Orijinalini görmek için tıklayınız : Ömer Toprak
Sivaslibey 13.01.2010, 15:36 Arkadaslar ortaligi karistirmak için degil, fakat tesadüfen bu oyuncuya denk geldim.
Rahman Soyudogruya bakarken ayni takimda bu oyuncuyu fark ettim.
Defansin ortasinda oynuyor, yasi daha 20. Fakat takimin en pahalisi gozukuyor degeri 3 000 000 €.
Geçen seneki statistikleri çok guzel, 30 maç 4 gol 1 asist 4 sari kart, hiç kirmizi kart yok.
Bu sene nedense hiç oynamamis. Acaba sakatmi.
Bilmiyorum belki çogunuz taniyorsunuzdur yada duymussunuzdur.
Almanyadakiler daha iyi bilirler herhalde. Bizim yonetim gorurmu yada bize gelirmi bilmiyorum ama statistiklere bakarsak muthis bir oyuncuya benziyor.
Pek arastirmadim isin dogrusuda.
Ama belki biri sesimi duyar ve en azindan arastirir yonetimde.
http://transfermarkt.de/de/spieler/43512/oemer-toprak/profil.html
Sivaslibey 13.01.2010, 15:38 Himmm simdi gordum, 9 haziran 2009 da kaza yapmis.
ora_lee_chicano 13.01.2010, 16:15 Evet, Ömer ilk yarida oynamadi..
Hani fuar'da tanirsiniz ya carpisan arabalardan .. ömer'de sürerken vücudu yandi
o yüzden malesef oyniyamadi.. (cok iyi bu adam!!!)
OsMaN1674 13.01.2010, 16:24 evet ömer cok iyi futbolcu kaza sonucu vücüdunda önemli yanıklar olmus.Futbol hayatı tehlikedeymis
yigido yakup 13.01.2010, 16:41 yaa iyi güzelde ömer toprak bizimle hic alakasi yokki her oyuncuya forumda yer acilmasimi gerekiyor?
harun toprak olsaydi ömeri in abisi bizim futbolcumuz olacak onunla ilgili arastirmalari korsaniz daha gercekci ve güzel olur
YİGİDOKENTLİ 13.01.2010, 16:43 harika bir oyuncu bizde yildiz olacak 3 büyükler peşinde koşacak bu oyuncunun hayirli ugurlu olsun
Sivaslibey 13.01.2010, 16:45 yaa iyi güzelde ömer toprak bizimle hic alakasi yokki her oyuncuya forumda yer acilmasimi gerekiyor?
harun toprak olsaydi ömeri in abisi bizim futbolcumuz olacak onunla ilgili arastirmalari korsaniz daha gercekci ve güzel olur
Kardes ben alakasi var demedimk. Bize su an çok iyi bir stoper lazim ve ben tesadufen onu gordum. Cok cokta iyi bir oyuncuya benziyor, bende neden Sivasspor olarak ilgilenmeyelim dedim.
Arkadaslar sagolsun var olsunlar bilgi verdiler.
Bizim için potansiyel bir futbolcudur. Son durumu nedir bilmem. Ama bizim takimda boyle bir futbolcuyu gormeyi açikçasi çok isterdim. Ve neden olmasinki ???
Sivaslibey 13.01.2010, 16:47 harika bir oyuncu bizde yildiz olacak 3 büyükler peşinde koşacak bu oyuncunun hayirli ugurlu olsun
Yanlis anladin hemserim. Bu futbolcu bizde degil ve gundem disi. Sadece ben gundeme getirdim belki bir duyan izleyen olur diye, hemen umitlenme.
YİGİDOKENTLİ 13.01.2010, 17:29 Yanlis anladin hemserim. Bu futbolcu bizde degil ve gundem disi. Sadece ben gundeme getirdim belki bir duyan izleyen olur diye, hemen umitlenme.
evet gardaşim pordon harundu bizi gelecek hayirlisi olsun kardesi gibi kaliteli bir isimdir
nightmare58 13.01.2010, 18:17 Ömer Toprak bir ara fenerbahçenin de gündemine geldi ama fenerbahçe alamadı almanya ümit millide oynuyor diye biliyordum arkadaşlarında dediği gibi kaza geçirdiği için oynamıyormuş
subasi29 13.01.2010, 18:38 bizim boylesı genc oyunculara ihtiyacimiz var,dusunce guzel ..
eyuphulagu 13.01.2010, 19:17 Ömer Toprak geçen yıl Almanya 2. liginde oynuyordu..Takımının Bundesligaya yükselmesinde en büyük pay onun diyorlar..Geçen yıl Ömer Bundesliga 2 de yılın Defans oyuncusu seçilmiş..Bu oyuncu geçen yıl geçirdiği kazadan sonra daha yni yeni antremanlara başlamış bir oyuncu..Bu oyuncu aynı zamanda Alman Ümit milli takımının da bir oyuncusu..Abisi Harun ver Kuzeni Rahman şu anda Sivassporla anlaşmış durumda...Keşke bu oyuncuyu da kadroya katabilsek Ama bu iş şu an için fazla kolay da gözükmüyor..Çünkü Transmark da fiyatı 3milyon euro diye gözüküyor..
Sivaslibey 13.01.2010, 19:25 Bilgileriniz için sagolun. Bizim Sivas olarak böyle oyunculara ihtiyacimiz var. Bu tûr oyunculari zamaninda kesvedip takima kazandirmaliyiz.
Gerçi bizim bir çok oyuncu vardi alt yapida ama hepsini Anadolu uskudara yolladilar. 3. ligde oynayacaklarina aslinda bir kaçini takima kazandirabiliriz bu sene bazi maçta görev yapabilirlerdi.
Neyse hayirlisi.
KrAL SiVaS 58 13.01.2010, 19:37 bence rahmanım daha doğru tercih hemde sivaslı başta doğru demişin kardeş ortalığı karıştırmaya gerek yok
MOS-BY-58 13.01.2010, 20:35 gecen sene sezon baslmadan hemen önce go-cart (kücük yaris arabalari) kazasi gcirmis, vücudunda cok ciddi yaniklar olusmustu. hatta bir daha futbol oynayamayabilecegi dahi söyleniyordu. ikinci devre freiburg oynatir mi bilemem ama tam olarak iyilestiginde bonservisiyle alabilecegimiz bir oyuncu oldugunu sanmam; degerinin daha da artacagini düsünüyorum.
ama forumu acan arkadas bence güzel bir acilim yapmis oldu. bence bu cocuk yarim veya 1.5 sezonluguna kiralanabilir. madem kardes ve kuzeni de Sivas'tayasa neden olmasin. bu sayede bu sürede kendini toparlar, formunda olursa bize de katkisi olmus olur, takiminada hzir olarak geri döner. ama freburg 2. devre oynatacaksa alma sansimiz hic yok bence.
Kibrisli 13.01.2010, 20:55 6 Ocak'ta bir hazırlık maçında 45 dk oynamış... hiçbir ağrı hissetmemiş... Haziran 2009'da Go-Kart pistinde kaza yapmış ve ayakları yanmış... Ama sahalar dönmüş şimdii..
bonuce123 13.01.2010, 21:20 Bu Adam Fm De Guzel Profili Var Alırsak Iyı Olur
Basyigido 13.01.2010, 21:33 Benim yakindan tanidigim bir arkadas, bende almanyanin en iyi defans oyuncusu yasina ragman ilerki senelerde bende avrupa capinda ismini duyurcak ve avrupa külüplerinin listesine girecek bir isim. hata jürgen kohlerin bir demecinde söyle diyor "bana göre son yilarda gördügüm altyapidan yetisen en iyi futbolcu" . ;) ...
babapiton 13.01.2010, 21:52 Harun Toprak,Ömer TOPRAK'IN AĞABEYİYMİŞ..Rahman ile de kuzenmiş..
ömeri almaya gücümüz yetmez. gecen sene yilin defans oyuncusu secildi almanyada. transfermarktta kazadan önceki degeri 5. 000. 000 idi hatta. demekki sakatliktan dolayi düsürdüler degerini. almanyanin en iyi defans oyuncusu olacak deniyordu hatta kazadan önce. bir arkadasin dedigi gibi hazirlik kampina basladi, ve bir macta ilk yari oynamis, pek agri hissetmemis.
insallah eski sagligina kavusurda, sivasspor formasi giydiremezsek bile bir sivasli olarak basarilariyla gurur duyariz.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28182
Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar..
|