Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Esmerleşti!
SivasSpor.Com 22.01.2010, 10:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/yeniler.bmp
Süper Lig'in ikinci yarısında alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermeye hazırlanan Sivasspor, devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi..
Kırmızı-beyazlılar tercihini daha çok siyahi oyunculardan yana kullandı. Kadrodaki 8 yabancı oyuncunun 6'sının siyahi olması dikkat çekiyor.
Ligin ilk yarısını 17 puanla 16'ıncı sırada tamamlayan Sivasspor, Güney Afrika'dan getirerek anlaştığı Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile birlikte yabancı transferlerinde de Afrika ağırlıklı oyunculara yöneldi. Son yapılan transferler ile takımdaki siyahi oyuncu sayısı da arttı.
Sezona Kamanan, Agbetu, Mbamba ve Zita Mbanangoye gibi siyahi oyuncuları kadrosuna katarak başlayan Sivasspor, devre arasında Güney Afrikalı Elrio Van Heerden, Malili Souleymane Keita, Kongo Asıllı Fransız Lucien Aubey isimli siyahi oyuncuları da transfer etti.
Kırmızı-beyazlılar bu yabancılardan Mbamba'yı kiralık olarak Bucaspor'a gönderirken, ikinci devreye hazırlanan takımda 6 siyahi oyuncunun bulunması dikkat çekti. Sivasspor'un diğer yabancıları ise yine takıma devre arasında katılan Tunuslu Nabil Taider ve 5 yıldır Sivasspor forması giyen Avustralyalı file bekçisi Petkoviç olarak göze çarpıyor.
VAVEYLA13 22.01.2010, 10:44 SAHADA YABANCILARI YERLİLERDEN AYIRMAMIZ KOLAY OLACAK:) AMA BİRBİRLRİNDEN AYIRT ETMEKTE BİRAZ ZORLANACAĞIZ.:D BU AFRİKALILARI SEVİYORUM BİR DEFA SEMPATİK İNSANLAR. TAKIMA FAYDALI OLACAKLARINA İNANIYORUM. BİR DE YABANCILIK ÇEKMEYECEKLER;);)
Çikolata tadında bir takım olduk :D İnşallah oyunlarıylada bu tadı verirler :confused:
yorgun(58) 22.01.2010, 11:14 bunlar sivasın sogugunu yedimmi taşgibi olurlar inş sivasta hepside patlamayapar bizi ustsıralara taşırlar
ne güzel işte memleketimizin ayazından kararmazlar :)
noname87 22.01.2010, 12:15 Afrika açılımı yaptık bence iyi de oldu hem maliyetler düşük hem de adamlar hırslılar bir de bu adamlarda spora karşı ekstra bir yetenek var bence inşallah bunun faydasını görürüz
yukarıyıldızlı 22.01.2010, 12:22 çok şey katacaklar sivasspora inşallah bu oyuncuları getirmeden en büyük faktör olan muhsin hocaya çok ama çok teşekkür ederiz....
oquzh4n58 22.01.2010, 12:37 ılk yarı maclarında ılk 11 de petkovıc harıc hep turk futbolcuydu sımdı karıstırdık kalıp ıyı tutar ısanlah
Siyahilere Benim Herzaman Sempatim Olmusdur...
Allah Onlarin Yardimcisi Olsun, Ve Utandirmasin..
58^SiVaS^58 22.01.2010, 12:42 Eskinden diyorlardilarya sivas tek türk sivasin bir yabancisi bile yok simdi görüyorus hadi zenciler görelim sizi :D
arabistande neiş yapıyordun evladım:D çikolata imalatçısıydım emmi:D
enesarslan 22.01.2010, 14:09 zaten avrupalı futbolcular sivas a gelmiyor, gelseler bile kaçıyorlar. böylesi daha iyi, çünkü zencilerin fizik gücü genellikle çok iyi oluyor. tabi soğuğa alışmaları biraz zor oluyor ama yapacak bişey yok :D:D
AYDIN1985 22.01.2010, 14:37 onlarin türkiyedeki siyahi futbolculardan özelligi var, cünkü onlar birer YIGIDO oldular.
bırak esmerleşmeyi keşke zifiri karanlık olsa:d ne varsa afrikada var
58_babacan_58 22.01.2010, 16:27 ESMER BEYAZ FARK ETMEZ YİĞİDOLAR AFFETMEZ KODUMMU OTURTUR. LİGE BOMBA GİBİ GELİYORUZ BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN !!!
58isML58 22.01.2010, 16:29 zaten avrupalı futbolcular sivas a gelmiyor, gelseler bile kaçıyorlar. böylesi daha iyi, çünkü zencilerin fizik gücü genellikle çok iyi oluyor. tabi soğuğa alışmaları biraz zor oluyor ama yapacak bişey yok :D:D
Arkadasim ilk dediklerine katiliyorumda siyahi oyuncularin soguga karsi nasil olduklarini bilmedigim icin birsey diyemiycem...
Ama guzel takim yapicaz obur sene Van Heerden felan kalirsa yada onun gibi bir oyuncu daha gelirse super bir cikis yapariz gibime geliyor...
ekingölü 22.01.2010, 16:29 iNŞALLAH PUANLA BAŞLARIZ.SİVASSPORA BAŞARILAR DİLİYORUM.
sandal5877 22.01.2010, 18:16 renginden daha cok futboluyla konuşulurlar inşallah.i
Arkadaşlar defansa başka transfer yapılacakmı.
Hayrettin'in yerine adam alındıda peki Yasin yine 2. yarı oynamaya devammı edecek.
İnşallah yasin'in yerinede geç olmadan biri alınır yoksa defans'taki sorun aynen devam eder.
Çünki Yasin hiç güven veren birisi değil. inşallah ikinci yarı ona bağımlı olmak zorunda kalmayız.
yigido yakup 22.01.2010, 18:44 insallah yabanci oyuncularimizdan ensüt seviyede faydalaniriz ilk devre yabancisiz oynamanin cezasini cok cektik.
afrikali arkadaslarda gercekten cok sicak ve sevecen insanlar birde sana inanip güvendimmi onlar icin vazgecilmez oluyorsun bu arkadaslarin bize cok katki yapcagina inaiyor ve bekliyorum.
efendigardaş 22.01.2010, 19:10 ZATEN ESMER OLMASADA SİVASIN AYAZINDA HEPSİ ESMERLEŞİRDİ AFRİKA NİRE SİVAS NİRE HEMŞERİM İŞTE FUTBOLUN GÜZELLİĞİ BURADA...***
Turan 59 22.01.2010, 19:32 Hoş geldiniz,tenleri siyah kalpleri bembeyaz yiğidolar.
yigidomustafa58 22.01.2010, 21:01 arkadaşlar bi de bu açıdan bakın.. ; :D
1-Yannick Kamanan
2-Akeem Agbetu
3-Pieter Mbamba
4-Zita Mbanangoye
5-Elrio Van Heerden
6-Souleymane Keita
7-Lucien Aubey
8-Herve Tum (gitti)
9-Kanfory Sylla (gitti)
10-Mamadou Diallo (gitti)
Herve Tum , Kanfory Sylla , Mamadou Diallo bu futbolcuları vermeseydik eğer tam bir Siyahi takım çıkıyordu ortaya ilk 10 kişi kaleye de Michael Petkoviç i geçir al sana siyahi takım :D
patriot5878 22.01.2010, 23:10 inşalalh..hepsi faydalı olur..ben olackalrına ınanıyorum..muhsin hoca beyefendı adam..futbolu futbolcuyu bana göre çok iyi biliyor..bu takıma bu oyuncualr göreceksınız çok şey katacaktır..hadı yiğidolar sizinleyız..lige trabzonla iyi bir başlangıç yapmamız şart...tüm sivaslıalr bu takıma sonuna kadar sahıp çıkmalı ve desteklemeldır..
subasi29 23.01.2010, 00:00 Yaw :D Kardesim Bunlar Esmerse Ben Kumralim Ozaman :D
yiğidomustafa 23.01.2010, 10:46 Çikolata tadında bir takım olduk :D İnşallah oyunlarıylada bu tadı verirler :confused:
Bence de çikolota qibi takımız :D
takıma faydalı olsunlarda rengin bir önemi yok sonuçta hepimiz insanız.yenilerin sivasspor a çok faydalı olacagını düşünüyorum.
ercan58.a 23.01.2010, 11:28 esmerleşsin bütün insanları seviyorum ama esmerleri daha fazla
savasaltun58 23.01.2010, 13:45 fener siyahi sever haftıya onlara patlarız
arkadaslar bunlar soguktan pek oynamazlar inş faydalı olurlar
58akif34 23.01.2010, 14:20 önesli olan futbol renkler sıyah sarı beyaz hiç farketmez :)
yigidocengiz 24.01.2010, 10:00 İNŞALLAH takıma en kısa sürede alışırlar ve şu trabzon maçını kaznımamızı sağlarlar,tbi bide fener maçını -.öncelikle bu maçları kazanmalıyız,zaten bu maçları alırsak takımın kendine güveni gelir ve düşme korkusundan kurtuluruz
karalardan iyi oyuncu çıkar...........
|