Orijinalini görmek için tıklayınız : MACIN ÖZETINI IZLE (SIVAS-GIRESUN)

AYDIN1985
17.01.2010, 18:13
ARKADASLAR BU LINKTEN SIVASSPOR-GIRESUNSPOR MACININ ÖZETINI IZLEYEBILIRSINIZ.

http://www.trt.net.tr/turkiyekupasi/videogaleri.aspx?MedyaKodu=729 9b679-2e0e-4eda-8168-07e808acd67b&Baslik=Sivasspor Giresunspor Özet

karahisarli
17.01.2010, 18:32
goller organize degil bir anlamda sans yanimizda olmus daha iyi futbol bekliyoruz.

cılgınsivas58
17.01.2010, 18:58
nasıl seyrettiniz ya ben seyredemedim boş bi kutu çıkıyo

kiNgSiZe58
17.01.2010, 19:21
nasıl seyrettiniz ya ben seyredemedim boş bi kutu çıkıyo

İnternet Explorer üzeri izlee.. Yeni transferler iyi gibi..

abdullah58
17.01.2010, 19:53
ya bu hayrettin rakipe ne bicim giriyor öyle
savunma yapmasini bilmiyor
rakiple sanki bogusuyor
yinede durduramiyor yerlerde sürünüyor
golleride yedik
hoca hayrettini,yasini,kaleci akini yollamadinya
hayret sana

subasi29
17.01.2010, 20:28
Eyvallah Kardesim Cok iyi Oldu Ozetlere Batik

pover58
17.01.2010, 20:49
kardeş çok sagol özeti izledik sayende.hayrettine çok kıdım ancak burdan izleyince hata ettigimi anladım hatayı hayrettin degil yasin kazması yapmış her zamanki gibi bu adamdan kurtulamıyacakmıyız anlamadım ya.bu öküzü neden aldık hayret.frarukta yasinde hemen kadro dışı bırakılmalı yoksa geçmiş ola.

fatihtuztas
17.01.2010, 20:59
erman mükemmel gol atmış yediğimiz gollerde de evlere şenlik bi durum var valla.

eyuphulagu
17.01.2010, 21:02
Maçın ilk yarısında sivasspor amayör takım gibi oynadı;2. yarı iyi oynamaya başlayınca Giresun'un yapacak fazla bir şeyi de kalmadı...Goller arka arkaya geldi..Sivasspor defansa ve forvete mutlaka transfer yapmalı...Eğer yapmazsa işimiz çok zor ..İstenen 2 transfer yapılırsa Sivasspor çok daha güçlü bir takım olacaktır..Eğer takıma bu 2 transfer yapılmasaydı bugünkü maçta tribünde Aynı Tarsus maçındaki gibi 1-2 bin seyirci ancak olurdu..Yapılan birkaç transfer bile taraftarı havaya sokuyor..Bugün sağnak yağmura rağmen 7-8 bin taraftar maça gelmişti..Şu da bir gerçek ki gerek oyuncular gerekse taraftarlar gol de yese arkasından gol atacağına inanmaya başladı..Maçın ilk yarısı 3-1 bittiğinde bazı tarftarların biz bu maçı 4-5 gol atrak alırız sözleri de bunun bir göstergesi..Takım eski moral bozukluğunu atmış durumda...Ama bu demek değil ki takım tamamen düzeldi..Eğer eksiklik olarak görülen defan ve forvete istenilen oyuncular alınırsa bu takım hem ligde hem de kupada iyi yerlere gelir...Ben buna yürekten inanıyorum...

eyuphulagu
17.01.2010, 21:03
Maçın ilk yarısında sivasspor amayör takım gibi oynadı;2. yarı iyi oynamaya başlayınca Giresun'un yapacak fazla bir şeyi de kalmadı...Goller arka arkaya geldi..Sivasspor defansa ve forvete mutlaka transfer yapmalı...Eğer yapmazsa işimiz çok zor ..İstenen 2 transfer yapılırsa Sivasspor çok daha güçlü bir takım olacaktır..Eğer takıma bu 2 transfer yapılmasaydı bugünkü maçta tribünde Aynı Tarsus maçındaki gibi 1-2 bin seyirci ancak olurdu..Yapılan birkaç transfer bile taraftarı havaya sokuyor..Bugün sağnak yağmura rağmen 7-8 bin taraftar maça gelmişti..Şu da bir gerçek ki gerek oyuncular gerekse taraftarlar gol de yese arkasından gol atacağına inanmaya başladı..Maçın ilk yarısı 3-1 bittiğinde bazı tarftarların biz bu maçı 4-5 gol atrak alırız sözleri de bunun bir göstergesi..Takım eski moral bozukluğunu atmış durumda...Ama bu demek değil ki takım tamamen düzeldi..Eğer eksiklik olarak görülen defan ve forvete istenilen oyuncular alınırsa bu takım hem ligde hem de kupada iyi yerlere gelir...Ben buna yürekten inanıyorum...

Thai
17.01.2010, 21:24
kardeş çok sagol özeti izledik sayende.hayrettine çok kıdım ancak burdan izleyince hata ettigimi anladım hatayı hayrettin degil yasin kazması yapmış her zamanki gibi bu adamdan kurtulamıyacakmıyız anlamadım ya.bu öküzü neden aldık hayret.frarukta yasinde hemen kadro dışı bırakılmalı yoksa geçmiş ola.

Eleştir ama hakaret etme
Onunda insan olduğunu unutma

superglam
17.01.2010, 21:33
Emin olunki defansımız aslında çok kötü değil.. Sedat gerçekten mükkemmel bir futbolcu ve insan. Muratta harika.. Tv de ve çıplak gözlede seyrettim yasin çok özverili elinden geleninin iyisini yapmaya çalışıyor.. Tarsus idman yurdu maçını stadda izledim yasine öküz diye bağırılıyor... Çok üzüldüm ve müdahale ettim.. Ben sivas dışındayım fırsat buldukça memleketime ve mutlakada maçlara gidiyorum.. Herzaman böle kaba bir şekilde bağırılıyorsa üzülürüm. Bana biri böyle dese moralmen yıkılırım. Lütfen kırıcı değil yapıcı olalım.. O kendini kanıtlamış ve FB de oynamış biri onun Sivasa adaptasyonunda yardımcı olun güzel sözler söyleyin moralini yüksek tutun.. Hayrettin derseniz memleketimizin bağrından çıkmış bir futbolcu ve bize çok güzellikler yaşattı.. Tam bir defans da sayılmaz... sol açık oynar genelde.. o bakımdan kötü bir takımımız yok desteğe ihtiyacı olan bir takımımız var..

AYDIN1985
17.01.2010, 21:34
:kardeş çok sagol özeti izledik sayende.hayrettine çok kıdım ancak burdan izleyince hata ettigimi anladım hatayı hayrettin degil yasin kazması yapmış her zamanki gibi bu adamdan kurtulamıyacakmıyız anlamadım ya.bu öküzü neden aldık hayret.frarukta yasinde hemen kadro dışı bırakılmalı yoksa geçmiş ola.

pover58 abim tesekürünü, tesekkür butonuna basarak tescil ettirseydin. :D

sende sagol abim.

YİGİDOKENTLİ
17.01.2010, 21:40
ermanin golu harika ayrica takim eski günlerine yavaş yavaş dönüyor bu takima defansa biraz akort ayari yaparsak bu takim güzel olur.

emin kara
17.01.2010, 21:43
sivasspora yakışır bir galibiyetle bitmesi takımımız için güzel günlerin yakın oldugunu görmek bana keyif veriyor artık uyuyan yigido uyanıyor takımımımıza başarılar diliyorum

AYDIN1985
17.01.2010, 21:46
ARKADASLAR TESEKKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYALIM.:D :D :D

aykut-akay
17.01.2010, 22:14
ELINE SAGLIK PAYLASIM ICIN

mozilla da aciyor izledim ben

AYDIN1985
18.01.2010, 09:20
ELINE SAGLIK PAYLASIM ICIN

mozilla da aciyor izledim ben

seninde eline saglik, bu yazi icin.

AYDIN1985
18.01.2010, 13:04
Arkadaslar diger arkadaslarinda izleyebilmesi icin, yorumlarinizi ve tesekkürlerinizi esirgemeyin

Sivaslibey
18.01.2010, 13:15
Akin bu görüntülere göre pek parlak bir maç yapmamis. Bence acemice goller yemis. Buna ragmen o kadar iyi maçtan sonra hatalar yapabilir. Herseye ragmen Akin bu takimin banko 1. kalecisi olmasi lazim. Gerçekten takim için savasan ender futbolculardan biri (Sedat, Murat, Abdurrahman, Mehmet Yildiz, Ibrahim Dagasan gibi).

Salim58
18.01.2010, 14:48
teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık sağol..

AYDIN1985
18.01.2010, 15:30
teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık sağol..

lafi bile olmaz abim, yeterki siz tesekkür butonuna tiklayin:D :D :D

AYDIN1985
18.01.2010, 19:32
Emin olunki defansımız aslında çok kötü değil.. Sedat gerçekten mükkemmel bir futbolcu ve insan. Muratta harika.. Tv de ve çıplak gözlede seyrettim yasin çok özverili elinden geleninin iyisini yapmaya çalışıyor.. Tarsus idman yurdu maçını stadda izledim yasine öküz diye bağırılıyor... Çok üzüldüm ve müdahale ettim.. Ben sivas dışındayım fırsat buldukça memleketime ve mutlakada maçlara gidiyorum.. Herzaman böle kaba bir şekilde bağırılıyorsa üzülürüm. Bana biri böyle dese moralmen yıkılırım. Lütfen kırıcı değil yapıcı olalım.. O kendini kanıtlamış ve FB de oynamış biri onun Sivasa adaptasyonunda yardımcı olun güzel sözler söyleyin moralini yüksek tutun.. Hayrettin derseniz memleketimizin bağrından çıkmış bir futbolcu ve bize çok güzellikler yaşattı.. Tam bir defans da sayılmaz... sol açık oynar genelde.. o bakımdan kötü bir takımımız yok desteğe ihtiyacı olan bir takımımız var..

yeni transferlerle hersey daha iyi olacak Insallah

58isML58
18.01.2010, 19:47
Arkadaslar eger izlerken farkina vardiysaniz sonuncu gol tamamen sanseseri atilmis bir gol....:D:D:D

AYDIN1985
19.01.2010, 12:23
Arkadaslar eger izlerken farkina vardiysaniz sonuncu gol tamamen sanseseri atilmis bir gol....:D:D:D

Allah yüzümüze bakti, yoksa kara günlere kalmistik.

AYDIN1985
19.01.2010, 14:21
umarim takima biraz güven gelmistir. Insallah bursa macinida kazaniriz.

AYDIN1985
20.01.2010, 10:21
herkes izledimi arkadaslar, izlemeyenler icin, buyrun izleyin.

58isML58
20.01.2010, 11:38
Arkadaslar yeni defans a alinan oyuncu cok guclu bir oyuncuymus internetten okudugum haberlere gore ciktigi ilk antremanda cok begenilmis eger oleyse yanina murat Sozgelmez yasin ve ferhat konsa nasil olur acaba sedat iyilesene kadar sedat dondugunde de zaten yeni transfer,murat ve sedat olur ibrahim dagasanida unutmayalim tabi ama insallah son yapilacak yabanci oyuncu transferide defansimiza yapilir en kotu kaldigimiz yer defans her ihtimale karsi sakatliklara karsi son yabanci oyuncu da defansa transfer edilmeli.
Forvet hattimiz zenginlesti zaten mehmet dondu,rahman var yeni gelen ahmet war kamanan war ibrahim sahin ve agbetuyuda unutmayalim:D

AYDIN1985
20.01.2010, 14:48
Arkadaslar yeni defans a alinan oyuncu cok guclu bir oyuncuymus internetten okudugum haberlere gore ciktigi ilk antremanda cok begenilmis eger oleyse yanina murat Sozgelmez yasin ve ferhat konsa nasil olur acaba sedat iyilesene kadar sedat dondugunde de zaten yeni transfer,murat ve sedat olur ibrahim dagasanida unutmayalim tabi ama insallah son yapilacak yabanci oyuncu transferide defansimiza yapilir en kotu kaldigimiz yer defans her ihtimale karsi sakatliklara karsi son yabanci oyuncu da defansa transfer edilmeli.
Forvet hattimiz zenginlesti zaten mehmet dondu,rahman var yeni gelen ahmet war kamanan war ibrahim sahin ve agbetuyuda unutmayalim:D

hayirlisi olsun Insallah. hele bir oynasinlar...