Orijinalini görmek için tıklayınız : Bucaspor Agbetuya Talip
SivasSpor.Com 24.01.2010, 13:23 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.agbetu.jpg
Bucaspor resmi olarak Agbetu`ya talip oldu....
Bucaspor başkanı Mehmet Bektur, Konyaspor’dan alınan Serkan Akyüz’ün bonservis sorununun pazartesi çözüleceğini belirterek, “Sivasspor’dan kiralayacağımız Akbetu için haber bekliyoruz. Sanırım hafta başında bu transferi de bitiririz." dedi..
Bucaspor Resmi Sitesi
58_babacan_58 24.01.2010, 13:25 KESİNLİKLE KALMASINDAN YANAYIM AGBETU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BİR FUTBOLCU ÇOK KOŞAN DEFANSA YARDIM EDEN BİR OYUNCU.........
bence bu sezon kiralanması bizim acımızdan daha hayırlı olur bizim takımda cogu macta oyuna sonradan gırer fakat bucasporda ilk 11 oynar ve kendını daha fazla gelıstırır. sezon sonuna kadar kıralanması ıyı olur
GokhanTurna 24.01.2010, 13:31 Acaba yeni bi transfer mi var? Yoksa Agbetuyu kiralık vermezler kontenjanı boşaltıyor. Şuan 8 yabancı var kadroda (Petkoviç,Nabil,Elrio,Keita,Au bey,Kamanan,Agbetu,Zita)
Bucaspor kardeş takımımız oldu sayılır sevindim :)
Bucaspor başkanı bi açıklamasında Sivasspor forvet transferi yaparsa Agbetuyu biz kiralayacağız demişdi
sinan-58 24.01.2010, 13:36 yeni bir transfer yoksa kesinlikle kalması lazım zaten forvet açığımız var
yigidozan 24.01.2010, 13:39 maçtan sonra konuşalım bu konuyu :D:D:D
yıldız beldesi 24.01.2010, 13:43 verip de ne yapacaksınız bu takımı 2. ligde mi görmek istiyonuz eğer niyetiniz öyle ise takımdaki oyuncuları dağıtın bizim mahalledeki arkadaşları toplayım gelelim biz oynayalım arkadaşlarla
YİGİDOKENTLİ 24.01.2010, 13:50 mehmet battali versin bizde Agbetiyi verelim verimiyorlarsa Agbeti kalsin harika ayak teknigi olan bir oyuncumuz ilerliyen zamanlarda bizim degişimez ismimiz olacak.
Ya yog olmaz ya :D agbetu tam yerine gelmisken... veremeyiz :D
yigidomustafa58 24.01.2010, 14:51 verilmemesi gerekir bence ....
babapiton 24.01.2010, 16:36 eger yerine forvet alınacaksa verilsin yerinde musa,elrio var ermanda oynuyo arada ama forvet alınmayacaksa verilmesin trabzon macında iyiydi.
Acaba yeni bi transfer mi var? Yoksa Agbetuyu kiralık vermezler kontenjanı boşaltıyor. Şuan 8 yabancı var kadroda (Petkoviç,Nabil,Elrio,Keita,Au bey,Kamanan,Agbetu,Zita)
Bucaspor kardeş takımımız oldu sayılır sevindim :)
Bucaspor başkanı bi açıklamasında Sivasspor forvet transferi yaparsa Agbetuyu biz kiralayacağız demişdi
eger kontenjan amacli göndermek istiyorlarsa, bence petkovici göndersinler , agbetu kesinlikle kalmali ona daha cok ihtiyacimiz olacak
SiVaSLı MeRT 58 24.01.2010, 17:01 GÖNDERİN ANASINI SATIYIM TAKIMDA ZATEN KİM KALDIKİ SAHADA REZİL GİBİ OYNAYAN ADAMLAR VAR GÖNDERİELN ADAMLARA BAK ibrahim dağaşan,ferhat,murat,lucien,ka manan sizi elime bi verseler neyse booooş veer
FANATIK YIGIDO 24.01.2010, 17:11 ya guldurmeyinya bukadar sasmalik olmaz birtane kosan adamimiz :mad:var onuda baskasina mi kaptiracaz buhaber bile sacma bence:mad:
babapiton 24.01.2010, 17:25 GÖNDERİN ANASINI SATIYIM TAKIMDA ZATEN KİM KALDIKİ SAHADA REZİL GİBİ OYNAYAN ADAMLAR VAR GÖNDERİELN ADAMLARA BAK ibrahim dağaşan,ferhat,murat,lucien,ka manan sizi elime bi verseler neyse booooş veer
bende gönderilmemesinden yanayım ama ibrahim kamanan a katılıyorum ferhatta zaten tecrube kazanması gerekiyo dio muhsin hoca yani 2.ligde oynamalı bi süre ama Lucien geleli 1 hafta olmus hemen maça çıktı ön yargılı olmayalım ve murat bizim için çok fedakarlıklar yaptı geldiginden beri elinden geleni yaptı onlara kızmaya hakkınız yok
efendigardaş 24.01.2010, 17:45 AGBETU TAKIMA HAREKET GETİRİYOR OYUNU ATEŞLİYOR BENCE KALSIN YADA YERİNE BAŞKA FORVET ALINSIN...***
Agbetu 'yu da verirsek daha iflah olmayız...
CILGINSiVASLINL 24.01.2010, 18:02 agbetu iyi oyuncu bugunde iyi mucadele etti bence kamanan gitsin agbetu kalsin
elli sekiz 24.01.2010, 18:05 Gitsin gitsin.
Erman ve Musa'yı da verelim üstüne, dostluğumuz pekişsin.
Mehmet'i de alsınlar. Hem İzmir'de işte, tedavisi de hızlanır.
Akın'ı da verelim gitsin, kaleye Yasin geçer. Belki bir işe yarar.
Kamanan'ı da Bursa'ya verelim, sevaptır.
Hatta Buca ile yer değiştirelim biz yahu, direkt çıksınlar işte. Biz de böyle stres yaşamayalım. Gidelim Bank Asya'da oynayalım efendi efendi.
Sedat'ı da bedavadan Galatasaray'a verelim. İkisinin de işine gelir.
Muhsin Hoca'ya acımaya başladım valla. Olan adamcağıza olacak. Bize zaten olan olmuş...
yigidomustafa58 24.01.2010, 18:27 AGBETU ŞOKU
BUCASPOR, Nijeryalı Agbetu’nun transferi için Sivasspor’dan haber beklerken, Samsunspor’un da bu futbolcuya kanca atması yönetimin keyfini kaçırdı. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın Agbetu’yu ısrarla istediğini belirten Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, “Sivasspor’un bize sözü var. Ancak kafaları biraz karışık. Bizden pazartesi gününe kadar süre istediler. Bekledikleri yabancının gelmemesi halinde Agbetu’yu hiçbir kulübe vermeyebilirler. Gelişmeleri takip ediyoruz” dedi.
23.01.2010
www.bucaspor.com
mucahitbaba58 24.01.2010, 18:29 akli basinda bir forvet alinacaksa versinler aksi taktirde bu adami gondermesinler derim ben ?
patriot5878 24.01.2010, 19:16 sakın sakın ha vermeyın agebtuuu. adamda hem teknık hem hızlı..sivasspora laızm ve ılerleyen haftada toparlacağız..buna ınanıorum sızde ınanın..
mertcan69358 24.01.2010, 19:24 kesinlikle kalması lazım malesef yedekler arasında agbetu nun yerini tutacak kimse yok hele bu gün trabzon maçındada oyuna o gşrdşkten sonra hafif hafif hareketlendirdi mutlaka kalmalı
hoLiGan Enes 24.01.2010, 19:36 daha neler Agbetuda Giderse hele bide bucaya ne diyelim
hoLiGan Enes 24.01.2010, 19:37 akli basinda bir forvet alinacaksa versinler aksi taktirde bu adami gondermesinler derim ben ?
valla kardeş bu adam harika topçu giderse işimiz yaş :D:D:D:D
yigido yakup 24.01.2010, 19:41 agbetu takimda kesinlikle kalmali adam futbola ac oynamak istiyor vede oyuna dahil oldugunda hep yararli isler yapiyor.
eyuphulagu 24.01.2010, 19:42 Yeni forvet de alınsa ben Agbeyu nun kesinlikle verilmemesinden yanayım..Gidecekse Zita gitsin hatta Taider gitsin ama Agbetu gitmesin..Bu gün eğer Sivasspor büyk fark yemediyse önce Akın'ın sonra da Agbetu nun bunda katkısı var..25. dak. larda oyuna girdikten sonra yapmadığı kalmadı adam kovaladı top kesti, kademeye girdi,ileri çıktı gol aradı,..Daha ne yapsın bu oyuncu ..Diğerleri;(Kamanan,Musa,Elri o,Taider)ense yaparken o mücadele etti..90 dak her yere koştu...Umarım hoca da bunu açıkça görmüştür...Agbetu şu an bu takımın en yararlı oyuncusu konumuna gelmiş durumda...
SEVDAMSIN58 24.01.2010, 19:43 verin sayin yonetim isteyen varsa yasini erman i ibrahim sahin i ugur kavugu agbetuyu ne fayda gorduk kardesim ne fayda bir macin kazanilmasinda pay sahibimi oldular ne icin bekliyor bu adamlar
subasi29 24.01.2010, 19:47 birseyler dusunuluyorki agbetuyu kiralik olarak verecekler belki....
yorgun(58) 24.01.2010, 21:35 kalmalı bence takımda koşan defansa yardım eden tek adam onuda verirlerse işimizzor zaten fransferde yapacak degiller başka yapılanlarda bizi kurtaracak gibi durmuyor çok zor bir 2. yarı bizi bekliyor
mertcan69358 24.01.2010, 22:07 kardeş erman kılcın varlığı sizi neden rahatsız edioki adam aslanlar gibi yüreğini koyup topunu oynoyor çabalıyor birşeyler yapmaya çalılşıyor
badger5858 24.01.2010, 23:52 benim göremediğim neyi görüyorsunuz bu adamda bi türlü anlamıyorum...
teknik deseniz teknik yok , şut deseniz şut yok...
sadece biraz hızlı koşan , çalım atmayı bilmeyen , topu 10 saniye bile ayağında tutamayan , dümdüz bir adam...bazı arkadaşlar bu gün girdikten sonra takım toparlandı demiş hiç alakası yok bence. toparlanır gibi görünmemizin tek nedeni trabzonun yorulmasıydı agbetu değildi.
1 maç oynadı diye 15-20 maçta hiçbir şey yapmayan adamın takımda tutulması çok mantıksız...bank asyada oynayan yabancılardan hiçbir farkı yok .....bence hazır fırsat var bırakalım hakkettiği yerde oynasın...
eyuphulagu 25.01.2010, 00:08 benim göremediğim neyi görüyorsunuz bu adamda bi türlü anlamıyorum...
teknik deseniz teknik yok , şut deseniz şut yok...
sadece biraz hızlı koşan , çalım atmayı bilmeyen , topu 10 saniye bile ayağında tutamayan , dümdüz bir adam...bazı arkadaşlar bu gün girdikten sonra takım toparlandı demiş hiç alakası yok bence. toparlanır gibi görünmemizin tek nedeni trabzonun yorulmasıydı agbetu değildi.
1 maç oynadı diye 15-20 maçta hiçbir şey yapmayan adamın takımda tutulması çok mantıksız...bank asyada oynayan yabancılardan hiçbir farkı yok .....bence hazır fırsat var bırakalım hakkettiği yerde oynasın...
1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
ercan58.a 25.01.2010, 00:23 vallaha iyi olur takımda işe yaramaya çalışan bir agbetu var onuda versinler bari.......................... .............................
badger5858 25.01.2010, 00:45 1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
tamam haklısın diğerlerine oranla iyi mücadele ediyor ama süper lig için ligde kalabilmemiz için yeterli kabiliyete sahip mi sence...
Bi de milli takımda oynadı demişsin bende sana sorayım 2007deki finallerin yıldızı kimdi hatılıyor musun?? manisada oynayan Isaac promise.. o zamanlarda yok arsenaller manchesterlar derken bi de baktık gençlerbirliği'nde.... kaliteli bi oyuncu olmasına rağmen halen bizim ligimizde öyle çok büyük bi başarısı yokk. demek istediğim geçmişte ne başarısı olursa olsun ben şimdi yaptıklarıma bakarım...
Agbetu'nun durumu ""koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler"" sözüyle özetlenebilir bence...Ben hala şunu iddia ediyorum agbetu bankasya kalitesinde bir oyuncu...
burdan hareketle agbetu bizim takımın en iyi oyuncularından biriyse demek ki bizim takımında yeri az çok konumu(ligi) belli...
Emin ol ki bu duruma en çok üzülenlerden biri de benim.
İnşallah bir an evvel diğer futbolcularımız gerçek kalitesini gösterir de agbetu'yu abdurrahman çelebi olmaktan kurtarır...
FANATIK YIGIDO 25.01.2010, 01:08 agbetunun son uc hafta alinan yedi puganda cok payivar agbetu olmasaydi ligin ilk yarisini on puganla kapaya bilirdik.
sivastatlıbelam 25.01.2010, 01:34 TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSU.
agbetuyu satmak intihar etmekle aynı anlamda.bu ma.da dahil oynadığı tüm maçlarda 10 numara oynuyor.
agbetuda giderse artık bizi kimse tutamaz tepe taklak gideriz.
kazandığımız son 4 maçın 4 ünde de agbetunun kişisel yaratıcılığının imzası var.
yönetim bunu göremeyip satarsa artık ben umudum keserim.şu anda çok üzgününm trabzonun insanlıkdan nasibini almamış yaratıkları karşısında yenilmek acı verici.:mad:
navruz58 25.01.2010, 07:03 verilmemesi gerekir bence hic iyi oyuncu dil sahda sorduruyor
Sivasli Hayri 25.01.2010, 08:02 BENCE BUCA AVUCUNU YALAMALI :):):):) DIMI RENKDASLAR
Bestepeli-58 25.01.2010, 08:16 evt küme düşmemiz için gitmesi gerekenlerden biride agbetu rakibi ısıran 2 topcumuz kaldı agbetu abdurahman bunlardada gönderin daha kolay düşeriz manyakmısın nesiniz ya bu takımın sahibi yokmu
yigido_sampiyon 25.01.2010, 08:34 biz adam vermeye alıştık...agbetuyuda verek de rahatlayak...
konartr58 25.01.2010, 10:20 verileceğini sanmıyorum.ancak yedek değil ilk yarıda oynatılması lazım.pasları etkisiz olsada kaşrı takımı iyi yoruyor.o nednelede doğacak boşluklardan yararalanılabilecek ortam yaratıyor.taider aslında ikinci yarı çıkmalı.karşı takımın oyununu görmeli.ona göre daha fazla deneyim olur.oyunu daha iyi okur.
kamananda öyle ikinci yarı oynaması daha iyi.sivasspor birinci yarı gol yememeli.ikinci yarıda gol atmalı.takımın kurgusu bu idi.başarılıda oluyordu.
daha iyisi gelecekse kiralik yolliyalim mbemba gibi pratik yapsin :)
yoksa kalmasi gereken bir oyuncu
1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana ....
Sivaslibey 25.01.2010, 13:19 Agbetu takimda kalmali daha kanitlayacagi çok sey var. Bence Kamanan gönderilmeli, bizim oyunumuza uymuyor. Bir forvet ile oynayacaksak bu Kamanan olmamali aksi takdirde hep 10 kisi oynariz. Bence gönderilip vakit varken yerine genç yetenekli hizli ve güçlü fizikli bir yabanci oyuncu alinmali.
Mehmet Yikdiz gelene kadar Erman forvet oynamali, en azindan egoisligi orda isimize çok yariyabilir ve iyide çalim atiyor kosuyorda.
Agbetu solda ve Erman ilerde yanliz oynamali.
Kamanan'dan bize bu sene hayir gelmez arkadaslar, o ancak Mehmet'le beraber oynayacak bir yapisi var, tek bir sey yapamaz.
burakpaşa 25.01.2010, 13:25 agbetu kalması gereken bi oyuncu...
takımda sadece topu ayağında tutan tek oyuncu.. onuda satalım, bütün takımlar antreman yapsınlar bizimle
sivastatlıbelam 25.01.2010, 14:48 agbetu takımın en iyi oyuncusu.onu satmak intihar etmekle aynı anlamda.aptallığın lüzumu yok.
yiğidokazım58 25.01.2010, 15:09 Bucasporda tam adamına talip oluyo rüyalarında görsnler
Divriği58- 25.01.2010, 16:18 ESKİDEN OYUNCULARIMIZA BEŞİKTAŞ GALATASARAY FENER TALIP OLURDU ŞİMDİ BUCA KOCAELİ MANISA TALIP OLUYO DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUM ORTADA
MeD_Turc 25.01.2010, 16:59 ESKİDEN OYUNCULARIMIZA BEŞİKTAŞ GALATASARAY FENER TALIP OLURDU ŞİMDİ BUCA KOCAELİ MANISA TALIP OLUYO DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUM ORTADA
ee guzel kardesimm ben senin yorumlarini devamli takip ediyom cok guzel deyiniyosun konulara,bilicayi elimizden alip yonetimin agzina tokat atan feneri bugun bilica sirtliyor oyun kurucudur bilica!bizde eskiden gs den fenerden topcu alirdik gecen sene lig dusen takimin topcularini alip bu senede biz lig dusecez:(
Zita Mbanangoye kendine takım bulamazsa agbetu gider diyorum ben
Murat ARICI 25.01.2010, 18:58 agbetu ketianın gelmesi durumunda kiralacakmış,hem bucaspor hemde samsunspor talip olmuş bucasporun resmi internet sitesinde samsun sporun da agbetuya talip olduğu ve yönetimin canını sıktığı yazıyor..
Turan 59 25.01.2010, 19:11 Agbetu kesinlikle kalmalı,adam en azından koşuyor bir şeyler yapmaya çalışıyor.
tekdoktirin 25.01.2010, 19:27 KESİNLİKLE KALMASINDAN YANAYIM AGBETU BİZİM İŞİMİZE YARAYACAK BİR FUTBOLCU ÇOK KOŞAN DEFANSA YARDIM EDEN BİR OYUNCU
Kamanan mı Agbetu mu deseniz, kesinlikle Agbetu kalsın Kamanan gitsin derim.
Zita'nın varlığını yokluğunu anlayamadım, çünkü oynatılmadı. Nasıl bir futbolcu olduğunu göremedik. Ama illa biri göndereilecekse bu Kamanan olmalı. Çünkü daha önceki maçlarda herkes Kamanan oynatılmıyor, Ersen oynatılıyor diye Ersen Martin'e yükleniyordu. Şimdi kamanan oynuyor ama öncekinden bir farkı yok takımın; ha Ersen Martin ha kamanan.. Demek ki forvette değil sorun başka tarafta ki bunun neresi olduğuda belli orta saha. Eğer orta sahan iyiysebir şekilde gol atarsın, Agbetu orta saha oynamasına rağmen gol attığı da olmuştur.
Bu nedenle Kamanan gönderilmelidir.
kocakss58 26.01.2010, 14:44 şuanda kalması gereken oyuncularımızdan bir tanesi agbetu,pres yapıyor,defansa destek veriyor...hucuma çok güzel destek veriyor...kesinlikle kalmalıdır...
A.Turan Korkmaz 26.01.2010, 21:21 Agbetu şu anda ilk 11 de oynamayı hak eden birkaç topçudan biridir. İstikrarlı olması, daha fazla şans bulmasına ve kafasının rahat olmasına bağlı. Takımda bir yeri olduğunu bilmesi ve en az bir devre oynaması halinde çok faydalı olacaktır bize. Koşuyor, basıyor, pas veriyor, gol yapıyor, daha ne istiyorsunuz?
subasi29 26.01.2010, 21:41 agbetu elimizdeki tek hizli oyuncu onuda verirsek kim tazi gibi kosacak
|