Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Forvet Arıyor

murat_n
15.01.2010, 10:49
Sivasspor forvet arıyor
Mehmet Yıldız'ın sakatlığının bir türlü geçmemesi yüzünden büyük sıkıntı yaşayan Sivasspor, takıma forvet almak için kolları sıvadı.

Bu konuda yabancı oyuncularla görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’ın, bir hafta içinde bu konuyu çözüme kavuşturması bekleniyor. Takımdaki durumu belirsiz olan Kamanan’ın ise en azından sezon sonuna kadar Sivas’ta kalacağı bildirildi.

http://fanatik.ekolay.net/Sivasspor-Haberleri-Sivasspor-forvet-ar%C4%B1yor_3_Detail_246_16035 6.htm?keepThis=true&TB_iframe=true&height=600&width=800

Ali Selim
15.01.2010, 10:53
Arkadaşım Forvet oyuncusu doğru ama aradığı yanlış çok sağlam bir kaynaktan (yönetimden) aldığım habere göre yabancı bir forvet oyuncusu ile her konuda anlaştığını sadece imza kaldığını öğrendim isim vermiyor ortalığa düşmesin diye anladığım kadarı ile hocamızınh bahsettiği transver bu inşallah sivasspora hayırlı olur bu arada mehmet yıldız 3 hafta sonra sahalarda bunuda ekleyebilirim

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

Sivaslibey
15.01.2010, 10:56
Arkadaşım Forvet oyuncusu doğru ama aradığı yanlış çok sağlam bir kaynaktan (yönetimden) aldığım habere göre yabancı bir forvet oyuncusu ile her konuda anlaştığını sadece imza kaldığını öğrendim isim vermiyor ortalığa düşmesin diye anladığım kadarı ile hocamızınh bahsettiği transver bu inşallah sivasspora hayırlı olur bu arada mehmet yıldız 3 hafta sonra sahalarda bunuda ekleyebilirim

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

Nasil 3 hafta sonra, bundan eminmisin sen ??

Yani bu demekki en geç 2 ay sonra oynar diyorsun yani öylemi !!!

eXi
15.01.2010, 10:58
Nasil 3 hafta sonra, bundan eminmisin sen ??

Yani bu demekki en geç 2 ay sonra oynar diyorsun yani öylemi !!!

arkadaş dogru söylemiş mart ayında sahada olacak (inşallah) ama martın kaçı orasını bilemem

Sivaslibey
15.01.2010, 11:04
arkadaş dogru söylemiş mart ayında sahada olacak (inşallah) ama martın kaçı orasını bilemem

Bu bence çok gûzel haber.

Ha kimisi diyecekki o zaman gelse bile kendini ancak sezon bitince yeni yeni toparlar.

Olsun sezon sonu durumumuzun nasil olacagi simdiden belli degil ama zor geçecek gôrûnuyor. En azindan bizi motivasyon olarakta kurtarabilir. Diger futbolcular ruh gibi oynuyorlar bir Sedat'la Murat yirtiliyor takimi için digerleri pek umursamiyor.

yigidoğukan
15.01.2010, 11:35
defans bittide forvet kaldı .

SiVaSLı MeRT 58
15.01.2010, 11:49
bari kaliteli bi forvet alın ibrahim şahin iyi kamanan ne yaptığı belli değil mehmetim düzelecek agbetu var erman var mutlaka kaliteli bi oyuncu alınmalı
omotoyossi olabilir

burakpaşa
15.01.2010, 12:45
defansın unutulmaması lağzımm

yasin e kalırsak işimiz zor bizim

Ali Selim
15.01.2010, 12:59
Sivaslı bey Arkadaşım 2 ay bile değil inşallah denizlispor maçına yetişiyor hemde tam hazır olarak inşallah

Divriği58
15.01.2010, 13:17
kamanan iyi yeterli takım için.mehmette geldımı harıka ikili olacaklar. balli-mehmet gibi.balilinin yerını dolduracaktır.anacak bırtane daha almamız şart.defans yasinle olmaz.2 de defansa ıhtıyacımız war.defansımız yok.aldıgımız maçlar şansa alıyoruz orası bellı.

kiNgSiZe58
15.01.2010, 13:44
Doğru bir Haber, bize bir Forvet şart. Kamanan ikidebir ya hastalanıyor yada sakatlanıyor. Bence Makaluka gıbı kiralık bir forvet işimizi görür..

Sivaslibey
15.01.2010, 14:24
Sivaslı bey Arkadaşım 2 ay bile değil inşallah denizlispor maçına yetişiyor hemde tam hazır olarak inşallah

Arkadasim ben seni anladim fakat takdir edersinki 3 hafta sonra iyilesirse hoca onu direk 11e almaz herhalde1-2 maçta sonradan girer tekrar isinmasi için 1-2 maçta biraz bocalar tekrar tempoyu yakalamak için ona göre 2 ay dedim.

Ha yok gelir gelmez 100% oynarsa o zaman süper valla muhtesem olur kimse bizi tutamaz ama ben sahsen inanmiyorum.

Tekrar kendini bulmasi 1-2 ay daha surer geldikten sonra bana göre.

Ne diyeyim hayirlis Allah'tan !!!

Muratn5859
15.01.2010, 15:00
Hem stoper hemde forvet bizim için gerekli. Sonuçta forvette alternatifimiz olmalı hatta iyi bir forvetimiz olmalı ki son maçlarda hep bunun eksikliğini duyduk. Stoper derseniz zaten sezonun başından bu yana en büyük sıkıntımız.

mavii
15.01.2010, 23:47
trabzon fatihi alamazsa biz alalım lider ruhlu adam yararlı olur

cesur sivas
16.01.2010, 11:57
arkadaslar cok iyi bir forvet biliyorum, 22 yasinda simdilik bizde olan bruno zita ile ayni takimda gabon ile oynayan willy aubameyang. simdilik ac milan dan kiralik olarak belcika 2e lig takimlarindan AS Eupen de oynuyor. bildigim kadariyla istemiyormus ac milan bunu ve kontrati 30.06 2010 da bitiyormus. bu oyuncuyu alalim cok faydali olacagina inaniyorum

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/54896/willy/profil.html

sivastatlıbelam
16.01.2010, 12:38
rahman tam forvet.mehmet yıldız ve erman forvet oynayabilir.
kamanan elimizde hoca cihaı da oynatıyor forvet bazen.

ibrahim şahin sakatlanmasa iyi bir forvet.

bence kesinlikle 1 defans bir de tecrübeli kaleci lazım.

oquzh4n58
16.01.2010, 13:10
en buyuk sıkıntı defans hattı ama 1 tane bıle getırılmedı ??

Gangstayigido
16.01.2010, 13:22
bence forvetten önce defansa bi üst düzey ve takimi yönlendirecek biri lazim
cünkü bana göre sivasspor takimi erken gol yiyor ve erken yiyince maci ceviremiyor
bana göre erken gol yeme aliskanligini olmasaydi bence sivasspor zirveye bile oynaya bilirdi

kerem1460
16.01.2010, 13:42
arkadaşlar bir arkadaşımız yazmış trabzon fatih tekkeyi alamazsa biz alalım hangi parayla alıyosun arkdaşım sen fatih tekkeyi

Murat ARICI
16.01.2010, 18:15
BİZE FORVET VE DEFANS LAZIM BU HAFTA YÖNETİM ANLAŞTIKLARI İSİMLERİ AÇIKLAYACAK

subasi29
16.01.2010, 18:18
Hayirya Denizli Macinada yetismez sanmiyorum baksana gun yaklastikca bir ileriki tarihe atiyorlar

SiVaSLı MeRT 58
16.01.2010, 18:39
bencede önemli olan hücum orya alınmalı defansımız hayrettin olmasa harika onun hataları sonucu yiyoruz golleri ama tabiki bi tane tecrübeli oyuncu gelmeli forvete youla olabilir yada denizlili roberts yada moritz

KOCYIGIT
20.01.2010, 16:33
anasayfa acilmiyo yoneticiler haberiniz olsun

YİGİDOKENTLİ
20.01.2010, 17:21
baki mercimek ve semavi ankagünden ayrilmişlar gelseler harika olur ayrica denizliden bağlarini koparan murat hacioğlu tam bize göre isimler bu oyunlar inşallah gelir birkaçtanesi.

YİGİDOKENTLİ
20.01.2010, 17:27
forvete iki genç isim kattik rahman ve ahmet inşallah başali olurlar bizileri sirtlar mehmet yildizda antiramanlara katilmiş kanamanda var ama sakatlik göz önunde bulundurursak bir isim daha katmamamiz lazim.

enesarslan
20.01.2010, 17:28
forvete yönelik orta saha oyuncularımız birhayli fazla -erman,musa,elrio,taider...- fakat bu futbolcuların getirdikleri topları gole çevirebilecek forvetimiz kısıtlı. en azından mehmet yıldız dönene kadar kiralık bile olsa bir transfer olmalı bence :confused:

YİGİDOKENTLİ
20.01.2010, 19:16
Kanaman Rahman Ahmet Mehmet İbrahim şahin var bende ihtiyaç yok önemli yerlere güzel isimler kattik forvet gençleşti defensa birtane daha isim katsak bu takim ligin ikinci yarinin şampiyonu olur.

eyuphulagu
20.01.2010, 20:49
Muhsin hoca son açıklamasında artık transferi kapattıklarını söyledi..Ben de herkes gibi forvet oyuncusu transfer edilecek diye düşünürken malesef şimdilik forvet askıya alınmış...Zaten şu durumda 8 tane yabancı kontenjanımız da dolmuş durumda...8. yabancı şu anda Gabon milli takımında bulunan Zita...Takımının yarın bir maçı daha var...Takımı çeyrek finale,yarı finale hatta finale bile çıkabilir..o zaman ne olacak;bu oyuncu 1 hafta 10 gün sonra takıma katılacak demektir..Ara tranfer yanılmoyorsam 31 Ocakta bitiyor..Bu durumda eğer erken bir takıma transfer olmazsa sivassporun artık oyuncu transfer etme şansı kalmamış oluyor..2. bir ihtimalde başka bir yabancıyı örneğin Agbetu yu kiralık verip yerine forvet transferi de yapılabilir.Bakalım sivasspor başka bir transfer daha yapacak mı?Dün Fikret Ünsal ayın sonuna kadar başka bir transfer daha yapabiliriz diyerek bu konuda açık bir kapı da bıraktı...

B.DUMANLI
20.01.2010, 21:25
Sivasspor´un Rahman´i var.Biz yurt disindaki Sivas´lilar olarak ona güveniyoruz.O bizim gururumuz olacak.O varken forvetmi aranirmis.Onun gencligi , futbol alt yapisi ve bilgisi Sivasspor´da banko oynamasina yeterli.Rahman yedekde oturtulmak icin transfer edilmedi.Sakatligi düzelirse banko oyniyacak.Bunu hala kafasi almayan veya kabullenmek istemeyen bazi kesimler var.Cok yazik.

ahbey
20.01.2010, 21:33
Rahman hem "sakat" diyorsunuz hemde "o varken forvetmi aranırmış" diyorsunuz?

Ya bizim sakatlıktan düzelmesini, takıma uyum sağlamasını bekleyecek halimiz mi var?
Sakatlıktan düzelirse ve performansı hoca tarafından beğenilirse illa ki takıma girer.. Bize bir zamanların Süper Mario Jardeli gibi, durup durup gol atan birisi lazım.. Adamın maçta 3 kere ismi duyulurdu üçü de gol...

yiğidokazım58
20.01.2010, 23:09
Ne olacak bu halimiz yaaa.... :(

35gürün58
21.01.2010, 12:05
Fırtına Veli’yi defterden sildi
BUCASPOR Başkanı Mehmet Bektur, kadro dışı bırakılan Veli’nin affedileceği yolundaki haberleri yalanladı. “Bu kulüpte artık Veli diye bir oyuncu yok” diyen Bektur, “Biz Veli’ye yeniden takıma dönebilmesi için gerekli şartları ilettik. Eğer bu koşulları kabul ederse affı mümkün olabilir. Ancak herkes
bilsin ki, Bucaspor bu konuda asla taviz vermeyecek” şeklinde konuştu. Öte yandan Sivassporlu Agbetu’nun transferinin 23 Ocak’ta netleşeceği bildirildi. Doğu temsilcisinin yabancı bir forvetle ilgilendiğini belirten Başkan Bektur, “Söz konusu oyuncunun durumu 23 Ocak’ta kesinlik kazanacağı için biz de Agbetu için bu tarihi bekleyeceğiz. Agbetu olmazsa, listemizdeki alternatif isimlere yöneleceğiz” dedi.
---------------------------------------------------------------------------
Bugün kü Hürriyet Ege ekinde yer alan bir haber. ancak Sn.Ertuğral Transferleri kapattık dediğine göre gerçekleşme ihtimali çok zayıf olabilir.

58^SiVaS^58
21.01.2010, 17:44
bence padborn dan mahir saglik:):):D:D

YİGİDOKENTLİ
21.01.2010, 18:28
BENCE FORVETE GEREK KALMADİ KANAMAN AGBETU RAHMAN AHMET İBRAHİM VE BÜYÜK KAPTANDA İYİLEŞTİ MEHMET YİLDİZ BENDE DEFANS ALİNSA GÜZEL OLUR MESALA BAKİ MERCİMEK DEFANSA SEMAVİ ORTASAHA DENİZDEN AYRİLAN MURAT HACİOĞLUDA GELSE GÜZEL OLUR FORVETE İS YAPAR .

YİGİDOKENTLİ
21.01.2010, 18:31
MEHMET BATTALİ VERSİNLER ÜSTÜNE BİRAZDAHA PARA VERELİM TAKAS YOLUNA GİDELİM İYİ OLUR HARİKA OLUR.

YİGİDOKENTLİ
21.01.2010, 18:32
--------------------------------------------------------------------------------

MEHMET BATTALİ VERSİNLER ÜSTÜNE BİRAZDAHA PARA VERELİM TAKAS YOLUNA GİDELİM İYİ OLUR HARİKA OLUR.

izmirligardaş58
21.01.2010, 18:55
--------------------------------------------------------------------------------

mehmet battal manisayla nişanlandı arkadaşlar sezon bitimi orda

58^SiVaS^58
23.01.2010, 14:18
Arkadaslar bir sayfada premier lige bakarken Aston villa dan bir oyuncu buldum yas 18 cok genc ama cok yetenekli bir futbolcu ve ingiltere milli takiminda da oynuyor http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/03/article-0-02AE6703000005DC-747_306x588.jpg

bence sivassporumuz bunu alsin
http://transfermarkt.de/de/spieler/62642/nathan-delfouneso/profil.html

yiğidomustafa
23.01.2010, 14:28
Kamanan'ın yanına bir tane kaliteli bir futbolcu gelmesi lazım...

yigidogençlik58
01.03.2010, 20:27
sivasspor sana güvveniyorum bu sene degil seneye başaracan