Orijinalini görmek için tıklayınız : FORMALARA SIRT REKLAMI

havacı_58
26.01.2010, 09:35
değerli yiğidolar neden bizim takımın formasında sırt reklamı yok hiçmi reklam verecek işadamımız yok takıma bu günlerde destek lazım.geçen sezon bu sırt rekalmı uygulamsı olsa herkes atlardı reklam vermek için düşenin dostu olmaz derler ama sivassporun dostu herdaim olmalı.bi sürü 2.lig takımlarında bile sırt reklamı varken neden bizde yok o kadarmı aciziz biz.acil olarak bi sırt reklamı verecek yiğidoo lazımm...

ysnylmz
26.01.2010, 10:54
sivasspor şampiyonluk yarışında dostu olmadı ki zor günlerinde olsun geçen yıl anadolu dost takımlar dedik sırtımızdan vurdu..!

ShabbatShalom
26.01.2010, 10:58
Sırt reklamı olsa ne olacak? yine giden para yönetimin cebe değilmi? Bu güne kadar yaptığımız başarıların parası nerede? 100 bin için kaç transfer yapılamadı? 2 sezondur üst sıralardaydık o paralar nerede? şampiyonlar ligi için verilen paralar nerede? şimdiye kadar olan reklam gelirleri nerede? geçen sene giden ama yerleri dolduralamayacak transferlerin paraları nerede? şimdi neden biz beleş futbolcu bulmak için bu hallere düştük? ellerinde para yokmuydu hiç? nerede o paralar? Paramız Yokmuş... Cebindeki Para Ne Yönetim? Yiyicisi Çok Bu Takımın. O kadar Reklam Ne işe Yaramışta Sırt Reklamı Bişey Sağlayacak Bu takıma? O sırt Reklamı Formanın CafCafı Olur Tek.

kakikli
26.01.2010, 11:06
biz destek görmedik, beklemeninde gereği yok..
en iyi reklam "sivas gıda bankası" "hayat ağacı derneği"...

effenberg
26.01.2010, 11:17
Külüpler bir Ticaret sirketi gibi yönetildigine göre reklam alinsa hicde fena olmaz ne kazanilsa faydalidir külüp icin.
Ya bize sirt reklami vermek isteyen yok ya da Külüp ihtiyac duyumuyor.????

58_babacan_58
26.01.2010, 11:28
HER İŞİMİZİ HALLETİK SIRT REKLAMI KALDI,BİZ ÖNCE ŞU DÜŞME POTASINDAN KURTULALIMDA VARSIN REKLAM OLMASIN......

muratugur58
26.01.2010, 11:31
bu takımı bu halde idare denler gerçekten elleri öpülesi insanlar.elalemin formasında yer yok .bizde zoraki bir reklam var .ondan sonra transfer yapılmadı diye isyan ediyoruz.bu ayıp sivaslıyım demeye utanan kale kilitlerin sayibine kapak olur .sen o serveti nasıl yaptın çık dürüsce açıkla herkez bilsin.sivaslılıgından servetim gitmesin diye utanıyorsan sen sivaslı olamazsın.

yener_sahin
26.01.2010, 12:25
HER İŞİMİZİ HALLETİK SIRT REKLAMI KALDI,BİZ ÖNCE ŞU DÜŞME POTASINDAN KURTULALIMDA VARSIN REKLAM OLMASIN......

kardeşim sen her işini hallettin de bir sivasspor lamı ilgileniyorsun.Bu nasıl bir mantıktır.Bu iş için senin klubünden aylık para alan yöneticilerin var.

Ama bu duruma ben sıcak bakmıyorum.Zaten forma tasarımlarımız çok basit birde o reklamı alırsak iyice berbat bir forma olur,gelir için başka yollar aranmalı.O reklamdan gelecek para storeden de gelir ama sağolsun yöneticilerimiz hala uykuda...

alix_özdemir
26.01.2010, 12:29
Konu sırt reklamı ama konuşulnlar alakasız. Süper ligde sırt reklamı olmayan tek takımız. Takım saha çıkarken sahipsizlik hissi doğdu içime. Övündüğümüz 7 Milyondan reklam bir kişi bulamamak çok üzüntü verici. Olaya bu yönden ve maddi yönden baksak daha iyi olur bence. Başka kulüpler bir kelimelik yazıda trilyonlar alırken biz neden almayalım...

yener_sahin
26.01.2010, 13:35
Bursaspor gibi uludağ gazoz reklamı alacaklarsa hiç almasınlar :) taraftar storeden ürün almakda zorlanıyoruz bu yüzden diyor...

V1CT0RY
26.01.2010, 13:43
Başkan Bundan 4 Ay Önce Katıldıgı Bı Tv Programında Hiç Bir Teklif Yok.Cüzi Bi Rakama O Kısmı Kiralayabiliriz.Hatta Maç Basına Bile Anlaşabiliriz Demişti..
Ama Sivasın Büyük ve Zengin İnsanları Nedense Hem Ticaret Hem Ziyaret Olan Bu Fırsatı Değerlendirmiyor...
Bende Başkanın Yerinde Olsam Sivasta Faaliyet Gösteren Bi Kaç Yardım Derneğinin Reklamını Yaparım Boş Kalmaktansa....Mesela Hayat Ağacı Derneği vs...
Bunu Gören Zenginlerde Utanır Belki... :mad:

münihliyigido58
26.01.2010, 14:21
formamiz kutsaldir, reklam panosuna dönüstürülmesin

SiVaSLı MeRT 58
26.01.2010, 14:49
BOOOOOOŞVEEEER GİTSİİİİİN YEMİŞİM ONLARIN VERECEĞİ SIRT REKLAMINI
PEEEEEEH

oquzh4n58
26.01.2010, 15:06

adam dogru dıyo katılıyom babacan sana vermezlerse reklam yapmazlarsa yapmasnLar futbolumuzu degıstırmez bızım o sırt reklamı

muhsin koçak
26.01.2010, 15:09
Sırt reklamı olsa ne olacak? yine giden para yönetimin cebe değilmi? Bu güne kadar yaptığımız başarıların parası nerede? 100 bin için kaç transfer yapılamadı? 2 sezondur üst sıralardaydık o paralar nerede? şampiyonlar ligi için verilen paralar nerede? şimdiye kadar olan reklam gelirleri nerede? geçen sene giden ama yerleri dolduralamayacak transferlerin paraları nerede? şimdi neden biz beleş futbolcu bulmak için bu hallere düştük? ellerinde para yokmuydu hiç? nerede o paralar? Paramız Yokmuş... Cebindeki Para Ne Yönetim? Yiyicisi Çok Bu Takımın. O kadar Reklam Ne işe Yaramışta Sırt Reklamı Bişey Sağlayacak Bu takıma? O sırt Reklamı Formanın CafCafı Olur Tek.

Bildiğin bir şey varsa bizlerle paylaşmanı bekliyoruz,zira çok ağır ithamlarda bulunmuşsun.:confused:

havacı_58
27.01.2010, 09:35
ya arkadaşlar başlıkla yorumlarınız çok alakasız mevzular.sonra bizim yönetim kadar güvenilir bi yönetim yok bunu bilin arkadaşında dediği gibi bildiğiniz bişey varsa söyleyin bizde bilelim

mehmetçakar58
27.01.2010, 19:05
bu takımı bu halde idare denler gerçekten elleri öpülesi insanlar.elalemin formasında yer yok .bizde zoraki bir reklam var .ondan sonra transfer yapılmadı diye isyan ediyoruz.bu ayıp sivaslıyım demeye utanan kale kilitlerin sayibine kapak olur .sen o serveti nasıl yaptın çık dürüsce açıkla herkez bilsin.sivaslılıgından servetim gitmesin diye utanıyorsan sen sivaslı olamazsın.

harbiden de kale kilitlerinin sahibine yazıklar olsun