Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Yerlikaya Hakkında Açıklamamız!!!

yener_sahin
20.01.2010, 12:12
http://www.yeniceri.org/hayro.jpg
Yeniçeriler Camiası olarak Hayretin Yerlikaya hakkındaki açıklamamız…

Sivasspora yıllarca hizmet etmiş futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya’nın stadyumumuzda oynanan son Giresunspor karşılaşmasında tribünlerden aldığı tepki üzerine kaptanlık pazu bandını yere atması herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır.

Fakat yaptığı basın açıklamasında bunun bir hata olduğunu anlayıp,11 yıldır giydiği o kutsal formaya yakışmayan bir hareket olduğunun altını çizerek açıklama yapmasının ardından, grubumuzun kendisini affettiğini bilmesini ve bizden sonra ise büyüklerimizin başta sayın başkanımız Mecnun OTYAKMAZ ve yönetim kurulumuzun futbolcumuz Hayrettin YERLİKAYA’yı affetmelerini rica ediyoruz.

BİZ O ARMA İÇİN ÖLÜRÜZ SİZ SAVAŞIN YETER…

58_babacan_58
20.01.2010, 12:18
BENDE AFFEDİLMESİNDEN YANAYIM AMA,ŞU BİR GERÇEK Kİ HAYRETTİN ESKİ PERFORMANSINDAN ÇOK UZAKTA BİR GEÇEN SENEKİ PERFORMANSINA BAK BİRDE BU SENEKİ PERFORMANSINA....AFFEDİLSİN AMA HAYRONUN BİRAZ DİNLENMESİ ŞART......

Ahwettt
20.01.2010, 12:19
Evet gerçektende hata her insan yapabilir önemli olan hatasını kabul edipte öz
ür dileyeni affetmektir. Hayrettinin bu takım üzerinde yıllarca emeği vardırır, bunu kimse inkar edemez eğer gönderilecekse de yada satılacaksa da affedilere gönderilmesi daha iyi olur. Unutmayalımki Hayrettin Sivasın il Milli futbolcularından birisidir. Yine söylüyorum maçın özetini sakin kafa ile bir daah izlerseniz hata hayrettinmi yoksa Farukatmı görürsünüz. Ben bir Sivasspor ve Sivas aşığı olarak Sivasın bağrından çıkmış bir insanın böyle bir çırpıda silip atılması taraftarı değilim

samsa58
20.01.2010, 12:27
ben affedilmesinden yana degılım fakat ozur dıledıgı ıcın baskanımızın buyukluk gosterıp cezada ındırıme gitmesi daha makul olur. sonucta sıvasspor forması yada bu takımın kaptanlık pazı bandı gıbı kutsal seyler 100 lerce yıllık emekten daha onemlıdır. ve bunlara karsı yapılan terbıyesızlıkler cezasız kalmamalıdır.

karahisarli
20.01.2010, 12:27
bir hata ile iplerin koparilmasi zaten normal degil. böyle olaylari daha öncede gördük diger taki larda sadece uyari cezasi ile konu kapatiliyor bu tür olaylarin tek avantaji var icimizdeki firsatcilari görüyoruz tipki bülen uygun olayindaki gibi genelde ayni insanlar zaten hayrettinin gitmesini isteyenler.

pover58
20.01.2010, 12:41
size katılıyor ve destekliyorum.

yiğidokazım58
20.01.2010, 12:43
Aynen aynen güzel yazmışsınız...

58isML58
20.01.2010, 12:45
BENDE AFFEDİLMESİNDEN YANAYIM AMA,ŞU BİR GERÇEK Kİ HAYRETTİN ESKİ PERFORMANSINDAN ÇOK UZAKTA BİR GEÇEN SENEKİ PERFORMANSINA BAK BİRDE BU SENEKİ PERFORMANSINA....AFFEDİLSİN AMA HAYRONUN BİRAZ DİNLENMESİ ŞART......

Ewet kardesim sana katiliyorum hatta burda su ana kadar yorum yapan herkeze katiliyorum.
Oyuncu her sezon formunda olucak hep motivasyonunun son noktasinda olacak diye birsey yoktur bu sezon yaramadi hayroya iyi bir dinlenmeden sonra bence eski haline gelecektir.

yener_sahin
20.01.2010, 17:26
Sahip olduğumuz insanların kıymetlerini kaybettikden sonra anlıyoruz...Her insan hata yapabilir.İnşallah bu sefer hayrettin abimiz yönetim kurulu tarafından affedilir.Her insan bir şansı daha hakeder...

Bu forma için kayseride çanakkalede maç yolunda şehitler verdik.O da bunun bilincinde.eminim birdaha o pazu bandını çok farklı duygular içinde takacaktır...

yigidomustafa58
20.01.2010, 17:40
kesinlikle affedilmeli bu çok büyük bir ceza olur Hayrettin'in Sivasspor camiasından ayrılması...

esentepeli58
20.01.2010, 17:41
ya affedilse ne olucak ki her hafta aynı hataları yapıyor cok basit goller yiyoz ya bence gönderilsin

yigido yakup
20.01.2010, 17:42
ben hayrettin in su asamada af edilmesini istemiyorum belli bir süre gecmesi ve bir anlam ifade etmesi gerekiyor.
hayrettin bir davranista bulunda ve bunun cezasida kadro disi olarak belirlendi artik ok yaydan cikti.
keske hayrettin e bu kadar tolerans taninmasaydi formsuz ve kötü oldugu halde hem ilk 11 forma giydi hemde kaptanlik pazubandi tasidi bunlara ne kafa olarak hazirdi nede fizik olarak egerki hayrettin 3-4 hafta yedek kalsaydi kendini düzeltebilirdi.
yasin 2 hafta yedek kaldi bu sayede kendini toparladi keske ayni yöntem hayrettin dede izlenseydi.
artik bence bu isten dönüs yok dönüs olursa takimdaki diger disiplin olaylarinin önüne gecilemez.

kakikli
20.01.2010, 17:46
çok büyük para cezası verilmeli, kaptanlığı elinden alınmalı ancak böyle dönebilir aksi takdirde mümkün değil..
ayrıca takımın durumu kötü olduğu için affedilmeli, geçen sezonki durumumuz olsa yeri yoktuu...

yener_sahin
20.01.2010, 18:00
Bu durumda sadece tek kişiyi suçlu ilan edip hataları ona yüklemek hangi insafa sığar anlamak güç.Sadece Hayrettini suçluyoruz farkındamısınız.Ama oturup bir çözümleme yaptığımızda onu buna iten onlarca sebep var.Hiç bir sebep yaptığı hareketi tasvip edemez ama,insan halet-i ruhiyesi bir çok şeyden etkileniyor ve hata yapabiliyor.

Hayrettin giresun maçında göbek oynadı,acaba asıl yeri orası mı?Tabiki değil.Bu sebeple çok fazla hata yapması normaldi.Ve yanında faruk ona hiç yardımcı olmadı hatta daha da tuz biber ekti.

Hoca Murat Sözgelmez'i yedek oturtup hayrettini göbek oynatmasıda bence bir yanlıştı.tribünlerden küfür de bunun üstüne eklenince insan istemediği şeyler yapabilir?Bu şekilde muamele etmek bize yakışmaz.Büyüklerimiz eminim doğru kararı vereceklerdir...

Yeniçerilier grubu olarak stadyumda toplu olarak hiç bir oyuncumuza küfür etmedik,hiç bir zaman da edilmesine taraftar olmadık.Elimizden geldiğince buna engel olduk,oyuncularımızın yanında olduk varoldukcada olmaya devam edeceğiz...Bundan kimsenin şüphesi olmasın...

merkez_emre
20.01.2010, 18:14
hayrettın gecmıs yıllarda yıldızının parladıgı donemlerde en saglam kaynakdan bıldıgım ıcın soyluyorum Sivasspor Formasını bırakıp gerek 3 buyuklere gereksede avrupaya gıtmemıs Baglı oldugu Kulubu bırakmak ıstememısdır...Zaman zaman maclarda hatalar yapsada onemlı olan SİVASSPOR KULUBUNUN SİVASLI BİR COCUGUNA HELE HELE KAPTANINA KIMSE BİR YADA 2 GOLDEKI HATASI NEDENIYLE protesto etmeye kımsenın hakkı yokdur...

Hayrettın Sivasspor kulubuyle özdeşleşmiş Altyapıdan en son cıkan bir oyuncumuz olarak saygıyı en cok hakeden bir oyuncumuzdur...

Her sporcu gordugu tepkılerden dolayı cesıtli sekıllerde bir anlık cıkıslar yapabılır ama onemlı olan hatasını anlamak vede ozur dılemekdır..Nasıl bır aıle cocugunun yapdıgı buyuk yanlıslıkları sineye cekıp hatasını dogru yolu gostererek yapıyorsa bızde Öz cocugumuz olan bır sporcumuzu affetmemıs gerekmektedir..

Sivasspor 2 0 ve 3 1 gerıde ıken takımı ıslıklarla vede alkısla tepkı gosteren ama mac dondugunde Sivasspor dıye yırtınan kendısını taraftar sananlara inat hayrettının ozurunden sonra affedılmesı sarttır..

58^SiVaS^58
20.01.2010, 18:22
Bazilariniz diyordunuski cok iyi oldu gitmesi yok su yok bu arkadaslar hayrettin bizim cok iyi bir oyuncumuz onu böyle seylerde desteklemeliyiz biliyorum yaptiklari dogru degildi ama kendiside hatasini biliyorum ve kac kere herkesten özür diledi arkadaslar siz de biraz anlamalisiniz her futbolcu hata yapar ibrahim dagasan da kirmizi gördügünde cok kötü harketler yapti yani köötü birsey demek istemiyorum ama bana göre bazliranizin yaptigi resmen saygizizlik:mad:

YİGİDOKENTLİ
20.01.2010, 19:25
Helal olsun bu aciklama güzel olmuş yenicelere helal olsun benimde düşüncem böyle gardaşlarim hayretin bizim yigidomuz.

ahbey
20.01.2010, 19:39
Yaptığı çok yanlıştı.Eğer hocanın sistemine uyum sorunu yok ise karar kendisinin ya bu formayı haketmek için tüm gücüyle uğraşır ya da kendi yoluna gider..

cs49
20.01.2010, 19:58
Arkadaşlar boşuna gönlünüzü yormayın,

Hayrettinin gideceği çoktan belliydi,

Gasteciler günler öncesinden yazdı,
Hayrettini öyle birdenbire göndermeyi kimsenin gözü yemediğinden resmen tuzak kuruldu, Seviyesiz seyircimizin tahriki ilede bir anlık öfkesi ekmeğine yağ sürdü birilerinin....

Aynı olayı daha öncede yaşadık, hatırlayın.! Avusturalyalı bir futbolcumuz vardı, simone idi galiba adı, bülent uygun efendi (muhtemelen menajerliğini kabul etmediğindendir) Sezonun son maçında esas yeri dışında oynattı, gereksiz çalıma girdi diye 15. dakikada oyundan aldı, hangi oyuncu 15. dakikada oyundan alınırda tepki göstermez, aynen şutladılar adamı.. Taş gibi adamdı oysa ...

Eğer siz camianın az çok tuttuğu bir futbolcuyu gönderecekseniz sağlam gerekçeler yaratmalısınız, öylede yaptılar...

Ama esas suçun büyüğü seyircilerde, belki aranızdada vardır hayrettine yada bir başka topçuya küfreden, bazıları yazmışlar dünyanın her yerinde olur protesto diye, Sivas ta olmamalı kardeşim..

Sahaya çıkmış adam, sev yada sevme, üzerinde sivasspor forması varsa hele numarası da 58 ise 5 milyon verdin diye ne protestoya nede küfretmeye hakkın var....

Nasılki Hayrettinin bir anlık öfkeyle (haksız protesto ve küfürler kafasının içinde çınlarken) yere attığı pazu bandına sivassporun onuru demeyi biliyorsak, Sivasspor formasıyla sahaya çıkmış her hangi bir futbolcuya küfretmeyi marifet sayan zavallılarında aslında kırmızı beyaza, yani kendi şerefine küfrettiğini bilmeliyiz...

Hayrettinin karakterini sevmeyebilirsiniz, artist olabilir, havalara girmiş olabilir, yanına gelip fotoğraf çekinmeyebilir ama adam bizden kızmı istiyor sanki, benim takımımda top oynuyor, kişisel karakterini bilmem ama hayrettinin tekmeye kafasını sokacak kadar yürekten futbol karakterine kimse laf söyleyemez...

Hayrettine şuan ki ortamda takımın ihtiyacı var bence ama affedileceğini sanmam...

yener_sahin
20.01.2010, 20:05
cs49 yazınızın bazı kısımları hariç katılıyorum.Hayrettinin tuzağa düşmesi konusuna katılamıyorum,katılmak istemiyorum.Verdiğiniz örneği bir kaç örneklede güçlendirebilirim ama Hayrettin de bu durumun olacağını sanmıyorum.

Ne başkanımız ne de Hocamız karakter itibariyle böyle insanlar değiller.Hoca Hayrettini oynatmayıp satlık listesine de direk koyabilir.Burda kimse de neden böyle bir şey yaptığını durması gerektiğini söyleyemez.Daha iyi bir futbolcu getirir herkesi susturur.

Bu konudan sonra onlarca komplo teorisi üretilebilir.Herbirinde haklılık payı olduğu gibi,caimamızda bu tarz olayların Muhsin hocadan sonra olacağını pek sanmıyorum...Olmaması da temenni ediyorum...

cs49
20.01.2010, 20:21
Muhsin Hocayı benden başka herkes tutuyor sanıyorum...

Peki kabul edelim ki planlı değil kazaydı bu olay...

Hocamız çok iyiya hani murat varken, hayrettini stoper, faruk u sol bek yaptı açıklayabilirmisiniz

Gerçi bu konuda kendiside bir şeyler söylemiş; Ben Hayrettini kazanmak istedim ona yer açtım falan filan... Sanki takıma çok iyi bir sol bek gelmişte stoperde yer açalım hayrettine (hadi bunuda yedik diyelim)

Dakika 30 maç 0-2 olmuş, neden muratı alıp berbat oynayan faruğu çıkartmadı, maç 0-4 oluncamı müdahele edecekti...

Amatör küme hocalarının yapmayacağı hatalar bunlar...

Muhsin Hocanın sevdasına küme düşecez kimsenin haberi yok, Geleli az olmadı, takımın oyunun da hiç iş yok, kazandığımız maçlarda bile...

Yeni gelenler iyi futbolcular, inşallah onlar düzeltir bazı şeyleri...

mucahitbaba58
20.01.2010, 20:45
hayir asla affedilmesin o sinirini asdi yazik etti kendine
gerci affedecegini sanmiyorum mecnun baskaninda

yener_sahin
20.01.2010, 20:48
Konumuz Muhsin ERTUĞRAL olmadığından konuşmayı fazla uzatmaya gerek yok.Ama bir kaç mesaj önceye giderseniz.Sizin sorduğunuz soruları sizden önce benim sorduğumu göreceksiniz...

A.Turan Korkmaz
20.01.2010, 21:04
Hayrettin açıklamasında 'Sivasspor yönetim kurulu' ve 'Sivasspor camiasından' özür diliyor, ama Muhsin hocadan özür dilemiyor. En başta özür dilemesi gereken hocasıdır. Takım disiplini olmadan hiçbir kulüp başarılı olmamıştır, olamaz da. Bakın 4 büyüklere, hepsi şımarık, disiplinsiz topçularından çekiyor. Ama Kasımpaşaya, Kayseriye vs. bakın hocalarının disiplini altında güzel futbol ve başarı geliyor. Eğer Hayrettin maçtan sonra hocasının yanına gidip özür dileyip bunun bir daha tekrarlanmayacağını garanti etseydi, bu iş bu kadar büyümezdi. Bence artık son kararı Muhsin Ertuğrala bırakıp konuyu gündemden düşürelim.
Üçgün sonra 2.devre başlıyor. Takımın türlü sorunları var. Çok zor üçer gün arayla maçlarımız var.Biz bir oyuncunun derdiyle uğraşıyoruz.Elalem, birbirlerine düşmüşler diye sevinecek. Bu konu daha fazla uzamadan bitirilmeli. Muhsin hoca ve yönetim en iyisini bilir, ama tabii beklentimiz de var. Para cezası verilsin ve kaptanlığı da bir süre alınsın , disipline uyması şartıyla takımda tutulsun istiyoruz.

vatantek58
20.01.2010, 21:44
adam sivaslı helal olsun yine aslan gibi çıkar oynar ..:D

mucahitbaba58
20.01.2010, 21:49
Arkadaşlar boşuna gönlünüzü yormayın,

Hayrettinin gideceği çoktan belliydi,

Gasteciler günler öncesinden yazdı,
Hayrettini öyle birdenbire göndermeyi kimsenin gözü yemediğinden resmen tuzak kuruldu, Seviyesiz seyircimizin tahriki ilede bir anlık öfkesi ekmeğine yağ sürdü birilerinin....

Aynı olayı daha öncede yaşadık, hatırlayın.! Avusturalyalı bir futbolcumuz vardı, simone idi galiba adı, bülent uygun efendi (muhtemelen menajerliğini kabul etmediğindendir) Sezonun son maçında esas yeri dışında oynattı, gereksiz çalıma girdi diye 15. dakikada oyundan aldı, hangi oyuncu 15. dakikada oyundan alınırda tepki göstermez, aynen şutladılar adamı.. Taş gibi adamdı oysa ...

Eğer siz camianın az çok tuttuğu bir futbolcuyu gönderecekseniz sağlam gerekçeler yaratmalısınız, öylede yaptılar...

Ama esas suçun büyüğü seyircilerde, belki aranızdada vardır hayrettine yada bir başka topçuya küfreden, bazıları yazmışlar dünyanın her yerinde olur protesto diye, Sivas ta olmamalı kardeşim..

Sahaya çıkmış adam, sev yada sevme, üzerinde sivasspor forması varsa hele numarası da 58 ise 5 milyon verdin diye ne protestoya nede küfretmeye hakkın var....

Nasılki Hayrettinin bir anlık öfkeyle (haksız protesto ve küfürler kafasının içinde çınlarken) yere attığı pazu bandına sivassporun onuru demeyi biliyorsak, Sivasspor formasıyla sahaya çıkmış her hangi bir futbolcuya küfretmeyi marifet sayan zavallılarında aslında kırmızı beyaza, yani kendi şerefine küfrettiğini bilmeliyiz...

Hayrettinin karakterini sevmeyebilirsiniz, artist olabilir, havalara girmiş olabilir, yanına gelip fotoğraf çekinmeyebilir ama adam bizden kızmı istiyor sanki, benim takımımda top oynuyor, kişisel karakterini bilmem ama hayrettinin tekmeye kafasını sokacak kadar yürekten futbol karakterine kimse laf söyleyemez...

Hayrettine şuan ki ortamda takımın ihtiyacı var bence ama affedileceğini sanmam...

adama niye tuzak kurulsun burada bir suclama yapiyorsun
muhsin hoca her yerde denedi olmuyor ve kabahati aldi basini gidiyor hocanin karari bence dogrudur

yener_sahin
29.01.2010, 10:49
hayir asla affedilmesin o sinirini asdi yazik etti kendine
gerci affedecegini sanmiyorum mecnun baskaninda

Gördük trabzon maçında neler olduğunu,affetmesin bakalım ts den 3 bursadan 4 yedik.bu yükselen form grafiğimizle ve sol kanadımızla 5 de fb den yeriz ne olacak.Yapılan yanlış kabul edildi.Affedilmemesi diye bir şey olmamalı kesinlikle affedilmelidir.Herkes bu yaşadığımız olaydan sonra kendine alması gerekeni almıştır...

slasher//z
29.01.2010, 11:25
hayrettının olmadıgı 2 macta toplam 7 gol yemedik mi? affedilmeyecek de ne olacak sanki??

şampiyon71
29.01.2010, 11:33
HAYRO AFFEDİLECEKKKK.......
DEMEDİ DEMEYİNNN