Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeyrek Final Hesapları

SivasSpor.Com
18.01.2010, 00:33
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1ztk.jpg

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda çeyrek finale yükselecek iki takım son maçların ardından belli olacak.

Grupta, 4. hafta maçları sonucunda aynı puana ve aynı averaja sahip Bursaspor ve Sivasspor ilk iki sırada yer alırken, 3. sırada ise 5 puanlı Denizlispor yer aldı.

Giresunspor'un maçlarını tamamladığı grupta, 27 Ocak'ta oynanacak Bursaspor-Sivasspor ve Tarsus İdmanyurdu-Denizlispor maçlarının ardından çeyrek finale yükselecek iki takım belli olacak.

Bursaspor, Sivasspor ve Denizlispor'un çeyrek finale yükselme şansını devam ettiği grupta, takımların eşit puana sahip olması halinde sırasıyla ilk önce genel averaja bakılacak. Bu kriterin eşit olması durumunda sırasıyla atılan gol sayısına ve dış sahada atılan gol sayısına bakılacak. Sıralamanın yine belirlenememesi halinde grup maçlarında en az sarı ve kırmızı kart gören takıma, bunun da eşitliği halinde takımların kendi aralarında yaptığı müsabakaların sonucuna bakılacak.

Bütün kriterlerin aradaki eşitliği bozmaması halindeyse kura çekimine gidilecek.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

kiNgSiZe58
18.01.2010, 00:33
http://img109.imageshack.us/img109/6315/puandrumu.jpg

arkadaşlar, puan durumuna bakarken gözüme çarptı, Bursaspor un Denizli ile 1-1 kaldığı maç en çok bizi etkiledi. Çünkü Denizli Tarsus İ.Y'nu yenerse, zaten turu geçmeyi garantiliyor. Net 8 Puanı oluyor. Bizim ise ayni Bursa gibi 7 puanımız var. Geleçek maçda Bursaspor'a karşı olacağı için, yenilirsek, çok üzücü olur.Zira grupdan çıkamayız daha..
Teknik olarak Denizlispor ya yenilecek yada berabere kalacak. Eğerkı yenerse, Sivas yada Bursa gruba veda etmek zorunda kalacak..Amai Sivas Bursaya karşı berabere kalırsa, muhtemelen oda yeticek.

tekdoktiri
18.01.2010, 00:47
HAYIRLISI BÖYLE OYNARSAK BURSA UÇURUR BİZİ YANİ BU DEFANSLA

58isML58
18.01.2010, 01:02
Bursa cok zor bir deplasman bence Mushin hocamizin defansa cok dikkat etmesi gerekecek bu macta.
Defans cozulurse artik kolay kolay gol yemeyiz ve artik atmaya baslariz cunki orta sahadan on tarafa yeni transferler sayesinde cok cabuk gidebiliyoruz....

svsliyiz
18.01.2010, 01:27
bizim bursayla herşey eşit berabere kalırsak noolcal

svsliyiz
18.01.2010, 01:42
yaa bumaçlar niye çift olmuyor bursada sivasa gelsin niye biz deplasmana gidiyoruz:confused:

muhsin koçak
18.01.2010, 06:27
bizim bursayla herşey eşit berabere kalırsak noolcal

Denizli galip gelir,bizim maçta berabere biterse o zaman sarı ve kırmızı kartların durumuna bakılır diye biliyorum.Bu durumda Bursa üst tura yükselir.Ama dikkatinizi çekerim Denizlinin en az 2 farklı kazanması lazım.Çünkü tek farkla kazanır bizim maçta berabere biterse eğer üç takımda 8 puan olacak,bu durumda averajlar eşit olacak,ama gol üstünlüğü bulunan bursa ve sivas üst tura yükselir.

Murad_Kelleci58
18.01.2010, 08:53
Olası sonuçlar ve tur atlayan takımları şöyle madde madde açıklayayım..

1.Şık; Bursasapor:0 Sivasspor :0
Tarsus İ.Y : 0 Denizlispor : 1
Tur Atlayanlar : Bursa ve Sivas Çünkü Bursa ve Sivas'ın attığı ve yediği goller eşit ; ama Denizlispor'un attığı 3 yediği 1 iki takımdan daha az gol attığı için eleniyor...

2.Şık Bursaspor : 0 Sivasspor :0
Tarsus İY : 0 Denizlispor :2
Tur atlayan ilk takım Denizlispor olur; genel averajda +3 olacağından
Diğer takımlar genel averaj'da eşit.. O zaman sarı ve kırmızı kartlara bakılacak, orda eşitlik olursa kendi arasındaki maça bakılacak, orda da eşitlik olduğunda kur'a çekimi ile ile ikinci takım belirlenecek...

3.Şık Bursa : 0 Sivas :0
Tarsus :2 Denizli : 3
Tur atlayan takımlar; Bursa,Sivas ve Denizlinin averajları eşitlenecek tur atlayan takımlar yine kendi aralarındaki maç sonuçlarına göre, olmazsa sarı ve kırmızı kart sayılarına göre, oda olmazsa kur'a şle belirlenecektir..

Diğer tüm şıklarda kim kazanırsa kazansın, kazananlar kesin tur atlayacaktır..
Sitede bu soruya cevap arayan arkadaşların ilgisine bilgisine...

Shan58
18.01.2010, 09:05
Bursayı severz ama Bursa'da denizliyi yenecekti.
Tabi diyeceksiniz sivas'da denizliyi yenecekti orasıda ayrı konu.

İnşallah geçeriz ama denizliyi yenemeyen sivas ve bursa hangisi elenrise elensin bu sonuca üzülmemesi lazım.

Sonuçta iki takımında bu duruma getirmemesi lazımdı.

BeYLeRBeYi58
18.01.2010, 09:11
tarsus kupa maçlarında her takıma 2-1 yenildi yani değişen bişey olmaz denizli 2 1 tarsus olur bizim maç ise SİVASSPOR 3-2 bursa olur inşallahta böyle olur.

pover58
18.01.2010, 09:57
3 3 veya 4 4 beraberlikm olursa denizlide 1 0 yada 2 1 yenerse o zaman bursa sivas çıkar.denizli farklı yenerse bursa sivas maçının galibi çıkar yani bizim işimiz oldukça zor gözüküyor ya yenecegiz yada denizli berabere kalacak veya yenilecek.kart filan hesabına kalırsa biz eleniriz.

bugra5858
18.01.2010, 12:04
Arkadaşlar Adam Gibi Oynayalım Savunmada Hata Yapmayalım Biz Bursasporu Yeneriz Dünki Bursasporu Gördükten Sonra Korkum Azaldı Benim Ertuğrul Sağlam En Basitinden Zapoyu Sağ Beke Çekti Dünkü Maçta Muhsin Hocamız Akıllı Bir Taktikle Çıkar Savunmamızda İyi Oynarsa Bursayı Yeneriz:)

shang
18.01.2010, 12:15
burda giresundan 3 gol yiyen takım orda bursada napar açıkçası galibyet zaten beklemiyorumda beraberlik başarı olur gruptan cıkmamıza yetermi orasıda meçhul

AYDIN1985
18.01.2010, 13:37
ben savunmamizdaki eksikleri giderdigimiz takdirde bursasporu yeneceyimize inaniyorum. ama yok savunmadaki sorunlar devam ederse (giderilmezse)
3. ligdeki takimlara karsi bile zorlaniriz.

dogruyu söylemek gerekiyorsa ben ümitliyim.

eXi
18.01.2010, 13:44
Olası sonuçlar ve tur atlayan takımları şöyle madde madde açıklayayım..

1.Şık; Bursasapor:0 Sivasspor :0
Tarsus İ.Y : 0 Denizlispor : 1
Tur Atlayanlar : Bursa ve Sivas Çünkü Bursa ve Sivas'ın attığı ve yediği goller eşit ; ama Denizlispor'un attığı 3 yediği 1 iki takımdan daha az gol attığı için eleniyor...

2.Şık Bursaspor : 0 Sivasspor :0
Tarsus İY : 0 Denizlispor :2
Tur atlayan ilk takım Denizlispor olur; genel averajda +3 olacağından
Diğer takımlar genel averaj'da eşit.. O zaman sarı ve kırmızı kartlara bakılacak, orda eşitlik olursa kendi arasındaki maça bakılacak, orda da eşitlik olduğunda kur'a çekimi ile ile ikinci takım belirlenecek...

3.Şık Bursa : 0 Sivas :0
Tarsus :2 Denizli : 3
Tur atlayan takımlar; Bursa,Sivas ve Denizlinin averajları eşitlenecek tur atlayan takımlar yine kendi aralarındaki maç sonuçlarına göre, olmazsa sarı ve kırmızı kart sayılarına göre, oda olmazsa kur'a şle belirlenecektir..

Diğer tüm şıklarda kim kazanırsa kazansın, kazananlar kesin tur atlayacaktır..
Sitede bu soruya cevap arayan arkadaşların ilgisine bilgisine...

yalnız abi benim bildigim kadarı ile deplasmanda alınan puanın önemi büyük sivas ve bursa denizli deplasmanından birer puan çıkardılar 3 takımın puanının aynı olması durumunda 3'lü puan durumu devreye girmiyormu ve sivas ve bursa deplasmanda puan aldıgı için çıkar diye biliyorum...

Salim58
18.01.2010, 14:00
demekki Bursaspor maçı bizim için final havasında geçecek.

başkasının kaybetmesini beklemektense kendi maçına bakacaksın,hedefte üç puan olmalı ,başka sonuç düşünmek yanlış olur...

eXi
18.01.2010, 14:06
ufak bir araştırma yaptım ve ZTK' statüsünü buldum puan eşitliginde aşagıdaki gibi oluyor

Grup müsabakaları sonunda iki veya daha fazla
takımın puanlarının eşit olması halinde aşağıdaki
kriterler sırasıyla uygulanır ve çeyrek finale
yükselmeye hak kazanan takım belirlenir:

statü
a) Genel puantajdaki gol averajı,
b) Atılan gol sayısı,
c) Dış sahada atılan gol sayısı,
d) Türkiye Kupası grup müsabakalarında görülen sarı
ve kırmızı kart toplamı (Sarı karta 1, kırmızı karta
3 ceza puanı verilir. En düşük ceza puanına sahip
olan takım tur atlar.)
e) Kendi aralarındaki müsabakanın sonucu,
f) Kura çekimi.

bonuce123
18.01.2010, 14:37
Bursayı Yenerız Adam Gıbı Oynarsak

cılgınsivas58
18.01.2010, 14:56
bizim bursadan deplasmandA GALİBİYET ALMAMIZ ZOR BU DEFANSLA ""HAYRETTİN--YASİN 1 PUAN BİLE İYİ OLUR DENİZLİ KESİN YENER

özsivasli1903
18.01.2010, 16:29
kart hesabi nerden cikti ya cok sacma böyle bi kaural nerde var...
sivas ve bursa hersey esit olursa benim bildigim dogrudan penaltilara gidilir...
sivas bursaya yenilmez denizli kesin yener...
muhsin hocama burdan sesleniyorum önce trabzon maci bir vitrin ardindan bursa macida öyle... bizim takimin gücünü görecegiz bu maclarda takimi iyi hazirlar insallah ve tüm türkiyeye gösteririz sivasin ölmedigini...
haydi muhsin hocam sevindir bizleri.....

ysnylmz
18.01.2010, 19:30
eğer sol bek açık vermezse bu maç bizim inş. kamanan bizim gol avcımız olacak ..!! 2-0 2-1 yeneriz 2 si arasında

sevda58
18.01.2010, 19:38
Bursayi yenmekten baska birsey dusunemiyorum... insallah aliriz maci, ve yolumuza devam ederiz...

gönlüm5873
18.01.2010, 20:13
Ben yenemeyiz dıyorum ama yenecegiz öyle olmak zorunda...

SüPeR SiVaSSPoR
18.01.2010, 20:51
bu maçı allah kısmet ederse alacaz başka yolu yok ama ondan önce trabzon deplasmanından puan çıkarmalıyız biz yiğidolarımıza güveniyoruz heleki giresun maçından sonra

AYDIN1985
19.01.2010, 11:44
Bu kriterin eşit olması durumunda sırasıyla atılan gol sayısına ve dış sahada atılan gol sayısına bakılacak.

nasil oluyor o? ben anlamadim

elli sekiz
19.01.2010, 12:35
Ah be, yenseydik şu Denizli'yi hesap kitap gerekmeyecekti. Bursa ile beraber kardeş kardeş çıkardık ne güzel.
Ligde kimseden puan alamayan takımı yenemezsek kupa da zora girer, lig de (Allah göstermesin).

Hayırlısı olsun, kaldıramayacaklarsa elenelim zaten. Kayseri Erciyesspor gibi kupada final oynayıp, kümeye düşeceksek kalsın o final de kupa da.

yiğidomustafa
19.01.2010, 12:45
[QUOTE=kiNgSiZe58;599165]http://img109.imageshack.us/img109/6315/puandrumu.jpg

Şu puan tablosuna göre Sivasımız bence işini şansa bırakmayıp Bursaspor'u yenmesi gerekir.

myway
19.01.2010, 13:50
Bu kriterin eşit olması durumunda sırasıyla atılan gol sayısına ve dış sahada atılan gol sayısına bakılacak.

nasil oluyor o? ben anlamadim

averajlar eşitse önce atılan gol sayısına bakılır.. sivasspor ve bursaspor toplam 5 er gol atmışlar yani son maçta da berabere kalınca bu durum bozulmayacak.

daha sonra bunlar eşitse deplasmanda atılan gol sayısına bakılıyor. bursa giresuna 2 denizliye 1 gol attı deplasmanda. bizim ise deplasman golumuz yok..

bu yüzden berabere biterse bursa üstümüzde.. 3-3 bittiğini farzedin. o zaman deplasmanda atılan gollerde eşitleniyor. işte bu durumda da görülen kart sayısına bakılacak. kırmızı kartlar 3 ceza puanı sarı kartlar 1 ceza puanı. bursaspor giresun maçında 2 kırmızı ve bicok sarı kart gördü yani bu konuda biz avantajlıyız.. 3-3 ve daha gollü beraberlikte bursayı geciyoruz..

denizli tarsus kaşısında puan kaybederse sorun yok.

tek farklı kazanırsa denizli sivas bursa macını kazananla beraber denizli çıkar. sivas bursa maçı berabere biterse sivas ve bursa çıkar.

denizli 2 farklı kazanırsa kesin çıkıyor. sivas bursa maçı için yukarda yazdıgım duruma bakılıyor.

umarım açıklayıcı olmuştur.

AYDIN1985
19.01.2010, 14:14
averajlar eşitse önce atılan gol sayısına bakılır.. sivasspor ve bursaspor toplam 5 er gol atmışlar yani son maçta da berabere kalınca bu durum bozulmayacak.

daha sonra bunlar eşitse deplasmanda atılan gol sayısına bakılıyor. bursa giresuna 2 denizliye 1 gol attı deplasmanda. bizim ise deplasman golumuz yok..

bu yüzden berabere biterse bursa üstümüzde.. 3-3 bittiğini farzedin. o zaman deplasmanda atılan gollerde eşitleniyor. işte bu durumda da görülen kart sayısına bakılacak. kırmızı kartlar 3 ceza puanı sarı kartlar 1 ceza puanı. bursaspor giresun maçında 2 kırmızı ve bicok sarı kart gördü yani bu konuda biz avantajlıyız.. 3-3 ve daha gollü beraberlikte bursayı geciyoruz..

denizli tarsus kaşısında puan kaybederse sorun yok.

tek farklı kazanırsa denizli sivas bursa macını kazananla beraber denizli çıkar. sivas bursa maçı berabere biterse sivas ve bursa çıkar.

denizli 2 farklı kazanırsa kesin çıkıyor. sivas bursa maçı için yukarda yazdıgım duruma bakılıyor.

umarım açıklayıcı olmuştur.

sagol anladim, benim kafami karistiran bu sirayla atilan goller idi.

gerisini zaten anladim, yardimin icin tesekkürler

burakpaşa
19.01.2010, 14:18
İSTANBUL VE CİVARDAKİ ARKADASLAR

BİR ARKADAS ORGANİZASYON YAPABİLRSE BURSAYA ÇIKARMA YAPALIM....
BEN ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN İSTANBULDAYIM VE BU SEBEPLE ORGANİZASYONU PEK BECEREMEM. AMA BİR ARKADAS DÜZENLERSE KATILIRIM...

eXi
19.01.2010, 16:02
Sivasın galibiyetten başka şansı yok; berabere kalırsak puan ve goller eşit olduğu için deplasmanda atılan gole bakılıyor. Bursa deplasmanda 3 gol atmış biz ise 0 yani bu maçı ya alacagız yada 3-3 veya üzeri bir skorla berabere kalacagız 3-3 ve üzeri beraberlik durumunda kartlara bakılıyor Bursanın 6 sarı ve2 kırmızı'sı SİVASSPOR'umuzda ise 5 sarı ve 1 kırmızı'sı bulunuyor bulunuyor...tabi bunlar Denizlinin 2 farkılı yenmesi durumunda

myway
19.01.2010, 16:56
Sivasın galibiyetten başka şansı yok; berabere kalırsak puan ve goller eşit olduğu için deplasmanda atılan gole bakılıyor. Bursa deplasmanda 3 gol atmış biz ise 0 yani bu maçı ya alacagız yada 3-3 veya üzeri bir skorla berabere kalacagız 3-3 ve üzeri beraberlik durumunda kartlara bakılıyor Bursanın 6 sarı ve2 kırmızı'sı SİVASSPOR'umuzda ise 5 sarı ve 1 kırmızı'sı bulunuyor bulunuyor...tabi bunlar Denizlinin 2 farkılı yenmesi durumunda

4-4 biterse karta bakılmıyor çünkü deplasmanda daha fazla gol atmış oluyoruz ve biz çıkıyoruz gruptan. 3-3 biterse kartlara bakılacak..

kırmızı kartlar 3 sarı kartlar 1 puan. bursanın 12 bizim 8 ceza puanımız var. bursadan 4 fazla sarı kart görürsek ve maç 3-3 biterse kura çekilecek :D

tabi bunlar çok zor ihtimaller ama olsun yazmakta fayda var. malum 3 lü averaj hesabı da kimsenin aklında yoktu bi zamanlar :rolleyes:

sivaslı yıldız
19.01.2010, 18:41
Kafam çok karıştı..:)

Yani sonuç olarak Bursa' yı yendiğimizde ceza puanlarıydı, bonuslardı bakılmıyo dimi?..:)

Bu yüzden yenmek için dua edecem sadece..;)

efendigardaş
19.01.2010, 19:01
BURSA MAÇINDAN EN AZ BERABERLİK ALIRIZ ZATEN TARSUS , DENİZLİYİ YENECEK BİZ RAHAT ÇIKARIZ...***

sivasli215
19.01.2010, 19:16
bursa-sivas berabere biter
denizli 2 farklı yenemezse, bursa sivas elele çıkar

denizli berabere kalırsa hiç hesaba gerek kalmaz.giresuna ve tarsusa fark atarak yenseydik bu hesapları yapmazdık.bekleyip görelim...

erol-58
20.01.2010, 15:02
sivas sporumuza rirat türkiye kupasında ve likte başarılar dilerimm

davudi
20.01.2010, 15:04
hayırlısı olsun bizim olsun yeneriz bence

ssfatihss
22.01.2010, 02:07
:confused: korkarımm denizli tarsusu farklı yener bizim bursa yı kesin yenmemiz lazım yada berabere kalmamız yalnışım varsa düzeltin ama berabere kalırsak biz çıkarız guruptan......