Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

GokhanTurna
24.01.2010, 17:15
http://img136.imageshack.us/img136/9171/sivasspor.png _ http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png

Sivassporumuz Süper Ligin 19. haftasında 4 Eylülde Fenerbahçeyi ağırlıyor. Mutlak puan çıkarmamız gereken bir maç. İnşallah kazanan taraf oluruz

Stat: Sivas 4 Eylül Stadı
Tarih: 31.01.2010
Yayın: Lig TV

Sakat ve Cezalılar:
Sivasspor: Mehmet Yıldız,Sedat,Hayrettin
Fenerbahçe: Emre,Lugano,Baroni,Santos

Bilet Fiyatları: Kale arkası 5 TL, Maraton 20 TL, VİP 25 TL, Misafir takım 10 TL

İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:
2005/2006 TSL 06.11.2005 Sivasspor 2 - 3 Fenerbahçe
2005/2006 TSL 09.04.2006 Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor
2006/2007 TSL 17.09.2006 Sivasspor 1 - 1 Fenerbahçe
2006/2007 TÜK 07.11.2006 Sivasspor 0 - 4 Fenerbahçe
2006/2007 TSL 04.03.2007 Fenerbahçe 2 - 2 Sivasspor
2007/2008 TSL 25.08.2007 Fenerbahçe 1 - 0 Sivasspor
2007/2008 TSL 27.01.2008 Sivasspor 1 - 4 Fenerbahçe
2008/2009 TSL 26.09.2008 Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe
2008/2009 TSL 28.02.2009 Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor
2008/2009 TÜK 04.03.2009 Fenerbahçe 3 - 1 Sivasspor
2008/2009 TÜK 21.04.2009 Sivasspor 0 - 0 Fenerbahçe
2009/2010 TSL 16.08.2009 Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor

babapiton
24.01.2010, 17:20
dagaşanı oynamasın keita oynar orada onun dısında yasin stopere gelir sola aubey gelir aynı kadro çıkarız heralde ve yenilmemiz muhtemel ama yinede iyi bir oyun sergilemeliyiz

Akın

apo Yasin Murat Aubey

Kadir Keita

Agbetu Elrio Erman

Kamanan

58mami58
24.01.2010, 17:21
Fazla bi beklentiye girmek yanlış olur oyunumuz ortada 1 puan alırsa öpsün başına koysun

karyola
24.01.2010, 17:35
YANILMIYORSAM EMRE,DOS SANTOS VE 2 FUTBOLCU DAHA SARI KARTLI OYNAMAYACAKLAR.ARTIK PUAN ALAMAZSAK DENİZLİ MAÇI ÇOK STRESLİ OLUR.SONUMUZ İYİ OLMAZ.

PoTt!
24.01.2010, 17:52
eqer orta sahadaki eksikLikLerini iyi deqerlendirirsek ben maçtan cok ama cok umutLuyum çok kötü bi maçın ardından puan aLıyoruz inş bu maçtan da puan aLırız

samsa58
24.01.2010, 17:54
dagaşanı oynamasın keita oynar orada onun dısında yasin stopere gelir sola aubey gelir aynı kadro çıkarız heralde ve yenilmemiz muhtemel ama yinede iyi bir oyun sergilemeliyiz

Akın

apo Yasin Murat Aubey

Kadir Keita

Agbetu Elrio Erman

Kamanan

Akın

apo Yasin Aubey Ferhat

İ.Dağaşan Keita

Taider Elrio Erman

Kamanan(Ahmet)

bu kadro ilemaça cıkacagımızı dusunuyorum

58mami58
24.01.2010, 18:01
Akın

Apo Murat Aubey Ferhat

Keita Taider
Elrio

Musa Erman

Kamanan

Fener maçının kadrosu bu(sakatlık felan olmazsa)..

noname87
24.01.2010, 18:47
fener 10 eksikle de gelse bu kadroyla çıkarsak sonuç hüsran olur

58_babacan_58
24.01.2010, 18:47
BU MAÇA SEYİRCİ DESTEĞİMİZLE DAMGA VURMALIYIZ TAKIMI ATEŞLEYİP FENERİN ÜSTÜNE YÜRÜMESİNİ SAĞLAMALIYIZ ANCAK BU ŞEKİLDE PUAN ALABİLİRİZ FENERDEN,ZATEN FENERİN ÇOK EKSİĞİ VAR.........

yukarıyıldızlı
24.01.2010, 18:52
fenerbahçenin ne kadar eksiği varsa da sivas böyle devam eetiği sürece çok rhat kazanır fenerbahçe....

yiğidokazım58
24.01.2010, 18:54
Yeriz bu maçta da 5 gol :( :(

BOUN
24.01.2010, 18:56
Bu maçtan çok bir beklentimiz yok diyeceğim ama Trabzon maçından da beklentimiz yok demiştik, e TS maçından beklentimiz yok, FB maçından beklentimiz yok, biz bu ligde nasıl kalacağız arkadaş? Bu yüzden sonuna kadar beklentim var, ya bir puan ya üç puan, ne olursa olsun, artık bir şekilde ucundan kıyısından puanlar toplamamız gerek.

yiğidokazım58
24.01.2010, 19:02
Düşeriz 1. lige şampiyon olalım bari orda. :mad:

mucahitbaba58
24.01.2010, 19:04
hic caninizi sikmayin yigidolar bu takim bi otursun sahanin tozunu attirir ilk macdan karamsar olmayalim destek olalim lutfen

mucahitbaba58
24.01.2010, 19:08
hemde arkadaslar TSL ilk galibiyetimizi FB karsisinda alacagiz bundan emin olun ondan sonra GS macina kadar yenilgi yuzu gormeyecegiz
ayrica belki o macida kazanabiliriz buraya yazdim unutmayin !!!!!!!!

A.Turan Korkmaz
24.01.2010, 19:38
Akın
Abd. Murat Yasin Faruk
Musa Kadir Keita Elrio Agbetu
Erman

dizilişi ve 4-5-1 sistemiyle çıkmalıyız bundan sonra. 4-2-3-1 takım kadromuza uygun değil. Rakipler orta sahamızı çabucak geçip defasla karşı karşıya geliyorlar ve her atak gol pozisyonunadönüyor. Biz de gol yeme rekoru kırıyoruz. Erman zaten defans yapmıyor, ama iyi top saklıyor. Biraz rötuş ve taktikle yeni görevini benimser.Alex gibi serbest oynatılmalı diyorum. Görevini yapıp yorulunca da duruma göre yerine bir forvet ya da orta saha alınıp oyundan çıkabilir. Orta saha daha kalabalık ve yardımlaşmalı olacaktır. Trabzonsporda sık sık bir oyuncumuza iki kişi ile bastılar. Bu saha dizilişi ile de ilgili. Sistem değişmezse rakip yarın soldan saldırır, öbür gün,sağdan veya ortadan. Biz de defans oyuncularımızla uğraşır dururuz. Oysa orta sahayı sağlam tutup rakibe geçit vermesek defans da rahatlar.

subasi29
24.01.2010, 19:49
gelecek haftalara artik umutsuz bakmak istemiyorum bu takim otursun is yapar fenere kaybetmeyecegiz

KIZILCAN
24.01.2010, 20:46
Fener'i ne zaman yendikki haftaya yenelim.Gerçi Fenerde eksik çok,eskisi gibi değiller ama Sivas bu haftaki gibi oynarsa mağlubiyet kaçınılmaz.
Sivas:0
Fener:1

BOUN
24.01.2010, 20:50
Önümüzdeki iki hafta üst üste evimizde oynayacağız. Fener ve Denizli maçlarından alacağımız puanlar bizim için son derece hayati puanlar olacak. Benim görüşüm bu iki maçtan alacağımız 4 puan bizi rahatlatır. Eğer avantajı hakkını vererek kullanabilirsek ve iki maçtan 6 puan çıkartabilirsek muazzam bir durum olur ve emin olun o havayla da bir daha sıralamada bu kadar kötü durumda olmayız. Aslında herşey bizim elimizde, bizim derken hocanın, futbolcuların, hatta yönetimin elinde. Bıçağın kemiğe dayandığı aşamayı geçtiğimizi ve kemiğin yakında kırılabileceğinin farkına varırlarsa önümüzdeki iki hafta avantajımızı kullanırız. Yoksa sonumuz pek de iyiye varmayacak gibi gözüküyor!

murat_n
24.01.2010, 20:59
Moral bulmamızı sağlayak bir maç olmasını diliyorum bu maçtan alınabilecek 3 puan ve sonrası Denizli maçından alınaca 3 puan bir anda bizi 13. sıraya kadar yukseltir ki buda rahat nefes almamızı ve ileriye daha güvenle bakmamızı sağlar

58akif34
24.01.2010, 21:01
fazla fantazi yapmaya gerek yok beraberlik iyi sonuc bu sezon fıksgurden sanssızlıgımız var allah yardımcımız olsun

rsimsek
24.01.2010, 21:37
arkadaşlar ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilimiyorum...ne dileyelim inşallah puan çıkarırız.defans düzeni sağlanırsa bişeyler olabilir.

atrium58
24.01.2010, 22:29
Fenerbahçeli futbolcular bilerek cezalı duruma düştüler galiba.. Bizden daha güçsüz takım yok gibi..

GokhanTurna
24.01.2010, 23:13
Fener bize çok ters gelen bi takım. Bizim takımda şuan iyi durumda olmadığı için bu maçtan ümitli değilim. Fenerde bizim sol kanattan yüklencekler. Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz bizim sol tarafı duman ederler. İnşallah bi düzelme gösterirlerde yeneriz Feneri

Burdan İbrahim Dağaşana sesleniyorum kendine gel artık. Geçen senenin en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen futbolcu bu sene kayıplarda

calipso
24.01.2010, 23:21
defansın solunda ve göbekte yine sıkıntı çekeriz gibi, dağaşan oynatılmamalı dinlendrilmeli, erman ilk 11 de çıkmamalı sahaya burnu sürtülsün,forvet olarak kimi sürerse sürsün hoca (ki kamanandan başka forvetimiz varmı yada alternatifi?) forvetsiz oynuyan bir takım olacağız bu da gol atamamak demek. maçı 0-0 a kilitleyebilirmiyiz ? imkansız, o halde maçın ilk yarısı berabere 0-0 biter ikinci yarısı 1 veya 2-0 yenik kapatırız diyorum

Metal Gear
24.01.2010, 23:21
Solda Murat ya da Aubey oynamalı.Önemli eksikleri var.Bugünki maçtan daha kötü olmayacağız.İnşalah uyum sürecini az hasarla ve çabuk atlatırız!

calipso
24.01.2010, 23:28
fikstürümüz gerçekten çok kötü , ligin iikinci yarısı da 17 puan toplayabileceğiz gibi gözüküyor, belki de ligde kalma maçımız son haftaki ankaragücü olacak alırsak ligde kalıcaz

karşıyakalı
24.01.2010, 23:31
trabzon maçındaki kötü oyunu gördüken sonra bu maçtan hiç ümidim kalmadı.ama çıkmayan canda ümit var demişler maç sahada belli olur diyelim yinede açık bi kapı bırakalım 1 puanda bize yarar

yigido yakup
24.01.2010, 23:31
trabzonspor karsisinda bu kadar ezik futbol oynayan takim fener gibi takimin karsisinda hicbisey yapamaz.üzülerek seyrediyoruz
muhsin hoca güzel laflarla bizi oyaliyor su anda ligin en kötü mücadele eden enkötü futbol oynayan tek takimimiyiz.denizlispor ilk yarinin berbat takimi o kadroyla bile biseyler yapmaya calisyor ama bizim durumumuz pekte ic acici degil.

pover58
24.01.2010, 23:38
ben ankete sivas yener diye işaretledim ama gönlüm öyle istiyor yoksa bu takım fb yimi yenecek fark yemezsek iyi olur.benim tahminim 2 4 umarım sivas yener.

Kokomo
25.01.2010, 00:22
Trabzon maçı gibi oynarsak ve sol tarafta da Ferhat olur ise FB bize tarihi fark atar, yedek kadrosu gelse bile ...

ercan58.a
25.01.2010, 00:25
bu günki trabzon maçından sonra en az yarım düzine gol yeriz herhalde
bu gün bu futbolla trabzon maçında 10 il 15 gol arası yemedigimiz içinde bayagı şanslıyız allah yardımcımız olsun inşallah

dv9000
25.01.2010, 00:44
arkadaslari almis almis bir karamsarlik transiferler daha yeni lig macina cikti carsamba bursa macini gecelim fener maci cikis macimiz olacak fenerliler korkudan cezali duruma dusuyorlar sivas 2 fener 1 olacak

_DeReBeYi_
25.01.2010, 02:45
BU MAÇA SEYİRCİ DESTEĞİMİZLE DAMGA VURMALIYIZ TAKIMI ATEŞLEYİP FENERİN ÜSTÜNE YÜRÜMESİNİ SAĞLAMALIYIZ ANCAK BU ŞEKİLDE PUAN ALABİLİRİZ FENERDEN,ZATEN FENERİN ÇOK EKSİĞİ VAR.........

yillardir her hafta maca giderim hic taraftar destegiyle mac aldigimizi gormedim :) ve yine ayni sekilde eline cekirdegini alan gelecek diyecem ya havalar sogudu cekirdek yiyemezler oturamazlarda guru bagirt olur iste taraftarla deilde saglam bi akdroyla cikarsak beraberlik iyidir diyorum .insallah umit ediyoruz ki 3 puan alalim

_DeReBeYi_
25.01.2010, 02:48
Trabzon maçı gibi oynarsak ve sol tarafta da Ferhat olur ise FB bize tarihi fark atar, yedek kadrosu gelse bile ...

ferhat a yuklenmeyin bu kadar sezon basindan beri hayrettinin yuzune cok mac kaybettin bu mac tatata farhatin yuzune kaybedelim ama ferhat 1.2 mac oynasin toparlanir birden baskiyi kaldiramadi hatada yapmadida toplara basmadi

karen
25.01.2010, 04:14
Fazla bi beklentiye girmek yanlış olur oyunumuz ortada 1 puan alırsa öpsün başına koysun

vay be haklisin kardes gecensene sivas deplasmanina gelen büyük takimlar beraberlik alirsak iyi sonuc diyolardi simdi biz diyoruz,beraberlik iyi sonuc diye,ama sunu yaziyoum arkadaslar mehmet yildiz bu takimda ne zaman oynamaya baslar takim o zaman düzelir bu takimi yönlendirecek lider oyuncu yok lider oyuncumuz mehmet yildizdir,cünkü takimi atesliyo bazen kötüde oynasa kimin nerde durmasi gerektini hatirlatiyo.kiziyo bagiriyo arkadaslarina ama dogrusunu yapiyomus,simdi sahada kimin ne yaptigi belli deil,bitek ermandan baska saldiran kosan oyuncu yok,erman kilic bence bu takimin en iyi oyuncularindan bitanesi,bazi arkadaslar ermana da laf atmis tek basina daha ne yapsin cocuk,su anda sivasa ronaldoyuda getirsek ermanin yaptigini yapar,fazlada karamsar olmayin arkadaslar,biz inanci olan bi sehiriz,biz bu ligde kalacagiz,ama trabzon macinda biz iyi oynamadik tamam,ama trabzonda dört dörtlük oynamadi,fazlada havaya girmesinler,sivasla deyilde galatasaray veya fenergibi bi takimla oynasalardi,bu maci inaninki,trabzon bu oynadigi futbolla kendi sahasinda yenilirdi,bizim kötü oynamamiz onlari iyi futbol oynuyo gibi gösterdi maci izleyenler,ilk yarinin sonunda trabzonun pilinin bittini görmüstür yoruldular cünkü sivasa giciklar vede acayip bilenmislerdi,pillerinin bittinde,biz beraberliyide yakalaya bilirdik ama olmadi,cünkü takimi atesleyecek lider oyuncumuz yok mehmet yildiz gibi,muhsin ertugrula gelince takima hicbisey asilamamis kim nerde duracani bilmiyo,bu teknik adamla isimiz zor,kim ne derse desin,mac sonunda hata cok yaptik demeyle olmuyo hoca yaptirmayacaksin bu takim lig basindan beri paslasamiyo sen takimi nedemeye calistiriyosun o zaman,takimin basina gelmeden önce ayni sorun vardi simdide ayni sorun var,tarabzonu övene kadar nerde ne hata yaptin onlara bak,yada hatani kabul et,bülent uygun hata bende derdi senin azindanda o laf ciksin,be hoca,ama sende ben o yildizi göremiyorum muhsin ertugral hoca,saygilar,

kocakss58
25.01.2010, 06:39
sivasın galip gelemiyeceğini idda eden arkadaşlar sanırım...fb taraftarı...ayrıca bu seneye kadar fb yi bir kez yendik başka da yenemedik.bu da doğrudur...yanlız o dönemlerde fb hayranı,fb taraftarı bir hoca vardı.takımın başında...artık o hoca yoktur...ayrıca fb de santos,chirtian,emre,lugano cezalı bunlar yoklar....kesinlikle biz bunları yeneriz....bana göre gerisi yalan....

Sivasli Hayri
25.01.2010, 08:06
ARK.LAR BUNLARI YENERIZ BUNLAR KIMKI BIZ SIVAS SPORUZ HERZAMAN FENER GIBI TAKIMLARI YENERIZ HEMDE LUGANO CHRISTAN EMRE BELOZGLU FLN TYOK TAKIMIN YARISI SAYILIR BU ADAMLAR BIZDEDE YENI TRANSFERLER OZELKLE TADDER VE AUBEY COK II LER BENCE SAHAMIZDA 20 BINSIVASLI ARSLANIN ONUNDE ONLARI YENIRIZ TABI HAKEMLER HERZMAN OLDUGU GIBI ONLARI TUTTMAZ SA DEGILMI RENKDASLAR :):)

yigido_sampiyon
25.01.2010, 08:39
galibiyet son duruma bakılırsa zor ama imkansız değil...eğer defans aklı başında garanti oynar, orta sahamız gereksiz pas hataları yapmazsa 1 puan alır, forvetlerde son vuruşlarda iyi olursa galibiyet neden olmasın...

ama ilk 15 dakka fenerin üzerimizde baskı kurmasını engellememiz lazım...

skor ne olursa olsun takımıza destek verelim...çünkü fb den sonra denizliyle oynacağızki bence 2. yarıdaki en önemli maçımız...

Harbi Selim
25.01.2010, 09:18
Baska caremiz yok. Ya yenecez ya yenecez.

babapiton
25.01.2010, 09:18
Akın

apo Yasin Aubey Ferhat

İ.Dağaşan Keita

Taider Elrio Erman

Kamanan(Ahmet)

bu kadro ilemaça cıkacagımızı dusunuyorum

Ferhatı Kadroya alacagını sanmıyorum çok hata yaptı daha kolay maçlarda alabilir ilk 11 e,taiderde hazır degil eger taider bursaspor macında güzel oynarsa alabilir ve ibrahim dagasanda çok kötü bi oyun sergiledi bu durumlarda kadiri aldı dagaşanın yerine ahmettide bilmiyorum oynatırmı ?

babapiton
25.01.2010, 09:23
arkdaslar bu takımlar bizim rakibimiz degil lütfen sabırlı olun 3 hatfadan itibaren ligimiz baslıyor bu macları yenilecegimizi herkes biliyor,biz fener macında elimizden geleni yapalım yenilirsek alkışlayarak ugurlayalım,fenerin oyun yapısı hep rolanti o yüzden fazla gol atacaklarını sanmıyorum iddaacılara tio ALT olur bu maç ;)

murat_n
25.01.2010, 09:47
Sivasspor ile oynanacak maç öncesi Sivas’taki kötü hava nedeniyle, iki sezon önce olduğu gibi özel donanımlar hazırlayan Fenerbahçe malzemecileri, futbolcular için, özel kramponlu ayakkabılardan külotlu çoraba, kulaklıktan özel soğuk kremine kadar birçok malzemeyi temin etmeye başladı. Takımın zor doğa ve saha koşullarından etkilenmemesi için tedbiri elden bırakmayan sarı-lacivertli ekibin, hava tahminlerini de yakından takip ettiği öğrenildi.

Milliyet

Thai
25.01.2010, 10:04
Fener orta sahasında göbekte Deniz-Selçuk, solda Özer veya Uğur oynayacak. Sağda Gökhan Gönül-MTopuz, defansta Bilica-Bekir. Bence göbekten oynayan bir yapımız var bizim Bekir-Bilica uyumsuzluğunu değerlendirmemiz lazım.
saha ve seyirci ile bu maçtan en az bir puan alacağımıza inanıyorum.

Van Heerden bu maçta müthiş oynayacak görün bakın, çünkü ona Fenerbahçeden kimse pres yapmayacak.....

Rallim58
25.01.2010, 10:30
Egoist Erman'ın kulağı ciddi şekilde çekilmediği müddetçe, daha çok mağlubiyetlerle karşılaşırız.

Trabzon karşılaşmasında 2. yarının hemen başında Erman, müsait durumdaki Kamanan'a topu uzatsa belki beraberlikle bitecek bir karşılşma olacaktı. Ama olmadı.

Erman'ın bu kafa yapısının mutlaka değişmesi lazım. Son Giresun karşılaşmasında da hep aynı tavırları sergiledi. Bencil oynuyor. Dikkati mutlaka çekilmelidir.

ercan_dpinar
25.01.2010, 10:48
çok zor bir maç olacak büyük ihtimal fener yener arka arkaya iki büyük takım la maç yapıyoruz buda kötü bir fikstür şansı işte

rsimsek
25.01.2010, 11:05
çok önemlibir maç sivassporumuzun iyi konsantre olup puan çıkarması lazım.bir an önce düşme potasından kurtulmamız lazım

SiVaSLı MeRT 58
25.01.2010, 13:03
BENCE BİZ BU MAÇI YA KAZANACAZ YA KAZANACAZ

FBDE LUGANO,EMRE,CRİSTİAN VE santos gibi önemli eksikler var ama defans berbat oynarsa yine kaybederiz ermanda bencillik yapmazsa yeneriz sol kanat hatalar yaparsa fark yeriz

BU MAÇI ALIRSAK LİGDE KALIRIZ;ama kaybedersek düşmeyiz ama işimiz zorlaşır

Sivaslibey
25.01.2010, 13:28
Arkadaslar sakatlar iyilesinceye kadar bence maçlara su dizilisle çikmamiz lazim.

...........................Aki n
Abdurrahman...Murat...Aubey... Ferhat
....................Keita....T aider
Musa.............Van Herden.......Agbetu
.........................Erman

Kamanan tek bizim isimize hiç yaramaz, 10 kisi oynamis oluruz.

Erman magdem egoist ve iyi çalim atip hizli kosabiliyor, ileri uçta daha çok isimize yarar. Defans arkasina iyi paslarlan Ermani kullanabiliriz.

Ferhat Murat Aubey kotu degiller, sadece uyumlari yoktu bir iki haftada asarlar bunu. Ferhat hirsli, istekli, bence bizde çok is yapar goreceksiniz yeterki hoca ona biraz sans versin. Biz bu sanslari Yasin'e, Hayrettin'e yeterince çok verdik.

Sadece Musa'dan biraz çekiniyorum, ama sag kanatta kim oynayabilir yerine, belki Harun'u oynata bilir ama daha erken oynatmaz herhalde.

Sivaslibey
25.01.2010, 13:34
Tabiki Cihan oynamali sag kanatta, unutmustum.

Cihan.............Van Herden.......Agbetu

sivastatlıbelam
25.01.2010, 14:31
Arkadaslar sakatlar iyilesinceye kadar bence maçlara su dizilisle çikmamiz lazim.

Musa.............Van Herden.......Agbetu

Kamanan tek bizim isimize hiç yaramaz, 10 kisi oynamis oluruz.

Erman magdem egoist ve iyi çalim atip hizli kosabiliyor, ileri uçta daha çok isimize yarar. Defans arkasina iyi paslarlan Ermani kullanabiliriz.

Ferhat Murat Aubey kotu degiller, sadece uyumlari yoktu bir iki haftada asarlar bunu. Ferhat hirsli, istekli, bence bizde çok is yapar goreceksiniz yeterki hoca ona biraz sans versin. Biz bu sanslari Yasin'e, Hayrettin'e yeterince çok verdik.

Sadece Musa'dan biraz çekiniyorum, ama sag kanatta kim oynayabilir yerine, belki Harun'u oynata bilir ama daha erken oynatmaz herhalde.

bencede ideal kadro bu olabilir ama van heerden sol tarafta musanın yerinde oynuyordu.musanın yerinede bence cihan yılmaz olabilir.musa bitik.

Sivaslibey
25.01.2010, 15:38
bencede ideal kadro bu olabilir ama van heerden sol tarafta musanın yerinde oynuyordu.musanın yerinede bence cihan yılmaz olabilir.musa bitik.

Evet dogrusun, önce aklima gelmedi Cihan'i ben unutmustum. Ama en dogru seçim Musa'nin yerine Cihan'i sag kanatta oynatmak. Van Herden daha çok serbest oyuncu, ara paslari yapacak, oyunu yönetecek atesliyecek surpriz golcu tipinde bir futbolcu gibi gözüküyor.

GuVeN
25.01.2010, 15:44
Çok kötü mücadele edilmiş bir ts maçı sonrasında fb karsısında takıma cok guvenmek bence fazla ıyımserce olacaktır.Buna ragmen ts macının camur deryasında oynanması ve takımın buna alıskın olmaması,fb nın eksıklerı ve bızımkılerın hatalarından ders cıkarabılmıs olacakları ıhtımallerı uzerıne takıma az da olsa guvenıyorum bu mac ıcın.Bu tarz maclarda buyuk rakıplerden alınan puanlar,ekstra bonuslardır ve lıgde kalabılme adına en kaymaklı puanlardır..fb macında kendı taraftarına guzel bı acılıs hedıyesı vermek takımın boynunun borcudur..

effenberg
26.01.2010, 10:04
Fenerbahce gercekten cok eksik bir kodro ile geliyor en az bir puan alinmasi gerek bu eksik Fenerden.........

Murad_Kelleci58
26.01.2010, 11:12
Bir Kadroda ben kurayım ; herkes teknik direktör olmuş.. çorbada tuzumuz olsun.. Kim bilir Muhsin Hoca bizden ilham alır.. :)

AKIN VARDAR

ABDURRAHMAN DERELİ YASİN ÇAKMAK LUCIEN AUBEY MURAT SÖZGELMEZ

SULEYMANIE KEITA İBRAHİM DAĞAŞAN

MUSA AYDIN ERMAN KILIÇ

ELRIO VAN HERDEEN

YANNICK KAMANAN

Metal Gear
26.01.2010, 11:17
Bir Kadroda ben kurayım ; herkes teknik direktör olmuş.. çorbada tuzumuz olsun.. Kim bilir Muhsin Hoca bizden ilham alır.. :)

AKIN VARDAR

ABDURRAHMAN DERELİ YASİN ÇAKMAK LUCIEN AUBEY MURAT SÖZGELMEZ

SULEYMANIE KEITA İBRAHİM DAĞAŞAN

MUSA AYDIN ERMAN KILIÇ

ELRIO VAN HERDEEN

YANNICK KAMANAN

Bence Kadir Pekmezci İbrahim'den daha formda.Kadro iyi.

Murad_Kelleci58
26.01.2010, 11:21
Öncelikle haddimiz bilerek oynamamız gerekli.. Onun için defansif yönü ağır basan orta saha, kanatları kaptmak adına Murat Sözgelmezi'in sol bekte kullanılması mantıklı.. Orta saha'da koşacak, alan ve adam savunmasını paylaşımla yapacak mukavemetli olması gerekli.. Ve bu durum defansın daha diri olmasını sağlayacaktır, maçın ileryen dakikalarında.. Hızlı ve ayağa uzun paslar atabilecek Keita, Van Herdeen'in pas yüzdelerinin yüksek olmasıyla hızlı adamlarımzı araya atılan toplarla buluşturmak bu maçın oyun kurgusu olacaktır.. hep beraber izleyip göreceğiz.. Ben teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyorum.. Bu girdaptan mutlaka bir an önce hep berabaer çıkacağız.. Lütfen herkes inansın.. İnanmak başarmanın yarısıdır.. Lütfen tribünlerde sadece izlemeyelim, destek için rakibi boğacak ve hakemin tesir altına alacağımız bir ambiyansı ortaya çıkarmalıyız ki, eksik olan rakibimize beklmediği bir mağlubiyetle İstanbul'a göndermemiz gerekmektedir..
herkese selam ve saygılar..

GokhanTurna
26.01.2010, 11:24
4-4-1-1

Akın

Abdurrahman Yasin Aubey Murat

Musa Cihan Keita Erman(Agbetu)

Van Heerden

Kamanan

Rammstein
26.01.2010, 15:09
Sivas için çok zor maç bir puan alması kardır.

ahbey
26.01.2010, 15:25
Kimse Taider'i ilk 11'e yazmıyor. Cezalı filan mı yoksa kurgularınızda yedekte mi ?

Meraküm
26.01.2010, 15:34
Fener Zor Bir rakip Sonuçta Süper ligin lideri ile oynuyoruz Ne kadar eksikleri olursaolsun Alex gibi oyuncusu var maçı sırtlıyor Trabzon maçındaki gibi defansta hata yaparsak fark yeriz fener trabzon gibide kaçırmaz

Metal Gear
26.01.2010, 22:27
Arkadaşlar Trabzon kendi sahasında her takıma karşı sayısız pozisyona giren bir takım.Umut ve Gökhan zaten attıklarıyla değil atamadıklarıyla gündemde olan futbolcular.Bizim de sayısız pozsiyon vermemiz normal.Yasin,Lucien,Murat ve Apo dörtlüsüyle çok pozsiyon vereceğimizi düşünmüyorum1

A.Turan Korkmaz
26.01.2010, 23:04
Fenerbahçenin bize karşı çıkarabileceği en iyi 11:
Volkan,Gökhan Gönül, Bilica, Deniz( Önder), Vederson, Mehmet Topuz, Özer, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Semih(Guiza) .

Bizm muhtemel 11imiz:
Akın,Abdo.,Yasin,Murat,Faruk(O bi),İ.Dağaşan,Kadir, Keita,Agbetu,Musa(Cihan,Yunus) ,Erman
olacaktır.
İki takımı objektif olarak karşılaştırdığımızda Fenerli oyuncuların bariz üstünlüğü var kabul edelim. Bir kere tamamı hücuma çıkabiliyor ve bir maçta en az birer kez gol pozisyonunda yer alabiliyorlar bekler dahil.5-6 oyuncusu iyi şut atıyor.
Adam markajı pek çare olmayacaktır onlara karşı. İyi bir alan savunması ve hızlı kontratak onları zorlar. Vurkaç taktiği olmalı. Musa hücumda eskisi gibi defans arkasına sarkmalı birkaç kez .Agbetu defans ve kanatlarını koşularıyla hırpalamalı.Erman topu ilerde tutarak takımı rahatlatmalı ve defanslarının ileri çıkmasını engellemeli.Orta beşlinin ortası önemli. Keita acaba burada ilaç olacak mı? Takımın tam direği orası, ya da yumuşak karnı mı diyelim. Onun performansını merak ediyorum. Yapamazsa elrio yerine oynar.İbrahim Dağaşan ve Kadir Bekmezci orta sahada onlara aman vermemeli.Yasin Semihi,Murat da Özeri yiyecektir. Abdurrahman-Musa yakın oynamalı, Agbetu da sol bekimize yardım etmelidir.
Takımımız seri , hızlı , yardımlaşmalı oynar, oyun disiplininden kopmazsa FEnerbahçeyi pes ettirir, buradan en az 1 puan alırız diyorum.

57 Mehmet
26.01.2010, 23:35
Bu maci kazanirsak takimimiza cok büyük bir moral olur takimizin özgüveni gelir ve bundan sonra gelecek maclardada özledigimiz galibiyet serisi yakalaya biliriz ve bu firsati iyi degerlendirmeliyiz.hocamizinda mactan önce takimi iyi motive edecegine saniyorum ben sahsen bu maci alacagimiza cok inaniyorum,bilmiyorum ama icimde öyle bir hirs var INSALLAH bu fener maci bizim icin dönüm maci olur.

Sivasspor-Fenerbahce 2-1

Rammstein
27.01.2010, 16:25
İşimiz Allah'a kalmış, çok zor maç inşallah fark yemeyiz.

58akif34
27.01.2010, 16:27
bu maç malubiyet fakat defansı iyi tutarsak beraberlikde olabilir galip gelirsek piyango bize vurmus bıle derız inşallah piyango bize vurur

ercan58.a
27.01.2010, 16:47
takımın durumu çok kötü hatta berbat-sagolsunlar diyemeyecegim 3 golden aşagı yedikleri yok fener insaf ederde fazla atmaz umarım sonumuz çok çok kötü degişen veya degişecek bir şey görünmüyor,görebilen varmı?
allah yardımcımız olsun takımı bu hale düşürenlerede lanet okuyorum

58sivas58spor58
27.01.2010, 16:51
bursaya 4:0 oozaman fenere de 5 : 0 kaybederiz

Salim58
27.01.2010, 17:21
bugünkü oynadığımız futbolu oynarsak işimiz gerçekten zor.:)

inşallah toparlanırız ve bize yakışan bi skorla sahadan ayrılırız..

bonuce123
27.01.2010, 18:00
Fener Bızı Ezer Gecer Kazanmamız Imkansız 2.Lig Takımı Bıle Bızı Yener Bu Halde Bank Asyada Kumede Kalmaya Oynarız

omer58
27.01.2010, 18:25
geçen senelerde takımın pas yapmadığını sölüyorduk eleştiriyorduk bu sene takım gereksiz geri bölgede hazırlık pası yapıyor gerçi onu da beceremiyor o yüzden goller yiyoruz
dikine baskılı oynayan sürekli koşan takım gitti yerine ruh gibi futbolcular geldi takım ruhu yok biribirleri ile iletişim yok takım ne yaptığını bilmiyo kim ne yapacağını bilimyor
12.hafta dediler geçti ilk yari bi gelse dediler geldi simdide yeniler alışsın diyolar geri sayım basladı tehlike çanları çalıyor
transfer yapıldı en kötü defans mevkii ne bir tane oyuncu alında forvete alınmadı orasıda çık ilginç
bugün bursa maçına bakıyom takımda biraz idare eder olan keitayı t.d değiştiriyor bide kamananı çıkarıyor tamam kamanan etkisiz olabilir ama yeniğiz oyunda forvet olması lazım anlayacağınız t.d yi de çözemedim
süperliğin en kötü futbolunu biz oynuyorz kimse alınmasın bunu sölemek ağrıma gidiyor amane yazıkki böle
allah yardımcımız olsun

ahbey
27.01.2010, 20:29
Geçenlerde söylemiştim tekrarlıyorum..
Birileri Muhsin Hocaya " Bize güzel futbol değil, Puan lazım" diye desin... Güzel futbol diye olmadık yerlerde paslaşmanın ve top kaybetmenin bir mantığı yok...

V1CT0RY
27.01.2010, 21:41
Eğri Oturup Doğru Konuşcaz...

Fenerbahçede 4 Eksik Varmış Felan Hepsi Hikaye.Fenerbahçenın Yedeklerını Bile Süperligde Hangi Takıma Koyarsan Banko Oynar...O Yuzden Eksik Olayı Bıraz Hıkaye...

Takımın Durumu ve Moral Motıvasyonu Ortada...
Eğer Takıma Sihirli Değnek Değmezse Bu Maçta Yeniliriz...
Yok Biraz Ruhsuzluk Azalır Biraz Kimlikli Şekilde Mucadele Edilirse Belkı 1 Puan Kurtarılır...
Ama Durum Bu...

tekdoktirin
27.01.2010, 22:12
ÇIKIN VE ŞU FENER MAÇINI OLIN YETER ARTIK SİZ DE RUH YOKMU SİZ NASIL İNSANSINIZ MAFETTİNİZ BİZİ AYIP GÜNAH YA

okulsuz
27.01.2010, 22:52
Gardaşlar şu feneri yenersek önümüz açılır inşallah

Salim58
28.01.2010, 07:02
soğuk ve ayaz kulaklarına zarar verirse belki yeneriz.:)

calipso
28.01.2010, 09:49
benim bu maçtan bir beklentim yok, içerde oynayacağımız denizlispor,manisa,İBB, gençlerbirliği,kasımpaşa,ankar agücü maçlarıdan 13 puan +çantada keklik ankaraspor dan 3 puan toplam 16 puan, dışardaki diyarbakır,antalya,antep ve eskişehir maçlarından 6 puan alsak toplam 21 eder. 17+21= 38 puan ligde kalırsak kalırız yoksa işimiz zor

mertcan69358
28.01.2010, 10:01
inşallah bu maç dönüş maçımız olur güzel mücadele kanatlar vs vs yerleri ii kullanırsak en kötü 1 puan alırız 3 puan ümidimizde var

erhan 10
28.01.2010, 10:27
Mutlak galibiyet gerekiyor..Kadro şu şekilde olmalı bence;
AKIN,APO,MURAT,YASİN,AUBEY önlerinde;KEİTA,İBRAHİM önlerinde; MUSA(aslında şu an hiç ii diil ama..) solda ERMAN önlerinde ELRİO ileride KAMANAN bu şekilde zorlanmayız.Adamların orta sahada şu an sıkıntıları war orta saha çalışssın tam keitalık bi maç olur diyorum..

Ali Selim
28.01.2010, 10:56
Arkadaşlar fenerbahçe ne zaman eksik kardoyla gelse fark yiyoruz 2 sene önce dedik eksik kardo deviririz bunları uğur boral bı çıktı adam maçın adamı oldu o dönem yedekti halada öle de bizim şu an için rakip asmış yedekmiş onu bırakıp adam akıllı yardımlaşmalı şekilde oynamamız lazım şu defansa bi çözüm bulamadık gitti orta saha ve defans yardımı hiç yok buda rakibin tehlikeli bölgeye gelmesi daha kolay oluyor ileride baskı yok markaj yok bursa maçındada olduğu gibi bu takım gimiyor ısrar etmenin lüzumu yok hala sistem derdinde ALLAH muhafaza bu takım 1. lige düşerse kim bunun hesabını verecek hala bi sistem bulamadık gitti 2-0 mağlup durumda iken forvet özelliği yüksek olan oyuncuyu çıkarıp orta saha ya dönük oyuncu alıyoruz bu nasıl sistem atak atak diyoruz bi bakıyoruz arkada kimse kalmamış eee ben duracağım defansta çok acil bir şekilde önlem almamız lazım artık kaybedilen puanların telafisi yok bunun farkına varmalıyız fb maçı neyse 1 puan alırsak çok iyi ama daha sonra denizli, diyar ve manisa maçlarından kesinlikle 3 er puan çıkarıp biraz rahat nefes almamız lazım RABBİM sonumuzu HAYIRLI eyler inşallah hergece korkulu rüyalardan uyanmaktan bıktım sezon başından bu yana doğru düzgün uyku uyuyamıyorum gerçi tek sivasım düzelsinde açlığada razıyım inşallah 3 puan...

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

SenSetik
28.01.2010, 11:15
sporx şimdi altyazı geçti...Mehmet Yılddız fenr maçındda oynayacak diye :)
bursa, denizli ve ts maçlarında beklediğim gibi galibiyet alamadık....ama bu maçın kaçarı yok ve galip geleceğiz...hiç korkum yok...

Metal Gear
28.01.2010, 11:25
Ben de duymuştum Mehemt'in fenmer maçında oynayabileceğini..

Metal Gear
28.01.2010, 11:45
Gitmiyim şu maçlara yine üzülmiyeyim,saçımı başımı yalmuyayım diyorum ama yine dayanamıyorum.Gidip yine bilet alacağım..Maçtayık!

myyiğido58
28.01.2010, 12:07
sivasspor bursa maçındaki gibi oynarsa kazanması zor görüküyor

joe cole
28.01.2010, 12:32
yuregını ortya koyarsa her futbolcu butun macları kazanırız bne bu mactan umıtlıyım ezıklerın baya bı eksıgı var cunku

Rammstein
28.01.2010, 14:24
yuregını ortya koyarsa her futbolcu butun macları kazanırız bne bu mactan umıtlıyım ezıklerın baya bı eksıgı var cunku

O ezik dediğin takımın mazisi:

17 Lig şampiyonluğu
4 Türkiye Kupası
6 Cumhurbaşkanlığı Kupası
8 Başbakanlık Kupası
2 TFF Süper Kupa
1 Balkan Ulusları Kupası
11 İstanbul Futbol Ligi
2 Cuma Ligi
3 İstanbul Profesyonel Ligi
4 İstanbul Şildi
1 İstanbul kupası
4 Donanma Kupası
1 Spor Toto Kupası
10 Milli Küme
12 TSYD Kupası
2 Atatürk Kupası

Biliyorum beni eleştiri yağmuruna tutacaksınız. Ben Sivas'lı değilimi ve tahmin edeceğiniz üzere Fenerbahçe taraftarıyım. Ancak Sivas'lı çok arkadaşım oldu. Sivas'ın o güzel ve sıcakkanlı insanlarını severim.O yüzden hoş ve sıcak sohbetli forumunuza üye oldum ancak beni istemezsiniz üyeliğimi hemen silerim oda sorun değil. Ayrıyeten Sivasspor'ada bir sempatim var.O yüzden hoş ve sıcak sohbetli forumunuza üye oldum ancak beni istemezsiniz üyeliğimi hemen silerim oda sorun değil. Ancak görüyorum ki maalesef sitede kendini bilmez ne konuştuğunu bilmez kişilerde mecvut. Son olarak inşallah centilmence ve güzel bir mücaedele olur maçı gerçekten hakeden iyi futbol oynayan kazanır.

58sivas58spor58
28.01.2010, 14:51
Hep yanlis tahminler veriyoruz ankette. Yine kaybederiz

Metal Gear
28.01.2010, 14:53
Umudunu kaybeden her şeyini kaybetmiş demektir.Statta yerimizi alarak üzerimize düşeni yapalım,gayrısı futbolcuların işi.Onlar utansın!

ofgurleyuk78
28.01.2010, 15:01
Arkadaşlar bu işler inşallahla maşallahla olmuyor. Nerde geçen seneki Sivasspor. Taraftar aynı taraftar. Sen üç kuruşluk takımları yenemezken koca feneri yeneceğini iddia et. Olacak şey değil. Ama yanılan da ben olmak isterim.

ofgurleyuk78
28.01.2010, 15:06
Burada atıp tutmuşuz ama Skor Tahmin yarışmasında Sivasa galibiyeti tek tük hemşerilerim vermiş.

sivaslikaplan
28.01.2010, 16:15
Arkadaşlar herkese selamlar.Biz bu sivasa gönül vermiş insanlarız.Bu takım toparlanacak.Biraz sabır.Trabzonu şimdiye kadar en çok ve en net skorlarla kim yendi?Bursayı kim yendi?Gs,bjk ve feneri kim dize getirdi?Tabiiki biz.Her takımın olduğu gibi bizim takımında inişleri ve bunun sonunda ciddi çıkışları olacaktır.Yeni transferlere biraz zaman vermeliyiz.Keita,lucien,elrio bana göre çok yetenekliler.İnanın bir kaç hafta sonra mehmet yıldızında bu takıma katılmasıyla peşpeşe seri galibiyetler alacağız.Daha 2.yarı yeni başladı.1 mağlubiyet aldık.Evet bu sene lige ve avrupaya çok kötü başladık.Bunun bir çok sebebi var.Bunları konuşmak anlamsız.Önemli olan tekrar nasıl şahlanacağız.Bu takıma sahip çıkarak...Bakın bu takım bizim her şeyimiz.İyi de olsa kötü de olsa bizim.Eleştiri yok.Destek var.Geçen sene trabzona 3 attık.Adamlar morallerini bozmadı.Bursaya 3 attık onlarda bozmadı.2.ligden şu an bank asya süper lige ne kadar zor çıktıklarını biliyorsunuz.Hocamız türkiyeligini yeni tanıyor,ama çok efendi birisi,fulbolcularımız sivası seven en azından terk etmeyen insanlar ...Haydi onlara sahip çıkalım.trübünü dolduralım.İnanın fenermiş veya başkası fark etmez,havamızı bulduktan sonra vay onların hallerine.......inşallah 2-1 feneri yeneceğiz.

Besyo_cu
28.01.2010, 18:17
Çok rahat galip geleceğimiz bir maç olacak. Bu maçtan o kadar çok ümitliyim ki inşallah hayal kırıklıgına uğramam...

700 kişi içinde Sivasspor'u destekleyen 5 - 6 kişi olacağız bizi mahcup etmezsiniz değilmi ;)

GuVeN
28.01.2010, 18:49
Çok rahat galip geleceğimiz bir maç olacak. Bu maçtan o kadar çok ümitliyim ki inşallah hayal kırıklıgına uğramam...

700 kişi içinde Sivasspor'u destekleyen 5 - 6 kişi olacağız bizi mahcup etmezsiniz değilmi ;)

O kadar da değil.. anti fb lerde yanınızda olurlar:D

Besyo_cu
28.01.2010, 20:27
O kadar da değil.. anti fb lerde yanınızda olurlar:D

Bizi bizden olanlar destekler abi yalancı desteğe ihtiyacımız yok şükür 5 -6 kişide olsak sustururuz gs lileri ;)

sivaslikaplan
28.01.2010, 22:03
Arkadaşlar ben öğretmenim.Sivas dışında görev yapıyorum.Takımımızı sürekli internetten, basından,heryerden takip ediyorum.Arkadaşlar tekrar söylüyorum.Yılmak pes etmek yok.Destek zamanı futbolcularımızla çıktık biz bu yola.Ve onlarla devam edeceğiz.Onları küstürmenin veya demoralize etmenin takıma verdiği zararlar gerçekten büyüktür.Sivasspor ciddi anlamda bir değişikliğe uğradı.Gidenler gelenler....Lütfen hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güvenelim.Bu saatten sonra elimizden başka birşey gelmez.Gs,Fb,Bjk,Ts bunlar çok mu iyi top oynuyor.Bunların kimi kupada yok,kimide ligde nasıl 3 puan alıyor belli değil.Ben iddia ediyorum aldığımız oyuncular gerçekten kaliteli,ama sadece 2-3 maç sonra takım olma bilincine varacağız.Tabiiki defansa 2 tane adam alınsaydı,ilk 7 takım arasında olurduk.Fakat şu manzara bize ligde en üst 12.sıraya çıkabileceğimizi gösteriyor. Olsun bunlar hep tecrübe.Bu seneyi kazasız atlatıp seneye kadromuzu koruyup sağlam 2 defans 1 golcü alırsak avrupa defterine kaldığımız yerden devam ederiz.Fb maçı ile ilgili daha önce yorum yapmıştım.Kusuruma bakmayın gerçekten konunun dışına çıktım herhalde.Ama mesele sivas olunca gözüm birşey görmüyor.Son olarak lütfen arkadaşlar olumsuz yorum yapmayalım.Hep iyi ve güzel şeyler düşünelim.Biliyorsunuzki güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünende hayatından lezzet alır.Bir bardağın yarısı su ile dolu iken lütfen diğer boş tarafa bakmayalım.Bu takım bizim 1-ligden düşmeyeceğiz.2-Yine herkes bizi konuşacak.3-Geçmişteki başarılarımızı daha ileriye götüreceğiz ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ.ÇÜNKÜ BİZ MERTİZ.

Holigann
28.01.2010, 22:15
Fener Bızı Ezer Gecer Kazanmamız Imkansız 2.Lig Takımı Bıle Bızı Yener Bu Halde Bank Asyada Kumede Kalmaya Oynarız

şu mesajın yuzunden senın adına ben utandım,bız boyle bı psıkolojıye gırdıkten sonra bu futbolcular kımın ugruna canını dısıne takacak?sen ben boyle konusursak,onların umrunda olmaz. zaman kendını bırakıp umıtsızlıge kapılma zamanı mı?

şuraya yazıyorum bu hafta sonu bu takım bu bank asya dıyenlerı mahcup edecek,rezıl edecek,o zaman da zafer nagraları atarsınız..alısmıssınız skor taraftarı olmaya.. cogunuz coktan asıl takımlarınıza donmussunuzdur ama bu takıma guvenen herkez burda. ben takımıma guvenııyorum,ınsanlar bıseyler yapabılmek ıcın kafa yoruyorlar calısıyorlar,bızım gıbı oturdukları yerden sallamıyorlar!!! yazık ya böyle taraftar olacaksak hıc bısey haketmıyoruz zaten,neyın sitemını edıyoruz kı bu takıma!!!

asdera58
28.01.2010, 22:23
arkadaşlar biz destek için stadı dolduralım herkes gelsin stada....

Metal Gear
28.01.2010, 22:57
NTV Spor'da Sergen,M.Doğan ve diğerleri Sivas'a hiç şans vermedi.Hatta Sergen Fener'in güle oynaya kazanacağını söyledi.Sivaslı futbolcuları sert bir dille eleştirdi.Savaşmayı unutmuşlar,amaçsılzar gayesizler,ne yaptıkalrını bile bilmiyorlar dedi.
Ya bizi onun bunun dilinden kurtaracaklar ya da ..

A.Turan Korkmaz
28.01.2010, 23:07
Stadın 4 Eylül olduğunu cümle aleme ispatlamalıyız. Misafir tribünde olacak bir grup fenerli ve gdo ( sivasta doğup sonradan genetiği değiştirilmiş organizmalar) nun sesini bastırmalıyız tezahüratımızla. Skor ne olursa olsun 90 dakka destekleyeceğiz, maç kötü bitse de erken terketmeyeceğiz, takımımızı alkılarla göndereceğiz. Ama biliyorum, maç iki ihtimalli. Ya beraberlik olacak Fener elimizden kılpayı kaçaca, ya da maçı biz alacağız. Başka şans yok Allahın izniyle. Fenere patlayacağız.

rsimsek
28.01.2010, 23:30
arkadaşlar tek yenilmeyelim ben 1 puana razıyım.

GuVeN
28.01.2010, 23:31
NTV Spor'da Sergen,M.Doğan ve diğerleri Sivas'a hiç şans vermedi.Hatta Sergen Fener'in güle oynaya kazanacağını söyledi.Sivaslı futbolcuları sert bir dille eleştirdi.Savaşmayı unutmuşlar,amaçsılzar gayesizler,ne yaptıkalrını bile bilmiyorlar dedi.
Ya bizi onun bunun dilinden kurtaracaklar ya da ..

bende izledım, kımse beklemıyo ama o laflar hepsıne patlayacak hafta sonu,buna yurekten ınanıyorum..ıkı haftadır oyle kötü oynuyoruz kı aklı selım herkes sergen gıbı konusur,zaten ben bu maca ınanırken,futbolcuların bızde dahıl herkezı sasırtacagına emın oldugum ıcın guvendıgımı soyluyorum..
hıc bır dayanagım yok ama ıcımdekı hıs nedendır bılmem:) bu macın bızım hanemıze daha yakın oldugunu soyluyor.

erhan 10
28.01.2010, 23:49
Sitemizin anasayfasında yazan söz war ya karanlığın en yoğun olduğu yer güneşin doğmasının hemen öncesidir die..İşte biz karanlığın en yoğun olduğu ve güneşin doğuşunun öncesini yaşıyoruz fb maçı kritik bi maç ama inanıyorum ki taraftar taraftar olup futbolcu futbolcu olursa biz o güneşi parlatacağız...Hepimiz buna inanmak zorundayız!!!

oquzh4n58
29.01.2010, 00:23
2 tane top cevırıp kaleye bıle gıdemıyoz :S takım takımlk dan cıktı malesef bunu duzeltmesı lazm hocanın

GokhanTurna
29.01.2010, 13:29
Ne zaman döncek bu Yiğidolar yoksa mazide efsane olarak mı kalacağız

stutgart58
29.01.2010, 13:49
bence bizim kadro şöyle olacak..
......................petkovic .............................. .

..apo..........m.sözgelmez.... .aubey.........faruk...

.............keita............ .i.dağşan....................

.musa.............elrio....... .............erman..........

................MEHMET YILDIZ (c)......................

ha ama maç sonu nolcak derseniz...kesinlikle yenilecez..kimse kendini kandırmasın...takımda ruh kalmamış..herkes kendine oynuyo....bizim tek şnsımız sahanın kötü olmasıydı eskiden ama maself sahada artık güzel bu yüzden fener top yapabilceği için maçı eksiklerine ragmne çok rahat alıcaktır...fark olmaması tek dileğim....zaten bizim rakibimiz fenr deil biz masniayı denizliyi diyarbakrı yenmemiz lazım

savasaltun58
29.01.2010, 13:54
arkadaşlar bizim takımda musa. erman ,kamananoynarsa hiç şansımız yok yine yener ezik fenev bizi.bu hacadanda bişey olmaz.takım biraz agresif olur bizim oyuncularımız cok pasif oynuyor.

58sivas58spor58
29.01.2010, 14:12
insallah yeneriz .

SenSetik
29.01.2010, 21:02
sporx şimdi altyazı geçti...Mehmet Yılddız fenr maçındda oynayacak diye :)
bursa, denizli ve ts maçlarında beklediğim gibi galibiyet alamadık....ama bu maçın kaçarı yok ve galip geleceğiz...hiç korkum yok...

++++++++++++++++++++++++++++++ +

bütün olumsuz yorumlara rağmen alıntı yaptığım iddaamın arkasındayım :)

oNuR
29.01.2010, 21:07
Yenebileceğimizi düşünmüyorum.Hücum hattında hiç bir etkinliğimiz yok.Defansımız halaa oturmuş değil.Bu şartlar altında galibiyet beklemek kendi açımdan hayaldan başka birşey değil.Umarım yanılırım

SenSetik
29.01.2010, 21:12
Yenebileceğimizi düşünmüyorum.Hücum hattında hiç bir etkinliğimiz yok.Defansımız halaa oturmuş değil.Bu şartlar altında galibiyet beklemek kendi açımdan hayaldan başka birşey değil.Umarım yanılırım

SenSetik Nickli Üyeden Alıntı

Onurcum...........tekrarlıyoru m senin için :)

oNuR
29.01.2010, 21:15
Onurcum...........tekrarlıyoru m senin için :)

Hocam dediğim gibi inşallah yanılan ben olurum ama çok zor :) Üretkenliği olmayan hücum hattımız bu maçtada yine iş yapmayacak gibi.Tekrar söylüyorum inşallah yanılan taraf ben olurum ve bunu gerçekten çok istiyorum :)

tekdoktiri
29.01.2010, 23:15

Metal Gear
30.01.2010, 11:58
Fenerbahçe’ye Sivasspor maçı öncesinde bir kötü haber de İspanyol oyuncusu Güiza’dan geldi.

Cezalı Emre, Christian, Dos Santos ve Lugano’nun ardından İspanyol golcünün de sakatlığı nedeniyle forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Deivid ise dün çalışmalara başladı.

Mehmet Yıldız'da ilk 11'de...

YİGİDOKENTLİ
30.01.2010, 12:50
2_0 bizim olacak goller kanaman ve musadan gelecek kirmizi beyaz şampiyon sivasspor.

karyola
30.01.2010, 14:42
NO COMMENT..3 MAÇTA 10 GOL YEDİK.:mad::mad::mad:

joe cole
30.01.2010, 14:46
keşke güiza oynasaydı ya :D şaka bı tarafa cok mücadele etmemiz gerekiyor hemde cok ancak o turlu alırız bu macı

ysnylmz
30.01.2010, 15:02
muhsin hoca röportajda daum'a göz dağı vermiş ve futbolcular da bunun bilinci altında oynayacaktır.bu maç SİVASIMIZIN inşallah

cilginkayserili
30.01.2010, 15:02
sivasspora fenerbahceye karsi basarilar :)

sevda58
30.01.2010, 15:41
F.Bahçe uçağı inemiyor!
Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Sivas'a inemedi.30/01/10 15:55HTSPOR.COM /

Sivasspor ile oynayacağı maç için Sivas'a haraket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Sivas'a inemedi. Uçak Kayseri'ye yöneldi.

Ancak Kayseri Havalanı'ndaki hava şartlarının da elverişsiz olması sebebiyle Sarı-Lacivertli kafile bu kez rotasına Samsun'a çevirdi. Son gelen haberlere göre uçağın Samsun'a inmesi beklenirken bu kez de kafilenin oradan kara yoluyla Sivas'a nasıl geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Uçağın Samsun'a inmesi yolunda yaklaşık 400 kilometrelik yol herkesi düşündürmeye başladı. Çünkü Sivas'a ulaşmak için sırasıyla Amasya ve Tokat'ı geçmesi gereken Fenerbahçe otobüsünün bu yolların da kapalı olması nedeniyle nasıl bir rota çizeceği de bilinmiyor.

Fenerbahçe kafilesinin hava şartları nedeniyle Svas'a gelememesi ya da çok geç gelmesi durumunda maçın tatil edilebileceği de gelen haberler arasında.

karyola
30.01.2010, 15:43
hükmen yenik sayılırlar evvelden gelselermiş meteoroloji diye bişey var hangi devirde yaşıyoruz..:D:)

sivastatlıbelam
30.01.2010, 18:30
keşke uçakları düşseymiş havadan.

Rammstein
30.01.2010, 18:33
keşke uçakları düşseymiş havadan.

Çok ayıp hiç yakışmadı... Böyle bir şeyin temennisi bile olmaz. Fenerbahçe kulübünü sevmeyebilirsin ancak onun çalışanlarının ( futbolcular, mazemeciler vs.) ne günahı var.

Rammstein
30.01.2010, 18:34
Bende bir Denerbahçe taraftarıyım Sivas'lı değilim ancak Sivas insanlarını sevdiğim ve Sivasspor'a sempati duyduğum için forumunuza üye oldum. Ancak görüyorum ki çok yanılmışım. :(

sivastatlıbelam
30.01.2010, 18:40
bırak kardeşim yaaa.

fenerliysen kendi sitene git.
zaten ne olduysa fener hayranı yöneticilerin salaklıklarından oldu.:mad::mad:

sevmiyorum o kulubü futbolcusunu da sevmiyorum.umrumdada değil.canları cehenneme.

rsimsek
30.01.2010, 18:42
kardeş bir iki kendini bilmez yüzünden ön yargılı olma.sivas halkı sivasspor taraftarı insanı sever.hoşgeldin sitemize

Rammstein
30.01.2010, 18:43
kardeş bir iki kendini bilmez yüzünden ön yargılı olma.sivas halkı sivasspor taraftarı insanı sever.hoşgeldin sitemize

Hoşbulduk, böyle düşündüğünüz için teşekkür ederim...

sivastatlıbelam
30.01.2010, 21:34
bu mçı alacAZ BAşka yolu yok.

defansif bir kadroyla çıkmamız lazım.

sivaslitaner58
30.01.2010, 21:35
suan 1 kere yendik onlari 1 puana bile raziyim yarin

sivastatlıbelam
30.01.2010, 21:35
çift forvet çıkmaloıyız ama aynı zamanda defansif bir kadro olmalı.

50sekiz
30.01.2010, 21:36
Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve beraberindeki dernek üyeleri, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Christoph Daum ve takım kaptanı Alex De Souza'ya çiçek verdi. Teknik heyet ve futbolcular, kamp yapacakları otele girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bu arada, otel önünde toplanan bir grup Sivassporlu taraftar da, takımları lehine tezahürat yaptı.

Öte yandan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve basın sözcüsü Fikret Ünsal ile kulübün bazı yöneticilerinin de Fenerbahçe kafilesinin kamp yaptığı otele geldiği görüldü.

30 Ocak 2010, Cumartesi

sivastatlıbelam
30.01.2010, 21:37
kesinlikle 1 puan bile yeterli olacaktır moral açısından ama işimiz çok zor görünüyo.

dün bir programda bir sunucu sivasın kötü gidişinin nedenini açıklıyo:ara paslarla hep göbekten yediğimiz goller.

yani iyi kapanamıyoruz.ve takım sahaya iyi dağılmıyor.

sivastatlıbelam
30.01.2010, 21:40
..............akın...........

abrurrahman murat aubey hayrettin

agbetu i.dağaşan keita erman

................nabil......... .

.....mehmet yıldız.......

sistem 4-4-1-1

maçın gidişatına göre kamanan elrio ve harun oyuna alınmalı.

tuffi5819
30.01.2010, 21:46
bu ne lan burda kimse inanamiyo yenecemize hemen takimi sattiniz yok ben bes yeriz 3 yerizz
inanmiyosanizz guvenmiyosaniz desteklemeyin yensede yenilsede bu sevda bitmezzzzzzzzzz
ama bu maci soke soke alacazzzzzzzzzzzz destek olsun yeterkiiiiiiiiiiii

sivastatlıbelam
30.01.2010, 21:49
hep destejk tam destek ...

aslında fener çok demoralize bir takım.inatçı bir takım değil.

2-0 yapabilirsek ilk yarı bu maçı kazanırız .çok zor değil bence.yalnız tüm oyuncular inanmalılar.