Orijinalini görmek için tıklayınız : KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?

SivasSpor.Com
26.01.2010, 11:27
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasposta.jpg

Taktiksel hata mı?
Tekniksel hata mı?
Anlamış değilim.
Sivasspor’un kadrosuna bakıyorum.
Tunus’lu Nabil oyunda.
Maça bakıyorum.
Oyundan çıkana kadar sahada yok.
Hazır değilse niye ilk 11’de.
Hazırsa neden yedek kulübesinde.
Bunu anlamış değilim.
Trabzonspor maça yağmurla birlikte başlıyor.
Kalemize Akın akın geliyor.
Allahtan Kalede Akın olduğundan bu akınlar sönük kalıyor.
20. dakikaya kadar cepheyi Akı savunuyor.
Sivasspor cephesi savunmanın solunda gedikler verince golde buradan geliyor.
Arkasından aynı mevkii de büyük bir hata yapıyoruz.
Penaltı ve ikinci gol geliyor.
Kaleci Akın çamurlar içinde sağa atlıyor. Sola atlıyor.
Defansın forması tertemiz.
Sahadan formasını ağır sahada hiç kirletmeden çıkanlarda var.
Allahtan sahanın atom karıncası Erman Kılıç var.
Topu alıyor. Taşıyor. Trabzon kalesine bırakıp geri dönüyor.
Bu gol ilk yarı için biraz bizi heyecanlandırıyor.
Bu golle bir ara Trabzon’u ikinci yarıda yakalarız. Diyoruz.
Yanılıyoruz.
İkinci yarıda 10 dakika biraz başa baş oynuyoruz.
Bizimkiler hala kayıp.
Saha ağırmış. Yabancılar hazır değilmiş.
Kalemizde yine defans hatasıyla 3. golü görüyoruz.
Bildik hatalar. Buna da yabancı değiliz.
Artık hiç biri mazeret kabul edilemez.
Şunu hafızlarımıza yazalım.
Süper ligde İkinci yarı başladı.
Ve sadece 15 maç kaldı.
Hiç oynamıyorsak bile en az kaleci Akın kadar
Veya Erman Kılıç kadar ,
Hatta o kadar da oynamıyorsak en az yeni transfer El Rio kadar oynayalım.

YETER…

Haydi…Arkadaşlar bizi şaşırtmaya var mısınız?

58_babacan_58
26.01.2010, 11:30
ALDIĞINIZ PARANIN ,YEDİĞİNİZ EKMEĞİN,ONURUNUZ ŞEREFİNİZ,HAYSİYETİNİZ İÇİN ARTIK OYNAYIN KAZANIN ŞU MAÇLARI GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLA GİRDİK ARTIK........

izmirligardaş58
26.01.2010, 11:59
kardeşim forvet olmadan bu iş olmaz forvet olmadan bu iş olmaz rakibin defan oyuncusu giray bile 4 gol pozisyonuna girmiş egemen defansından gelmiş gol arıyor cale yine öle biz ise durum 2-1 ken bir forvet daha sokamıoruz çünki yok kamananı çıkartıoruz tmm ii olduda yerine kadir ne alaka kaç maç kurtarmış kadir şöyle söyleyeyim çok koşan fırlama bir veya iki forvetimiz olsaydı o maçta veya gelecek maçlarda kesin ve kesin söylüyorum rakip korner kullanmaya bile en fazla 4 adamla gelirdi ogün utanmasa trabzon kalecisi bile gelecekti kornerden topu yakalayan akın kamanana top atacak kamanan aman be kardeş atma kim koşacak edasında arkadaşlar biraz doğru dürüst olalım ve gerçekten sezon bitimine kadar biz kamanandan verim alamayız ilginç bişey daha bu yeni kadro düzeni aslında tam kamanın şov yaparak geldiği takımlardaki oyun sistemi hep arapas özellikli oyuncular var ama adam isteksz bir forvet ortasaha önüne kadar gelip çalım atamaz öyle bi lüksü yok çalım attı diyelim ilerde forvet kalmadı topu kime atacak ya işte bizim zita yerine kamananı gönderip forvet almalıyız agbetu onu hiç konuşmaya gerek yok hakkını helal etsin adam defansına bile yardım edio daha ne diyeyim

dadaşlar
26.01.2010, 11:59
Haklı dogru diyor ne yazzıkkı bu böyle giderse hiç yi olmaz

yasin2452
26.01.2010, 12:04
sivasta bir güvensizlik var futbolcularda hiç mücadele yok hiç kimse koşmuyo teknik direktörün bu durumu göz önünde bulundurması lazım

tugrulist
26.01.2010, 12:09
sivas top oynamıyor,sadece topu rakipten almaya çalışıyor,gol atmaya çalışmıyor, en kötü gelecek sene ertuğral gönderilmeli

Metal Gear
26.01.2010, 12:48
Valla bu yıl gerçekten zehir oldu bana.Artık yeter!Oynamıyorsanız çıkın ben oynarım beleşe..

calipso
26.01.2010, 13:23
ermanı maçın adamı gibi göstermek ne kadar doğru tartışılır bence:confused:
kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum iyi niyetiyle mücadele ediyorlar, taktikte de problem yok, tek sorun sahada bir stoper ve bir forvetin olmayışıydı.

top çıkarabilecek bir stoper ve sırtı dönük oynayabilecek bir forvet tek derdimiz bu

SiVaSLı MeRT 58
26.01.2010, 13:27
GERÇEKTEN HARİKA Bİ YAZI YAZMIŞ ÇOK DA DOĞRU Bİ YAZI YAZMIŞ ERMAN VE AKIN KADAR OYNAYIN KAZMALAR MUHSİN HOCA HALA TÜRKİYENİN FUTBOLUNA ALIŞAMAMIŞ İŞİMİZ MUHSİN HOCA İLE BİRAZ ZOR,,,
İSTER BANA KATILIN İSTER KATILMAYIN KATILANLAR BANA TEŞEKKÜR ETSİN

sametkarayün
26.01.2010, 13:29
Sol Oynucak Bi futbolcu Ve Forvet Lazım Bize Hayrettinle Ferhatla Olmaz

konartr58
26.01.2010, 13:38
birinci gerçek şu takım içerisinde hala bülentin eli var.bülent kendini aştıracak bir oyuna izin vermez.Bunu unutmayalım.İçeride malzemecisinden masörüne bülente bilgi aşırıldığı bir ortamda oyuncular elbette tedirgin olacaklar.Çünkü bazı oyuncuların ipi hala bülentin elinde.
ey yönetim bülente ne kadar güvenipde sivassporun boynuna nasıl ip takdırdığınızı gördünüz mü?
ben hocaya teşekkür ediyorum.Evet Türkiye futbolcularını tanımadı.Sivas iklimine uygun futbolcularıda bulamadı.Ama sağolsun içtenliğ ve iyi niyeti ile çalışıyor.ilerleyen süreçde takımın ligde kalması için gerekli sonuçları alacaktır.endişem de yoktur.
Ama önce yönetim kendine çeki düzen vermelidir.Halkın taraftarın içerisine girmeli.yeniden güven kazanıcı çalışamalarda bulunmalıdır.Başkan artık protokolu bırakmalı tirbünde seyircinin arasına karışmalıdır.
ayrıca her maçta bir futbolcunun kartpostal resmi ve futbolcu ile ilgili bilgileri içeren kartpostallar biletler ile verilmelidir.Bu yeniden bir sıcaklık sağlayacaktır.

rsimsek
26.01.2010, 13:46
takımın üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş.nerde hata var.cevap heryerde defans yok,forvet yok orta sha yok,bir iki oyuncu kendi gçlerince çırpınıyor.yeter artık sabr taşımız çatladı.2.devre dedik geldi çattı aynı hatalar devam ediyor.

yigido yakup
26.01.2010, 13:47
neden i muhsin ertugral.
ligde 10. haftasi dolmus hala bu ligdeki takimlari,sahalari,kendi oyuncularini rakip oyunculari taniyamamis.birde böyle bir rakibe karsi fantezi fulbolda bile cikilmayacak kadroyla cikmaktir.
rakip takimdan giray biraz sansli olsaydi pazar günü hattrick yapacakti bu kadar kisa boylu rakibe basamayan kadrodan fazlasini beklemek hayal olurdu.insallah hoca gelecek maclarda maclari kfasinda oynar ilk20-25. dakikada oyuncu degistirmez.
bülent uygun gideli 4 ay oldu ve hala bülent uygun knusuyoruz cok komik durumdayiz.

V1CT0RY
26.01.2010, 13:56
2 Nedeni Var...

Forvette Top Tutup Rahatlatacak Bir Santraforumuz Yok.Rakipten Gelen Top Direk Defansla Karşılaşıyor Defans Aşırı Mücadele Sonucu Çabuk Deforme Oluyor...

İkinci Neden Sol Kulvar Yol Geçen Hanı Gibi..Önde Nabil Daha Tam Hazır Değil.Agbetuyla Başlamadıgı Icın de Sol Kulvar Foss..Arkadada Hayrettin ve Faruk Yok Ferhat Daha Toy Büyük Maçlarda Kazanılmaz Kaybedilir Bu enç Futbolcu...

1 Tane Ayağında Top Tutan Santrafor ve Sağlam bi Sol Bek Lazım....

Sivaslibey
26.01.2010, 14:01
Konusmak kolaydir. Benim trabzon maçindan ümidim yoktu, hatta Bursa ve Fener maçida çok kolay geçmiyecek bizim açimizdan. Bu takima 2-3 hafta vermek lazim. Zaten bizim bu sene oturmus bir kadromuz yoktu. Üstüne son anda bir çok yabancida katinca hal böyle iken durum ortada.

Ayrica Trabzon tarihinin en iyi maçini çikardi bize karsi, o ayri bir sanssizlik bizim için.

Ha Fener maçindan sonra takimda bir düzelme sinyali olmazsa o zaman gerçekten düsündürücü olacak, lig sonuna kadar büyük bir sanci olacak.

Ama ben inaniyorum takimima, bu takim 3-5 hafta sonra kendine bahsettirecek ve iyi bir yere gelecegiz.

Sadece Muhsin hoca biraz passif geliyor bana oyunculari ikna etme kabiliyetinde. Biraz daha ikaz etmeli oyunculari.

cansivasli
26.01.2010, 14:50
dogru arkadaslar kamanan mehmet yildiz varken kamanandi, mehmetin yokluguunda oda varken yok oluyor.Calim atma kabiliyeti yok ama sutlari var.Gerci suda bi gercek ileriyi besleyecek adam yok bi ermanimiz var ama oda bencil insallah tez zammanda kendimize geliriz yoksa kendimizi 1.ligde buluruz..

TracyMcGrady58
26.01.2010, 14:53
Yenilerle ilk macimiz olmasi ve takimin birbirine uyum saglamamasina bagliyorum kolay teslim olmamizi. Ilerleyen haftalarda mutlaka düzelecek. Ama buda bir gercek bundan sonraki maclarda futbolcularimiz yüzde yüzün üzerinde performans göstermeli. Herkes forma icin oynamali bundan sonra.

shang
26.01.2010, 14:59
mustafa abininde sabrını taşırmışlar çok haklıda bizim oyuncuların arası o kadar fazlaki 2 oyuncumuz arasında bi maç daha yapılır yardımlaşma yok pasta yapamıyoruz zaten ve yıllardır süren sol kanat afet bölgesi bugun duzelır şu gun duzelır derken kaldı harbidende 15 maç kazanacağımız maçlar tabiki olacaktır ama kazanmanında yetmeyeceği maçlar kazanmak istemiyoruz bu takıma bu camiaya yazık olur çok üzülürüz...

muhsin koçak
26.01.2010, 15:04
Bu kadar teslim olmamızın bir çok nedeni var ama çoğu hocadan kaynaklanıyor.İbrahim DAĞAŞAN haricinde topa basan yokki orta sahada,garibim o da ne yapsın nereye koşacağını şaşırmış.Hala İbrahim'e kötü söz söyleyenler var ya onlara ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir takımın orta sahası olmassa forvette kötü görünür,defansıda.Hocanın buna biran önce çözüm üretmesi gerekiyor.Bakın görün o zaman defansımızda iyi olacak forvetlerimizde iş yapmaya başlayacaklar.

münihli_58
26.01.2010, 16:36
Mustafa Ates abimizin Yazisini Hürriyet, Milliyet, Sabah'a falan koyunsana. Adam meshur olur böyle gercekleri yazsa:P
insallllllah bu son olur demicem yoksa hep ayni kaliyo
onun icin ben bu takima diyecek seyler bulamiyorum
YETERRRRR

giants
26.01.2010, 16:44
Tamda bulmussunuz macin adamini sayin ates maci tekrar izlemenizi tavsiye ederim macin adami dediginiz Erman oyundfa kaldigi süre icinde ayagina gelen 100 topun 4 tanesini kullandi.kaybettigi 96 top bize gollük pozisyon olarak geri döndü. birtane rakip oyuncusunun önünü kapatmadi pres yapmadi bir tane top kapmadi. sahada kaldigi süre icinde en iyi yaptigi sey oda tesadüf o vurdugu topun kaleye girmesi oldu.ayrica takim olarak iyi degildik. Bence Kötünün en Kötüsü Erman ve Ibrahimdi ..

karen
26.01.2010, 18:50
Valla bu yıl gerçekten zehir oldu bana.Artık yeter!Oynamıyorsanız çıkın ben oynarım beleşe..

hay azina salik kardes al bendende o kadar.gerci sivasli olan hayrettin sahada yürüyerek dolanirsa.yabancilar ne yapsin.bu takima taze kan lazim,ama bu kan teknik hocayla olur,adam malup olmusuz daha trabzonsporu övüyor,bu seneye kadar trabzonun bize ne üstünlüyü vardiki,baska takimlara övgü yadiracana kendi takimini düzelt hoca böle calismak olmaz,takim daha üc pas yapamiyo oyuncularin biri samda biri halepte,allahtan erman varda cocuk bisey yapamasada saldiriyo,yerinde ronaldoda olsa aynisini yapar zaten,tekniktrektörde zaten allaha emanet,nasrettin hoca gibi göle bi maya caldik tutarsa tutar,tutmazsa zaten göl ayni göl,sivasli keriz deyil,yönetimdeki efendiler,ya bu takimin basina adam gibi bi tekniktrektör getirin yada brakin takim kendisi calissin,kafalarina göre takilsinlar böle giderse,zaten küme düseriz bu teknik adamla,tekniktrektörede bisey demiyorum,onu oraya getirende suc,bide takim sözcümüz var fikret ünsal efendi,mac oynamadan takimi malup duruma sokuyo,süprüz yapmaya gidecekmisiz trabzona,trabzon kac mac bizi yenmiste süprüz yapacakmis acaba,bence süprüz trabzonun sivasi yenmesiydi,fikret ünsalada söylüyorum,bisey bilmiyosan mactan önce yorum yapma kardeysim,takimin güvenini kazanmasini sagla süprüz yapmaya deil kazanmaya gidiyoruz de,bu takimin basinda ben olsam.ilk deyistircem kisilerden biriside sen olursun fikret ünsal,trabzon yorumundan sonra,SAYGILAR KIMSE KIZMASIN BANA ARKADASLAR AMA DOGRUSU BU

eyuphulagu
26.01.2010, 19:11
Giant a sonuna kadar katılıyorum..Ben de şunu ilave edeyim;1- Gelen yeni transferlerden sadece Keita geldiği takımda ve son 5 yılda sürekli oynamış;diğerleri ,Taider son 3 yılda düşüşe geçmiş;yedek kalınca Yunanistan'ın skoda takımının yolunu tutmuş..Bu takımdan da 2-2.5 ay önce ayrılmış;açıkcası idman eksikliği çok fazla..1 ay içinde iy çalışırsa hazır olacak..Elrio Premier ligde bu yıl hep yedek kalmış sadece 2*3 defa o da kupa da forma giymiş;Maç eksikliği çok fazla artı topla fazla oynadığı için zaman zaman da sakatlık yaşayan bir oyuncuymuş;idman eksikliği yok ama maç eksikliği çok fazla o da 3-4 maç sonra ancak kendine gelecek gibi...Gelelim Lucien'e:Bu oyuncu bize piyangodan çıkan bir oyuncu..Hoca da bunu tv58 de açıkca söyledi;Lucien listemizde değildi;son anda kadromuza dahil ettik dedi..Bu oyuncu da 2001-2007 arasında Toulese da 154 maç oynayıp sürekli ilk 11 oynamış ayrıca Fransa ümit milli takımının da sürekli kadrosunda yer alan bir oyuncuyumuş;Fransa ümit milli takımıyla 2006 da Avrupa Ümitler Şampiyonası Finallerinde bütün maçlarda ilk 11 oynamış bir oyuncu..2007 den sonra Bir ara Premier lige;Porsmouth a kiralık gidip 6 ay orada misafir olup sonra ülkesine gei dönmüş..2 yıldırda Rennes takımında oynamış ama burada da sürekli yedek kalmış;Lucien Trabzonspor maçında hepimizi şaşırttı;çünkü çok ağır ve kilolu gözüktü...Bu kiloyla 11 de yer alması çok zor...Takımın başarısızlığında en büyük neden bana göre takımda oyuncular arasında uyum sorunu ve gelen oyuncuların iyi ve kariyerli oyuncu olmalarına rağmen;hazır oyuncu olmamaları..umarım hoca bu oyuncuları bir an önce hazırlar ve takıma uyumlarını sağlar..

58_sivas_1987
26.01.2010, 19:45
erman kılıç sol kanatta oynuyor ama defansa hiç yardım etmiyor o yüzden sol kanattan çok pozisyon veriyoruz

ready
26.01.2010, 19:48
takımda kardeşlik sıfır erman desen bencil oynuyor hep ben diyor

eyuphulagu
26.01.2010, 20:28
Söylediklerine aynen katılıyorum;bu takıma iyi bir lider lazım...Lider olmayınca oyuncularda çok fazla motivasyon eksikliği oluyor;bu takım lideri Hayerttin kesinlikle olamaz...M. yıldız varken kimse konuşamıyordu;o olmayınca herkes horoz oldu...

A.Turan Korkmaz
26.01.2010, 21:11
1)Bu zorlu saha şartlarına uygun oyuncu tercihleri şart artık. Yani koşan, rakibe basan, nisbeten daha formda oyuncular kimlerse onlarla maça başlayacaz. Şu an itibariyle Akın, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Erman, İ.Dağaşan ve Kadir bu takımın ilk 11inde mutlaka olmalı .
2) Sistem değişmeli. 4-2-3-1 de iki ön libero koşup rakip kovalarken ilerdeki üçlü hiç pres yapmıyor. Sol açık , sağ açık topu kaptırınca bırakıyor. O top da defansımıza gelip bir çalımla kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Orta saha parçalı değil bütün halinde savaşmalı.
Deplasman maçlarında 4-5-1 oynayalım Ermanla Kamanan değişmeli( birer devre) ilerde tek oynasınlar.Orta beşli topu bizim ayağımızda tutmalı. Presse pres, paslaşma ise paslaşma.
İçerdeki maçlardaysa 4-4-1-1 oynayalım. İlerde Erman ve Kamanan birlikte Erman daha geride oynamalı. Yine ortadörtlü takım savunmasına daha çok bakmalı. Önce gol yemeyelim. Takım savunmamız önemli.
Şu anki sistemde kim ne oynadığını bilmiyor, oyunundan keyif almıyor, birbiriyle tartışıyor. Son maçta Abdurrahmanla Musa anlaşamadılar tüm maç, bir de bağrıştılar birbirlerine.
Topa sert, çok koşan,istekli, nefes nefese bir takım istiyorum.15 maç kaldı. Koşmayan oynamasın kardeşim, oynatılmasın.
Takım liderliğine gelince , Mehmet gelene dek bölgelerde liderlik olabilir. Savunmanın lideri Murat, orta sahanın Kadir, hücumun Erman gibi.
3) Şuoyuncu sol ayaklı, sol kanat vs. saplantılarını da bırakalım. Gerekirse sol bekte mesela Kadir bekmezci oynasın . Ümit Özat da sağ ayaklıydı ama iyi bir solbek oldu. GS de Kewell nasıl savunmacı olmuştu hatırlayın.
4) Artık son 15 maç kıran kırana vuruşa vuruşa geçecek. Bizden kötüsü yok. Denizlisporun verdiği mücadele bile bizden iyi. Kendimize gelip en az Denizlisporlular gibi özveri gösterelim.

Besyo_cu
26.01.2010, 21:18
Ateş amca yine kendisine yakışır şekilde maçı yorumlamış. Bişeylerın olması gerekıyor hemde HEMEN !