Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Paf Takımla İdmanda
SivasSpor.Com 23.01.2010, 01:59 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/pafhayrettin.jpg
Geçtiğimiz hafta Giresunspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda tutumu nedeniyle eleştirilen ve kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya paf takımla idmanlara çıkıyor.
Kulüp yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Hayrettin, önceki gün yaptığı açıklamada kulüp yönetimi, teknik direktör Muhsin Ertuğral ve Sivaslılardan özür dilemesine rağmen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile bire bir görüşmediği öğrenilmişti. Dün yapılan paf takım idmanına çıkan Hayrettin'in çalışmalarına devam ettiği görüldü.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
gururunmu incindi hayro hocayla bire bir neden gorusmuyorsunsende bu gurur varsa amatorde oynarsin
kiNgSiZe58 23.01.2010, 02:20 aklı başına gelsın .
YİGİDOKENTLİ 23.01.2010, 03:40 paf takima katildimiş kadroya katilir yakinda inşallah afedilir.
yigido yakup 23.01.2010, 08:08 bu cok güzel hic yoksa paf takimda futbolun temel kuralarini tekrar ögreniyordur gelen rakibe karsi battal gazi atlanilmayacagini gökhan emreciksine manisali simsona artik öyle show imkani vermemeyi iyice kavrar insallah .tekrar takima katilirsa ögrendigi seyleri uygulayabilir.
sivaslitaner58 23.01.2010, 08:28 formanin hakkini vermezsen boyle olur ustelik 58 numarayi tasiyorsun
SEVDAMSIN58 23.01.2010, 08:42 yanlis arkadaslar tavirlariniz yanlis evet hayrettin bir hata yapti ama onu bu sekilde cezalandirmak acizligin ta kendisidir bence bir an once affedilmesi lazim AFFETMEK CEZALARIN EN BUYUGUDUR
NOT bir hemserim emreciksin e sov yaptiri_yorsun diye yazmis emreciksin cok nadir topculardan birisi ve asagi yukari her defansciya karsi yapabilir bunu boyle oyuncularin mac boyunca kacirmamak herkesin harci degil arkadaslar sahada olup yasamak lazim bu durumu
58_babacan_58 23.01.2010, 10:14 58'İN DEĞERİNİ BİLMEYENE PAF YOLUDA GÖZÜKÜR KARA YOLUDA.........
kendini ne durumlara düşürdü bi anlık öfkenin kurbanı oldu
izmirligardaş58 23.01.2010, 10:34 yanlis arkadaslar tavirlariniz yanlis evet hayrettin bir hata yapti ama onu bu sekilde cezalandirmak acizligin ta kendisidir bence bir an once affedilmesi lazim AFFETMEK CEZALARIN EN BUYUGUDUR
NOT bir hemserim emreciksin e sov yaptiri_yorsun diye yazmis emreciksin cok nadir topculardan birisi ve asagi yukari her defansciya karsi yapabilir bunu boyle oyuncularin mac boyunca kacirmamak herkesin harci degil arkadaslar sahada olup yasamak lazim bu durumu
krdşm affetmek mevzuuu değilki ya ben her maçını takip etmiş biri olarak inanın bi kaç maç hariç %70 hatayla oynuyor her maç bu takımda herzaman bilica mı olması gerekti
58delikanli58 23.01.2010, 11:04 akli basina gelsir insallah...
yiğidomustafa 23.01.2010, 11:57 Hem aklı başına gelsin.Hemde onun oynuyabileceği takım en fazla Paf takım olur.
ismailerdoğan 23.01.2010, 12:01 kardeşim hayro beni iyi tanırsın git hocandan özur dile sen paf değil as ykışıyorsun sen bizler malolmuş birisin abini dinle git hocana
şu eleştirileri okuyunca hayretler içinde kalıyorum.kimden bahsediyorsunuz kardeşim karşınızdaki ne yunan ne rus nede ermeni bizden biri bizim çocugumuz 11 yıl bu takıma hizmet etmiş birçok başarısı olan takımımızın kaptanı.bu kadar agır ve insafsız eleştiriye ne gerek var.yapmış bir hata ve yönetimde geregini yapmış.şimdi kalkıpta kin kusmanın hiç geregi yok.kaldıki takımda en çok canını dişine takıp tekmeye kafa atan tek oyuncumuz.hata yapıyor elbette yapıyorda yasin yapmıyormu faruk ugur ya ibrahim bunlar mükemmelmi oynuyor.erman musa kaptırdıgı topun peşine koşuyormu bütün bunları görmmezden gelip tek adama yüklenmek kusura bakmayın ama ahlakla pek bagdaşmıyor.sevmiye bilirsiniz, sevine bilirsiniz ancak küçük düşürücü hakaretlerin geregi yok el insaf yani.arkadaşlar lütfen belki yarın affedilecek ve takımda gene oynuyacak bu adam.eleştirebiliriz ancak ölçüsünde bu kadar insafsız eleştiride niye.her insan hata yapmazmı olamazmı bir an sinir hangimiz hatasız yaşıyoruz.
bassguitar 23.01.2010, 13:50 ustunde durulması gereken bi konu degil bence..gonderin gitsin.bu saatten sonra amator ruhlu davranmaya gerek yok.iyi bir takas yada iyi para kazanacagımız bir takım olursa beklenmeden gonderilmesi en uygunu.bizim eksigimiz her zaman aynı duygusal olmak!!kimseye saygımız eksik olmaz ama bu sektorde futbolcu cokk.kimse sonucta bedava oynamıyor..
winner58 23.01.2010, 13:52 hayrettinin artık bu takımda işi olmaması lazım inş bir talip çıkarda yollarlar
TracyMcGrady58 23.01.2010, 14:06 Bir hata yüzünden 11 senelik emegini unutuyorsak yaziklar olsun bizlere. Her insan gibi Hayrettinde hata yapabilir. Ayrica Hayrettin hatasini anladi ve özür diledi tüm Sivaslilardan. Bire bir Muhsin hocayla görüsmemesinin nedenini hic kimse bilmiyor ama mutlaka bu görüsme gerceklesecektir. Konuyu fazla büyütmeye gerek yok Hayrettin özür diledi, Yönetime yakisanda bu özürü kabul edip affetmesidir.
emegı cok ama artık takıma faydası yoktu yasınde gıderse süper olur...defansta murat ve
sedatın yanına iki paf yeter.....gıdeceklerden cok faydalı olur arkadaşlar....bence...ikiside cok hata yapıyordular gule gule....
ercan58.a 23.01.2010, 15:12 hayrettin sen bizim paf takımımıza bile layık degilsin bir alan olsada gitsen keşke
58akif34 23.01.2010, 15:24 daha beter olsun ne hali varsa görsün
AYDIN1985 23.01.2010, 15:36 Yedek kalcaksada, yedek kalsin yeterki a takima tekrar alinsin.
orda Dursunda Aklı başına gelsin
Besyo_cu 23.01.2010, 16:20 Çok geç kalınmış bir hareketti takımda uzun zamandır var olan disiplsinsizlık artık hat saffadaydı bazı oyuncularımızın artık akıllarını başlarına almaları gerektiğini öğrenmeleri gerek.
Muhsin Ertugral takımı özlediğimiz düzene sokma yolunda hızla ilerliyor artık gereksiz kartlar , rakip ile didişen oyuncular , gereksiz kartlar görmiyeceğiz demek.
Disiplin için ilk kurban Hayrettin oldu keşke ilk dönem ortası böyle bir karar alınsaydı şimdi çok daha iyi yerde olurduk.
Çok geç kalınmış bir hareketti takımda uzun zamandır var olan disiplsinsizlık artık hat saffadaydı bazı oyuncularımızın artık akıllarını başlarına almaları gerektiğini öğrenmeleri gerek.
Muhsin Ertugral takımı özlediğimiz düzene sokma yolunda hızla ilerliyor artık gereksiz kartlar , rakip ile didişen oyuncular , gereksiz kartlar görmiycez demek.
Disiplin için ilk kurban Hayrettin oldu keşke ilk dönem ortası böyle bir karar alınsaydı şimdi çok daha iyi yerde olurduk.
Haklısın Kardeş Bazıları çok duygusal davranıyor Neymiş 11 yıllık oyuncuymuş neymiş yıldızları sivasa getirmiş işin üzen tarafı bunu diyenleriden spor yazarlarıda var iyide bir hareket yapmışsa eski diye cezasızmı kalacak sonra takımda disiplin kalmaz her kez hocaya baş kaldırır biraz mantıklı olsunlar
yukarıyıldızlı 23.01.2010, 17:53 çok iyi oldu darısı yasin le ibrahim dağaşanın başına bülent abileri gittiydi bir çeşit oldular zaten o mu veriyor lan sizin paranızı gelsin de kodroya tıksın sizi....
dangerous58 23.01.2010, 18:11 yahu hayrettin hayrettin diyorsunuz. savunan arkadaşlar var madem 11 yıl emek vermiş bu takıma insan yemek yedigi tabaga tükürürmü hayrettin tükürdü hocada gerekeni yaptı. Bu takım hayrettine ağır gelir hoca yerini tam ayarlamış işte bırakın orda kalsın
konartr58 23.01.2010, 18:33 hayrettin in sözleşmesi zaten 31.05.2010 da bitiyor.sivasa emeği çoktur.ama onun üzerinde de sivas ın emeği çoktur.futbolun doğasında var olan bir durumla karşı karşıya.
bundan sonra affedilmesinin ne kendisi için ne de takım için bir faydası olacağını sanmıyorum.
keşke bir an önce bir takım alsa.
hayrettin in sözleşmesi zaten 31.05.2010 da bitiyor.sivasa emeği çoktur.ama onun üzerinde de sivas ın emeği çoktur.futbolun doğasında var olan bir durumla karşı karşıya.
bundan sonra affedilmesinin ne kendisi için ne de takım için bir faydası olacağını sanmıyorum.
keşke bir an önce bir takım alsa.
O zaman Hoca niye var hocaya karşı gelecekse sözünü dinlemeyecekse
SEVDAMSIN58 23.01.2010, 18:59 krdşm affetmek mevzuuu değilki ya ben her maçını takip etmiş biri olarak inanın bi kaç maç hariç %70 hatayla oynuyor her maç bu takımda herzaman bilica mı olması gerekti
hemserim ya sen bu futbolu bilmiyon yada yazmak icin yaziyorsun ama haklisin cunku suc hayrettinin baskalarina yardim edip takim adina birseyler yapacagim diye kendini feda etti haaa ben hayrettinin babasi falan degilim ama yaptigida ortada insan ALLAHtan korkar onun emegini unutupta ardindan bu sekilde konusmaya ne var yani bir bezi yere atmissa hepimiz yapmiyormuyuz benzer seyleri tamam keske yapmasaydi ama olur boyle seyler bunun icin paf takima gonderilmez kadro disi edilmez istemiyorsan oynatmazsin kendine takim ara dersin adam gibi ama paf takima falan yollamak aciz insanlarin isidir akli basinda olanlar boyle asagilayici seyler yapmazlar
SEVDAMSIN58 23.01.2010, 19:02 şu eleştirileri okuyunca hayretler içinde kalıyorum.kimden bahsediyorsunuz kardeşim karşınızdaki ne yunan ne rus nede ermeni bizden biri bizim çocugumuz 11 yıl bu takıma hizmet etmiş birçok başarısı olan takımımızın kaptanı.bu kadar agır ve insafsız eleştiriye ne gerek var.yapmış bir hata ve yönetimde geregini yapmış.şimdi kalkıpta kin kusmanın hiç geregi yok.kaldıki takımda en çok canını dişine takıp tekmeye kafa atan tek oyuncumuz.hata yapıyor elbette yapıyorda yasin yapmıyormu faruk ugur ya ibrahim bunlar mükemmelmi oynuyor.erman musa kaptırdıgı topun peşine koşuyormu bütün bunları görmmezden gelip tek adama yüklenmek kusura bakmayın ama ahlakla pek bagdaşmıyor.sevmiye bilirsiniz, sevine bilirsiniz ancak küçük düşürücü hakaretlerin geregi yok el insaf yani.arkadaşlar lütfen belki yarın affedilecek ve takımda gene oynuyacak bu adam.eleştirebiliriz ancak ölçüsünde bu kadar insafsız eleştiride niye.her insan hata yapmazmı olamazmı bir an sinir hangimiz hatasız yaşıyoruz.
DEGILMI BE HEMSERIM YUREGINE SAGLIK
efendigardaş 23.01.2010, 19:42 HAYRETTİN PAF TAKIMLA ANTREMAN YAPMASI KENDİSİ İÇİN ÇOK İYİ EN AZINDAN FORMSUZ KALMAZ BELKİ AFFEDİLİR KENDİSİNE BAĞLI HOCANIN İHTİYAÇ DUYARSA KADROYA GİREBİLİR...****
hemserim ya sen bu futbolu bilmiyon yada yazmak icin yaziyorsun ama haklisin cunku suc hayrettinin baskalarina yardim edip takim adina birseyler yapacagim diye kendini feda etti haaa ben hayrettinin babasi falan degilim ama yaptigida ortada insan ALLAHtan korkar onun emegini unutupta ardindan bu sekilde konusmaya ne var yani bir bezi yere atmissa hepimiz yapmiyormuyuz benzer seyleri tamam keske yapmasaydi ama olur boyle seyler bunun icin paf takima gonderilmez kadro disi edilmez istemiyorsan oynatmazsin kendine takim ara dersin adam gibi ama paf takima falan yollamak aciz insanlarin isidir akli basinda olanlar boyle asagilayici seyler yapmazlar
Eskide Olsun Yenide Olsun Bir Oyuncu Hocasına karşı gelemez Eğer gelecekse Takımda Dsiplin kalmaz o zaman hocanın hükmü geçmez bu durum 30 senelik futbolcu olsada değişmez
eyupkocak 23.01.2010, 19:55 aklı başına gelsinn işte...
aklı başına gelsinn işte...
Hem o hemde Oyuncular İçin Örnek Oluşturur Hocamızın Sözünden Çıkarsak Böyle oluruz Hocamıza Karşı gelirsek böyle oluruz Bazıları diyorki 11 yıllık oyuncuymuş yıldızları getirmiş ama hocaya karşı gelemez bir maç değil bir çok maçta yaptı bu terbiyesizliği
35gürün58 23.01.2010, 20:21 hemserim ya sen bu futbolu bilmiyon yada yazmak icin yaziyorsun ama haklisin cunku suc hayrettinin baskalarina yardim edip takim adina birseyler yapacagim diye kendini feda etti haaa ben hayrettinin babasi falan degilim ama yaptigida ortada insan ALLAHtan korkar onun emegini unutupta ardindan bu sekilde konusmaya ne var yani bir bezi yere atmissa hepimiz yapmiyormuyuz benzer seyleri tamam keske yapmasaydi ama olur boyle seyler bunun icin paf takima gonderilmez kadro disi edilmez istemiyorsan oynatmazsin kendine takim ara dersin adam gibi ama paf takima falan yollamak aciz insanlarin isidir akli basinda olanlar boyle asagilayici seyler yapmazlar
--------------------------------------------------------------------------Değerli kardeşim,
Hayrettin in neden affedilmemesi gerektiği hususunda beliren görüşler ile içinde sizinde bulunduğunuz affedilsin diyen görüş arasındaki fark yani püf noktası yukarda belirttiğin ifadende su yüzüne çıkıyor.
Diyorsun ki : ''Ne var yani bir bezi yere atmışsa''
işte kardeşim farklı bakış açısı burdan kaynaklanıyor. Dünyada her ülkenin ,her kurumun, her takımın onuru sembolü o senin bez dediğin formalar, bayraklardır.
Senin bu mantığınla bakacak olursak PKK nın yaktığı ,yırttığı kutsal bayrağımız da, bir bez parçası diye tepki göstermeyelim. Burada önemli olan bez dediğin pazubandın,formanın aslında o takımın şerefi ve onuru olduğunun bilincinde olmaktır.
Bak bu sözünü nickinin üstünde resmi olan vatan evladı duysaydı kemikleri sızlardı. İnanıyorumki bu düşünceyle bunları yazmadın çünkü hiç bir yiğido bunu yazmaz ve düşünmez kastını aşan bir cümle olmuştur.
ama dediğim gibi o formanın içindeki insanlar gelip geçer ancak o forma bizim şerefimiz olarak sivas ı temsil etmeye devam eder.
Onun için bu düşünceyle Hayrettin e verilen cezanın doğru olduğunu ifade ediyor bir çok arkadaş, yoksa Hayrettin kötü oynuyormuş,formsuzmuş hiç önemli değil bugün kötü oynar yarın düzelir konu bu değil.
Konu Sivas ın onuru, gururu..yere atılamaz
Sivas ın temsil eden o pazubant ve forma ya da bez parçası muamelesi yapılamaz
Saygı ve Sevgilerimle,
maiuslee 23.01.2010, 20:35 ben hayrettin için sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum : hayrettin hiç bir zaman profesyonel olamayacak,hep amatör kalacak... yolspor,demirspor v.s klüplere gidip biraz pişmesi lazım..her yönden !!![/B]
HAYRETTİN SENİN NEKADAR EFENDİ NEKADAR DÜRÜST KİŞİLİK KARAKTER SAHİBİ Bİ İNSAN OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM. SENİN KİŞİLİĞİNE KARAKTERİNE LAF EDENLERİN NE KİŞİLİKTE NE KARAKTERDE OLDUĞUNUDA İYİ BİLİYORUM. BİZİM MEMLEKETİN ADAMINA NE YAPSAN YARANILMAZ KARDEŞİM ÇOK İYİ OLURSUN BİYERLERİNİ YER YALARLAR YILLARCA. AMA Bİ KÖTÜ OLURSUN ANINDA İNFAZ EDERLER SENİ. OYUZDEN AFFEDİLSEN DAHİ OYNAMAYACAĞINI BİLİYORUM SEZONSONU GİDERSİN BAŞKA Bİ ŞEHİRE BAŞKA Bİ KULÜBE KIYMETİNİ ORDAKİ GERÇEK TARAFTARLAR SANA SAHİP ÇIKARAK GÖSTERİRLER. SİVASLIYSAN VE BİYERLERE GELDİYSEN GİTCEKSİN BU ŞEHİRDEN. KALDIĞIN ZAMAN SENİ NASIL ÇAMURA ÇEKERİZ DİYE DÜŞÜNÜRLER. İ.TORAMAN ÖRNEĞİ ADAM ÇIKMIŞ TOPUNU OYNUYO VAY NEYMİŞ ÇOK İYİ OYNUYO DİYE KENDİ TARAFTARI HEMŞEHRİLERİ KÜFÜR EDİYO Bİ İNSAN KENDİ MEMLEKETİNDE KENDİ HEMŞERİLERİNDEN KÜFÜR YERSE NAPMAZ YAAA. BAKIN FORMA NUMARASI DEĞİŞTİ. HAYROYADA KENDİNİ BİLMEZ ÇAPULCU TAKIMI ANA AVRAT KÜFREDERSE ODA BANTINI DA ATAR HERŞEYİNİDE.. YAZIK ÇOK YAZIK BU MEMLEKETTE BÖLE KENDİNİ BİLMEZ BİRBİRİNİ ÇEKEMEYEN İNSANLARIN YAŞAMASI BÜYÜK Bİ TALİHSİZLİK..
fatihtuztas 23.01.2010, 21:23 hayro gibi bir sivaslı niye trip yapar,kapris yapar anlayamadım...:(
bu konu neden bu kadar uzadı anlamıyorum hayrettin bir saygısızlık yaptı doğal olarak buda cezasız kalmadı daha neyini uzatıyoruz ki. hayrettin in yaptıgı hatadan ceza almamasını mı beklıyordunuz 11 yıllık emegı var dıye dokunulmazlıgı olacak dıye bırsey mı var bı saygısızlık yaptı suanda cezasını cekıyor zaten yonetımınde hocanında daha fazla uzatacagını sanmıyorum bıraz daha burnu surtulur ve formasına tekrar kavusur yada sezon sonunda yollar ayrılır bu kadar basıt. buyuk takımız buyuk takımız dıyoruz ama byuk takımlarda bulunan profesyonel hareketler yapılınca bazı taraftarlar hopluyor. suanda sivassporda yapılan seyler gayet normal seyler ve hayrettınde yaptıgı hareketten once bunu bılıyordu bılmıyorduysada ogrendı.
tekdoktirin 23.01.2010, 23:04 formanin hakkini vermezsen boyle olur ustelik 58 numarayi tasiyorsun,,ALP ERENLER,,,,
58orhn58 24.01.2010, 10:43 hakketti bence hayrettin bizi kaybettin
yigidocengiz 24.01.2010, 12:38 son iki yıldır duyduğum en güzel haber.İNŞALLAH bir daha geri dönmez
ercan_dpinar 24.01.2010, 13:39 kendisi ve takım için ne hayırlıysa o olsun
carizma0658 24.01.2010, 14:45 alın artık hayrettını emınım yaptıklarına çok pişman ve dersini fazlası ile aldı üzücü bi durum
|