Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Ankaragücü'ne gitti!
SivasSpor.Com 28.01.2010, 17:04 http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/5239.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Sivasspor’da süresiz kadro dışı kalan Hayrettin Yerlikaya’nın Ankaragücü ile anlaştığı öğrenildi.
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral’ın kadroda düşünmediği tecrübeli oyuncu Hayrettin Yerlikaya bir süredir A2 takımı ile idmanlara çıkıyordu.
Bir süredir Ankaragücü ile görüştüğü öğrenilen Hayrettin Yerlikaya’nın dün tesislerde vedalaşıp Ankara’nın yolunu tuttuğu ifade edildi. Ayrıca Hayrettin’in Ankaragücü’ne Ceyhun+500 bin TL karşılığı verildiği de ileri sürüldü.
Kaynak:Hürdoğan
ceyhun doğruysa çok iyi olur hiç olmazsa topa vuran bir adamımız olsun ne korner atabiliyoz ne de faul gerçi biraz huysuz amma velakin onada dayı deriz
Takımımız ve Hayrettin adına hayırlı uğurlu olsun.haber doğruysa Ceyhun'un geliyor olmasıda güsel haber.
Hoca durduk yere kadro dışı bırakmaz.
Demekki hayrettin daha önce Ankaragücü'nden iyi bir teklif aldı ancak yönetim kabul etmedi.
Hayrettin'de büyük ihtimal bu transfer olayından dolayı doğru düzgün oynamadı.
Hayrettin Sivas'ın öz evladı harcandı diyenler ne diyecek merak ediyorum.
Hayrettin'in kaptanlık band'ını yere attığı gün neden Ankara'ya gittiği anlaşılmış oldu.
Ben daha önce görüşüp anlaştıklarını ancak yönetimin buna ilk önce onay vermediğini düşünüyorum.
İnşallah bu işte Bülent Uygun'un parmağı yoktur çünki O'nunda adı Ankaragücü'yle anılmıştı.
57babasivas 28.01.2010, 17:11 evet çok güzel olur Ceyhun'un gelmesi
dadaşlar 28.01.2010, 17:12 NE YAPALIM HAYIRLISI OLSUN.KENDİ HADDİNİ BİLECEKTİ KENDİ KENDİNİ YAKTI. ŞUNUDA UNUTMAYALIM Kİ CEYHUN VE 500.TL VERİLECEK CEYHUN ÇOK KALİTELİ ÇOK TECERÜBELİ BİR OYUNU EN SEVFİGİM OYUNCULARDAN BİRİSİ OLEEY
eyuphulagu 28.01.2010, 17:13 Aynı haber fotomaç ta da var..Hayrettin e verdiği hizmetler için çok teşekkür ediyoruz...
Abdullah DuMaN 28.01.2010, 17:17 Gitmesine üzüldüm iki taraf içinde hayırlısı olsun
Bestepeli-58 28.01.2010, 17:24 hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş
FANATIK YIGIDO 28.01.2010, 17:29 hayrettinin yerini dolduracak oyuncu cikmadi daha defans dahada kotuye gitti neyse ceyhun gelecekse hayrettine deyer umarim ceyhungelir kalitesi tartisilmaz oyuncu oynarsa insallah gelir cok faydali olacagina inaniyorum
sivaslitaner58 28.01.2010, 17:43 ceyhun gelsin hayretin ankaragucunde insallah boyle hatalar yapmazsin
MeD_Turc 28.01.2010, 17:44 yahu 2.500 euro degeri olan bi futbolcuyu 500 bin liraya verdik diye seviniyosunuz hayret bisey!
Besyo_cu 28.01.2010, 17:54 Eğer doğruysa mükemmel bir transfere imza atmışız. Son anı beklemek gerek imza atılmadan birşeye inanmam artık.
refikpura 28.01.2010, 18:00 [QUOTE=Bestepeli-58;603260]hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş[/QU
Kendi futbolcusunu küfür olayuna bende karşıyım. Ancak hayrettin cidden bu sezon bize olan zararını görmemek için kör olmak lazım. Son Giresun maçına gidenler Hayrettin ve Faruk'u görmüşlerdin nasıl hatalr yaptıgını.. Tv den maç izlemeye benzemiyor stadda maç izlemek. Hayrettin Türk milli takıma kaptan olsun bundan sonra bırak maç izlemeyi stadın 10 km yakınından geçmem :)
Gözünüzde çok büyütmeyin Sivas amatörden de topcu koysan sahaya Hayrettinin bu sene oynadıgı kadar oynar. bence tek 500 bin de iyi parayken yanında Ceyhun kadro derinligi açısından çok çok iyi olmuş. Ceyhun yaşlandı eski formu olmaz ama kadro derinligi açısından iyi oldu. Herkes Ferhat a laf söylüyo adam ilk kez 11 de oynadıgı maçta Trabzon deplasmanında oynadı ve karşısına Alanzinho serkan balcı hepsi o kanattan geldi. Ben inanıyorum Ferhat'ın futbolcuguna... Çok iyi olmuş bu transfer. Ersen gitti hayro gitti birde kadiri okutsak iyi olur :)
ercan58.a 28.01.2010, 18:05 hayrettine ve sivassporumuza hayırlı olsun
ceyhun bizim takımda iş yapar uyum saglarsa tabi hayırlısı olsun
Turan 59 28.01.2010, 18:10 Ceyhun'un takıma faydalı olacağını düşünüyorum.İyi bir transfer.
konartr58 28.01.2010, 18:13 futbolu kişilerin başarısına endeskli görmek çok yanlış.o nednele ne beklediğimizi bilemiyoruz.sivasspor takım olma niteliğini kaybetmiş.bunu kabul edelim.kim gelirse gelsin kim giderse gitsin takım ruhu gelmedikce olacak birşey yoktur.
Ankaragucu icin hayirli ugurlu olsun, belki boylesi daha iyidi, Hayrettine basarilar diliyorum yeni takiminda..
yigidomustafa58 28.01.2010, 18:36 inşallah yalan bir haberdir ben Hayrettin'in takımdan ayrılmasını istemiyorum çok emeği geçti bu takıma
Murat ARICI 28.01.2010, 18:44 ceyhun gelirse ancak düşmeyiz diyebilirim..
anca gider Hayrettin, bu takımın kaptanlık bandını veya formasını yere atan kişinin takımda işi yok. anca gidersin Hayrettin. işterseniz bana kızın umrumda değil.
58_babacan_58 28.01.2010, 18:51 HAYRETTİN GİTTİYSE CEYHUN GELDİYSE İYİ,YOK CEYHUN GELMEDİYSE İŞTE O KÖTÜ......
tamam iyi güzelde takımın sol tarafı perişan halde ora ne olacak ??
AYDIN1985 28.01.2010, 19:12 ARKADASLAR BU TAKAS SEZER BADUR ENGIN BAYTAR ISINE DÖNMESIN. INSALLAH CEYHUN GELIR.
babapiton 28.01.2010, 19:17 yahu 2.500 euro degeri olan bi futbolcuyu 500 bin liraya verdik diye seviniyosunuz hayret bisey!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DHayretti n 2.5 euromu sadece gülüyorum
Ceyhun+500 bin TL mi? eğer öyleyse bu ankaragücünde hiç kafa yokmuş
58^SiVaS^58 28.01.2010, 20:00 bu haberde bence bir toaflik var ama ne bilmiyorum:confused::confused:
muhsin koçak 28.01.2010, 20:09 hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş
Altına imzamı atarım....................
58^SiVaS^58 28.01.2010, 20:10 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DHayretti n 2.5 euromu sadece gülüyorum
tabiki hayrettin 2.500 euro sen dalga mi geciyon burada hayrettinle yada futboldan heberin mi yok affedersin ama böyle bak su sayfaya görürsün
http://transfermarkt.de/de/spieler/33569/hayrettin-yerlikaya/profil.html
hayrettin 1 defa hata yapti sizde öyle yok su yok bu diyorsunuz yillardir sivasta oynuyor ve ilk kez hata yapti biraz anlayisli olun sizde:mad::mad::mad:
özsivasli1903 28.01.2010, 20:27 hayrettin affdilemez miydi???
kim oynayacak simdi sol defansda?
zaten defans cok kötü bide hayro gitti...
trabzon macinda otobana döndü sol taraf...
A.Dereli-L.Aubey-S.Bayrak-??? 4 lü defans bu?
neyse sivasli hayrettine ankaragücünde basarilar...
ceyhun gelirse 30 tane orta saha olacak kim oynayacak???
.............................. .............HERVE TUM........................... ..................
herve tum istanbul büyüksehir belediyede firtina gibi esiyor, satilmasini hic istemedim , ve sivassporda yabancilardan blica ile herve tumu encok begendigim bu iki futbolcu , blica neyse de hangi hizmete karsilik tumu sattiniz, halen aklim ermiyor , soruyorum size elinizde herve tum gibi kactane futbolcu var ? yaziklar olsun yeni transferlerden hicte umudum yok cok hantallar veya hazir degiller , insallah iyi cikarlar:(
Hoca hayretini kadro dışı bırakıpta takıma olumlu katkı yapıp takımı düzelttiyse eyvallah.Ama takım dahada kötü oldu.bu hocadan hiç bir şey olmaz bence bun hocayı gönderip Hikmet karamanınan derhal anlaşılmalı o zaten Ceyhunuda getirir takımıda düzeltirse ancak o düzeltir.Bu adama 20 tane daha adam verin bir şey olmaz.Daha elindeki adamları tanıyamadıki ceyhunu tanısın.
Ne ceyhunu yaaa..... Bizim zaten onlarca orta saha forvet arkası futbolcumuz var. Defansta adamımız yok. Kalkmış 1 kez hata yaptı diye adamı satıyoruz. Hemde Ceyhun gibi yaşı neredeyse 40 a dayanmış bir orta saha oyuncusu uğruna.....
Farkındamıyız bilmiyorum ama O koskaca başarılı takımdaki en iyi oyuncular bir hali ile hemde (Bilica hariç) takıma hiç fazla katkıları olmadan birer birer elden çıkartıldılar.Tum..Sylla..Bali li..Diello..sezer..murat erdogan..teyfik..ve haytrettin.sıradakimi galiba sedat...Kalan takıma bank asyada yeter gözü ile bakılıyor ama yanılıyorlar.Bu takım oradada iş yapmaz...
yazik ettiler bence göndermemeliydi bursa macinda cok aradik trabzon macinda 2 golu onun oynadigi taraftan yedik
her futbolcu hata yapar bu ceza agir oldu bence
havacı_58 28.01.2010, 21:24 her iki taraf içinde hayırlı olsun ceyhun inş bize faydalı olur ama şu bi gerçek ankaragücünden gelen topçular bize yarıyor.abdurrahman sedat gibi
Divriği58- 28.01.2010, 21:29 Allah rızası için hayrettinin yerine FARUKU OYNATMA HOCA adamın savunma özellikleri sıfır oraya aubey yada murat sözgelmezi çek
BU HABERİN KAYNAĞI NERESİ YAAA BÖLE BİŞEY YOKTUR. HEP ABDULLAH YİĞİT DENEN ADAMIN UYDURMALARI BUNLAR BOŞYERE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOOOO. BU HABER KESİNLİKLE YANLIŞ HAYRETTİNİN AFFEDİLMESİ GÜNDEMDE HATTA FENER MAÇINDA SAHADA BİLE OLABİLİR. AKILLI OLALIM DESTEĞİMİZİ ÇEKMEYELİM ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI ALLAH İÇİN DESTEK OLALIM FUTBOLCULARIMIZA
efendigardaş 28.01.2010, 21:45 HAYRETTİN İÇİN EN İYİSİ OLDU BAŞARILAR KENDİSİNE ...***
babapiton 28.01.2010, 21:56 Hayrettin Önemli degil neysede Hoca nası Tanıdıgı futbolcularda yanılıyo anlamıyorum yabancılardan aubeyin oyunu ortada adam 250 maç fransada maç yapmış yapmasına resmen futbolu bırakmış kendine bakmamıs kiloları almış adamı alıyoruz böle saçmalık yok ama taider in düzelenecegine inanıyorum
Rallim58 28.01.2010, 22:29 Arkadaşlar bu haberin doğruluğuna inanmıyorum.
Yarın antrenmanda görülürse kimse şaşırmasın.
Düpedüz asperagas haber gibi koku alıyorum. Yalan haber olduğunu düşünüyorum.
SANA KATILIYORUM ABİ YALAN HABER BU ADAMIN NİYETİ NE ANLAMIYORUM BU NASIL SİVASLI NASIL SİVASIN EKMEĞİNİ YİYOR YAZIKLAR OLSUN. HAYRETTİNLE KİŞİSEL Bİ SORUNU VARSA GİTSİN BİREBİR ONLA ÇÖZSÜN MEDYA GÜCÜNÜ KULLANARAK SİVASIN ÖZ ÇOCUĞUNU 11 YIL EMEK VERMİŞ BİRİNİ BUKADAR KÖTÜLEMEYE KARALAMAYA HAKKI YOK
subasi29 28.01.2010, 22:34 hayrettin adina sevindim eger dogruluk payi varsa
PAZAR GÜNKÜ MAÇTA BİREBİR STADDA SORALIM KENDİSİNE YÜZÜ TUTUPTA CVP VEREBİLECEKMİ SORUNU NEYMİŞ?
Metal Gear 28.01.2010, 22:52 Hayrettin inşallah ciddi manada ders almıştır.Bir musibet,bin nasihatten iyidir derler.Madem affedilecek,işin ehemmiyetini anlamıştır o da..
mucahitbaba58 28.01.2010, 23:07 Hayrettin Önemli degil neysede Hoca nası Tanıdıgı futbolcularda yanılıyo anlamıyorum yabancılardan aubeyin oyunu ortada adam 250 maç fransada maç yapmış yapmasına resmen futbolu bırakmış kendine bakmamıs kiloları almış adamı alıyoruz böle saçmalık yok ama taider in düzelenecegine inanıyorummerak etme o kilolari sivasta eritir sivasin soguguyla :D ayrica adam daha iki maca cikti aga hemen karar vermeyin
hem ben ilk maci izledim bilicanin suan f5te oynadigi oyunun aynisini oynuyor tek hamle yerinde hamle ve aldigi topu uzaklastiriyor
hayrettinin ankaragücünü gitmesi kendi acısından iyi oldu fakat sivas açısından iyi olmadı hayrettin sivasta oynamayalı ne değişti trabzondan 3 bursadan 4 yedik soltaraf gel geç oldu faruk danda o bölgede verim alamadık.defans toparlanmadı trabzon taraftarı kendi evladı icin gelsin takımda oynasın diye uğraşıyor biz ise kendi evladımızı iki üç maç hata yaptı diye yerlere vuruyoruz sahip cıkamadık kaptanımıza.ğüle ğüle büyük kaptan ankarada sana başarılar ceyhun eriş de doğruysa hocamız muhsin ertuğrala allah kolaylık versin hayrettine tahamul edemediyse ceyhun erişe hiç baş edmez cünkü hanki takıma gittiyse sorumsuz davranışı yüzünden kadro dışı kaldı inşallah sivasın aşıda suyu yararda sivasa katkısı olur biz taraftarlarda rahat rahat maçları seyrederiz.
hayrettinin ankaragücünü gitmesi kendi acısından iyi oldu fakat sivas açısından iyi olmadı hayrettin sivasta oynamayalı ne değişti trabzondan 3 bursadan 4 yedik soltaraf gel geç oldu faruk danda o bölgede verim alamadık.defans toparlanmadı trabzon taraftarı kendi evladı icin gelsin takımda oynasın diye uğraşıyor biz ise kendi evladımızı iki üç maç hata yaptı diye yerlere vuruyoruz sahip cıkamadık kaptanımıza.ğüle ğüle büyük kaptan ankarada sana başarılar ceyhun eriş de doğruysa hocamız muhsin ertuğrala allah kolaylık versin hayrettine tahamul edemediyse ceyhun erişe hiç baş edmez cünkü hanki takıma gittiyse sorumsuz davranışı yüzünden kadro dışı kaldı inşallah sivasın aşıda suyu yararda sivasa katkısı olur biz taraftarlarda rahat rahat maçları seyrederiz.
BU HABER ASILSIZ ARKADAŞIM YOK BÖLE Bİ TRANSFER HAYRO HİÇBİYERE GİTMİYOOOOOOO
merkez_emre 29.01.2010, 02:44 sol kanatta dogru durust adam olmazken neden gıdıp sımdıye kadar gıttıgı hıcbır kulupde barınamayan 423543654 takımda oynamıs bır oyuncu alınır onun yerıne anlamıyorum...ferhatı yetıstırmeye tecrube vermeye kalksarsak kumede buluruz kendımızı
Gitmesine üzüldüm iki taraf içinde hayırlısı olsun
ben burada yanlız bırakmam onu.:) memleket özlemi çekmez.
yiğidomustafa 29.01.2010, 09:31 yok daha neler Ceyhun ve 500 bin inanmam.Bi Hayrettin'e karsılık xD
noname87 29.01.2010, 09:56 Ceyhun değilde galatasaray maçında 2 gol atan emre aygün de gönderilecekler listesindeydi onu alsak bence iyi transfer olur
SEVDAMSIN58 29.01.2010, 10:26 HAYRETTIN IYI YAPMISSIN GITMEKLE KARDESIM BIZIM MILLET IYILIKTEN ANLAMIYOR INSALLAH SENI COK IYI YERLERDE GORURUZ ANKARAGUCUNDE MILLI TAKIMDADA GORMEK EN BUYUK ARZUMDUR INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
HAYRETTIN IYI YAPMISSIN GITMEKLE KARDESIM BIZIM MILLET IYILIKTEN ANLAMIYOR INSALLAH SENI COK IYI YERLERDE GORURUZ ANKARAGUCUNDE MILLI TAKIMDADA GORMEK EN BUYUK ARZUMDUR INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
HABERİN DOĞRULUĞU YOK ARKADAŞLAR ASPERAGAS HAYRO BİYERE GİTMEDİ GÖNÜL VERDİĞİ GURUR DUYDUĞU TAKIMININ SİVASSPORUNUN YANINDA YİNE. FOTOMAÇIN VE ABDULLAH YİĞİTİN UYDURMASI Bİ HABER BU
58^SiVaS^58 29.01.2010, 15:27 hayrettin affdilemez miydi???
kim oynayacak simdi sol defansda?
zaten defans cok kötü bide hayro gitti...
trabzon macinda otobana döndü sol taraf...
A.Dereli-L.Aubey-S.Bayrak-??? 4 lü defans bu?
neyse sivasli hayrettine ankaragücünde basarilar...
ceyhun gelirse 30 tane orta saha olacak kim oynayacak???
Arkadaslar lucien aubeyi ben hic begenmedim muhsin hocanin yerinde olsaydim murat sözgelmezi oynatirtim sonucda bence daha iyi ama belki daha iyi olur
Murat.S.................Sedat. ............Aubey............. Abdurrahamn
MeD_Turc 29.01.2010, 17:18 tabiki hayrettin 2.500 euro sen dalga mi geciyon burada hayrettinle yada futboldan heberin mi yok affedersin ama böyle bak su sayfaya görürsün
http://transfermarkt.de/de/spieler/33569/hayrettin-yerlikaya/profil.html
hayrettin 1 defa hata yapti sizde öyle yok su yok bu diyorsunuz yillardir sivasta oynuyor ve ilk kez hata yapti biraz anlayisli olun sizde:mad::mad::mad:
bu cevabi bana veren bir cocuk kardes ne bilsin piyasayi ne bilsin futbolcunun kiymetini:(
|