Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral Gidişattan Memnun

SivasSpor.Com
12.01.2010, 17:53
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/muhsinerttt.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, ''İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Kulüp tesislerinde yaptığı idmanla hem Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Giresunspor ile 17 Ocak Pazar günü sahasında oynanacağı maça, hem de ligin ikinci yarısına hazırlanan Sivasspor'un teknik direktörü Muhsin Ertuğral, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ertuğral, transfer çalışmaları ile ilgili soru üzerine, 2 transferleri daha olacağını, onları tamamlamak için uğraştıklarını söyledi.

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen yabancı ve yerli oyuncularla ilgili bilgi veren Ertuğral, yeni transferlerden Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın Katar'da olduğunu, kente gelmesini beklediklerini belirtti.
Yeni transferlerden Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ve Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden'nin kalitelerinin ve kariyerlerinin belli olduğunu ifade eden Ertuğral, 2 yeni ismin daha katılmasıyla iyi bir takım olacaklarını kaydetti.

Almanya'dan kadroya dahil edilen gurbetçi oyuncular Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'nun da yetenekli gençler olduğunu belirten Ertuğral, altyapıdan Yunus ve Kaan'ın da profesyonel olduğunu ifade ederek, iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi.
Ertuğral, Antalya kampının nasıl geçtiğinin sorulması üzerine, Antalya'daki çalışmaları kamp olarak görmediklerini, bir maç hazırlığı olarak gördüklerini söyledi.

Antalya'daki çalışmalar sırasında şansızlıklar yaşadıklarını, Sedat'ın sakatlığının morallerini bozduğunu anlatan Ertuğral, Antalya'da çok iyi hazırlandıklarını ifade etti.
Ertuğral, gelecek hafta Sivas'taki hava şartlarının durumuna göre, ligde Trabzonspor ile yapacakları maç öncesinde Antalya'da kamp yapabileceklerini açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki performansları ile ilgili soru üzerine Ertuğral, ''4 puan çok iyi ama tabii futboldan memnun değildik, ama bunun da doğal faktörleri var, onları da göz ardı etmememiz gerekiyor. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Ertuğral, yeni transferlerin lisans işlemlerinin sürdüğünü, bu oyuncuların lisanslarının hafta sonunda kupada Giresunspor ile yapacakları maça yetişmesini umduklarını sözlerine ekledi.

ERTUĞRAL, ELRİO VE TAİDER İLE POZ VERDİ

Teknik direktör Muhsin Ertuğral, yeni transferlerden Nabil Taider ve Elrio Van Heerden ile basın mensuplarına poz verdi.

Yunanistan Birinci Lig ekiplerinden Skoda Xanthi'den transfer edilen, 27 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ve İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından kadroya dahil edilen, 26 yaşındaki Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden, basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

Katar'ın Al Arabi takımından transfer edilen, 23 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın ise önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

Gokay58
12.01.2010, 17:53
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, ''İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Kulüp tesislerinde yaptığı idmanla hem Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Giresunspor ile 17 Ocak Pazar günü sahasında oynanacağı maça, hem de ligin ikinci yarısına hazırlanan Sivasspor'un teknik direktörü Muhsin Ertuğral, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ertuğral, transfer çalışmaları ile ilgili soru üzerine, 2 transferleri daha olacağını, onları tamamlamak için uğraştıklarını söyledi.

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen yabancı ve yerli oyuncularla ilgili bilgi veren Ertuğral, yeni transferlerden Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın Katar'da olduğunu, kente gelmesini beklediklerini belirtti.

Yeni transferlerden Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ve Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden'nin kalitelerinin ve kariyerlerinin belli olduğunu ifade eden Ertuğral, 2 yeni ismin daha katılmasıyla iyi bir takım olacaklarını kaydetti.

Almanya'dan kadroya dahil edilen gurbetçi oyuncular Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'nun da yetenekli gençler olduğunu belirten Ertuğral, altyapıdan Yunus ve Kaan'ın da profesyonel olduğunu ifade ederek, iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi.

Ertuğral, Antalya kampının nasıl geçtiğinin sorulması üzerine, Antalya'daki çalışmaları kamp olarak görmediklerini, bir maç hazırlığı olarak gördüklerini söyledi.

Antalya'daki çalışmalar sırasında şansızlıklar yaşadıklarını, Sedat'ın sakatlığının morallerini bozduğunu anlatan Ertuğral, Antalya'da çok iyi hazırlandıklarını ifade etti.
Ertuğral, gelecek hafta Sivas'taki hava şartlarının durumuna göre, ligde Trabzonspor ile yapacakları maç öncesinde Antalya'da kamp yapabileceklerini açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki performansları ile ilgili soru üzerine Ertuğral, ''4 puan çok iyi ama tabii futboldan memnun değildik, ama bunun da doğal faktörleri var, onları da göz ardı etmememiz gerekiyor. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Ertuğral, yeni transferlerin lisans işlemlerinin sürdüğünü, bu oyuncuların lisanslarının hafta sonunda kupada Giresunspor ile yapacakları maça yetişmesini umduklarını sözlerine ekledi.

ERTUĞRAL, ELRİO VE TAİDER İLE POZ VERDİ
Teknik direktör Muhsin Ertuğral, yeni transferlerden Nabil Taider ve Elrio Van Heerden ile basın mensuplarına poz verdi.

Yunanistan Birinci Lig ekiplerinden Skoda Xanthi'den transfer edilen, 27 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ve İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından kadroya dahil edilen, 26 yaşındaki Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden, basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

Katar'ın Al Arabi takımından transfer edilen, 23 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın ise önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

kaynak : http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=66511

GokhanTurna
12.01.2010, 18:42
Sivas basını futbolcuları tanımıyor galiba bugünkü yerel gazetelerin birinde Nabil ve Keita antrenmanda yazıyordu. Ulusal medyada Van Heeerden ve Nabil antremanda Keita geç gelcek diyor.

58_babacan_58
12.01.2010, 18:46
İYİ YOLDA OLDUĞUMUZDAN BİRAZ ŞÜPHELERİMİZ VAR AMA İNŞALLAH YAPILAN TRANSFERLERLE İYİCE RAHATLIYCAZ....

buraks58
12.01.2010, 18:48
Sivas basını futbolcuları tanımıyor galiba bugünkü yerel gazetelerin birinde Nabil ve Keita antrenmanda yazıyordu. Ulusal medyada Van Heeerden ve Nabil antremanda Keita geç gelcek diyor.

dün hocamızın konuşmasını dinlemiştim. nabil taider ve van heerden sivasta takımla birlikteymiş. keitanın ise çarşamba yada perşembe gelmesini bekliyoruz demişti. dha nın haberinde sivasın yeni transferleri antremanda göz doldurdu diye haber var. inş herşey iyi olur.

buraks58
12.01.2010, 18:49
http://www.holigan.com.tr/n.php?n=sivassporda-yeni-transferler-calismaya-katildi-2010-01-12

ShabbatShalom
12.01.2010, 18:52
Bizde Sizin Gidişatınızdan Memnunuz Muhsin Hocam.İnşallah En Güzel Günlerimizi Sizinle Yaşarız

kiNgSiZe58
12.01.2010, 18:56
Keite taa nezaman imzaladi, haala gelememis mi bi sivasa? haydaa.. Van Heerden bile ondan sonra imzaladi.....

samsa58
12.01.2010, 19:05
gecen gun burda bırıne sordum keita milli takım kampındamı diye yok dedi angola mali macında(malinin 4 0 geriden gelip son 15 dk da 4 4 u yakaladıgı mac) 2 gol atan keita bizim keita mi bilen varmı?

58isML58
12.01.2010, 19:06
Biz herzaman Sivaslinin ve Sivassporlunun yanindayiz iyi gunlerinde de kotu gunlerinde de ve insallah iyiye dogru gidiyoruz ve bunu yazmadan duramiyacam...

Lazlara yazik olacak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KrAL SiVaS 58
12.01.2010, 19:12
vallahamı be biz neden memnun değiliz o zaman tmm forvetsiz oynamış olabiliriz ama orta saha neden oynayamıyo erman ve agbetu da çok kötü oynadı hoca efendi bu takımı düzelt yoksa sende git

atrium58
12.01.2010, 19:12
Daha yola çıkmadık hayırdır hangi gidişat

V1CT0RY
12.01.2010, 19:18
Bu Sezon İyi Futbol Felan Beklemiyoruz Zaten...

Skor Muhim Olanı...

sabanoh
12.01.2010, 19:27
gecen gun burda bırıne sordum keita milli takım kampındamı diye yok dedi angola mali macında(malinin 4 0 geriden gelip son 15 dk da 4 4 u yakaladıgı mac) 2 gol atan keita bizim keita mi bilen varmı?

gardas,senin bahsettigin oyuncu suleyman keita degil.
O oyuncu Seydou Keïta.

yigido yakup
12.01.2010, 19:27
bizim keita milli takim kadrosunda yok o gollleri atan barcelona li keita olmasi lazim..bizim hoca transferlri yaparken afrika kupasina katilmayacak oyunculari tercih etti cünkü bizim takima hemen katilip uyum sorununu enaza indirgemek istiyor.

ercan58.a
12.01.2010, 19:47
hocam denizli maçına bakarsak durum kötü ama biz seni sevdik ve herşeyi düzeltecegine inanıyoruz allah yardımcın olsun,inşallah bizlerde mutlu oluruz sen ve yeni oyuncularla

svsli585858
12.01.2010, 19:48
şuanki mevcut kadroyla iyi yolda olduğumuz şüpeli yeni gelen transferler inş faydalı olur muhsin hocamızın getireceği oynculara güveniyorum kaliteli futbolcular getirdi her şey yolunda gider umarım.

Besyo_cu
12.01.2010, 20:28
Bizde senden memnunuz hocam son transferleride yapıp artık tam kadro olarak hazırlanalım.

cılgınsivas58
12.01.2010, 20:39
2 oyuncu alcaz demiş türkmü yabancımı denizli maçında iyi yoldamıydık kötümüydük belli değil

cabuker
12.01.2010, 20:53

SİVAS BASINININ NEDEN HABERİ VAR Kİ GARDAŞIM. BURUNLARININ DİBİNDEKİ TAKIMI İZLEMEKTEN ACİZ BİR BASINIMIZ VAR BEN BİR KAÇ KERE SPOR HABERLERİNİ DİNLEDİM. GAZETELERDEN VE İNTERNET SİTELERİNDEN TOPLADIKLARI HABERLERİ AYNEN GEÇİYORLAR. KELİMESİ KELİMESİNE AYNI BİR İŞİN KÖTÜ YANI GÖRÜNTÜLER BİLE ESKİ ADAM KIŞIN HABER VERİYOR TAAA BİLMEM NE ZAMAN Kİ GÖRÜNTÜLERİ KULLANIYOR. EY ALLAHIN ADAMI HİÇ Mİ VAKTİN YOK YA DA SİVAS GİBİ YERDE ÇOK MU HABER OLUYOR DA GİDİP İKİ GÖRÜNRTÜ ALIP RÖPORTAJ YAPAMIYORSUN ALLAH SİZLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. TTRANSFERLERİ BEN SİVAS BASININ DAN ÖNCE ÖĞRENDİM. AVRUPADA AFRİKADA İNGİLTEREDE ALMANYA DA ARAŞTOIRMADIĞIM SPOR SİTESİ KALMADI. BULDUKLARIMI BURADA PAYLAŞTIM. AMA BİZİM YEREL GAZETELERİN SPOR HBERLİNİ AÇIN DA BİR BAKIN NELER VAR VE NE ZAMANIN HABERLERİ.

UTANIYORUM SİZİN GİBİ BASINDAN.

efendigardaş
12.01.2010, 21:07
ESKİSİNDEN İYİ OLACAĞIMIZ KESİN YENİ GELENLER TAKIMA BİR KATILSIN BAKALIM...***

YİGİDOKENTLİ
12.01.2010, 21:23
Souleymane Keita ve Nabil Taider ve Elrio Van Heerden ve Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'nun ve Yunus ve Kaan'ın takima katilmasiyla 7 isim takima katilmiş oldu gelecek 2 futbolcuyla sivasspor harikalar yaratacaktir

samsa58
12.01.2010, 21:48
http://www.holigan.com.tr/n.php?n=si...ldi-2010-01-12

burdaki habere göre keita milli takım kampında

sivastatlıbelam
12.01.2010, 21:52
ilk yarıdaki kadar kötü bir futbol oynayacağımızı düşünmüyorum.tüm kredilerimizi ilk yarı harcadık.

van heerdenden,keitadan daha çok 2 almanyadan gelen 2 altyapı olan gençlerden ümitliyim.:rolleyes:

bakalım inşallah 17 de 17 yaparız ikinci.yarı.:rolleyes:

Divriği58-
12.01.2010, 21:57
orlanda collentesden haber yok bu transfer yatmış olabilir 2 transfer diyo hoca 1 stoper 1 forvet olursa güzel günler bizi bekliyor demektir..

noname87
12.01.2010, 22:04
keita katara gitti denmişti şimdi milli takımda deniyor bu transferin omotoyossi transferine dönmesinden korkuyorum

SEVDAMSIN58
12.01.2010, 22:29
BIZIMDE DUALARIMIZ IYI YOLDA OLMAKTAN YANA INSALLAH SU ERMAN UGUR KAVUK VE IBRAHIM SAHIN YASIN VB LERINDEN BIR AN ONCE KURTULURUZ GELECEK OYUNCULARIN SAYESINDE

murat_n
12.01.2010, 22:40

O keita bizim keita değil Barcelona lı.

http://fanatik.ekolay.net/Ne-macti-ama-4-4_3_Detail_335_159977.htm

murat_n
12.01.2010, 22:41
Seydou Keita adı da.Gerçi mali takım kadrosuna bakarsan bir sürü keita var bizim keita gözükmüyor. Belki yedeklerde vardır

KOCYIGIT
12.01.2010, 23:15
vallahamı be biz neden memnun değiliz o zaman tmm forvetsiz oynamış olabiliriz ama orta saha neden oynayamıyo erman ve agbetu da çok kötü oynadı hoca efendi bu takımı düzelt yoksa sende git

el insaf bilader yerine kimi almayi dusunuyosun?

DOGU_BEY
13.01.2010, 00:28
hocanın sözlerine dikkat: 2 oyuncu daha alacağız diyor ve bunlardan biri kesinlikle forvet, diğer defans

yukarıyıldızlı
13.01.2010, 00:35
inşallah iyi günler bizi bekliyor...muhsin hoca sana güveniyoruz sen de bizim bu güvenimizi başkaları gibi kötüye kullanma lütfen...

RoCk_LeoN
13.01.2010, 00:48
hocam gidişatın nesinden memnunsun anlayamadım amator kume takımı gibi oynuyoruz denizli macında atagımız yok denizlili forfetler gununde olsa fark yerdik yasin sakatlandı kurtulduk da bu hayrettin den bişi olmaz torpillimi milletvekili akrabasından diye dusunuyorum bu adamı paflara koysanız takıma giremez defans sos veriyor transferler orta sahaya anlamadım gitti bu nasıl trans fer politikası kardesim stoper ve sola bi adam once alınsana bu hayrettinle yasin kanser edicek yoksa bizi ikinci yarıda orta saha için adam bollugu var hala orta alana transfer bu nasıl iştir anlamadım
denizli macındaki sivasa trabzon 5 ceker vallahi ben birdr diallonun satısına hiç anlam veremedim topu geriden oyuna iyi sokan iyi top kesen bir adamdı diyarbakıra verildi ne kadar para alındı bi yazan olsada ogrensek
su yasin ve hayretttinide lutfen gonderin artık paftan oyuncu koyun onlardan iyi oynar lutfen sivasımızı dusurmeyin tek istegim bu ama son mactaki futbolla duseriz sanırım allah hayırlısını nasip etsin baskana allah kolaylık versin

ahbey
13.01.2010, 07:35
Hoca demek ki taraftarın beklentilerini henüz bilmiyor. Biz önceki yıllar Şampiyonluğa oynarken bu yıl ligden düşmemeye oynuyoruz. Biz büyük beklentiler içerisindeyiz. Hocaya güveniyoruz. Ama hocanında transfer konusunda önce söyledikleri sonra söylediklerini tutmuyor. Ben hocanın ve yönetimin açıklamalarından çok çok önceden transferler bitmiş diye düşünüyordum ki neredeyse ikinci yarı başlayacak ama hala kim alındı, kim alınmadı tam netlik kazanmadı! Nailer ve Keita sadece sitede kesin yazıyor. Diğer 2 gurbetçi ve hollandadan gelen futbolcu için bir netlik yok.
Defans denildi, forvet denildi ama hala bu alanlara transfer yapılamadı.
Mehmet YILDIZ'ın sakatlığı, sakatlığı geçse dahi takıma uyumu gibi sorunları var.

Şu da bir gerçek ki Sivasspor yenemese de en azından yenilmemek için uğraşıyor artık. Savaşmaya başlıyor. Belki bu açıdan iyi yoldayızdır.

Dağcı
13.01.2010, 07:54
Beklenen transferlerde nokta transfer olursa bizim açımızdan süper olur.

Bu Keita Barcelona'lı Seydou Keita.

hiko58
13.01.2010, 08:04
biizim takımımızın başında futbolun dahisi diyebileceğimiz bir hoca var. ve biz< bu hocaya futbol dersi vermeye çalışıyoruz. hayret. karşımızdakini bülo ile karıştırdık sanırım. bi bekleyin takım otursun maçlar başlasın. şimdi kendi istediği gibi transfer yapıyor iş olsun diye buraya yorum yazmak yanlış olur. bütün dünya tarafından tanınan bir hocayı üç kuruşluk futbol bilgimizle o kadar kolay eleştirmeyelim. eğer gerçekten yanlış şeyler oluyorsa tamam. herkesle beraber oluruz. ama şimdi erken. denizli maçında hiç bir yeni transfer yoktu. denizli maçı ölçü olmamalı. inşallah giresun maçına yetişirlerde izlemek fırsatı buluruz. ama gerçek gösterge trabzon maçıdır.

giants
13.01.2010, 09:29
Hoca kendi sorumlulugunda kurulmayan bir takimla buraya kadar geldi. bir nevi geldiginde iki ayagida kirilmis,doktoru birakip kacmis bir adamla ugrasmak zorunda kaldi. simdi ise kirilan ayaklara protez takiyor bakalim bizim hasta adam bu protezlerle yürüyecekmi..Ne zamanki sezon biter bizim hoca su kalsin bu gitsin sunlar gelsin diye kendi sistemine göre bir takim kurar,O zamam bu hocaya sunu yanlis yunu dogru yaptin deme hakkimiz olur. su an gelenlere bakacagiz. yama yirtiga uymusmu onu görecegiz.uymamissa sunu deriz hoca bizim yirtigimizi bu yama kapatmadi yanlis yaptin. ama Nasrettin hocanin kizini tesdiyi kirmasin diye suya gitmeden önce dövmesi gibi bizde daha hocanin sorumlulugunda alinanlari görmeden hocayi hirpalarsak bu takima daha fazla zarar verir.Bekleyip görecegiz. Umuyorum SivasSporumuz Layik oldugu,Hakettigi basarilari saglar...

samsa58
13.01.2010, 10:37
ben bu hiç bişey bilmeden tam olarak anlamadan eleştiri yapanların sivassporlu olduklarından şüpheliyim. sadece takımı yıpratmaya yonelık yorumlar bunlar.baksan belkide takıma 3 kurus bıle faydası olmayan adam iş klawye basında elestirmeye gelınce ferguson kesiliyor basımıza. hoca hıc bır zaman transfer bıttı demedı sadece suan gorustugumuz 4 tane oyucu var dedı. ve bu 4 oyuncu su an getırılen oyuncular degıl. ayrıca hoca bızım beklentılerımızı anlamamıs dıyenlerde var evde seker yoksa seker almaya paranda yoksa cayı sekersız ıcmek zorundasın. hocanın yaptıgıda bu oda gıdısattan hıc memnun degıl ama motıvasyon bozuklugu yaratmamak ıcın takımdakı oyuncularda hoca zaten benden memnun degıl seneye benı gonderecek neden kendımı paralayım kı banane sıvas duserse dussun zaten seneye burda olmayacagım pskolojısıne girmesin diye bırseyler ıyıye gidiyormus gibi demec verıyor. son olarakta herkez ısını yapsa sıvasspor cok daha ıyı yerlere gelır emın olun. ve bizler taraftar olarak her sart altında takıma destek olmalıyız. taraftarın gorevi sadece avrupaya gidince destek degıl. asıl kumede kalma mucadelesı verırken her manada tam destek vermektır.

yorgun(58)
13.01.2010, 12:07
görunen köy kılavuz istemez takım amatörgibi oyun oynuyor sen neyinden memnunsun sayın hocam merak ettim

gokturk58
13.01.2010, 13:23
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm842600.jpg

YİGİDOKENTLİ
13.01.2010, 17:59
hoçamizin kalitesi ortada istedigi oyuncuyu getiriyor bülent uygun görsün oyuncu nasil getiriyormuş büyük başkana ve bülent hoça helal olsun bizde sizden memmunuz hoçam.

ready
13.01.2010, 19:05
hoca takımın gidişatından memnun olabilir lig başlayınca yapılan transferlerin ve gidişatın iyi mi oldugu yoksa kötü mü oldugunu lig başlayınca görcegiz

efendigardaş
13.01.2010, 22:47
HOCAM AĞZINA SAĞLIK ALLAH UTANDIRMASIN...***

Divriği58
14.01.2010, 00:48
sivassporumuz çok iyi yerlere gelecektirr

Divriği58
14.01.2010, 00:49
defans bölgesinide güçlendırsek ne ıyı olur

shang
14.01.2010, 08:57
biraz zaman sonra takım iyi olacaktır gelen futbolculardan umutluyum

subasi29
14.01.2010, 22:36
Gidisatimiz Duzeliyor Gibi!! Ama Denizli Macina Bakinca Amator Halimizi Buyuk bir Perisanlik Cokmus Takimizi insan inanamiyor...umarim Giresunu yeneriz yoksa bursada cetin bir mucadele bizi beliyor...

PARTNER58AHMET
15.01.2010, 16:38
muhsin ertuğral hocamıza sonuna kadar güveniyoruz kaliteli ve güvenli bir teknik trektör olduğundan hiç şüpemiz yok bunu herkes böyle bilmeli inşallah 2. dönem onunda dediği gibi arzuladığımız sivası izlemeye devam edeceğiz