Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYRETTİN TRANSFERİ YALAN!
BAŞTAN AŞAĞI YALAN VE DÜZMECE HABERLERLE DOLU OLAN FOTOMAÇ GAZETESİ SİVAS MUHABİRİ ABDULLAH YİĞİT BU YALAN HABERİYLE YİNE ÖN PLANA ÇIKTI.
SİVASIMIZIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ HER FIRSATTA RENCİDE EDİCİ BOYUTLARDA ELEŞTİREN HAKKINDA DEVAMLI SPEKÜLASYONLAR YARATARAK SİVAS KAMUOYUNA KÖTÜ ADAM OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ABDULLAH YİĞİT İN HAYRETTİNLE NE ALIP VEREMEDİĞİ VAR ACABA. İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU SIKINTILI GÜNLERİ HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK AŞACAĞIMIZ YERDE BU ŞAHSIN YALAN VE DÜZMECE HABERLERİYLE HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMESİ DÜŞÜNÜLECEK Bİ KONU. ABDULLAH YİĞİT...! HAYRETTİNİN SİVASLILIĞINDAN KESİNLİKLE ŞÜPHE DUYMAM AMA SENİNKİNDEN ŞÜPHELİYİM DİYEMİCEM ŞÜPHEM YOK ÇÜNKÜ YAZIK SANA.
ANKARAGÜCÜNE TRANSFERİ FALAN YALAN Bİ HABER BÜYÜK Bİ İHTİMALLE HAYRETTİN HOCAYLA GÖRÜŞTÜ VE YARIN A TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKABİLİR.
babapiton 28.01.2010, 22:31 Bilginin Kaynagı nerden ?.......
Holigann 28.01.2010, 22:32 sen sallıyosun da senın kaynagın nedır hemserım?kaynagını acıkla bızde katılalım sana
subasi29 28.01.2010, 22:33 peki biz kime inanalim? surda kuskuyla iki haber okuyoruz inanki
MERAK ETMEYİN YARIN DUYARSINIZ. BİLGİNİN DOĞRULUK PAYINI. AMA ŞUNU AKLIMIZDAN ÇIKARMAYALIM ZAMAN DESTEK OLMA ZAMANIDIR KÖSTEK OLMA DİİL....
babapiton 28.01.2010, 22:36 Fotomaç Haberinde Abdullah Yigit yaptıgını ne biliyosun Abdullah Yigit yapsa altında adı yazardı
58_babacan_58 28.01.2010, 22:36 HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR YALAN HABERLER SPEKÜLASYONLAR FUTBOLCULARIMIZINDA MORALİNİ İYİCE BOZUYOR SADECE KAYNAĞI BELLİ OLAN HABERLERİ PAYLAŞALIM LÜTFEN HERKES KAFASNA GÖRE KONU AÇMASIN.........
BAŞTAN AŞAĞI YALAN VE DÜZMECE HABERLERLE DOLU OLAN FOTOMAÇ GAZETESİ SİVAS MUHABİRİ ABDULLAH YİĞİT BU YALAN HABERİYLE YİNE ÖN PLANA ÇIKTI. SİVASIMIZIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ HER FIRSATTA RENCİDE EDİCİ BOYUTLARDA ELEŞTİREN HAKKINDA DEVAMLI SPEKÜLASYONLAR YARATARAK SİVAS KAMUOYUNA KÖTÜ ADAM OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ABDULLAH YİĞİT İN HAYRETTİNLE NE ALIP VEREMEDİĞİ VAR ACABA. İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU SIKINTILI GÜNLERİ HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK AŞACAĞIMIZ YERDE BU ŞAHSIN YALAN VE DÜZMECE HABERLERİYLE HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMESİ DÜŞÜNÜLECEK Bİ KONU. ABDULLAH YİĞİT HAYRETTİNİN SİVASLILIĞINDAN KESİNLİKLE ŞÜPHE DUYMAM AMA SENİNKİNDEN ŞÜPHELİYİM DİYEMİCEM ŞÜPHEM YOK ÇÜNKÜ YAZIK SANA. ANKARAGÜCÜNE TRANSFERİ FALAN YALAN Bİ HABER BÜYÜK Bİ İHTİMALLE HAYRETTİN HOCAYLA GÖRÜŞTÜ AFFEDİLDİ VE YARIN A TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKICAK VE BÜYÜK İHTİMALLEDE FENER MAÇINDA SAHADA OLACAKTIR...
Haberin Doğruluğunu Yalanını Bilmem Ama Abdullah Yiğiti Yaklaşık 12 Yıldır Tanırım Senin Söylediğin Niteliklerle Uzaktan Yakından Alakası Yok...Adam Futbolunu Eleştiriyor Kişiliğini Değil...
11 Yıldır 1 Orta Yapamadı Hayroda...Haksızmı Acep Hayroyu Eleştirenler :confused:
Rallim58 28.01.2010, 22:41 Arkadaşlar şu önemli günler arefesinde, kırıcı ve rencide edici olmaktan sakınalım.
Ankaragücü olayı gündeme geldiği ancak iptal olduğu, yarın ise antrenmanlara katılacağı söylendi. Sabredelim, yarını bekleyelim. Sabrın sonu selamettir.
Burada birbirinize, birbirmize destek olup tek hedefimizin Sivassporumuzun başarısı ve ayağa kaldırılması iken, dedi ki demişkiler ile üzmeyelim.
Yarını bekleyip görelim...
zaman destek zamanı lütfen kenetlenelim arkadaşlar bu çıkmazdan ancak birlikte elele çıkarız. yarınlar çok daha güzel olacak inşallah
haber yalan mı dogrumu artık onu görürürz de ben ceyhunun gelıyo olmasına baya sevınmısdım.. şimdi üzüldüm bak:)
Metal Gear 28.01.2010, 23:10 Messi58 demişse doğrudur,inanın!Koskoca dünya yıldızı yalan konuşacak değil ya!:)
valla yarını beklicez görecez arkadaşlar:))
Metal Gear 28.01.2010, 23:13 Sana inanıyoruz gardaş:);)............
A.Turan Korkmaz 28.01.2010, 23:13 Hayrettin eğer Sivassporumuzda gerçekten oynamak istiyorsa hocadan özür diler, anlaşırlar, çıkar A takımla idmana. Bu taraftarın çoğunun da eminim yürekten oynayan bir Hayrettine hala gönlü açıktır. Ama gitmek isteyeni de kimse tutmaz, giden gider.
Holigann 28.01.2010, 23:18 haber dogru dıyelım.şimdi hayrettın affedılırse bıle ,formasının dırek gerı verılmesıne karsıyım.. azcık otursun kenardan ızlesın.o pazu bandını fırlatmanın cezası 1 haftalık cezaysa daha cokk futbolcu ısyanı ızlerız. affedılmesıne uzulmem aksıne sevınırım ama azcık yedek oturup burnunu surtmesını ısterım,basımıza blıca olmadıgından zaten hemen ılk onbırde oynasın denecek bı oyuncumuz degıl..ben ferhata guvenmeye devam edecegım,ts macındakı yaptıgı hatalarla bır macla onu asıp kesmeyecegım,hayroya cok tahammul ettık azcık da ona tahammul ederız..
Hayrettin eğer Sivassporumuzda gerçekten oynamak istiyorsa hocadan özür diler, anlaşırlar, çıkar A takımla idmana. Bu taraftarın çoğunun da eminim yürekten oynayan bir Hayrettine hala gönlü açıktır. Ama gitmek isteyeni de kimse tutmaz, giden gider.
sivassporumuzda gerçekten oynamak istese diye bi cümle anlamsız kaçmış bence gerçekten sivassporumuzu sevmese sevgidini gönlünde yaşamasa 11 yıl burda top koştururmuydu sence. asıl hayrettine bizim sahip çıkmamız önemli olan. niye yabancı adamlar gelsin oynasınki yaaa öz be öz bitane sivaslımız var bırakalım o oynasın o kazansın ne kadar yükselirse sivasımızıda okadar yüceltecektir sırtında taşıdığı numarayla.. hep destek tam destek arkadaşlar..
Rallim58 28.01.2010, 23:33 haber yalan mı dogrumu artık onu görürürz de ben ceyhunun gelıyo olmasına baya sevınmısdım.. şimdi üzüldüm bak:)
Güven'ciğim senin için yarın idmanı takip edecem (inşaallah bir aksilik çıkmazsa), yeterki sen İzmir'de huzurlu ol:).
Mehmet Yıldız'ında takımda yer alacak olması sanki bu hafta Fenerbahçe maçı, ani gelişmelerin ve ayağa kalkışımızın, kenetlenişimizin maçı olacak gibi. Bu hafta Fenerbahçe karşısına Kaptanlar? sürprizi ile çıkabiliriz. Neden olmasın, olabilir...
Yeterki bizler taraftar olarak 90 dakika takımımıza destek olalım. Taraftar olalım. Seyirci değil.
Kim ne derse desin bu Sivasspor, inşaallah ligde çok rahat kalacaktır. Sadece stres yaşıyoruz, belki bu da bize heyecan katıyor.
yener_sahin 28.01.2010, 23:34 Sitede haber yapan adamlara bakıyorum bugün duydukları şeyleri yarın çıkacak diye yazıyorlar.Kardeşim madem bu iş başından beri böyleydi neden bir gün öncesinden sölüyorsunuz buna da açıklık getirin.Kamuoyu mu hazırlıyorsunuz.Kimden öğrendiğini söylersin,bu haberin neden çıktığını da söylersin.Ki senin asılsız denilebilecek kadar verdiğin Abdullah YİĞİT bilgileri başına işde açar.Ben Abdullah YİĞİT in yerinde olsam bu yazdıklarını burdan okusam sana dava açarım.Delilisiz,belgesiz yazılar yazmışsın.
Burda hislerimizle bu tarz şeyler yazmak yanlıştır.delilin olur belgen olur gelir konuşursun.Eğri oturup doğru konuşmak lazım.Bu takım için kayseride çanakkale de maç yollarında şehitler verdik,ve bu takımın kaptanlık pazu bandını Hayrettin yere attı.Ve biz grup olarak her zaman da arkasında olduğumuzu belirttik.O anda ki bazı psikolojik sebeplerinden bu seferlik mazur gördük.Ama Abdullah YİĞİT'i de iyi tanıyan abilerimiz kardeşlerimiz var.Beraber sohbet etmişliğimiz var.Madem bu kadar eminsin bundan belgeyle konuş.Yoksa ortalığı bulandırıp adama laf söylemenin ne mantığı var.
oquzh4n58 29.01.2010, 00:25 bosa kendınızı yoruyorsnz gıdıp kalması tkaımda olmadıg surece bısey gostermez 2 3 gun sonra ne oldugu cıkar acelemızde yok dogru dıyo yanlıs haber bence resmı acıklama gelmedı
yigido yakup 29.01.2010, 00:40 ya transferi gercek yada senin actigin baslik yalan.zaten iki dogru olmaz tek dogruyu ögrenmek biraz daha bekleyecegiz.
ya transferi gercek yada senin actigin baslik yalan.zaten iki dogru olmaz tek dogruyu ögrenmek biraz daha bekleyecegiz.
TABİKİ BEKLİYİP GÖRÜCEZ:) HABERİN DOĞRULUĞUNDADA BANA TŞK ETMEYİ UNUTMA EMİ:)
yener_sahin 29.01.2010, 01:17 anlamadığım nokta şu,sivasın evladı deyip sahip çıktığımız hayrettini korurken,bir sivasın evladı Abdullah YİĞİT i yanlış bulduğunuz şeylerle karalamak ne kadar doğru?
Hayrettinin son hareketini siz %100 doğru mu buluyorsunuz?Ki Abdullah YİĞİT hayatı boyunca %100 doğru hareket bir adam olsun.HEr kişi hata yapar.Ama sizde durup hayrettini tamamen masum göstermeyin...Dilini dişini ısıracaktı atmayacaktı...
sivaslitaner58 29.01.2010, 05:58 keske yalan olmasada kurtulsak o kadar hatalar yapiyor ki ben daha ilk 11e oynatmazdim
Güven'ciğim senin için yarın idmanı takip edecem (inşaallah bir aksilik çıkmazsa), yeterki sen İzmir'de huzurlu ol:).
Mehmet Yıldız'ında takımda yer alacak olması sanki bu hafta Fenerbahçe maçı, ani gelişmelerin ve ayağa kalkışımızın, kenetlenişimizin maçı olacak gibi. Bu hafta Fenerbahçe karşısına Kaptanlar? sürprizi ile çıkabiliriz. Neden olmasın, olabilir...
Yeterki bizler taraftar olarak 90 dakika takımımıza destek olalım. Taraftar olalım. Seyirci değil.
Kim ne derse desin bu Sivasspor, inşaallah ligde çok rahat kalacaktır. Sadece stres yaşıyoruz, belki bu da bize heyecan katıyor.
gitmişken azcık da resım al sana zahmet abi:)özellıkle yenılerın resımlerı güzel olurdu:)
anlamadığım nokta şu,sivasın evladı deyip sahip çıktığımız hayrettini korurken,bir sivasın evladı Abdullah YİĞİT i yanlış bulduğunuz şeylerle karalamak ne kadar doğru?
Hayrettinin son hareketini siz %100 doğru mu buluyorsunuz?Ki Abdullah YİĞİT hayatı boyunca %100 doğru hareket bir adam olsun.HEr kişi hata yapar.Ama sizde durup hayrettini tamamen masum göstermeyin...Dilini dişini ısıracaktı atmayacaktı...
SENİN HAYRETTİNİ KARALAMAN NEKADAR DOĞRUYSA BUDA OKADAR DOĞRUDUR KARDEEEEEEEEŞŞ...
yiğidomustafa 29.01.2010, 09:33 Evet ya bencede yalandır çünkü Ceyhun+500 bin ne demek ya xD Hayrettin ne ki o kadr verecekler sanmıyorum.Bencede yaln.
yener_sahin 29.01.2010, 09:40 SENİN HAYRETTİNİ KARALAMAN NEKADAR DOĞRUYSA BUDA OKADAR DOĞRUDUR KARDEEEEEEEEŞŞ...
kardeşim senin dünyadan haberin yok daha.Biz Yeniçeriler grubu olarak arkasında olduğumuzu bizzat bildirdik,resmi internet sitemizden haber yaptık.Ağzı olan konuşuyor,bizim fikirlerimizi idrak edemeyeceksen,eğriye inadına doğru diyeceksen bu da senin fikirlerin kardeeeeeeeeeeeeş....
ShabbatShalom 29.01.2010, 09:49 Senin Kendi Hislerin Ve Yorumlarını Bize Haber Olarak mı Bildirdin? Kaynağın Nedir? Abdullah Yiğit Yalanları Yazmasından Çok Doğruları Kaleme Alması Daha İyidir. Artık Duyusal Davranılmamalı Yok Sivaslıymış Yok Alt Yapıdan Yetişmiş Napalım? İyi Olan Oynayacak Artık.Sivaslılığından Çok Takıma Ne Kazandırıyor? Ne Zarar Veriyor O Konuşulsun.Duygunu Değil Gerçek Haberi Yazsan Daha Doğru Olurdu.
kardeşim senin dünyadan haberin yok daha.Biz Yeniçeriler grubu olarak arkasında olduğumuzu bizzat bildirdik,resmi internet sitemizden haber yaptık.Ağzı olan konuşuyor,bizim fikirlerimizi idrak edemeyeceksen,eğriye inadına doğru diyeceksen bu da senin fikirlerin kardeeeeeeeeeeeeş....
SENİN YENİÇERİLER DEDİĞİİN GRUBUN KURUCULARINDANIM BENDE MERAK ETME KARDEEŞ. SENİN FİKRİNEDE SAYGIM VAR SÖZÜM YOK AMA İÇİNDEN BULUNDUĞUMUZ BU KÖTÜ DURUMLARDAN BİRLİKTE KIRICI OLMADAN YAPICI OLARAK HEP DESTEK TAM DESTEK VEREREK ÇIKMALIYIZ. BÜTÜN CAMİAYA SAHİP ÇIKMALIYIZ.
fenerlis58 29.01.2010, 10:17 Şükür ki affedildi hayro... O na çok ihtiyacımız var bu zor günlerimizde...
Senin Kendi Hislerin Ve Yorumlarını Bize Haber Olarak mı Bildirdin? Kaynağın Nedir? Abdullah Yiğit Yalanları Yazmasından Çok Doğruları Kaleme Alması Daha İyidir. Artık Duyusal Davranılmamalı Yok Sivaslıymış Yok Alt Yapıdan Yetişmiş Napalım? İyi Olan Oynayacak Artık.Sivaslılığından Çok Takıma Ne Kazandırıyor? Ne Zarar Veriyor O Konuşulsun.Duygunu Değil Gerçek Haberi Yazsan Daha Doğru Olurdu.
BENİM KENDİ HİS VE YORUMUM DİİL ARKADAŞIM SABRET İLERLEYEN SAATLERDE HABERİN DOĞRULUĞUNU GÖRÜRSÜN. YILLARCA HAYRETTİN İYİYDİ CANIM GÜLÜM DİYİP DESTEKLİYODUNUZ YARDIMINA KİMSENİN GELMEDİĞİ SAHADA TEK BAŞINA SAVAŞTIĞI VE TAKIM OYUNUNDA FERTLERİN Bİ ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLMADIĞI Bİ ORTAMDA HERKES HATA YAPAR ODA HATA YAPTI AMA BÖLE SİLİP ATMAK YAKIŞMAZ. YAPTIĞI HAREKETİ TABİKİ TASVİP ETMİYORUM ONDADA CEZASINI ALDI ÇEKTİ. SİVASSPOR TARİHİNDEKİ BELKİDE EN YÜKSEK PARA CEZASINI (50.000 TL) ÖDEDİ. OYUZDEN KIRICI DİİL YAPICI OLALIM KAYBETMEK ÇOK KOLAYDIR KAZANMAK ZOR....
yener_sahin 29.01.2010, 10:25 HERKES HATA YAPAR ODA HATA YAPTI AMA BÖLE SİLİP ATMAK YAKIŞMAZ. YAPTIĞI HAREKETİ TABİKİ TASVİP ETMİYORUM ONDADA CEZASINI ALDI ÇEKTİ.OYUZDEN KIRICI DİİL YAPICI OLALIM KAYBETMEK ÇOK KOLAYDIR KAZANMAK ZOR....
işte tam olarak bu fikirlere katılıyorum...herkesin hata yapma hakkı vardır hayrettin de bunu kullandı bu seferlik...
karakocyakup58 29.01.2010, 10:33 benn bu aptullah yigiti zaten sevmiyorum fotomaç mı dedin asla okumam fotmaç internet sitesinde bile sivasspora ayrılan bir sayfa yokk sayfayı bırak haber bile yokk
geçen yıl fotomaç gastesine tam sayfa sivassspora yer ayırtmıstı şimdi nerrdee... aptullah yigitte ne dedigiini bilmiyor zaten kafasına göre herkesin bildigini söylüyor ...:confused: :mad: :mad: :mad:
benn bu aptullah yigiti zaten sevmiyorum fotomaç mı dedin asla okumam fotmaç internet sitesinde bile sivasspora ayrılan bir sayfa yokk sayfayı bırak haber bile yokk
geçen yıl fotomaç gastesine tam sayfa sivassspora yer ayırtmıstı şimdi nerrdee... aptullah yigitte ne dedigiini bilmiyor zaten kafasına göre herkesin bildigini söylüyor ...:confused: :mad: :mad: :mad:
SÖLEMEKLEDE KALMIYOR KARDEŞİMİZİ HAYRETTİNİMİZİ TÜM TÜRKİYEYE YANLIŞ LANSEDİYOR. YAPICI DİİL KIRICI RENCİDE EDİCİ SÖZLER SARFEDİYO YAZILARINDA HEP. SİVAS İÇİNDE YİNE NE SÖLERSEN SÖLE AMA ULUSAL MEDYAYA O ŞEKİLDE TAŞIMAN ÇOK YANLIŞ SAYIN ABDULLAH YİĞİT...
balmandol 29.01.2010, 10:53 MESSİ DİYORSA DOĞRUDUR,İNANIRIM...
Abdullah YİĞİT'te KÖSTEK değil biraz DESTEK olsun..Yeter artık.!!!
Kocaaa kadroda 1 tane Sivas'lı var,onu da biz çekemiyoruz.Onun yerine oynayanlarıda gördük.Hayrettin'siz olmuyor arkadaşlar.Bi türlü cezasını çekti,inşallah maçtada (Fener maçında) yerini alır..Ben daha güzel,derli toplu oynayacağına eminim.ÇÜNKÜ O DA OLANLARA ÇOK ÜZÜLDÜ..O DA HER ŞEYİN FARKINDADIR.
MESSİ DİYORSA DOĞRUDUR,İNANIRIM...
Abdullah YİĞİT'te KÖSTEK değil biraz DESTEK olsun..Yeter artık.!!!
Kocaaa kadroda 1 tane Sivas'lı var,onu da biz çekemiyoruz.Onun yerine oynayanlarıda gördük.Hayrettin'siz olmuyor arkadaşlar.Bi türlü cezasını çekti,inşallah maçtada (Fener maçında) yerini alır..Ben daha güzel,derli toplu oynayacağına eminim.ÇÜNKÜ O DA OLANLARA ÇOK ÜZÜLDÜ..O DA HER ŞEYİN FARKINDADIR.
HAYRETTİN KESİNLİKLE ÜZÜLDÜ YİĞENİM,AMA DEDİĞİN GİBİ CEZASINI ÇEKTİ ONUN İÇİN BÖLESİ BELKİ DAHA HAYIRLI OLDU SİVASSPORUMUZA DAHADA FAYDALI OLCAK BUNDAN SONRA YAŞADIKLARINDAN DERS ÇIKARDI MUTLAKAKİ HEP DESTEK TAM DESTEK.....
07reis58 29.01.2010, 12:01 hayrettın sıvasspora en çok hızmet veren futbolcumuzdur sonuna kadar yanındayızz!!!!
YENİÇERİLER!!!!!!!!!
cok iyi oLmuş qeri dönmesi Sivas'ın evLadı içimizden biri
YeNiÇeRiLeR...
Sivas 'ımızın öz evladı olan Hayrettin 'in böyle gitmesini istemiyorduk. Haberin yalan olduğuna sevindim. Takımımız için bunca yıl ter dökmüş bir insanın bu kadar kolay silinip atılmasına razı olamazdık...
58_SEMİH_58 29.01.2010, 12:02 Her zaman hayrettinin arkasındayız affedilmesinden yanayız.Onun yokluğundaki sıkıntıları anlatmaya gerek yok . .
Yeniçeriler
sivaslimete 29.01.2010, 12:04 Her seyden önce Hayrettin bu sehirin cocugu Sivassporu ve Sivasi sahada en iyi temsil eden futbolcumuz HAYRETTIN.Gerek forma numarasiyla gerkse sahadaki hirsiyla.Hayrettin herseyden önce bir insan ve insanlar hata yapabilirler.Biz YENICERI olarak Hayrettinin yanindayiz!
velibircan 29.01.2010, 12:05 Hayrettin MEmleketimizin Evladıdır...Elbet Hataları Olcak HAtaları Yok Demiyoruz Fakat Her Şeyden Önce O Sivaslıdır Memleketimizin Evladıdır...Forma'yı Giydiği Maçta İnanın Bambaşka Bi Hayrettin İzlicez...Yeter ki Hayrettine Karşı Kırıcı DEĞil Yapıcı Olalım...
YeNiÇeRiLeR
emrekocturk58 29.01.2010, 12:09 HAYRETİNE SİVASIN ÇOCUĞUDUR SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİRKEN HERKES ELEŞTİRDİ.BİRAN ÖNCE AFFEDİLMESİNİ İSTİYORUZ HAYRETTİN O HAREKETİ HIRSINDAN VE TRİBÜNDE YUHALAYAN KÜFÜR EDEN TARAFTARLAR YÜZÜNDEN YAPDII..HAYRETTİN O HAREKETİ YAPCAK ADAM DEİLDİR..
YENİÇERİLER
İŞTE BÖLE ARKADAŞLAR DESTEK OLALIM MORAL VERELİM HAYRETTİNE KİM HAKKINDA KÖTÜ KIRICI RENCİDE EDİCİ HABERLER OKUMAK İSTER YAA HİÇKİMSE YOUZDEN YAPICI OLALIM DESTEK OLALIM MORAL VERELİM ŞUAN TAKIMIMIZIN SADECE MORAL VE DESTEĞE İHTİYACI VAR BAŞKA BİŞEYE DİİL...
Neleri konuşuyoruz, burası yiğidoların buluşma noktası.her fikrin rahatça ifade edildiği bir forum ancak burada herşeyden önce taraftarın düşüncelerini yansıttığı için objektif olmak gerek yorumlarda.İsimleri konuşmayalım, takımı konuşalım.Biri bir haber yapıyor bir başkası bunu yalanlıyor ya da daha da öteye gidip karşı tezler üretiyor.Asparagas haberleri bırakalım, gerçekler yanı başımızda, tek gerçke şu an takımın içinde bulunduğu durum.bununla ilgili fikir maçı yapalım, her fikre açık olalım ve sonuçta bir fikir altında kenetlenerek takımın destekçisi olalım.yabancı biri bu forum sayfalarını okusa eminim sivas spor taraftarı hakkında karamsar düşünceler içinde olur.bırakalım birbirimizle uğraşmayı, rakiplerimizin durumu ile uğraşalım.sahada takımın yanında olalım, birlik ve çoşku ile.....
bizde birlik ve coşku ile takımımıza destek olmaya çalışıyoruz işte takımımıza zarar vereceğini düşündüğümüz bu transfer haberinide yalanlayarak kaos ortamı yaratılmasını önlemeye çalışıyruz.
sadocan58 29.01.2010, 12:46 BAŞTAN AŞAĞI YALAN VE DÜZMECE HABERLERLE DOLU OLAN FOTOMAÇ GAZETESİ SİVAS MUHABİRİ ABDULLAH YİĞİT BU YALAN HABERİYLE YİNE ÖN PLANA ÇIKTI.
SİVASIMIZIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ HER FIRSATTA RENCİDE EDİCİ BOYUTLARDA ELEŞTİREN HAKKINDA DEVAMLI SPEKÜLASYONLAR YARATARAK SİVAS KAMUOYUNA KÖTÜ ADAM OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ABDULLAH YİĞİT İN HAYRETTİNLE NE ALIP VEREMEDİĞİ VAR ACABA. İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU SIKINTILI GÜNLERİ HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK AŞACAĞIMIZ YERDE BU ŞAHSIN YALAN VE DÜZMECE HABERLERİYLE HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMESİ DÜŞÜNÜLECEK Bİ KONU. ABDULLAH YİĞİT...! HAYRETTİNİN SİVASLILIĞINDAN KESİNLİKLE ŞÜPHE DUYMAM AMA SENİNKİNDEN ŞÜPHELİYİM DİYEMİCEM ŞÜPHEM YOK ÇÜNKÜ YAZIK SANA.
ANKARAGÜCÜNE TRANSFERİ FALAN YALAN Bİ HABER BÜYÜK Bİ İHTİMALLE HAYRETTİN HOCAYLA GÖRÜŞTÜ VE YARIN A TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKABİLİR.
kardesim abdullah yiğit ne yapsin sivassporun basarılı olmamasını %70 hayretinin payı vardır bizde maç izliyoz HER ZAMAN BİR BİLİCA YADA BİR SERVET OLMAYA BİLİYO DEMEKKİ HAYRETİNİN AYIPLARINI BU 2 OYUNCU ÜSTLENMİŞ AMA ŞİMDİ SİVASSPORA DESTEK ZAMANI BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ YA MAÇLARI İZLEMİYOSUNUZ YADA O GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN ARTIK
58_SEMİH_58 29.01.2010, 13:20 Ve beklenen oldu hayrettin affedildi..
Rallim58 29.01.2010, 13:23 Hayrettin affedilerek, bugün kü yapılan A kadro ile idmanlara çıktı.
yener_sahin 29.01.2010, 13:27 Az önce tv58 de affedildiğine dair alt yazı geçti abi...;)
savasaltun58 29.01.2010, 13:32 inşallah af edilir ona ihtiyacımız var birrran önce bu kötü duumdan krtarmalıyız.
babapiton 29.01.2010, 13:33 Hayrettin Bu gazla heralde fener macında hatasız oynar;););)
babapiton 29.01.2010, 13:34 Hayrettin'e af çıktı
Sivasspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya, yönetim kurulu kararı ile affedildi.
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçının devre arasında yaptığı davranışlar nedeniyle yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya'ya af çıktı.
Yerlikaya'nın bugünden itibaren, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor'un idmanına katılacağı bildirildi.
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=223&hid=67271
Rallim58 29.01.2010, 13:36 Arkadaşlar, Basın sözcümüz Fikret Ünsal, Yönetim Kurulunun aldığı kararı Sivasspor Tesislerinde açıkladı. "Kadro dışı kalan futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya affedilerk hafta sonu oynanancak Fenerbahçe müsabakasının antrenmanlarına çıkacaktır" dedi ve şu anda saat 14.00 da başlayan antrenman kadrosunda Hayrettin'de bulunuyor.
(Haber ajanslara anında yansımıştır)
Sivassporumuz için hayırlı olması dileklerimizle....
gitti haberine hem klüp hemde hayrettın ıcın hayırlı olsun dıye yazmıstım,şu durumdada tekrar hoşgeldın demekten başka diyecek bişey yok..umarım hatalardan hem hayrettın ders cıkarmıstır,hemde dıger oyuncularımız bu durumdan ibret almışlardır. konuyu açan arkadasın ıstıhbaratı tuttu:)artık hayrettının arkadasımıdır ,akrabasımıdır bılemıyorum:)herkeze hayırlı ugurlu olsun,kazanan Sıvasspor'umuz olsun..
MustafaParlak 29.01.2010, 13:44 Bırakın Bu İşleri 12 Senedir Abdullah Yiğiti Tanıyormuş.Sivaslıyım Diye Yalakalık yaparak SivasSpor Üzerinden Rant Elde Ederek Borusunu Öttürmeye Çalışan Adamın Yazarlıgınada Tükürür O Yazdığı Kalemide Kırarım.Benim SivasSporumda Bir Anlık Zerzenişlere Yer Yoktur.Olayı Bitirerek Yeni Dönemlere Güzel Şeylere Bakmalıyız.Adam İlgi Odağı Olmak İçin Hayrettini Kötülüyor.Soruyorum Acaba Hayrettin Bu Takıma Hiçbirşey Yapmadımı.Bu Takıma KATKISI Varsa Neden Hemen Kara Leke Vuruluyor.Futbolcu Formssuzsa Kadroda Ne İşi Var.Hata Yapacak Dolayısı İle Gerginleşecektir.O Çok Sevdiğiniz Muhsin Hoca Niye Böyle Bir Hata Yaptı Formsuz Oyuncuyu Kadroya Niye Aldı.Sonuna Kadar Hayrettinin yanındayım.Bugüne Kadar Onurlu Başı Dik Mücadelimizde 12 Sene Görev Alan Bir İNSAN Bu Denli Eliştirilere Maruz Kalmamalıydı.Başkan Çok Büyük Oynuyor Bi Bakmışsın Oda Yok...!
YAPMIŞ OLDUĞUM HABERİN DOĞRULUĞUNU HEPİNİZ GRDÜNÜZ TŞK ETMENİZE GEREK YOK DESTEK OLUN YETER:)
umarim geri alirlar A takima.hayrettinin ben bilerek kotu oynadigini sanmiyorum..
Rallim58 29.01.2010, 13:48 YAPMIŞ OLDUĞUM HABERİN DOĞRULUĞUNU HEPİNİZ GRDÜNÜZ TŞK ETMENİZE GEREK YOK DESTEK OLUN YETER:)
Ben yine de teşekkür edeyim :)
gitti haberine hem klüp hemde hayrettın ıcın hayırlı olsun dıye yazmıstım,şu durumdada tekrar hoşgeldın demekten başka diyecek bişey yok..umarım hatalardan hem hayrettın ders cıkarmıstır,hemde dıger oyuncularımız bu durumdan ibret almışlardır. konuyu açan arkadasın ıstıhbaratı tuttu:)artık hayrettının arkadasımıdır ,akrabasımıdır bılemıyorum:)herkeze hayırlı ugurlu olsun,kazanan Sıvasspor'umuz olsun..
YALAN HABERE HERZAMAN KARŞIYIM. DOĞRULUĞUNU BİLMEDİĞİM HABERİ ASLA YAPMAM BANA GÜVENMEYEN ARKADAŞLARDA ARTIK GÜVENİRLER BUNDAN SONRA.
İNŞALLAH SİVASSPOR VE HAYRETTİN İÇİN HAYIRLI OLUR BUNDAN SONRA HEP DESTEK TAM DESTEK...
DOĞRULUĞUNU BİLMEDİĞİM HABERİ ASLA YAZMAM ARKADAŞLAR. SAYIN GAZETECİDE SIRF HAYRETTİNİ ALEME KÖTÜ GÖSTERMEK ÜZERİNDEN PRİM YAPMAK İÇİN YALAN YANLIŞ HABERLER YAPMASIN ARTIK
yönetim hayrettini af ettiyse bize düşen taktir etmektir hayro sivassporumuzun oyuncusu.sahip çıkmak durumundayız.biz önce birbirimizi kabul etmeliyiz başarı arkasından gelir.bir yönetim
imiz var kararlarını istesekte istemesekte kabul etmemiz lazım ortamı germek yanlız sivasspora ve bize taraftara zarar verir.düşman güldürmenin alemi yok.eleştirilerimizdede kırıcı olmamalıyız.
yonetim affetti hayırlı olsun hoş geldin tekrar aramıza taraftara kendını affettırmenı sivaslı oldugunu gostermeni bekliyoruz
Bırakın Bu İşleri 12 Senedir Abdullah Yiğiti Tanıyormuş.Sivaslıyım Diye Yalakalık yaparak SivasSpor Üzerinden Rant Elde Ederek Borusunu Öttürmeye Çalışan Adamın Yazarlıgınada Tükürür O Yazdığı Kalemide Kırarım.
Randevunu Ben ALıyorum Gel Kır Bakalım O Kalemi Nasıl Kıracaksan...Eğer Adamın Kalemını Kıramayıp Yazarlıgına Tukurmezsen Senın Suratına Tukururler..Arıyorum Sımdı Abdullah Abıyı...
Bakalım Nasıl Yapacaksın Klavyeden Salladıklarını....
Randevunu Ben ALıyorum Gel Kır Bakalım O Kalemi Nasıl Kıracaksan...Eğer Adamın Kalemını Kıramayıp Yazarlıgına Tukurmezsen Senın Suratına Tukururler..Arıyorum Sımdı Abdullah Abıyı...
Bakalım Nasıl Yapacaksın Klavyeden Salladıklarını....
HİÇKİMSE FUTBOLCUMUZ ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞAMAZ. YALAN YANLIŞ HABERLER YAPARAKTA BİYERE VARAMAZ BUNUDA YAZ....
HİÇKİMSE FUTBOLCUMUZ ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞAMAZ. YALAN YANLIŞ HABERLER YAPARAKTA BİYERE VARAMAZ BUNUDA YAZ....
Olay Hayrettin vs Değil...
Ayıp Değilmi Burda Hayrettine Öyle Böyle DiyenlereFutbolcuyu Begenmıyorsan Eleştırırsın Sovmezsın
Abdullah Yiğite Rantçı Kalemıne Yazarlıgına Tukururum Dıye Hakaret Edenlerevs Diyenlere...Yazarı Begenmıyorsan Okumazsın Geçersin.Hakaret Etmezsin
Herkes Eleştiri Yapar Taki Hakarete Dayanana Kadar...Hakaret Olursa Olay Biter..
Mustafa Parlak Bey Abdullah Yiğit Abi Seninle Yuzyuze Gorusmek İstiyor.Söylediklerinden Rahatsız Oldum Ilettım Dusuncelerini,Sağladıgı Rantları Ispat Icın ve Yazarlıgına Tukurmen İçin Gorusmek Ister...Bilgine
futbolcunun oynadıgı futbolu begenmeyebilirsin eline bir poşet çekirdek alıp da futbolcuya ana avrat küfür eden insan ne kadar karektersiz ve insanlıktan nasibini almadıgını gösterir
merkez_emre 29.01.2010, 17:17 :D benım anlamadıgım mevzu habercılıkdır bu yalanda cıkar asparagas da basında cok oluyor boyle seyler :) sızın deyısınıze gore sımdı fotospor ve fotogol gazetelernı bırakın gazetecılerı dovmesını kalemını kırmasını gazeteyı basmak lazım adamlar 365 gun transfer yapıorlar takıma ronaldınya messı ronaldo 3 kucuk takımlara kac kere getırdı goturduler :D
bilgisi olan yazsın yazmayan sussun :) devam edecek kalem kırıcak olan da varsa cocuk parkından cıksın gıtsın adamın yuzune soylesın...
merkez_emre 29.01.2010, 17:20 ayrıca bu nasıl ınsanlarımız var anlamak ıstemıyorum :) ılk kadro dısı kaldıgında herkes ana avrat kufur etmedıgı kaldı 2 mac yokları oynadık dunya gol yedık sol kanattan yonetım gerı affetti bizim sıtede hayroya hakaret edenler sımdı de yere göğe sıgdıramıorlar :)
ben boyle ınsanları gordukce siteye girmek ıstemıyorum...aynı olay giresun macında da oldu takım 2-0 ve 3-1 geride iken maratonn %80 i kufur ettı ana avrat butun oyunculara ama mac cevrıldı 3 3 sonra 4 3 oldu Sivas sivas diye yırtındılar topculara bagırdılar...
ALLAH IM SEN BU KENDILERINI TARAFTAR SANANLARA YARDIM ET
iyi günde en büyük sivasspor kötü gününde futbolcuya agza alınmayacak laflar ana avrat dümdüz gitmeler sizin gibi taraftarda seyirci de olmaz olsun dışarda işyerinde kısacası hayatın her alanında kimseye sesini çıkaramayan embesil insanlar hafta da bir stada gelip hakeme kötü oynayan topçuya söverek içini boşaltıyor
iyi günde en büyük sivasspor kötü gününde futbolcuya agza alınmayacak laflar ana avrat dümdüz gitmeler sizin gibi taraftarda seyirci de olmaz olsun dışarda işyerinde kısacası hayatın her alanında kimseye sesini çıkaramayan embesil insanlar hafta da bir stada gelip hakeme kötü oynayan topçuya söverek içini boşaltıyor
OLACAK OLACAK ZAMANLA TARAFTAR OLMAYIDA ÖĞRENECEKLER ALLAH YARDIMCILARI OLSUN FUTBOLCULARIMIZIN SABIR VERSİN.
|