Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin kadro dışı!
SivasSpor.Com 18.01.2010, 20:28 http://resimzade.com/Show.html?i=16399&token=30097 (http://resimzade.com/Show.html?i=16399&token=30097)
Sivasspor'da dün toplanan yönetim kurulu, pazar günü oynanan Sivasspor-Giresunspor kupa maçının devre arasında, kolundaki kaptanlık pazubandını yere fırlatan Hayrettin Yerlikaya'yı süresiz kadro dışı bıraktı.
Pazar günü 4 Eylül Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında seyiricinin kendisine gösterdiği tepkiyi devre arasında kolundaki kaptanlık pazubandını yere atarak gösteren ve seyirciyi alkışlayan Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya bu tutumundan dolayı kaptanlığı elinden alınarak süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Sivasspor yönetimi kurulunun ve teknik heyetinin, dün yaptıkları toplantı sonrasında bu kararı aldıkları öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mecnun Otyakmaz, "Hayrettin sevdiğimiz bir futbolcu. Ama kupa maçında kolundaki kaptanlık pazubandını yere atması affedilir bir hareket değil. Bu hareketi kimsenin kabul etmesi de söz konusu olamaz. Böyle bir harekette cezasız kalamaz. Bizde yönetim ve teknik heyet olarak bir toplantı yaptık. Hayrettin'in Sivasspor'daki kaptanlığının alınmasına ve süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verdik."dedi.
Yerel bir kanala telefonla katılan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral pazar günü oynanan Giresunspor maçında kendisini bütün uyarılarına rağmen dinlememesi ve kaptanlık pazubadını yere atması sonucu sergilediği tutum ve davranışlar sonucu takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya'yı süresiz olarak kadro dışı bıraktıklarını belirterek, "Kendisiyle çalışamayacağımızı yazıyla bildirdik. Bundan sonraki futbol hayatında ve kulübünde başarılar diliyorum. Ben kendine aşırı güvenmiş ve takımda oynaması için bu kadar emek vermiş bir insanım. Ama o bunu görmemezlikten geldi. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bizim istediğimiz beklentilerimize cevap vermeyecek, koyduğumuz kurallara uymayacak, takımın başarısı için çaba sarf etmeyecek kim varsa takımda kalmasının bir mantığı yok." dedi.
Ertuğral, Hayrettin Yerlikaya ile görüşmediğini maçın içinde yaptığı hareketten dolayı kendilerinden özür bile dilemediğini belirterek, "Kaptanlık pazubandı takımın en önemli simgelerindendir. Kimse onu yere atamaz." dedi. Hayrettin'den kendisine kulüp bulması istendi.
Kibrisli 18.01.2010, 20:28 TV 58'e telefonla bağlanan Muhsin Ertuğral dün ki maçta yaptığı hareketler sonucunda Hayrettin Yerlikaya'nın süresiz olarak kadro dışı kaldığını ve "başka takımlarda kendisine başarılar dileriz artık Sivasspor'da yer almayacak" dedi...
Çok İyi bir Karar Her kez haddini bilecek
Futbol anlamında Hayrettini pek beğenmesemde böyle bitmemeliydi..
Cok ani bir karar oldu galiba....(bide agir bir karar)..... neyse hayirlisi olsun ne diyelim...
mertcan69358 18.01.2010, 20:33 emek verdin çok ama pazar günü rezalettin biz seni öleyken bile bişey demedik ama sen sivassporun eşyasını nasıl yere çalarsın
buna tahamülümüz yok işte formana çok güveniyodun 58 yazısına hakkınıda vermiyordun gformanın biz 58 in hakkını veren çok topcu buluruz
gönlüm5873 18.01.2010, 20:35 Ahde vefa nerde böylemi gönderılmesı gerekıyordu yazık...
enesarslan 18.01.2010, 20:36 gitmesi gerekiyordu ama böyle gitmesi de gerekmiyordu bence :confused::confused:
izmirligardaş58 18.01.2010, 20:39 nedemek böylemi gönderilmeliydi sivaslı olabilir ama hakkını verecek o haddini aştı canla başla oynaması gerekirken o ne yaptı %3 larla oynadı haddini bilecek oh be çok ii oldu farukta çığırından çıktı canavar gibi ferhat var onların yerinde oynayacak kusura bakmayında bi sene servet diğer sene kalla sonraki sene karim saidi geçen senede bilica onun açıklarını kapattı millet öğrenmişti artık sivasın sağ tarafından gol atmayı dikkat edin bütün ataklar hep sağ kanattan yapılıyodu gol yediğimiz zaman
58MySouL 18.01.2010, 20:40 çok geç kalınmıs karar bence.en dogrusunu yapti muhsin hoca.allah hocadan razı olsun.takıma verdıgı zarar yeter artık.futboluda zarar verıcıydı hayatıda.birgün buyuk otelin onunden gecerken otelin onunde oturuyordu masada.vallahide ben utandim oturus seklinden.insanliktan cikmis vazıyette oturuyordu.önünden gecen ınsanların hepsı ayıplıyordu ben şahitim buna.insan ne oldum demeyecek ne olucam dıyecek.sivas daha iyi olur hayrettinsiz.patlamaya hazır bombaydı zaten.artist takım bulsun kendine simdi.
Besyo_cu 18.01.2010, 20:41 Hiç kimse Sivasspor'dan büyük değildir çekirdekten Sivassporlu olan Hayrettinin bunu daha iyi bilmesi gerekliydi. Yaptıgı cezasız kalamazdı. Hayırlı Olsun.
mertcan69358 18.01.2010, 20:44 hayrettini acaba hangi takım alır
cenk5821 18.01.2010, 20:46 o kaptanlık pazı bantını hak eden bir insanın onu yere atması affedilir birşey değil biz futbolcular deil renklere asıgız yolun açık olsun hayrettin sivassporda kaptan bir insanın herseyden once bunları yapması gerekr kaptanlık alması kolay değil onemli olan onu tasımak:mad::confused:
SüPeR SiVaSSPoR 18.01.2010, 20:47 Çok ama çok doğru bir karar hocamızı kutluyorum bu karadan dolayı mertçe bir karar
güle güle hayrettin
esentepeli58 18.01.2010, 20:47 ya hocam varya cok güzl yapmısın hayrettin artık şansını fazla zorladı yeni trnsferide merakla bekliyoz
bonuce123 18.01.2010, 20:48 Cok Akıllı Bir Karar Hayretitin Takımı Mahfetti
SüPeR SiVaSSPoR 18.01.2010, 20:48 hocam işte şimdi hocam oldun bravo cesurca bir karar seni kutluyorum
yeni transferimiz hayırlı olsun çoook güzel olmuş
Rallim58 18.01.2010, 20:49 50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı.
3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı.
Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki ve küfürlü söylemlerle, Hayrettin'in bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum.
Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi rencide edici ve koro halindeki tepkiye de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık...
B.DUMANLI 18.01.2010, 20:52 Cok güzel oldu kimse Sivasspor´dan´üstün degildir.Oyunu her gün kötüye gidiyordu.Hocanin demesi herkesin isini ciddiye almasi gerekir,yoksa kimsenin gözünün yasina bakilmiyacak,diye bildirdi.
sivaslitaner58 18.01.2010, 20:52 SIVASSPORUN FORMASININ HAKKINI VER HAYRETTIN!!!!
izmirligardaş58 18.01.2010, 21:01 50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı.
3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı.
Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki, söylemlerle bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum.
Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi ağır koro halindeki tepki de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık...
cnm kardeşim gerçekten o haddini aştı bak sana en yakın örneğimide vereyim biz yaklaşık 25 kişi geçen sene maça gittik ddenizliye şahitlerim yazımı okuyan benle birlikte denizli deplasmanına gelenlerdir bak bizler ertesi gün işe uykusuz gitme pahasına o maça gitmiştik kimilerinin sınavı vardı takmadı v.sde v.s konuya geleyim ya silla olsun mehmet yıldız olsun ilhan ummak içerden otel odasından fırladı geldi diallo yine öyle ya bi hayrettine söylediğimiz şu tek toprak hemşeri sensin takımda gel beraber bi foto çekinelim dedim hatta onuda bizzat ben çağırdım bi tarafı kalkmış ya ne fotosu ya gece gece hava buz gibi bide otobüstenmi ineceğim dedi ve tersledi soruyorum o hava mehmet yıldıza sillaya ilhana dialloya soğuk deildide hayrettine mi soğuktu çok da ii olmuş süperde olmuş bu karar önce topa vurmasını öğrensin kazma vallahi bak ben ondan daha ii savunurum o mevkii bizim şansımız yokmuş aile yüzünden futbola bi türlü adayamadık kendimizi yaşım geçmemiş olsa girerdim sivassporumda oynamak için can atardım bi sözüm daha var o bide rahman la harunun laflarını örnek alsın sivaslı olduğunu binlerce kilomettre öteden çığırarak söleyen o kardeşlerimizden öğrensin bedelsiz sıcak yuvalarını bırakıp mmleket sevdasına koştu onlar aynı şekilde ahmette
sivasfutbol 18.01.2010, 21:01 Kaptanlık pazubandını cıkarıp atmış öle duydum hem hayrettin bu aralar hem kötü oynuyordu hem de Sivas'a faydasından coq zararı vardı Helal olsun Muhsin hocaya İnş.. Sol kanada güzel bi oyuncu tayin edecektir..
Hayrettin ' in bi yere gittiği yok arkadaşlar.. 50.000 TL para cezası ve kadro dışı bırakılmıştır.. az önce Fikret Ünsal tv 58 de açıklama yaptı.. Hayrettin bizim oyuncumuzdur ve ona sahip çıkmalıyız diye..
bugra5858 18.01.2010, 21:03 Hayırlısı Neyse O Olsun Kimse Sivasspordan Büyük Değildir Sivasspor Kaptanlık Bandını Koluna Takmak İsteyen Sporcu Varken Hayrettinin Yaptığı Bu Davranış Böyle Bir Cezayı Gerektiriyordu Muhsin Hocamızı Ve Yönetimimizi Aldığı Bu Doğru Karardan Kutlarım:)
B.DUMANLI 18.01.2010, 21:04 Bravo Muhsin Hoca en güzelini yapmissin,tebrikler.Saygisizla rla ve külhanbeyi davranislarla üstelikde futbolunun üstüne koymayi bir türlü basaramiyan Hayrettin´e kapi cokdan gösterilmeliydi.Futbol alt egitimini Almanya´da gören Ferhat onun yüzünden yedekde kaliyordu.Yani Hayrettin´e kiyak geciliyordu.Ferhat´in böylelikle önü acilmis oldu.
VAVEYLA13 18.01.2010, 21:05 TAKIM DİSİPLİNİ AÇISINDAN BUNUN YAPILMASI BELKİ DOĞRU OLARAK KARŞILAŞILABİLİR. ANCAK BEN KARŞILIKLI YAPILAN HATALAR OLDUĞU KANISINDAYIM.HAYRETTİN GÖNDERİLECEKSE BİLE BÖYLE OLMAMALIYDI. DAHA HAFİF BİR CEZA VERİLEBİLİRDİ. YİNE DE HOCANIN KARARIDIR SAYGI DUYMAK LAZIM. BU ARADA FRANSIZ LİGİNDEN ALINAN STOPERLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİSİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR. KİM OLDUĞU HAKKINDA
üzülsekmi sevinsekmi bilemedim ama ağır bir karar olmuş...
sivasfutbol 18.01.2010, 21:08 cnm kardeşim gerçekten o haddini aştı bak sana en yakın örneğimide vereyim biz yaklaşık 25 kişi geçen sene maça gittik ddenizliye şahitlerim yazımı okuyan benle birlikte denizli deplasmanına gelenlerdir bak bizler ertesi gün işe uykusuz gitme pahasına o maça gitmiştik kimilerinin sınavı vardı takmadı v.sde v.s konuya geleyim ya silla olsun mehmet yıldız olsun ilhan ummak içerden otel odasından fırladı geldi diallo yine öyle ya bi hayrettine söylediğimiz şu tek toprak hemşeri sensin takımda gel beraber bi foto çekinelim dedim hatta onuda bizzat ben çağırdım bi tarafı kalkmış ya ne fotosu ya gece gece hava buz gibi bide otobüstenmi ineceğim dedi ve tersledi soruyorum o hava mehmet yıldıza sillaya ilhana dialloya soğuk deildide hayrettine mi soğuktu çok da ii olmuş süperde olmuş bu karar önce topa vurmasını öğrensin kazma vallahi bak ben ondan daha ii savunurum o mevkii bizim şansımız yokmuş aile yüzünden futbola bi türlü adayamadık kendimizi yaşım geçmemiş olsa girerdim sivassporumda oynamak için can atardım bi sözüm daha var o bide rahman la harunun laflarını örnek alsın sivaslı olduğunu binlerce kilomettre öteden çığırarak söleyen o kardeşlerimizden öğrensin bedelsiz sıcak yuvalarını bırakıp mmleket sevdasına koştu onlar aynı şekilde ahmette
Helal olsun kardeş Hayrettin cok yüz vermeye gelmedi sol kanadı her macta rahat rahat kullanıyorlardı Uğur boral gibi bi futbolcu gelse cok güzel olur İnşş.. Hayırlısı olur..-Hayrettinede yazıklar olsun hem sivasın ekmeğini yiyip hemde hainlik ediyor binlerce kişi maclara gidio verdikleri para kimi haram eder kimi helal eder bilemem ama şimdiye dek kac kez maca gittiysem yaklaşık 25 macda da hayrettin oynuyordu verdiğim paraları haram etmeye razıyım..
özsivasli1903 18.01.2010, 21:08 vallaha ben sok oldum... hocaya helal olsun bir takimin kaptanina böyle ceza kese biliyorsa büyük hoca bence...
ama hayrettine cok üzüldüm...
cok seviyordum kendisini hatali olsa bile ama sivasspor herseyden önce gelir...
eyuphulagu 18.01.2010, 21:13 Bir zamanlar takım için herşeyini veren;taraftarın sevgilisi olan bir oyuncunun bu şekilde gönderilmesi çok üzücü...Hayrettin in yapıklarını da kesinlikle tasvip etmiyorum..Hayretinin eski Hayrettin olmadığı da bir gerçek..Geçen yıl geçirdiği sonrasında Hayrettin bu yıl çok ağır kalmaya başladı,yaptığı hatalar sonucunda artık taraftarın en çok eleştirdiği oyuncu haline geldi..Hayrettin in yerinde olsam hemen vakit kaybetmeden kendime oynayacağım bir kulüp bulurum...Hayrettin'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz...
musa3458 18.01.2010, 21:13 hayrettin icin üzüldüm sivasspor için sevindim herkeze hatti kadar değer vereceksin hayrettini kaptan yaparsan yapacağı bu ne bekliyorsunuz kişiliği bu kadarmış
yigido_mami_58 18.01.2010, 21:15 sakın gıttıgıne sevınmek gıbı bır duygusuzluk yapmayın arkadaşlar o sivaslı ne olursa olsun yazık buna sevınen lere
cılgınsivas58 18.01.2010, 21:21 bülenti üzdük hayrettinin bu sebepte olmasının tek nedeni bülenti sevindim en sonunda t.d yeter dedi defans alınmış iyi bide forvet be hocam
superglam 18.01.2010, 21:24 Cok agir bir karar bence ama hayirlisi olsun ne diyelim... sonuçta muhsin hoca bizim hocamız Hayrettinde bizim evladımız....
svsliyiz 18.01.2010, 21:25 çok yazık bence kötü bi karar 58 numarayı giydiğine göre sivasa gönülbağı var demektir böyle gitmemesi lazım
mucahitbaba58 18.01.2010, 21:29 valla helal olsun hocaya ellerinden opecegim gordugum an hocam seni cok ama cok seviyorum seni ilk gordugum anda ellerinden opmek istiyorum guzel ve yerinde bir karar
hayrettinin yaptigi kufur niteligindedir
bir isci patronun veya ustasinin yaninda malzemeyi yere calarsa kovulur aynen oyle yapti sevgili saygideger sivassporun gulu muhsin hocam
canberat 18.01.2010, 21:30 çok güzel bir karar kimse ama hiç kimse sivassporu küçük göremez helede bu yapan bir sivaslıysa hocamızı tebrik ediyorum her zaman arkasındayım başarilar
Taraftar bozuntularını tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
Hayrettin çok kötü oynamadı Birinci golde esas hata faruk ta, 2. golde faruk ve akında, üçüncü gol takım halinde yenilen bir gol hayrettin rakibiyle resmen boğuşurken yaklaşan kimse yok seken topu adam aldı, yasini pazara gönderdi ve çaktı.
Peki hayrettin canını dişine takıp mücadele ederken 8 numara ibrahim nerede, o pozisyonda hayrettine ben mi gidecem yardıma, dağaşan kaç maçtır hiç bir şey yapmıyor, bir o yana bir bu yana .... sallayıp duruyor..
Kısacası hayrettine gelene kadar o kadar çok suçlu varki. Erman efendi takının ağası, herkes ona hizmet eder, o hiç kimseye yardım etmez, sol bekin önünde erman oynadığı sürece dünyanın en iyi sol bekide olsa bocalar, maç başladı 2 dakikada 3 top teslim etti erman rakibe, çok top eziyor, dönenler hep kontra uğraşsın hayrettin sedat yasin....
Ön libero (dağaşan)zaten bitmiş...
Sağ bek uğur 3. ligde bile oynayacak adam değil, rakibin sol kanadı zayıftı sırıtmadı...
Gelelim aslan payına abdurrahman sakat, sedat yok, hayrettin stoperde sol bek faruk , Murat Sözgelmez kulübede, Akıl işimi bu... Faruk saha içinde ders alıyordu bir ara yasinden defans nasıl yapılır diye galiba. Faruk 100 maç oynasın yinede sol bek olamaz...
Aslan payı demiştik ya tabiiki hocanın, geleli az olmadı, takım her geçen gün kötüye gidiyor,oyun çok kötü, sonuçlar aldatmasın...
Rakibi bu kadar küçümsersen, murat varken hayrettini stoper faruk u sol bek yaparsan, hadi yaptın 30. dakkada belli sol bek yol geçen hanı almazsan oyundan, ibrahim dağaşan gibi son derece formsuz bir de ön liberon varsa giresun 3 trabzon 5 galataray 8 atar bu takıma...
Önce çakma gasteci yazdı hayrettin kötü diye,
sonra hoca attı ortaya hayrettini yem diye,
ve en sonunda sivaslılıktan zerre nasibini almamış taraftar bozuntuları 5 milyon verdi diye sivasın öz evladı hayrettini haksız yere (en azından bu maç için)yuhaladı..
Hepinizi tebrik ediyorum, Hayrettin gitti sayın artık,
Şimdi bulunda alın bakalım bir solbek, mumla arayacağız göreceksiniz...
10 küsür maç oldu hoca sende, yeter artık! Şu takım ne oynayacaksa bi görelim artık. iyi yoldayız, iyi yoldayız, başka bi şey yok. Bide maçtan sonra çıkmış iyi takım olma yolundayız demiş.. giresun 3 atmış, galibiyet golünü ilk onbire koymaya layık görmediği murat şans eseri atmış., hoca hala iyiye gidiyoruz diyor...
YA arkadaşlar size bir şey soracam BU HOCANIN DOKUNULMAZLIĞIMI VAR?!!!!!!!!! Milletvekilimi? Adam bu maçta amatör küme hocalarının yapmayacağı hataları yaptı, kimsede çıkıp bir şey demiyor... Hoca iyi takımda kimse yok... İnşallah Öyledir ....
Hayrettinde takımdan koparsa seneye Bank Asya da görüşürüz...
Az kalsın unutuyordum... Denizlinin çoğu atağının sağ bek tarafından geldiği maçta, Ermanın gamsız oyun anlayışından kaynaklanan, hayrettinin zorlanmalarına bu adam kötü yazan gastecinin herhalde elinin altında bir sol bek olsa gerek.. açıklarsa memnun olacam. (Yok yok öyle düşünmeyin iyi sivaslıdır komisyon falan almaz...)
58_babacan_58 18.01.2010, 21:31 HAYRETTİN CANIMIZSIN KARDEŞİMİZSİN BİZE ÇOK KATKIN DOKUNDA AMA,İŞ BAŞKA DOSTLUK BAŞKA, BU TAKIMDA İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYANIN YERİ YOKTUR............
babapiton 18.01.2010, 21:37 iyi oldu kendini futbola hiç bi zaman vermedi
Hayrettin Sivas için çok şey katmış olabilir ama bu sezon "tüm takım gibi o da başarısız".. Başarısızlığı sadece ona veya diğer defans futbolcularına yüklemek doğru değil. Diğer taraftan kendine gelmesi için sert bir tepki alması gerekiyordu ve kadro dışı kaldı.. Kadro dışı kalmak bazı futbolcuları akıllandırırken, bazılarını daha da kötüleştirir.. Bekleyip göreceğiz .. Sonuç ne olacak...
Hayrettin bu
münihliyigido58 18.01.2010, 21:38 Sivasli cocuklar Sivasa sahip cikmali, ama Sivasda cocuklarina sahip cikmali.
Kaptanimiz Hayrettin icin cok üzülüyorum.
Hayati boyunca bizim takimimiz icin ter döktü, amatör ligini gördü, sampiyonlar ligini gördü Sivasspor'la. Bunca yillar boyunca Sivasspor'a gösterdigi hizmetleri böylece silmemek lazimdi.
Hayrettin bunca yillar Sivasspor yardim etti ve katkida bulundu, aslen simdi Sivasspor bu zor günlerde ona yardim etmesi lazimdi.
Cok cok üzgünüm.
altuntas58 18.01.2010, 21:39 Çok yerinde ve gec kalmış bir karar olduğunu düşünüyorum hayrettin bu cezanın kat,kat fazlasını hak etti daha bir kac hafta evvel kız gibi futbol oynaması sivassporumuzu hezimete uğratmış hepimizin moralini bozmuştu ne demek ya altı pasın içinde rakipe sırtını dön ve gol yiyelim bir profesyönel futbolcunun yapacağı işmi bu hayrettin efendinin keyfi hareketinden sivasspor mağlup olsun varmı böyle bir futbol anlayışı bende size hayrettinle ilgili küçük bir anımı anlatıyım 2 sene evvel istanbuldan bursaspor-sivasspor macı için bursaya gitmiştik o macta hayrettin sakat olduğundan oynamadığı için bize ayrılan trübünde mac izlemek zorunda kalmış neyse burnu 5 karış yukarda gencler yanına gitip fotoğraf cekilmek istedi hepsini yanından kovdu suratından düşen bin parca hepinizin yakından tanıdığı istanbul sivasspor taraftar derneği komite başkanı recep yükselin oğlu küçük emre resim cekilmek istedi o çocuğuda tersleyince bütün taraftar nalet olsun senin gibi adama deyip daha yüzüne bile bakmadık kasıntı adamın birisi yani diyeceğim sanki bizim aramızdan cıkmamış uzaydan gelmiş kendini beğenmişin birisi bana göre hayrettin sivassporumuza sayılı bir kac macta faydalı oldu onun haricinde mevkisini tren yolu yaptırıyordu toprağımız dedik bağrımıza bastık ama bouna bağrımıza basmışız
hocamızın bu örnek hareketini taktirle karşılıyorum hiç kimse sivasspordan büyük değildir herkes haddini bilecek
mucahitbaba58 18.01.2010, 21:40 bakiyorumda hayrettin icin melek yerine koymuslar kardesim oynayamayan bu takimdan defolup gider
bu is ticaret isi bu is basariya odaklanmis bir is onun icin gecmiste iyi olabilir ama bizi bugun ilgilendiriyor gec bile kalindi
PAZUBANDINI YERE ATMAK NEDIR BILIRMISINIZ KUF ETMEKTEN BASKA BASKA BISEY DEGIL TABIKI TEKNIK DIREKTOR BUNU BILDI VE GEREGINI YAPTI HAYRETTINI ASLA AFFETMEM BEN !!!BENIM ICIN SIVASSPOR ONEMLI HAYRETTIN DEGIL O GIDER IKISI GELIR FORMAYA LAYIK OLAN GELIR
slasher//z 18.01.2010, 21:41 mehmet yıldız gerı dondu artık
acaba hayrettın kaptanlıgın kendısınden alınıp mehmete werileceğine mi kızdı?
izmirligardaş58 18.01.2010, 21:44 Taraftar bozuntularını tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
Hayrettin çok kötü oynamadı Birinci golde esas hata faruk ta, 2. golde faruk ve akında, üçüncü gol takım halinde yenilen bir gol hayrettin rakibiyle resmen boğuşurken yaklaşan kimse yok seken topu adam aldı, yasini pazara gönderdi ve çaktı.
Peki hayrettin canını dişine takıp mücadele ederken 8 numara ibrahim nerede, o pozisyonda hayrettine ben mi gidecem yardıma, dağaşan kaç maçtır hiç bir şey yapmıyor, bir o yana bir bu yana .... sallayıp duruyor..
Kısacası hayrettine gelene kadar o kadar çok suçlu varki. Erman efendi takının ağası, herkes ona hizmet eder, o hiç kimseye yardım etmez, sol bekin önünde erman oynadığı sürece dünyanın en iyi sol bekide olsa bocalar, maç başladı 2 dakikada 3 top teslim etti erman rakibe, çok top eziyor, dönenler hep kontra uğraşsın hayrettin sedat yasin....
Sağ bek uğur 3. ligde bile oynayacak adam değil, rakibin sol kanadı zayıftı sırıtmadı...
Gelelim aslan payına abdurrahman sakat, sedat yok, hayrettin stoperde sol bek faruk , Murat Sözgelmez kulübede, Akıl işimi bu... Faruk saha içinde ders alıyordu bir ara yasinden defans nasıl yapılır diye galiba. Faruk 100 maç oynasın yinede sol bek olamaz...
Aslan payı demiştik ya tabiiki hocanın, geleli az olmadı, takım her geçen gün kötüye gidiyor,oyun çok kötü, sonuçlar aldatmasın...
Rakibi bu kadar küçümsersen, murat varken hayrettini stoper faruk u sol bek yaparsan, hadi yaptın 30. dakkada belli sol bek yol geçen hanı almazsan oyundan, ibrahim dağaşan gibi son derece formsuz bir de ön liberon varsa giresun 3 trabzon 5 galataray 8 atar bu takıma...
ve en sonunda sivaslılıktan zerre nasibini almamış taraftar bozuntuları 5 milyon verdi diye sivasın öz evladı hayrettini haksız yere (en azından bu maç için)yuhaladı..
10 küsür maç oldu hoca sende, yeter artık! Şu takım ne oynayacaksa bi görelim artık. iyi yoldayız, iyi yoldayız, başka bi şey yok. Bide maçtan sonra çıkmış iyi takım olma yolundayız demiş.. giresun 3 atmış, galibiyet golünü ilk onbire koymaya layık görmediği murat şans eseri atmış., hoca hala iyiye gidiyoruz diyor...
YA arkadaşlar size bir şey soracam BU HOCANIN DOKUNULMAZLIĞIMI VAR?!!!!!!!!! Milletvekilimi? Adam bu maçta amatör küme hocalarının yapmayacağı hataları yaptı, kimsede çıkıp bir şey demiyor... Hoca iyi takımda kimse yok... İnşallah Öyledir ....
Az kalsın unutuyordum... Denizlinin çoğu atağının sağ bek tarafından geldiği maçta, Ermanın gamsız oyun anlayışından kaynaklanan, hayrettinin zorlanmalarına bu adam kötü yazan gastecinin herhalde elinin altında bir sol bek olsa gerek.. açıklarsa memnun olacam. (Yok yok öyle düşünmeyin iyi sivaslıdır komisyon falan almaz...)
kardeş be yazına saygı duyuyorumda sende yazarsın galiba ne bu roman gibi doldurmuşsun cnm krdşm hoca ne yapsın bak sana ne diyeceğim sana yoğurt su yağ vereceğim bana kremalı tavuk çorbası yap diyeceğim ne yapacaksın bana yalancı kremalı tavuk çorbası yapacaksın neden malzemen yokki ana malzemen yokki nasıl yapasın bak işte sivassporda böle ezbere konuşmaya gelmez bu işler her insanın karakteri birmi bu hocanınkide ayrı taktik farklı sistem farklı o adam tazı gibi 90 dakika koşan takımların sistemine alışmış ama malzeme yok malzeme hırsızı bülent uygun çalmış malzemeyi alçak uygun çorbamıza mani olmuş tavuğumuzu çalmış tmm dostum geç sen sivaslının evladını git bi selam verde al tafranı o bi jip almış ancak cumhuriyet üniversitesinde kızlara hava atar sorsana kültür bilirmi elhamdürillahı bilirmi şükrü bilirmi alex bile afaroz çıkartırken bizim bi müslüman oyuncuyu şükür ederken görmemişim boş ver hayrettin -e bişey olmaz sana bişey olmasın dostum herkes kendi avukatlığını yapar
izmirligardaş58 18.01.2010, 21:52 Çok yerinde ve gec kalmış bir karar olduğunu düşünüyorum hayrettin bu cezanın kat,kat fazlasını hak etti daha bir kac hafta evvel kız gibi futbol oynaması sivassporumuzu hezimete uğratmış hepimizin moralini bozmuştu ne demek ya altı pasın içinde rakipe sırtını dön ve gol yiyelim bir profesyönel futbolcunun yapacağı işmi bu hayrettin efendinin keyfi hareketinden sivasspor mağlup olsun varmı böyle bir futbol anlayışı bende size hayrettinle ilgili küçük bir anımı anlatıyım 2 sene evvel istanbuldan bursaspor-sivasspor macı için bursaya gitmiştik o macta hayrettin sakat olduğundan oynamadığı için bize ayrılan trübünde mac izlemek zorunda kalmış neyse burnu 5 karış yukarda gencler yanına gitip fotoğraf cekilmek istedi hepsini yanından kovdu suratından düşen bin parca hepinizin yakından tanıdığı istanbul sivasspor taraftar derneği komite başkanı recep yükselin oğlu küçük emre resim cekilmek istedi o çocuğuda tersleyince bütün taraftar nalet olsun senin gibi adama deyip daha yüzüne bile bakmadık kasıntı adamın birisi yani diyeceğim sanki bizim aramızdan cıkmamış uzaydan gelmiş kendini beğenmişin birisi bana göre hayrettin sivassporumuza sayılı bir kac macta faydalı oldu onun haricinde mevkisini tren yolu yaptırıyordu toprağımız dedik bağrımıza bastık ama bouna bağrımıza basmışız
hocamızın bu örnek hareketini taktirle karşılıyorum hiç kimse sivasspordan büyük değildir herkes haddini bilecek
aynen kardeşim aynı ukalalığı bizede denizlide yaptı ki ben dayıma sivasa gittiğimde bu durumu anlattım oda dayımın sıkı bi müşterisi geldiğinde sölemiş dayım ona denizlide böle yapmışsın yiğenime otelin önünde falan deyince hatırlamış hmn geçiştirmiş konuyu işin aslı seven yok onu daha 2 sene öncesine kadar zefil bi yaşantısı olan adam parayı ii kazanınca bi tarafı kalktı büyük takım isteyince havalara uçuyodu nerde onu savunanlar onada yorum yapsın hemşerilerine özümüzü silmişiz hmn öle diyo bazı yorum yazanlar oda ali turan gibi hainl,ik taşıyo içinde kayseriyi 3 kuruşa satan ali turan gibi ne karaktersiz adamlar var memlekette ya bide zirveye oynuyo takımı
Metal Gear 18.01.2010, 21:54 Hayrettin'in çok emeği geçti bu takıma.Ama duygusallığa gerek yok.Yanılmıyorsam soyunma odasında kaptanlık bandını falan yere fırlatmış.Hayreetin kendini geliştireceği yerde,taraftardan özür dileyeceği yerde ve takıma her maç zarar verdiği halde bir de böyle bir harekette bulunuyor.BAzı arkadaşalr Hayrettin'i yuhalayan taraftara kızmış,Sivaslı değiller demiş.Yok artık o kadar da değil!tepkimizi de koyacağız!
tugrul606 18.01.2010, 22:00 gerçekten kötü oldu üzüldük ama şansını çok zorladı şimdi sol taraf ne olacak acaba ... bu arada zita ne oldu bileb varmı ?? ne adı geçiyo nede transfer oluyo lütfen bilgisi olan paylaşsın
hasantuan 18.01.2010, 22:02 öncelikle faruk gönderilmeli sayın hocam bu takımdan....
yukarıyıldızlı 18.01.2010, 22:04 olması gerekenler yavaş yavaş oluyor isimler gidici sivas ve sivasspor kalıcıdır bunu aklınızdan çıkarmayın kimse bu takıma kazık çakmadı hadiii bülent abisi gelsin de kadroya soksun hayrettin beyi herkes 58 numaralı forma giyer sivaslıyım diye ama sivaslı karakteri taşımak önemli o nedemek ya kaptanlık pazubandı fırlatma tarfatar şahşahlerken iii de kötü oyunayınca yuhlayınca mı kötü oluyor....muhsin hoca sivas için (eğer oda işin ucunu suya vermezse)bir nimettir....
YİGİDOKENTLİ 18.01.2010, 22:09 Hayret in için hayirlisi olsun ama üzüldüm yine böyle gitmesini istemezdim inşallah afedilir.
FANATIK YIGIDO 18.01.2010, 22:09 pazargunu oynanan macta gereksizce yaptigi cirkin hareket affedilemez hangi oyuncu olursa olsun takimin taraftarin huzurunu kaciracak davranislar yaptigi taktirde butakimda yeri olamaz biz hemso dedik bagrimiza bastik sunun yaptuginabak.
Hayrettin'in neden kadro dışı kaldığını bilmeden hemen duygusal yorumlar yazmak doğru olmaz.
Başkan durduk yere hayrettini harcamaz. kimbilir perde arkasında neler oldu.
Belki bağırdı çağırdı belki hakeret etti birilerine. zaten son zamanlarda disilpinsizdi.
Bülent Abi'si onu bu hallere soktu. Bülent Uygun gittikten sonra hayrettinde iyice bozuldu.
İşin iç yüzünü öğrenelim niye gönderildiği konusunda fikir sahibi olalım ondan sonra gönderilme biçimini tartışırız.
burakpaşa 18.01.2010, 22:16 sivaslılar zaten bilrler.. hayrettn kaptanlık yapması onun liderlik vasıfları olduğundan değil, hatta lderlik özelliği olmayan bi oyuncu, sadece altyapıdan gelmesi ve svaslı olmasından kaynaklanıyordu...
şmdi o hakkı değerlendiremed...
kendne yazık etti
merak ediyorum "pşmanım sivasspordan ayrılmak stemiyorum söylemleri ni ne zaman yapacak acaba
geçmiş olsun hayrettin
yusuf caygöz 18.01.2010, 22:17 Tamam bügune kadar yaptiklarina tesekkurler ama cok yerinde bir karar gecen sezonun ortalarinda bir kaza gecirdi ondan beride dogru duzgün top oynamadi hemserimiz diye tuttuk ama inanin yerinde ve gecikmisbir karar
Arkadaslar Burada Cogu Kisi isi Duygusala Dökmüs..
Yok Sivasli YOk bilmem Ne..
Herkezin Zamani Geldiginde Gitmesi Gerekir..
Hakan Sukur O kadar Kupa Kaldirdi GS de ? Ergun pembe ve daha birsuru futbolcular ?? Bunlara vefasizlik olmiyorda..
1 Seneden Beri Gollerin Cogunu O Bolgeden Yedigimiz, hatali paslar yapan hayretin yuzundenmi olacak ?
Bu is hayir meselesi degil ;) Futbol arkadaslar..
bu bunu yapti diye bu sivasli diye onu oynatman sart degildir. !
kardeş be yazına saygı duyuyorumda sende yazarsın galiba ne bu roman gibi doldurmuşsun cnm krdşm hoca ne yapsın bak sana ne diyeceğim sana yoğurt su yağ vereceğim bana kremalı tavuk çorbası yap diyeceğim ne yapacaksın bana yalancı kremalı tavuk çorbası yapacaksın neden malzemen yokki ana malzemen yokki nasıl yapasın bak işte sivassporda böle ezbere konuşmaya gelmez bu işler her insanın karakteri birmi bu hocanınkide ayrı taktik farklı sistem farklı o adam tazı gibi 90 dakika koşan takımların sistemine alışmış ama malzeme yok malzeme hırsızı bülent uygun çalmış malzemeyi alçak uygun çorbamıza mani olmuş tavuğumuzu çalmış tmm dostum geç sen sivaslının evladını git bi selam verde al tafranı o bi jip almış ancak cumhuriyet üniversitesinde kızlara hava atar sorsana kültür bilirmi elhamdürillahı bilirmi şükrü bilirmi alex bile afaroz çıkartırken bizim bi müslüman oyuncuyu şükür ederken görmemişim boş ver hayrettin -e bişey olmaz sana bişey olmasın dostum herkes kendi avukatlığını yapar
Hoca yeni sistem kursun iyi olurda önümüzdeki 5 maçta 5 puan alamazsak o zaman görecem sistem mistem umrundamı kimsenin... Çorbayı boşver Makarna yersek yeter... Ferhat nerde sahi kaldık ona iyimi...
SEVDAMSIN58 18.01.2010, 22:22 BU BASKANIN KARARIDIR BENCE COK CIRKIN BIR KARAR OLARAK GORUYORUM
SAYIN BASKAN AZIZ DOSTUNU COK ORNEK ALIYOR GALIBA HEMDE DAKIKA DAKIKA AZIZ YILDIRIM ONDER VE KAZIMI BURAKTI DIYE SIZDE ONA BUKADAR BENZEMEK ZORUNDA DEGILSINIZ SAYIN BASKAN BENCE SIVASSPOR A YAKISMAYAN BIR KARAR ARTI KIMSENIN BIR FUTBOLCUNUN KADERIYLE BUKADAR OYNAMAYA HAKKI YOK OYNATMAYABILIRSIN AMA SURESIZ KADRO DISI DA NE DEMEK EKMEGINI YERKEN VARINIZ YOGUNUZ HAYRETTINDI AZIZ DOSTUNDAN ALDIGIN YASININ ACIKTA KALAN YERLERINI ORTURMEYE CALISIP ARDINDANDA HAYRETTINI KURBAN ETMEYE HAKKINIZ YOK BU KARARI KINIYORUM SIDDETLE
58 numarası yetiyordu..................... ..
ercan58.a 18.01.2010, 22:28 hocam sen işini biliyorsun hayrettin ancak 2 veya 3 lig futbolcusu helal olsun sana bu güne kadar takıma en çok zarar veren futbolculardan birisiydi hayrettin darısı ibrahim dagaşana,ugur kavruga,ve diger işe yaramazlara
hocamız her fırsatta dıle getirdiği profesyonelliğin buyuk bır ornegınıde sergılemıs bulunuyor. takımda kı alt yapıdan yetısmıs tek sıvaslı olan bu takımın 2. ligden gelen kadrosundan kalan 2 oyuncudan biri olan hayrettının bu takımda emegı coktur. bunu kımse ınkar edemez fakat son haftalardakı kotu oyunu ustunede dunkı macın devre arasında yaptıgı hareket sonucu alınan bu karar SİVASSPOR un buyuk takım olma yolunda attıgı buyuk adımlardan bırıdır. artık takımdakı herkez hayrettıne bıle bu yapıldıysa bıze kesın yapılır adam olmazsak duzgun top oynamazsak dıyerek ısıne bakacaktır.
atrium58 18.01.2010, 22:31 Takımda sivasa ve sivasspora ihanet edecek en son kişi bence hem sivassporun ekmeğini yiyen hemde sivaslı olan hayrettindir, Orta sahanın yetersizliği taraftar baskısı ve aşırı motivasyon adamın psikolojisini bozdu. Camiadan özür dilemesi halinde kadroya alınmalı Çünki mehmet yıldızla beraber 2. ligden beri takıma hizmet ediyor. Sağlam bir stoper transferiyle çok rahatlar ve iyi maçlar çıkarır diye düşünüyorum..
etzel1967 18.01.2010, 22:33 Bir zamanlar takım için herşeyini veren;taraftarın sevgilisi olan bir oyuncunun bu şekilde gönderilmesi çok üzücü...Hayrettin in yapıklarını da kesinlikle tasvip etmiyorum..Hayretinin eski Hayrettin olmadığı da bir gerçek..Geçen yıl geçirdiği sonrasında Hayrettin bu yıl çok ağır kalmaya başladı,yaptığı hatalar sonucunda artık taraftarın en çok eleştirdiği oyuncu haline geldi..Hayrettin in yerinde olsam hemen vakit kaybetmeden kendime oynayacağım bir kulüp bulurum...Hayrettin'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz...
mantıklı ve doğru bir yorum...katılıyorum...
Futbol da dün yoktur bu gün vardır !!! O kadar başarılarına rağmen tek yanlışında Bülent uygun gibi (bence Sivas icin bir şanstı) bir teknik adam gönderiliyorsa hayrettinin kadro dışı kalması bence normal.. hatta gec alınmış bir karar
efendigardaş 18.01.2010, 22:36 YOLU AÇIK OLSUN KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM..*** TAKIMA EMEĞİ GEÇEN HERKES BİZİM İÇİN BAŞ TACIDIR KEŞKE BAŞKA TÜRLÜ GİTSEYDİ..*** HERKES ŞANSINI KENDİ YARATIR...***:confused:
Hayrettin'e bugüne kadar vermiş oldugu hizmetler öncelikle teşekkür ederim. Sivasspor onu unutmayacaktır.
Fakat herkesin bildiği üzere Hayrettin devamlı bir düşüş içinde. Bu sezonki 2-4 Kayseri maçını hatırlayın örneğin. Artık bu ligin ve takımın oyuncusu değil. Yaptığı son hareketde yakışmadı.
Dolayısı ile vermiş oldugu bu karar ile Muhsin hocaya sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Bizi büyük bir hasardan kurtardı. Hayrettin'e de başarılar dilerim.
oquzh4n58 18.01.2010, 22:44 haddini astı ama bu kadarkda bole kolay bırakılmamalı sıvasımıza adam kac yıl hızmet verdı bende hıc begenmıyorm ama yazık oldu
Arkadaşlar Hocaya karşı gelmiş hiç bir oyuncu hocaya karşı gelemez bu yıldız olsada böyledir İsterse 50 sene sivassporda oynasın değişmez
konartr58 18.01.2010, 22:48 sivaslı bir insan olarak üzerinde çok fazla yük vardı.bu yükü kaldıramadı.takım kaptanlık bandını atarak saygısız davrandı.aslında kendini atmış oldu.
hayırlısı olsun diyelim.bülent abisi artık onu bir yere yerleştirir.teşekkürler hoca teşekkürler yönetim.
subasi29 18.01.2010, 22:51 Inaninki Bu Haberi Utanc icinde Okudum. Neden mi? Sivas'in Oz Evladi Giydigi Formayi En iyi Sekilde Temsil Edip Hakkini Verecegi Yerde,Kendine Yakismayan Bir Bicimde Form Dusuklugu Yasiyor....
Sivassporda Belkide Sivasli Olarak 'Agir' Olmasi Gerekirken,Aksine Bosvermislik Almis Basini Gidiyor......
Dedim Gibi Hayrettinin Yaptigi Beni Bir Utanca Surukledi...Cokta Sevdigim Birisiydi,Cok Uzuldum Sahsen
Kaptanlık ağır geldi kaldıramadı ... o da yere attı :mad:
3 yıldız 18.01.2010, 22:55 Şu takımın ağbeyi konumundaki bir oyuncu kendisini nasıl kadro dışı bıraktırır anlamıyorum ayrılıklar zordur ama bunu biz istemedik.:mad:
FANATIK YIGIDO 18.01.2010, 23:03 Hayrettin'in neden kadro dışı kaldığını bilmeden hemen duygusal yorumlar yazmak doğru olmaz.
Başkan durduk yere hayrettini harcamaz. kimbilir perde arkasında neler oldu.
Belki bağırdı çağırdı belki hakeret etti birilerine. zaten son zamanlarda disilpinsizdi.
Bülent Abi'si onu bu hallere soktu. Bülent Uygun gittikten sonra hayrettinde iyice bozuldu.
İşin iç yüzünü öğrenelim niye gönderildiği konusunda fikir sahibi olalım ondan sonra gönderilme biçimini tartışırız.
tam ustune basmissin gardas evet bende ayni fikirdeyim SPOR AKTIF programinda hayrettinin konusmalarindan belliydiki bulent hocanin gitmesine cok uzulmustu muhsin hoca ona nekotuluk yaptiysa nekotuluyunu gorduyse heey hayrettin bilica gitti herkez senin nasilbir oyuncu oldugunu gordu.
DOGU_BEY 18.01.2010, 23:04 yapılan eleştiri ve tezahüratlar haklı veya haksız olsun SİVASSPOR gibi büyük bir takımdaysan ve hele kaptansan istersen en kral topçu ol bu yaptığın affedilemez hayrettin
gönül ister ki sivasımızın kendi yetiştirdiği bir oyuncu Sivasporda baaşrılı olsun lakin bu son yaptığın hareket Sivassporlu, Sivaslı ve takım kaptanı olan bir kişiye hiç yakışmayan bir hareket
ŞERİATIN kestiği parmak acımaz
Hocaya Karşı Çıkan Kim olursa olsun cezasını Çeker
serserilerin_prensi 18.01.2010, 23:10 muhsin hocaya helal olsun arkadaş o kaptanlık kolluğunuu kaldırıp atıyorsaaa resmen küfür ediyooo arkadaşş haddini bileceksinnn helal olsun yemin ediyorum alkışlıyorum yönetimii inşALLAH tükürdüklerini yalayıp geri getirmezlerr güle gülee hayroo emin ol başka kluplerdee destekleriz seniii
patriot5878 18.01.2010, 23:11 hayrettin çıkıp tüm camiadan özür dilemelidir...yanı süresiz kadro dışı kalması kararı hocanıdnır ama bana göre ağır bır karardır..hayrettın yanlışını anlayıp hocadan ve tüm sivasspor camsaıdna özür dılemedlır..sivasspora yıllardır hızmet etmiştir beğenrısınz beğenemzsınz ama bu takımda herzaman büyük emeklerı olmuştur..bir insanı bu kadar çabuk kolay harcamamalıyız diyorum..sivasspro vefanın vefalı ınsanların yerıdır..bir ınsanı kaybetmek çok kolay kazanmak en zorudur..hoca bir büyüklük yapıp hayrettının özüürü sonucu affetmeldır.:mad:
yigidoss 18.01.2010, 23:11 Hayrettin son iki sezondur takıma bir katkı yapmıyordu doğru.
Sivasspor'un şerefli Kaptanlık pazubandını yere atamaz değil Hayrettin hiç kimse atamaz bu da doğru.
Hayrettin bunları hak etmiştir bu da doğru.
Bu karara çok da sevindim.
Ancaaaaak; Hayrettin adam gibi adamdır vefalıdır ve özbe öz Sİvaslıdır. Bu konuyu lütfen dikkate alalım.
Bir de ne oldu ne bitti? Sadece pazubandı için hocanın "Başka takımda kendine başarılar dilerim" sözünü söyleyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Kesin altında başka bir şeyler vardır.
Her iki tarafa da hayırlı olsun
Arkadaşlar Koruyanları ANLAMIYORUM Hocasına Karşı çıkmış kaptanlık pazumantını yere atmış sonra hatalı oyun oynamış bir kişiyi korumayın ne zaman özür diler o zaman affederiz yoksa Sivasdan defolup gider
Beyler bırakın gidenin arkasından yorum yapmayı siz yeni gelenlere bakın...Nabil Taider ilk yarıda vasattı amaaaaa Elrio Van Heerden müthiş oyuncu.. umarım ilerleyen haftalarda daha da iyi olur..
hocam ellerine kararına her şeyine sağlık hocam çok güzel verilmiş bir karar arkadaşlara da hak veriyorum 58 in hatrına b,r şey yapamayacaklar mı sandın ben senin ilk forma giydiğin günleri biliyorum o zamanda böyleydin şimdide aynı zerre kadar ilerleme yok sende güle güle hayro efendi havaalanında kahkahalar atıyordun ya aynısını şimdi ben sana atıyorum
carizma0658 18.01.2010, 23:34 muhsin hocayı çok iyi anlyor ve duygusal yaklaşmayıp dogru karar verdıgını düşünüyorum muhsin hoca boş biri degil verıdgı karara saygı duyuyorum
aykut-akay 18.01.2010, 23:40 o kadar emegi gecen bi r oyuncu ve ki kaptan böyle olmamasi lazimdi sezon sonuna kadar iyi kötü tutulup sezon sonunda ayrilirdi ama bu hic iyi olmadi
Duygusal olarak baktığımda kadro dışı kalması beni üzdü ama işin asıl bakılması gereken tarafdan yani takım menfaati açısından olaya baktığımda son derece isabetli bir karar oldu.Muhsin Hocayı en cok bu yüzden seviyorum,görünüşüne bakan etliye sütlüye dokunmayacak biri olarak görebilir ama klüp menfaatleri için alması gereken kararlarda son derece kararlı ve sert olmasıda bence takdire değer.Hayrettin son zamanlarda takımın elinin ayağının kangren olmasına sebep oluyordu,bunu gören hocada kolu kesdi attı,daha fazla sıkıntı yaşamama adına.Hem takımımız adına hemde Hayrettinimiz adına hayırlı uğurlu olsun.Malesef futbolda duygusallığa yer yok,kişiler gelir geçer armalar baki kalır!
sivaslı yıldız 19.01.2010, 00:15 Muhsin Ertuğral Sivasspor'a gelişinden bu yana dinlediğim her konuşmasında futbola gereğinden fazla duygusal yaklaştığımızdan yakındı.. Şimdi şu son olayla ilgili yapılan yorumları okuyorumda; hiç de haksız değil..
Bence Hayrettin biran önce Sivasspor' dan özrünü dilemelidir.. Bende başarılar diliyorum bundan sonraki futbol yaşantısında Hayrettin' e..:)
dangerous58 19.01.2010, 00:51 BENCE MUHSİN HOCA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOR DOGRU YERDE DOGRU KARARLAR ALIYOR TAKIMI ADAM EDECEK İNŞAALLAH ZATEN TRABZON MACINDA BELLI OLUR YENMELERINI BEKLEMIYORUM AMA YENILMELERINI KESINLIKLE ISTEMIYORUM EN AZINDAN BERABERE BILE BITSE BU MAC BILINKI TAKIM DUZELIYOR..
kiNgSiZe58 19.01.2010, 00:59 Hayrettinin kadro dışı kalması tabiiki iyi birşey değil ama öbüryandanda iyi tabii hayrettinin yaptiğı hataları 3lig stopperi bile yapmaz.. aklını başına alması lazım
Sivasspor çok zor merhalelerden geçerek,ciddi bir maddi ve manevi destek almadan en üst kademe de taraftarına güzel günler göstermiştir.Şimdi de kötü günlerin pençesinden kurtulmanın çırpınışlarını yaşarken takım kaptanı diye adlandırılan,altyapıdan yetiştiği ve A takımda bilmem kaç sene bulunduğu diye sıfatlandırılan şahsın yaptığı terbiyesizlik affedilir bir nitelik değildir.Muhsin hoca gibi ılımlı,iyi niyetli,elemanından en iyi derecede istifade etmek isteyen,her maç forma veren bir teknik direktöre sürekli zıt hareketler sergileyen bu futbolcunun saygısız ve adi hareketi sadece Muhsin hocanın şahsına değil tüm Sivasspor camiasına olmuştur.
İlk önce yönetimin sonra da Muhsin hocanın direktifi ile kulüpten haklı olarak bağı kesilen sporcunun hakettiği bu durumu bir anlık öfkeden ziyade kendisine tahammül sınırının son derecesi olarak yorumlamak gerekir.Örneğin Muhsin hoca hakemle diyaloğa girilmeyeceğini söylediği halde bu sporcunun maçlarda bildiğini okumaya devam ettiğini 3 dakikalık görüntülerde bile görmek mümkündür.Muhsin hoca saha kenarında direktif vermek istediğinde hocaya kaale almaz davranışlar sergileyen de kendisidir.Bu gibi şeyler taraftarın görebildiği basit ve küçük enstantenelerdir.Ama küçük şeyler üst üste geldiğinde çok şey olmaktadır.Daha fazlasını da Muhsin Hoca bildiği için onun takdirini saygıyla karşılamak gerekmektedir.
Toraman haklı ya da haksız gerekçelerle forma numarasını değiştirdiğinde nasıl ortalık yıkıldıysa ve ona karşı sert tepkiler oluşmuşsa memleketinin takımında oynayan ve memleketin evladı olan kişinin yaptığı saygısızlığın hoşgörülecek,basite indirgenecek tarafı hiç yoktur.Muhsin hoca da zaten takımda bir daha görmek istemediğini beyan etmiş yönetimde gereken prosedürü akabinde uygulamıştır.Bütün bu olanlardan başka sporcuların da dikkate almasını ümit ederek kendilerinin sadece Sivasspor için çalışması daha hayırlı olacaktır.
Özetlersek;Ulu Önder ATATÜRK'ün değerli sözlerinden birisi en iyi şekilde açıklamaktadır:
''Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim..''
Muhsin Ertuğral Sivasspor'a gelişinden bu yana dinlediğim her konuşmasında futbola gereğinden fazla duygusal yaklaştığımızdan yakındı.. Şimdi şu son olayla ilgili yapılan yorumları okuyorumda; hiç de haksız değil..
Bence Hayrettin biran önce Sivasspor' dan özrünü dilemelidir.. Bende başarılar diliyorum bundan sonraki futbol yaşantısında Hayrettin' e..:)
herseyden once taraftan ozur diliyorum pankartiyla cikmali statyuma orasi universite degil istedigi gibi hareket edemez
yigido yakup 19.01.2010, 06:50 olacagi buydu adami hak etmedigi sekilde 11 de oynattiniz ondan sonrada bölye kadro disi hayrettin bu sene o formanin hic hakkini vermedi haketmedigi forma ona agir geldi ve sonunda buda oldu hayro ya basarilar dileriz keske böyle olmasaydi.
bassguitar 19.01.2010, 07:52 herkes kendine yakısanı yaparmıs..bu haraketin karsılıgı her yerde aynıdır kadro dısı...helal olsun muhsin hoca..ayrıca sol beklte farukta kırmızı kart cezalisi ınsallah sıkıntı yasamayız...
böyle bu şekilde bitmesi nekadar üzücü olsada olması gereken olmuş.
bazen fazla şımarıklık yersiz hatanın cezasını çekeceksin.
hiç bir futbolcu sivasspor'dan üstün değildir.
bence iyi bir karar gitme taraftarı değilim fakat karar verilirse bizlerde okey deriz..
Umarım kendisine gereken dersi çıkarır Hayrettin. Sen takım kaptanısın ve buna göre hareket etmelisin. Herkesten fazla çalışmalı ve en az hatayı sen yapmaya gayret etmelisin. Bu uygulama Hayrettini yola getirecektir.
Hayrettinin asıl oynaması gereken yer Sivasspor değil pilot takımımız Üsküdar Anadolu idi. kapasitesi ancak oraya yetecek kadar bir futbolcuydu. Ancak pazar günü yaptığı rezillikten sonra değil Sivasımızla ilgili bir yerde futbol oynamak top toplayıcılık bile yaptırmamak lazım. Memleketimizn çocuğu diye yıllarca kimse ses çıkartmadı. Hep arkasını kapatacak birisi vardı. Ama bu yıl öyle birisi olmayınca Hayrettinin futbolu ortaya çıktı. buralarda olmamızın en büyük etkenlerinden birisi Hayrettindir. Sayın Muhsin Hocama bu kararında sonuna kadar katılıyorum.
SİVASIMIN KAPTANLIK BANDINI KİMSE YERE ATAMAZ !!!!
HERKES HADDİNİ BİLECEK.
anadolu5858 19.01.2010, 08:58 ALLAHIM sana şükürler olsun bu günleride bize gösterdin..İNŞALLAH uyum sorunlarıda aşılınca çok güzelşeyler olacak...
]Bu taraftarı tebrik ediyorum sonunda bir topçuyu daha yediniz 5 milyon verip maça gelmezsiniz geldiğiniz zaman da ya hocayı ya futbolcuyu bitirip gidersiniz helal olsun size buda etten kemikten bir adam adamın yeteneği bukadar kardeşim bunun üstüne gitmenin bir anlamı varmı neden ilk yarı boyunca gol atamayan ersene küfretmediniz 6 saniyeden fazla topu elinde tutup takımın galatasaraya yenilmesini saglayan petkoya neden küfretmediniz neden biliyormusun onlar sivaslı değil aman kaçarlar korkusu siz 5 yıldır bu adama küfrediyorsunuz sığır çobanı en iyi lakabı size aynı hakretler yapılsa size aynı şeyler yapılsa sizin hiçmi tepkiniz olmaz insaflı olun biraz hocanın gaza gelmesinide yakıştıramadım şu küfreden arkadaşlar bi zahmet ellerini ceblerine soksunlarda bir sol kanat topçusu getirsinler bende helal olsun deyim içinizden çıkanı begenmiyorsunuz kültür sizin kültürünüz bir çogunuz aynı kültürdesiniz ama yumurtadan çıkıp kabugunu begenmeyen cisnler tekrar ediyorum helal olsun size.....[/SIZE][/SIZE]
hoca otoriter kimsenin gozunun yasina bakmazki sivaslı oldugu halde candan oynuyor dedıgımız halde kaptanlık pazıbandını atmaması gerekıyordu sonucunada katlanacak yapacak bi şey yok...
hayrettin giresun maçı öncesinde herkes uyuyorr hayrettin de arabayla geziyordu. böyle saçmalık olur mu ???
kayayatakci 19.01.2010, 09:38 bence hayrettine cok yazik oldu aslinda cok emegi var sivassporda ama yaptigi yanlis.keske yapmasaydi bir anlik sinirli hareketleri nelere mal oldu üzülmemek elde degil insallah affederler ve eski günlerine geri döner oda özür diler ve tekrar calisip eski günlerine geri döner.her kulüp affediyor bazi futbolcularini neden bizim sevgili baskanimiz affrtmesin insallah her sey düzelir.
SEVDAMSIN58 19.01.2010, 09:43 ben fransada yasiyorum arkadaslar burda diger sehirlerden gelen turkler hep derlerki sivasli herzaman kendi ipini kesmistir ben hem mucadele ederim gucumun yettigi kadar ama goruyorumki herkes kendi insanina dusman yani agzimizi acinca diyoruzki kimse sivaliyi istemiyor normal kardesim sivasli birbirini istemiyorki baskasi bizi istesin biz birbirimizi istemezken baskasindan nasil bizi istemesini beklerizki yani bu gidisle ne biz sivaslilar nede sivasimiz biryere gelebilir
ne var insan oglu bazen beklenmedik hatalar yapabilir bir hirsla eminim sonra kendiside pisman olmustur
SIMDI SIZE SORUYORUM PAZUBANDINI ATTI DIYE AHKAM KESENLERE SIZ HA$A PEYGAMBERMISINIZ ? SIZIN HICMI BENZER HATALARINIZ OLMADIKI HEMEN IDAM EDIYORSUNUZ?BENCE GOZUMUZUN ONUNE BAKIP ATTIGIMIZ ADIMA DIKKAT ETMELIYIZ BUNLAR YANLIS SEYLER DIYE DUSUNUYORUM
SEVDAMSIN58 19.01.2010, 09:47 Taraftar bozuntularını tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
SANA HAK VERIYORUM HEMSERIM KESKE HERKES HAYRETTIN GIBI YUREGINI KOYSADA KAYBETSEK DIGERLERI GEZIYOR SAHADA ONLARIN DAYISI VAR TAKIM ICINDE GALIBA
SEVDAMSIN58 19.01.2010, 09:51 Hayrettin Sivas için çok şey katmış olabilir ama bu sezon "tüm takım gibi o da başarısız".. Başarısızlığı sadece ona veya diğer defans futbolcularına yüklemek doğru değil. Diğer taraftan kendine gelmesi için sert bir tepki alması gerekiyordu ve kadro dışı kaldı.. Kadro dışı kalmak bazı futbolcuları akıllandırırken, bazılarını daha da kötüleştirir.. Bekleyip göreceğiz .. Sonuç ne olacak...
Hayrettin bu
GITSINDE BIR TAKIMA SIZ BEKLEYIN GORUN AVUCUNUZU YALARSINIZ AMA GERIDE GELMEZ ARTIK IBRAHIM TORAMAN 58 NUMARAYI GIYMIYOR ARTIK SEBEBIDE SIZLERSINIZ DEGERLI ARKADASLAR SIZIN GIBILERINI KIRK YIL OMUZDA TASISAN BIRGUN ININCE KIRK YILLIK EMEGI INKAR EDERSINIZ YAZIKLAR OLSUN BIZIM GIBI SIVASLILARA
SEVDAMSIN58 19.01.2010, 09:52 mehmet yıldız gerı dondu artık
acaba hayrettın kaptanlıgın kendısınden alınıp mehmete werileceğine mi kızdı?
ARAYIN ARKADASLAR UYDURACAKSINIZ BIRSEYLER BOYLE ARAYARAK
çok agır bir karar dogrusu ben çok üzüldüm.sivasspora çok emek vermişti koca takıma bir hayrettin sıgamadı yazıklar olsun.peki yasin faruk ve ibrahim dagaşanda gönderilecekmi.bunlarında takıma çok zararı var.gönderilecekse bile bu şekilde olmamalıydı.yaptıgı hareket elbet çok yanlış ancak çok emegi var ahde vafa gerkliydi.çok yanlış bir karar.
Taraftar bozuntularını tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
Hayrettin Kadro disi birakildigi haberi üzerine dogal olarak düsünceler belirtiliyor. Külübün Kurumsal anlamda bir yönetimi ve Teknik Heyeti var.En tepedede Sayin Baskan Mecnun Otyakmaz var. Külüp Yönetimi Böyle bir karar almissa Demekki Bicak kemige dayanmis.
Aslinda bir arkadas Hayrettinin Kadro disi birakilmasina tepki gösteren bir takim arkadaslar. Benimde cok hoslanmadigim tarzda ve zeminde yazilar yazan sayin Yigit den bahsederek bu durumun gelismesine zemin oldu Hedef gösterdi imasinda bulundu. Ortasahada oynayan Ibrahim dagasanin Sahada dolasdigindan oynamadigindan,defansa yardim etmediginden bahsediyor yine Erman Kilinc in önünde oynamanin zor oldugunu oynadigi kulvarda toplari ezdigi ve kaybettigi toplari kovalamadigi pres yapmadigi ayni sekilde Musaninda bu tip bir oyun tarzinda oldugunu yazdi. Hayrettinin Vazgecilmez Olmadigini bunlarda gördü artik kendilerine ceki düzen vermek zorundalar cünki kimse vazgecilmez degildir.Hic kimse SivasSpordan büyük degildir.
Sadece hayrettinmi diye baslayan takimdaki eksikleri ve olussuzluklari gösteren elestirilerin bütünü dogru.Peki Hayrettin Takimin kaptani degilmiydi. Bu gördügü eksiklikleri giderme noktasin sivasin öz cocugu olarak neden hocasina yardimci olmadi, neden liderlik ve yönlendiricilik yapamadi. Yeni gelmis bir hoca vardi... burada Hayrettin e cok büyük sorumluluk düsüyordu bunu yerine getirmesi gerekirken demekki bu noktaya gelinmisse Hayrettin herkes gibi Yönetimin ve teknik kadronunda sabrini cok zorlamis. Ortada bir baska gercek daha var oldugunu unutmamak lazim.Hayrettin Bülent Gittikden sonra Oynamadi. takimin oynamasinada bir Sivasli, bir kaptan olarak yardimci olmadi. Diyelimki sayin Yigit yazdigi yazi ile Fitili atesledi.ama bir gercek varki sayin yigit havayi koklamadan kulüp icinde olup bitenleri görmezden gelerek böyle bir yazi yazacak bir yazar degil.Sayin Yigit e bu yazi yazdirilmissa Hayrettin taraftarin oldugu gibi kulübünde sabrini zorlamaya devam etme yolunu secmistir.taraftarin aylardir yaptigi elestirileride artik yazmiyorum merek eden hafda hafda geri gidip siteden okusun.
Önemli Padisahin birinin Önüne bir fetih sonrasi 3 asker cikarirlar bu askerlerin yagma ve tecevüz olaylarina yeltendigi söylenir. Padisah bu askelerden birini bir bakisda hemen tanir sehzadelik dönemlerinden beri arkadslik yaptigi biridir. bir an tereddüde düser ve sonra birden kendini toplar.eger bu sucu islemis biri cok yakinimda olsa affedersem orduda düzen diye birsey kalmaz diye düsünür ve ücünüde idam ettirir. artik fazla sözede gerek yok.
Sivas Spor Tüm Sivaslilarin Malidir. Burada yönetici olanda teknik kadroda,Futbolcuda görevini layiki ile yapmak zorundadir.
hayrettinin kadro dışı bırakılmasına sevindim. madem kaptanlık bandını yere atıyor Sivaslı olsa umrumda değil. örnek olucağına diğer futbolculara, ne hareket yapıyor. SİVASSPOR BİZİM İÇİN KUTSALDIR, BU TAKIMIN FORMASINI, KAPTANLIK BANDINI YERE ATANLAR OYNAMASIN DAHA İYİ.
Divriği58- 19.01.2010, 09:59 Para cezası verilsin Uyarılsın ve Kaptanlık elinden alınsın Ama göndermek çok ağır olur Hayrettin yıllardır sivassporda ve futbolu burda bırakması eski günlerine dönmesi için şans verilmeli ve biraz kafasını toparlaması sağlanmalı Yollamak çözüm değil önemli olan Oyuncuyu Kazanmak
Turan 59 19.01.2010, 10:02 Hİç kimse,kim olursa olsun Sivasspor'un kaptanlık bandını yere atamaz.Atarsa sonucuna katlanır.Muhsin hocam seni sonuna kadar destekliyorum.Çok iyi ettin.Geçmişte takıma faydan oldu,bunu hepimiz biliyoruz ama bu yaptığın hareket sana hiç mi hiç yakışmadı.
SEVDAMSIN58 19.01.2010, 10:09 Para cezası verilsin Uyarılsın ve Kaptanlık elinden alınsın Ama göndermek çok ağır olur Hayrettin yıllardır sivassporda ve futbolu burda bırakması eski günlerine dönmesi için şans verilmeli ve biraz kafasını toparlaması sağlanmalı Yollamak çözüm değil önemli olan Oyuncuyu Kazanmak
COK SUKUR BIRIKITANE SAG DUYULU INSAN CIKTI BIRSEYI KIRMAK ATMAK ACIZ INSANLARIN ISIDIR ONARMAKSA USTALIK ISTER USTALIK DEMEKKI ACEMILER VAR ACEMILER BILMEM ANLATABILIYORMUYUM
kadirakin58 19.01.2010, 10:43 başarısızlık dert değil, isterse kendi kalemize 3 gol atsın aynı maçta yine de kadro dışı bırakılmazdı. Formasını yere atsa paf takım ile çalış denirdi, ağır bir ceza verilirdi. Ancak kaptanlık bandını yere atmak bu takıma yapılabilecek en büyük hakarettir. En ağır cezanın verilmesi gerekirdi, bunu da yaptı Muhsin Hoca. kesinlikle destekliyorum Muhsin Hoca'yı.
COK SUKUR BIRIKITANE SAG DUYULU INSAN CIKTI BIRSEYI KIRMAK ATMAK ACIZ INSANLARIN ISIDIR ONARMAKSA USTALIK ISTER USTALIK DEMEKKI ACEMILER VAR ACEMILER BILMEM ANLATABILIYORMUYUM
siz buna sağduyululuk mu diyorsunuz.
yaptığınız, takımına ihanet eden bi sivaslıya sahip çıkmak sağduyululukmudur!
bakın napmış maçtan sonra direk ankaraya gitmiş eminim ankaragücü veya gençlerbirliği ile anlaşacak buda savunan insanlara cevap olacak..
açın gözünüzü görün adam takımını "satmıştırrr"...
Olayların perde arkasını bilmeden hemen duygusal tepkiler vermek doğru olmaz.
Hayrettin kaç maçtır Sivas'ı yakıyor.
Onun yüzünden giden puanların haddi hesabı yok bunda rağmen kimse bişey demedi.
Maç sonunda özür dilemeden Ankara'ya gitmesinin nedeni nedir o bile belli değil.
Hayrettin'e başka bir takımdan teklif geldi ve yönetim kabul etmemişti belki ona'da öfkeli olabilir.
Yönetim'den senin benim düşündüğümüzü elbette düşünüyordur durdukyere kimseyi hele hele bir Sivas'lıyı kolay kolay harcamaz vefasızlık yapmaz.
Önce olayın iç yüzü bi açığa çıksın ne olduğunu öğrenelim ondan sonra yöntemi sorgularız.
Bu yönetim Yasin çakmak gibi bir kazma'yı bile harcamadı tahammül ettiki
Hayrettin'in Yasin kazmasından çok daha fazla kredisi vardı.
Muhsin hoca'nın başka takımlarda kendine başarılar dileriz sözü manidar.
Acaba hayrettin başka bir takımla görüşüp anlaştımıda böyle konuşuyor
yoksa durduk yere neden böyle bir demeç veriyor hoca.
Hayrettin hala Bülent Uygun'un dümeninde bunun aksini kimse iddia edemez... Görev başındaki hocayı umursamaz tavırlar içinde hep, bilmeli ki Sivas'tan başka hiçbir Süper Lig takımında oynayamaz burada da sadece ve sadece Sivaslı olduğu için oyunuyordu... Taraftarın tahammül sınırlarını çook zorladı herkes sabır gösterdi O da bunu kendinden bildi... Sivas her haliyle üzerine düşnei fazlasıyla yaptı eğer Hayrettin Sivasspor ile görüşmeden başka takımla anlaştıysa bunun adıda ihanettir...
anadolu5858 19.01.2010, 11:27 kimse kusura bakmasın böyle yürekle böbrekle vicdanla futbol oynanmaz ben size seyircilerin içinden binlerce cengaver,hırçın,hırslı insan göstereyim onlar oynasın nasıl?daha fazla istekli olmazlarsa ben özür dilerim.. gerçekçi olmak lazım kimse babasının hayrına da sivassporda top oynamıyor hayretttin sanki bedava oynuyordu çabalayabilir ama yetenek diye birşey yok yıllardır söylüyorum yine söylüyorum adamda yetenek yok..sivaslı diye oynamak zorundamı..emeklerinden dolayı teşekkür ederiz hayatında başarılar dileriz...
Elbeyliliyiz 19.01.2010, 11:33 Böyle olmamaliydi Hayrettine önce onun alternatifini oynat yerlestir ondan sonra kendine takim bul de... Onunda sivasspora verdikleri vardi simdiye kadar canla (bu sezon haric) mücadele etti yazik....
çok geç kalınmıs karar bence.en dogrusunu yapti muhsin hoca.allah hocadan razı olsun.takıma verdıgı zarar yeter artık.futboluda zarar verıcıydı hayatıda.birgün buyuk otelin onunden gecerken otelin onunde oturuyordu masada.vallahide ben utandim oturus seklinden.insanliktan cikmis vazıyette oturuyordu.önünden gecen ınsanların hepsı ayıplıyordu ben şahitim buna.insan ne oldum demeyecek ne olucam dıyecek.sivas daha iyi olur hayrettinsiz.patlamaya hazır bombaydı zaten.artist takım bulsun kendine simdi.
Az önceki mesajda alıntı yanlış eklenmiş kusura bakmayın, mesajın düz hali aşağıdadır:
yav cello enişte sen ne anlan futbol yorumundan yav:)
şaka bir yana aynen katılıyorum.Bir futbolcu bir şehirle özdeşleşmiş ise o futbolcu her yönden gerek sahada gerek antremanda ve gerekse sokakta herşeyi ile parmakla gösterilebilecek davranışlar göstermeli diye düşünüyorum.Hayrettini sivas sporda oynadığı yaklaşık 11 yıllık süreçte mütemadiyen takip ettim, sivaslı olmasından ve mücadeleci olmasından dolayı gururlandık.ama bunlar yetmedi, istikrar olmalıydı.o da onda yoktu.giresun maçı öncesinde de sanırım bazı gelişmeler oldu ki bu futbolcu devre arasında soyunma odasına giderken bir takımın kaptan olduğunun ve takımın manevi değerinin simgesi olan pazubantı Teknik heyete fırlatıyor ve arkasında bıraktıklarının farkına dahi varamıyor bence bu amatör ruh hali hayrettinin sonunu getirdi.bundan sonraki futbol yaşantısı sanırım Sivasın altında ikinci kalitede olan takımlarda devam edecek ya da boş boş gezecek.kimbilir belkide gelip yönetim ve teknik heyetten özür dileyecek. bence özrü kabul edilmemeli.gidene güle güle denmeli, gidene bir daha hoş geldin denilirse bu taviz olur.herkese örnek bir hareket" kadro dışı" bırakma.herkes haddini bilsin, takımın üstünde bir oyuncu olamaz.bundan sonra takımın kaptanlığına sedat ya da murat getirilmeli.
AYDIN1985 19.01.2010, 12:11 keske bunlar olmasaydi, en azindan bu yüzden olmamamliydi. bunu yapan siradan bir oyuncu da degil, Takimimizin 58 Numarasi ve sivasli takim kaptanimiz böyle ayrilmamaliydi. cok üzücü bir durum. Hayrettine basarilar dilerim yaptiklari icin tesekkürler.
yorgun(58) 19.01.2010, 12:13 kişilere hakettiginden fazla deger vefazla tahammul edersen böle olur herkese hakettigi degeri vermek lazım gülegüle hayrettin
58musab58 19.01.2010, 12:52 bu adam futboldan anlıyor helal olsun muhsin hocam kurtardın bizi hayrettinden..
ercan58.a 19.01.2010, 12:56 kimse bu takımda kendisini bu takım ve camianın üzerinde göremez
sen kimsinki sana verilen kaptanlık bantını yere atıyorsun
çok iyi oldu takıma en çok zarar verenlerden biriydi darısı birkaç kişi daha var onlara
balmandol 19.01.2010, 13:00 Sevgili arkadaşlar SUÇ HER ZAMAN İKİ TARAFLIDIR.Bir kişi suçlu olmaz hiç bi zaman.Hayrettin'de suçlu Muhsin Hoca'da suçlu.Hayrettin çok agresifti son zamanlar ve bu agresifliği ona çok hata yaptırıyordu.Son maçta yanında yani önünde oynayan FARUK bence ondan çok daha suçlu.MUHSİN HOCA SUÇLU; HALA TAŞLARI YERİNE OTURTAMADI.ADAMA SORMAZLARMI MURAT YEDEK..HAYRO'YU ALIŞIK OLMADIĞI Bİ YERDE OYNATIYORSUN.FARUK NE YAPTIĞINI BİLMEZ GEZER DURUR SENİN GÖZÜN KAPALIMI EYYY MUHSİİİNNNN.Ama hiç merak etmeyin bu FARUK o kulvarda oynadıkça,muhsin'de buna devam ettikçeeeee daha çookkkkk kadro dışılar olur.YAZIK ETTİNİZ HAYRETTİN'E..
yigidozan 19.01.2010, 13:22 sanki ağır bi karar olmuş gibi.ama hoca bilir dogrusunu.hayırlısı olsun
allah yolunu acık etsin.ama burada önemli olan kişiler değil sivasspor...
onur_sivas 19.01.2010, 13:28 sevgili yiğidolar amatör ruhla oynayan kim olursa olsun sivassporumuzda yeri olmamalı..artık bu takım şampiyonlar ligini görmüş,şampiyonluk kapısından dönmüştür ve süper lig takımıdır..hayrettin faruk kim olursa olsun amatör kafayla oynayamaz takımın mücadele azmini hırsını kıramaz..Allah korusun bu takım küme düşerse ne hayrettin nede başkası çıkaramaz..duygusal düşünmeyi bırakalım,takımımızı ve şehrimizi düşünelim velhasıl milliyetçi olalım..Sevgili Başkanımıza ve hocaya güvenelim..bu takıma sonuna kadar destek verelim 90 dakika oturmayalım nolur ölürmüyüz,güzel günler yakındır..HEP DESTEK TAM DESTEK..
KenanZARA 19.01.2010, 13:31 Hayrettin'in geçtiğimiz yıllar boyunca tekmeye kafasını sokarak can-ı gönülden oynadığını , yüreğini koyduğunu inkar etmek nankörlük olur AMA; ÖZellikle bu sezon yenilen ~30 gole bakarsanız yarıdan fazlasının O'nun hatalarından kaynaklandığı görülecektir. Bu kategori için artık yetersiz kalmaktadır sınırlı yetenekleriyle. Yürekli oynamak başka, takıma katkı sağlayarak (zarar vermeden) oynamak başka... Bülent'i havaalanına dek yolcularken sanırım kendisi de gelecek için yatırımını yapmıştır. Yolu açık ve aydın olsun... AMA ARTIK GERÇEKTEN YETMİŞ İDİ...
Hayrettin maalesef bu sene ankaragüclü baki ile yarşıyor hata yapma konusunda. biz de elbet isteriz hayrettin sivasın öz evladı ama hatır gönül için sivassporun küme düşüşünü mü izleseydik? taraftar uzun bi aradan sonra ilk defa yerinde bir tepki verdi ve sonucunda da iyi bir durum çıktı ortaya.. ben inanıyorum ki yasinin yanına iyi bir stoper monte edildiğinde o da hata yapmamaya başlayacak.. yasin hayrettin e nazaran daha iyi bir performans sergiledi bu yıl.. hayrettin e son model arabasıyla sivas caddelerinde başarılar diliyorum yada artık hangi şehire giderse..
Kişiler gelip geçici Sivasspor kalıcı hayırlısı ne ise o olsun. inşallah hayırlı olmuştur. Yinede emeğine sağlık Hayrettin bahtın açık olsun hemşom.
07reis58 19.01.2010, 14:07 kaptanlık bandı sivassporun şerefi onurudur çok yanlış bir hareket cezasıda bu olmalıydı o kadar emek verdin ama bu hareket hepsine resti çekdi
YigidoGenclik38 19.01.2010, 14:35 yıllardır bu takımda oynayan bu oyuncuyu böyle olaylı bi seklde gndermek bence uygun deil
böyle olmamalıydı yazık oldu
elli sekiz 19.01.2010, 14:37 Sivas'ımızdan yetişen tek topçumuzdu, canımızdı ciğerimizdi belki; ama bu sezon soldan soldan geldi bütün rakiplerimiz. Her şey bir kenara, önce nasıl davranması gerektiğini öğrenecekler. Küme bile düşeceksek, adam gibi adamlarla, emek sarf edenlerle, insan olanlarla düşelim; başımız üstünde yerleri var. Böyle gereksizliklerin yeri değil bu camia.
mertcan69358 19.01.2010, 14:54 Ahde vefa nerde böylemi gönderılmesı gerekıyordu yazık...
PEKİ KARDEŞ HAYRETTİNİN KAPTANLIĞI ATMASI DOĞRU BİRŞEYMİ ARTIK TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI ANLA ARTIK
effenberg 19.01.2010, 15:10 Ben futbol da vefa olayina karsiyim cünkü futbol da cok büyük paralar dönüyor ve futbolcular cok iyi paralar kazaniyor onun icin düsüs olduklari zaman gönderilmeleri gerek.
Simdi Hayrettin meselesin gelecek olursak zaten cok büyük bir düsüs yasiyor bu yetmez gibi birde kapatanlik bandini yere atiyorsa bu yönetime ,Taraftara ve Sivasspora karsi yapilmis bir hakaretir cezasini cekmelidir.
Yönetim ileride af eder veya etmez sayet etmese teskekür edilmelidir.
58^SiVaS^58 19.01.2010, 15:18 Yapti Harketler cok kötüydü ama böyle gitmesi güzel olmadi ama hayrettin kardesimiz de sivasspor formasiyla takimimiza ter döktürdü basarilar diler sana hayrettin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
üçyıldız58 19.01.2010, 15:20 hayrettini amatörlüğünden beri tanırım tanıyanlarada soruyorum ahlak olarak hayrettin eski hayrettinmi
insan biraz büyüdükçe küçülür zenginleştikçe mütevazi olur
yürüyüşü kalkışı hareketleri bütün sivas insanını kendinden soğuttu paranın bozmadığı delikanlı yoktur tabiki hayrettinide bozdu atladı gardaşım üniversitete kız kovaladı
sanmanki bunları yazarken zevk alıyorum içim acıyarak yazıyorum ama gerçekler bu
her hafta trübünde onun için kavga etmekten bıktım gresun maçında nerdeyse starmarket sahibi yahya mehmet abi ne başımız belaya gidecekti hayrettin dışarı diye tezahürat yapılınca
bence çok yanlış bir hareketti bütün suçu hayrettine bulmak yanlış forvet orta saha sahada ruhsuz gibi dolanıyor
hayrettin kadar musa aydın erman ,ibrahim dağaşanda suçlu farukda suçlu neden bunlar gündeme gelmez
hayrettin çıktı faruk inanılmaz hatalar yaptı sonra kırmızı kart gördü neden trübünden bir tane protosto edilmedi
kesinlikle hayrettinin yaptığı hataydı ben tarsus maçından sonra yazdım yorumlarıma bakarsanız muhsin hoca hayrettine seslendi hayrettin elinin tersiyle bir hareket yaptı ben orda tamam hayrettin bitti dedim
muhsin hocanın hayrettine öfkesi bu maçla olmadı daha önceside var
mehmet yıldız sahada kaptandı koşmayan futbolcuya bas bas bağırıyordu herkes mehmet yıldıza kızıyordu haksız kızıyorlardı
bakalım mehmet yıldız kadroya girsin erman,ibrahim,musa koşmasında görelim
hayrettin kaptanlığı kaldıramadı sonu bu olmamalıydı ama bu sonu biraz kendi hazırladı
58^SiVaS^58 19.01.2010, 15:20 Yeni kaptan ya sedat yada abdurrahman dereli
hayrettinin kabahati günahından büyük bana göre takımın bu günlerinde takıma ruh verecek oyuncunun takıma zarar vermesini kınıyorum
bundan dolayıda hayrettinin sırtından kutsal 58 numaralı formanın alınması ve onun yerine yeni gelen oyuncularımız olan harun ve ya rahman a verilmesini istiyorum sivasa sivasspora yakışan bir 58 numara bulunmasını istiyorum
hayrettin her maçta satılmış gibi oynuyo hadi sade büyüklere karşı böyle oynasa anlarım ama bu her takıma karşı böyle oynuyo
yiğidomustafa 19.01.2010, 15:32 Herkes haddini bilecek çok güzel bir karar bence tebrikler...
bozkurt187 19.01.2010, 15:57 Bu Karardan sonra Sivassporun küme düstügü kesinlesmistir. Adam gibi oynayan tek oyuncuyuda oynatmazsan vay haline.
yiğidolargeliyo 19.01.2010, 16:00 OH BEE ÇOK ŞÜKÜR ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MUHSİN HOCAM
nedendir bilinmez bu gibi olaylarda hatalıda olsa hata yapanın yanında bir sürü insan yer alır. denmezki kardeşim sen sivaslıydın neden sivasta bir idol olmadında havalara girdin. çokmu iyi bir futbolcuydunda bu kadar hava yaptın. denmezki neden kendini geliştirmek için çaba sarfetmedin. trabzondaki bir ali kemal gibi bir hami gibi yada diğer tahihe geçmiş futbolcular gibi sende sivas tarihine geçmek için çaba sarfetmedin. sivasta bir sürü futbolcu yetişti. hangisi tarihe geçti. eskidende maç satanlar vardı öyle söylenirdi. şimdi de hayrettin. süper ligde oynamak ona ağır geldi sanırım. kendisini ispatlamak keriyerini yükseltmek yerine futbol hayatına nokta koydu. şimdi gider abur cubur takımlarda ikinci sınıf bir futbolcu olur. sivasta devleşebilirdi ama yapmadı. bir sözümde bu olayla ilgili olarak hocaya cephe alanlara. belki hayrettinin akrabasısınız belki yakınısınız. ama hayrettin zaten son zamanlara iyi futbol oynamıyordu. neden kendini toplamadın hayrettin neden bunları yapıyorsun demek yerine hocaya ve yönetime laf söylemek eleştirmek bence çok yanlış. sivasın kaderiyle kimse oynayamaz. kimsede sivastan büyük değildir. herkes kaderini kendisi belirler.
Arkadaşlar büyük takımlarda bile bırakın kaptanlık bandını yere atan futbolcuyu fotmayı atan hocanın yüzüne su atan futbolcular afedildi bizim takımmı affedemiyor hayrettini adam yemek kolay kazanmak zor hele şu şartlarda gaza gelmeyin elimizde futbolcu yok kuru kalabalık onbire çıktımı görüyoruz hepsini hayrettin bu takımın banko oyuncusu sezerin üstüne birde hayro bu takım düşer burda dediğimi unutmayın bir taraftan üsütüne koymaya çalışırken bir taraftan elimizdeki sağlamları elden çıkartıyoruz akıllı düşünmek lazım hayronun yaptığı hatadan çok eşşeklik ama bize lazım bu adam.......
onur-kaan58 19.01.2010, 16:21 geç kalınmış bir karar kaptanlığın hakını veremeyene verilmeyecek hocamıza ve yönetime teşekkürler...
Bu Karardan sonra Sivassporun küme düstügü kesinlesmistir. Adam gibi oynayan tek oyuncuyuda oynatmazsan vay haline.
senin gibi düşünenlerin aksine bu takım küme düşmeyecek hayrettin çok bile durdu kendini sivassporun üstünde görmeye başladı seyirciyle girdigi polemiklerde işin cabası
yigido_sampiyon 19.01.2010, 16:30 ben bu olaya sevinmiyorum ancak yerinde bir karar verilmiş...bu olaydan sonra diğer oyuncularında artık hareketlerine biraz daha dikkat edecekleri kanısındayım...
buda gösteriyorki insanlara taşıyamacağı görev ve sorumluluk vermeyeceksin...
SivasLady 19.01.2010, 16:34 kaptanlik görevi cok agirdir diger futbolculari motive edip gaza getirmek
ama o basaramadi
sanirim yük agir geldi ve kaldiramadi
futbolu verimli degildi takima katikidan cok zarar verdi
hatalarini anlayip düzeltmeye kalkmayisin sonu bu olacagi belliydi
sivasspor icin hayirlisi ne ise o olsun
GokhanTurna 19.01.2010, 16:52 Hayretinin böle yapması beni üzdü. Futbol olarak gitmesinden yanayım başka kulüple anlaşır inşallah. Sol kanat yoksa toparlanmıcak Hayrettin ve Faruk yüzünden. Hoca Hayrettini mecburen oynatıyor diye düşünüyorum
hayrettin bu sezon gösterdiği performans çok kötüydü.bu harekette ona yakışmadı
Metal Gear 19.01.2010, 17:07 Bu sezon Hayrettin'in bireysel hataalrından çok çektik.Başka takımlara yollanmasa da kendine gelinceye kadar takımdan ayrı tutulması şart.Bülent Uygun'un gittiği Antalya maçında bile 0-0 iken attığı geri pası hatırlayın.Giresun maçında da aynı şeyi yaptı ama Allah'tan Akın tehlikeyi sezip erken davrandı.kendini Messi mi sanıyor topuk pasları,nazlar,tavırlar falan..Kaldı ki Messi bile böyle naz yapmıyordur!
destiny3434 19.01.2010, 17:07 ''HAYRETTİN'E TALİP OLURSA VEREBİLİRİZ''-
Hayrettin Yerlikaya'nın, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçındaki davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılması ile ilgili görüşleri sorulan Ünsal, ''Gerçekten Hayrettin bize çok emeği geçen bir futbolcu, bizim kendi evladımız, Sivas'ın çocuğu. Bir hata yaptı, keşke yapmasaydı, çok ağır bir hata yaptı, büyük bir hata yaptı. Biz de o kararı alırken gerçekten duygulu anlar yaşadık, ama mecburduk. Kurallar böyle söylüyor, duygusallığa buralarda maalesef yer yoktur. Onun için o kararı vermek zorundaydık'' ifadelerini kullandı.
Hayrettin'i süresiz kadro dışı bıraktıklarını, 50 bin TL de para cezası verdiklerini ifade eden Ünsal, Hayrettin ile yolların ayrılması gibi bir durum olup olmadığının sorulması üzerine, ''Herhangi bir takım talip olursa verebiliriz, ki Hayrettin'e de bayağı talipli takım vardı, gitme ihtimali de büyük bence'' dedi
yigido yakup 19.01.2010, 17:10 yorumlari okudumda cok üülen kimseyi göremedim.
bu sivasspor adina sevindirici hayrettin bizim evladimiz kontenjanindan hep oynadi oynadikca takimi mahvetti 3 sezondur bütün en basit hatalar ondan geliyor hep takimi sabote eden tek hayrettin olyuordu bu sene ise bu hal her mac seviseyine cikinca taraftarin sabri ve hosgörüsü kalmadi sonuc böyle oldu artik hayirli olsun.
destiny3434 19.01.2010, 17:14 hayrettınlın arkadasıbı arkadasla gorustum hayurettın cok uzgunmus ve gaderde buda varmıs demıs hahahhahaha
Bu harekette emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
yaralı yiğido 19.01.2010, 17:26 adama jubile bile yaptırmadınız yılların 58 gittimi yani arkadaşlarbende hayrettini sevmem ama ayıp ya valla ayıp
çok doğru bir karar. eğer bir yerde disiplin yok ise başarı da olamaz.
yönetim ve teknik heyeti kutluyorum.
sivasli215 19.01.2010, 18:28 her ne kadar sivasın evladı olsa da yaptığı bu saygısızlık affedilemezdi,yönetimin kararını doğru buluyorum.
keşke sivastan ayrılışı başka türlü olsaydı...
balmandol 19.01.2010, 18:51 Hayrettin gidince otamatikman kırmızı kart yiyen o maçta ve hiç bir varlık gösteremeyen FARUK BEY'İNDE gönderilmesi çok evla olur bence. Akın elle oyun başlatıyor ayağına topu atıyor adam toptan kaçıyor varmı böyle bişey yaaa..Bence yerini haketmeyen tek adam FARUK.
birdokuzaltiyed 19.01.2010, 19:06 Herkes haddini bilecek. Hayrettin Efendi ne başarılar var da havalanıyorsun.Sivasspor'a ne kazandırdın şimdiye kadar bi düşün bakalaım.
Hanyayı Konyayı şimdi görürsün.
Bakalım ne kadar dayanabilecek gideceğin kulüp. Kendini nimetten mi görüyorsun Hayrettin Efendi. Yok kardeşim senin gibi 2.ligde dahi oynayamayacak adam sırf hemşerimiz diye oynayamaz. Önce adam olacaksın ondan sonra futbolcu.
serkan_ozcan58 19.01.2010, 19:14 kimse bu hayrettinde olsa kutsal degerlerımızı hıce sayamaz kusara bakmasın savunanlar bu kım olursa olsun bole olmalı cok yerınde bı karar muhsın hocamızı kutluyorum...
58_SEMİH_58 19.01.2010, 19:16 Takıma şöyle bir bakıldıgında bileti kesilmesi gereken en son adamlardan biriydi.Ama yaptıgı bu iş affedilmeyecek bir hataydı ve böyle olması gerekliydi sonuç olarak dogru bir karar vermiş yöneticilerimiz...
Bestepeli-58 19.01.2010, 19:19 aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla
noname87 19.01.2010, 19:28 Hayrettine üzüldüm gerçekten keşke kadro dışı bıraksalardı ama sonra affedilseydi Muhsin hoca Türk insanının duygusallığını dışarda çalışınca unutmuş ben bilinçli olarak attığını düşünmüyorum aynı hareketin avrupada cezası budur ona katılıyorum ama hayrettin sonu buraya gideceğini bilse kesinlikle atmazdı bir anlık bir patlama yaşadı yalnız cezasız kalsaydı daha kötüydü bence bu sefer disiplini kontrol edemezdi hoca orta yol inşallah bulunur
hayrettinin son zamanlarda yaptıgı davranışlar sivasın has çocugumu yoksa sivassporu içten yıkmaya çalışan hainmi neyin ne oldugunu herkes görüyor bu seyirci kör degil
tekdoktirin 19.01.2010, 20:21 Çok İyi bir Karar Her kes haddini bilecek tebrik ler hocam şimdi anasının liginde oynar saygısız yüzkarası sıvasın adamol saygızsız densiz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,
yorumcuyuz 19.01.2010, 20:30 herkes haddini bilecek...! kimse sivasspordan üstün degildir...
Arif Coşkun 19.01.2010, 20:35 Hoca durup duruken böyle bir karar alması mümkün değil, tabiki kim olursa olsun çizgiyi geçmemeli, geçince böyle ipler kopar.
karadavut58 19.01.2010, 20:40 ya simdi herkes hakli bu konuda ceza yerinde olmus bence emme velakin boyle bikalemde silmek pek iyi deyil gerci boyle disiplin olmasi diger futbolcularada ders olur hey hayrettin sivas li olarak ne satrtlarda olursa olsun bunu yapmayacakti bu hareketini kiniyorum biraz karisik yorum oldu idare edin artik hem uzuntu hem sevincdendir
aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla
Bülent Uygun ve Hayrettinin paralı adamımısın sen.
Hayrettin, Bülent Uygun'un içerdeki adamıydı sende forumdaki adamısın.
Durduk yere hayrettin'i kimse göndermez. Hoca FB, GS'nin adamıymış tamamen saçmalamışsın.
Bu hocayı Mecnun başkan bulup getirdi Mecnun Başkanda onların adamı öylemi.
Onlar adam yerleştirmek isteselerdi, Erdoğan Arıca'yı Güvenç Kurtar'ı yerleştirirdi.
Bu kadar saçma yorum olmaz. ne söylediğinin farkında değilsin bence.
Hayrettin son zamanlarda hep aynıydı. Bülent Uygun gittikten sonra dengesi bozuldu ve adete Bülent Uygun'un adına intikam alır gibi hareket ediyordu.
Onun gönderilmesini protesto eder gibi Ciddiyetsiz oynayıp, ciddiyetsiz davranıyordu ve işine kendini vermiyordu.
Buyursun bülent Abi'sinin yanına gitsin.
Hoca şimdiye kadar yaptıklarına gereğinden fazla tahammül etti ve üstelik o berbat oyununa rağmen haketmediği halde kaptan oldu.
Kendisine gösterilen Vefa'ya ve İyi niyet'e böyle cevap vermemesi gerekiyordu.
Hayrettin uzun zamandır ayıp ediyordu ama bu sefer sınırları gerçekten zorladı ve bu sonucuda haketti.
aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla
teknik direktör maç içinde hayrettin e sesleniyor,hayretytin hocasını duymazdan geliyor.hiç kimse sivasspor dan büyük değildir.hayrettin hemşerimizdir,sivassporumuza senelerce büyük emek vermiştir,ama burası profesyonel bir kulüp,her futbolcu teknik direktörüne böyle saygısızlık,itaatsizlik yaparsa vay sivassporumuzun haline.Mecnun Odyakmaz başkanımıza ve Muhsin Ertuğral hocamıza sonuna kadar güveniyorum.
Bülent Uygun u hatırlatanlara da ben onun bir sözünü hatırlatayım:takım kötü gidince sivastaki bazı yorumcular bülent uygun u eleştirdiler,o da kalktı "sivaslılar 7-8 yıl önce nerde olduklarını unutmasınlar" dedi.bu sözü soğuttu beni bülent uygun dan.tamam bülent uygun sivasspor a ve sivas a çok şeyler kattı,sağolsun.ama son zamanlarda gerekli gereksiz her türlü konuda konuşarak kamuoyunda sibvasspor u ve sivas ı antipatik yaptı.çok sevdiği sakaryaspor veya kocaelispor kendisine sivassporun verdiği yetkileri verir mi acaba?kocaeli ve sakarya halkı sivaslılar kadar onu hoş görür ve sabır gösterir mi acaba?
hayrettin umarım bundan sonraki futbol hayatında daha da başarılı olur ve biz hemşerimizle gururlanırız.
A.Turan Korkmaz 19.01.2010, 21:07 Takımımızın çok tecrübeli bir hocası var. Kime , ne zaman ve nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen biri Muhsin hoca. Hayrettin maçta hocasını dinlemeyerek büyük hata yapmıştır.Sonra da konuşup özür dilememiştir. Hoca da bunun üzerine onu takımdan gönderme kararı almıştır. Muhsin hoca, Hayrettini önceki maçlardaki hatalarına ve seyirci protestosuna rağmen hep kollamış, hatta ona öyle güvenmiş ki stopere çekmiş son maçta. Ama o bunu değerlendirememiş, üstüne bir de saygısızlık yapmıştır. Yönetimin yapması gereken Hayrettine transferinde biraz kolaylık göstermek ve bundan sonra başka bir takımda oynamasına olanak vermektir. Hayrettin de Sivasspor yönetim ve taraftarından özür dilemeli ve alkışlarla ayrılmalıdır bu takımdan.
Muhsin Ertuğral ve ekibine güvenmeli ve kararlarına destek vermeliyiz. Evet içimiz acıyor, bu forumda Hayrettine son ana kadar hep destek yorumlarında bulundum, ama Sivassporun başarısından daha önemli hiçbirşey olamaz.
yigidomustafa58 19.01.2010, 21:15 emeklerinden dolayı teşekkür ederiz Hayrettin'e gitmesini hiç istemiyorum vallahi ama yönetim de öyle istiyo heralde
tekdoktiri 19.01.2010, 21:23 Çok İyi bir Karar Her kes haddini bilecek tebrikler.. hocayı canı yürekten tebrik ederim
yigidoss 19.01.2010, 21:57 aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla
Sen stadda mıydın yoksa sallıyon mu hiç kimse Hayrettin'e küfür falan etmedi. Yaklaşık 100-150 kişi Hayrettin dışarı diye bağırdı bir o kadar seyirci de büyük kaptan diye tezahürat etti.
Sen kim oluyon da taraftarlara "cahil,geri kafalı,kişiliği bozuk" gibi ithamlarda bulunuyon.
Canı kadar sevdiği takımıymış bir futbolcu için bırakacak kadar mı canın senin?
yazıklar olsun böyle sivaslılığa Hayrettin suçlu peki o kadar kötü sporcu arasında birtek hayrettini yuhlayan insanlar traftar olabilirmi,dilerim bu insanlar amacına ulaşmıştır.Bundan sonra çook iyi futbolcu olan Yasin ve Faruk kardeşimle gurur duyarlar.Keşke yönetim Hayrettine ceza ile birlikte seyicinin yaptığından dolayı birazda sporcusunun arkasında duraydıda belki birdaha kimse yuhlanmazdı,hele hele sırtında 58 yazan tek sivaslıya asla
tekdoktiri 19.01.2010, 23:30 OZAMAN ADAM OLSUN YUHLATMASIN KENDİNİ DİMİ SORMAZLARMI ADAMA DENSİZ KAPTANSIN NİÇİN K BANTINI ATIYORSUN SEN O ŞEHRİN ÇOCUSUN DİYE, İBO, DA SIVASLI ADAM HEMİDE ADAMGİBİ ADAM CANIMIZ FEDA ONA
of'taki yiğido 20.01.2010, 01:03 her musibette bir hayr vardır diyerek hakkımızda hayırlısı olsun... şahsi kanaatim takım açısından iyi oldu inşallah kendisi içinde iyi olur nede olsa memleket çocuğuz...
yine de yazik! ne kadar iyi oynamasada o sivassporumuzun kaptani ve boyle kadro disi kalmasi dogru degil. muhsin hocaya halen guvenemiyorum bu adam bize iyilikmi yapiyor yoksa bizi dagitiyormu?
Muhsin hocayla sivasin bir kaç maçina baktim ama hiç iç açici degil.
sakin yanlis anlamayin bu benim fikrim çok cansiz duruyor hocamiz.
bize hareketli ve karizmatik bir hoca lazim. (yilmaz vural) mesela hic sevmem ama seyirciyi bile etkiliyor ve hareketlendiriyor. (bulent uygun) tam bir sivasliydi.
(bulent korkmaz) prensipli ve disiplinli ama bir agbey... vs...
tekdoktiri 20.01.2010, 02:13 MUHSİN HOCA BABAMIN OLU DEİL AMA SÜPER HOCA DÜNYA KALİTESİN DE BANA GÖRE BU TAKIM SENEYE ŞAMPIYONLUA OYNAR UNUTMAYIN BU DENSİZ KUNUSUNDA SÜPER BİR KARAR HOCAYI KUTLARIM SIVASLIYMIŞ HAY SENNİN GİBİ SIVASLIYA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,KAPTANLIK BANTINI ATMAKMI SIVASLI OLMAK ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DESTEKLE YENLERİ NEFRETLE KINIYORUM ,,, ALP ERENLER,,,
hayrettin o kadar ahlanacak o kadar vahlanacak bir futbolcu değil. sivassporda sivaslı olduğu için sivasa hizmet etsin diye oynadı çok kaliteli olduğu için değil. zaten ben oyununu hiçte beğenmiyordum. geçen yıllardaki forumlarda yazdıklarım bunun göstergesidir. çok eleştiriyordum. ama sivaslıdır belki daha iyi olur umuduyla beklemiştik. babasının dediğine göre galatasaray istiyormuş o yüzden böyle davranıyormuş galatasaraya gidecekmiş. hadi hayırlısı. allah işini rast getirsin. gitsin bakalım.ona sivaslılar saygı gösteriyordu başkası bu kadar tahammül etmez.çok acı şeyler yaşar. bence çok akıllı ve çalışkan olmalıydı.
Kim istiyormuş, kim? Galatasaray mı? Yok daha neler..
Gitsin o zaman..
İkinci Emre AŞIK olayı olur.. Kulübeden çıkamaz, çıksa da her maçta kesin bir hata yapar ..
Ben pek inanmadım ama Galatasaraya veya başka takıma gitmek için böyle yapan bir futbolcu varsa; değil o kim olursa olsun tek bir laf derim : defolsun gitsin, hiç kadroya almasınlar
yiğidokazım58 20.01.2010, 12:50 Madem özür diledi kilitleyin gitsin başlığı
yine de yazik! ne kadar iyi oynamasada o sivassporumuzun kaptani ve boyle kadro disi kalmasi dogru degil. muhsin hocaya halen guvenemiyorum bu adam bize iyilikmi yapiyor yoksa bizi dagitiyormu?
Muhsin hocayla sivasin bir kaç maçina baktim ama hiç iç açici degil.
sakin yanlis anlamayin bu benim fikrim çok cansiz duruyor hocamiz.
bize hareketli ve karizmatik bir hoca lazim. (yilmaz vural) mesela hic sevmem ama seyirciyi bile etkiliyor ve hareketlendiriyor. (bulent uygun) tam bir sivasliydi.
(bulent korkmaz) prensipli ve disiplinli ama bir agbey... vs...
kardeş birincisi bu takımı muhsin hoca kurmadı. öncelikle buna dikkat et. takımı kuran ve geçen yılki kadroyu dağıtan bülenttir.
ikincisi sen belki adını duymamış olabilirsin ama ülkemizde yurtdışı tecrübesi olan birkaç hocadan biriside muhsin hocadır ve dünya çapında tanınmış bir hocadır.
üçüncüsü bülent 9. hafta gitti. 1 galibiyet 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet.
geriye kalan 8 hafta da 3 galibiyet (1 de ankara maçı ile 4 oluyor) 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet. bu mağlubiyetlerin 1 tanesi beşiktaş 1 tanesi kayseri. kısacası muhsin hoca başarılımı değilmi şimdi sorman lazım kendine. kendi kurmadığı ve rezilleri oynayan bir takımı baya toparladı.
dördüncüsü dağıttı kim var. ersen mi? ne faydasını gördün ersinin. adam o boyla önündeki adama faul yapmadan kafaya çıkamayan bir adamdı. hayrettin kendi hatasının cezasını çekiyor. mbemba tecrübesiz ve kiralık gitti. tecrübe kazanıp gelecek diye. bide yeni alınan adamlara bak. başka takımla transferleri bitmek üzere iken muhsin hocanın adını duyunca o takımı bırakıp buraya geliyor. bunuda düşün. asıl muhsin hocanın takımını ancak gelecek yıl izleyebiirsin.
beşinciside bülent tam bir sivaslı olsa başarılı takımı dağıtmaz takviye yapar ve en azından uefa ya giderdi. gönderdiği hangi adamın yerine aldığı adam eskisinden iyi çıktı. erman tum dan iyimi. bide giden futbolculara bak özellikle yabancılara. bülent hakkında ne diyorlar.
kısacası Sabır ile asıl süper Sivasspor muhsin hoca ile olacak. Bulabileceğimiz en kariyerli ve en iyi hocayı bulduk bence. kıymetini bilmeliyiz.
hayrettin belki futbol olarak iyide biraz kibirli idi kendini beğenmişlikte vardı. gönderildiği iyi oldu. sivasa yakışmayan hareketlerini gittiği yerde yapsın
_bling_lady- 21.01.2010, 19:01 yaptigi hareket dogru degil ama cok agir bi ceza olmus bu
yönetim gözden ickamris onu kesin bi sebep oldu buda onlar icin
yazik be ne bicim dusunce bunlar takimda tek hata yapan hayrettinmi sizler hicmi hata yapmadiniz kendinize gelin kendinize bu takima 11 yil vermis bir cocuk doguyor 14 yasinda ergen oluyor biraz dusunceli olun hayrettin takimdaki tek sivasli 58 numarayi tasiyan bugune kadar hic bir ihanet ve delalet icinde olmamistir adam satmak yakisiyormu yønetim sivasliyim diyen yønetim sivasliya kaptana sirtini dønmek yakisiyormu mecnun baskan fikret abi erdal abi nerde sizin sivas ruhunuz sizler sivasspora emek verene bøylemi sahip cikiyorsunuz
ibrahim toraman evet sivasli 20 numara forma giyiyor hayrettin 58 le sivasi temsil ediyor hafizanizi yoklayin beylerrrrrrrrrr kaptan hayrettin yigidonun gønlune taht kurmus yønetim gidici taraftar kalicidir beyyyyyler hayrettine laf yok
|
|