Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Yabancı Yolda!
SivasSpor.Com 14.01.2010, 05:52 http://i1001.hizliresim.com/2010/1/14/738.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Takımın başına geldiği günden bu güne yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Ertuğral “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim,ligin ikinci yarısında Sivasspor taraftarını mutlu eden bir takım olacak” dedi.
SİVASSPOR’UN AKORDU BOZULMUŞ
Ligin 8. haftasından sonra takımın başına gelen Ertuğral,geldiğinde Sivasspor’un akordu bozulmuş müzik aleti gibi olduğunu belirterek “Ancak yaptığımız çalışmalar sonrasında bu durumu büyük ölçüde düzelttik, futbolculara güven geldi. Yapılan yeni takviyelerle Sivasspor çok iyi bir takım oldu” dedi.
GÖREVİMİ KAYBETMEKTEN KORKMAM
Çalıştığı kulüplerde hiçbir zaman görevini kaybetmekten korkmadığınıda dile getiren Ertuğral “ Dünyada futbolun dili birdir,eğer başarı isteniyorsa korkmadan bazı kararlar almak ve gençlere önem vermek gerekir. Korkuyla hareket eden başarılı olamaz.Ben çalıştığım bütün takımlarda bunu yaptım”
3 YABANCI TAMAM 2’DE YOLDA
Sivasspor’un yaptığı transferler hakkındada bilgi veren Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “Yunanistan 1.lig takımında oynayan 27 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider’i,İngiltre’nin Blackbum Rovers takımında forma giyen 26 yaşındaki Güney Afrikalı Elrino Van Herden, Malili 23 yaşındaki Souleymane Keita ile gurbetci Rahman ve Harun’u renklerimize bağladık. Ancak Ketia’da küçük bir pürüz var, bunu da bugün yarın bitirip Sivas’e getireceğiz. Ayrıca Birisi Litvanyalı iki isimle daha anlaşmak üzereyiz” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Ertuğral,özellikle gurbetci futbolcu Rahman Soyudoğru’ya dikkat çekerek, kısa zaman sonra Türk Milli takımına kadar yükseleceğinide sözlerine ekledi.
Takıma katılacak 2 yabancı ile birlikte yine takımın yarısı değişmiş oldu.İlk yarı yaşanan kabusun tekrar yaşanmaması tek dileğim.Muhsin Hocaya güvenmekten başka yapabileceğim birşey yok.Muhsin Hoca'yada haksızlık etmeyeyim gelen oyuncular bakıldığında hem gençler hemde iyiler.İkinci yarı bunu hepbirlikte daha iyi anlayacağız.
tekdoktirin 14.01.2010, 06:02 HADİ HAYIRLISI HOCAM SİZİN CEVİK ZEKANIZA GÜVENİM SONSUZ AYNI ZAMANDA FITBOL BİLGİNİZE BELLİKİ SÜPER SIVAS SPOR HAZIRLIYORSUNUZ EMİNİM SAYGILAR HOCAM,,,, ALP ERENLER,,,
Bende 2 yarıdan umutluyum.Yapılan transferler,hocamızın kendine güveni,aklı başında açıklamaları beni 2. yarı için ümitlendiriyor.
2 yarı daha rahat maç izleriz artık inşallah..
Bu yol ne yolmuş ki, gele gele bitiremediler...
Ayrıca herkes yapılan transferlerden umutlu, ama ligin ilk yarısında da aynı şeyler söylendi..
Karamsar olmamak gerekir, ama bizim gibi ihtiyacı olan takımların transferleri (tabi ki ligden düşme hattında olan takıma hiç bir futbolcu gelmek istemeyecektir, ama biz iki yıldır da zirveye oynayan bi takımız) şimdiye kadar bitirmiş olması gerekmez miydi?
Sivassporumuzun ligden düşeceğini sanmıyorum, ama ne Muhsin Hoca peri kızı, ne de elinde sihirli değnek var. Bu nedenle bir kaç maçta başarısız olursak da takımımızı desteklememiz gerekir..
Ali Selim 14.01.2010, 08:57 inşallahı takımımız için hayırlı olurlar alınanlar ve alınacaklar
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_452806390.jpg (www.resimupload.com/ds452806390_08062009.html)
atrium58 14.01.2010, 09:13 Tüm kamuoyu diyarbakırın dağıldığını bir daha toparlanamayacağını ve ligden düşen 3. takım olacağını düşünüyor. İnşallah öyle olur ama diyarbakırı geçemezsek ne olacak, daha transferleri yapıp takıma adapte edemedik bir dolu sakatımız var tamam karamsar olmayalım ama polyanna olmanında alemi yok artık paraya kıyıp transferleri biran önce bitirin..
size güvenimiz sonsuz hocam sivassporumuzu en ıyı yerlere tasıyacagınızdan hiç şüphemiz yok saygılarımla:)(CŞKN):)
58_babacan_58 14.01.2010, 10:02 KEİTADA NE SORUN VARMIŞ DAHA KAMPA KATILMADIMI KEİTA YAA.AYRICA STOPER TRANSFERİ BEKLİYORUZ HOCAM 2 TANE.........
konartr58 14.01.2010, 10:10 futbolda takım başındaki adamın gösteriden uzak sözleri ile değil işi ile basının gündeminde olması gerektiğini ertuğral hocamız güzel bir şekilde gösteriyor.
çünkü başarılara doymuş kendine güvenen bir insan bunu yapar.başardığında ne oldum delisi olmaz başaramadağında da ne olacağım delisi olmaz.
ben ikinci yarıda alınan oyuncuların ihtiyacı karşılayacak düzeyde olduğu bilinerek alındığına inanıyorum.o nedenle sorun çıkmayacaktır.takımı dağıtıp toplama oyuncular getirenler bu günden sorumludurlar.neyse ki tez zamanda sivas kurtuldu.Umarım malum şahıs takım içeriisnden elini tamamen çektirilmiştir.
ShabbatShalom 14.01.2010, 10:24 Litvanyalı Olan Stoper Olacaktır Diğer Yabancıda Forvettir Kesinlikle
Aslinda hoca gerekeni söylemis Takimi Akordu bozuk Müzik aletine benzetmis. ve Takimin Düzene kavusmasi( Okord tutmasi icin) bir tamir süreci yasaniyor. umarim bu sürec bir düzen getirir. Hocama Basarilar diliyorum.
Takıma katılacak 2 yabancı ile birlikte yine takımın yarısı değişmiş oldu.İlk yarı yaşanan kabusun tekrar yaşanmaması tek dileğim.Muhsin Hocaya güvenmekten başka yapabileceğim birşey yok.Muhsin Hoca'yada haksızlık etmeyeyim gelen oyuncular bakıldığında hem gençler hemde iyiler.İkinci yarı bunu hepbirlikte daha iyi anlayacağız.
olan oldu zaten. bundan kötüsü yok dipteyiz kardeş. ama bu hoca gerçekten işi biliyor. ve gerçekten HOCA. rahman konusuna gelince bunu daha önce de söyledim ama sivas ın bu seneki en iyi transferi rahman ve harun olacak. demedi demeyin. rahman gol makinesi resmen.
bir de YİGİDO olduk hala konu açamıyoz? site yönetimi bu garibe konu açma yetkisini ne zaman vereceksiniz.
:D
şükrü çitil 14.01.2010, 11:20 hocan size ve yönetime güveniyorum geçmiş zaman hatalara düşmeyiz inşaallah sizin avrupa tecrubeniz var yaptıgınız transferler inşallah kaliteli ve yigidoya yakışır transferlerdir gecmiş zaman gibi avrupa ve türkiye sivassporu konuşur tek dilegim saygılarımla yolun acık ve huzurlu olsun bütün yigidolara selamlar allaha emanet olun.......................... .........
Rahman Soyudoğru aynı zamanda Sivaslıdır. Gurbetçi bir Hemşehrimizdir.
Hep destek Tam destek...;)
Divriği58 14.01.2010, 11:35 gelecek iki futbolcu defansa yönelık olacaktır eminimmm
Hocamızın canı gönülden efendi kişiliğine yakışır açıklamaları gerçekden çok hoş... Özellikle transferde takınmış olduğu titiz uğraşlar takdire şayan. Fakat mutlakada gözünden de kaçmamıştır Sedat ın sakatlığı ameliyatı ve burada çok sorunlu olmamıza rağmen yapılacak transferler. Umarım bu 2 yabancının mevkisi stoperdir ve bizi çok rahatlatır. Kolay gelsin diyelim...
KrAL SiVaS 58 14.01.2010, 12:58 işte bu haber süpper bir haber nerdeyse ligdeki 17 maçta hep yerlilerle oynadık artık sıra yabancılarda
Geçen dönem gönderilern oyuncuların hangi mantıkla gönderildiğini çözmek mantık alacak birşey değil. Kaldıki bir maçta galip gelen 11 i hiçbir teknik direktör bozmaz ken başarılı bir sezonun ardından tüm takımı değiştirmek bence akıl bozukluğudur. İnşallah Ertuğrul hoca kolay yenilmeyen bir takım kurar, kolay yenilmezsek 2. yarıyı kolay atalatırız umuyorum.
SEVDAMSIN58 14.01.2010, 13:22 INSALLAH EZILMEYEN BIR TAKIM IZLERIZ IKINCI YARIDA HERKESE DIYEBILELIMKI BAKIN HER INISIN BIRDE CIKISI VARMIS OZELLIKLE KAYSERILILERE SESLENMEK ISTIYORUM GECEN SENE BASARILIYKEN KOMSUYDUK BU SENE KOTU GIDINCE HEMEN SIVAS YERLERDE SURUNUYOR DIYE ALAY ETMEYE BASLAYANLARA INSALLAH LAFLARINI AGIZLARINA TIKAYACAGIZ IKINCI YARIDA INSALLAH LIGI ONLARDAN DAHA IYI YERDE BITIRIRIZ BEN BUNA INANIYORUM KIMSE OLMAZ DEMESIN
altuntas58 14.01.2010, 13:32 Sevgili hocam size güvenmekten başka yapacağımız bir şey yoktur sizede çok güveniyoruz allah yolumuzu acık etsin süper liğde tekrar sivasspor rüzgarı estirmeniz dileklerimle
yigidomustafa58 14.01.2010, 13:34 hadi hayırlısı diyelim inşallah fayda sağlar. ....
karagöz58 14.01.2010, 13:43 hocamıza sonuna kadar güveniyorum harika bir insan
buraks58 14.01.2010, 13:54 2 transferde savunmaya yapılmayacaktır arkadaşlar. biri forvet biri stoper olacaktır büyük ihtimal.şuanda zaten sedat yasin ve murat var. yeni gelecek bir stoperle birlikte bu sayı 4 olacak ki stoper için 2 tanede alternatifimiz olmuş olacak. savunmada çok açık vermemizin en önemli nedeni hiç kuşkusuz orta sahamızın rakibe basmaması ve oyundan kopuk olmasıydı. hocamız buraya yaptığı transferlerle bu sorunu aşmaya planladı diye düşünüyorum. stopere gelecek kaliteli bir isimle savunmada sorunumuz olmaz.
sivastatlıbelam 14.01.2010, 14:04 bize kesinlikle 90 dakika boyunca kanatlardan sürekli bindirme yapacak 2 eleman lazım.yani diyelim top orta sahada bizde.mutlaka ya sağdan ya soldan boşa kaçacak ama bunu maç bitene kadar her pozisyonda tekrarlayacak iyi o2 oyuncu şart.
bakın tüm büyük takımlar(bizdeki 4 salak takımı kastetmiyorum) bu tarz oyunculara sahip.
Respect58 14.01.2010, 14:43 Bize bir stoper birde forvet lazım.bunları aldıkmı tamamdır hocamıza güvenelim...
gokturk58 14.01.2010, 15:11 bi savunma bide forvet olması lazım 2 defans gereksiz olur
neyseki bozulan akordu yapacak olan kişi bir virtiöz. ya yeni öğrenen birisi olsaydı nolurdu halimiz. ilk sekiz maça baktığımızda görüyoruzki yeni öğrenenlerle pek yola gidilmiyormuş. şimdi en azından gönlümüz rahat. takımı bir futbol dehasına teslim ettik. ben çok iyi şeyler olacağına inanıyorum. sağolasın hocam. sana güveniyoruz.
Besyo_cu 14.01.2010, 16:28 Transferleri bir an önce tamamlamalıyız 2. Devrenin başlamasına cok az bir süre kaldı.
rahmanı bu kadar övüyo forvet almayacakmı acaba ????
YİGİDOKENTLİ 14.01.2010, 17:54 ikinci yariyi dört gözle bekliyorum 2 yabancida gelirse bu takim harikalar yaratacak kirmizi beyaz şampiyon sivasspor
YİGİDOKENTLİ 14.01.2010, 17:56 alin size yigido rahmanin vidiosi izleyin ve yigido görün http://www.youtube.com/watch?v=12ZNfk51Cqg
Bestepeli-58 14.01.2010, 18:24 ben bu hocanın ne yaptını anlayamdım kac yabancımız olduğunu bilmiyor sanırım hadi enbebn be gönderdik zitayıda gönder dik demeki tahmin etiğim şey doğru hoca kamananda silmiş durumda kendi talımını kuruyor bu şu demektie söeyeyim musa aydında gidici yani sivasspor iskeleti bozulmuş tur ve o başrılı günler o takım ruhu bir daha gelmez inş liğde kalırız
efendigardaş 14.01.2010, 20:49 SİVASSPORUN AKORDUNUN BOZULDUĞU DOĞRU LİGDEKİ YERİMİZDEN BELLİ BUNU DÜZELTMEK SENİN İŞİN HOCAM DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ...***:rolleyes:
ben bu hocanın ne yaptını anlayamdım kac yabancımız olduğunu bilmiyor sanırım hadi enbebn be gönderdik zitayıda gönder dik demeki tahmin etiğim şey doğru hoca kamananda silmiş durumda kendi talımını kuruyor bu şu demektie söeyeyim musa aydında gidici yani sivasspor iskeleti bozulmuş tur ve o başrılı günler o takım ruhu bir daha gelmez inş liğde kalırız
NE İSKELETİ GARDAŞ NE RUHU BU TAKIMDA HİÇ BİR ŞEY YOK 6 ENEDİR STADDA İZLİYOM BU SEZON Kİ KADAR RUHSUZ HİÇ GÖRMEDİM BEN BU TAKIMI HOCA İŞİNİ BİLİYOR. SABIR.. MUSA DA GİTSİN GİDEMN GİDER...
mbemba buca ya verildi şimdi bir kişi daha gelebilir
emin kara 14.01.2010, 21:18 İKİNCİ YARI TAKIMIMIZ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM YOLUNUZ AÇIK OLSUN
yigido Atilla 14.01.2010, 21:33 Alınan yeni transferlerin takıma uyum süresi çok önemli takımda oynayan eski tercübelı futbolculara çok iş düşecek.....
SiVaSLı MeRT 58 14.01.2010, 21:54 ORLANDO DEMEKKİ OLMADI LİTANYALI DEFANS GELECEĞİNE GÖRE BİRDE FORVET TAMAMDIR BU İŞ
yıldız58im 14.01.2010, 22:23 kimse son 4 yıldaki başarılarımızı unutmasın 2008 avrupa 3. türkiye unutuldu bence bu vefasızlığı bari biz sivasspor için yapmayalım eski futbolcularımızın yerleri hep özel olmalı yoksa trabzon gibi oluruz...
subasi29 14.01.2010, 23:24 Bu Dile Getirilen iki Yabanci...Acaba Bir Tuyo Varmi? Arik Bu yeni Transferlerle Takimi izlemek istiyorum
ben bu hocanın ne yaptını anlayamdım kac yabancımız olduğunu bilmiyor sanırım hadi enbebn be gönderdik zitayıda gönder dik demeki tahmin etiğim şey doğru hoca kamananda silmiş durumda kendi talımını kuruyor bu şu demektie söeyeyim musa aydında gidici yani sivasspor iskeleti bozulmuş tur ve o başrılı günler o takım ruhu bir daha gelmez inş liğde kalırız
6+2 yabancı hakkımız var gardaş.. Yani anlayacağın 8 olacak...
1-Süpriz isim
2-Litvanyalı defans oyuncumuz
3-Petkoviç
4-Yannick Kamanan
5-Bruno Zita
6-Akeem Agbetu
7-Van Heerden
8-Nabil Taider
Bunların arasından giden olurmu bilmem ama Peter M'bamba Kocaeline kiralandı ve bildiğin gibi Mamadou Dialloda Diyarbakırda kiralık.. Artık hesabını hocamız yapacak. Bursa ısrarla Kamanan ı istiyordu ama İglesias ı aldılar.Zita ise milla takımda harika maçlar çıkarıyor onu gönderirlerse biraz kadirlik yapmış olurlar. Bence Zita, Kamanan ve Agbetu dönüşümlü oynayacaklar gibime geliyor.
mucahitbaba58 15.01.2010, 00:50 bulent uyguna sonsuz tesekkur ederim birincisi bize yasattiklari icin
ikicisi takimi fazla zora sokmadan gorevini biraktigi icin :))))
sivasima sampiyonluk yakisir aga
ahmet koç 15.01.2010, 00:55 bulent uyguna sonsuz tesekkur ederim birincisi bize yasattiklari icin
ikicisi takimi fazla zora sokmadan gorevini biraktigi icin :))))
sivasima sampiyonluk yakisir aga
sana aynen katılıyorum böyle vafalı oldugun için tebrik ederim geçmişine sahib çıkmayannın gelecegi olmaz
carizma0658 15.01.2010, 03:29 muhsin hocam biz seni bildik gördük kabul ettık şimdi dedıgın gibi ki dogru akortu bozulmuş sivas gercekten ayaga kalkıyor başarısz oldugumuz anlar vardı fakat o maçlar tamamen eksık kadro sakatlar vs fakat emınmkı sivas ikinci yarıya bomba gibi girecek evet hocam o akortu sen düzelttın herkes sivası ve hocasını konuşacak o günler geldi FESATLARIN ŞÜPHESİ OLMASIN
MBEMBA BUCaspor'da
VELİ Kızılkaya’nın kadrodışı bırakılmasından sonra stoper arayışını sürdüren kulübümüz, Manisasporlu Hüseyin Tok’un yüksek maliyetinin ardından rotasını Sivasporlu Pierre Emanuel Mbemba’ya çevirdi. Kulübünde fazla forma şansı bulamadığı için kiralık gitmesine izin verilen 22 yaşındaki stoperle her konuda anlaşma sağlanırken, lisans işlemlerinin Kocaelispor ile oynanacak karşılaşmaya yetişmesi için çalışmalara başlandı. Sivasspor’a Hollanda’nın ünlü kulübü PSV Eindhoven’den gelen ve Belçika’nın KV Mechelen ekibinde de forma giyen Mbemba’nın kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Teknik Direktörümüz Özcan Kızıltan, sezon sonuna kadar kiralanan futbolcuyla ilgili çok iyi referanslar aldıklarını söyledi.
bucasporun sitesinden aldım haberi:)
35gürün58 15.01.2010, 10:00 6+2 yabancı hakkımız var gardaş.. Yani anlayacağın 8 olacak...
1-Süpriz isim
3-Petkoviç
4-Yannick Kamanan
5-Bruno Zita
6-Akeem Agbetu
7-Van Heerden
8-Nabil Taider
Bunların arasından giden olurmu bilmem ama Peter M'bamba Kocaeline kiralandı ve bildiğin gibi Mamadou Dialloda Diyarbakırda kiralık.. Artık hesabını hocamız yapacak. Bursa ısrarla Kamanan ı istiyordu ama İglesias ı aldılar.Zita ise milla takımda harika maçlar çıkarıyor onu gönderirlerse biraz kadirlik yapmış olurlar. Bence Zita, Kamanan ve Agbetu dönüşümlü oynayacaklar gibime geliyor.
---------------------------------------------------------------------------
Keita ?
DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVIYORSUNUZ.FUTBOLCUYU GÖRMEDEN TANIMADAN YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORSUNUZ.SONRASI GENELDE HÜSRAN OLUYOR.ÖNCE FUTBOLCU KENDİNİ İSPATLASIN SONRA ALKIŞLARSINIZ.ŞU ŞAKŞAKÇILIĞI BIRAKALIM ARTIK.ONDAN BUNDAN MEDET UMMAYALIM.YOK FALANCA TAKIM KENDİNİ TOPARLAYAMAYACAKMIŞ DÜŞEN ÜÇÜNCÜ TAKIM OLACAKMIŞMIŞTA.KARDEŞİM KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİN KESECEKSİN.ÖYLE HAZIRA KONMAK YOK.ÇIKACAKSIN KOÇ GİBİ OYNAYACAKSIN VE HAK ETTİĞİN YERDE YERİNİ ALACAKSIN.
AYDIN1985 15.01.2010, 10:46 Insallah takima cabuk adapte olurlar ve Sivassporu basariya tasirlar.
1-Süpriz isim
3-Petkoviç
4-Yannick Kamanan
5-Bruno Zita
6-Akeem Agbetu
7-Van Heerden
8-Nabil Taider
9-Keita
Sanirim Hoca düzenlemesi ile ilgili raporunu yönetime sunmustur ki. o dogrultuda bir calisma yürütülüyor. Agbetu ve ibrahim sahin bu takimin oyunculari degiller. Ermana gelince bu oyuncu kalitesini su ana kadar göstermeliydi. Bu oyuncuda en büyük yetenek topla oynamayi sevme !!! fakat bu meziyeti takima katki salayacak düzeyde degil. Asist yok. oyun kurma, oyun okuma, topu bitirici noktalara aktarma yetenegi yok.Allahi var ama tehlikeli noktalarda topla bulusma ama o topu kullanamama noktasinda yetenekli.
Kamanana gelince bu oyuncu mevkidaslarina nazaran bir gömlek kaliteli. fakat bu oyuncu verimli kullanilmadi. ya bu oyuncuda bir sorun var. Yada takimdakilerin bu oyuncu ile sorunlari var. forvetsiz oynanan maclarda bile Kamanan oynatilmadi yada yedek cikti. bunu anlamada zorlaniyorum.
Ortasahamiz Ortada yoktu Umarim gelenlerin varligini O mevkide hissederiz.
Defans daki sorunlari icin birsey yazmiyacam cünkü herkes bu noktadaki eksigi dile getirmede hem fikir. Bilica tarzi bir stoper ihtiyac etkili kademe yapan ve geriden oyunu iyi kuracak bir stoper lazim.
Sonuc itibari ile sezon basinda en iyisi bu diye alinan bile aynasi isdir kisinin kuralina uyarak bakildiginda birak en iyisini bu halleri ile bu lige bile layik olmayanlar olduklarini gösterdiler. Onun icin sezonun ilk yarisinda Ligin dibindeyiz.
Simdi Hoca bu akordsuzlugu giderme cabasinda ilerisi icin konusmak icin erken, bakalim yeni müdahele ile takim akord tutacakmi insallah bu müdahale basariya ulasirda artik yüzümüz biraz güler ne diyelim.
hocamız super..sabırlı olalım....orta sahaya...ceyhun eriş ,mehmet cakır,veya mehmet naz bunlardan herhangı bırı alınırsa....iyi olur......ankaradan özcan....
2 transferde savunmaya yapılmayacaktır arkadaşlar. biri forvet biri stoper olacaktır büyük ihtimal.şuanda zaten sedat yasin ve murat var. yeni gelecek bir stoperle birlikte bu sayı 4 olacak ki stoper için 2 tanede alternatifimiz olmuş olacak. savunmada çok açık vermemizin en önemli nedeni hiç kuşkusuz orta sahamızın rakibe basmaması ve oyundan kopuk olmasıydı. hocamız buraya yaptığı transferlerle bu sorunu aşmaya planladı diye düşünüyorum. stopere gelecek kaliteli bir isimle savunmada sorunumuz olmaz.
sedat ıyı ama sakat yasınle buiş yurumez...yasın agır ve cok hata yapıyo...........aman dikkaaaaat.....
|