Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS DİYARBAKIR’A HAZIRLANDI
SivasSpor.Com 18.10.2005, 21:36 SİVAS DİYARBAKIR’A HAZIRLANDI Sivasspor, pazar günü kendi sahasında ağırlayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı.
Haftayı Ankara deplasmanından Gençlerbirliği karşısında alınan üç puanla kapatan Sivasspor, Diyarbakır maçının hazırlıklarının startını verdi. Gençlerbirliği maçının ardından iki günlük izin yapan Kırmızı -Beyazlı ekip, dün kendi tesislerinde toplanarak çalışmalara başladı. Yapılan idman ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. Ardından Sivassporlu futbolcular gruplar halinde şut çalışmasıyla devam etti.
Teknik direktör Werner Lorant nezaretinde yapılan idmanda, Alman teknik adam golcü futbolculardan Anderson ve Mehmet Yıldız ile özel olarak ilgilendi. Yandan ortalarla her 2 futbolcuya da gol çalıştıran Lorant, ıskalayan toplar karşısında ise kızarken futbolcularını sık sık uyardı.
İdman takım halinde yapılan yaklaşık 10 dakikalık tempolu koşu ile son buldu.
Bu arada futbolcular antrenman sonrası Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar`a yumurta ve un şakası yaptı. Kaptan Muhammed`in Antrenör Artanlar`ın kafasında kırdığı yumurtaların üzerine defans oyuncusu Hayrettin un serpti. Neye uğradığını şaşıran Artanlar, Muhammed`i uzun süre kovaladı. Teknik Direktör Loran da şaka karşısında kendisini tutamayarak uzun süre güldü. Kırmızı-Beyazlı ekip yaptığı bu idmanın ardından kendi tesislerinde dinlenmeye çekilirken yarın yapılacak olan çift idmanla Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.
Hakikat Gazetesi
1967_DERNEK_10UR 18.10.2005, 21:37 artık diyarbakırspor'a patlamanın zamanı geldi..diyar'ın şansı yok..
CAGLAYAN 18.10.2005, 22:04 Rahmetli Gaffar Okan'in anisina birinci lige cikartilan bir kulübün gecmiste oldugu gibi simdide SIVASSPOR Karsisinda hic sansi yok.
eee Diyarbakirspora Haddini bildirme zamani geldi catti ! sakin yanlis anlama olmasin bizim Kuyruk acimiz yok !! hele hele Haksiz yere mac kazananlara hic tahamülümüz yok!!!
Arif Coşkun 19.10.2005, 10:33 Engelleri birer birer aşıyoruz.İnşallah bu gidişatla çok işler yapacak bu takım. Şimdi Diyarbakır var sırada. İnşallah kendi evimizde seyirci desteğiyle bu maçıda alıp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.
Yolun açık olsun Sivasspor'um Ne mutlu Sivasspor'luyum diyene
Saygılar
RAHAT GEÇERİZ DEMİYORUM AMA GEÇERİZ DİYARI, AYRICA TAKIMDA TAKIM HAVASININ OLUŞMASI , FENERİN BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA ESPRİSİ TAKIMIMIZADA TAŞINMIŞ,KAYNAŞMAYI VE TAKIMDAKİ DOSTLUK VE DAYANIŞMAYI GELİŞTİRECEK BİR GELENEK BAŞLAMASI GÜZEL, BU ARKADAŞLAIĞIN SAHAYADA YANSIYACAĞINDAN EMİNİM, SAHADA ARKADAŞI İÇİNDE OYNAYAN ARKADAŞININ AÇIĞINI KAPATAN, BİR TAKIM HAVASI OLUŞACAĞI İÇİN SİVASIMM EVİNDE BÜYÜK KÜÇÜK DEMEDEN MAÇ VERMEZ KRALIDA GELSE YENİLMEZ ARTIK BUNA İNANIYORUM, TÜM TARAFTARIMIZDA İNANMALI
BU HAFTA KARPUZU DİLİM DİLİM YERİZ :)
serhankaburcuk 19.10.2005, 15:15 Diyarbakır herzaman şikeci takım oldu...Süperlige çıktıkları zamanda Merhum Gaffar OKANâ dua etsinler...Sivasın hakkını o sene gasp etmişlerdi...Ama zaman döndü ve Sivasa tekrar geliyorlar...Şimdi hesap verecekler...
BU SENE ONLARIN SON SENESİ BUNU DOYA DOYA CIKARMAMIZ GEREK :D
erhan5834 19.10.2005, 15:38 SİVASIN HAKKINI ÇALAN Bİ TAKIM VE ŞUAN İÇLER ACISI HALDE EE NE DEMİŞLER ALLAHIN SOPASI YOK DEVRAN DÖNDÜ BUYUR GEL DİYARR ŞİMDİ HESAP VERME ZAMANI..
serhankaburcuk 19.10.2005, 15:41 Diyarbakıra gerekli cevabı sahada futbolcularımız tribündede biz vereceğiz...
ŞİMDİ HESAP ZAMANI...
HESABI İYİ KESİN... MALUM HESAP BAYA BİRİKTİ DİYARA :)
1967 dernek serkan20 19.10.2005, 15:59 diyarbakıra şimdiden geçmiş olsun diyorum ve 2.lig a kategorisinde başarısızlıklar diliyorum
haksızlıkla geldiği yere geri dönsünler
geldikleri gibi gidecekler diyarbakırlılar
bulent58 19.10.2005, 16:32 EE GELDİ HESAP ZAMANI YOK ÖYLE YAĞMA SENİ PARAMPARÇA YAPACAZ DİYARBAKIRSPOR SEN DEVLET DESTEĞİYLE RAHMETLİ EMNİYET MÜDÜRÜ DESTEĞİYLE ÇIKTIN BU LİGE BİZ BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA ÇIKTIK
ŞİMDİ HESAP ZAMANI BUYUR SON SENEN SENİN BU YÜZDEN SENİNLE BİR DAHA KARŞILAŞAMIYACAZ KUSURA BAKMA ACI OLACAK ACITACAZ PARDON
twity_58 19.10.2005, 18:24 diyarbakır yerle bır olcak ınsallah..hepımız ıstedıgı gönlunden gecen oo ..bu basarılı cızgıyı korumak ve daha da uzatmak için dıyarbakırı alt etmemız lazım..o yuzden kusurumuza bakmasınlar ..eze eze alcaz ..:D
DİYARBAKIR BİZİ HİÇ ZORLAMAYACAK BENCE...
VEEEE SONRA """""SIRADAKİ GELSİN""""""DİYECEĞİZ...
1967_CLUB_HÜSEYİN 19.10.2005, 23:57 DİYARBAKIR BİZİ HİÇ ZORLAMAYACAK BENCE...
VEEEE SONRA """""SIRADAKİ GELSİN""""""DİYECEĞİZ...
DEDİĞİNİZ GİBİ FATIMA İNŞALLAH BU HAFTA DYARBAKIR MAÇINDA BÜTÜN KOZLARIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ FUTBOLCULARDA BUNDAN EMİNDİR...BİZE HER TAKIM ARTIK VIZ GELİR ATIK DÖRT BÜYÜK DEVRİ BİTTİ 3 BÜYÜK SİVAS GELİYOOOOOOOOOOOOOOOO
1967_CLUB_HÜSEYİN 20.10.2005, 00:02 EE GELDİ HESAP ZAMANI YOK ÖYLE YAĞMA SENİ PARAMPARÇA YAPACAZ DİYARBAKIRSPOR SEN DEVLET DESTEĞİYLE RAHMETLİ EMNİYET MÜDÜRÜ DESTEĞİYLE ÇIKTIN BU LİGE BİZ BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA ÇIKTIK
ŞİMDİ HESAP ZAMANI BUYUR SON SENEN SENİN BU YÜZDEN SENİNLE BİR DAHA KARŞILAŞAMIYACAZ KUSURA BAKMA ACI OLACAK ACITACAZ PARDON
DİYARBAKIR ZATEN BU SEVİYEYE GAFFAR OKANIN ZAMANINDA GELDİ ŞUNUDA SÖYLEYEYİM GEÇENSENE GİDİYORDU GÜMBÜRTÜĞE KENDİNİ ZOR KURTARDI AMA BU SENE KMEDE KALMA ŞANSI ZOR OLACAK GİBİME GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO...
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 00:25 KİMSE ÇANTA DA KEKLİK OLARAK GÖRMESİN DİYARBAKIRSPOR'U...DEPLASMADA İYİ OYNUYORLAR...TAKIM MAÇA HAZIRSA TARAFTAR DÜNDEN HAZIR...ESKİDEN KALAN HESAP ÇOK KABARDI...FATURA KESME ZAMANI GELDİ
cerrah yiğido 20.10.2005, 00:33 Çantada keklik gibi görünsede deplasman takımı olan diyarbakırı önemsememiz gerekli.
gercek58li 20.10.2005, 01:45 diyarbakıra şimdiden geçmiş olsun diyorum ve 2.lig a kategorisinde başarısızlıklar diliyorum
haksızlıkla geldiği yere geri dönsünler
geldikleri gibi gidecekler diyarbakırlılar
Birde biz vurursak dahada asagidan kurtaramazlar.
Bunuda hakettiler!..
çok tehlikeli bir maç
diyarbakırın maç kaybetmeye tahammülü yok,mutlaka kazanması lazım.
ama bizde iyi takımız.
formdayız.
işallah sonuç lehimize olur
Yigido58_NL 20.10.2005, 03:05 HAYDI YIGIDOLAR BIZE BOL GOLLU BIR MAC IZLETTIRIN,DAGITIN DIYARBAKIRI KALELERINI ELEGE CEVIRIN.
HAYDI YIGIDOLAR KIM TUTAR SIZI?????????????????????????? ???????????????
TABIKI HIC KIMSE:rolleyes:
volcano58 20.10.2005, 07:26 bir şansızlık yada mucize olmazsa sivassporum bu maçtanda alnının akıyla çıkacaktır inşallah
serhankaburcuk 20.10.2005, 12:58 Biyediç Sivasta farklı bir taktikle mücadele edeceklerini söylemiş ama burası Sivas burdan çıkış yok cümlesini aklına bile getirmemiş.Ne kadar farklı bir taktikle oynarsan oyna yenilmeye mahkumsunuz....Diyarbakır ile yarım kalan bir hesabımız var bu hesabı kapatacağız...Diyarbakırspora şimdiden 2.Lig A kategorisinde başarılar dilemiyorum...Beter olsunlar...
millet hiç diyarbakır karpuzu yedinizmi yemediyseniz hafta sonuna hazır olun karpuzlar benden
Dişe Dİş KANA KAN intikan intikam hadi bea yiğido bu maçı alman gerekiyo
Arif Coşkun 20.10.2005, 21:10 çok tehlikeli bir maç
diyarbakırın maç kaybetmeye tahammülü yok,mutlaka kazanması lazım.
ama bizde iyi takımız.
formdayız.
işallah sonuç lehimize olur
Hiç kimse buyurun size üç puan demez. Nasıl olsa yenerizle haraket edersek sanırım doğru olmaz.Oyun etkili bir mücadeleyle ve planlı bir oyun oynarsak yeneriz diyorum. Denizli içinde sanırım aynı düşünmüştük ama hiçte kolay olmadı. Drummer arkadaşımızın da dediği gibi tehlikeli ve çok dikkat edilmesi gereken bir maç. İnşallah kazanan biz olacağız.
Saygılar
serhankaburcuk 21.10.2005, 13:15 Dişe Diş Kana Kan
4 Eylülde alınacak intikam...
Diyarbakırsporu Sivastan çıkarmamız lazım...Bu maçı kazanmamız lazım..Taraftarımızdan ricam bu maçta tribünlere gelinler ve takımı 90 dakika desteklesinler...
Benim lafım taraftara... Eğer bu maçta stadyum tıklım tıklım dolmazsa köyünden ilçesine, şehir merkezine kadar bütün yiğidolara ya da yiğido geçinenlere yazıklar olsun derim. Kimsenin mazereti olmasın. maraton biletleri de 15 YTL ye düşürülmüş. Haydi yiğido stadyuma....
serhankaburcuk 21.10.2005, 13:25 Benim lafım taraftara... Eğer bu maçta stadyum tıklım tıklım dolmazsa köyünden ilçesine, şehir merkezine kadar bütün yiğidolara ya da yiğido geçinenlere yazıklar olsun derim. Kimsenin mazereti olmasın. maraton biletleri de 15 YTL ye düşürülmüş. Haydi yiğido stadyuma....
EVET HAKLISIN...Ama bu sefer dolacağına inanıyorum...Çünkü maç hem pazar günü hemde bilet fiyatları düştü...İnşallah bu sefer stadyum ful çekecek...
dıyarbakır macınıda yenerek yolumuza dewam edecez ıns...
|