Orijinalini görmek için tıklayınız : Takimin Düzelmesi Icin Ne Yapilmasi Lazim?

kiNgSiZe58
28.01.2010, 16:16
Evet arkadaslar basliktada yazdigi gibi sizce bu takimin düzelmesi icin ne yapilmasi gerekiyor? Malum Transfer Arasi gecti artik transfer yapilmaz. O Yüzden sadece mevcut oyunlarla taktiksel düsüncelerinizi yazin.

karahisarli
28.01.2010, 16:32
ümit özatin takimin basina gecmesi lazim yani hocanin degismesi gerekir

mucahitbaba58
28.01.2010, 16:35
ümit özatin takimin basina gecmesi lazim yani hocanin degismesi gerekir

hayirdir umit ozat akraban galiba umit ozat sivasa gelmez bunu kendi demisti ve sonrasinda ankaraya geldi!
arti hoca degismekle bisey degismez
saglam nonda gibi fovet lazim

noname87
28.01.2010, 16:37
Katılıyorum nonda gibi bir adam lazım ama çift forvet oynamalıyız gol atmak için defans sürekli öne geliyor ama forvet olmadığı için topu ilerde tutamıyoruz sonra gol yiyoruz çift forvet oynasak hem daha az gol yiyecez hem de gol atacaz

58_babacan_58
28.01.2010, 16:43
nondanın sözleşmesini tek taraflı feshetti gs.ve şuan da nondanın bir kubülü yok galiba bildiğim kadarıyla.....

yigidomustafa58
28.01.2010, 16:53
Nonda'yı almaya gücümüzün yeteceğini zannetmiyorum ama bizim takımda şu anda o kadar gereksiz futbolcular varki gönderilmesi gerekir bence...

ercan58.a
28.01.2010, 16:53
bence takımın düzelmesi için bülentin artıklarının hepsinin kovulması lazım

Sivaslibey
28.01.2010, 17:00
- Fikret ünsal gitmeli
- Yasin hiç oynamamali bu sene ne olursa olsun.
- Kamanan kesinlikle oynamamali eger tek oynayacaksa.
- Yetenekli gençlere sans verilmeli (Ferhat, Harun, Rahman, Yunus...)
- Musa ortaya ruhunu koymali.
- Artik Murat Sözgelmez her maçta oynamali.
- Takimin iskeletiyle sürekli oynanmamali Defansin ortasinda Sedat ve Murat olmali her zaman sakat olmadikça.
- Takima taraftar destegi yok veya çok az gerçi bu yeni degil.

yasin2452
28.01.2010, 17:15
oyuncularda bi sorun yok sadece hocanın taktiği saçma oyun taktiğini değiştirmesi gerek eğer değiştirmezse gitsin

karahisarli
28.01.2010, 19:11
hayirdir umit ozat akraban galiba umit ozat sivasa gelmez bunu kendi demisti ve sonrasinda ankaraya geldi!
arti hoca degismekle bisey degismez
saglam nonda gibi fovet lazim

ümit akrabam degil o hemserim ayrica baskanin bir lafi vardi ümiti bülent uygunun kontrolünde takimin basina getirmeyi düsünüyorum diye bizim malum hoca nin oynattigi sistemden hic bisey anlamadim kendiside anlayamadigi icin oyunu okuyamiyor üstelik oyuncular hantallasmaya basladi cok yavas

AYDIN1985
28.01.2010, 19:35
Ermani egoistliginden vazgecirilmesi lazim. ve yeni futbolcularin takima uyum saglamalari icin biraz zaman vermek lazim.

dv9000
28.01.2010, 23:02
bundan onceki maclari futbolcularin kafasindan silip fener maciyla sezona yeni basliyormus gibi sahaya cikmalari lazim

yigidoss
28.01.2010, 23:16
Bence takımda her şey yolunda yalnızca tek bir sorunumuz var. Bir iki maç kazanmak. Üst üste 2 maç kazanıp takımın kendine güveni gelse inanıyorum ki arkası da gelecek. Ama ne yalan söyleyim gittikçe umutlarım da azalmıyor değil. Valla maçları seyrederken kalbim daralıyor.

şuayip bütün
28.01.2010, 23:17
bu hoca bence bu takımı cökertecek.nedeni oyuncular oynamak istemiyorlar gibi gözukuyor.nondaymış şuymuş buymuş bence bunlar boş.kulübün icinde bir sorun var.mühsin hocadada bu kapasite yok. toparlayamıyor takımı

oquzh4n58
29.01.2010, 00:22
- Fikret ünsal gitmeli
- Takimin iskeletiyle sürekli oynanmamali Defansin ortasinda Sedat ve Murat olmali her zaman sakat olmadikça.

fıkret unsal gıtmelı dıyon basın sozcusu ne alaka ? takıma taraftar destegı yok dıyon bura sıvas 2 dk duruyok macda donuyok ustune gelenlerın cougu yası 40 larda adamlar bagırmıyorLAr bısey dde dıyemen nufus yok adamlar hep ıscı adam kac dk bagırcaklar Ve en onemlı sebeblerden bırı bence anca ortasag ha oyncusu getırıldı en onmlı hata yerı defasn dı tek aubey geldı oda bos cıktı forvette ıyı adam yok

danote
29.01.2010, 01:15
nondanın sözleşmesini tek taraflı feshetti gs.ve şuan da nondanın bir kubülü yok galiba bildiğim kadarıyla.....

sayın arkadaşım cok güzel bir resimle bu takımın düzelmesi nasıl gerektiğini anlatmışsın ne yapacağız bu takıma tam destek vereceğiz taraftar olarak oyuna girenide alkışlıyacağız çıkanıda ki futbolculara öz güven gelsin yoksam bu takıma ronaldo da gelse messide gelse bir şey olmaz maçlara gidip cekirdek cıtlatma yerine gırtlak patlatmalıyız.teşşekkürler :)

aslanefe58
29.01.2010, 04:53
arkadaşlar üstümüzdeki panik hissini atalım. unutmayalım bu takım ilk devre 7 maçta sadece 1 puan aldı. üstelik denizli manisa diyar gibi rakiplarine bu dönemde yenilerek puan verdi. üstelik devre sonuna kadar yeni oyuncuların hiçbiri olmadığı gibi mehmet de yoktu. tüm bunlara rağmen averajla küme düşme hattında kaldı. yeni transferler üç beş maç sonra değişir merak etmeyin. bilicanın ilk maçından sonra bu sitede yazılanlara bakmanız yeterli. lucien trabzon maçından üç gün önce lens - toulese maçında 120 dakika top oynadı. üç gün sonra bilmediğin bi ülkede bilmediğin bi takımda üstelik deplasmanda üstelik ağır şartlarda harikalar yaratmasını beklememek lazım. onun dışında keita ve elrio iyi oyuncular. taider biraz şüpheli ama o mevkide de çok adamımız var. en önemli faktörse mehmet yıldız. eminim saha da varlığı dahi takımın psikolojisini değiştirir. fener denizli diyar manisa bursa ve belediye maçlarından en az 10 puan alırsak bu takım düşmez.... fener maçından önce yazıyorum. olası bir yenilgide takımı daha da strese sokmayalım. herşey sivassporumuz için..

ysnylmz
29.01.2010, 09:14
ne nondası yaa rahman soyudoğru ondan milyon kat daha ii rahman hırslı ve inançlı birisi nondada ne var boş pozisyon ve gol

yiğidomustafa
29.01.2010, 09:39
Valla takım disiplin içerisinde olması gerekir herkes Bilica gibi ortaya yüreğini koyup öyle oynamalılar.

58mami58
29.01.2010, 10:06
Arkadaşlar şu aşamada takımın durumunun kötü olduğunu herkes görüyor.Ne olursa olsun bu takım bizim takımımız. eleştirirken bile dozu çok yükseltmenin mantığı yok. biliyorum yazılan tüm ağır eleştirilerde üzüntünün kaynağı.ama yinede umutlu olmaya devam edelim ve bu takımın düşeceği kelimesini ağzımıza almayalım. Ben inanıyorum ki bu takım düzelecek uyum sorunu illaki olacak biraz sabır bu işi çözecek. İnşallah yeneriz ama unutmamamlıyız ki karşımızdada koca fener var yenilsekte süpriz olmaz. bu maçtan sonra puan kaybetmeye tahammülümüz olmazz. takımın oturacağına inanıyorum provekeye gelmeyelim. (bu arada trabzonu da biz kendimiz sivasspor sitesinde havaya soktuk gerek yok bu hareketlere ) desteğe ve sabretmeye devam, bu takım iyi olacak herkeş böyle olumlu düşünmüye gayret etsin.

SempaticH
29.01.2010, 10:09
geldiği günden beri yazıyorum sivasspor bu yasin denen uğursuz ve şimarık vede gurursuz bir topçunun bu takımı mahvettiğidir hatta takımda bir uyumsuzluk var onuda bu kişi becermiştir çünkü u kişi her yenildiği maç sonrası çıktığı çarşı pazar gezilerinde sanki bu takımın rakibi gibi sevinmesi ve umursamaz tavırlarıyla sivassporu bitirmiştir buda diğer takım arkadaşlarına sirayet etmiştir takımda hiç disiplin yoktur ve hiç kimsenin umrunda değilmiş gibiler nedeni bu yasin denen futbolcu müsvettesidir ne takıma katkısı var ne takıma desteği var üstelik takım malup halen topla oynaması sanki biz 5.. 0 galip nidasıyla gırgır la gülerek oyun oynaması bu takımı bitirmiştir istemiyoruz böyle topçuyu olmaz olsun vede bir an önce terk etsin gitsin bu taskımı bu hale gelmesi onun yüzünden defol git yasin misin nesin git te takım düzelsin beee....

babapiton
29.01.2010, 10:41
ilk yarı son 3 maçta galibiyetimizin sebebi murat sözgelmezin ön libero oynamasıydı ama hoca bunu bozdu anlamış deilim hala bence fener macına şu 11 le çıkılmalı

Akın

Apo Yasin Aubey Hayrettin(Faruk-mecburen bu ikisi)
Keita Murat
Erman Elrio(taider) Agbetu
Mehmet

Bu kadro iş yapar fb macında Ermanı saga koydum sol zaten güçsüz defansif olarak faruk var eger affedilirse hayro oynuyabilir ortada kararsızım ama taideri bursa macında biraz daha diri gördüm her geçen gün güçleniyor agbetu musadan daha diri ve defansa yararı çok mehmet inşllah güzel oynar

myyiğido58
29.01.2010, 12:07
bence takımın baştan aşağı yenilenmesi gerekiiyor

Sivaslibey
29.01.2010, 12:34
fıkret unsal gıtmelı dıyon basın sozcusu ne alaka ? takıma taraftar destegı yok dıyon bura sıvas 2 dk duruyok macda donuyok ustune gelenlerın cougu yası 40 larda adamlar bagırmıyorLAr bısey dde dıyemen nufus yok adamlar hep ıscı adam kac dk bagırcaklar Ve en onemlı sebeblerden bırı bence anca ortasag ha oyncusu getırıldı en onmlı hata yerı defasn dı tek aubey geldı oda bos cıktı forvette ıyı adam yok

Fikret ünsal diyorum, çünkü hep saçma sapan konusuyor kafasina göre iddaalar atiyor ortaya, bu sadece ortami geriyor. Basin sözcüsü ama ne basinda bize faydasi var ne tv de. Isini yapamiyor bari burnunu baska yerlere sokmasin.

O dedigin 40 yasindaki kisiler, yeri geldiginde ayaga kalkip dakikalarca bagira bagira küfür etmesini biliyorlar. Sivas diye bagirmakmi zorlarina gidiyor ???? Ayrica bildigim kadar Sivas'ta tüm sene boyunca dondurucu soguklar yok. Hadi hava soguk bari bagir için isinsin yada alkisla tempo tut, seyretme.

Neyse polemik yapmaya gerek yok. Simdi uzun uzun cevap verirdim, zamanim yok.

calipso
29.01.2010, 12:37
Benim aklıma takılan çok ilginç bir şey var sizlerinde yorumlarını bekliyorum. Biliyosunuz yeni yayın ihalesinden sonra takımlar lig sonu müthiş rakamlar kazanacaklar, lig böyle biterse Sivasspor 14 milyon dolar civarı alacak (17. olarak ve küme düşerek), halbuki 10. bitirirse yaklaşık 17 milyon dolar geliri olacak. Şimdi sorum şu aradaki 3 milyon dolara 3 tane çok kaliteli, takımında şu ve bu sebeple yedek kalmış futbol oynamak isteyen 3 oyuncu kiralanamazmı (bakınız Gs nin taktiği). Ligi lider bitirecek takımla 3. olacak takım arasında gelir farkı yaklaşık 15 mlyon dolar . Yorumlarınızı bekliyorum, herkese saygılar.

hasantuan
29.01.2010, 12:46
kamananın tek forvet oynatılmasından vazgeçilmeli, ermanın kulağı çekilmeli, dün ntv sporda sivas fb maçının yorumu yapılıyordu bir taraftar olarak utandım...bu yorum futbolculara seyrettirilip utanmaları sağlanmalıdır...

hasantuan
29.01.2010, 12:47
agbetu her maç oynamalı kardeşim...adam bir ileri bir geri her yere koşmaya çalışıyor...musa gibi erman efendigibi yan gelip yatmıyor..

namso58
29.01.2010, 13:25
takımın düzelmesi için...
1.kondisyon eksikliği var ,takım iyi çalışmamış..
2.defansın tamamının değişmesi lazımmm bi halt olmaz defanstan teknik yok...unutmayalım ki atak defanstan başlarr....İbb nin defansına bi bakınn...
3.abdullah avcının takımın başına gelmesi lazım....

ŞahBaran
29.01.2010, 13:57
Mehmet Yıldız'ın geri dönmesi, Sivas'ın eski günlerine dönmesine yeter. Öncelikle taktiksel olarak çok ihtiyacımız var. Top defanstaki 4 kişide dönüyor sonra Erman'a gidiyor orda bitiyor. Bülent Uygun'un taktiğindeki gibi Mehmet Yıldız'a uzun top atmak düşünülebilir. Veya ortasahadaki yeni yabancılarımızın takıma alışmasıyla birlikte oyun ortasahadan kurulabilir. Ayrıca Mehmet Yıldız'ın en önemli özelliği mücadeleci ve hırslı olmasıdır. Bu özellikleriyle takımdaki diğer futbolculara da örnek olacaktır. Kaptanımızın dönmesiyle birlikte 11'imiz şu şekilde olabilir.
--------------Akın---------------

A.Dereli--Sedat--Murat--Hayrettin

---------Keita--Taider(Elrio)------
Musa----------------------Agbetu

-------Kamanan--M.Yıldız---------

giants
29.01.2010, 14:00
Takimin düzelmesi icin Ilk Önce Ortasahada oynayan Adamlarimizin, Basta da Erman ve Musanin Rakip ataktayken rakibi karsilayip rakibi kovalamasi,pres yapmasi,rakip tüm hatlari ile geldiginde oyunu seyretmemesi lazim. Topu ayaklarina beklemek yerine topu kazanma arzusu hirsini gösterip,ayaklarina gelen yada kazandiklari topu en etkili bir bicimde kullanmalari gerekir.

Bu iki arkadasin Topla Bulusma istatistikleri diger Futbolcularimiza nazaran Daha yüksek. Fakat degil Süperligde; Bank Asyada bile o mevkide oynayipta ayagina gelen topun % 95 rakibe teslim eden futbolcu olacagini sanmiyorum. Kaldiki Bank Asya da oynayan oyuncular kupada görüldüki bizimkilerden daha az top kaybi ile oynuyor. Adamlar top kovaliyor rakibi karsiliyor pres yapiyor olumlu top kullaniyorlar. Bizimkiler top rakipde iken rakibi seyrediyor.

Bu ikiliye Ibrahim Dagasanida sadece top kaybi noktasinda ekleyebiliriz. Onun digerlerinden farki topu karsilayacak pozisyon almasi, top ve adam kovalamasi. Fakat kazandigi yada ayagina gelen topda ayaklari birbirine dolaniyor topu dogru kullanamiyor.Top kullanma yani zayif yada topu kullanacak adam bulamiyor ki. Takimda bu sorunda göze batiyor.

Defans,Ön libero ve ortasaha arasinda cok derin anlasmazlik ucurumu var defans ve Ön libero topu kullanacagi zaman bu bizim ortasahamizin kanat oyunculari top alamak icin sokulmadigi gibi topun kendilerine gelebilecegi pozisyonuda almiyorlar. herbiri bir rakip oyuncunun arkasinda bekliyorlar. görüntüde topu istiyorlarda rakip izin vermiyor havasi yaratiyorlar.Rakibin seni kapatma yetenegi varda senin onun kapatmasindan cikma yetenegin niye yok. be hayirsiz vicdasiz sen zaten adam kovalamiyorsun. pres yapmiyorsun, Kademeye gelmiyorsun böyle güzel aliskanliklarin yok.bari top kendi takiminda iken kendini rakibin formasinin altina gömme.

Kisacasi en temel sorunumuz Takimimizda Kollektif fotbola yatkin olmayan bunu sevmeyen bir bir kac oyuncunun tüm takimi bozmasi var. Basti bir Örnek Kamanani bir düsünün Gecen yil Hatta Bu sezon basinda oynadigi maclarda dahil Adama bir bakiyorduk defansdan top cikariyordu bir bakiyorduk Rakip defansin son cizgisinden top cikarip gol attiriyordu.Sahada adim atmadik yer birakmiyordu.Bu bizim oynamayan kosmayan süper yeteneklerimiz onuda bozdular. Bu yil gelenlere bakti adamlar yerinde cakili bekliyorlar ayagina top bekliyor top gelirse oynuyorlar ne kademe ne defans ne yardimlasma ne pas verme ne hucumda topu dogru kullanma var. Kamanan da onlara benzedi Onuda bozdular. kendilerine benzettiler..

Bireysel yetenek diye sezon basinda getirilen hicbir futbolcumuzda takim oyunu oynama takimdaslik ve Arkadaslik ruhu yok.ayrica bunlarin bu meziyet ve yetenegide yok.. Birileri cikip bu sahislara yetenek dedikcede kendimden süphe ediyorum.Bir adam 90 dakika boyunca bir bir tane topu kazaniyim diye ugrasmazmi? Arkadaslari camur kan revan icinde top oynarken formalarinin ütüsünü bozulmazmi? Bir tane topu da olumlu kulanayip isabetli bir pas yapayim demezmi? Arkadaslarim önde veya bosluk birakti kademede olayim kaygisi tasimazmi? yok adamlar bunu yapmiyor birileride cikip bunlardan yetenek diye bahsediyor.. Yemin olsun Amatörden bunlarin mevkilerine adam koyulsun bunlardan daha cok is yapar.Ayrica yasim 42 yemin ediyorum bu yasda o sahada olsam 5 tane topun önüne cikarim ayagima 10 top gelse en az 5 ini isasbetli pas olarak kullanir yada en az bir isabetli sut atarim.rakibin 10 atagi varsa en az besinde arkadaslarima yardim edecek pozisyon alirim.

Kisaca bizim takim Takim Oyunu oynamiyor.Hoca bu tarz oyun oynayanlari ya oynatmayacak yada her macda bu adamlar yüzünden üc bes yiyecegiz göz göre göre kümeye gidecegiz.. yada bu adamlara dogru futbol oynamayi birileri ögretecek. Yok bunlar hala bildigimi okurum diyorsa bu adamlara forma verilmeyecek bu halleri ile bizi daha cok batiracaklar.

Ortasahan kosuyor, dogru top kulaniyor, oyunu top rakipde iken daraltiyorsa. Top kendinde iken aciyor, etkili top kullaniyorsa; top kaybi yüzdesi düsükse mac kazanilir. Heralde bunu hocada bizden iyi biliyordur. ozaman geregi yerine yerine getirilsin. Kimsede cikip birilerini adina ahkam kesmesin artik biz söz degil icraat görmek istiyoruz cünkü bizim artik ne sabrimiz nede zamanimiz var..birkac mac daha kaybedersek artik bizi kimse kurtaramaz!!!!!!!

shang
29.01.2010, 14:52
önce savaşma ruhunu tekrar kazanmak gerekir motive olmak gerekir oyun içinde yardımlaşma lazım kopuk oyun oynamayı bırakmamız lazım yerli oyuncuların daha çok devreye gırmesi lazım

pover58
29.01.2010, 15:14
- Fikret ünsal gitmeli

ayrıca ermen ve musa kaptırdıgı topun peşine koşmalı defansa yardım etmeli.eger mümkünse ikisi birlikte oynatılmamalı,yeni transferlerimiz özellikle keita çok iyi.ibrahim bu sene iyi degil .iyi bir stoper ve iyi bir forvel şart.

58^SiVaS^58
29.01.2010, 15:40
arkadaslar bence
1.forvet oyuncu lazim mesela Shabani Nonda
2.Defansa 2 tane iyi bir oyuncu lazim
3.Orta Saha 3 tane oyuncu lazim
4.Fikret Ünsal gitmeli
5.Mehmet yildiz sahalara dönmeli
6.Yeni iyi bir teknik adam lazim
7.Takim motivasyon edilmeli
8.Genc oyuncular yetistirilmeli

pierlotti
05.02.2010, 09:02
arkadaşlar hep transferden forvetten bahsetmişsiniz,daha ara transfer döneminde 4 yabancı 3 yerli futbolcu alınmadı mı ? Bu takıma forvet lazımsa alsalardı kardeşim,7 tane transfer az bi transfer değil yaa,demek ki transferler yine yapılamadı burda hoca yı sorgulamak lazım..

58akif34
05.02.2010, 09:26
bence takıma iyi bir adaptasyon lazım onların bu işi başaracagına ınandırılmalı oyun sıstemı 4+4+2 şeklınde olmalı abdurrahman ve yasın cakmak 90 dakıka sahada dayanamıyorlar ve ıkı gol yedıkten sonra macı bosverıyorlar nede olsa yenıldık gerekcesı ıle bu oyuncuları 45 dakıka oynatmak lazım bundan oncekı sezonlarda sivasspor hep defansa dayalı bır oyun sergıledı ve buyuk basarılara ımza attı yanı ıyı defans uzun toplarla gol muhsın hocam acık futbol oynatıyor kaybımız bundan kaynaklanıyor yenı yransferler ıyı futbolcular nabılde bıraz uyum sorunu var keıta ve elrıo gercekten cok ıyı oyuncular mehmet yıldızın dönuşüylede takım tam oturuyor yerıne bu önumuzdekı uc haftada ıyı sonuclar almamız halınde güneslı guzel gunler bızım olacaktır

hanedan58
05.02.2010, 09:32
Arkadaşlar öncelikle oyuncuların kondisyon eksiklikleri var ve bence takım içinde bir anlaşmış bir uyumsuzluk var kimse kimseye yardım etmiyor topa hamla yapan oyuncularımız çok az ançak pas ayaklarına gelince iş yapıyorlar defans saglamlaşmadan bu işler olmaz madem defansta sıkıntı var orta saha baskılı oynaması lazım pres mutlak olmalı top rakipde iken baskı yapılmalı alan daraltılmalı eski sivas bunları yaparak 17 hafta lider kaldı şimdi ki sivassa bir bakın musa topa haraketlenmiyor kamannan pasif top oynuyor nabil top kaybediyor hayrettine la edenler vardı gitsin gelmesin diye teknik bir oyuncu olmayabilir ama hırslı topa koşan bir oyuncu top kaybedeibilir ama rakipte iken top hamle yapıyor baskı kuruyor diger oyuncular hayrettin kadar oynasa bu takı yine gol atamasada golde yemez hocamızda henüz sivassporu çözmüş degil haklısınız ama suç bizim oyuncularımızda fb sivasmaçının 2. yarısında ne değiştiki 90 derece döndü bu takım ve 4 gol yedi 2. yarı bence gecen yıl ki taktik uygulanmalı ve m.yıldız(dirençli) agbetu (hızlı) Erman (koşan) İ.Dağşan (tecrübeli) kesinlikle hermaçta oynamalı bunların dışında Kaita Elrio gelişmeye müsait cihan genç ve koşan bir oyuncu tipleri abdurrahman topa basan adam eksilten bir oyuncu uğur hızla takıma adapta olan ileriye oynayan bir topçu yasin sedat murat ve aubey ideal geri 4 lü duruma göre ibrahim şahin kamanan musa ile takviye yapılmalı takım hırslandırılmalı motive olmalı bakın görün sonra bizim takımı bu arada taraftarında yapması gereken şeyler var her hatada oyuncu yuhlanmaz rakip takıım oyuncuları yuhlanır malupken dahi oyuncuları ateşlemek gerekir tezahurat etmek gerekir her youncuya ayrı ilgi göstermek gerekir maç esnasında tabi şimdi diyeceksiniz ki çocukmu onlar pışpışlayalım ama gerçek taraftarlık budur gerçek sivasspor aşkı budur isteyen yapar istemeyen yuhlar bakalım kazançımız ne olaçak sezon sonunda
VE ÖZELLİKLE ŞUNA VURGU YAPMAK İSTİYORUM TARAFTARLARIMIZIN DOĞRU DÜZGÜN BİR AMİGOSU YOK HERKES KAFASINA GÖRE AMİGOLUK YAPIYOR KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ YOK ELLERİNDE DİYAFON OLAN HER BÖLGEDE TEZAHURAT LİSTELERİ HASIRLAMIŞ BİRER AMİGOMUZ OLSA TÜM STAD AYNI DİLDEN KONUŞSA OLMAZMI 20 MT ARAYLA DAVULLAR OLSA TARAFTARLAR STADA KOŞGOLLE GELSE GOLATINCA YAPILACAK BİR TEZAHURAT MALUPKEN YAPILAN BAŞKA BİR TEZAHURAOLSA AMA SİVAS BURASI HERKES AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR aYRICA HER MAÇTA OTUR DİYENLERLE TARTIŞMAKTAN BIKTIM ARTIK NEDEN OTURARAK MAÇ İZLENİRKİ HEP BİR OLSAK BU KONUDA NE OLUR SANKİ (NEGÜZEL ANLATTIN DEĞİLMİ DİLEKLERİMİ RÜYA GİBİ VALLA)

omer58
05.02.2010, 09:38
bunu pekçoğonuz dillendirmiyo ama bu takımın oyun sisteminin değişmesi lazım ne zaman bizim klasik oyun sistemimiz bülent uygun dönemide dahil değişmeye başladı çöktük
önce defans güvenliği sonra defans ile ortasahanın birbirine yakın oynaması ve baskı altında olduğumuz durumlarda uzuntoplarla çıkış biraz göze hoş gelen futbol olmuyordu ama sonuca gidiyoduk bu sekilde defansada fazla iş düşmüyodu yoksa hayrettin geçen seneki hayrettin inanın sistemin de kurbanı oluyor geçen seneki sistemde transferler yapmadık ama mevcut kadromuzda buna yatkın bir çok futbolcu var

hanedan58
05.02.2010, 09:55
Arkadaşlar öncelikle oyuncuların kondisyon eksiklikleri var ve bence takım içinde bir anlaşmış bir uyumsuzluk var kimse kimseye yardım etmiyor topa hamla yapan oyuncularımız çok az ançak pas ayaklarına gelince iş yapıyorlar defans saglamlaşmadan bu işler olmaz madem defansta sıkıntı var orta saha baskılı oynaması lazım pres mutlak olmalı top rakipde iken baskı yapılmalı alan daraltılmalı eski sivas bunları yaparak 17 hafta lider kaldı şimdi ki sivassa bir bakın musa topa haraketlenmiyor kamannan pasif top oynuyor nabil top kaybediyor hayrettine la edenler vardı gitsin gelmesin diye teknik bir oyuncu olmayabilir ama hırslı topa koşan bir oyuncu top kaybedeibilir ama rakipte iken top hamle yapıyor baskı kuruyor diger oyuncular hayrettin kadar oynasa bu takı yine gol atamasada golde yemez hocamızda henüz sivassporu çözmüş degil haklısınız ama suç bizim oyuncularımızda fb sivasmaçının 2. yarısında ne değiştiki 90 derece döndü bu takım ve 4 gol yedi 2. yarı bence gecen yıl ki taktik uygulanmalı ve m.yıldız(dirençli) agbetu (hızlı) Erman (koşan) İ.Dağşan (tecrübeli) kesinlikle hermaçta oynamalı bunların dışında Kaita Elrio gelişmeye müsait cihan genç ve koşan bir oyuncu tipleri abdurrahman topa basan adam eksilten bir oyuncu uğur hızla takıma adapta olan ileriye oynayan bir topçu yasin sedat murat ve aubey ideal geri 4 lü duruma göre ibrahim şahin kamanan musa ile takviye yapılmalı takım hırslandırılmalı motive olmalı bakın görün sonra bizim takımı bu arada taraftarında yapması gereken şeyler var her hatada oyuncu yuhlanmaz rakip takıım oyuncuları yuhlanır malupken dahi oyuncuları ateşlemek gerekir tezahurat etmek gerekir her youncuya ayrı ilgi göstermek gerekir maç esnasında tabi şimdi diyeceksiniz ki çocukmu onlar pışpışlayalım ama gerçek taraftarlık budur gerçek sivasspor aşkı budur isteyen yapar istemeyen yuhlar bakalım kazançımız ne olaçak sezon sonunda
VE ÖZELLİKLE ŞUNA VURGU YAPMAK İSTİYORUM TARAFTARLARIMIZIN DOĞRU DÜZGÜN BİR AMİGOSU YOK HERKES KAFASINA GÖRE AMİGOLUK YAPIYOR KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ YOK ELLERİNDE DİYAFON OLAN HER BÖLGEDE TEZAHURAT LİSTELERİ HASIRLAMIŞ BİRER AMİGOMUZ OLSA TÜM STAD AYNI DİLDEN KONUŞSA OLMAZMI 20 MT ARAYLA DAVULLAR OLSA TARAFTARLAR STADA KOŞGOLLE GELSE GOLATINCA YAPILACAK BİR TEZAHURAT MALUPKEN YAPILAN BAŞKA BİR TEZAHURAOLSA AMA SİVAS BURASI HERKES AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR aYRICA HER MAÇTA OTUR DİYENLERLE TARTIŞMAKTAN BIKTIM ARTIK NEDEN OTURARAK MAÇ İZLENİRKİ HEP BİR OLSAK BU KONUDA NE OLUR SANKİ (NEGÜZEL ANLATTIN DEĞİLMİ DİLEKLERİMİ RÜYA GİBİ VALLA)

Hayrettini unuttuk bu arada pardon

SempaticH
05.02.2010, 10:01
tek gidecek kişi yasin dir o gitsin takım düzelir kafanızı boşa yormayın çünki o geldi takımda arkadaşlık ta önceki gibi değil birde ahlaksız topçu umursuz bize yaramaz ve gitsin nereyi kurtaracaksa kurtarsın

yigidoğukan
05.02.2010, 10:20
psikolojik destek versinler yeter

existence
05.02.2010, 10:39
Transfer mi kaldı. Artık oda hayal. Bülent Uygun takımı son sıralardan aldı, dipte bıraktı. Heralde yönetimde takımı 2 ligteyken aldı. 3 lige düşecek şekilde ayarlayacak.
Bülent Uygun takımı satarken sizler nerdeydiniz. Bilicayı anladık gitmesi eyvallah. Diğerlerinden gitti. yaşlıymışda bilmem neymişte. Murat Erdoğanı açıklasınlar bakalım. Birde murata sorun neden gönderdiniz diye. Murat menecerliğini vermedi diye gönderilmiş diyorlar. Adam kasımpaşaya gittiğinde kasımpaşa 0 puandaydı. Şimdi bir maç eksik 20 puanları var.
Yapılacak tek şey var futbolcuları uyarmak onlar üzerinde taraftar etkisi kurmak. Hoş çekirdek atarız en fazla.

existence
05.02.2010, 10:42
Birde süper lig takımıyır. Şu amigoya bir el telsizi alamıyormuyuz. Adam koşup duruyor. 2 trübün arasında iletişim kurulmuyor. Bu hafta postacıya sorayım kulanacaksa ona 3 lü bir telsiz hediye edeceğim.

babapiton
05.02.2010, 10:44
İnanç hırs gerekli...yoksa takımımız iyi çok

svsli585858
05.02.2010, 11:15
bence hızlı koşan oyuncuları oynatmalıyız ve her rakibe ilerde pres yapmalıyız rakip takıma defansta pres yaparsak oynamalarına fırsat vermeyiz bence en iyi oyun sistemi bu

fahrettin sözcü
05.02.2010, 13:25
HERKESE SELAMLAR BİR TAKIM BU KADAR İYİ OYNAYAN OYUNCULARI SATMAZ SİVASSPORUMUZ EN İYİ OYUNCULARI BİR BİR SATIYOR ONDAN SONRA HERKES SİVASIN HALİ NE OLACAK DİYOR BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM İŞİ BİLEN ELAMANI İŞTEN ÇIKARIP YENİ ELAMAN ALACAKSIN O ELAMAN NE KADAR SÜRE SONRA SENİN İŞİNİ ÖĞRENİR BEN BAŞKANI VE ESKİ BULENT HOCAYI SUÇLUYORUM İŞ ALLAH SENEYE YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ BUNDAN SONRA YAPILACAK TEK ŞEY VAR O DA CANLA BAŞLA MUCADELE EDİP KÜME DÜŞMEMEK

mucahitbaba58
05.02.2010, 16:46
mehmet yildiza tosun bakar gibi bakip onu her macda oynatmaliyz ve butun toplari ona oynamamiz defasta top tutmamaliyiz rakibe orta sahada basip topu almamiz lazim

Divriği58-
05.02.2010, 16:53
Oyuncuların özverili olması Teknik heyetin rakipleri iyi analiz etmesi ve takıma gerekli yüklemeleri yapması taraftarın sabırlı ve 90dk destek vermesi

CILGINSiVASLINL
05.02.2010, 18:50
Bence eger transfer yapamiyorsak ,denizli macindan kotu sonuc alirsak hocanin degismesinden yanayim ve hoca olarakta en iyi ersun yenal i dusunuyorum.mevcut kadromuz fena degil aslinda ama sakarlar can SIKIYOR sedat in olmayisi bizi dahada kotu duruma soktu herkeste biliyorki bizim defans gecen seneden sadece blica siz oynuyor diallo fazla forma sansi bulamiyordu.orta saha cok iyi bence ama biz ortasahadan gol atmalarini bekliyoz bu sene biz hep tek forvet oynadik bence hocanin en buyuk yanlisi bu kamanan bence cok duz bir oyuncu top tutma,top calma,calim atma teknigi hic yok ona gelen toplar hemen rakibe gidiyor eger mehmet yildiz iyiyse her macta oynamali artik yaninda ya ibrahim sahin yada yeni genclerden biri kesinlikle kamanan oynamamali onunla biz hep eksik oynuyozzz ersan martinde oyleydi.Artik hersey bizim futbolcularda kendilerini daha cok zorlamalilar yoksa seneye superligi goremeyizzzz malesefff

murat_n
05.02.2010, 18:59
mehmet yildiza tosun bakar gibi bakip onu her macda oynatmaliyz ve butun toplari ona oynamamiz defasta top tutmamaliyiz rakibe orta sahada basip topu almamiz lazim

Çok iyi yaa. Tosun gibi bakmalıyız.... :D:D:D

sivasli_boy
05.02.2010, 20:46
Bence 2 tane saglam defans alınırsa sivasın sorunu cozulur . krita gibi

ihsan5858
05.02.2010, 20:54
WALLA bize lazim olan yeni bir billica stoper diye gidip jumo oyunculari aliyorlar augbey ne ya sisko:mad: ligin en fazla gol yiyen takimiyiz;)

58_babacan_58
05.02.2010, 21:05
takım ruhu olması şart...................

şarkışla 58
05.02.2010, 21:33
Bu yıl yapacak tek şey hep beraber kenetlenip ligde kalmak