Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ı değil, Türkiye'yi ayağa kaldırır
SivasSpor.Com 21.01.2010, 00:01 http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/527.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Ertuğral : Elrio gerçek bir futbol cambazı.
Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanan Sivasspor’da Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzon maçının hazırlıkları sürerken,Teknik Direktör Muhsin Ertuğral takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Kadrolarına yeni kattıkları futbolculara her yönüyle kefil olduğunu dile getiren Ertuğral “ Geçtiğimiz Pazar günü Giresun maçında Elrio ve Nabil’in nasıl bir futbolcu olduklarını herkes gördü. Nabil tam hazır değil,ancak Elrio gerçek bir futbol cambazı. İngiltere liginde de oynamış olan bu futbolcu,ilerleyen haftalarda sergilediği futbolla sadece Sivas taraftarını değil, tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak. Türkiye’ye 2. bir Alex geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim”dedi.
Souleymane Keita’dan sonra, Fransız 25 yaşındaki stoper Lucien Aubey’led anlaştıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğral “Devre arasında aldığımız bütün futbolcular mevkilerinde bir numara isimler. İnşallah kısa sürede Sivasspor’u rahatlatıp, oynadığımız pozitif futbolla beğeni toplayacağız”dedi.
NUMAN 58 21.01.2010, 00:07 sana bütün kalbimle inanıyorum sevgili hocam..
sana güveniyoruz güzel hocam. takımımız daha iyi olucak inşallah.
bu işte bir terslik var arkadaşlar. biri bana izah etsin. (her ne kadar ben daha önceki yorumlarında söylediysem de) . daha önceki teknik direktörümüz dünyanın herhangi bir yerinden bir futbolcuyu kadromuza katmak istediğinde ya sivası beğenmediklerini ya kulüplerin çok yüksek bizim ödeyemeyeceğimiz bonservis paraları istediklerini gibi nedenleri öne sürüyordu. şimdi ne oldu da isimleri bir şekilde dünya futbolunda yer bulan transferler yapabiliriyoruz?
sadece hoca farkı mı acaba???????
bu işte bir terslik var arkadaşlar. biri bana izah etsin. (her ne kadar ben daha önceki yorumlarında söylediysem de) . daha önceki teknik direktörümüz dünyanın herhangi bir yerinden bir futbolcuyu kadromuza katmak istediğinde ya sivası beğenmediklerini ya kulüplerin çok yüksek bizim ödeyemeyeceğimiz bonservis paraları istediklerini gibi nedenleri öne sürüyordu. şimdi ne oldu da isimleri bir şekilde dünya futbolunda yer bulan transferler yapabiliriyoruz?
bence de hoca farkı, bu zenci oyuncular hocamızı tanıdıkları için geliyorlar sanırsam.
57babasivas 21.01.2010, 00:17 tek far hoca busene iyi yerde bitiriz seneyede şapmiyonluya oynariz
57babasivas 21.01.2010, 00:18 önmüzdeki sene daha da iyileri gelçek şimdikiler bişeydeyil
bence de hoca farkı ağır basıyor. ama herkesin unuttuğu bir şey var. o da muhsin hocayı bir çok insan tanımazken başkanımızın onu bulup getirmesi ona güvenmesi ve destek olması ayrıca takdir edilecek bir durum. muhsin hoca gelmemiş olsaydı ve ligin artık yıpranmış teknik direktörlerinden biriyle çalışıyor olsaydık şimdilerde tranzondan sarhoş tijikuzuyu, eskişehirden paragöz nankör Youlayı konuşuyor olurduk. bu durumu düşünmek bile insanın canını sıkıyor. o yüzden mecnun başkanın hoca konusunda verdiği karar bence takdire şayandır. şimdiye kadar yaptıklarıyla da muhsin hoca onun yüzünü kara çıkarmadı. tabi bundan sonrası daha da önemli. inanıyorumki trabzon deplasmanından alınacak puan ya da puanlar mutlu günlerin habercisi olacaktır.
Gardaş aslında seninde dediğin gibi -Ya hoca farkı- tamamen... Artı Van Heerden bana göre kısa zaman kalıcak Sivasta çünkü muhtemelen Dünya kupası oynayacak ve tekrar eski takımına geri dönecek. Ama izleri Sivasta kalacak.
Ya madem turkiyenin de en iyilerinden birisi olacak ? neden kiralandi ?
Bonservisini Almak Icin Fedakarlik Yapilmasi Gerek ? !
oquzh4n58 21.01.2010, 00:37 bence de hoca farkı, bu zenci oyuncular hocamızı tanıdıkları için geliyorlar sanırsam.
aynen bu hoca sıradan hoca DegıL adamn konusmasndan bellı degıLmı ? ne kadar sogukkanlı bır mafıa bbabası gıbı kendını bozma denen bısey yok heLal olsn hoca sana sımdıden alkıslar sana
Turani58 21.01.2010, 01:07 Tabiki hocanin kariyeri onemli,bir takimin basinda taninmis bir isim olursa futbolcular kosa kosa geliyor.
Burda sayin baskanimiz ve yonetimimizinde hakkin inkar etmeyelim,buyuk insan buyuk insanlari bulur.
Biz taraftarlar futbolcunun en iyisini istiyoruz acaba biz taraftar olarak takimimiza yeterli destegi verebiliyormuyuz dah stadi bile dolduramiyoruz once oz elestiriyi kendimize yapmaliyiz hala sivasli olupta istanbul takimlarinin b... yiyorlar.
HAYDIN YIGIDOLAR ELELE GONUL GONULE VERIP MADI VE MANEVI YONDEN TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM .
TAKIMI DEPLASMANA YOLCU EDERKEN KALABALIK BIR TARAFTARIN YOLCU ETMESI TAKIMA ARTI BIR MOREL KAZANDIRIR.
SIVAS VE TAKIMIMIZA CENABI ALLAH YAR VE YARDIMCI OLSUN.
BASARILAR SIVASSPOR,UYANIN ARTIK YIGIDOLAR.
stutgart58 21.01.2010, 03:15 Gardaş aslında seninde dediğin gibi -Ya hoca farkı- tamamen... Artı Van Heerden bana göre kısa zaman kalıcak Sivasta çünkü muhtemelen Dünya kupası oynayacak ve tekrar eski takımına geri dönecek. Ama izleri Sivasta kalacak.
evet bencede elrio sivasta az kalıcak ama keşke uzun yıllar kalsa..zaten elrio ve oun gibi 3-4 tane futbolcu bu takımda uzun süre kalabilrs bu takımz işte ozaman büyük takım olma yolundadır diyebilirz...zaten sonra kupalar gelemeye başlar
bu haberler çok güzel içimiz açıldı karamsar tablodan kurtuluyoruz artık. inşallah trabzonu trabzonda ezeriz ve türk futbolu gerçek sivassporu böylece görür.
ya bu adam süper inş qtmez qderse çok büyük ftbolcuyu kaybederz :@
58_babacan_58 21.01.2010, 08:37 KEŞKE KİRALIK DEĞİLDE BONSERVİSİYLE ALSAYDIK BEN BU FUTBOLCUDAN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORUM BİZE ÇOKK FAYDASI DOKUNACAK.....
balmandol 21.01.2010, 08:59 O yapamadığımız transferlerde hep BÜLO HOCA'nın eli var.Yaa gelmek istemiyolar,Sivas küçük bi şehirmiş,sosyal faaliyetler yokmuş diye diye bizi de yönetimide kandırdı durdu.O NE TERBİYESİZLİK YAAA..BİZ KÖYDEMİ YAŞIYORUZ ARKADAŞLAR.DİSKO İSTERSEN VAR,SİNEMA İSTERSEN VAR,ALIŞVERİŞ MERKEZİ DERSEN VAR,ÖZEL OKUL DERSEN VAR..NEYİ EKSİK BU ŞEHRİN ALLAH AŞKINA YAA.Bizim memleketimiz o kadarmı kötü soruyorum size.
BU FARK NEDİR BİLİYOMUSUNUZ...KARAKTER FARKI KARAKTER...MUHSİN HOCA ALACAM DEDİ GİTTİ ALDI GELDİ...AMA O BİRİNDE KARAKTER YOK...İŞİ GÜCÜ PARA OLAN Bİ ADAMIN NE YAPACAĞI DA ORTADA..BAK HALA AÇIKTA..!!!!! (anlayan anladı)
transferler beni çok heyecanlandırıyor sadece 4 5 maçımızın yayında olması çok kötü onun için içerdeki maçları stadta izleyebilecez ama deplasmanları izleyemiycez bu takımı izlemek istiyoruz
yigidomustafa58 21.01.2010, 10:20 hocamız bizi umutlandırıyor gerçekten inşallah beklenen performansı önümüzdeki maçlarda sergiler...
Rallim58 21.01.2010, 10:30 Hocamıza güveniyor ve katılıyorum. Ertuğral hocamızın nokta transferleri çok konuşulacaktır. ilk karşılaşmasında, agbetu ile süper ikili gibi:) görüntüleri ile de oyunları ile de zevk vereceklerine inanıyorum....
mertcan69358 21.01.2010, 10:54 hocanın geçmişi sayesinde muhsin hoca çok doğru seçimm oldu vallaha yönetimi kutlarım
AYDIN1985 21.01.2010, 10:56 Tesekkürler hocam, Insallah hersey diledigimiz gibi olur.
onun icin 10 Numarali formayi ben ona layik gördüm. (forumdaki yazim)
VAVEYLA13 21.01.2010, 11:04 Ya madem turkiyenin de en iyilerinden birisi olacak ? neden kiralandi ?
Bonservisini Almak Icin Fedakarlik Yapilmasi Gerek ? !
arkadaşım sana bende katılıyorum alınması gerekirdi; ama veren takım da aptal değil. bu oyuncu yazın dünya kupasında oynayacak iyi bir pazar yaparsa daha iyi bir fiyata satabileceklerini iyi biliyorlar bence bu nedenle vermediler. inş. hoca faktörü yine etkili olur da bonservisiyle birlikte alabiliriz.
ercan58.a 21.01.2010, 11:24 biz sana boş yere inanıp güvenmedik muhsin hocam başaracaksın
biliyoruz bu takımı en iyi yerlere getireceksin
arkadaşım sana bende katılıyorum alınması gerekirdi; ama veren takım da aptal değil. bu oyuncu yazın dünya kupasında oynayacak iyi bir pazar yaparsa daha iyi bir fiyata satabileceklerini iyi biliyorlar bence bu nedenle vermediler. inş. hoca faktörü yine etkili olur da bonservisiyle birlikte alabiliriz.
haklısın gardas zaten yeteneklıde bır oyuncu bırde bu dediklerine ek olarak zaten oyucunun satın alma opsiyonu bizde eğer ki biz almak ıstemezsek baska takıma satılacak zaten
TracyMcGrady58 21.01.2010, 12:27 Ilk macinda da zaten güzel bir performans ortaya koydu. Isabetli transferler yaptigimizi düsünüyorum. Ilk transfer periyodunda yaptigimiz hatalara kapilmadik. Insallah uyum sürecini cabuk atlatir hem Sivasi hem Türkiyeyi ayaga kaldirir.
muhsin koçak 21.01.2010, 12:32 En iyi transferimiz hocanın kendisidir bence,Türkiyeyi biri ayağa kaldıracaksa eğer o isim Muhsin Ertuğraldan başkası değildir.
bonuce123 21.01.2010, 12:36 Bence Haklı Seneye Bonservisini ALMALI
yiğidomustafa 21.01.2010, 14:24 muhsin hocaya hayranım yaaa...Adam qeldi.Takım düzeldi.Başarılarımız daha da çoğalıcaktır...
hocamız çok emin ve umut verici konuşuyor dedikleri gerçekleşecek inş :)
serserilerin_prensi 21.01.2010, 16:03 hocam inşallah dediğiniz gibi olur size güvencimiz sonsuzz
serserilerin_prensi 21.01.2010, 16:12 sana güveniyoruz her zaman arkandayız hocamm
serserilerin_prensi 21.01.2010, 16:12 bu arada üç yıldız oldum:))) kusura bakmayın :)))
effenberg 21.01.2010, 16:30 Hocamiz Muhsin Ertuğral a güveniyor öyle diyorsa bir bildigi vardir.
balmandol 21.01.2010, 16:45 SAYIN ODA YÖNETİCİLERİ...
BURDAKİ YAZI SİLME KRİTERLERİNİ NEYE GÖRE AYARLIYORSUNUZ BİLEMEM AMA NEDEN YAZDIKLARIMIZ SİLİNİYOR ONU AÇIKLARMISINIZ...
KÜFÜR YOK,SATAŞMA YOK YAZDIKLARIMIZDA..SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ BİŞEY OLABİLİR AMA BEN O KRİTERLERİ İNANIN MERAK EDİYORUM..Bİ CEVAP VERİRMİSİNİZ..TARTIŞMA YOKSA O ZAMAN BU SAYFA NİYE HALA YAYINDA..?????
BİLMİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BAŞKA ARKADAŞ VARMI
YİGİDOKENTLİ 21.01.2010, 16:54 ilk maçindaki teknikleriyle bizi büyüledi harika bir oyuncu gelenlerde harika isimler yigidolar ikinci yari bomba gibi geliyor.
ibrahimhıcıp 21.01.2010, 17:20 müthişş bi oyuncu inşallah şans getirir sivassporumuza:)
sivaslitaner58 21.01.2010, 17:30 bu yeni oyuncular uyum saglarsa super oluruz
58^SiVaS^58 21.01.2010, 17:41 Elriooooooooooooooooooooooo van Heerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nn
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kiNgSiZe58 21.01.2010, 17:50 van heerden gerçekten yeteneklı ve taktiksiyel bir oyuncu. inşallah devamı gelır
subasi29 21.01.2010, 19:49 Once Lazlari Bir Kaldiralim :D Sonrada Siraya Dizeriz Ziplamayan Kalmaz
mert yiğido 21.01.2010, 20:12 muhsin hocamıza güveniyoruz. yapılan transferlerinde isabetli olduğunu düşünüyorum ..ayrıca trabzonda iyi mücadele çıkarıp beraberlik belki de galibiyetle döneceğimizi umuyorum... takımımıza başarılar inşallah yenerizzz
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/527.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanan Sivasspor’da Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzon maçının hazırlıkları sürerken,Teknik Direktör Muhsin Ertuğral takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Kadrolarına yeni kattıkları futbolculara her yönüyle kefil olduğunu dile getiren Ertuğral “ Geçtiğimiz Pazar günü Giresun maçında Elrio ve Nabil’in nasıl bir futbolcu olduklarını herkes gördü. Nabil tam hazır değil,ancak Elrio gerçek bir futbol cambazı. İngiltere liginde de oynamış olan bu futbolcu,ilerleyen haftalarda sergilediği futbolla sadece Sivas taraftarını değil, tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak. Türkiye’ye 2. bir Alex geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim”dedi.
Souleymane Keita’dan sonra, Fransız 25 yaşındaki stoper Lucien Aubey’led anlaştıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğral “Devre arasında aldığımız bütün futbolcular mevkilerinde bir numara isimler. İnşallah kısa sürede Sivasspor’u rahatlatıp, oynadığımız pozitif futbolla beğeni toplayacağız”dedi.
hocam 1.ci elrio 2. alexs olur
slasher//z 21.01.2010, 20:22 ıns kısa zamanda takıma alısırlar.yoksa bızım ıcın gec olmaz umarım
bulent 2 yilda kendini dunyanin en unlu teknik direktoru zanetti ama dunyadaki hicbir futbolcu onu tanimiyordu hicbiri gelmedi bahane uydurdular
musa3458 21.01.2010, 23:11 hocamıza benim güvenim tam van herrden satın alınsa daha iyi idi neyse bizi bu sene şu durumdan kurtarsında seneye hoca daha iyilerini getirir
58isML58 21.01.2010, 23:55 Eger bu sene isler yolunda gider ligi ilk 10 yada 8 in icinde bitirirsek belki Van Heerden i alabiliriz zaten okudugum haberlere gore eskiden tanisiyorlar ve aralari cok iyi ama Van Heerden ister mi kalmayi bilmiyorum.......
tekdoktirin 22.01.2010, 00:54 sana bütün kalbimle inanıyorum sevgili hocam..alp erenler,,,,
carizma0658 22.01.2010, 09:56 işte bu be gercekten iç acıcı bir haber 2. yarı herkes gerçek sivası izlesin
münihli_58 22.01.2010, 15:07 Elrio van Heerden Bouazza'ya benzemiyor adama benziyor
Insallah Bouazza gibi yapmaz
Basarisindan ve futbolundan hic bir Süphem yok
Haydi Elrio Pazar günü Trabzon'u yeninde, sana k(g)olbasti nasil yapilir gösterelim:D
GLoBe-Y-Gençlik 22.01.2010, 15:24 Haydı Bakalım İnş Görecez Kamanan Icınde Öyle demılmıştı.
ademyavuz 22.01.2010, 15:38 hocamiza inanmak istiyorum insallah onun dedigi gibi cikarda basarilara imza atariz
yani güzel söze nedenir inşallah her şey gönlümüze göre olur.
sarsılmaz 23.01.2010, 12:04 Muhsin hoca inşallah her şey tasarladığın gibi giderde bizlerde artık özlediğimiz görmeye alıştığımız gibi bir SİVASSPOR seyrederiz.
tekdoktirin 27.02.2010, 01:51 sana bütün kalbimle inanıyorum sevgili hocam..alp erenler,,,,
yigidogençlik06 27.02.2010, 08:33 Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
SENİ TÜM KALBİMDE DESTEKLİYORUM SİVASSPOR
abdullah58 27.02.2010, 12:36 http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/527.jpg (http://urlal.com/dqqf)
INSALLAH HOCAM SANA GÜVENDIK YABANCILAR KONUSUNDA
|