Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 17.01.2010, 14:58 http://resimzade.com/Show.html?i=16355&token=27844 (http://resimzade.com/Show.html?i=16355&token=27844)
Evimizde Giresunspor`a karşı 4-3 aldığımız galip geldiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında genel yorumunuz ?
................
carizma0658 17.01.2010, 15:02 sivasta maca gidenlerın dışında emınım kimse izlemedı ki macı yanlız defans çok zayıf acıl önlem alınması gerek ve giresunun bizleri bu derece heycanlandıracagı aklımın ucundan gecmezdi
_DeReBeYi_ 17.01.2010, 15:02 Maçın yıldızı kimdi ? elrio van heerden
Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin+Faruk Bayar
Maçta göze çarpanlar ? elrio van heerden nun takima cabuk alismasi
Ne gibi eksiklerimiz var ? defansa takviye yapilmadigi surece cok gol yeriz
hayrettini artık bu takımda görmek istemiyoruz.taraftar bıktı hoca ne zaman bıkacak.bank asya takımı karşısında ezildik.takım bir an önce düzelmeli futbol berbattı..:mad::mad:
58isML58 17.01.2010, 15:09 ARKDASLAR MACI SEYRETMEDIM KIMIN NASIL OYNADIGINI GORMEDIM AMA BUTUN MAC BOYUNCA SITEMIZDE YORUMLARA KATILMAY CALISTIM VE EN BUYUK EKSIKLIGIMIZIN BU MAC SIRASINDA BAZI KENDINI BILMEYEN KENDILERINE TARAFTAR DIYEN INSANLARIN SIVASSPOR UN IDDAYA KARISTIGINI,
LUTFEN ARKADASLAR KENDIMIZE GELELIM BIZ SIVASLIYIZZ.......
MeD_Turc 17.01.2010, 15:12 faruk bayar,ugur kavuk,hayrettin yerlikaya,yasin eger futbolcuysa ben insan degilim
_DeReBeYi_ 17.01.2010, 15:13 Maçın yıldızı kimdi ? HAYRETTIN+FARUK BAYAR
Maçın en kötüsü kimdi ? MUHSIN ERTUGRAL
Maçta göze çarpanlar ? TARAFTAR ILK DEFA TEPKISINI ORTAYA KOYDU
Ne gibi eksiklerimiz var ? HIC BI EKSIGIMIZ YOK SUPER TAKIM
:)))) Kardes sen maci kale arkasindami izledin diyecem ya kale arkasinida yagmur yagiyor diye maratoona aktardilar :)))
Elbeyliliyiz 17.01.2010, 15:14 Hayrettin kendine ceki düzen ver sabrimizi tasirma bizim ilk 5 macta cok iyi sonuclar almamiz lazim saygilarimla yeter artik gol yemek istemiyoruz...
_DeReBeYi_ 17.01.2010, 15:15 ARKDASLAR MACI SEYRETMEDIM KIMIN NASIL OYNADIGINI GORMEDIM AMA BUTUN MAC BOYUNCA SITEMIZDE YORUMLARA KATILMAY CALISTIM VE EN BUYUK EKSIKLIGIMIZIN BU MAC SIRASINDA BAZI KENDINI BILMEYEN KENDILERINE TARAFTAR DIYEN INSANLARIN SIVASSPOR UN IDDAYA KARISTIGINI,
Kardes maci izlemdiysen yorum yapma kim se muhsi hocayi istifaya cagirmadi hayrettine tepkimizi koyduk hak etti hayrettinin bu takimda yeri yok kaptanlik bandini yere atan adaminda yeri yok
İlk olarak ile başlıyım. İstekli ve çabuk bir oyuncu. Devamlı ileriyi düşünüyor. Ben beğendim. Ama biraz rahat oynuyor arkasındaki oyunculara özellikle ön liberolara iş düşecek.
Hayrettin formsuzdu. Kamanan isteksizdi. Nabil ısınamamış uyum sorunu var. Agbetu hiç yoktan iyidir. Hızıyla işe yarıyor penaltıda faydası oldu.
Takımımız yağmurlu havalarda nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor. Hocanın oyuncu değişikleri iyiydi.
Şu anda acil olarak stoper mevkisinde eksiğimiz var. İki tane defans oyuncusu alınması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca mutlaka bir santfor lazım. Hasan Kabze tarzında hareketli bir oyuncu lazım ileriye. Ön libero konusunda da biraz sıkıntı yaşayacağız gibi.
Maçın yıldızı kimdi ? elrio van heerden
Maçın en kötüsü kimdi ? faruk+hayrettin
Maçta göze çarpanlar ? elrio takıma çabuk alışması
Ne gibi eksiklerimiz var ? defans'a 2 tane oyuncu lazım
Metal Gear 17.01.2010, 15:19 Bazı molozkafalar 1-3 olunca maçı sattığımızı falan söylemiş herhalde.:)Sivasspor maçı sattı mı,cevabı sahada verdi ama sizin Sivasspor'u sattığınız kesin!Hoş onlar da belki herzamanki ikiyüzlülüğünü gösterip,Sivaslı ayağına yatan Trabzonsporlulardır.:)
Hayrettin bu takımdaki misyonunu tamamlamıştır.Yeni transferler çok iyi ayrıca gol yeyince çökmeyen bir takım var artık!
58isML58 17.01.2010, 15:21 Kardes maci izlemdiysen yorum yapma kim se muhsi hocayi istifaya cagirmadi hayrettine tepkimizi koyduk hak etti hayrettinin bu takimda yeri yok kaptanlik bandini yere atan adaminda yeri yok
Kardesim zaten ben mac hakkinda yorum yapmadim, tamam haytettin e tepkini koy ama kufretmeden tepkini koy ben sitede yorum yapan arkadaslar hakkinda yorumumu yazdimm.....
Istersen bir oku neler yazilmis mac boyunca sitede....
svsli585858 17.01.2010, 15:23 maçı izlemedim radyodan takip ettim skora bakarak iyi bi oyun sergilemediğimizi ve defansın 2. lig takımından 3 gol yemesi hala defansta sıkıntılar olduğunu göstermekte 2. lig takımı 3 tane atıyorsa süper lig takımları haşat eder defansımızı acilen defansa sağlam bi oyuncu transferi lazım diye düşünüyorum
defans'a transfer yapılması gerek bence.
yıldız58im 17.01.2010, 15:26 bizim takım geçen yıllar gibi kontrollü futbol oynamalı yoksa gol yeriz... defans mefans almakla olmaz bu iş... çapımız ne ki kardeşim. forvetimiz mehmet yıldız geri dönene kadar şeytan azapta... mehmet defansı orta sahadan başlatıyordu. hem forvet hem orta saha hem forvetti... yanına güçlü bir balili veya tum al sana taş gibi hucum... klup bu adamı kazanmak için servet ödenecekse, herneyse bedeli katlanıp takıma acil kazandırmalı... gerisi teferruat.
kiNgSiZe58 17.01.2010, 15:30 Hatırlıyorsanız, Hayrettinin yerine bir Defans Oyuncuyu sunmuşdum. Bazi Arkadaşlar Hayrettin Sivasli diye hep 11de oynamalı veya alt yapıdan yetiştiği için oynatılmalı diye yorumlar yazmiştilar. Şimdi soruyorum, değermi daha? Ben Ligin başladığında anlamışdım Hayrettinin pilli bitiğinin. Neyse uzun lafın kısası, Hayrettinin bölgesine Solak bir defans oyuncu lazım. Bu birkere şart. Yasin kendini toparladı. Muratda herzamanli gibi başarılı. Sedatın yokluğunu bir nebze anladık gibi..
Yediğimiz golleri çıkarmak sevindirici!
İkinci lig takımına 3 gol yedik o 2 gol atan oyuncuyu transfer edekim:D
muhsin koçak 17.01.2010, 15:36 ARKDASLAR MACI SEYRETMEDIM KIMIN NASIL OYNADIGINI GORMEDIM AMA BUTUN MAC BOYUNCA SITEMIZDE YORUMLARA KATILMAY CALISTIM VE EN BUYUK EKSIKLIGIMIZIN BU MAC SIRASINDA BAZI KENDINI BILMEYEN KENDILERINE TARAFTAR DIYEN INSANLARIN SIVASSPOR UN IDDAYA KARISTIGINI,HAYRETTIN E KUFUR ETTIGINI,MUHSIN HOCA ISTIFA DEDIGINI VE EN KOTUSUDE TAKIMI BIRAKIYORUM DIYE YORUMLARINI OKUDUM SOK OLDUMMMM.......
Ben stattaydım;Birincisi Hayrettine gösterilen tepkilere katılmamakla beraber asla küfürlü söz söylenmedi.''Hayretiin dışarı'' diye bağırıldı bi kaç saniye.Bu maç için söylüyorum Hayrettin çok hatalar yaptı,eğer hoca değiştirmeseydi daha kötü sonuçları olabilirdi.İkincisi asla ve asla Muhsin hoca aleyhinde bir tezahürat olmamıştır,''Muhsin hoca istifa'' diye bağırıldığını iddaa eden ve burada yazan kişi ya da kişiler alsınlar bu iddalarını münasip bir yerlerine soksunlar.Üçünsüde;''takımı bırakıyorum'' diyen kansızlara bir çift sözüm olacak ama ben içimdekileri yazamam,yazsamda yayınlanmaz.
DosSantosReİs 17.01.2010, 15:38 takım oturmya başlamış Van Heerden güzel iyi uyum sağlamış kamanan güzeldi fakat defanstaki daltonlar takımını egale etmek şart hayrettin ünide gezer hava atar sahada nal toplar bu yasin çakmak fenerin bize en güzel kazığı oldu. defans şart orlando transferi ne oldu yattı sanırım acilen iki yerli birde güzel bir yabancı defansa ihtiyacımız var diye düşünüyorum...
cılgınsivas58 17.01.2010, 15:41 Şu bi gerçekki acilen defans "forvet almamız lazım yoksa çok basit goller yeriz bunuda gördük Giresun'u bile zorla yeniyoz Allah sonumuzu hayretsin
Arif Coşkun 17.01.2010, 15:43 Giresun gibi bir takımdan 3 gol yemek, bence kısa sürede iyi bir çeki düzen vermek gerekir kendimize. Muhsin Hocayla takım henüz istenilen seviyeye yüselemedi, zamanla bunun olacağını, başta ligte kalmayı başaracağına inanıyor ve kupada artık gidebildigimiz yere kadar gideriz diyorum.
_DeReBeYi_ 17.01.2010, 15:44 Şu bi gerçekki acilen defans "forvet almamız lazım yoksa çok basit goller yeriz bunuda gördük giresunu bile zorla yeniyoz allah sonumuzu hayretsin
Sadece Hayrettin disari diye bagirildi
DEFANSA EN BÜYÜK YAPILACAK TRANSFER HAYRETTİNİN GÖNDERİLMESİ YETER ARTIK SABIR TAŞI ÇATLADI.NE KADAR SEVİYOR KENDİNİ ISLIKLATMAYI.
[QUOTE=58isML58;598287]ARKDASLAR MACI SEYRETMEDIM KIMIN NASIL OYNADIGINI GORMEDIM AMA BUTUN MAC BOYUNCA SITEMIZDE YORUMLARA KATILMAY CALISTIM VE EN BUYUK EKSIKLIGIMIZIN BU MAC SIRASINDA BAZI KENDINI BILMEYEN KENDILERINE TARAFTAR DIYEN INSANLARIN SIVASSPOR UN IDDAYA KARISTIGINI,HAYRETTIN E KUFUR ETTIGINI,MUHSIN HOCA ISTIFA DEDIGINI VE EN KOTUSUDE TAKIMI BIRAKIYORUM DIYE YORUMLARINI OKUDUM SOK OLDUMMMM.......
LUTFEN ARKADASLAR KENDIMIZE GELELIM BIZ SIVASLIYIZZ.......[/QUO
BEN MAÇTA İDİM AMA HOCAYI İSTİFAYA ÇAĞIRANI GÖRMEDİM NERDEN ÇIKAIRIYORSUN BUNALARI, BİRDE NE YAPMAK İSİYORSUN ANLMIYORUM. TAKIM YENİ KURLUYOR VE ELBET EKSİKLERİ OLACAK TRANFER ETTĞİMİZ FUTBOLCULARDAN SADECE 1 OYNADI. VE ARTI KARŞINDAKİ TAKIM KENDİNİ GÖSTERMEK İÇİN ÖLÜMÜNE TOP OYNADI BEN AŞHSEN TAKIMI BEĞENDİM
YİGİDOKENTLİ 17.01.2010, 15:46 takimda oynuyan herkesin ayagina sağlik yenik düştükleri takimi yenmesini bildiler helal olsun yigidolara defanstaki oyuncularimiz bir daha kortrolu oynarlarsa bu takim eski günlerine tekrar dönecektir yeni transfere gelince harika oyunculari aramiza kaan Muhsin hoçaya tşk .
58_babacan_58 17.01.2010, 15:49 MAÇIN EN KÖTÜSÜ HAYRETTİN BİRDE TAKIM KAPTANI OLACAK.BU TAKIMA BÜYÜK EMEKLERİN GEÇTİ AMA HAYRO ARTIK İŞ BAŞKA DOSTLUK BAŞKA HALİNE GELDİ İŞLER İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAZSAN BİZDE SENİ İSTEMEYİZ BU TAKIMDA .... MAÇIN YILDIZI ELRİO .AYRICA DEFANSA TAKVİYE LAZIM HEMDE ÇOK ACİL...........
esentepeli58 17.01.2010, 15:51 hayrettinle gitmez bu takım herkes biliyor onun zayıf hata yapacağını ve herkes ordan yüklenıyor ve malum gollerı yiyoz :mad:
Maçın yıldızı kimdi ? yannick kamanan, erman kılıç, elrio van heerden
Maçın en kötüsü kimdi ? hayrettin yerlikaya , yasin çakmak
Maçta göze çarpanlar ? yeni transferlerin uyum sağlaması
Ne gibi eksiklerimiz var ? defansa takviye lazım kesinlikle
Maç hakkında genel yorumunuz ? .....sivas ilk yarıda isteneni veremedi ama ikinci yarı cabuk toparlandı. güzel günler sivası bekliyo:)
konartr58 17.01.2010, 16:01 şimdi maçı izledim.
hayrettin üzerine giidldiği gibi kötü değildi.maç diziliş sistemiinden kaynaklanan bir durumdan ötürü toplar hayrettine sık geldi.bu demektirki orta saha iyi işlemedi.lütfen bu kısmıda iyi görelim
takım yerleşiminde sivasspor öne çok yüklendi.arkada az adam kaldı.hele gol yedikten sonra kapatalım diye takım çok açıldı.
yeni gelen oyuncular güzeldi.ama henüz onlara takım alışamamıştı.zaman içerisinde takımın yerleşmesini tamamlayacağını umuyorum.
bana sorarsanız en kötü taraftardı.bu taraftarı bilinçlendirecek bir çalışma olmadığı takdirde bu taraftar bu takımı kaldıramıyoru.başardan sonra başarısızlık taraftarı bozmuş olabilir ama taraftar takımın bir parçası olmaktan yoksun.asıl acil önlem bu konuda alınması gerekiyor.
taraftar takımı yönetmez takımı yönlendirir.hocam takımın da akaortunun yapılmasını isteyiniz.
Maçın yıldızı kimdi ? yannick kamanan, erman kılıç, elrio van heerden
Maçın en kötüsü kimdi ? hayrettin yerlikaya , yasin çakmak, faruk bayar
Maçta göze çarpanlar ? yeni transferlerin uyum sağlaması
Ne gibi eksiklerimiz var ? saglam bi defans lazım kesinlikle
biz sivaslıyız öyle kolay kolay pes etmeyiz...
58akif34 17.01.2010, 16:08 2. dakikada Kamanan'ın sağ çaprazdan sert vuruşunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
6. dakikada Feridun'un ceza alanı yayı üzerinden yaptığı vuruşta, top direğin yanından auta çıktı.
9. dakikada Taider'in ceza alanı dışından yerden sert vuruşta, kaleci Eser yatarak topu kontrol etti.
GOL 27. dakikada Giresunspor'un golü geldi. Giresunspor'un sağ kanattan gelişen atağında savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Evren, meşin yuvarlağı kale alanındaki Ricardo Suarez'e gönderdi. Ön direğe doğru hareketlenen Suarez, ayağının ucuyla topa dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1
GOL 30. dakikada konuk ekip Giresunspor, Suarez'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Suarez'in orta-şut karışımı vuruşunda, top kaleci Akın'ın üzerinden filelerle buluştu: 0-2
GOL 38. dakikada Sivasspor, Erman'ın attığı golle farkı 1'e indirdi. Ceza alanında topla buluşan Erman, rakibini çalımladıktan sonra yakın mesafeden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2
GOL 41. dakikada Giresunspor, Bülent'in attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Ceza alanında Suarez'in paslaşan Bülent, Sivasspor savunma oyuncularından şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra plase bir vuruşla kaleci Akın'ın sağından topu filelerle buluşturdu: 1-3
Maçın ilk yarısı, 3-1 Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci Yarı
GOL 51. dakikada sağ kanattan topla ceza alanına hareketlenen Elrio, ceza alanına girer girmez rakibinin müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem Hüseyin Sabancı, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını 52. dakikada kullanan Kamanan, meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı yeniden 1'e indirdi: 2-3
56. dakikada ceza alanı dışında kazanılan serbest atışı kullanan Feridun'un yerden sert vuruşunda kaleci Akın topu iki hamlede kontrol etti.
56. dakikada Agbetu'nun vuruşunda, kaleci Eser topu kalenin ''doksan'' tabir edilen noktasından son anda kornere çeldi.
63. dakikada Bülent'in uzak mesafeden sert vuruşunda, top üst direğe çarptı. Direğe çarptıktan sonra kaleci Akın'ın omzuna da temas eden meşin yuvarlak, oyun alanına döndü. Dönen topu, Akın kontrol etti.
68. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Agbetu topu ceza alanı yayı yakınlarındaki Musa'ya aktardı. Musa da savunmanın arkasına sarkan Erman'ı meşin yuvarlakla buluşturdu. Erman'ın sol çapraz pozisyonda yerden sert vuruşunda top uzak kale direğinin dibinden auta çıktı.
73. dakikada gelişen Giresunspor atağında, kaleci Akın kayarak yaptığı hamleyle Suarez'den önce topu uzaklaştırdı.
GOL 82. dakikada Sivasspor, Musa'nın attığı golle skoru 3-3'e getirdi. Elrio'nun kullandığı korner atışında ceza alanında savunmanın arkasında topu önünde bulan Musa Aydın, yerden sert bir vuruşla topu filelerle buluşturarak skora dengeyi getirdi: 3-3
GOL 89. dakikada gelişen Sivasspor atağında ceza alanı içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Murat Sözgelmez, yakın mesafeden yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 4-3
90. dakikada Suarez'in ceza alanı dışından sert vuruşunda top direğin yanından az farkla auta çıktı.
Maç, 4-3 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi....
Divriği58- 17.01.2010, 16:21 ORLANDO COLLENTES CONTELLAS NE OLDU ???????? Yoldamı hala YABANCI STOPER İSTİYORUZ BAŞKAN DUY ARTIK SESİMİZİ
edebiyatisyen 17.01.2010, 16:22 Yav 58isML58 rumuzlu arkadaş stadda "muhsin hoca istifa" diye bağrıldı demedi ki hemen adama zehir zemberek yorum yapıyorsunuz.Alın size sitedeki ıspatlar
Cidden 1-3 mü ? Şimdilik ??? eğer böyleyse Muhsin hoca istifa
bilica-tum-mehmet yıldız
bu üç oyuncu=geçen seneki sivasspor
başka söze gerek yok , el birliğiyle takımı dağıttılar planlı olarak ben buna inanır bunu söylerim, hepsi planlı bu işlerin biz istedğimiz kadar bi yerlerimizi yırtalım. Sivasspor hem kupada hem ligde gidebilirmi sizce? öncelik küme düşmemek, bu maç bile planlı dyesim geliyor artık (iddaada giresun oranına bakın derim ilk yarı-ikinci yarı 2-2 kaç veriyor), yuh artık
HEMSERILERIM HADDIM OLMAYARAK VEN DIYORUMKI GIRESUN SAHAMIZDA DUZ GECIYORSA UC GOL ATIYORSA BIZ YANI BU ANLAYISLA BIZ
BURSA MACINDA NE DURUMA DUSERIZ ACEBA YA TRABZON DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM VE BIRKEZ DAHA TEKRARLIYORUMKI BU TAKIMDA ERMAN YASIN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUK GIBILERINDEN BIRI BILE YER ALSA BU TAKIM ARTIK BIRSEY YAPAMAZ BEN KANAAT GETIRDIM FRANSA DA BIR AMATOR TAKIMDA ANTRENORLUK YAPIYORUM AKTIF OLARAK BU SAYDIGIM TOPCULARI TOPCU DIYE BURAKIN TAKIMI KULUBE BILE SOKMAM ISTANBUL TAKIMLARI COK GUZEL PLAN YAPMISLAR SIVASSPOR U DAGITMAK ICIN BUYUKSEHIR TUM VE SILLAYI FENERDE BILICAYI MEHMETIDE ALLAH BILIR FENERIN DOKTORU OZELLIKLE BOYLE YAPMISTIR ELINIZE SAGLI SAYIN YONETIM DUSMAN OLSANIZ BU TAKIMA BOYLE ZARAR VEREMEZDI NIZ
[B]ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun??
Yendiğimiz takım Milan mı? Anderlecht mi? Real Madrid mi?
Nedir bu sevinç ya?
İkinci lig takımlarının birisinden kendi sahanda 3 tane yiyorsun, sonra 4 tane attık diye seviniyorsun?
İlginç..
Bundan sonra bu takım ŞAMPYONLAR LİGİ KUPASInı dahi alsa konuşacak son kişi sizlersiniz.Ne mutlu SİVASSPORLUYUM diyene
edebiyatisyen 17.01.2010, 16:24 Comicseans kusura bakma seninki yanlışlık olmuş.Özür dilerim.
İlk yarısı farklı ikinci yarısı farklı bir maç seyrettik yeniler alışmaya çalışıyorlar neticede galip geldik..Benim asıl merak ettiğim HAYRETTİN hala bu takımda nasıl kaptan...Nasıl hoca bunu kaptan olarak sahaya çıkarır...Yıllardır Sivasspor taraftarı bu sahada kimseyi ismiyle pretosto etmemiştir.Kayseri maçındada HAYRETTİN pretostolar sonucu ikinci yarıya çıkamammıştır..Burada üzücü olan şudur...Devre arasında HAYRETTİN soyunma odasına giderken kaptanlık pazubandını çıkarıp yere atmıştır...Bu ne demek oluyor şimdi ...sen kimsin de şerefli Sivasspor formasının kaptanlık bantını yere atarsın...Bu kadar rezil futboluna rağmen sana kaptanlık abilik sorumluluk verilmiş sende terbiyesizlik yap ..Burdan isteğm başkanımızın yönetimin vede hocanın HAYRETTİN in yaptığı bu terbiyesizliğe seyirci kalmaması gereken cezayı vermesi...Bu arada HAYRETTİN yüzünde tribünde çıkan kavgalarda bu işin ayrı bir yönü .Kimsenin bu taraftarın huzurunu vede Sivassporun onuruyla oynama hakkı yoktur....Saygılarımla..
muhsin koçak 17.01.2010, 16:30 Maçın yıldızı kimdi ? Elrio-Musa farkı yaratanlar oyunculardı.
Maçın en kötüsü kimdi ? Taraftar
Maçta göze çarpanlar ? Kendi adıma Giresunsporun 2 numarılı oyuncusu çok göz doldurdu ama adını bilmiyorum. 7 tane şut attı,hepside Akın'a zor anlar yaşattı.Hele bir şutu varki skor 3-2'ken bu posizyon maçın kırılma anlarından biriydi bence.Top önce üst direkten dödü sonra Akının sırtına çarptı ve yumuşadıktan sonra Akın kontrol etti.Direkle Akın'ın arasında gidip gelen top Akın'ın sırtına değilde başka bir yerine çarpsaydı kesin gol olurdu ve maç bizim için orda biterdi.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Defan kurgumuz arızalı,ama burada bütün suçu defansda oynayan oyunculara yüklemekte doğru değil.Defans hücumdan başlar.
Maç hakkında genel yorumunuz ? Son derece heyecanlı bir 90 dakika yaşadık.Giresuspora bize yaşattıkları bu heyecan dolayı teşekkür ederim.;)
58isML58 17.01.2010, 16:32 Yav 58isML58 rumuzlu arkadaş stadda "muhsin hoca istifa" diye bağrıldı demedi ki hemen adama zehir zemberek yorum yapıyorsunuz.Alın size sitedeki ıspatlar
Bundan sonra bu takım ŞAMPYONLAR LİGİ KUPASInı dahi alsa konuşacak son kişi sizlersiniz.Ne mutlu SİVASSPORLUYUM diyene
Allah razi olsun abi bende sabahtan beri bunu anlatmaya calisiyorum.....
Insallah anlamislardir bu cok acik ozetten sonra cok saol abicim .......
edebiyatsin:
benim yazdiklarimi eksik almisin kardes, benim lafim su uyeden alinti yaptigimdi: yanlis bilgi vermezsen sevinirm!!
Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı
kim ne derse desin bu oyunla bu zihniyet bu oyuncularla evinde Giresundan 3 yeyip zar zor yenen Sivassporun yeri Bank Asya ligidir
Alıntı:
Sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun??
yeri bankasyaymis soze bak hey allahim
(umarim anlamisindir)
Ertuğral'dan Mehmet Yıldız açıklaması..
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 4-3 yendikleri maçı değerlendirdi, tarnsfer çalışmaları ve uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız hakkında bilgi verdi..
17 Ocak 2010 ,
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 4-3 yendikleri maçın ardından yaptığı değerlendirmede, ''Bu galibiyet moral açısından iyi oldu. Hiç olmazsa kendimize güvenimiz geldi'' dedi.
Bol gollü geçen maçın seyirci açısından iyi bir maç olduğunu, futbolun güzelliklerinin sahaya yansıtıldığını ifade eden Ertuğral, ''Keşke bu maç televizyondan naklen verilseydi'' dedi.
Futbolcularını tebrik eden Ertuğral, ''İkinci devre hakikaten çok iyi bir takım olduk. Agresif, öne çıkan, canlı, gol şansı yaratan bir takım olduk'' diye konuştu.
Yeni transferlerden Elrio Van Heerden'in hazır olduğunu, Nabil Taider'in ise daha pek hazır olmadığını ifade eden Ertuğral, Taider'in yakında hazır olacağını, Elrio'nun da uyum sürecini aşmasının ardından daha da iyi olacağını söyledi.
Ertuğral, transferlerle ilgili soru üzerine, gurbetçi oyuncu Harun'un transferinin bu hafta biteceğini, Rahman'ın ise dizinden bir sakatlık geçirdiğini, şu anda Almanya'da olduğunu, 4-5 haftalık bir dönemin ardından takıma katılacağını kaydetti. İzmirspor'dan Ahmet'in takıma dahil olacağını anlatan Ertuğral, bu oyuncunun transferinin yarın biteceğini söyledi.
Ertuğral, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız ile ilgili olarak ise, ''Mehmet yüzde 100 idmanlarda. Bu ara ben biraz çekiniyorum. 'Hocam ben hazırım' diye devamlı söylüyor ama ben biraz daha beklemek istiyorum. Çünkü diz olayı biraz tehlikelidir. Kendisini çok iyi hissettiğini gördüğüm an oynatacağım'' ifadelerini kullandı.
Sivassporlu futbolculardan Murat Sözgelmez, Musa Aydın ve Yannick Kamanan da galip geldikleri için mutlu olduklarını, kupada gruptan çıkarak çeyrek finale kalmak istediklerini belirttiler. Futbolcular, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini ifade ettiler.
ajansspor
eyuphulagu 17.01.2010, 16:39 Maç 2 perdelik bir tiyatro oyunu gibi geçti..1.perde de bizim takım biraz da bazı oyuncuların gerçek yerlerinde oynamamlarından,bazı oyuncuların sakatlıktan çıkıp maç eksiği olduğundan dolayı iyi oynayamamasından ve de ilk yarı yeni transferlerin 2 sinin birden oynamasından dolayı oyuncular arasında ortaya çıkan uyumsorunundan dolayı çok kötü oynadık..Öyle kötü oynadık ki Giresun bazı pozisyonlarda defansı 3 e 2 ,4 e 2 yakaladığı da oldu..Akın ın da çok formda olduğunu söylemek çok doğru da olamz..İk yarı gelen 4 topun 3 ü gol oldu..Doğru düzgün bir kurtarışı da yok...2. yarı Talder ve Hayrettin in çıkp Agbetu ve Murat ın girmesi takımın daha da organize olmasını sağladı..Elrio da fazla çalım atmayıp takım oyunu olayınca Giresunspor bir anda kendi sahasına hapsolup kaldı..Gerisiİş kendiliğinden geldi...İşin ilginç yanı taraftar takıma çok büyük tepkide göstermedi;Hayretin'e yapılan protestolar hariç..Hatta takım 3-1 mağlup 2. yarıya çıkarken taraftar takımı Maratona çağırıp alkışladı bile...Hoca ilk yarı yanlış bir kadro çıkarmıştı..Kadronun yanlış olduğu 15-20 dak. sonra takım pas hataları yaptığında ve orta saha organize olamayınca açıkca görüldü...Defansta Uğur-Yasin-Hayrettin -Faruk dörtlüsü belki de ilk kez birarada oynadılar ve sürekli de açıklar verdiler...Allah bir daha bu 4 lüyü bir araya getirmez inşallah..Lİgde bu dörtlü oynasın takım 2.yarı en az 50-60 golden aşağı da yemez..Musa bir gol attı ama takımın en kötü oyuncularından biriydi..İlk yarı aldığı bütün topları ezdi,hiçbir şey yapmadı,adeta takımı 10 kişi oynattı...Yeni tarnsferleri ilk defa alıcı gözle izledik..ikisi de kaliteli oyuncular ,biraz zamana ihtiyaçları olduğu bir gerçek...Elrio daha iyi gözüktü..İlk golün pasını da o verdi Erman'a...Zamanla daha iyi olacaklar...Çıplak gözle herkes bu takıma çok iyi bir defans oyuncusu, ve forvete de iyi bir golcü ihtiyacımız olduğunu açıkca gördü...Bu oyuncular ne kadar çabuk gelirse takıma da o kadar çabuk uyum sağlayacaklar...2. lig takımyla da oynasan futbolun ne kadar sürpriz sonuçlara açık olduğunu bir kez daha gördük...Lig çok çetin geçecek....Sivassporun daha iyi olacağına ve taraftarını da mutlu edeceğine yürekten inanıyorum...
edebiyatisyen 17.01.2010, 16:42 edebiyatsin:
benim yazdiklarimi eksik almisin kardes, benim lafim su uyeden alinti yaptigimdi: yanlis bilgi vermezsen sevinirm!!
Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı
kim ne derse desin bu oyunla bu zihniyet bu oyuncularla evinde Giresundan 3 yeyip zar zor yenen Sivassporun yeri Bank Asya ligidir
Alıntı:
Sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun??
yeri bankasyaymis soze bak hey allahim
(umarim anlamisindir)
Özür dilemiştim ama yanlış yazıya dilemişi:D rumuzunu ComicMS sandım:D neyse tekrar özür.Düzeltme için teşekkürler................... ............................
sivaslitaner58 17.01.2010, 16:49 yendik ama hic te kolay olmadi umarim duzeliriz
CILGINSiVASLINL 17.01.2010, 16:52 Maci izlemedim ama biraz dinleme sansi buldum her macta oldugu gibi bizim defans berbat bundan onceki senelerde defans ve forvet superdi orta saha yoktu simdide orta saha var defans ve forvet yok ayrica hayro nun kaptanlik pazubandini atmasini siddetle kiniyorumm,yeni transferler nasil bilmiyorum ama gollerin biri elrio nun korner atisindan biride serbes vurusundan geldi bize acill forvet ve defans lazimmmm yoksa bu ligi goturemeyizzz cok basit gol yiyoruzzz
burakpaşa 17.01.2010, 16:59 TRTHALA BİZİ GÖRMEZDEN GELİYOR...
YÖNETİM DEN TRT YE NOTA VERMESİNİ İSTİYORUZ:D
http://resimzade.com/Show.html?i=16354&token=71576
Kibrisli 17.01.2010, 18:04 Maçı pürdikkat izleyen birisi olarak... Genel kanım takım iyi oynadı, 2-3 defans hatası ve saçma bir 2. gol ile 3 gol yedik...
Maçın yıldızı kimdi ?
Van Heerden
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin Yerlikaya ve Musa Aydın
Maçta göze çarpanlar ?
Yeni Transferler göz doldurdu... Hayrettin'in Stoper olarak oynatılması ilk hataydı ardından da Hayrettin'in hataları geldi o da hata yaptıkça üstüne gitti daha çok hata yaptı.... Bence seyirci gereğinden fazla tepki verdi Hayrettin'e...
Sroper,Stoper, Stoper... 1 tane Stoper ile bu takım düzene girer...
maçın özetini aşağıdaki lnkten izleyebilirsiniz
http://www.trt.net.tr/turkiyekupasi/videogaleri.aspx?MedyaKodu=729 9b679-2e0e-4eda-8168-07e808acd67b&Baslik=Sivasspor Giresunspor Özet
Birileri teknik direktöre "giresundan 3 tane yediysek istifa etsin" ve "arsenalı mı yendiniz de yada real madridimi bu ne sevinç" dedim diye beni Sivasspor düşmanı ilan etmiş..
Öncelikle şunda bir anlaşalım.. Ben Sivassporu seviyorum ve Sivassporluyum.
Ama farklı galip gelmemiz bir maçta 3 tane gol yemek her babayiğidin harcı değildir.. Neymiş yenmişiz? Eğer bu maç 3-1 bitseydi hanginiz bu yazdıklarınızı yazacaktınız? Herkes birilerine yüklenecekti .. Daha önceki maçta övdüğünüz kişileri, bugün kötülüyorsunuz, sonra bana Sivasspor hakkında konuşacak en son kişiler sizsiniz diyorsunuz?
Gerçeği görmek erdemdir: tabi ki Sivassporun en iyi noktada olmasını istiyoruz.. Ama bu Giresundan 3 tane yiyerek, sayılmayan Denizli golünün üzerine yatarak, ankaragücünün kendi kalesine attığı gol ile galip gelerek iyi noktaya gelemeyeceğimizi herkes görsün..
Herkes yazmış Giresun iyi futbol oynuyor, olabilir ama attığı guruplarda attığı 6 golün 3'ünü bize atmış .Bizden hariç üç maç yapmış birisinde galip gelmiş.. Diğerlerini kaybetmiş.. Yani öyle söylendiği gibi çok büyütülecek bir takım değil..
Tarsus İdman Yurdu 2 gol atmış birisi bize,hiç maç kazanamamış..
Lütfen biraz gerçekci olun.. İnşallah ben yanılıyorumdur, ama Sivas öyle çok güzel şeyler yapmıyor.. Eğer böyle oynamaya devam ederse; 3-5 lig maçından sonra istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmayız..
Ha yüne diyorum; bu maç 3-10 'da olsa Giresundan bu stadta 3 tane yersek, Hoca da futbolcularda kendine bir bakmalı..
SEVDAMSIN58 17.01.2010, 19:05 insallah bu kaustan cabul cikariz cunku yensekte durum iyi gorunmuyor
yıldız beldesi 17.01.2010, 19:05 denizli-bursa berabere kalınca iş karıştı. gruptan çıkabilmek için bursa yı yenmemiz lazım yenemezsek berabere kalmalıyız denizlinin kazanmamasını beklicez. bizberabere kalıp denizli yenerse ya 1-0 yenmesini yada 2-1 yenmesini isticez o da olmazsa iş daha da karışıyo anlatsam kimse anlamıcak :D şöyle diyim puan eşitliğinde sırasıyla genel averaja, deplasmanda atılan gol sayısına (şu an; bur 3, dnz 1, sivas 0) ,sonra kart sayısına(sarı kart 1, kırmızı kart 3 puan, az puan alan çıkar) , kendi aralarındaki maç sonuçları (kendi aralarında yeni bir lig yapılır) en son o da eşitse kura çekimi
yıldız beldesi 17.01.2010, 19:08 özür dilerim yanlış yazmışım averaj eşitliğinde toplam atılan gol sayısı , sonra deplasmand atılan gol sayısı , daha sonra kartlar
selimdelen 17.01.2010, 19:20 faruk bayar,ugur kavuk,hayrettin yerlikaya,yasin eger futbolcuysa ben insan degilim
Al bendende aynı tam tamına kişilerin isimleri belki bir tek hayrettinin töleranslı olmasına sozum olmaz nede olsa uzun zamandır takımda ve belli donemler cok istikrarlı oldu lakin futbocunun performansı dusukse oynamasının bir anlamı yok umarım bir an once bilicayı aratmayacak bir defans oyuncusu ve hayrettininde eski performansını goruruz hayırlısı ile
yigidoss 17.01.2010, 19:21 Maçın yıldızı kimdi ? Elrio Van HEERDEN
Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin YERLİKAYA
Maçta göze çarpanlar ? Oyun kurgusu bakımından gelişmemiz var, daha iyi hücum yapıyoruz
Ne gibi eksiklerimiz var ? ÇOOOOOOK acil bir defans ve çok yırtıcı bir forvet
Maç hakkında genel yorumunuz ? Takımda kendine güven gelmiş ama hala orta sahadan çok çabuk top kaçırıyoruz ve defansımız hala çok kötü
Maçın yıldızı kimdi ? Elrio Van HEERDEN
Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin YERLİKAYA
Maçta göze çarpanlar ? Oyun kurgusu bakımından gelişmemiz var, daha iyi hücum yapıyoruz
Ne gibi eksiklerimiz var ? ÇOOOOOOK acil bir defans ve çok yırtıcı bir forvet
Maç hakkında genel yorumunuz ? Takımda kendine güven gelmiş ama hala orta sahadan çok çabuk top kaçırıyoruz ve defansımız hala çok kötü
Çok yırtıcı bir forvet Ahmet olabilirmi acaba? :mad:
Besyo_cu 17.01.2010, 20:21 Her şeyi ile ders olacak maçı geride bıraktık. Maçta iki dönem olmuş hayrettinden önce ve Sonra diye artık diyecek bişey yok herşey ortada. Duygusallıgı bırakıp bizlere faydalı olacak kişiler ile devam etmeliyiz.
ihsan5858 17.01.2010, 20:37 http://www.trt.net.tr/turkiyekupasi/videogaleri.aspx?MedyaKodu=729 9b679-2e0e-4eda-8168-07e808acd67b&Baslik=Sivasspor Giresunspor Özet
Bestepeli-58 17.01.2010, 20:40 MACIN İYİSİ SİVASSPOR MACIN KÖTÜSÜ SEYİRCİ BAŞKA İZHI YOK
Bestepeli-58 17.01.2010, 20:43 Maçın yıldızı kimdi ? HAYRETTIN+FARUK BAYAR
Maçın en kötüsü kimdi ? MUHSIN ERTUGRAL
Maçta göze çarpanlar ? TARAFTAR ILK DEFA TEPKISINI ORTAYA KOYDU
Ne gibi eksiklerimiz var ? HIC BI EKSIGIMIZ YOK SUPER TAKIM
:)))) Kardes sen maci kale arkasindami izledin diyecem ya kale arkasinida yagmur yagiyor diye maratoona aktardilar :)))
HELE ŞÜKÜR BENİM GİBİ DÜŞÜNWEN BİRİ CIKTI))
Bestepeli-58 17.01.2010, 20:53 SİVASA BU FOTBOL TAKIMI VE BU FOTBOLCULAR FAZLA TAPTAN ANLAMAYAN TARAFTAR SİZ MİSKET OYNAYIN ÖNCE TRAFTAR OLUN
ayhandemir58 17.01.2010, 20:59 Maçın Yıldızı :El rio
Maçın En Kötüsü:Hayrettin-Kamanan
Göze Çarpanlar :Takımın hala bir oyun kurgusu yok.Yeni alınan Tunuslu Oyuncu ya hiç antreman yapmadan geldiği takımda yatmış,ya da gerçekten çok yavaş ve ağır bir oyuncu.Şahsen ilk izlenimlerim olumlu değil.
Eksiklerimiz :Takımın forveti ve defansı yok ve tkım içerisinde koordinasyonu sağlayacak lider bir oyuncu yok.Oyuncular en ufak bir hatada birbirlerine kızıyorlar,el-kol hareketleri yapıyorlar,münakaşa ediyorlar.
Genel Yorum :Takım henüz lige hem kondisyon hem de sistem açısından hazır değil gibime geliyor.
Önerilerim .Transferler için bence geç kalındı,bilmiyorum nedendir?Ama biraz daha geç kalınırsa gelenlerden 2. yarıda yaralanamayız.Selamlar-Saygılar.
bahchevan 17.01.2010, 21:28 maçın en kötüsü hayrettin ve foruktu
en iyisi van herdeen di bize acil bi stopher ve bi tanede forvet lazım ayrıca yeni transferler çok iyi takıma alıştıkların dahada iyi olacaklar:)
emin kara 17.01.2010, 21:28 Yapmayın arkadaşlar hayrettin bu kadar tepkiyi hak etmiyor sanki futbol bir veya iki kişiyle oynanıyor futbol takım oyunu hayrettin kadar hatalı bazı oyuncularda var kalkıp destek olacagınıza buradan elinizden geldigince olumsuz yazılarla takıma zarar veriyorsunuz siz önce taraftar nasıl olunur onu ögrenin bazı oyunculara yüklenmeyi bırakıp takıma sahib çıkın biliyorsunuz oyuncuları eleştirmekle bir yerlere gelinmiyor 12. kişi olarak takımın her halinde 90 dakika destek olalım
konartr58 17.01.2010, 21:29 seyirci aslında kalabalık demek daha doğruya hayrettinle oynamaya başlamıştır.seyircinin oyuncularla oynaması iyi değil.seyircinin uayarılması ve bilinçlendirilmesi gerekir.futbol takım oyunudur.hata varsa bir zincirdir.
aRsima58 17.01.2010, 21:38 Haydi sivassporum oleyyyyyyyyy
Respect58 17.01.2010, 21:50 Biz taraftar degil seriyiciyiz malesef...sadece seyrediyoruz...ligin basından beri defansın cok kötü oldugunu biz degil Türkiye biliyor ancak yönetim takımda en saglam olan yere orta sahaya takviye yapıyor.Tamam yapmasın demiyoruz ama öncelik defansa verilmeliydi.İki gün sonra kimseyi alamadık diye cıkarsalar hiç şaşırmam.lig basında yapmadılarmı bunu biz taraftar olalım ve takımımıza sahip çıkalım...Tepkimizi koyalım...hayrettinin,farukun, yasinin.petkoviçin ve akının bu takımda yeri yok....
A.Turan Korkmaz 17.01.2010, 22:39 Oyuncularımızın çoğu sezon başından beri formsuz. Bunlardan biri de evet Hayrettin. Diğerleri Yasin, Musa,Kamanan vs. liste uzatılabilir. Ben Hayrettin her maç ilk 11 oynasın demiyorum. Sol bekte Ferhata, Faruka bir alternatif olarak devam etsin diyorum. Çünkü o yürekten, varını yoğunu vererek oynuyor kim ne derse desin. Formda değilse diğerleri oynasın.Ama hırsıyla, tecrübesiyle ona bu takımın ihtiyacı var. Musa haftalardır varlık gösteremiyor ama o da devamlı oynuyor. Musa hakkında olumsuz yazan yok, çünkü kaleye yakın oynamıyor . Top kaybı göze batmıyor. Demem o ki. Tek tek oyunculara yüklenmeyelim. Ayıptır, yazıktır,kolaycılıktır.
Gelelim Giresun maçına. Maçı bir daha izlerseniz göreceksiniz.İlk golde Faruk-Hayrettin anlaşmazlığı var.Oyuncuyu arkada boş bırakmışlar.İkinci golde uzaktan atılan bir şut var. Yapacakları birşey yok.Üçüncü yediğimiz golde Hayrettin elinden geleni yapmış, oyuncuyu engllemiş, seken topa gitmesi gereken Yasin ağır kalmış, hatayı o yapmıştır.
Yani Hayrettine 'Dışarı!' denecek bir durum yok gollerde. Kendine haksızlık edildiğini düşündüğünden kaptanlık bandını yere atmıştır. Evet özür dilemelidir takımdan ve Sivassporlulardan . Bir ceza verilmeli ama takımdaki görevine devam etmelidir.
Muhsin Hocanın onunla konuşup motive edeceğine eminim. Çünkü sinirli seyircinin anlık tepkilerine bakıp tutum belirlerseniz, bir gün sizi de bulur protesto. Sakin,aklıselim , akıllı ve uzun vadeli düşünmeli.
Uzattım ama bizim pozisyonlara da değineyim. Nebil'in şutları güzeldi.Musa golü ile kendine gelmiştir umarım,devamlılık istiyoruz.Elrionun hücuma katkısı güzel.
4. golün yarısı Erman'ın. Rakip ceza sahasına dikine girip karambole imkan verdi, Murat da affetmedi. Ermandan bu hırsı 90 dk. bekliyoruz.
İyi ki varsın Sivassporum!
FANATIK YIGIDO 17.01.2010, 23:24 maci 3-1den 4-3 getirmek guzel birsey ama yinede cok eksiklerimizvar ozellikle defans cok hatayapiyor defansa iki iyi oyuncu alinmassa ligde kabus gibi gunler bizibekliyor insallah dusunduyum gibi olmaz:confused:
aRsima58 17.01.2010, 23:30 şu yasini göndermeleri lazım :mad: futboldan anladıgı yok defans yüzünden paso gol yiyoruz.Defansa iki tane adam lazım 1 yabancı 1 yerli kaliteli oyuncu lazım nerde deve çobanı var onu getiriyorlar.:mad:
tekdoktiri 17.01.2010, 23:30 YA BEN RADYODA DİNLEDİM SİPİKERİN DEDİNİ DİYORUM SAYGIZIZ KAPTANLIK BANDINI ATIPÇIKTI DİYE HAYRETTİN SEN ŞEREFLİ OL YOKSA OLURSUN SIVASLISIN DİMİ BİRDE KAPTAN YAZIK ONA KAPTANLIK VERENLERE KINIYORUM
Birader yönetim bu eksiklikleri görüp hiç mi bir şey yapöıyor , sonumuz hayır olur inşallah
tuzlugollu 18.01.2010, 00:33 herkes bir telden çalıyo kimi giresunlu oyuncuları küçümsüyo iğneyi baskasına çuvaldızı kendimize batıralım bence giresunlu oyuncuları tebrik etmek lazım küçümsemek yerine kaldıkı bence süperligde gayet güzel oynayacak oyuncuları var ve iki gol atan yabancılartecrubesi belli her ne kadar süperligde oynamayan bir takımda oynuyor olsalarda bence sivasspor bu maçta şans melekleriyle işi bitirdi kaliteli bir ekipten üç puan aldık on kişi kalarak bence okadar eleştirmek gereksiz .....
tuzlugollu 18.01.2010, 00:38 hayretsin belki okadar kötü bir futbolcu değil ama sanki artık sivassporda kalmak istemiyor gibi bir aralar galatasaray falan istediydi acaba fazlamı havalara girdi mehmetyıldız ve hayrettin bu transfer söylemerinden sonra gecen sene kendilerini bitirdiler bence hep bu bulent uygunun futbolcularını olduklarından daha buyuk gösterme mantalıtesının verdiği bir kaptanlık bandını atmasa iyiydi amma attı diyede adamı silip atamayız disiplin kuralları gereken cezası kesılır olur biter amma illa ben artık böleyim diye ısrarda ederse şunu unutmasınki artık işi zor sivasspordan buyuk baska takımada gidemez artık,,,,
bassguitar 18.01.2010, 06:35 bilinen bazı seyler varki hayrettinde form dusuklugu var..insallah duzelir duzelmezse gider..bir diger sanssızlıkta savunmanın hucumda baslayacagını bilmek lazım..ilerde top saklayan savunmayı rahatlatan mehmet yıldızın sakatlıgıgı.tum un gonderilisi savunmayı geri donuslerde zorluyor.
maçın yıldızı elrio tek kelimeyle süper. maçın kötüsü oybirliğiyle hayrettin fakat bir o kadar suçlu isimde hocamız çünkü murat dururkenhayrettin stoper oynatılmaz ya hoca takımı hala okuyamadı veya bizim hucum oyuncuları o kadar bozukki antremanlarda hayrettin iyi gözüküyor bu arada yasinin hakkını yemeyelim bu haliyle ikinci lig de zor oynar bir topcu hele defansın bu kadar kaçak oynaması yasinin şark kurnazlığı içinde hata yapmamak için oyuna girmediğinin göstergesidir.takıma yapılacak takviyenin ivedi olarak gerçekleşmesi gerek salı çok geç demektir.kamanan : bu adam santrafor değil erman gibi kanat oyuncusu aynı stil ve karekterdeler topu ver kaptırsınlar sonrada dönüp bakmasınlar.bir sözümde cihana son yarım saat oyuna girmişsin son dakikalarda ileride topu kaptırıyorsun peşine koşacak dermanın yok veya vurdum duymazsın dikkat ikiside tehlikeli musa ve ibrahim nerede sizin o eski kendine güveniniz biriniz golü attığı pozisyonda hala düşünüyorsunuz diğeriniz ceza sahası önünde her
zaman vurduğu yerden pas verecek adam arıyor dikkat.gelelim erman önce Allah analı babalı büyütsün sonrası felaket aldığın topların üçte ikisini kaybediyorsun sonrada kovalamıyorsun olmuyor yakışmıyor ve murat ve akın elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz özverilisiniz ama biraz daha dikkat ve güven lütfen.
SEVDAMSIN58 18.01.2010, 07:28 BURSA DENIZLI MACININ BERABERE KALMASI COK KOTU OLDU BIZIM ICIN EGER ERMAN UGUR KAVUK YASIN VE IBRAHIM SAHIN OYNAMAZSA BU MACTAN EN AZ BIR BERABERLIK CIKARIRIZ ZATEN BERABERLIK DURUMUNDA BURSA VE SIVAS CIKMIS OLUYOR INSALLAH IYI BIR KADROYLA CIKAR VE BU MACTAN EN AZ BIR BERABERLIK ALIRIZ AMA HERSEYE RAGMEN HEDEF YENMEK OLMALI EGER HEDEF BERABERLIK OLURSA KAYBEDEBILIRIZ
Yusuf Çevik 18.01.2010, 07:47 beyler bence defansı cok sağlam tutmamız lazım .... akın vardarla petkovic güzel kaleci değiller.Bize güzel bir kaleci de lazım alt liglerden giresuna kendı sahamızda 3-1 yenik düşüoz aslında onlara atak tanımamak lazım... hadi inşallah daha iyi oluruz.
hocanın faruk ısrarını anlamakta güçlük çekiyorum yeni transferlerde iyiymiş öğrendiğim kadarıyla ama yinede evimizde giresundan 3 tane yemek iyi değil...
Birileri teknik direktöre "giresundan 3 tane yediysek istifa etsin" ve "arsenalı mı yendiniz de yada real madridimi bu ne sevinç" dedim diye beni Sivasspor düşmanı ilan etmiş..
Öncelikle şunda bir anlaşalım.. Ben Sivassporu seviyorum ve Sivassporluyum.
Ama farklı galip gelmemiz bir maçta 3 tane gol yemek her babayiğidin harcı değildir.. Neymiş yenmişiz? Eğer bu maç 3-1 bitseydi hanginiz bu yazdıklarınızı yazacaktınız? Herkes birilerine yüklenecekti .. Daha önceki maçta övdüğünüz kişileri, bugün kötülüyorsunuz, sonra bana Sivasspor hakkında konuşacak en son kişiler sizsiniz diyorsunuz?
Gerçeği görmek erdemdir: tabi ki Sivassporun en iyi noktada olmasını istiyoruz.. Ama bu Giresundan 3 tane yiyerek, sayılmayan Denizli golünün üzerine yatarak, ankaragücünün kendi kalesine attığı gol ile galip gelerek iyi noktaya gelemeyeceğimizi herkes görsün..
Herkes yazmış Giresun iyi futbol oynuyor, olabilir ama attığı guruplarda attığı 6 golün 3'ünü bize atmış .Bizden hariç üç maç yapmış birisinde galip gelmiş.. Diğerlerini kaybetmiş.. Yani öyle söylendiği gibi çok büyütülecek bir takım değil..
Tarsus İdman Yurdu 2 gol atmış birisi bize,hiç maç kazanamamış..
Lütfen biraz gerçekci olun.. İnşallah ben yanılıyorumdur, ama Sivas öyle çok güzel şeyler yapmıyor.. Eğer böyle oynamaya devam ederse; 3-5 lig maçından sonra istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmayız..
Ha yüne diyorum; bu maç 3-10 'da olsa Giresundan bu stadta 3 tane yersek, Hoca da futbolcularda kendine bir bakmalı..
Sevgili hemşomun yazdıklarına katılmamamak elde değil gercekler bazen acıdır.
Sivassporumuzun acı gerceklerle karşı karşıya kalmaması için önce defans ı sağlamlaştırmak gerekiyor. Bu takımın düşme hattından ileri doğru hamle yapması için önce kaybetmemesi gerekiyor. Yenilmeyen takım nasıl olsa kazanır.
hanedan58 18.01.2010, 09:18 Maçın yıldızı kimdi : elrio van heerden
Maçın en kötüsü kimdi : Hayrettin-Faruk Bayar
Maçta göze çarpanlar : elrio nun kalitesi uğur ve yasinde düzelmeler görülmesi sedatın eksikliği
Ne gibi eksiklerimiz var : yenilen basit goller
maçın yıldızı, bence sayın muhsin ertuğral hocamızdır oyunu okuyuşu ve oyuncu değişikliğile maçı cevirmiştir ama sivasın yiğidosu hayrettin yerlikayaya yaptığı hareket hiç yakışmadı. ama inanıyorumki pişmandır camiadan özür diler. takımın kaptanı takıma örnek olmalı diye düşünüyorum.yasin çakmak takıma artıkuyum sağladı muratla iyi anlaşmaya başladılar inşallah daha iyi olacaklarbizim tek sıkıntımız cabuk gol yemek bu problemi hocamız çözecektir sivasspor izlemeye devam edelimm.
şükrü çitil 18.01.2010, 23:50 HAYRETTİN ÇOK GEÇ BİLE KALDI NEDEN DERSENİZ RAKİP TAKIMIN FUTBOLCUSU TOPU AYAGINA ALDIMI HAYRETTİN HİÇ MÜDAHELE ETMİYOR BİRDE ÇEZA SAHASI İÇİNDE PEN ALTI YAPTIRIYOR GECEN SENE BUNLARI GÖRDÜK YAŞADIK AKLIMDAN ŞU GECERDI ACABA HOCA BUNLARI GÖRMÜYORMU DİYE DÜŞÜNÜRDÜM MUHSİN HOCA 2 AYDA BUNU CÖZDÜ HALAL OLSUN BÖYLE HOCAYA HOCAM YOLUN ACIK OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN........
şükrü çitil 18.01.2010, 23:55 HAYRETTİN ÇOK GEÇ BİLE KALDI NEDEN DERSENİZ RAKİP TAKIMIN FUTBOLCUSU TOPU AYAGINA ALDIMI HAYRETTİN HİÇ MÜDAHELE ETMİYOR BİRDE ÇEZA SAHASI İÇİNDE PEN ALTI YAPTIRIYOR GECEN SENE BUNLARI GÖRDÜK YAŞADIK AKLIMDAN ŞU GECERDI ACABA HOCA BUNLARI GÖRMÜYORMU DİYE DÜŞÜNÜRDÜM MUHSİN HOCA 2 AYDA BUNU CÖZDÜ HALAL OLSUN BÖYLE HOCAYA HOCAM YOLUN ACIK OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN........
Hayrettin sen Sivasspor a mal olmuş bir futbolcusun. Eğer hata yaptığını düşünüyorsan camiadan aslanlar gibi özür dile ve daha da büyü. Biz Sivaslılar olarak senin bu takımda olmanı hep arzu ediyoruz ve her şartta destekliyoruz. Sen herşeyden önce SİVASLISIN ve en eski oyuncumuzsun...Başarılar gardaş...58 no lu forma bu takımda her maçda ve de sende olmalı....
HAYRETTİN ÇOK GEÇ BİLE KALDI NEDEN DERSENİZ RAKİP TAKIMIN FUTBOLCUSU TOPU AYAGINA ALDIMI HAYRETTİN HİÇ MÜDAHELE ETMİYOR BİRDE ÇEZA SAHASI İÇİNDE PEN ALTI YAPTIRIYOR GECEN SENE BUNLARI GÖRDÜK YAŞADIK AKLIMDAN ŞU GECERDI ACABA HOCA BUNLARI GÖRMÜYORMU DİYE DÜŞÜNÜRDÜM MUHSİN HOCA 2 AYDA BUNU CÖZDÜ HALAL OLSUN BÖYLE HOCAYA HOCAM YOLUN ACIK OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN........
Hayrettin in bu takıma verdiği emekleri unutmamak lazım... çok zaman rakip krampona kafasını uzatan da, sakatlanma pahasına oynayan da Hayrettin di... Kendi çocuklarımızı bu kadar kolay harcamamamız gerk. Bir Hayrettin kaç yılda ve nasıl yetişdi bunu bilmek lazım. Şimdiye kadar nice SİVAS lı gençleri harcadık (Yusuf Bayraktar, Mahmut Hoşgiz, Ali Tuna, Ertuğrul... ve daha niceleri) bari bunda biz taraftar olarak daha sağduyulu olalım... Hata yapmış olabilir, ona sahip çıkarak hata yapmamasını sağlayabilmek de bizlere düşer.
58^SiVaS^58 19.01.2010, 15:25 3 tane yemeseydik keske ama olsun vay be helal sivasa ben radyo dan dinledim cok heycanli :D:D
yiğidomustafa 19.01.2010, 15:45 Maçın yıldızı kimdi ?
Elrio Van Heerden
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin YERLİKAYA
Maçta göze çarpanlar ?
Muhsin Hocanın Agbetuyu alıp oyunu heyecanlandırması ve taraftarın ilk kez tepki göstermesi.
Takım çok güzel bu kadroya Keita diğer transferler geldiğinde Sivassporumuzu durduramazlar.
|