Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 4-3 Giresunspor
SivasSpor.Com 17.01.2010, 10:47 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1ztk.jpg
Kendi sahamızda Bank Asya'nın güçlü takımlarından Giresunspor ile Kupada 3.maçımıza çıkıyoruz.
Ziraat Türkiye Kupası C grubunda 4 puanı bulunan Sivasspor,ilk iki sırada yer alıp çeyrek finale çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda.
Kupadaki ilk maçında Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yendikten sonra Denizlispor'lada golsüz berabere kalan Sivasspor'un bugün ki maçta alacağı sonuç kadar,sahaya süreceği kadroda merak ediliyor.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral daha önce yaptığı açıklamada, rakibin alt ligde olmasının önemli olmadığını, eğer iyi konstantre olunmadığı takdirde maçın kazanılamayacağını ifade etmişti. 4 Eylül stadında saat 13.30'da başlayacak maçı hakemi İzmir bölgesinden Hüseyin Sabancı yönetecek.
İlk 11 ler ve geniş ayrıntılar ilerleyen saatlerde bu başlık altında yer alacaktır.
Besyo_cu 17.01.2010, 11:13 Gecen sezon şampiyonluğa giderken Giresundan bizi desteklemeye gelen bir Minübüs Giresunsporluları görünce çok mutlu olmuştum. Bu vesile ile tekrar bu örnek davranışları için teşekkurlerimi iletmek isterim.
Böylesi bir taraftara sahip takım ile oynamak büyük keyif olacak. Giresunspor bizi yense dahi gruptan çıkması zor görünüyor. Galip gelen biz oluruz sizlerde İnşallah en kısa sürede taraftarlarınıza layık olup Süper Lige gelirsiniz. Başarılar ÇOTANAKLar...
Turan 59 17.01.2010, 11:24 Yanılmıyorsam 1970 veya 1971 sezonuydu 2.lig aynı grupta bulunuyorduk.Giresunspor'u o zaman Sivas'ta izlemiştim.Onlarda bizde zirveye oynuyorduk.Güçlü bir kadroları vardı.İyi bir maç olmuştu.Güzel bir nostalji olarak hatıladım.
ercan58.a 17.01.2010, 11:26 maça çok asılacaklar ama giresunsporun en ufak bir şansı yoktur
ye ne ce gizzzzz....................... .............................. .........
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 11:30 BEN SAHSEN BU MACI COK CIDDIYE ALIP FARKA GITMEMIZ GEREKTIGINE INANIYORUM ONE GECERSEK O ZAMAN BILE YUKLENMEYE DEVAM ETMELIYIZ RAKIBE FIRSAT VERMEDEN MACI NETLESTIRMEK GEREKTIGINE INANIYORUM
oquzh4n58 17.01.2010, 11:37 yaw yagmur yagıyo bı dınseydı stadı doldurak sans bızdekıde es-es macıda bole oldu ısanlah yagmur durur bı guneş acar yaw bız 10 kısı gıdcektık aha sımdı kmse gelmıyo
kimse giresunspor u hafife almasın çünkü biz iyi takım degiliz.yeniler oynarmı bilmiyorum ama bu haliyle bu takım giresunu zor yener.elbette ciddiye alınıp farklı galip gelmemiz gereken bir maç.kesin galibiyet şart.tecrübemizle burdan galip ayrılacagımızı ve bursadanda beraberlikle tur atlıyacagımızı düşünüyorum ancak kolay olmuyacak hemde hiç.
haydi göreyim sizi yiğidolar bu maç bizim..
dülger58 17.01.2010, 12:49 LİGE HAZIR OLUP OLMADIKLARINI BU MAÇTA GÖRECEGİZ.TRT BU MAÇI NİYE VERMİYOR ANLAMIYORUM.....
58delikanli58 17.01.2010, 12:52 hadi yigidolar gösterin kendinizi
58_babacan_58 17.01.2010, 13:08 BU MAÇ BİZİM SÖKE SÖKE ALMAMIZ LAZIM ÇEYREK FİNAL İÇİN......
yener_sahin 17.01.2010, 13:13 radyo 1 bu maçı verecek mi???
SiVaSLı MeRT 58 17.01.2010, 13:22 ZATEN BU MAÇIDA KAZANMAZSANIZ YADA ZAR ZOR 1-0 KAZANIRSANIZ YAZIKLAR OLSUN DERİM HADİ BAKALIM MUHSİN YAP BAKALIM BİLDİKLERİNİ
AYDIN1985 17.01.2010, 13:24 Zor bir mac olacagini düsünüyorum, Insallah bu Mactan yüzümüzün akiyla cikariz.
AYDIN1985 17.01.2010, 13:30 Ve Mac basladi! YIGIDOLARA BASARILAR DILERIZ...
sivaslihakan 17.01.2010, 13:34 akin
ugur yasin hayro faruk
musa ibrahim
taider
herden erman
kamanan
kadromuz böyle
yener_sahin 17.01.2010, 13:46 Çok net iki pozisyonu değerlendiremedik.Nabil in vurduğu şutu kaleci çıkardı.Ermanın vurduğu şut ise savunmadan döndü...
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 13:50 bence hala iyiye giden birsey yok 20 dakika gecti hala bir gol yok bu da ne kadar aciz oldugumuzun acik ve net gostergesidir uzulerek soyluyorum
nasıl bir savınma bu anlamıyorum ben ya, yarım saat dayanamadan golü yedik
etti 0-2 gitti bu maç artık allah belasını versin hepsinin
ugur yasin hayro faruk
savunmaya bak vay anasını sayın seyirciler evlere şenlik
forvet yok !! neden oynatılmaz bu almancı forvet
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:04 gorunen koy klavuz istemez soylemistim gidis iyi degil giresun S 0-2 G one gecti yazik bu takima ALLAH rizasi icin birileri sahip ciksin bu takim a yoksa cok kotuye gidiyor
yazıklar olsun ................
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:06 hatta gorulen oki ruyamizda dari gormeye devam edecegiz
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 14:10 Sivasspor:1 Giresunspor:2 Gol: Erman Sivasspor
Daha bu maç bitmedi. Hadi Yiğidom!
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:12 cok sukur bir gol atabildik simdi sivas 1-2 giresun oldu insallah birkac gol daha atariz da rezil olmaktan kurtuluruz
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:13 cok sukur bir gol atabildik simdi sivas 1-2 giresun oldu insallah birkac gol daha atariz da rezil olmaktan kurtuluruz demeye kalmadan giresun 3. golunu atti
yeter artık ,ayıptır ayıp bu şehir bunu haketmiyor
Gol yedik bu ne ya 2 lig takımını yenemiyorsak kendi evimizde Ligden düşeriz böyle gidişle
yigidomustafa58 17.01.2010, 14:16 durum 1-3 nasıl iştir bu anlamadım ben dakika 45
birdokuzaltiyed 17.01.2010, 14:20 Yazıklar olsun... Yazıklar olsun.... Yzaıklar olsun... YUUUUUUUHHHHHHHH.YAZIKLAR OLSUN .... KEPAZELİK BU... YAZIKLAR OLSUNNNNNN...
Kendi sahanda 3 gol yiyorsun ve bir alt lig takımından... Hey gidi Bilica sen nelere kadirmişsin bee... Anlaşılan o ki bizim takımın defans kurgusunun da komple değişmesi lazım... Sadece Murat ve Sedat haricinde...
gönlüm5873 17.01.2010, 14:22 Olur yenilebilirizde hemen bela okumakmı gerekiyor?Sakin olalım lütfen...
astaravisa 17.01.2010, 14:22 vay anasını yaa. bide Trabzonsporu yeneceğiz diyoruz :mad:
Elbeyliliyiz 17.01.2010, 14:24 Fikret ünsal beyefendiye armagan ediyorum bu üc golü. Milletvekkileriynen ugrasmaktan kendi isini yapmayi unutmus yazik... Ne hale düstük...
SempaticH 17.01.2010, 14:24 yav kardeşim defansa bak be faruk uğur hele hele yasin bu ne kardeşim mahalle takımına bile koymam
ofozturk 17.01.2010, 14:25 tüh be. aldıgınız paranın hakkını verin biraz. utandırıyorsunuz bizleri. ne yapın edin alın şu maçı
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 14:25 Her işte bir hayır vardır. Eğer farklı yenseydik, tamam transfere gerek yok diye düşünülebilirdi. Bu maçta yensek de yenilsek de , yediğimiz 3 gol defansa , atamadığımız goller de forvete takviye gerektğini gösteriyor. İki transfer de kaliteli ve tecrübeli isimler olmalı. Bu transferlerden sonra yine birkaç maç taraftarın sabretmesi gerekiyor. Oyuncular birlikte oynamaya alışacaklar. Giresuna yenilirsek üzülürüz evet ama asıl mesele lig maçlarında kaybetmemek. Bu maç alacağımız son büyük ders olur inşallah. Bir daha da sahamızda mağlup olmayız.
özsivasli1903 17.01.2010, 14:27 yönetim ne yapip edip iki defans oyuncusuyla görüsüyoz diyolardi onlari alamsi lazim... birde forvet kesin alinmali bu takima... orta saha süper ama her gecen top gol pozisyonu olursa orta saha ve forvet hatta kaleci ne yapsin...
defansa adam sart biraz paraya kiyalim lütfen...
SempaticH 17.01.2010, 14:27 bu takım böyle inat edilirse kesin düşer boşuna maça gitmeyelim bari giresun kim yav 3 tane gol yeniyor bakın şunu demeden geçemiyeceğim bu yasini görüyüm eğer yüzüne demezsem bana yazıklar olsun defol git be uğursuz derim bu ne be başımıza aslan kesildi geldi fıs oğlu fıs çıktı mahvetti takımıda halen biz onu koyuyoruz anlamıyorum
FANATIK YIGIDO 17.01.2010, 14:29 butakima diyecek birseybulamiyorum hala takima nerelere transfer ihtiyacivar gormuyolarsa bizneyapalim butakimi buhallere dusurenlere yaziklar olsun:mad:
yener_sahin 17.01.2010, 14:31 Defans evlere şenlik.Hayrettinin ayağından kaçırdığı 2 top 2 gol...
bu hayretin çok hayretin gerçekten yeter be kazma adamm.
Bu Yasin kim oluyor kardeşim her maç her maç ilk 11'de.
Farkında olmadan Rio Ferdinand'ımı transfer ettik her maç ilk 11'i banko.
Bu adam defans değil futbolcu bile olmazmış. bunu kim ne akla futbolcu yapmış.
Ne diye bunu ta süper lig'e kadar çıkarmışlar.
Aziz bize öyle bir kazık attıki bir türlü çıkaramıyoruz.
Bizde Aziz'e öyle bir hediye verdikki ne kadar sevinse azdır.
Bu Yasin'i Yıldırım Demirören bile transfer etmedi. bizim yönetime ne olduda bu adamı aldı.
Takıma verdiği zarar bir değil beş değil. Ligden etti kupadan da edecek.
Verdiği maddi zararın haddi hesabı yok. yasin 5 milyon lira edermi sorarım yönetime. 5 bin Euro bile vermem ben şahsen.
siz hangi akla bu adamı bu takımda oynatırsınız anlamak mümkün değil.
bilica-tum-mehmet yıldız
bu üç oyuncu=geçen seneki sivasspor
başka söze gerek yok , el birliğiyle takımı dağıttılar planlı olarak ben buna inanır bunu söylerim, hepsi planlı bu işlerin biz istedğimiz kadar bi yerlerimizi yırtalım. Sivasspor hem kupada hem ligde gidebilirmi sizce? öncelik küme düşmemek, bu maç bile planlı dyesim geliyor artık (iddaada giresun oranına bakın derim ilk yarı-ikinci yarı 2-2 kaç veriyor), yuh artık
bu defansa noluyor Allah aşkına. asıl transfer gerekliyse defansa gerekli.
yıldız beldesi 17.01.2010, 14:35 bu ne ya offf dandik giresuna da mı yenilcez ne yapmaya çalışıyolar anlamıyom ki
yigido yakup 17.01.2010, 14:38 duydugumuza göre gol paslari hayrettinden ama millet yasini elestiriyor.
hayrettin solda mac basi bir gol attiriyordu ortaya gecti 2 ye katladi istikrarli cocuk
yıldız beldesi 17.01.2010, 14:38 bu defansa noluyor Allah aşkına. asıl transfer gerekliyse defansa gerekli.
haklısın bilader ne olcak bakalım
Cidden 1-3 mü ? Şimdilik ??? eğer böyleyse Muhsin hoca istifa
58isML58 17.01.2010, 14:41 Penalti veee Gollllll Allah im bu mac bizim olacak insallah......................
Yannick Kamanannnnnnnnnnnnnnnn
yıldız beldesi 17.01.2010, 14:41 ya ligden düşeriz yada işleri son sınavlara bırakmış öğrenci gibi son zamanlarda ligde kalmaya çalışırız. inşallah yanılırım da üst sıralara erkenden tırmanır düşme potasından kurtuluruz
serserilerin_prensi 17.01.2010, 14:41 52 dakika yannic kamanan penaltıdan 2.gölümüzü attıı hadi yiğidolarrrrr
yener_sahin 17.01.2010, 14:42 2-3 gol penaltıdan kamanan...
serhatcan 17.01.2010, 14:42 YAV ARKADAŞLAR TARAFTARI TAKAN KULÜPMÜ VAR. SİZ KENDİNİZİ NEDEN YIRTIYORSUNUZ. KULÜPLWER BORÇ BATAĞINDA,BORCU OLMAYAN KULÜPLERDE ELBETTEKİ BİRKAÇ BAŞTAKİ YÖNETİCİLERİN CEBİ DOLACAK. ADAMLARIN İDDAA YA 1 MAÇ SATMASI 2 FUTBOLCUNUN YILLIK ALACAĞIDIR. SİZ NEDEN TARAFTAR OLARAK KENDİŞNİZ YIRTIYORSUNUZ Kİ.YILDA İDDA YA 5 MAÇ VERSE AL SANA FUTBOLCU GİDERİ. AKILLI OLUN KİMSE TARAFTARI ŞEHRİ DÜŞÜNMEZ.BÜLENT UYGUN ÖRNEĞİ ORTADA.
58isML58 17.01.2010, 14:42 Cidden 1-3 mü ? Şimdilik ??? eğer böyleyse Muhsin hoca istifa
Arkadasim yasina veriyorum bir macla hoca belli olmaz kiniyorumm seni.........
yaralı yiğido 17.01.2010, 14:42 arkadaşlar ben sivassporu bıraktım sitedende ayrılıcam yeter artık
neyse 3 2 olduda bari berarerlik
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:43 akin
ugur yasin hayro faruk
musa ibrahim
taider
herden erman
kamanan
kadromuz böyle
GARDAS SAGOL KADROYU YAZDIGIN ICIN EGER KADRO BUYSA EN BASINDAN 5-0 YENIK BASLAMISIZ KADROYA BAKARMISIN ERMAN UGUR KAVUK YASIN GITSIN COBANLIK YAPSINLAR KARDESIM YESIL SAHALARI KIRLETMESINLER
s_mayster 17.01.2010, 14:45 Yuh be kardeşim artık yuh bee... bu taraftar nereye kadar dayansın bu takıma... takıma destek olsun diye taraftar kredi kartları alıyoruz formalar alıyoruz her yerede milletin ağzında üç büyükler varken biz sivassporluyuz diye bağırıyoruz ama bunlar mahalle arası takım gibi çıkıp oynuyorlar... Yeter artık oynamayın bunca insanın gururu ile herkesi isyan noktasına getirmeyin.... En başta Futbolun f si olmayan yasin i ve beş yaşındaki çoğugun kontrol edeceği topları ayağının altından kaçıran hayrettini bir an önce bu takımdan göndermeli ve mutlaka defansa çok sağlam iki adam alınmalı ki seneye bank asyada bile şansları olsun....
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:45 SIVAS2-3 GIRESUN HADI HAYIRLISI BAKALIM
INSALLAH CIKARIZ BU REZALETIN ICINDEN
SenSetik 17.01.2010, 14:46 inşallah alacaz bu maçıda sattılar diyenlere inat !!!!!!!!!!!!!!
serserilerin_prensi 17.01.2010, 14:48 3-3 oldu diyolarrrr dogrumu yaaaa
gönlüm5873 17.01.2010, 14:49 Bu takım düşmez,hemen bir maça bakıp bu kadar karamsar olmaya gerek yok...
Arkadasim yasina veriyorum bir macla hoca belli olmaz kiniyorumm seni.........
Bir maç mı? Ya dalga mı geçiyorsunuz, Denizli maçında adamların biri %100 gol, diğeri tartışılabilir 2 golü verilmedi..
Son Ankaragücü maçında kendi kalelerine gol atmasalardı maç 2-2 berabere bitiyordu..
Oynadığın takım kim Giresunspor? İkinci lig takımı, sen birinci lig takımı, ha şunu desenizki her maç kazanıyoruz, ligde iyi yerdeyiz o yüzden bu kupayı önemsemiyoruz anlarım ama ne ligde, ne kupada ne ligde muhsin hoca geldikten sonra ne değişti?
bugüne kadar hep destek verdik hocaya ama biraz gerçekci olmak lazım..
Geldi geleli transfer diyor, alacağız diyor ama yok .. Eğer Giresundan kendi sahanda 3 tane yiyorsan oturup düşünmek lazım..4 Eylül Sivasın kalesidir ve giresundan 3 tane yiyorsun var mı böyle birşey??
Abdullah niye oynamiyor sakat mi?
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 14:52 bilica-tum-mehmet yıldız
bu üç oyuncu=geçen seneki sivasspor
başka söze gerek yok , el birliğiyle takımı dağıttılar planlı olarak ben buna inanır bunu söylerim, hepsi planlı bu işlerin biz istedğimiz kadar bi yerlerimizi yırtalım. Sivasspor hem kupada hem ligde gidebilirmi sizce? öncelik küme düşmemek, bu maç bile planlı dyesim geliyor artık (iddaada giresun oranına bakın derim ilk yarı-ikinci yarı 2-2 kaç veriyor), yuh artık
SENIN AGZINA SAGLIK HEMSERIM TAKIMIN TEKNIK DIREKTORUD E BILICA TUM VE MEHMET YILDIZMIS YONETIMIDE FUTBOLCUSUDA
GERISI BOSUNA OGUNUR DEFALARCA YAZDIM BUNLARI KIMSE DIKKATE ALMAMISTI COK SUKUR AYNI FIKIRDE OLAN BIRI NE RASTLADIM
58isML58 17.01.2010, 14:53 Bir maç mı? Ya dalga mı geçiyorsunuz, Denizli maçında adamların biri %100 gol, diğeri tartışılabilir 2 golü verilmedi..
Son Ankaragücü maçında kendi kalelerine gol atmasalardı maç 2-2 berabere bitiyordu..
Oynadığın takım kim Giresunspor? İkinci lig takımı, sen birinci lig takımı, ha şunu desenizki her maç kazanıyoruz, ligde iyi yerdeyiz o yüzden bu kupayı önemsemiyoruz anlarım ama ne ligde, ne kupada ne ligde muhsin hoca geldikten sonra ne değişti?
bugüne kadar hep destek verdik hocaya ama biraz gerçekci olmak lazım..
Geldi geleli transfer diyor, alacağız diyor ama yok .. Eğer Giresundan kendi sahanda 3 tane yiyorsan oturup düşünmek lazım..4 Eylül Sivasın kalesidir ve giresundan 3 tane yiyorsun var mı böyle birşey??
Arkadasim anliyorum seni ofkelisin ama Muhsin hoca naapsin takimi aldiginda zaten batmis bir drumdaydi oda cikartmaya calisiyor elinden geleni yapiyor bu seneki hedef turkiye kupasinda gelebildigimiz kadar iyi bir yere gelip kasaya para koymak ve ligde tutunabilmek lutfen sakin olalim biraz......
Valla eğer Giresundan 4 eylülden 3 tane yediysek isterse Sivasspor 5 tane atsın.. Bir önemi kalmadı ...
serhatcan 17.01.2010, 14:54 bülent uygun. eserinle övün. şimdi kalkar,bak ben gittim takım sürünüyor da dersin: ama sivas halkı aptal değil. bu takımı sen yaptın ve bombayı musin hocanın kucağına verdin. şimdi avuçlarını ovuyorsundur. sivaslılar,sivas halkı mitingler yapar beni çağğırır diyorsundur. ve bende giderim astğım astık kestiğim kestik misali sivassporu yerim bitiririm nasılsa onlar çağırdı bişey demezler diyorsundur.
Besyo_cu 17.01.2010, 14:54 Hayrettin ilk yarı takımı mahvetmiş :( 2 gol onun yüzünden gelmiş...
carizma0658 17.01.2010, 14:54 yigido şakanın zamanı degilllllllllll
HasreT5878 17.01.2010, 14:55 telaşlanmayın...no panik.....:)
takımın arkasındayız bu takım düşşmezzz....
SenSetik 17.01.2010, 14:55 beşiktaşta satıyor değilmi 3 maçtır? yazıklar olsun böyle tarafatara...
astaravisa 17.01.2010, 14:57 bülent hocayla ne alakası var be.
yönetim satmasaydı adamları.
yigido yakup 17.01.2010, 14:57 [QUOTE=58isML58;598203]Arkadasim anliyorum seni ofkelisin ama Muhsin hoca naapsin takimi aldiginda zaten batmis bir drumdaydi oda cikartmaya calisiyor elinden geleni yapiyor bu seneki hedef turkiye kupasinda gelebildigimiz kadar iyi bir yere gelip kasaya para koymak ve ligde tutunabilmek lutfen sakin olalim biraz......[/QUOTE
sakin olalimda bülent uygunu ersen yasin hayrettin inadi bitirdi ve aynisini muhsin ertugralda yapiyor allah tan ersen gitti yasin biraz düzeldi ama ya hayrettin bu formuyla amatör takimda oynayamaz oynatan adamin hocaligindan süphe etmek herkesin hakki.hele birde göbekte oynayan murat sözgelmez gibi her zaman hazir adamin varsa.muhsin hoca kendine verilen krediyi tüketmek üzere transfer sezonu kapaninca tutunacak dalida kaqlmayacak.
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 14:58 Madem Murat Sözgelmez oynayabiliyordu, Hayrettin i neden stopere koyarsın? 3 golden sonra alıyorsun oyundan. Hem Hayrettini kaybediyorsun, yuhalatıyorsun, hem de 3 gol yiyorsun. Murat, Yasin , Uğur ,Hayrettin le başlanmalıydı. Ya da Hayrettinin yerine Faruk sol bek başlardı.Hayrettinle Farukun maçlarda anlaşamadığı belli. Biri oynasın şunların. İkisini aynı anda takım kaldıramıyor. Ligde kalma yolunda Muhsin Ertuğralın oyuncu tercihleri de belirleyici olacak.
tam bir şoktayım 3 tane gol yedik giresundan evimizde olur şey değil
Muhsin Hoca ne yapsın!! 5 tane futbolcu aldı.. Ne için aldık .. Giresundan kendi evimizde 3 tane yiyelim diye mi? Bu saatten sonra 5 tane atsakta hiç bir önemi yok .. Ya karşımızdaki Galatasaray, Fener, Beşiktaş olsa neyse..
Berkkaya5858 17.01.2010, 15:03 giresunda üç gol ye sonra da ben takımım de hadi be sen de
Abdullah Dereli niye oynamiyor sakat mi yav?
Bilen yok mu?
Elbeyliliyiz 17.01.2010, 15:05 Hayrettin abi bu takimi batiracaksin yasin ile seni bülent in takimina gidin güle güle
yigido yakup 17.01.2010, 15:06 muhsin hoca sen hic maclari izlemiyormusun hayrettin sana kac mac kurtardi onu neden hala 11 de oynatiyorsun.al a.2 takimindan onlarin yaptigi hata zorumuza gitmez birde hata yapan oyuncu sahada oldukca digerlerinin oynama ve mücadele sevki kirilir bunlari senin bilmen iyi analiz etmen lazim.
Sinirli olmamak elde mi? Yeni transferler de oynuyormuş.. Eeee demek ki kumaş iyi yamanmamış.. Bakalım ne zaman kumaş yamayı tutacak..
58isML58 17.01.2010, 15:08 beşiktaşta satıyor değilmi 3 maçtır? yazıklar olsun böyle tarafatara...
Arkadasim iste bende bunu anlatmaya calisiyorum neden hemen boyle karamsarlasiyorsunuz ki ? sakin olalim biz bu takimi birtek supeligde son 2 senedir sampiyonluga oynadigi icin tutmuyoruz biz Sivasliyiz........
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 15:12 HEMSERILERIM HADDIM OLMAYARAK VEN DIYORUMKI GIRESUN SAHAMIZDA DUZ GECIYORSA UC GOL ATIYORSA BIZ YANI BU ANLAYISLA BIZ
BURSA MACINDA NE DURUMA DUSERIZ ACEBA YA TRABZON DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM VE BIRKEZ DAHA TEKRARLIYORUMKI BU TAKIMDA ERMAN YASIN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUK GIBILERINDEN BIRI BILE YER ALSA BU TAKIM ARTIK BIRSEY YAPAMAZ BEN KANAAT GETIRDIM FRANSA DA BIR AMATOR TAKIMDA ANTRENORLUK YAPIYORUM AKTIF OLARAK BU SAYDIGIM TOPCULARI TOPCU DIYE BURAKIN TAKIMI KULUBE BILE SOKMAM ISTANBUL TAKIMLARI COK GUZEL PLAN YAPMISLAR SIVASSPOR U DAGITMAK ICIN BUYUKSEHIR TUM VE SILLAYI FENERDE BILICAYI MEHMETIDE ALLAH BILIR FENERIN DOKTORU OZELLIKLE BOYLE YAPMISTIR ELINIZE SAGLI SAYIN YONETIM DUSMAN OLSANIZ BU TAKIMA BOYLE ZARAR VEREMEZDI NIZ
SenSetik 17.01.2010, 15:12 Arkadasim iste bende bunu anlatmaya calisiyorum neden hemen boyle karamsarlasiyorsunuz ki ? sakin olalim biz bu takimi birtek supeligde son 2 senedir sampiyonluga oynadigi icin tutmuyoruz biz Sivasliyiz........
bende aynı şeyi söylemeye çalışıyorum kardeş...bu takımda çok eksik ve düzeltilmesi gereken şeyler var...zamanla olacak bunlar..real madrid 3. lig takımına as kadrosu ile 4-0 yenildi arkadaşlar...ikinci maça 10 tane atacağız diye çıkıp son dakika golüyle 1-0 yenebildi ancak....böyle şeyler olur olacakta...ama böyle bir başkana böyle bir teknik adama maç satıyor demek kadar utanacağım bir şey yoktur...Sivasspor taraftarı iseniz bu başkana ve teknik adama sahip çıkacaksınız...TARAFTARLIK KENDİ TAKIMININ DEĞERLERİNE ÇAMUR ATMAK OLAMAZ!!!!!!!!
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 15:12 Oleeeey! 3-3 Musa Aydıııııııııın!
Arkadasim iste bende bunu anlatmaya calisiyorum neden hemen boyle karamsarlasiyorsunuz ki ? sakin olalim biz bu takimi birtek supeligde son 2 senedir sampiyonluga oynadigi icin tutmuyoruz biz Sivasliyiz........
Benim imzamda ne yazıyor.. "Küme düşsende hep Sivaspor" .. ama bu kadarda olmaz ki.. Nedir bu ya ..Giresundan kendi evinde 3 tane yiyorsun?
bu arada 3-3
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 15:15 COK SUKUR SU MUSA GOL ATABILDI INSALLAH DEVAMI GELIR ONUN TILKILIGINE COK IHTIYACIMIZ VAR
SenSetik 17.01.2010, 15:15 haydi koçlarım, bir gol daha !!!!!!!!!!!
kilicaslanism 17.01.2010, 15:17 3 oldu
hadi 4 olsun
yazik bize
kilicaslanism 17.01.2010, 15:17 3 oldu
hadi 4 olsun
yazik bize
58isML58 17.01.2010, 15:17 Usak bu mac bizim sabahtan beridir soluyorum halada soylemeye devam edecem bu maci alicazzzzzzzzzzzzzzz.......... .....
Ben bu TRT'nin.... Birazda Sivassporu anlatsa ölecekler sankii
levent87 17.01.2010, 15:19 gollllllllllllllllllllllllllll llllll 4-3
bonuce123 17.01.2010, 15:19 4-3 oldu super hayrettın bence yollanmalı
4-3 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy ama 3 tane yedik
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 15:20 4-3 Muraaaaaaaat Söööööözzzgggeeeeeellllmmeeeez ! Yarabbbiiiiim şükürler sana .
kilicaslanism 17.01.2010, 15:20 helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaal lan 4 oldu beeeeeeeeeeeeeee bizi bukadar uzmeden atsaydinizya bun 4 golu
SenSetik 17.01.2010, 15:20 nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?????????????????????????????? ?*
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?? ?????????????????????*
maç sattı diyenler nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz???? ?????????????????
ayıbınızla yaşayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
SenSetik 17.01.2010, 15:20 nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?????????????????????????????? ?*
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 15:21 BENIM GOZUMDE GIRESUN 3-0 KAZANMISTIR BU MACI KIMSE KUSURA BAKMASIN ADAMLAR EVIMIZDE UC GOL ATTIMI BIZE DIYECEK BASKA BIR SOZ YOK BENCE
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 15:22 COK SUKUR 4. GOL GELDI AMA YINEDE GIRESUN 3-0 GALIP BENCE
AYDIN1985 17.01.2010, 15:25 Iste Bu, 4-3 aldik bu Maci. zor bir mac olacak demistim. Galibiyetimiz hayirli olsun.
Bu maçta aklımda kalacak tek şey Giresunsporun kendi evimizde bize 3 tane gol attığıdır.
kiNgSiZe58 17.01.2010, 15:26 3-1 den 4-3 yapmak geçekten yürek ister ve bizim yiğidolar bunu gösterdiler
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 15:27 COK SUKUR BU KADARI BARI OLDU AMA SOYLEMESI AYIP BUZALADIK VALLAHA HEMDE EVIMIZDE
Besyo_cu 17.01.2010, 15:28 İşte bu yılmak yok. Hayrettın yoksa kolay kolay gol yemeyiz.
Takıma herşeyden önce stoper lazım artık transferi bitirin.
58isML58 17.01.2010, 15:28 nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?????????????????????????????? ?*
Ac bak abi ben sabahtan beri yirtiyom kendimi yenecek diye ac bak yazdiklarima... :D
Ben ole bir macta satmam takimimi Allah biliyor kalbimi..........
sivaslıkamber 17.01.2010, 15:29 ÇOK SÜKÜR YENDİK AMA BU TAKIMA BİR DEFANS LAZIM HER TAKIM GİRESUN GİBİ OLAMAZ
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 15:29 Dost ( Gerçek Taraftar) Kara Günde Belli Olur. İnanılmaz olumsuz yorumlar yapan arkadaşlar , Hayroyu takımdan kovanlar, Sivassporu bırakanlar, maçın bitmesini beklemeden yuh çekenler, Muhsin istifa diyenler, İdaaya bakın diyenler... . Şu yorumlarınızı Allahınızı severseniz bir daha okuyun şimdi.
Takımın her oyuncusuna, hocaya ve yönetime sahip çıkalım.Koruyalım. Sivasspor ligden ancak bir şekilde düşer. Hoca, yönetim ya da oyuncuların morali, konsantrasyonu bozulur ve iş yapamaz hale gelirlerse.
Öyleyse yorumlarda yapıcı olalım.
Besyo_cu 17.01.2010, 15:30 nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?????????????????????????????? ?*
++++++++++++++++++++++++++++++
Yendik ama 3 gol yedik acilen defans lazım Yasin acilen gitmesi lazım ve acilen yeni oyu8ncu alınması lazım ben bile defans eksiğini görüyorum ama bir türlü görmediler
yıldız58im 17.01.2010, 15:33 kazanmak önemli idi yola devam... sivas yavaş yavaş geliyor... bekle bizi avrupa...
Bestepeli-58 17.01.2010, 15:34 sivaslı sivasspor takım kaptanına küfür etmez bu mac unutulur bu olay unutulmaz yazık bu bizim evladımız 1 sivaslı takımda onuda yolayın rahatlayın
gönlüm5873 17.01.2010, 15:34 Hala takdir etmeyenler var yazık,2-0 dan 4-3 olmuş maç,galıba metamatık dersıne ingilizcecı girmiş...:)
SenSetik 17.01.2010, 15:36 biliyorum İsmail...lafım sana değil zaten.....
58isML58 17.01.2010, 15:37 Dost ( Gerçek Taraftar) Kara Günde Belli Olur. İnanılmaz olumsuz yorumlar yapan arkadaşlar , Hayroyu takımdan kovanlar, Sivassporu bırakanlar, maçın bitmesini beklemeden yuh çekenler, Muhsin istifa diyenler, İdaaya bakın diyenler... . Şu yorumlarınızı Allahınızı severseniz bir daha okuyun şimdi.
Takımın her oyuncusuna, hocaya ve yönetime sahip çıkalım.Koruyalım. Sivasspor ligden ancak bir şekilde düşer. Hoca, yönetim ya da oyuncuların morali, konsantrasyonu bozulur ve iş yapamaz hale gelirlerse.
Öyleyse yorumlarda yapıcı olalım.
Arkdasim sana 100% katiliyorum takimi birakanlar muhsin hoca istifa diyenler idda war diyenler yazdiklarinizi birdaha okuyun ve utanin kendinizden birde Sivasliyiz Sivassporluyuz diyorsunuz..........
Ahh.. be simdi Sivasta olup cosmak vardi taratfarla....:d
Bestepeli-58 17.01.2010, 15:41 bir mac kazandık cok şey kaybetik bu taraftar taraftar değil topdan anlamayan rakibe calışan cahil aptal bir taraftar ne oldu itifa istediniz hayroya köfretiniz bu cocuk değilmiydi şanpıyonluga oynarken tekmeye kafa uzatan yazık hayrettin kardeşim sen sivaslı ve delikanlısın sana küfredenler sivaslı ve delikanlı degil aptallar sürüsü 1 tly bitet alıpta kendini adam sananalr eskişehir macına gitim gecen yıl adamalar 35 ytl verip bilet alıyor tezehurat yapıyor siz seyirci degil kösteksiniz bu takıma ben untanıyorum bu taraftardan
kim ne derse desin bu oyunla bu zihniyet bu oyuncularla evinde Giresundan 3 yeyip zar zor yenen Sivassporun yeri Bank Asya ligidir
kim ne derse desin bu oyunla bu zihniyet bu oyuncularla evinde Giresundan 3 yeyip zar zor yenen Sivassporun yeri Bank Asya ligidir
ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun??
yeri bankasyaymis soze bak hey allahim:mad:
58_babacan_58 17.01.2010, 15:44 3 AVANS 4'TE BİTER DEDİK YENDİK AMA NASIL YENDİK BU DEFANS BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞMESİ LAZIM BU DEFANSLA LİGİN SONU KÜMEDİR BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR...!
carizma0658 17.01.2010, 15:44 şuan için sadece ohhhhhhhh diyebilirim
Rakip zor ya da kolay olsun takım maçı bırakmamayı öğreniyor.Allah razı olsun hepsinden ben ileride yeni transferlerin tamamı takıma oturduğunda çok daha iyi bir takım bekliyorum.Burada takımı yerden yere vuranların ne diye tutmaya devam ettiğini de anlamış değilim.Arkadaş bizde tutmaz söversek kim tutacak bu takımı,memleketinin takımı bu benzemez başka sevdaya.Her neyse inşallah gruptan çıkar ve Türkiye kupasında iyi işler yaparız
,başarılar Sivas'ım...
esentepeli58 17.01.2010, 15:48 hayrettin mahvediyor bizi:mad:
konartr58 17.01.2010, 15:49 maçın ilk yarısını izledim.Muhsin ertuğral hocamız takımın aortu bozulmuş diyordu.sadece oyuncuların değil taraftarında aortu bozulmuş.taraftarı bu kadar başı boş bırakılması doğru değil.
sivasspor yönetimi taraftarı bilinçlendirici ve takıma sahip çıkıçı bir motivasyona getirmedikce futbolcular ile taraftar arasında kötü şeyler gelişebilir.taraftar birbirine girebilir.
evet sayın başkan taraftarıda ihmal etmeyiniz bu konuda acilen bir toplantı yapmalısınız taraftarın görüşlerini almalısınız.
carizma0658 17.01.2010, 15:51 hiçbir kulübü kücümsemem ama ne yalan söyleyim giresunun bizi bu kadar heycanlandıracagı alkımdan asla gecmedı onlarıda tebrık ederım yanlız defans çok zayıf acil önlem alınması gerek
stutgart58 17.01.2010, 15:52 bakin ben diyorum ki eger biz bu yayin gelirlerinden gelen 7 bucuk milyon dolarla ve bu fortisden kazandigmiz 250 bin dolari da ustune koyup cok saglam 1 tane stopper 1 tane de sol bek alirsak hayrettinin yerine ...takim bu sene kumede kalir seneye de yine zirveye oynayan bir takim olabilir hemde bu sefer cok saglam bi sekilde cunku bu sefer cok kaite adamlar var takimda yani buyuk paralara satabilcegmiz erman gibi kamanan gibi oyuncularin degerler artar ....ama defans sart muhsin hoca defans olamdan messi de gelse kurtaramaz cunku yedignden bi fazla atmak her zaman olmayabilir
noname87 17.01.2010, 15:54 biz defansa adam lazım dedikçe orta sahaya 3 tane adam alındı keita ortalıkta yok zaten zita milli takım kampında dönücek mi belli değil 2hafta kaldı ilk olarak almamız adam hala ortada yok yasinle sedatla farukla bu takımdan bir şey olmaz daha neyin ısrarı anlamadım her maç bu adamlar oynuyor :mad:
aslanefe58 17.01.2010, 15:55 arkadaşlar belki erken ama maça giden varsa yeni transferlerin oyunu nasıldı..umut veriyorlar mı.. bilgi verirseniz seviniriz.
bu takıma stoper değil sol bek lazım, yuh yani başka birşey demiyorum
karakocyakup58 17.01.2010, 15:59 arkadaşlar belki erken ama maça giden varsa yeni transferlerin oyunu nasıldı..umut veriyorlar mı.. bilgi verirseniz seviniriz.
ŞAHSEN BEN ELRİO YU ÇOK BEGENDİM NABİLDE EHH FENA DEGİL... KEİTAYI BEN GÖREMEDİM... SANIRSAM ODA GELMEMİŞ
YİGİDOKENTLİ 17.01.2010, 16:01 helal olsun yigidolara kazanmasini bildiler bizlerin yüzünü güldürdüler.
Metal Gear 17.01.2010, 16:02 Hayrettin ve Faruk kadro dışı kalmalı.adamlara 3 tane yoktan gol hediye ettik.tribünden birini çıakrıp sol beke koyalım,o ikisinden daha iyi oynar.
Takım gol yedikten sonra moral olarak çökmüyor,mücadeleyei asla bırakmıyor.Bu çok iyi.
Elrio:Tam yerinde bir transfer.basan,top çalan,adam eksilten,ara paslarını çok iyi yapan bir oyuncu
Taider:fena gözükmedi.O da iş yapar.
Bu arada Maraton A da bulunan bir grup şahıs küfür etmekten başka ne yaptı,tribünleri geröekten başka ne yaptı bilmiyhorum.
YİGİDOKENTLİ 17.01.2010, 16:05 ben hocanin yerinde olsam gelecek iki ismide defansa yaparim 1 yerli fovret daha lazim bu takimi ondan sonra kimse tutamaz hayretine yapini kiniyorum arkadaş hatasiz kul olmaz o bizim memleketimizin cocugu taraftar olarak herkesin özür dilemesi lazim.
kazandık ya gerisi önemli değil benim için şu an.
YİGİDOKENTLİ 17.01.2010, 16:12 BEN BİR ÖZSİVASLİ SİVASİN İÇİNDEN OLARAK ALMANYADA BİR TARAFTAR OLARAK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAYRETİM YERLİKAYAYA HATASİZ KUL OLMAZ.
Yendiğimiz takım Milan mı? Anderlecht mi? Real Madrid mi?
Nedir bu sevinç ya?
İkinci lig takımlarının birisinden kendi sahanda 3 tane yiyorsun, sonra 4 tane attık diye seviniyorsun?
İlginç..
sandal5877 17.01.2010, 16:16 maçın bitimini beklemeyip işi küfüre vardıracak kadar sözde taraftarlar utanmıştır heralde bu takımın başarılı olmasını herkez cok istiyor ama terbiye sınırları içinde.
takıma teknik heyete yöneticiye sahip cıkıp arkalarınada olmazsak her kötü sonuç
sonrası sivaslıya yakışmayacak şekilde tepki korsak yarın o umutla sivasın başarısı için gecesini gündüzüne katan insanlarıda takımdan uzaklaştırmış olmazmıyız.
bu takım hepimizin. iyi gününde nasıl yanındaysak kötü günündede yanında olup destek vermemiz gerekir bagırmayla küfürle baskıyla olacak olsaydı trabzon
hersene sampiyon olurdu...
Galibiyette emegi gecen terine akitan herkese tesekkürler. Takima katilan arkadaslar ve geleceklerin katkilari ile daha iyi olacak. Rakibimiz Bank Asya Takimi diye hafife alip Konusanlar Fenerbahceye sahayi dar eden tokat sporu unutmasinlar yine ordu spora baksinlar. Bank asyada 15. sirada ama kimseye kolay mac vermiyor Süperlig takimlarina ecel terleri döktürüyor.Kaldiki Tokat Spor bizim begenmedigimz futbolcularla ligi ve kupayi götürüyor.
Tabiki Takiminin Kötü sonuclar almasindan kaygi duyan arkadaslar bir bicimi ile duygularini ifade edecek ama kaya kazanamadik bu takim adam olmaz tarzindki yaklasimlarida kisi olarak haksiz görüyorum. hepimizin istegi olan takimin oturmasi ve güc kazanmasi kisa sürede olmasi dileyiyle...
Galibiyette emegi gecen terine akitan herkese tesekkürler. Takima katilan arkadaslar ve geleceklerin katkilari ile daha iyi olacak. Rakibimiz Bank Asya Takimi diye hafife alip Konusanlar Fenerbahceye sahayi dar eden tokat sporu unutmasinlar yine ordu spora baksinlar. Bank asyada 15. sirada ama kimseye kolay mac vermiyor Süperlig takimlarina ecel terleri döktürüyor.Kaldiki Tokat Spor bizim begenmedigimz futbolcularla ligi ve kupayi götürüyor.
Tabiki Takiminin Kötü sonuclar almasindan kaygi duyan arkadaslar bir bicimi ile duygularini ifade edecek ama kolay kazanamadik bu takim adam olmaz tarzindki yaklasimlarida kisi olarak haksiz görüyorum. hepimizin istegi olan takimin oturmasi ve güc kazanmasi kisa sürede olmasi dileyiyle...
KARDEŞLERİM, HEMSERİLERİM HEMEN KARAR VERMEYİN NE OLURSA OLSUN MAÇ 90 DAKİKA ACELE KARAR VERMEYİN ASLA BU HATAYI YAPMAYIN... VE SİVASSPOR' BİRAAZ OLSUN GÜVENİN TARAFTAR DEDİGİN TAKIMININ HER ZAMN YANINDA OLUR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE...
etzel1967 17.01.2010, 16:41 adet oldu...takım bir maç kaybeder, futbolcun bir gol kaçırır yada ıskalar ve o da gol olur...çamur hazırdır; sattılar...bu zihniyetteki adamların taraftarlıkla ne kadar alakalı oldukları ortada...şeref ve namus gibi kavramlar para yada başka bir şeye tahvil olmaz ve ölçülmez...insanlara kolayca kara çalma, çamur atma huyunuzdan vazgeçin...
üç gol de üç gol diyip tutturanları anlamıyorum...bank asyadaki takımlar o kadar dandik takımlar değil, bir kere rakibinize saygı duymayı öğrenin...bizden 30 sene önce giresunspor süper ligde oynamış...bunu biliyor musunuz??? evet takımın üç gol yemesi, pozisyon vermesi, defans hataları elbette eleştirilir ama bunu yaparken namusa şerefe dokunulmaz, rakibin onuruyla oynanmaz...azıcık nazik olalım...
yeni transferler hakkında yorum yapanlar ise bir alem...adam daha ilk kez oynuyor ALLAHTAN KORKUN YAHU...
bu arada bir kaç gün önce anlı şanlı fener iki alt kümedeki tokattan saraçoğlunda iki tane yemedi mi ve elinden zor kurtulmadı mı???
az mantıklı olun, taraftar olun...
oquzh4n58 17.01.2010, 16:55 allaha sukur kazandık baskana helal olsn aldı maratona yagmur altnda kalmadık buyuk başkan
Divriği58- 17.01.2010, 17:19 ORLANDO COLLENTES CONTELLAS NE OLDU ???????? Yoldamı hala YABANCI STOPER İSTİYORUZ BAŞKAN DUY ARTIK SESİMİZİ
az önce maçta olan babamla konustum,futbolcuların tam ısımlerını bımedıgı ıcın hangılerı oldugunu soyleyemedı ama yenılerın tek kelımeyle bızım takımın ustundekı oyuncular oldugunu soyledı.hayrettınle ılgılı cok sey soyledıde onları burdan yazmayayım:)ıkıncı yarı oyuna alınmamıs sanırım seyırcıler tarafındanda yuhlanınca moralı bozulmus...eee daha ne kadar tahammul beklıyodu hayret!
macı ızlemedıgım ıcın ben bıse dıyemıyorum,umarım lıg basladıgında defansa bı cozum bulmus oluruz.macı cevırmek cok guzel ama kendı evınde alt lıgden bı takımdan 3 yemekde hıc hos bı durum degıl!
burakpaşa 17.01.2010, 17:32 taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek... takım geriye düşünce lanet olsun,, şampiyonluğa oynaynca helal olsun replikleri gerçekten çok sıkıcı...
tam bi yahudi alameti:mad:
YİGİDOKENTLİ 17.01.2010, 18:22 VALLA TAKİNİN HARİKA OYNUYOR DEFANSTA ANLAŞMAZLİK VAR BİRAZ HAYRETİN İ BU MAÇTA DİŞLAMAK DOĞRU DEYİL HOÇA DEFANSA AKORT AYARİYPARA YİGİDOLARİ KİMSE TUTAMAZ ORTASAHA HARİKA OLMUS FOVRET E ADAM AKİLLİ BİR İSİM DAHA ALİRSAK BİZİ KİMSE TUTAMAZ YABANCİ HAKKİNİ DEFANSTAN YANA KULANSAK GÜZEL OLUR FORVET E İSE ADAM AKİLİ BİR FOVET ALSAK GÜZEL OLUR RAHMAN VE KANAMAN BİZİ SİRTLAR DURUMDA AGUTUDA İŞ YOK MUCADELİCİ AMA VALLA BUCASPORDA MEHMET BATTAL VAR BİRDE MURAT HACİOGLU BOŞTA BU İKİ YOULADA OLABİLİR RİZA HOÇA BU KONUDA BİZE YARDİMCİ OLUR BU MAÇTAN DOLAYİ TEBRİK EDERİM YİGİDOLARİ
VAVEYLA13 17.01.2010, 20:12 bir mac kazandık cok şey kaybetik bu taraftar taraftar değil topdan anlamayan rakibe calışan cahil aptal bir taraftar ne oldu itifa istediniz hayroya köfretiniz bu cocuk değilmiydi şanpıyonluga oynarken tekmeye kafa uzatan yazık hayrettin kardeşim sen sivaslı ve delikanlısın sana küfredenler sivaslı ve delikanlı degil aptallar sürüsü 1 tly bitet alıpta kendini adam sananalr eskişehir macına gitim gecen yıl adamalar 35 ytl verip bilet alıyor tezehurat yapıyor siz seyirci degil kösteksiniz bu takıma ben untanıyorum bu taraftardan
sonuna kadar katılıyorum. hayrettin kötü oyuncu değil sadece biraz daha moral olarak düzelmesi gerek yanına iyi bir-iki stoper alınnırsa ki sanırım diğer alınacak yabancılar öyle olacak o zaman düzelecektir. takım düzeldikçe moralmen oyuncular da düzelecektir. biraz daha sabredelim. herşey çok güzel olacak inşaallah.
yigidoss 17.01.2010, 20:47 Herkes Sivassporumuzun kötülüğünden bahsetmiş te Giresun gerçekten takdire şayan bir top oynadı, adamlar inanarak gelmişlerdi ve bütün varlıklarını koymuşlardı. Ben şahsen çok ama çok beğendim Giresunu. Hayrettin gerçekten çoook kötüydü ama daha da kötüsü kendi topçusunu ıslıklayan taraftardı. Muhsin Hoca Bu işi biliyor Elrio süper bir oyuncu Taider biraz eksik kaldı ama kumaşı belli iyi işler yapacak gibi duruyor. Takım ilk kez beni ümitlendirdi. 2-3 takviye daha olursa bu takım düzlüğe güle oynaya çıkar inşallah
kupa maçıydı, oynadığımız takım 2ligde oynuyor ama iyi konsatre olmuşlar maça.ilk yarım saatte defans hataları sivasın 3-1 geriye düşmesine neden oldu.ama ikinci yarı t.direktörün yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri sivasın mücadele gücünü arttırdı ve maçı kazandık.burada yeni transferlerden ikiksi bugun oynadı bence güzel bir transfer yapılmış, takımın defansına acil takviye lazım.orta saha iy, defans da düzelirse , bence ikinci yarı maçların çoğunu alırız.bir de taraftarımız vardı bugün, maratonun en sağında d tribününe kale arkasından bir grup taraftar geldi.takım lehine tezahurattan çok seyircilerin hepsine hitaben küfür dolu sözlerle tezahurat yapmalarını istediler.tribünde birliktelık yok, aynı tezahurat var, takım gol atınca taraftar çoşuyor, golden 5 dakıka sonra yine eskisi gibi sessizlik.bu takımın desteğe ihtiyacı var tribünlerin de tıpkı oyuncular gibi 90 dakıka formda olmaları gerek.taraftarı birlikte hareket ettirecek bir lidere ihtiyacı var.sanırım herkes anlamış olmalı.
ederecep 17.01.2010, 20:55 http://www.holigan.com.tr/st.php?p=17_sivasspor
mucahitbaba58 17.01.2010, 21:37 sevgili dostlar ve yigidolar biliyorsunuz dogru neyse o ,yani giresunu kucumsemis cogu ama sonucda futbol bu ve ne olacagi hic belli olmuyor giresunda iyi oynamis ve pozisyonunu degerlendirmis yani takimi kucumsemek gerekmez lutfen takimlari kucumsemeyin saygilar sevgiler aldigimiz uc puana sevinelim
superglam 17.01.2010, 21:39 Arkadaşlar daha önce söyledim ben giresun hafife alınacak bir takım değil. Çok yıpratıcı ve ani kontratak futbol oynayan bir takım. Bursa 2-1 yendi ama anası ağladı maç bitsin diye dua ettiler. 2 futbolcuları kırmızı gördü. giresunun gol atmadığı takım yok. 3-1 den her takım maçı dönderemez biz bunu başardık. Dolayısızyla SİVASSPORUN yıpratılmaya değil takdir edilmeye desteklenmeye ihityacı var.. 3-1 yenilirken nerdeyse herkes Sivassporu bırakacaktı.. Böyle taraftar olmaz. Başarılı bir takıma taraftar olmak çok kolaydır. Önemli olan bu zor durumlarda takımı yıpratmamamak.. Helel olsun yiğidolar dostları güldürdün düşmanları korkuttun..
Bu takım bana göre asla lig düşmez.. Bursadan ve Kayseriden aşağı kalır yanı yok. İkinci yarı tüm takımlar korksun bizden yenemezsekte yenilmeyeceğiz bu böyle biline.. Kolay maç yok.. Ayakta kalan başarır umut kesen ayakta kalamayan direnemeyen yenilir ve gider...
mucahitbaba58 17.01.2010, 22:22 bende katiliyorum hayrettin konusunda bazi arkadaslara o insan sonucda bizim memleketin insani genci delikanlisi onu hep bu sene kotu gibi gorduk ama o adamda istermiki boyle olsun adam moralmen yikilmistir bi kendinizi onun yerine koyun ben dusunemiyorum bile ne olursa olsun biz destek olmaliyiz zaten kotu yani varsa bunu teknik drektor bizden daha iyi gorecektir lutfen artik yipratmayalim SEVGILER HAYRETTINE
VAVEYLA13 17.01.2010, 23:16 taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek... takım geriye düşünce lanet olsun,, şampiyonluğa oynaynca helal olsun replikleri gerçekten çok sıkıcı...
tam bi yahudi alameti:mad:
gerçekten çok iyi tespit. bir takım başarılıyken herkes destekler önemlisi kötü günde de yanında olmak. bakın spor haberlerine geçen sene sivası konuşanlar şimdi haberlerde bile bahsetmiyorlar. bizim bizden başka dostumuz destekçimiz yok o nedenle takımımıza her zaman sahip çıkmalkıyız. özellikle şu günlerdde. ben her zaman takımımızın düzeleceğini düşündüm ve hala da aynı kanıdayım. yeni gelenlerle her şey daha güzel olacak.
Maçın ilk yarı bitiminde taraftarın tepkisne Hayrettin kaptanlık bantını atarak cevap verdi.Hayrettine yakışmadı taraftar daha ne yapsın aylardır ona destek verdi profesyonel bir futbolcu bunlara gögüs germeli ayrıca Muhsin Hoca onu stoper oynatıp Muratı yedek bırakması son derece saçmaydı az kalsın yaptıgı fantazinin kurbanı oluyoduk.
|