne derse desin kim kızarsa kızsın. Bu maçta onun olmadığını düşünürsek adamların bir çok pozisyonu goldü. Hızını gayet iyi kullanıyor.
Abdurrahman Dereli : Sağ bek adına hala alternatif yok ama ligi kaldırabilecek potansiyele sahip.
Agbetu : Bu ligin futbolcusu değil. Boş koşular oyuna sivassporumuza birşeyler kazandırmıyor.
Yasin : Tam gereksiz bir oyuncu.
Cihan : Bu takımın bel kemiği olabilecek bir oyuncu.
İbrahim şahin: Bu yolculukta faydalı olacak iyi bir golcü.
Murat Sözgelmez : İyi bir yedek defans ve yanında iyi bir defans olursa 11 i kaldırabilecek futbolcu.

58mami58
09.01.2010, 21:53
Acımasızca eleştiride bulunmayacam ama vaziyet pek iç açıcı değil umarım bir an evvel toparlanır. Bu arada ibrahim dağaşan ve yasinin hemen kovulması gerekiyo...

57babasivas
09.01.2010, 21:57
hoca diyiyor sakatlardan dolayı bu kodrayla çıktı adam 18 zi tamam layamişki zaten al yapıdan çıkan da olmasa 16 kişiydik

adres58
09.01.2010, 22:00
Yorumların tamamını okudum, hemen belirteyim ki acımasızca eleştirenlerin ne yapmaya, neyi ifade etmeye çalıştıklarını anlamadım. Arkadaşlar aylardır Barcelona gibi oynayıp bu maçta amatör küme takımı görüntüsüne bürünen bir Sivasspor mu vardı ki, bir maçta hemen ortalığı velveleye veriyorsunuz? Zaten aylardır çok kötü olan, ezilmiş, bezgin, umutlarını tamamen yitirmek üzere olan bir Sivasspor yok muydu?

Hem psikolojik olarak, hem kadro olarak düzelmeye, belini doğrultmaya ve ayağa kalkmaya çalışan Sivassporumuza sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız. E biz zaten sahip çıkmaya çalışıyoruz diyenler olursa onlara bir çift sözüm var, aldığımız her beraberlik veya yenilgiden sonra gelip burada yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ağzınızı açıp gözünüzü yumarak bunu yapamazsınız!

Gecesini gündüzüne katıp bu kulüp için çalışan bir başkana, beli kırılmış bir Sivasspor'u yeniden doğrultmaya çalışan bir hocaya saygı duymak zorundasınız. Kimsenin emeğini göz ardı etmeyin, biraz saygı duymayı ve özellikle de takdir etmeyi öğrenin. Evet, gayret sahibi insanların gayretlerini, koşturmalarını takdir edin!

Ayrıca biraz mantıklı olun, bu takımdan ne bekliyorsunuz bunu kendinize sorun, gelene beş gidene on beş atmasını mı? Bunu istiyorsanız mantığınızı kontrol edin, istediğiniz şeyi en parlak zamanlarımızda dahi yapmadık!

Son olarak ve en önemlisi de sabırlı olmayı öğrenin, az değil, biraz değil, çok sabırlı olun, sonuna kadar sabırlı olun. Size bir şeyler yapmayı söz vermiş insanların sözlerini yerine getirmelerini sonuna kadar sabırla bekleyin.

Allah, başkanımızın ve hocamızın yardımcısı olsun. Sonuna kadar onlara saygı duyuyorum, emeklerini gayretlerini takdir ediyorum, beklentilerimi makul ve mantık sınırları dahilinde tutuyorum ve sabırla bekliyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler!...

Evet haklısın gardaş.. Ama Eleştiri sporun doğasında var mutlaka. Eleştiri yaparken argo kelimelere, aşağılayıcı cümlelere ve futbol kültürüne sahip olunması gerekiyor. Elbetteki eleştireceğiz. Bülent Uygun'u en çok eleştirenlerden biriydim ben şahsım adına. Özellikle Gaziantep maçından sonra. Ama hiçbir platformda (Sitemizin haricindeki ortamlarda) onu yem etmemek için elimden geleni yaptım. Eleştiri doğru yapıldığı zaman hepimizde biliyoruzki tek yolu bulmakda en faydalı araçtır İnsan Sosyolojisinde.. Bundan dolayıdırki eleştiri yaparken dozaj ayarlamasına dikkat edilmeli ve antipati toplamamalıyız. Eğer kişi eleştiriye tahammülü yoksa bir yerlerde eksiklik var demektir.
Doğrusun hocamız ve yönetim kurulumuz özellikle Başkanımıza Allah sabırlıklar versin.

özsivasli1903
09.01.2010, 22:11
vallaha sivasspor pekte iyi oynamadi...
yine ayni sorun hücumda cok yavas kaliyoz...
hizli cika bilsek gol atariz...

furkan çelik
09.01.2010, 22:19
valla gerği söyleyelim vasatı aşamadı sivas.abdurrahmanın akıllara zarar ortaları hayrettının kendı kalesıne gol atacak olması gıbı bırtakım hataları amator takımlar dahı yapmaz .Birde hayrettının yerınede acılen alternatıf gelmelı cunku bu sene cok kotu. gecen senenını en ıyılerınden olan ibrahim dağaşanın da zorla oynuyor gıbı bir hali var.benım gozume carpan oyuncular hıc kosmadı .hırs azim gibi faktorlerden zerre kadar goren var mı oyuncularda sorarım?ama inş duzelır yakında bu takımın halı yenı transferlerle

YİGİDOKENTLİ
09.01.2010, 22:21
ikinci yari bomba gibi geliyorum 1 puan güzel sonuç aramiza katilan sadece alt yapidan yunus oyadi takim güzel oynadi aramiza katila oyuncular harika takim geliyor denizlispordan bundan sonra puan almak zor kadrolari güzel ve hoçalari harika bir insan yigidolar elerinden geleni yaptilar hepsine tşk kirmizi beyaz şampiyon sivasspor

cılgınsivas58
09.01.2010, 22:52
takımda iş yok vaziyet sıfır toplamda yaptığımız atak 2 süper ligdede böle oynarsanız sizi ikinci lig bile tutmaz umutlarım biraz suya indi takıma acilen forvet ve defans bu arada kamananda sakat

eyuphulagu
09.01.2010, 22:58
Geerk bonna gerekse adrese katılmamak elde değil;2 arkadaşımız da mesajlarında çok doğru noktalara temas etmişler..Hoca ne demişti son konuşmalarında tatile girmeden önce;Sivasspor taraftarı yeni alınacak oyuncularla çok sevinecek...Bu söz hocanın sık sık tekraladığı bir söz...20 yıldır hocalık yapan birisi herhalde boş konuşmaz...Yalnız Türk olmasına ,Türkiye'de futbol oynamasına rağmen Türkiye ligine yabancı bir hoca..Sadece 10 yıl önce Y. VURAL'ın yardımcılığını yapmış..Sabır-sabır-sabır şu anda en çok konuşulan bir söz..Bu söz küme düşme sorunu yaşamayan puanı iyi olan bir takım için çok doğru bir söz;ama bizim durumumuzda olan bir takım için zor bir durum..Malesef Sivassporun şu anda oyunculara göstercek fazla bir sabrı da yok..Diyelim bu oyuncular takıma tam uyum sağlayamadı o zaman ne olacak....İşte sivaspor için en zor durum da bu..Mevcut oyuncularla bu zamana geldik;acaba 1-2 transferle 2. yarıya başlasaydık daha mı iyi olurdu da diye düşünebiliriz..Bu sefer takım başarısız olursa niye transfer yapmadın diye hesap sorulacaktı..Alınan oyuncular gerçekten hepsi fert olarak iyi oyuncular ama birbirleriyle ne kadar uyum sağlarlar,bu uyum ne kadar sürer bilemiyoruz..Herhalde hoca da bunu hesaplamıştır..Hocanın lu aşama da yapacak başka bir şeyi de yok...Acaba alınan oyuncular daha önce birlikte oynayan oyuncular olsaydı daha faydalı olmazmıydı diye de düşünülebilir...Alınanlardan Tunuslu ve Elrionun videolarını izledik ama Süleyman tam bir kapalı kutu...Gerçi Süleyman 2008 de Cezayir liginde ve Arap Ülkeleri Şampiyonlar liginde Şampiyonluk yaşamış bir oyuncu...Bu takımda ilk 11 de direkt oynayan da bir oyuncu ayrıca fizik gücü de çok güçlü bir oyuncu..Burada en büyük avantajımız alınan oyuncuların hepsinin Afrika kökenli olması..Birbirini dil olarak anlamakta da fazla sorun yaşamayacaklar...Bunu hoca da mutlaka düşünmüştür...Oyuncular birbirlerine ne kadar çabuk uyum sağlarlarsa sivassporda o kadar çabuk düşme hattından uzaklaşacaktır...Bunun çok çabuk gelmesini bekliyor ve ümit ediyoruz..Son olarak Bu takıma iyi bir gocünün alınmasının artık şart olduğunu düşünüyorum..Artı Yunus'a amatör küme futbolcusu diyenleri de buradan kınıyorum..Biz bu kafayla gidersek Altyapıdan Atakıma oyuncu falan kesinlikle çıkaramayız..Bir oyuncu bir maçla değerlendirilmez..Bu oyuncunun daha ilk maçı oyuncu oynadıkça,kendine güveni geldikçe daha da iyi oynar..Bu oyuncuyu Erciyes maçında canlı olarak stattan izleyen biri olarak Yunus'un bu maçta çok heyecanlandığını ve gerçek futbolunu oynayamadığını düşünüyorum..Yunus oynadıkça daha da iyi olacak..Yeni transferlerin birlikte oynayacağı ilk maçı heyecanla ve merakla bekliyorum..Her Şey Sivas Ve Sivasspor İçin...

murat_n
09.01.2010, 23:07
Maçın en kötüsü ..... Erman hariç hepsi
Göze çarpan.... Hocanın futbolcuların hareketlerine bakıp kahrolması mahalle takımından farksız. O kadar bireysel hatalar var ki

Sonuç olarak işimiz çok ama çok zor. Ne derece acılarımıza merhem olacak alınan futbolcular bilmiyorum ama onlardan başkada uudum yok benim.

Metal Gear
09.01.2010, 23:55
Arkadaşalr sinirlenmeyin yahu.Bir ay önceki Sivasspor'dan farklı kişiler yoktu bugün sahada.Yeni transferlerimiz gerçekten kaliteli.Bu takım bu haliyle bile 17 puan toplamışsa,ikinci yarı ne yaapr siz düşünü.İlk iki hafta belki yenileceğiz,o zaman ne yapacaksınız?

Elbeyliliyiz
09.01.2010, 23:58
sen seziri gönder sezer trabzonda asist yapsin elindeki kadroya bak eger yeni transferler verimli olmazsa yandik bizi düsmekten kimse kurtaramaz..........

carizma0658
10.01.2010, 00:08
aslında yapacagım yorum sadece kadro biran önce yerıne otursun tamm sakatlar eksıkler falan çok bu kadro bu maç eyvallah ama kodro düzene oturmassa işimz yaş ama emınmkı yenıkatılanlar ve skaatlar düzeldiginde sisvası kimse tutamaz

ercan58.a
10.01.2010, 00:11
bu oyunla 1 puan çok iyi hakemler sagolsun ilk defa

A.Turan Korkmaz
10.01.2010, 00:26
Bu maçta takımın önemli eksikleri ;
Faruk, sol açıkta yapamıyor, sanki 1 kişi eksik oynuyoruz.
Agbetu, sağ açıkta varlık gösteremiyor, zayıf kalıyor.
Derhal bir santrafor alınmalı, Cihan mecburiyetten orada oynadı .
İbrahim Dağaşan takım güçsüzken oyunu rakip sahaya çeviremiyor.
Transferlere bakarsak Keita Dağaşanla, Nabil Farukla, Elrio da Agbetu ile forma savaşı verecekler gibi.
Şu an acilen Mehmet Yıldıza yakın özellikler taşıyan, topu saklayabilen bir santrafor gerek bize. Mehmet Yıldız iyileşse bile form tutması uzun süre alır. Bu yıl istediğimiz verimi alacağımızı sanmıyorum, çünkü kamp da yapmamış olacak . Nihat Kahveci örneği ortada.
Tabii bir de mümkünse defansa takviye.Sedat,Murat ve Yasin birbirine yakın oyuncular.Topu oyuna daha iyi sokacak bir kesiciye de ihtiyaç var.
Kısacası yeni transferler başarılı nokta transferler ancak bir defans , bir de santrafor gelmezse hala işimiz zor.

tekdoktirin
10.01.2010, 00:50
berbat bir maçtı.seyir zevki sıfırdı.daha oyuncularımız tatilden çıkamamışlar.umarım hemen düzelirler

yiğidoyiğit
10.01.2010, 08:40
İlk yarı mevcut bu kadro ile toplam 17 puan aldık. (Yendiğimiz takımlar Antalya, G.Antep, Eskişehir, Ankaragücü gibi kadrosu geniş takımlar) Aynı kadro ikinci yarıda aynı puanı alsa toplam 34 puan eder. Yeni yiğidolar (Keita, Elrio, Nabil, muhtemel stoper) 6 puan alamayacakmı?

Bu maç gerçekten organize olamadığımız bir maçtı. Ancak, anlayamadığım, konsatre olamayan futbolcularımızdır.

Yerinize yeni futbolcular alınıyor, yedek kalacağınız garanti, siz kendinizi göstereceğiniz bir maçta özelliklerinizi göstereceğinize ikili mücadelelerde UYUYORSUNUZ. Rakibin arkasına saklanacağına ısırmanız lazım, o formanın ıslanması lazım.

Taraftar ayakta, yönetim çalışıyor, SIRA SİZ FUTBOLCULARDA, yeni gelenlere ayak uyduranlar ile takım uçar, ama uyumaya devam eden futbolcular Sivasspor'dan uçar.

Orta saha tamamen değişecek gibi, heyecanla Giresun maçını bekliyoruz.

pover58
10.01.2010, 11:17
takım berbattı agbetu en istekli olanımızdı top atmadılar apo ve hayrettin biraz çalıştı geriside babasının hayrına sahada gezdiler.inşallah abdurrahman ın sakatlıgı ciddi degildir.geçen seneki ibrahim hiç yok kısaca takımda ruh kalmamış yok oglu yok.allah sonumuzu hayır etsin yoksa bu gidiş kötü.yeni adamlara güvenmekten başka yapacak bişey kalmadı.

Örükcülü
10.01.2010, 11:24
Bu kadroyla, bu kafayla ligi zor götürürüz. İnşallah transferler yerinde olur ve takıma katkı sağlarlar yoksa işimzi yaş. Bu ne yaa !.. Nu nasıl oyun, bu nasıl kadro.

Bu İBRAHİM DAĞAŞAN efendi ne iş yapar? HAYRETTİN futbolcumu, kasap mı? YASİN ÇAKMAK'ın işi YAKMAK mı? Faruk ne için futbolcu olmuş? Allah aşkına birisi açıklasın bunları ....

B.DUMANLI
10.01.2010, 12:17
Takimdan acil olarak kovulmasi gerekli futbolcular:Hayrettin ,I.Dagasan ve Yasin bunlardan ne köy olur ne kasaba .Bunlar kendi öz güvenlerini yitirmisler.Hayrettinin yerine Ferhat´i monte edeceksin .Hayrettine gösterilen toleranz Ferhat´a gösterilseydi durum bugün cok farkli olurdu.Böyle futbolcular yönetimde götürür ,teknik kadroda götürür.Rakipler Hayrettinin blogundan gelince caresizlikden hakemlere karsi el kol hareketleri basliyor.Sol defans hattimiz cok zayif.Buna acil önlem yoksa bizi zor günler bekliyor diyebilirim.Uzun toplarda Hayrettin yetersiz kapasitesi bu kadar.Senin oynadigin futbolla bu takim küme düser .Bize zarar verme ,git kime zarar veriyorsan ver.

karahisarli
10.01.2010, 12:55
takim halinde futbol cok kötüydü yalnizca bireysel olarak mücadele vardi pas trfigi oldukca az ve kötüydü faruk un hücum anlaminda takima hicbir katkisi yok genelde geri pas yapiyor forvet oldukca etkisiz agbetu da is var ama kendini gelistirmesi gerekiyor erman bu takima cok seyler verecek cok ümitliyim.

KOCYIGIT
10.01.2010, 13:00
birincisi şunu görelim.sonuçda bu maç kupa eleme maçı.lig maçı kadromuzu bu maçta harcayamazdık.hoce takımı yormadan bir oyun görmek istemiş anlaşılan.denizli oynadı da sanki golmu attı.
sivasspor ilerleyen günlerde daha iyi olduğunu gösterecektir.kupa maçında takımı idareli kullanması doğru bir taktik.
sivas bursa ile tur atladıktan sonra gelen oyucularla birlikte gerçek yüzünü ve oyununu sahaya yansıtacaktır.

denizli atti tabiki ilk sayilmayan goldu. yasin kazmasi kendini atti. hakemde faul verdi. ORDA OFSAYT ZATEN YOKTU

Besyo_cu
10.01.2010, 14:25
Takım transferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıyor. Yeni isimlerin katılmasıyla gercek Sivasspor'u izleyeceğimizi düşünüyorum. Yoruma gerek yok...

karyola
10.01.2010, 14:31
YENİLERİ GÖRMEDEN ŞU YORUMU YAPARIM BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ.HAKEM OLMASA PUAN FALAN ALAMAZDIK.BU HAYRETTİN DENEN ADAMI KİM TAKIMDA TUTUYOR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİMİ PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA :mad::mad:

06esra58
10.01.2010, 15:42
benim de basket maçlarım başladığı için nezamandır giremiyorum ama en sonunda girebildim maçı tam olarak izleyemedim ama sağlık olsun bir dahaki maçları alırız inşallah ve ayrıca 2. yarıya farklı bir sivas gelecek eminim :D:):D:)

FANATIK YIGIDO
10.01.2010, 17:39
denizli karsisindaki oynanan futbol hic icacicideyil takimi budurumdan kurtaracak yabanci transferlerimizde nakadar faydali olur onuda ilerleyen gunlerde hepimiz goreceyiz nakadarda transfer yapsakta takima onderlik yapacak oyuncu sart burdan buyuk baskanimiza sesleniyorum neyapin edin ceyhunu alin ligde kalmamiz icin bize ceyhungibi oyunculazim mehmet yildiz kadar iyi olmasada mehmet kadar faydali olacagina inaniyorum ceyhun kesinlikle gelmeli

efendigardaş
10.01.2010, 20:58
MAÇIN EN İYİSİ YİNE AGBETU ,YDU ÇOK ÇALIŞTI AMA BAL ÜRETMEYEN ARI GİBİ TAKIMIN HEPSİ İSTEKSİZDİ BİR PUAN ÇOK İYİ FAZLA YORUMA GEREK YOK...****

Elbeyliliyiz
10.01.2010, 21:18
Sivas organize oynayamiyor... Yeni transferler ne yapabilecek... Görecegiz

Elbeyliliyiz
10.01.2010, 21:20
Eger ikinci yari böyle oynarsak ilk macta bize sezer atacak golü...

A.Turan Korkmaz
10.01.2010, 21:42
YENİLERİ GÖRMEDEN ŞU YORUMU YAPARIM BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ.HAKEM OLMASA PUAN FALAN ALAMAZDIK.BU HAYRETTİN DENEN ADAMI KİM TAKIMDA TUTUYOR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİMİ PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA :mad::mad:

Hayrettin'in maçta ayağa nasıl kafa uzattığını görmedin galiba bir pozisyonda.Sonra kafa kafaya girdiklerini başka bir pozisyonda. O takımın kaptanıdır, altyapımızdan yetişmiş takımın gerçek değeridir, Sivaslıdır hepsinden evvel.Ve genç Yunus başta olmak üzere alt yapıdan gelecek gençlerin de örnek alacağı isimdir. Alternatifi alınabilir. Forma mücadelesi verirler ama takımdan gönderilmeyi en son o hakediyor arasıra kötü oynasa da. Son maçta topa müdahale etmese arkadaki adam golü yapacak zaten. Kendi kalesine atma pahasına yaptı hareketini. Hayro aleyhine yorum yapanlar biraz insaf yahu.

A.Turan Korkmaz
10.01.2010, 21:56
Takimdan acil olarak kovulmasi gerekli futbolcular:Hayrettin ,I.Dagasan ve Yasin bunlardan ne köy olur ne kasaba .Bunlar kendi öz güvenlerini yitirmisler.Hayrettinin yerine Ferhat´i monte edeceksin .Hayrettine gösterilen toleranz Ferhat´a gösterilseydi durum bugün cok farkli olurdu.Böyle futbolcular yönetimde götürür ,teknik kadroda götürür.Rakipler Hayrettinin blogundan gelince caresizlikden hakemlere karsi el kol hareketleri basliyor.Sol defans hattimiz cok zayif.Buna acil önlem yoksa bizi zor günler bekliyor diyebilirim.Uzun toplarda Hayrettin yetersiz kapasitesi bu kadar.Senin oynadigin futbolla bu takim küme düser .Bize zarar verme ,git kime zarar veriyorsan ver.

Hayrettin, Faruk ve Ferhattan biri sol bekte değişmeli oynayacak. Takımdan gitsin demeyelim yazıktır. Asıl sorun orta sahanın solu. Orada da oynayacak iki yabancı oyuncu alındı zaten.Yeni yabancılar o bölgeye monte edilene dek sıkıntı olacak. Aynı şekilde İbrahim Dağaşan, Musa ve Cihanın yerleri de garanti değil. Onlar da artık zaman zaman forma bulacaklar.İki kulvarda gidiyoruz. Lig de zorlu. Lütfen kendi istemiyorsa kimsenin takımdan gönderilmesini istemeyelim. Bu saatten sonra herkese ihtiyaç var. Ayrılık deil birlik bütünlük zamanı.

cetin62
10.01.2010, 22:01
takimda hirsyok.onbirden hic bir futbolcunun bireysel basarisi yokken hepsi de futbola doymus,iddaasi olmayan bir insanlar toplulugu adeta. agbetu dersen rakip futbolcunun ruzgarinean dusuyor.mucadele sifir...

KOCYIGIT
10.01.2010, 22:27
beyler hepinizin msjini okudum. zaten 2 yildir okuyordum yeni yeni bende yazmaya basladim. takimdan gonderilen adamlarin hepsini ariyoruz balili bile gitmese en azindan 2 mac kurtara bilirdi . yerlerine gelen adamlara bakin hepsini toplasan kac mac kazandirdilar. Mbambe ugur kadir yasin ibrahim sahin zita ersen bunlara verilen paralara cok yazik . Geriye erman cihan agbetu kaliyo 11 adam aliyosun 3 tanesi eh iste denilecek adamlar. bu fiyasko degilde nedir. simdi tutmus adam iyi oyuncular diyosun gonder ozaman bu ise yaramaz dandik adamlari neden bosyere maas veriyosun sivasin bukadar cokmu parasi var. Bizim defansin gelene gec diyecegi hazirlik maclarinda belli degilmiydi? kimseyi almadiklari gibi elde olan dialloyu kiii bana gore bilcayi aratmayacak adam.kiraya veriyosun. Simdide sezer gitti insallah dusundugum gibi olmaz ama bankasyaya cok yakiniz.

kiNgSiZe58
11.01.2010, 00:02
Erman Cihan ve Agbetu. Bunlarin 3cü olmasaydi, atak bile yapma imkanimiz bile düsünülemezdi. Bu 3 Oyunculari, Macin Sivasspor Yildizlaridirlar

kocakss58
11.01.2010, 05:02
rakip kaleye iki-üç defa şut çekebildik.çok kötü bir takımımız vardı sahada....ayrıca maçı anlatan spikerde denizlispor taraftarı gibi çok güzel maç anlattı.kutluyorum ben trt yi böyle bir spikere maç anlattırdıkları için.aman bundan sonra trt vermesin bizim maçlarımızı istemiyoruz.rakip takım taraftarlarının maçı anlatmasına gerek yoktur....

yağız58
11.01.2010, 08:48
Kadir Pekmezci ve stopere geçtikten sonrada Hayrettinden başka iyi diyebileceğim kimseyi göremedim sahada.Bir parantezde Muhsin hocamıza açmak istiyorum;kupada başarılı olmayı vaadeden birisi olarak çıkardığı takımı kendisi beğenmişmidir acaba,bu rezil oyunla mı kupada başarılı olacağız.Kimse kusura bakmasın ama eğer yeni transferler çoooookkk büyük katkı yapamazlarsa soluğu bank asyada alacağımız gün gibi aşikar.

hemşerim kesinlikle sivassporun oyun anlayışı hakkındaki görüşüne katılıyorum ama hocayı hemen eleştirmeyelim neden dersen adamın elinde topçu kalmadı kim var ibrahimi üç maçtır onbir oynatıyor yarım saat oynuyor sakatlık nüksetti çık transferler gelmeden elindeki topçularda gidiyor erseni begenmedik gönderdik yerine takımda cihan santrafor oynadı sezeri gönderdik o bölgede adam yok kupanın diğer maçında transferler katılır ozaman hocanında yönetiminde amaçları ligde kalmakmı yoksa bank asya yolunu tutmakmı belli olur merak etme benim kafamın takıldığı hoca stopere adam lacagız dedi ama golcüden bahsetmedi bizim santraforumuz yok bunu hocanın görmesi lazım ....

kanımaksa58
11.01.2010, 09:58
valla arkadaşlar biz böyle devam edersek sonumuz hiç hayırlı değil inşallah böyle devam etmez hiç bir zevk tat vermiyor bu oyunla nereye kadar hiç bilmiyorum hele ligdeki ilk 2 maçın birini almazsak çok kötü herşey biran önce düzelir inşallahh

Rallim58
11.01.2010, 11:35
Karşılaşma boyunca sağlıklı üç pas yapamadık, sonuç olarak da alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum.

45. ve 90. dakikadaki pozisyonun birine onay verilse, bu puanıda alamazdık. Sakatlıkların peşpeşe gelmesi, hocayı da zor duruma sokuyor. Allah yardımcısı olsun.

Yeni transferler inşaallah istenilen düzeyde performans sergilerler de korkulu rüya görmekten kurtulmuş oluruz.

teknik
11.01.2010, 13:26
MAÇ ZOR ŞARTLARDA OYNANDI.YÜKLEMEDEN ÇIKAN OYUNCULARIN AYAĞINDA AĞARLIK VARMIŞ GİBİ OLUR.DİKKAT EDERSENİZ İKİNCİ YARI AÇILDILAR BİRAZ.SAKATLIKLAR SORUN SANIRIM.STOPER VE SANTFOR ALIRSAK SAKATLAR DÜZELİNCE ÇOK İYİ TAKIM OLURUZ.:)