Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol tarafta arıza büyüyor!

GuVeN
18.01.2010, 02:02
Bundan tam bir hafta önce yani 11 Ocak'ta Denizlispor maçı sonrasında yine bu köşeden "Sivasspor'un sol tarafı S.O.S veriyor" diye yazmıştım. Bu yazımın ne kadar isabetli ve doğru olduğu dün Giresun maçında bir kez daha ortaya çıktı. O neydi Allah aşkına! Süper ligde mücadele eden bir takımın sol kanadı ve defansı bu kadar rezil olmaz! Tamam dünkü maçta Giresun iyi top oynadı. Hatta oyunun bazı bölümlerinde kendi kendimize "Hangisi Süper lig takımı?" diye sormaktan geri kalamadık. Fakat yenilen gollere bir bakıyorum da, hemen hepsinde de Giresun'dan ziyade bizim futbolcuların katkısı var. İlk golde Faruk adamanı kaçırdı, boş pozisyonda ortaladı, Ricardo iki kişinin yanından çok rahat dokundu. İkinci gol yine sol taraftan geldi. Ricardo antrenmanlarda dahi atamayacak rahatlıkta bir gol attı.
3. golde Hayrettin rakibine "Al da at" dedi ve Bülent Bölükbaşı'da onu yaptı. Bir kez daha görüldü ki Sivasspor'un en çok aksayan tarafı defansı ve sol kanadı. Sivasspor öyle veya böyle 2 farkla geriye düştüğü maçı kazanarak kupada çeyrek final şansını çok yükseltti. Onun için takımı tebrik ediyorum.

HAYRETTİN'İN ÖFKESİ!
Dünkü maçta defansın solunda maça başlayan ve ikinci yarıda oyundan alınan Hayrettin, gerçekten Faruk'la birlikte sahanın en kötülerindendi. Hele hele devre arasında soyunma odasına giderken, herkesin gözü önünde kolundaki kaptanlık pazu bandını çıkarıp yardımcı hoca Talat Üzüm'e fırlatması çok çirkindi. Kim olursa olsun, Sivasspor'un formasını veya her hangi bir malzemesini yere atamaz. Hele hocasına hiç atamaz!..
Muhsin hoca gerçekten iyi niyetli bir insan. Eğer öyle olmasaydı, o futbolunla seni 25. dakikada oyundan alırdı.

ELRİO BİR HARİKA
Sivasspor'un ara transferde renklerine kattığı iki isim dün oynadı. Bunlardan Nabil Taider ilk yarıda vasatı aşamazken, Elrio Van Heerden müthiş oynadı.
Bize böyle adam lazımdı. Hem oyuna katkısı, hem de tribünleri ateşlemesi tek kelimeyle müthişti. Elrio ve Nabil'in ilerleyen haftalarda daha iyi işler yapacağına inanıyorum.

Abdullah YİĞİT/HÜRDOĞAN

oNuR
18.01.2010, 02:24
Yalnız solda değil stoper bölgemizde iyi durumda değil.Uzun toplarla çıkmak isterken ani bir kontra atağa yakalanabiliyoruz,kademeye girmelerde sıkıntı olabiliyor..Gözünü sevdiğimin Bilica'sı..Adam ceza sahası içinde çalım atıyordu..Sol tarafa gelince :) Hayrettinin misyonunun dolduğu kanaatindeyim.Hayrettinin bölgesinden gelen her atakta tehlike çanları daha fazla çalıyor.Önümüzde Trabzon maçı var..Serkan o bölgeyi iyi kullanabilen oyuncu..Dikkat etmek lazım..Birde takımda göze batan bir durumda şu ; yediğimiz golleri çıkarabilmek.Bunun örneğini Ankaragücü,Giresunspor maçlarında gördük.Gerçekten sevindirici bir durum.

Stopere iyi bir oyuncu alırsak daha güzel bir Sivasspor izleyeceğimize inancım tam

albina58
18.01.2010, 03:03
Evden çıkıyoruz,gazı,suyu,elektiriği kontrol ettik.Ama en önemlisi kapıyı kilitlemeyi unuttuk.
Geçen seneden devşirilen kadromuzda,sevgili bülent uygun'un anlamsız transfer politikası,küme düşen takımdan ve piyasadaki ucuz futbolcular yanında kaşarlaşmış ersen gibi topcularla sürerken,müzmin sakatlıkarımız sonucu ilk onbiri 2-3 maç üst üste kuramamız, futbol sevgimizi öldürmeye yüz tutturmuşken,Ertuğral'ın takım oyununa dayalı sistem arayışı tam rayına oturmak üzere gözküyor,ne yazıkki defans bloğundaki handikap nasıl kapatılır kocaman bir soru işareti.
Defans bloğunda,ilk devre baş gösderen yasin vakkasından sonra,en göz ağrımız,biraz takoz recep,biraz bülent korkmaz az biraz arap ismail karışımı Hayrettinimiz,ne yazıkki her maça,''saldım çayıra mevlam kayıra'' mantalitesinde çıkıyor.
Üç yıl kadar evvel Kalla'mız,geçen sezon Bilica'nın arkasında acaba modern futboluna hiçbirşeymi katamamış çok merak ediyorum..?

üçyıldız58
18.01.2010, 07:10
uğur kavuk,hayrettin,yasin,faruk ,bu geri dörtlüyle çıkarsak trabzon doldurur bizi
hayrettin evlere şenlik belki biz maça bir eksikle başlasak hayrettinli kadrodan daha iyi olur en azından adamlara alda at denmez.
faruk bayar futbol hayatını hep liglerde üst düzey takımlarda geçirdi ama hiçbir kulube faydalı olmadı bizede şimdiye kadar bir faydası olmadı
akın dün topu defansda faruğa atacak yan topla oyun başlatacak faruk efendi topu bana atma diye akına kızıyor yazık senin oynadığın futbola karşındaki bank asya takımı
yasin çok ağır kalıyor her an pimi çekilmiş el bombası gibi
uğur kavukda çok ağır birde özelikle yasin,uğur,faruk bunlarda kondisyon sıfır 70.dakkadan sonra gözleri yedek kulubüsinde bunlara bakarak hayrettin kondisyon çok iyi ama hata çok yapıyor
bütün takımlar forvetlerini hızlı seri futbol oynayan ayağa çok çabuk pas yapan hava toplarına hakim oyunculardan kurduğu için bizim hantal defansımızı her an geçiyorlar
bizim kötü dediğimiz sedatın yokluğu ne kadar belli oldu

atrium58
18.01.2010, 07:14
Solda ve takımda arızanın büyüğü erman kılıç. Başta musa olmak üzere birkaç oyuncuyla paslaşmıyor arkadaş kendini ön plana çıkarmaya çalışarak tribünlere oynuyor hoca farkında değilmi acaba.. Birde orta sahamız çok yumuşadı eski ingiliz futbolcularını anımsatan fizik gücümüzden eser kalmadı..

üçyıldız58
18.01.2010, 07:20
Solda ve takımda arızanın büyüğü erman kılıç. Başta musa olmak üzere birkaç oyuncuyla paslaşmıyor arkadaş kendini ön plana çıkarmaya çalışarak tribünlere oynuyor hoca farkında değilmi acaba.. Birde orta sahamız çok yumuşadı eski ingiliz futbolcularını anımsatan fizik gücümüzden eser kalmadı..

evet güzel bir tespit bizde konuştuk bunu trübünde erman vede musa topu kaybettiği gibi bırakıyorlar pres yok adam kovalama yok birde beyfendilere pas verirken ayağına vereceksin yoksa ayağını uzatıpda top almıyorlar
sırıtan futbolcular belli hocada kesin görüyordur ama ne yapsın köprüyü geçmek zorunda lig uzun bir maraton

Rallim58
18.01.2010, 07:35
Sol yanımızın ağrıdığı bilinen bir gerçek; ancak, bunu dışa vururken daha sağlıklı düşünmenin yanındayım. Bunu taraftar olarak, olayı agresifleştirmeden daha itidalli bir yaklaşımla sergilenilmesini isterdim. Maalesef, olmadı.

Çirkin söylemlerde bulunmanın kimseye faydası olmadığı gibi, gruplaşmaları ve problemleri de beraberinde getireceğini düşünürüm. Nihayetinde hepimiz insanız, etten kemikten yaratıldık. Nasıl ki, sen; taraftar olarak, "Hayrettin dışarı" davetinde bulunacak kadar dayanamaz hale geliyor isen, dışarı çıkan Hayrettin ise, bazı..? ağır ve çatlak sesleri duymuş olmalı ki, ani ve fevri bir davranışla, kaptanlık pazu bandını attı.

Akl-ı selim düşünüldüğünde hatta bu durumu şu anda Hayrettin'e sorduğunuzda, inanıyorum ki kendisi de, "yapılmaması gereken bir davranıştı, benim ekmeğimi kazandığım herşey benim için kutsaldır. Kutsal olan herşey benim baştacımdır, herkesten özür diliyorum," diyecek kadar da insandır, asildir ve de karakterlidir.

Lütfen, biraz daha hoşgörü, itidalli ve akl-ı selim yaklaşarak protestolarımız olduğunda sağduyulu yapalım. "Hayrettin dışarı" tepkilerinin yanında söylenen ağır ve farklı söylemler size söylense, siz ne yapardınız?

BeYLeRBeYi58
18.01.2010, 08:53
oyuncuyu ateşleyen taraftardır arkadaşlar bizler hayrettini tek kalemde silemeyiz bu davranış hiç hoş değil onu kazanmak gerek bugüne kadar iyi idi şimdi kötü olabilir gerek motive gerekse saha içi uyumsuzluk olabilir veya başka nedenler olabilir bence yapılan yuhlama yiğidoya yakışmadı...

hanedan58
18.01.2010, 09:13
Bundan tam bir hafta önce yani 11 Ocak'ta Denizlispor maçı sonrasında yine bu köşeden "Sivasspor'un sol tarafı S.O.S veriyor" diye yazmıştım. Bu yazımın ne kadar isabetli ve doğru olduğu dün Giresun maçında bir kez daha ortaya çıktı. O neydi Allah aşkına! Süper ligde mücadele eden bir takımın sol kanadı ve defansı bu kadar rezil olmaz! Tamam dünkü maçta Giresun iyi top oynadı. Hatta oyunun bazı bölümlerinde kendi kendimize "Hangisi Süper lig takımı?" diye sormaktan geri kalamadık. Fakat yenilen gollere bir bakıyorum da, hemen hepsinde de Giresun'dan ziyade bizim futbolcuların katkısı var. İlk golde Faruk adamanı kaçırdı, boş pozisyonda ortaladı, Ricardo iki kişinin yanından çok rahat dokundu. İkinci gol yine sol taraftan geldi. Ricardo antrenmanlarda dahi atamayacak rahatlıkta bir gol attı.
3. golde Hayrettin rakibine "Al da at" dedi ve Bülent Bölükbaşı'da onu yaptı. Bir kez daha görüldü ki Sivasspor'un en çok aksayan tarafı defansı ve sol kanadı. Sivasspor öyle veya böyle 2 farkla geriye düştüğü maçı kazanarak kupada çeyrek final şansını çok yükseltti. Onun için takımı tebrik ediyorum.

HAYRETTİN'İN ÖFKESİ!
Dünkü maçta defansın solunda maça başlayan ve ikinci yarıda oyundan alınan Hayrettin, gerçekten Faruk'la birlikte sahanın en kötülerindendi. Hele hele devre arasında soyunma odasına giderken, herkesin gözü önünde kolundaki kaptanlık pazu bandını çıkarıp yardımcı hoca Talat Üzüm'e fırlatması çok çirkindi. Kim olursa olsun, Sivasspor'un formasını veya her hangi bir malzemesini yere atamaz. Hele hocasına hiç atamaz!..
Muhsin hoca gerçekten iyi niyetli bir insan. Eğer öyle olmasaydı, o futbolunla seni 25. dakikada oyundan alırdı.

ELRİO BİR HARİKA
Sivasspor'un ara transferde renklerine kattığı iki isim dün oynadı. Bunlardan Nabil Taider ilk yarıda vasatı aşamazken, Elrio Van Heerden müthiş oynadı.
Bize böyle adam lazımdı. Hem oyuna katkısı, hem de tribünleri ateşlemesi tek kelimeyle müthişti. Elrio ve Nabil'in ilerleyen haftalarda daha iyi işler yapacağına inanıyorum.

Abdullah YİĞİT/HÜRDOĞAN

ARKADAŞ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞ SOL TARAFIMIZ FELÇ OLMUŞ HARAKET EDEMEZ DURUMDA FARUK HATA MAKİNASI GİBİ DEVAMLI TOP SEKTİRDİ HATA YAPTI HAYRETTİNİ BEN CE 2 HAFTA DİNLENDİRİP 1 HAFTA OYNATMASILAZIM HOCANIN YASİNDE GELİŞMELER VAR BU GÖZLENİYOR UĞUR BENCE ÇOK BAŞARILI İDİ KAMANAN VE ERMAN BUGÜN VASATDILAR ELRİO MUHTEŞEMDİ OYUNU CEKEN BİR OYUNCU HOCAYI TAKDİR ETMEK LAZIM BU TRANSFERİNDEN DOLAYI

Ahwettt
18.01.2010, 09:21
TAMAM SOL TARAFIMIZ ÇÖKMÜŞ KABUL EDİYORUM,AMA NASRETTİN HOCANIN HİÇMİ HIRSIZIN SUÇU YOK DEDĞİ GİBİ MADEM HAYRETTİN FORMSUZ OLABİLRİDE NEDEN HALA HOCA HAYRETTİNDE İSRAR EDİPTE BU HALE GETİRDİ ANLMADIM GİTTİ. FERHAT VAR YEDEKTE ONU MONTA EDE İDİ FARUKUN YERİNEVEDE ERMANIN EĞOİSTÇE DAVRANMASI TOPU KAPTIRIPTA GERİ DÖNMEMESİNE NE DEMELİ. KAÇ DEFA BOŞTAKİ ADAMA TOP ÇIKARMADI HAYRETTİN KADAR ERMANINDA SUÇU VAR HOCANINDA SUÇU VAR

AYDIN1985
18.01.2010, 09:24
Sivassporun bir zamanlar en saglam yeri olan savunmasinin son zamanlarda kötülemesi tabiki hepimizi üzüyor. Insallah gereken takviye(ler) yapilir ve eski panzer savunmamiza geri kavusuruz.

pover58
18.01.2010, 09:48
hayrettine bu kadar yüklenmenin bir mantıgı yok hayrettinin alda at dediginiz pozisyonunda yasin ne yaptı iyi baktınızmı.hayrettin boguşuyor mücadele ediyor tamam tutamadı ancak o mücadelesini ederken yasin efendi teşrif edip yardımına gelse iş bitecek olmadı hayrettin yasinin yanına kadar kovaladı adamı ikimiz durduralım diye yasin afendi yattı yere alda at dedi.şimdi kim alda at dedi iyi bakın lütfen.hayrettine bu kadar acımasız saldırının arkasında ne var anlamak mümkün degil.kimse ne yasini ne faruk u nede uguru bu kadar eleştirmezken herkes hayrettinin peşine düşmüş.tamam ben anladım hayro sivaslıya biz birbirimizi istemeyiz ya ev danasının kıymeti yuoturya.bütün sebep bu.kardeşim adam hata yapıyor ama ölümüne mücadele ediyorm ötekiler gibi toptan kaçmıyor.üstüne üstüne gidiyor elbet hatada kaçınılmaz oluyor .bizim defansta yardımlaşma olsa bu sorunlar olmuyacak geçen yıl kim sıkışsa bilica gidip yardım ediyor defansı sıkıntıya sokmuyordu şimdi tam tersi sedat ve muratta olmazsa bütün yük hayrettine biniyor.oda her tarafa yetişemedigi için hata yapıyor.bence linç edilecekse yasin faruk ve ugur linç edilmeli hayro asla.iyi bir stoper sedat murat hayrettin den oluşan defansımız bakın top geçiriyormu.bunu düşünmek lazım.hatrettin kesinlikle kaptanlık bandını atmamalıydı o hata yaptı ancak bizde ona bu kadar yüklenerek hatanın büyügünü yaptık ve yapmayada devam ediyoruz.

ShabbatShalom
18.01.2010, 09:54
Yasine suç atıp durmayın...Defansın şuan en sağlam ismi Yasin ile Abdurrahman.Uzun yıllardır Sivasta yetişip hala oynuyor diye Hayrettini tutmanıza gerek yok.Artık duygu denilen şey kalkmalı bu takımda iyi olan oynasın.Yasin in performansı çok güzel.Denizli maçında Yasin olmasa kaç yol yiyecektik.Hayrettin efendi gerilerde gezerken sol taraftan gelen topları Yasin aldı.Artık bırakın Yasin in bir zamanlar adı çıktı diye hala
yükleniyorsunuz.Defansa Sol takviye edilmeli.Yasin'i artık iyi izleyin hatasız oynayacaktır.

hasantuan
18.01.2010, 10:57
dün takımda yalnızca elrio iyidi...adamın kumaşı iyi ama umarım erman vb. topçular onuda kendilerine benzetmezler...farukun bu takımda ne işi var anlamış değilim...ve inanılmaz olanda hocanın ısrarla faruku 11 de oynatma isteği...ümit milli oyuncumuz olan ferhata onlara gösterilen sabır gösterilip oraya monte edilmesi gerekiyor bence...denemekten zarar çıkmaz.....hayrettinin yaptığı çok çirkin bi hareket...ceza verilmeli bence...o sayede hiç kimsenin takımdan büyük olamdığı anlaşılır...

yağız58
18.01.2010, 10:58
hayrettine bu kadar yüklenmenin bir mantıgı yok hayrettinin alda at dediginiz pozisyonunda yasin ne yaptı iyi baktınızmı.hayrettin boguşuyor mücadele ediyor tamam tutamadı ancak o mücadelesini ederken yasin efendi teşrif edip yardımına gelse iş bitecek olmadı hayrettin yasinin yanına kadar kovaladı adamı ikimiz durduralım diye yasin afendi yattı yere alda at dedi.şimdi kim alda at dedi iyi bakın lütfen.hayrettine bu kadar acımasız saldırının arkasında ne var anlamak mümkün degil.kimse ne yasini ne faruk u nede uguru bu kadar eleştirmezken herkes hayrettinin peşine düşmüş.tamam ben anladım hayro sivaslıya biz birbirimizi istemeyiz ya ev danasının kıymeti yuoturya.bütün sebep bu.kardeşim adam hata yapıyor ama ölümüne mücadele ediyorm ötekiler gibi toptan kaçmıyor.üstüne üstüne gidiyor elbet hatada kaçınılmaz oluyor .bizim defansta yardımlaşma olsa bu sorunlar olmuyacak geçen yıl kim sıkışsa bilica gidip yardım ediyor defansı sıkıntıya sokmuyordu şimdi tam tersi sedat ve muratta olmazsa bütün yük hayrettine biniyor.oda her tarafa yetişemedigi için hata yapıyor.bence linç edilecekse yasin faruk ve ugur linç edilmeli hayro asla.iyi bir stoper sedat murat hayrettin den oluşan defansımız bakın top geçiriyormu.bunu düşünmek lazım.hatrettin kesinlikle kaptanlık bandını atmamalıydı o hata yaptı ancak bizde ona bu kadar yüklenerek hatanın büyügünü yaptık ve yapmayada devam ediyoruz.

Kardeş yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum burda küfür eden vatandaşlara soruyorum türkcell süper ligde sivasa getiripte oynata bileceğin bir sol bek söyle getirebileceğin işte faruk bayer bundan üstünü sivasa gelmez getiremezsiniz bakın transferler yapılamıyor millet burdan atıp tutuyor bugün hayrettin süper lig de 4 büyükler haricinde hepsinde onbir oynar ama bizde sivaslı olduğu için ******** adi oluyor kardeşim bu adam ben kendimi bildim bileli gelen hocalar tarafından hep on bir oynatılıyor ve istikrar abidesi yılda bir kaç maç kötü olur insan buna hakkı var futbolcunun mehmet sakatlanmadan önce herkes afedersiniz mal mehmet diyordu ne oldu gördünüz malmı kralmı hayroyuda gönderirsiniz sonra geri alın diye yalvarırsınız ben bu tarftarı oldum olsası anlamadım kendi gardaşına küfür eden bizim milletimiz trabzonlular takımda tarbzonlu olsun diye yönetimi parçalıyor bizimkilerde sivaslıları uzaklaştırmak için stadı karıştırıyor yazıklar olsun bizim tarftarımıza ...

karakocyakup58
18.01.2010, 11:16
YA BIRAKIN BU ADAMI DİNLEMEYİN YAA ADAM RESMEN MASAL ANLADIYOOO SOL TARAF ARIZA BÜYORMUŞŞŞŞ BÜYÜSÜN MUHSİN HOCA SANKİ BİLMİYOR TARAFTAR SANKİ BİLMİYOR... TARAFTARIN BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEYİN...TRANSVERLERDENN HABER VERİN ... KLÜPTE NE OLUP NE BİTİYO ONU SÖYLEYİN OLMAZKİ BÖYLE TARAFTARA KÜFÜR EDERMİŞ GİBİ TAKIIMIN HATALARINI SÖYLEMEYİN...

noname87
18.01.2010, 11:16
Faruku bence hoca transfer etmedi yönetim transfer etti ankarasporda o kadar adam vardı trabzon murat tosun ile ömer aysanı aldı biz faruku aldık bir de başından beri ankaraspor faruku neden transfer etti anlamamıştım bu adam bank asyada orta sahanın solunda oynar ;sol bekte de ancak 3.ligde oynar Hayrettine gelince kendi mevkiinde bile zar zor oynuyor göbekte oynatırsan böyle rezil olur adam bize en az 2 defans lazım biri tutmazsa diğeri tutar şansa bırakamayız

adalı harun
18.01.2010, 11:52
BU SAVUNMANIN NE SAGI VAR NE DE SOLU GÖBEGİ HİÇ YOKSU KOCA TRANSFER DÖNEMİ GEÇİYOR SAVUNMAYA TEK TOPÇU YOK
ALAh askına bu savunmayı birdengeye GETİRİN SOLU YOKTA SAĞI GÜZELMİ
BİZİM HATRETTİNDEN HEMSERİ OLARAK BEKLENTİMİZ FAZLA ONDAN KAYNAKLANIYO
YOKSA BİZİM TAKIMDA SAVUNMA HİÇ YOK NERDE SERVET NEREDE BİLİKA SAVUNMACI ONLAR BİZİM KİLERDE ANCAK BÖYLE GİRESUNDAN 3YER
ALAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İŞİMİZ ÇOK ZOR İNADINA SİVAAAAAAAS
İNADINA YİĞİDOOOOOOOOOOOOOO

bugra5858
18.01.2010, 12:01
Sol Tarafta Ferhat Bıkmaz Oynamalı Göreceksiniz Hayrettin Gibi Bize Saç Baş Yoldurmayacak:)

shang
18.01.2010, 12:11
sol taraftaki sorun bu yıl ortaya çıkmadıki 3 sezoundur sol taraf aksıyor hayrettinin iyi niyetine bi şey demiyorum memleketin cocugu ama yetersiz kalıyorki helede farukla oynadıklarında bavula dönüyor bizim sol taraf yalnızca hayrettine yüklenmekte doğru değil faruğu artık kesmesi lazım birde stoper ve hayrettinin kanatta oynayan erman yada agbetu yada kim oynuyorsa yardıma gelmesi lazım

Sivaslibey
18.01.2010, 13:08
O bu degil Yasin harbiden çok kötü. Ilk 11'e hiç yakismiyor. Bu takima hiç bir katkisi olmadigi gibi zarari çok büyük. Kovmaya gerek yok. Kalsin yedeklerde. Bize acilen bir stoper sart. Hatta neden stopere bir iki genç gelecek vaat eden futbolcu almiyoruz hepte orta veya forvete gençler aliyoruz.

Ferhat sol bekte çok is yapar, abdurrahmanda sag bekte iyi mücadele ediyor. Eger stoper de Sedat'in yanina güçlü bir stoper olursa beklerde çok is yapar. Ve arkada Murat'ta yedek olarak o gôreve hazir olur.

Ama eminimki Muhsin hoca stoper olarak en iyisini bulmaya çalisiyordur, ondan süphem yok ama birazda hizli olmamiz lazim.

çok iyi bir stoper alinirsa bu takim gelecek oyuncularlan çok çok daha iyi olur.

Bursa Kayseri viz gelir.

Sivaslibey
18.01.2010, 13:10
Ayrica Hayrettin savunmasini ben o kadar çok kôtü bulmmuyorum ama topu öne dogru çikaramiyor ve çok pas hatasi yapiyor. Ofansiv ve teknik kabiliyeti zayif. Hoca Ferhati yavas yavas ilk onbire almasi lazim.

GuVeN
18.01.2010, 17:51
Bundan sonra Hayrettin konusunda çok ısrarlı olacağını düşünmüyorum hocanın ,Umarım Hayrettin'i kazanayım derken takımı yakmaz hoca.

YİGİDOKENTLİ
18.01.2010, 18:57
hatasiz kul olmaz hayretine taraftarin yaptigi ayip bence hayretini eleştirmek dogru deyil gecensene hayretin 3 sezondur sol tarafi koruyor bu sene takinin mayasinda birşey var oda yavaş yavaş hoça ayar yapiyor 2 yabanci daha gelecek gelecek 2 yabanciyla hoça defansi toplucak kimse canini sikmasin hayretine bir taraftar olarak özür dilemeyiz hayretin bizi sahada cevabini verir bizim memleketin cocugu böyle zamanda oyuncumuza destek olmaliyiz .

MESSİ58
18.01.2010, 19:27

ABİ BU SÖYLEDİKLERİNİN SONUNA KADAR ARKASINDA DESTEKÇİNİM. HELE ŞÜKÜR AKLI BAŞINDA Bİ YORUM GÖRDÜM YAA TŞK EDERİM SANA.

MESSİ58
18.01.2010, 19:31
Yasine suç atıp durmayın...Defansın şuan en sağlam ismi Yasin ile Abdurrahman.Uzun yıllardır Sivasta yetişip hala oynuyor diye Hayrettini tutmanıza gerek yok.Artık duygu denilen şey kalkmalı bu takımda iyi olan oynasın.Yasin in performansı çok güzel.Denizli maçında Yasin olmasa kaç yol yiyecektik.Hayrettin efendi gerilerde gezerken sol taraftan gelen topları Yasin aldı.Artık bırakın Yasin in bir zamanlar adı çıktı diye hala
yükleniyorsunuz.Defansa Sol takviye edilmeli.Yasin'i artık iyi izleyin hatasız oynayacaktır.

2GÜN ÖNCE YASİNİ YUHLUYODUNUZ AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİYODUNUZ AZİZ BAŞKANIN KAZIĞI DİYODUNUZ NOLDU ŞİMDİ? SİVASLILAR SADECE SİVAS DIŞINDA GURBETTE TUTKUNLAR BİRBİRLERİNE. SİVASTA ELLERİNDEN GELSE Bİ KAŞIK SUDA BOĞARLAR OYUZDDENDE BİZİM MEMLEKET BÖLE GELİŞMEDEN YILLARDIR KÖY GİBİ KALIYOR İŞTEE

GokhanTurna
18.01.2010, 19:33
Faruk Bayar'ı oldum olası beğenmem. Hayrettin ise takıma bugüne kadar çok katkı sağladı inkar edilemez ama bu sene çok kötü bence sol kanatda Ferhata şans verilse daha iyi olur.

rsimsek
18.01.2010, 20:16
yav bu kadar bariz defans hataları varken hoca yada yönetim görmüyormu bunları anlamıyorum.

gönlüm5873
18.01.2010, 20:23
Sol kanattakı arıza gecen sezonun son zamanından beri devam etmekte, Hayrettin önde,top arkada koşmaya devam ederse bu sorun bitmez,Faruk zaten ayrı hikaye gitmesı dogru dönmesı yanlıştı...

cs49
18.01.2010, 21:23
Büyük Gazeteciyi tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
Hayrettin çok kötü oynamadı Birinci golde esas hata faruk ta, 2. golde faruk ve akında, üçüncü gol takım halinde yenilen bir gol hayrettin rakibiyle resmen boğuşurken yaklaşan kimse yok seken topu adam aldı, yasini pazara gönderdi ve çaktı.
Peki hayrettin canını dişine takıp mücadele ederken 8 numara ibrahim nerede, o pozisyonda hayrettine ben mi gidecem yardıma, dağaşan kaç maçtır hiç bir şey yapmıyor, bir o yana bir bu yana .... sallayıp duruyor..
Kısacası hayrettine gelene kadar o kadar çok suçlu varki. Erman efendi takının ağası, herkes ona hizmet eder, o hiç kimseye yardım etmez, sol bekin önünde erman oynadığı sürece dünyanın en iyi sol bekide olsa bocalar, maç başladı 2 dakikada 3 top teslim etti erman rakibe, çok top eziyor, dönenler hep kontra uğraşsın hayrettin sedat yasin....

Ön libero (dağaşan)zaten bitmiş...
Sağ bek uğur 3. ligde bile oynayacak adam değil, rakibin sol kanadı zayıftı sırıtmadı...
Gelelim aslan payına abdurrahman sakat, sedat yok, hayrettin stoperde sol bek faruk , Murat Sözgelmez kulübede, Akıl işimi bu... Faruk saha içinde ders alıyordu bir ara yasinden defans nasıl yapılır diye galiba. Faruk 100 maç oynasın yinede sol bek olamaz...

Aslan payı demiştik ya tabiiki hocanın, geleli az olmadı, takım her geçen gün kötüye gidiyor,oyun çok kötü, sonuçlar aldatmasın...

Rakibi bu kadar küçümsersen, murat varken hayrettini stoper faruk u sol bek yaparsan, hadi yaptın 30. dakkada belli sol bek yol geçen hanı almazsan oyundan, ibrahim dağaşan gibi son derece formsuz bir de ön liberon varsa giresun 3 trabzon 5 galataray 8 atar bu takıma...

Önce çakma gasteci yazdı hayrettin kötü diye,
sonra hoca attı ortaya hayrettini yem diye,
ve en sonunda sivaslılıktan zerre nasibini almamış taraftar bozuntuları 5 milyon verdi diye sivasın öz evladı hayrettini haksız yere (en azından bu maç için)yuhaladı..

Hepinizi tebrik ediyorum, Hayrettin gitti sayın artık,
Şimdi bulunda alın bakalım bir solbek, mumla arayacağız göreceksiniz...

10 küsür maç oldu hoca sende, yeter artık! Şu takım ne oynayacaksa bi görelim artık. iyi yoldayız, iyi yoldayız, başka bi şey yok. Bide maçtan sonra çıkmış iyi takım olma yolundayız demiş.. giresun 3 atmış, galibiyet golünü ilk onbire koymaya layık görmediği murat şans eseri atmış., hoca hala iyiye gidiyoruz diyor...

YA arkadaşlar size bir şey soracam BU HOCANIN DOKUNULMAZLIĞIMI VAR?!!!!!!!!! Milletvekilimi? Adam bu maçta amatör küme hocalarının yapmayacağı hataları yaptı, kimsede çıkıp bir şey demiyor... Hoca iyi takımda kimse yok... İnşallah Öyledir ....

Hayrettinde takımdan koparsa seneye Bank Asya da görüşürüz...

Az kalsın unutuyordum... Denizlinin çoğu atağının sağ bek tarafından geldiği maçta, Ermanın gamsız oyun anlayışından kaynaklanan, hayrettinin zorlanmalarına bu adam kötü yazan gastecinin herhalde elinin altında bir sol bek olsa gerek.. açıklarsa memnun olacam. (Yok yok öyle düşünmeyin iyi sivaslıdır komisyon falan almaz...)

ercan58.a
18.01.2010, 22:36
abdullah beyin yorumları süper teşekkürler kendisine
solda açık filan olmaz hocamız halleder

hocam sen işini biliyorsun hayrettin ancak 2 veya 3 lig futbolcusu helea olsun sana bu güne kadar takıma en çok zarar veren futbolculardan birisiydi hayrettin darısı ibrahim dagaşana,ugur kavruga,ve diger işe yaramazlara

emin kara
18.01.2010, 22:57
bravo ne yapmak istiyorsunuz hic kimsede hatadan eser yok bir hatalı hayr ettin biraz mantıklı düşünüp ondan sonra elleştiri bonbardımanına tutun bırakın hayrettini takımdan eser kalmayacak böyle olursa destek destek dedikce hala köstek oluyorsunuz takımı maç boyunca ateşleyelim yok takıma sahib çıkalım yok bir kişiye yüklenelim deyince adeta başım gözüm üstüne durmayın hayretini aldınız elinize devam edin nereye kadar bilmem

3 yıldız
18.01.2010, 23:03
muhsin hoca :rolleyes::rolleyes:işini bilir rahat olun.