Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'a taze Bafana!
SivasSpor.Com 11.01.2010, 19:22 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/elrio.jpg
Ara transfer döneminde kadrosunu Tunuslu Nabil Taider'le takviye eden Sivasspor ikinci bombasını patlattı ve Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i renklerine bağladı.
Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor Yönetimi; Tunuslu Nabil Taider'in ardından Premier League'de Blackburn Rovers forması giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden'i de renklerine bağladı.
Vatandaşı Benny McCarthy'yle birlikte Blackburn'de ilk 11'in önemli bir parçası olmayı başaran van Heerden; ülkesinin evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası Finalleri için milli takım kadrosuna da dahil edildi.
KickOff.com'a yaptığı açıklamada transfer haberini doğrulayan Ertuğral "Elrio sezon sonuna kadar kiralık olarak takımımızın formasını giyecek, performansı tatminkar bulunursa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılabilecek" dedi.
ShabbatShalom 11.01.2010, 19:26 Ben diyordum kiralık diye herkes satılık alındı diyordu hala...
Bu ne şimdi ? Hani bu oyuncu ile 3 yıllığına anlaşmıştık.. Artık hiç bir habere inanmıyorum..
YİGİDOKENTLİ 11.01.2010, 19:43 ikinci yari bize çok faydali olacak Elrio van Heerdenm şimdiden hayirli ugurlu olsun.
konartr58 11.01.2010, 19:49 ha kiralık ha satılık.sivasspora zaten ikinci yari için lazım.o da bir ölçüde kupa maçlarına kadar oynayacak.çünkü takımının milli kadrosunda.iyi oyuncu olabilir ama endişem sakatlarınırım korkusu ile çekigen kalabilir bazı durumlarda.
ayrıca dünya kupasında iyi performan gösterirse neden sivasta kalsın ki.kalsa da fiyatını yükseltir.her şeye rağmen iyi bir kazanım olarak görelim.sivasın performansını artıracaktır.
eyuphulagu 11.01.2010, 19:54 Bu transferden biz mi yoksa onlar mı kazançlı acaba?Onlar derken Blackburn Rovars ı kastediyorum...Bu adamı biz aylık ödediği maaş ve transfer parasından da kurtulmuş oluyor;çünkü bu oyuncuyu oynatmıyorlar; kadroya da almıyorlar ama parasını zamanında ödüyorlardı..2. olarak oyuncu bu işten karlı çıkacak;çünkü eğer takımında kalsaydı oynamadığı için dünya kupası kadrosuna girme şansı olamayacaktı;şu anda bu şansı elde etmiş olmaktadır;bu oyuncuyu oynatmak isteyen Paereria'nın Muhsin Hocadan bu oyuncuyu almasını tavsiye ettiğini düşünüyorum..Ya Sivassporun bu işten ne kazancı alacak?Oyuncu takıma yararlı olursa bizim küme de kalmamızda katkı yapacak;olamazsa takıma uyum sağlayamazsa yabancı kontenjanı boşa kullanılmış olacak....2. olarak yukardaki haberde eğer sivassporda başarılı olursa seneye tekrar sivasspor bu oyuncuyu kadroya katma hakkına sahip olacak gibi de bir madde koymuşlar....Şimdi düşünelim;bu oyuncu bu yıl çok iyi oynadı ve dünya kupasında da başarılı maçlar çıkardı,ve başka takımlardan transfer teklifi aldı ..Acaba bu oyuncu bizi mi tercih eder yoksa Avrupa'nın isim yapmış takımlarını mı?Oyuncu seneye ben daha iyi takımlarda oynamak istiyorum derse ne yapacağız?Bu oyuncu bizi sevdiği ve tercih ettiği için değil,dünya kupasında takımın kadrosuna dahil olmak için bize geldi bu da iyi biline...
aRsima58 11.01.2010, 20:04 ya kardesim şuan önemli olan takımın bu bulundugu noktadan kurtulması napıcaksın sen kim ne kazanmıs felan bizim kendi derdimiz bitti bu durumdan kurtuldukta o kaldı bu oyuncu iyi bir şekilde oynasın gider gitmez onun bilecegi iş o giderse baska birisi gelir oyuncumu kalmadı dünyada ilk önce takımın sonlardan kurtulması lazım !
Murat ARICI 11.01.2010, 20:11 bafana kim yaw ? başlıkta bafana var konu van heerdenle alakalı neyse.. sözleşme yapılırken tek taraflı ve çift taraflı haklar ve ödevler vardır sivasspor tek taraflı (opsiyon) olarak uygun görürse sözleşmesini 1 yıl uzatabilir teklifin dah üst takımlardan gelmesi durumunda sivasspor oyuncuyu bedel karşılığı serbest bırakır..
cılgınsivas58 11.01.2010, 20:13 KIRALIK OLARAK ALINMASI BANA GÖRE KÖTÜ KESKE ANLAŞSAYDIK KIRALIK ALMASAYDIKTA
SEVDAMSIN58 11.01.2010, 20:17 tek devrede olsa yerlerde surunmeden kurtulmamiza yardimci olacaksa bile iyidir en azindan devre arasinda yapilan transferler oynarsa erman ugur kavuk yasin ibrahim sahin gibi lerinden kurtulmus oluruz en azindan yigitce mucadele ruhuna yeniden doneriz ingiltere liginde futbol adam gibi oynaniyor turkiye sistemine alisana kadar ingiliz disipliniyle oynarsa cok faydasi dokunabilir takimimiz sivasspor a hayirli olmasini diliyorum cenab-i ALLAH tan
burakkova 11.01.2010, 20:23 ilk 11'in değişmezi diyor da, bu adam blackburn'de hiç resmi maça çıkmamış ki..
http://en.wikipedia.org/wiki/Elrio_van_Heerden
burdan bakabilirsiniz..
KrAL SiVaS 58 11.01.2010, 20:52 buda işte makukula gibi olmuş iyi olursa uzatılacak sözleşmesi bu sene bizi kurtarsında seneye kim öle kim kala
yıldız58im 11.01.2010, 21:03 bu adam ronaldinho gibi... tek maç için bile olsa iyidir... zaten seneye istesekte tutamayız... satma ile zarara giren ender klüplerdeniz(bilica gibi) iyisi mi ucuz yollusu KİRALAMAK.
Blackburnun ilk 11in vazgecilmezi sadee lig de 2 mac oynamis , tam turk medyasi ancak boyle haber yapilir zaten..
baslikta ; haberle aglakasi yok ? :D
neden kiralık onu anlamadım umarım patlama yaptığında elimizden kaçırmayız :D
3 yıldız 11.01.2010, 21:37 bu trasferlerin muhsin hoca tarafından istenip yapılması çok önemli ben mutlaka faydalı olacaklarına inanıyorum.
sivaslitaner58 11.01.2010, 21:40 oynasin yeter sonrasinda kalir insallah
sivaslihakan 11.01.2010, 21:54 bizi ligde tutacak sekilde katki saglasinda sezon sonunda istedigi yere gitsin muhsin hoca baska oyuncular bulur merak etmeyin
bizi ligde tutacak sekilde katki saglasinda sezon sonunda istedigi yere gitsin muhsin hoca baska oyuncular bulur merak etmeyin
İyide bu Muhsin Hoca değilmiydi, transfer sezonu başlamadan bir çok futbolcu ile anlaştık hemen imza attıracağız tarzında açıklamalar yapan ?
Tamam Muhsin Hoca, büyük hoca, hocaya güvenimiz sonsuz ve devre arasındayız..
Ama şu ana kadar transferin gidişatına bakıldığında hoca isteyince hemen futbolcu bulamıyor..
Ya da Hoca; transfer edeceği futbolcuların takıma uyum sağlamasını sorun olarak görmüyor
Hadi hayırlısı..
bafana kim yaw ? başlıkta bafana var konu van heerdenle alakalı neyse.. sözleşme yapılırken tek taraflı ve çift taraflı haklar ve ödevler vardır sivasspor tek taraflı (opsiyon) olarak uygun görürse sözleşmesini 1 yıl uzatabilir teklifin dah üst takımlardan gelmesi durumunda sivasspor oyuncuyu bedel karşılığı serbest bırakır..
Güney Afrika Milli Takımı’na yerel dilde ‘gençler’ anlamına gelen ‘bafana bafana’ deniyor..
karakocyakup58 11.01.2010, 22:12 NEYSE EN AZINAN DÜŞMEMEK İÇİN İYİ OLUR... ZATEN BU SENE ŞAMPİYONLUGA OYNUYACAK HALİMİZ YOK..
efendigardaş 11.01.2010, 22:23 TAKIMA KURTARICI OLARAK GELDİ GALİBA BİZİ KURTARIP GİDECEK BAKALIM GÖRECEĞİZ:rolleyes:
şu an lig tablosuna baktığımızda 17 puanla 16. sıradayız. bu noktaya nasıl geldik acaba? biraz daha gerilere gidersek hiç kimseyi tatmin etmeyen ve herkesi ümitsizliğe iten bir yaz hazırlık kampı, arkasına içerdeki anderletch maçı hariç hüsran dolu bir avrupa macerası, daha sonra tarihin en kötü lig başlangıcı ve üst üste alınan mağlubiyetler ta ki son üç haftaya kadar.
Sivasspor başkanı dahil herkes Sivassporun bu durumlara gelmesindeki en önemli sebebi yanlış transfer politikası olarak görmekte. gerçekten de bir önceki sezona baktığımızda Sivassporun kadrosunda 8 yabancı bulunmaktaydı. ve bu sezona başlamadan önce bu yabancıların altısıyla yollar ayrılırken yerlerine mbemba-agbetu-zita alınıyordu. yani 6 ya 3 bir değişim vardı. Matematiksel olarak bile hiç mantıklı gelmiyor insana.
Ben daha önceki yorumlarınmda da belirttim. süper ligde bizim gibi altyapısından takıma futbolcu kazandıramayan kulüpler için (son 10 yılda Hayrettin dışında bir tane futbolcumuz yoktur) yabancı oyuncular başarının bir numaralı anahtarı durumunda. çünkü bizim diğer kulüplerden takımımıza katkı sağlayacak yerli futbolcuları bir bedel karşılığında almamız mümkün değil. mesela kayseriden mehmet topuzu gökhan ünalı gazi antepden ismail köybaşını murat ceylanı vs. alamayız. alt yapıdan da oyuncu çıkmıyor ve son iki yıldaki gibi başka takımlarda çok istikrarsız sezonlar geçirip de biz de hayat bulan futbolcuyu tutturmak da biraz şans işi. o zaman başarı için elde kalan tek şey yabancı hakkımız olan (6+2) sayısını isabetli kullanmak.
Şimdi konuya nereye getireceğim:
Muhsin Hoca takıma gelene kadar yabancı transferinde bence kalla ve wooter birazda bilica ve tum dışında pek kariyerli futbolcular getiremedik.
ama ne olduysa muhsin hocayla beraber bu durum değişti. çünkü muhsin hoca gerek avrupada gerekse afrikada gerçekten saygın biri olduğunu transfer etmek istediği kişilerin hocayla ilgili olumlu görüşlerini beyan etmesiyle resmen ispat ediyor.
ben şunu anlamıyorum. bundan 3 gün öncesine kadar herkes sadece keitanın alındığını ve transferde yine hüsran olacağını söylüyordu. ben o zaman on gün kadar sabredilmesi gerektiğini söylemiştim. ve arkasına iki transfer daha yapıldı. ve herkes yeniden bir havaya girdi. ama yine taraftarı tatmin etmiyor.
bir kere devre arasında Sivassporun gidip nokta transferleri yapması gerçekten de takdir edilecek bir durum. alınan oyuncuların kiralık veya belli şartlarda (bonservisi futbolcunun kendi elinde olması gibi) gelmesi gibi durumlar bu futbolcuların bize sağlayacağı katkıları gölgememeli.
şimdi anladığım kadarıyla bir tane de stoper mevkisine bir transfer yapılacak ve transferi kapatacağız. forvet belki süpriz olabilir.
ben hem transferlerdeki isimler açısından hem de hocanın sahaya diziliş ve oyun anlayışı bakımndan muhsin hocaya gerçekten sonsuz güveniyorum. özellikle aldığı oyuncuları kafasındaki taktik ve oyun anlayışına göre seçtiğini düşünüyorum.
özetle şunları söylemek isterim. yazın uygulanan transfer politikasıyla kıyasladığımızda daha akılcı ve mantıklı işler yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. ilk trabzon maçından alınacak en kötü bir puanla beraber gerçekten özlenen bir Sivasspor izleyeceğimizi düşünüyorum. ama biz taraftarlara düşen çok önemli bir görev var. o da hep destek tam destek.
gokturk58 11.01.2010, 22:38 günü kurtam zorundayız o yüzden kiralik satılık kim gelirse gelsin günümüzü kurtarmalıyız tek hedefimiz şuanda kümede kalmak takıma fayda sağlaması lazım zaten devre arası yapılan transferler takıma pansuman içindir günü kurtarmak içindir genelde eksikliği tamamlamaktır zaten izlediğimiz görüntülerde ne kadar kaliteli olduğu belli bu oyuncuyu bonservisiyle PREMİER LİG ten B.ROVERS tan almak güç öle 300 bin 500 bin euro ya vermicekleri kesin kiralık gelebilirdi öle de oldu
1 milyon euro altında çok kalite oyuncu ne alınır ne de sivasa gelir kendimizi kandırmanın anlamı yok, ben muhsin hocaya suç bulmuyorum sonuçta klüp ne kadar para verrse o kadarlık oyuncu bakabiliyor, yok milyon euro ları verebilsek çoktan bir hafta önce güney afrika milli takımının yarısını almıştık, paramız bu kadar hesap kitap ortada , perulunun da Shabalaba'nın da alınamayaışının tek sebebi money, money, money
58ÖREN58 11.01.2010, 23:50 kıralık ama super bır futbolcu sivassporumuzu ucrur ıkıncı yarı
58mami58 12.01.2010, 08:11 Arkadaşlar bu adam takımın vazgeçilmez adamı değil 3 resmi maç oynamış. Paylaşım sitelerinde izlediğimiz görüntüler eski. Bu adam ibrahim şahin gibi sürekli sakatlanan bi adam. İyi bi oyuncu olabilir ama önce bizim takımda bi görelim ondan sonra yorum yapalım. Bu adam takıma ne ara alışacak çok merak ediyorum. Şurda ligin başlamasına ne kaldı...:
SEVDAMSIN58 12.01.2010, 09:09 BU ADAM IS YAPAR ARKADAS EN AZINDAN FUTBOLCU GORUNTUSU VAR NE ERMAN GIBI COBAN A NE UGUR KAVUK GIBI DALKAVUK A NE YASIN GIBI ........... NE IBRAHIM SAHIN GIB ....... BENZEMIYOR FUTBOL CU OLDUGU BELLI INSALLAH MAXIMUM FAYDALANIRIZ SAKATLIK FALAN YASAMAZ INSALLAH
bizi ligde tutacak hatta üst sıralara yükseltecek anahtar oyuncularda biri olacaktır mutlaka
yurtsall 12.01.2010, 10:06 arkadaşım neden kiralık alıyoruz da satın almıyoruz aha adam süper oynadı ve satmadı
bu adam sağ açık oynuyor,buda musa aydından kurtulduk manasına gelir.sevinçten oynasam yeridir valla :)
hayırlısı bu sene iyi olsunda yine biz futbolcu buluruz. yeterki ser, galibiyetler alalım. hem paramız çok olur hem prestijimiz yerine gelir.seneyede artık şampiyon olacak takımı oluştururlar. bu yıl eğer iyi oynamaya başlarsak seneye şampiyonlukta iddialı duruma geliriz buda bütün sivaslıların beklentisi. bence birkaç transfer daha yapılmalı. sakatlıklarıda göz önüne alarak. paramız yok denmesin geçen yılki paralarıızı bülo yememiştir inşallah.
balmandol 12.01.2010, 11:14 Yaa arkadaşlar yazılanları okuyorumda gülüyorum yani.!!! Kim karlı çıktı ..? Yok biz karlı çıktık,yok Blackborn karlı çıktı..... YA DOSTLAR NERESİNDEN BAKARSANIZ BAKIN BİZ KARLI ÇIKACAĞIZ.BİZ İKİNCİ YARI KÜME DÜŞMEMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ.ÖNCE KÜMEDE KALALIM ONDAN SONRA GERİSİ KONUŞULUR.BİZ ÖNCE BU YENİ TRANSFERLERİ BAĞRIMIZA BASALIM,ONLARA SAHİP ÇIKALIM,TAKIM Bİ KÜMEDE KALSIN ONDAN SONRA SN.HÜLAGU GERİSİNİ SİZ YİNE YAZARSINIZ..BIRAKIN ŞU KARLIMIYIZ DEĞPİLMİYİZ HESAPLARINI..ŞİMDİ DESTEK ZAMANI KARDEŞİM...ORDA İŞİNİ İYİ BİLEN Bİ HOCA VE İŞİNİ İYİ BİLEN Bİ BAŞKAN VAR..BİZİM İŞİMİZ TAKIMA SAHİP ÇIKMAK..
A.Turan Korkmaz 12.01.2010, 11:21 Ara transferde şimdiye kadarki yerli ve yabancı transferlerimiz isabetli gibi. Tabii maçta, sahada belli olur herşey.Yeni alınan genç bir santrforumuz var . Ancak Mehmet Yıldız gelir diye forvet transferi yapmazsak işimiz zor. İ. Şahin sakatlanıyor.El Rio gibi kiralık olarak da olsa bir santrfor almalıyız. . Defans içinse eğer çok kaliteli olursa alalım , yoksa sıradan bir defans oyuncusuna gerek yok. Bizim oyunculardan top tekniği daha iyi olmalı yeni transferin, yoksa gerekmez.
birde artık kendi futbolcularımızı aşağılamayalım artık bazı arkadaşlar yorumlarında futbolcularımıza ağızlarına geleni söylüyorlar. eğer hoca bu futbolcu bana yarar diyorsa yapacak bir şeyimiz yok. zaten istemediğini gönderdi. o zaman bizim yapabileceğimiz tek şey beklemek olmalı. bekleyeceğiz ve göreceğiz. yanlışlar varsa yine söyleyeceğiz. ama şu futbolcularımızı artık aşağılama huyundan vazgeçelim. şimdi transfer zmanıdır. eğer hoca ben bu futbolcuyu istemiyorum diyorsa zaten gönderir. artık herşey onun elinde. bakın ersen gitti. başkada gidenler oldu. demekki anlaşamadığı futbolcuların gitmesine izin verdi. artık bundan sonra bizim bekleyip görmemiz gerek.
ercan58.a 12.01.2010, 11:56 van Heerden takımımıza hayırlı olsun iyi günler bizi bekliyor inşallah
58zarali 12.01.2010, 12:11 http://www.kickoff.com/2010/news/13243/elrio-completes-move-to-turkey.php
bonuce123 12.01.2010, 13:15 Demekkı Satın Alma Opsiyonu Koymuslar
emin kara 12.01.2010, 13:41 bakalım oyuncu takıma nekadar faydalı olacak sanırım yönetim gelecek için degil şuan bulundumuz yerden biran önce kurtarmaya çalışıyor bir kendimize gelelimde daha sonra gelecegi konuşuruz takıma katkısı olursa yönetim ona göre ilerisi için birşeyler yapacaktır kimsenin kuşkusu olmasın ümitsiz olmayalım ümidini yitiren kimse herşeyini yitirmiştir bunu bilelim
asihayat58 12.01.2010, 14:11 yaw bu haberde ikinci transfer diyolar ama ben anlamadım keita diye bi futbolcuda gelmedimi arkadaşlar yani bu oyuncuyla 3.yabancı oldu sanırım..
58delikanli58 12.01.2010, 14:17 satin alsaydik daha iyi olurdu bence.ama neyse hadi bakim takimimiza hayirli ugurlu olsun
58_babacan_58 12.01.2010, 15:38 BEN BU TRANSFERDEN ÇOK UMUTLUYUM ÇOK TEKNİK BİR OYUNCU......
ahmet_200655305 12.01.2010, 17:17 Arkadaşlar bu adam 2012 dünya kupasına gidecek ve kendini gösterme fırsatı olacak blackburn bunun için bonservisini elinde turmak istiyor eğer sivas a satılsaydı yarım sezon sanra satılırdı bizim için oynuyacağı süre aynı olacak ama satın alınsa daha iyi olurdu en azından bonservis bedeli alırdık olmadi...
herkesin büyük beklentiler içerisinde olduğu bir oyuncu umarım bizi yanıltmazsın bafana :(
karadavut58 12.01.2010, 20:19 ins hayirli olur gelen oyuncular baskanimiza vede hocamiza saygilar
by_romantic 12.01.2010, 21:57 http://www.garagetv.be/video-galerij/socceroos/compilation_elrio_van_Heerden. aspx
elrio hakkındaki hersey burda inş. videodaki perdormansını bizdede gösterir herkesi hayran bırakır.
Rallim58 13.01.2010, 07:41 Sivassporumuza ciddi katkı sunacağına inanıyorum, hayırlı olsun...
bozkurt187 13.01.2010, 14:50 iki transferide arastirdim ikiside bedavaya alinmis, kendi takimlarinda cok az forma sasni bulmuslar bence Sivas´ta cok basarili olamazlar. Bu transferlerle kümeden kurtulmamiz cok zor.
SiVaSLı MeRT 58 16.01.2010, 18:51 neyse iyi performan sergilerse alınacakmış yarın senden oynarsan çok şey bekl,yorum kamananda ilk oynadığı maçlar döktürmüştü sende döktür heerden
|