Orijinalini görmek için tıklayınız : İnanırsak kazanırız

SivasSpor.Com
22.01.2010, 11:45
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Trabzon maçı öncesi beni en çok umutlandıran konuların başında, gerek Trabzon basınının, gerekse Trabzonspor camiasının Sivasspor’u “çantada keklik” görmeleri geliyor.
Onlar, Sivasspor’u çok rahat geçeceklerini, dolayısıylada çok rahat bir galibiyet alacaklarından emin!
Böyle düşünmeye devam etsinler! Allah verede Pazar günü Sivasspor’a karşı mücadele edecek olan futbolcularda bu düşünceyle sahaya çıksalar keşke!
Tabiî ki Trabzonspor iyi takım. Bunu anlatmaya gerek yok. Ancak Sivasspor onların kafalarındaki gibi zayıf bir takım değil. Üstelik aynı ligde oynayan takımların maçından önce bu kadar kesin ve emin konuşmak doğru değil.
Ben buradan Sivassporlu futbolculara sesleniyorum! Eğer bu maçta, terinizin son damlasına kadar koşmaz ve mücadele etmezseniz, sizde yazıklar olsun! Mademki, onlar sizi küçük görüyor, fark atmaktan filan söz ediyor, o zaman sizde çıkın, olduğunuzu gösterin!
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın demesine göre, eğer Fransız Lucien’in lisansı yetişirse o da Trabzon maçında forma giyecek. Zaten bizi en çok düşündüren şu an itibariyle takımın defansı. Eğer bu futbolcu oynarsa, sanıyorum defansta da önemli bir sıkıntımız kalmaz.
Öyle veya böyle Trabzon maçına Sivasspor sahaya 11 futbolcuyla çıkarak mücadele edecek.
Kiminle çıkarsa çıksın, Sivasspor’un bu maçta en azından yenilmeyeceğine inanıyorum.
Kravatlarımı hazırla Sayın Başkanım!

yorgun(58)
22.01.2010, 12:16
trabzon kendini birşey sanıyor ilk maçta ve tarihinde ilk defa yendilerbizi rövanşını alacagız biz inandık size sizde inanın ve gerçekbir yigido gibi oynayın alın bumaçı hamsi buglaması yapalımmı?:D

yukarıyıldızlı
22.01.2010, 13:12
onları bir yenersek onlar o moral bozukluğu ile çok maç kaybeder biz de o gazla tehlikeli bölgeden çıkarız inşallah ben en az 1 puan alsak iyi olur kanaatindeyim...

58^SiVaS^58
22.01.2010, 13:46
Arkadaslar bence aynen abullah hoca dedigi gib inanirsak aliriz bu maci

davulcu
22.01.2010, 14:11
allahın izniyle bu maçı alıcaz.............

Divriği58
22.01.2010, 14:13
yannick KAMANAN.... dk 49:) 1-1