SivasSpor.Com
18.10.2005, 21:33
Sivasspor’un yıldız futbolcularından Petkoviç dün yapılan Diyarbakır maçı hazırlıklarında da idmana damgasını vurdu.
Gençlerbirliği maçında yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurarak takımına üç puanı kazandıran Petkoviç, dün ki idmanda da kalesinde devleşti.
Takım arkadaşlarının şutlarını kalesinde yaptığı zarıf hareketlerle dışarı gönderen Petkoviç, kendisinden övgülerle söz eden Teknik heyetin bu kezde alkışlamasını da sagladı. Takım arkadaşları Petkoviç’e gol atmakta zorluk çekti. İdmanın son bölümlerinde üzerine sert gelen şutu çıkartmak isteyen Petkoviç, topun parmaklarına gelmesi nedeniyle sakatlık geçirdi ve idmanı bıraktı
1967_DERNEK_10UR
18.10.2005, 21:35
allah'tan petkoviç gibi bir kaleciyi aldık..kalemiz emin ellerde..
CAGLAYAN
18.10.2005, 21:56
Aynen onur gardas Trabzon simdi dizlerine vuruyor biz nerde yanlis yaptik diye :D
PANTER PETKOVIC SENINLE GURUR DUYUYORUZ.
allah nazardan sakatlıktan korusun inşallah
HakkıTİMUÇİN
19.10.2005, 03:07
sivas panteri petkoviç :D
tom_cruise_x
19.10.2005, 09:18
böyle giderse sivasspor kalede en az 5 yıl sıkıntı çekmez petkoviç mi desek vedatmı desek ikiside çok iyi kaleci başarılarının devamını diliyorum
SİVASSPORUMUN LORANTA GÖREV VERMESİNDEN SONRAKİ EN DOĞRU TRANSFERİ OLDUĞUNU HEP YAZDIM, PETKOVİÇ BİR NUMARA ŞUANDA, HELAL OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI GETİRECEKTİR İNŞALLAH
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BÖYLE DEVAM PETKO....
çocuğun bel fıtığı varmış,çok zor bir hastalıktır,nasıl iyileşti bu hale geldi acaba.
helal olsun.
kalede devleşiyor
erhan5834
19.10.2005, 14:56
ANKARA FATİHİ PETKO SİVASSPOR KALECİSİ OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM İYİ VARSIN İLK YARIDA ÇIKARDIĞI YÜZDE ÜÇYÜZLÜK ÜÇ TOPLA SİVASI KURTARAN ADAM OLDU..
serhankaburcuk
19.10.2005, 15:05
Allah nazardan korusun Binlerce kez Maaşallah....Trabzon herhalde ağlıyordur Petkoviçe üzüntüsünden...
twity_58
19.10.2005, 18:27
YA CİDDEN PETKOVICI ALMAK yaptıgımız en dogru ve yerınde işlerden bırydı sivas panterımız bizim ...petkovice butun takım ve bız mınnettarız ..yap-boz en zor bulunan ve en degerlı parcası..PETKOVİÇÇ
DUYDUNUZMU PETKOVICI TRABZON GERI İSTİYORMUŞ HE HE HEHKACAN BALIK BUYUK OLURMUŞ.........
BROTHERS58
19.10.2005, 18:35
ALLAHIMIZA NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR PETKOVİÇ GİBİ BİR KALECİ HERKESE NASİP OLMAZ.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN!!!
VALLA GOL YEMEDİĞİ İÇİN PETKOVİÇ'E Mİ SEVİNSEK ,YOKSA GOL ATAMADIĞI İÇİN TAKIM ARKADAŞLARI İÇİNMİ ÜZÜLSEK KARAR VEREMEDİM...TRAJİ KOMİK BU DURUM:)
HERKES BİLECEK;""""""""AZINLIK ÇOĞUNLUĞA TABİDİR""""""
petkoviçe olan hayralığım her geçen gün dahada artıyor :) bu performanla çokkk övgüler alırsın sen :)
Yigido_War
19.10.2005, 19:22
Sivassporumuz Petkoviç i alarak en iyi transferini yaptı.Türkiye de nice kaleciler varken şu ana kadar mükemmel performansıyla oynadığı maça göre en az gol yiyen kaleci durumunda.Bravo yönetim,Bravo Lorant ,Bravo Petkoviç