Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Transferlerle Poz Verdi
SivasSpor.Com 21.01.2010, 19:35 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/yeni-transferler-01-2010.jpg
Teknik Direktörümüz Muhsin Ertuğral takıma kazandırılan yeni futbolcularla basına poz verdi.
Ertuğral, yeni transferler, Keita, Elrino Van Heerden, Lucien Aubey, Nabil Taider, Harun ve Ahmet’in takıma faydalı olacağına inandığını belirterek, ikinci yarıda Sivasspor’a büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.
TAKIM YARIN GİDECEK
Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısının ilk karşılaşması için Trabzon’a gidecek olan Sivasspor kafilesi yarın ilimizden ayrılacak. Kafile karayolu ile Trabzon’a gidecek.
Sivasspor.org.tr
subasi29 21.01.2010, 19:38 Gule Gule Gidin Yigitlerim,Gazaniz Mubarek Olsun
inşallah puanla dönecek sivassporumuz
yigido yakup 21.01.2010, 19:45 birde resimleri görebilsek.herrkese hayirli olsun
58_babacan_58 21.01.2010, 19:55 3 PUANLA DÖNÜN TRABZONDAN .........
BU 3 PUANI EZELİ RAKİBİMİZDEN ALMADAN DÖNMEYİN.
3 puanla donun sezerede bir tokat olur bu sene sivasta oynamadi trabzonda onamaya basladi kelek
2-1 yenecegiz kamanan ve van herden atacak
yeni transferlerimizle dahada güçlü bir sivas izleyecegimize inanıyorum trabzonu yenip dönersek büyük moral olur bizim için başarılar yigidolarr
heyecanla bekliyorum bu maçı inş 2. yarı herşey çok çok güzel olacak
Sivas'ın Keita'sına büyük ilgi..
Sivasspor, ligde Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Çalışmada en büyük ilgi Keita'ya gösterildi..
4 Eylül Stadı'nda basına ve taraftara açık olarak teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde gerçekleşen idmanı, Sivas Valisi Ali Kolat da Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve yöneticilerle birlikte protokol tribününden izledi.
Taraftarların da ilgi gösterdiği idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Isınma hareketlerinin ardından futbolcuların 2'şerli gruplar halinde topla çalıştığı antrenman, oyunsal formla devam etti.
İsabetli pas yapmaya ve hızlı futbol oynamaya yönelik bu çalışmanın ardından kanat varyasyonları ve gol çalışmasıyla süren idman, çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta, sakatlıktan kurtulan golcü oyuncu Mehmet Yıldız da forma giydi.
-YENİ TRANSFER KEİTA, TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKTI-
Sivasspor'un yeni transferi Souleymane Keita, takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Katar'ın Al Arabi takımından transfer edilen Malili orta saha oyuncusu Keita, ilgi odağı oldu.
Keita'nın yanı sıra yeni transfer Nabil Taider, Elrio Van Heerden, Lucien Aubey, Harun Toprak ve Ahmet Aras'ı dikkatle izleyen taraftarlar, bu oyuncuları alkışladı. İdman sonrası, teknik direktör Muhsin Ertuğral, yeni transferlerle basın mensuplarına poz verdi.
Dizinden ameliyat olduktan sonra tedavisi devam eden Sedat Bayrak'ın da izlediği antrenmanda, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gabon Milli Takımı oyuncusu Bruno Zita Mbanangoye, sakatlığı devam eden İbrahim Şahin ve süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya yer almadı.
-MUHTEMEL ONBİR- Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek olan kırmızı-beyazlı ekip, maç için Cumartesi günü karayoluyla Trabzon'a gidecek. Sivasspor'un Trabzonspor karşısına, Akın (Petkoviç), Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Lucien Aubey, Ferhat Bıkmaz, İbrahim Dağaşan, Nabil Taider, Musa, Erman, Elrio, Kamanan onbiri ile çıkması bekleniyor. Bu arada, yeni transferlerden Rahman Soyudoğru'nun şu anda Almanya'da tedavi gördüğü, bu ay sonunda takıma dahil olacağı belirtildi.
ajansspor
58^SiVaS^58 21.01.2010, 20:21 Hepsi birbirinden iyi sivassporumza gine hayirli ugurlu olsun ve ben inaniyorum ki bu transferler cok yararli olacak ben buradan muhsin hocamiza tesekker etmek istiyorum tesekkürler muhsin hoca helal olsun sana:D:D:D
keita nin lisansi daha cikmamis
YİGİDOKENTLİ 21.01.2010, 22:06 mevlam nazardan saklasin yeni yigidolar geliyor bomba gibi
mecnun odyakmaz başkanımıza ve muhsin ertuğral hocamıza sonuna kadar destek olmamız lazım,yeni transferler kaliteli ve genelde 25-26 yaşında yani yaşlı olmayan oyuncular,gelecekte de sivassporumuzun başarısı için transfer edildikleri belli
kiNgSiZe58 21.01.2010, 22:49 keitanin yetismemesi iyi degil tabi, ama insallah yinede ii olucagiz
yukarıyıldızlı 21.01.2010, 23:02 ntvspor da anket düzenlendi kim yener diye %80 trabzon dediler göster yiğidom kaçta kaç kimi yener ...akılları başlarına gelsin şu lazlarınnnnn
yigidozan 21.01.2010, 23:11 haydi hayırlısı olsuun artık kendimize geleim tekrardan titretelim ligi
yeni adamlarımız çok iyi görünüyor trabzondan 3 puan alırsak hiç şaşmıyacagım.trabzon sivassporu pek bilmiyor gafil avlanacaklar.inşallah işler yolunda gider.3 puanla başlamak çok iyi olur.
A.Turan Korkmaz 21.01.2010, 23:22 Gerçekçi olalım. İlk 3 maçımız da Ts,Bursa ve FB de üç ihtimalli maçlar. Oyuncularımız birbirlerine daha alışmadılar. Ama sonucu her an değiştirebilecek kaliteli isimlerimiz de var. Ayrıca sonuç ne olursa olsun sondakikaya kadar pes etmeyişimiz de bir başka artımız.Alınan skorlar lehte veya aleyhte beklenmeyen biçimde olabilir. Her halükarda sabırlı olmalı ve içerdeki Denizli maçına kadar sabretmeliyiz. Erken havaya girmemeli, ya da tersi durumda moral bozmamalıyız. Denizlispor maçı ve sonrasında kesinlikle galibiyet serisi bekliyorum.
58isML58 21.01.2010, 23:39 Gerçekçi olalım. İlk 3 maçımız da Ts,Bursa ve FB de üç ihtimalli maçlar. Oyuncularımız birbirlerine daha alışmadılar. Ama sonucu her an değiştirebilecek kaliteli isimlerimiz de var. Ayrıca sonuç ne olursa olsun sondakikaya kadar pes etmeyişimiz de bir başka artımız.Alınan skorlar lehte veya aleyhte beklenmeyen biçimde olabilir. Her halükarda sabırlı olmalı ve içerdeki Denizli maçına kadar sabretmeliyiz. Erken havaya girmemeli, ya da tersi durumda moral bozmamalıyız. Denizlispor maçı ve sonrasında kesinlikle galibiyet serisi bekliyorum.
sana katiliyorum arkadasim en azindan denizli macina kadar sabretmeyi bilmeliyiz yensekde yenilsekde...:D
EN BUYUK SIVASSPOR..........
fatihtuztas 21.01.2010, 23:39 ilginç taider hariç hepsi de siyahi futbolcular inşallah hepsi de başarılı olur.
58isML58 21.01.2010, 23:41 Bu arada Muhsin hocaya da cok tesekkur ediyorum bize bu yaptigi transferler den dolayi demekki onemli olan oyuncunun sehri memleketi begenmesi degil guvenli bir yere gelmis olmasiymis....
Muhsin hoca da cok guvenilir birisi oldugu icin diyecek birsey yok daha :)
SEVDAMSIN58 21.01.2010, 23:42 insallah bende iyi olmasindan yanayim hemserilerimin yazdiklari arzu ve beklentileri bende yurekten duyuyorum daha takim oturmadi ve yenileri izleme sansimiz olmadi en kotu beraberlik olsun insallah bunu soylerken hedef beraberlik olsun demiyorum sakin ha hedef galibiyet ama yenemezsek yenilmeyelim
stutgart58 21.01.2010, 23:46 bencde 2-1 yencegiz goller elrioooooo
emin kara 22.01.2010, 00:11 haydi yigido şu lazların dersini verde gel açılış maçımız galibiyetle olursa devamı gelecektir yolunuz açık olsun malubiyet trabzonun olmasını diliyorum
FANATIK YIGIDO 22.01.2010, 00:12 deplasmanda alacagimiz bir puganbile iyidir tabi uc pugan super olur hele rakibimizde hamsuysa hausagim pazar gunu hamsu muhlamasi yapacaguzda herkesu caguralimdaa hamsu yiyeceguzdaa:D:D:D
TracyMcGrady58 22.01.2010, 00:47 Bekledigimiz tüm transferler hepside gerceklesmis. Yeni transferler camiamiza hayirli ugurlu olsun. Insallah onlarla beraber hakettigimiz yerlere tekrar cikacagiz.
tekdoktirin 22.01.2010, 00:51 Gule Gule Gidin Yigitlerim,Gazaniz Mubarek Olsun,,,,,,alp erenler,,,
ssfatihss 22.01.2010, 01:39 en kötü halimizle bile trabzonu yenecemize inanıyorum.
oquzh4n58 22.01.2010, 02:02 YAW TS YENERSEK dırek herkesn dılınde oluruz Ts yendı yneı transferler super dıye herkeszn gozu bızzde olur bursayıda yenerız ts yenersek eger ozmn ızle sen bızı
trabzonu yenmeden gelmeyin canlarım. bu zafere ihtiyacımız var. bizi sevinçsiz bırakmayın. yüzümüzü güldürün. neşemiz yeine gelsin. dost düşman sivassporu görsün. hiç bir şeyin tesadüf olmadığını sivassporun ezilmeyeceğini yok olmayacağını gösterin.
buna birde Trabzonda üç puan pozu eklersen yılın fotosu olur..
yeni transferleri görünce herkes büyük kaptanı unuttu bakıyorumda :) çift kale maçta oynamış kaptan demekki düzeliyor allahıma binlerce şükür
VAVEYLA13 22.01.2010, 10:08 inş. hayırlı bir skorla gelirler de 2. yarıya iyi bir başlangıç yaparız. eğer trabzonu yenersek bu hafta bizi kimse tutamaz. ligi iyi bir yerde bitiririz.
trabzonu mutlaka yenmek lazım hem moral açısından hemde trabzonu yenmenin ayrı bi moral motivasyonu oldugundan
Baki'ye Hollanda'dan talip var Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam
Delicious
Facebook
Google
MySpace
Twitter
E-posta
Friend Feed
Fatih ÖZYAR/AMSTERDAM, (DHA) 22 Ocak 2010
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
Ankaragücü yönetimi ile masaya oturup karşılıklı anlaşma sağlayarak bonservisini ücretsiz olarak eline alan Baki Mercimek'e Hollanda kulüplerinden teklifler geliyor.
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde mücadele veren üç kulüpten resmi transfer teklifi aldıklarını doğrulayan Baki Mercimek'in menajeri ve amcası Murat Mercimek, "Şu anda bir kulüp ismi vermem doğru olmaz. Hollanda'dan üç kulüpten teklif aldığımız doğrudur. Fakat Baki Mercimek Türkiye'de top oynamak istiyor. Bunun için ilk olarak kendisine Türkiye'den gelen teklifleri değerlendireceğiz. Şayet onlardan biri ile anlaşma sağlanamazsa, o zaman Hollanda yeşil sahalarına dönebilir" diyerek Baki Mercimek'in öncelik olarak Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.
Bonservisi elinde olan Baki Mercimek'le başta Kayserispor olmak üzere, Sivasspor ve Gençlerbirliği'nin de ilgilendiği iddia ediliyor.
sarsılmaz 23.01.2010, 11:59 2. yarıya güzel bir başlangıç yapabilmenin en güzel yolu alınacak bir galibiyet olmalı bu yüzden yigidolarımıza başarılar bol şanslar diliyoruz
YİGİDOKENTLİ 23.01.2010, 12:07 inşallah ligde şov yaparlar birde birde öyle poz verirler helal olsun muhsin hoça ve yeni yigidolara bizi ikinci yari üst siralara cikaracaklar bu sene böyle seneye eski sivasspor geliyor seneye herkes görecek muhsin hoça ve ekimi sivassporu şampiyon yapacak bu yürekten inaniyorum.
YİGİDOKENTLİ 23.01.2010, 12:09 baki mercimek valla tam bize göre bir oyuncu hatta son maçta bizi kurtaran isim oldu inşallah gelir defans için savaşan bir isim inşallah bizi seçer defansin değişilmez ismi olur.
YİGİDOKENTLİ 23.01.2010, 12:10 Baki'ye Hollanda'dan talip var Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam
Delicious
Facebook
Google
MySpace
Twitter
E-posta
Friend Feed
Fatih ÖZYAR/AMSTERDAM, (DHA) 22 Ocak 2010
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
Ankaragücü yönetimi ile masaya oturup karşılıklı anlaşma sağlayarak bonservisini ücretsiz olarak eline alan Baki Mercimek'e Hollanda kulüplerinden teklifler geliyor.
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde mücadele veren üç kulüpten resmi transfer teklifi aldıklarını doğrulayan Baki Mercimek'in menajeri ve amcası Murat Mercimek, "Şu anda bir kulüp ismi vermem doğru olmaz. Hollanda'dan üç kulüpten teklif aldığımız doğrudur. Fakat Baki Mercimek Türkiye'de top oynamak istiyor. Bunun için ilk olarak kendisine Türkiye'den gelen teklifleri değerlendireceğiz. Şayet onlardan biri ile anlaşma sağlanamazsa, o zaman Hollanda yeşil sahalarına dönebilir" diyerek Baki Mercimek'in öncelik olarak Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.
Bonservisi elinde olan Baki Mercimek'le başta Kayserispor olmak üzere, Sivasspor ve Gençlerbirliği'nin de ilgilendiği iddia ediliyor.
inşallah bizi seçer defansin degisilmezi olur.
Ne güzel Poz Vemişler Aslan Parçaları Sizlerden Çok Şey Bekliyorum
tekdoktirin 23.01.2010, 22:10 inşallah puanla dönecek sivassporumuz,,,,ALP ERENLER,,,
Yeni transferler ile ilgili olarak resmide gördük. Hepsi inanıyorum Sivas spor a fayda sağlaycaklardır.
Peki şunu belirtmek isterim.... TRANSFER SİVAS İÇİN BİTTİ Mİ ????? YETERLİ Mİ SİZCE ????????
|
|