Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYRETTİN AFFEDİLDİ!

SivasSpor.Com
29.01.2010, 14:48
Hayrettin YERLİKAYA Affedildi

Hayrettin Yerlikaya'ya Giresunspor maçının ardından yönetim kurulu kararıyla 50 bin TL para cezası verildiğini ve oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığını hatırlatan Ünsal, ''Tabii bu arada bazı olaylar gelişti. Hayrettin'i başta Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp istedi, talip oldu. Bir kulüple hatta anlaşma aşamasına gelmesine rağmen Hayrettin Sivasspor'u bırakmak istemedi'' diye konuştu.

Hayrettin'in kendilerine gelerek ''Sivasspor'u asla bırakmak istemediğini ve Sivasspor'da futbol hayatına devam etmek istediğini'' söylediğini aktaran Ünsal, ''Öncelikle taraftarlardan, teknik heyetten ve yönetim kurulumuzdan o gün gelişen olaylar nedeniyle özür dilediğini beyan etti. Biz de buna dayanarak yönetim kurulu olarak Hayrettin'i affettik'' açıklamasını yaptı. Hayrettin'in bir hata yaptığını, ancak futbolcunun 11 yıldır bu kulübün formasını her şartta özveriyle taşıdığını anlatan Ünsal, Yerlikaya'nın anlaşmasının 1 yıl daha uzatıldığını, gelecek hafta imzasının atılacağını açıkladı.

Taraftarlardan Fenerbahçe maçında Hayrettin'e çok ciddi destek vermelerini isteyen Ünsal, oyuncunun taraftarların moral desteğine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Hürdoğan - Sporx

Ahwettt
29.01.2010, 14:51
Yönetim en mantıklı kararı vermiş,Bencede uzun yılllar memleketinin takımına emek vermiş bir futbolcu bir çırpıda silinip atılamazdı.Hayrettinin olmadığı 2 maçta 7 gol yiyerek bedelini çok ağır ödedik zaten.

yukarıyıldızlı
29.01.2010, 14:52
her iki taraf için de hayırlı olsun umarım ders çıkarması gerekenkenler gerekli dersleri almıştır...

bassguitar
29.01.2010, 14:53
insallah hayırlısı olurr.fener macına hayrettinle beraber mehmet yıldız..

oquzh4n58
29.01.2010, 14:55
yaw bence fb macında kadroda sol kanat da olsn yerını dolduramıyrlar hırslanmıstır ıı top oynar bence ben bole umud edıyorm

Ahwettt
29.01.2010, 15:04
Bencede Fenerbahçe maçında tam yerinde oynması gerek,Fener bahçe maçında sol kanatta çok ihitiyacımız var ama tahmin etmem hoca hemen kadroya almaz

YİGİDOKENTLİ
29.01.2010, 15:12
valla çok sevindim bu habere hayretin memleketin cocugu şimdi dahada kiymetini bilir daha dikatli olur bu onun için büyük şans afedilmesi iyi degerlendik tekrar taraftara kendini afetirmek için daha güzel oynumasi lazim.

YİGİDOKENTLİ
29.01.2010, 15:13
sol taraf senin eski günlerini arar oldu hayro ölüne oyna bizi bu derten kurtar.

58sivas58spor58
29.01.2010, 15:16
cok ihtiyacimiz var, defansin durumu kötü

bassguitar
29.01.2010, 15:22
sol taraf senin eski günlerini arar oldu hayro ölüne oyna bizi bu derten kurtar.

su an icin hayrettin o mevkide elde bulunanların en iyisi..................

Sivaslibey
29.01.2010, 15:23
Gelenler gidenleri aratirmis. Hayrettin'in defansi iyi. Hayrettin'in tek sorunu pas verme kabiliyeti ve orta yapma zafiyeti. Calissa bunlari düzeltir. Ama su asamada Hayrettin bize sol bekte çok ama çok gerekli. Takim'a geri döndügüne çok sevindim. Ilerde Ferhat'lan dönüsümlü oynar. Fenerbahçe maçinda kesinlikle defansin solunda görev almali.

58SARKISLALI58
29.01.2010, 15:29
gozuyun capagini yeyim hem takimsin hemde kanatdasin kanatlardan feneri bombardimana tut ben inaniyomki feneri yenecegiz 3 0 olurmu olur

ekingölü
29.01.2010, 15:30
İYİ OLMUŞ,SANKİ DURUMUMUZ ÇOK İYİYMİŞ GİBİ BİRDE OYUNCU CEZALANDIRIYORUZ.TAMDA BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VARKEN.HER İKİ TARAFADA HAYIRLI OLSUN,UMARIM BİR DAHA TEKRARLANMAZ.BÖYLE HAREKETLER SİVASIMIZA ZARAR VERİYOR.

Salim58
29.01.2010, 15:32
Biz bu güne kadar boşunamı kızdık yani.:)

Yönetim öyle uygun gördüyse bizede saygı duymak düşer.

Yozgatli Nower
29.01.2010, 15:48
Ben şahsen sevindim. Hayrettin takımda her zaman ihtiyaç duyulan bir oyuncu. Biraz aklını başına toplarsa bu takımın bel kemiği aslında. Haydi yiğido görelim seni.

shang
29.01.2010, 15:49
umarım ders çıkarmıştır sol tarafta yetersiz oldugunu soylesekte yinede bu takımda alternatifi yok diğerlerine gore daha iyi

murat_n
29.01.2010, 15:53
Hayırlısı olsun... Sonuçta kendisi de özür dilemişti. Sivas spor a yıllarca hizmet etti sonuçta...

pover58
29.01.2010, 15:58
yapılması gereken yapılmış, yönetimin geç kaldıgı kanısındayım haberin dogrulugu nedir bilmiyorum ancak hayrettin bize lazım hatada yapsa çok hırslı oldugu için hata yapıyor kaldıki takımda hata yapmıyanmı var.inşallah herkes çıkaracagı dersi çıkarmıştır.benim en çok üzüldügüm konu koca sivasspor bir tane sivaslı çocuguna dar geldi birileride buna çanak tuttu.yoksa bunlar profesyonel gider kalır olagan şeyler .

50sekiz
29.01.2010, 16:03
2 tane kötü sonuc alindi hayrettin kiymete bindi :D
2 tane hata yapsin yine seyirci küfür etmeye baskar :)
Bu saatten sonra Muhsin Hoca Hayrettine ne kadar güvenir ne kadar forma verir o da bir muamma :confused:

mehmetyildiz58
29.01.2010, 16:12
oollleeeeeyyyyyy beee bu bugünki aldığım 2. müthiş haber....ya hayretini kadro dışı bırakmak akıl karı değil yaa....

AYDIN1985
29.01.2010, 16:17
kaynak saglammi?
affedilmesi güzel bir haber.
Ceyhun haberi yalan ozaman herhalde?

58_babacan_58
29.01.2010, 16:23
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ...........

yigidomustafa58
29.01.2010, 16:27
vallahi sevindim bu habere çok mutlu oldum eski günlerin anısına be Hayro

Shan58
29.01.2010, 16:38
Hayrettin'e af getirmek çözüm değil.
Hayrettin Sol'da kesinlikel yeterli değil. bu sene bir çok maçta bizi yakan oyuncu hayrettindir.

Sol tarafa sağlam bi defans oyuncusu bulmak bana göre daha mantıklı.

gold58
29.01.2010, 16:40
hoş geldin hayrettin kardeşimiz yonetim affetti sıra taraftarın affını almada hadi bakalım goster sivaslı oldugunu

turka58
29.01.2010, 16:52
iyi oldu ferhatta farukda bu durumda onun tirnagi bile olamaz

50sekiz
29.01.2010, 16:52
http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=67277

atrium58
29.01.2010, 17:03
Arkadaşlar hayroya bahana bulmayın. Sorun erman lavuğunda..

eyupk
29.01.2010, 17:05
inşallah bi daha hata yapmaz...

V1CT0RY
29.01.2010, 17:06
Herkes Mutluluk Icınde Hayro Geldi vs Diye.Mazallah Hayro Fener Maçında 3-5 Hata Yapar Maçın Önüne Geçerse İnşallah Bu Denli Mutluluk ve Sevinç de Devam Eder...

Maalesefki Yanar Döner Taraftarlarımız Çok.Bu Forumda Bile Hayro Gönderiliyor Haberlerine Zil Takıp Oynayan Bazı Uyeler Şimdi Hayro Kalıyor Denilince Mutluluktan Uçuyorlar...

Doğru veya Yanlış Savunulan Fikirden Dönülmesi En Büyük YANLIŞ..

Kulube ve Hayroya Hayırlı Olsun Bu Karar..

armn
29.01.2010, 17:26
hayrettinin yaptığı kötü birşey ama diğer maçlarda gördük hayrettinin oyununa bile muhtacız ondanda kötüleri varmış yapacak birşey yok doğru olan buydu

SEVDAMSIN58
29.01.2010, 17:45
KARDESIM BIZIMDE KAFAMIZ KARISTIRIYOR BU SITEDE CIKAN HABERLERLE ILGILENEN YOKMU BIR DIYORSUNUZ SATILDI ANKARAGUCUNE BIR DIYORSUNUZ AFFEDILDI
MEMLEKET ISTE VAZGECILMIYOR YOKSA HAYRETTINE YAPILAN YENILIR YUTULUR CINSTEN DEGIL ANTRENOR DIYE BIRINI GETIRMISLER TAKTIK VERDIGI YOK TEKNIK VERDIGI YOK ANCAK DISINI SIKIYOR KULUBEDE
BIRDE HAYRETTIN KADRO DISI BURAKIYOR YANI DAGDAN GELIP BAGDAKINI KOVUYOR MEMLEKET SEVDASI OLMASA HAYRETTIN GERIYE DONMEZDI

SEVDAMSIN58
29.01.2010, 17:47
SITE HABERCISI DEGERLI KARDESIM SENIN ILK DEDIGINEMI INANALIM YOKSA SON DEDIGINEMI
DAHA DOGRUSU BU SON HABERMI YOKSA DAHA BASKA DA EKLEYECEKMISIN LUTFEN BIR TELDE OYNAYIN SATILAN ADAM NASIL AFFEDILIYOR ANLAMAKTA ZORLANIYORUM

V1CT0RY
29.01.2010, 18:48
SITE HABERCISI DEGERLI KARDESIM SENIN ILK DEDIGINEMI INANALIM YOKSA SON DEDIGINEMI
DAHA DOGRUSU BU SON HABERMI YOKSA DAHA BASKA DA EKLEYECEKMISIN LUTFEN BIR TELDE OYNAYIN SATILAN ADAM NASIL AFFEDILIYOR ANLAMAKTA ZORLANIYORUM

Site Habercisine Görelik Durum Yok...

Editor Medyada Olan Haberi Kaynak Vererek Paylaşıyor Sadece O Kadar...

GuVeN
29.01.2010, 18:55

yayınlanan haberde alıntı:hürdoğan yazdıgına dıkkat etmedınız sanırım. hemen pesınden yonetıcı arkadasların yorumlarıda haber dogru ise! dıyerek baslıyordu. daha dıkkatlı okusaydınız bızlık bı durum olmadıgını anlardınız..

MESSİ58
29.01.2010, 19:26

SİTE HABERCİSİNİDE TÜM KAMUOYUNUDA YANLIŞA SAPTIRAN GAZETECİ ABDULLAH YİĞİTTİR. SATILDI HABERİNİ O YAPMIŞ TÜM HALKIMIZI BU ŞEKİLDE HAYROYA DAHADA CEPHE ALDIRMAYA ÇALIŞMIŞTIR. AMA GERÇEK SİVASLI KARDEŞİMİZ HİÇBİYERE GİTMEMİŞ TAKIMINDA KALMIŞ HOCASINDAN DA ÖZRÜNÜ DİLEMİŞ 11 YILDIR OLDUĞU GİBİ YİNE SİVASSPORUMUZUN MENFAATLERİNİ GÖZETMİŞTİR. GAZETECİ ARKADAŞTA YİNE EMELİNE ULAŞAMAMIŞTIR YAZIK ONA YAAAA:)

hudsonhornet
29.01.2010, 19:47
ÇOK İİ OLDU SOL KANATIMIZ YOKTU HAYRETTININ GELMESİ GÜZEL OLDU...AMA SİVASTAN SON BİR TRANSFER BEKLİORUM ORTA SAHANIN DÜZELMESİ İÇİN AYAĞA PAS YAPABİLEN OYUNCU LAZIM ANKARAGÜCÜNDEN CEYHUN ERİŞİ İSTESEK ALIRIZ TAKIMA ÇOK GÜZEL FAYDASI OLUR

V1CT0RY
29.01.2010, 20:28
Hayrettin Yerlikaya'ya Giresunspor maçının ardından yönetim kurulu kararıyla 50 bin TL para cezası verildiğini ve oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığını hatırlatan Ünsal, ''Tabii bu arada bazı olaylar gelişti. Hayrettin'i başta Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp istedi, talip oldu. Bir kulüple hatta anlaşma aşamasına gelmesine rağmen Hayrettin Sivasspor'u bırakmak istemedi'' diye konuştu.

Hayrettin'in kendilerine gelerek ''Sivasspor'u asla bırakmak istemediğini ve Sivasspor'da futbol hayatına devam etmek istediğini'' söylediğini aktaran Ünsal, ''Öncelikle taraftarlardan, teknik heyetten ve yönetim kurulumuzdan o gün gelişen olaylar nedeniyle özür dilediğini beyan etti. Biz de buna dayanarak yönetim kurulu olarak Hayrettin'i affettik'' açıklamasını yaptı. Hayrettin'in bir hata yaptığını, ancak futbolcunun 11 yıldır bu kulübün formasını her şartta özveriyle taşıdığını anlatan Ünsal, Yerlikaya'nın anlaşmasının 1 yıl daha uzatıldığını, gelecek hafta imzasının atılacağını açıkladı.

Bazı Kişiler Sanki Sivasspor Hayrettini Bırakmadı Sivasspor Hayrettine Muhtaç Gibi Yorumlar Yapıyor Bundan Gayet Rahatsızım...

Sivasspor Kulubu Değil Hayrettin Hiç Kimseye Bağımlı Değildir...Kimse Kulubumuzu Magrur Göremez Zedeleyemez Aşalayıcı Pozisyonlara Düşüremez.Eğerki Bu Gibi Durumlar Olursa Hmeen Sivasspor Kulubunden Uzaklaştırılır.Bu Kişi Sivaslıda Olsa...

Ancak Burada Tek Etkin Faktör Yönetim ve Teknik Kadrodur...Onlar Büyüklük Gösterdi ve Hayrettin Sivassporda Kaldı...ve Bu Büyüklüğün Temelide Hayrettinin Sivaslı Olması ve 11 Yıllık Emeğinin Olmasıdır...

Çok Değil 3 Sezon Önceye Gelin.
Sivassporu Yakından Takip Edenler Bilir.Avustralyalı Ön Libero Oyuncumuz ''Simon Colosimo'' Bi Maçta Oyundan Alındı Diye Formasını Yere Attı ve Anında Takımla İlişiği Kesildi....Hayrettinin Attığı İse Takım Kaptanlık Pazu Bandı...

Anlaşılmıştır Umarım...
Hayrettinde Umarım Bu Şehir İnsanlarına ve Teknik İdari Yönetimlere Karşı Bir Daha Saygısızlık Yapmaz...Örnek Olur...

HAMDİ DUMAN
29.01.2010, 20:29
Çok iyi olmuş Sivasspor'a en fazla hizmet eden futbolcunun gitmesini istemezdim

serserilerin_prensi
29.01.2010, 21:04
SİTE HABERCİSİNİDE TÜM KAMUOYUNUDA YANLIŞA SAPTIRAN GAZETECİ ABDULLAH YİĞİTTİR. SATILDI HABERİNİ O YAPMIŞ TÜM HALKIMIZI BU ŞEKİLDE HAYROYA DAHADA CEPHE ALDIRMAYA ÇALIŞMIŞTIR. AMA GERÇEK SİVASLI KARDEŞİMİZ HİÇBİYERE GİTMEMİŞ TAKIMINDA KALMIŞ HOCASINDAN DA ÖZRÜNÜ DİLEMİŞ 11 YILDIR OLDUĞU GİBİ YİNE SİVASSPORUMUZUN MENFAATLERİNİ GÖZETMİŞTİR. GAZETECİ ARKADAŞTA YİNE EMELİNE ULAŞAMAMIŞTIR YAZIK ONA YAAAA:)

hele messi arkadaşımız demişti inşallah bi ders çıkarmıştır hayrettin hadi yiğidolarr futboldan dogudum yemin ediyorum şu hafta sonu heç gelmese:)

cs49
29.01.2010, 22:39
Haydaaa,

Ne olacak şimdi...

Herkes çoook memnundu hayrettinin kadro dışı olmasından,

Özelliklede abdullah yiğit,

Umarım herkes görmüştür, hayrettin yada bir başkasının tek başına kötü sonuçların sorumlusu olamayacağını,

son iki maçta 7 gol yedik moralimizi de sıfırladık...

İyimi oldu şimdi...

seyirci koro halinde alay edecek takımın kaptanıyla, tepesini attıracak adamın, pazu bandını yere attı diye de haketti gitmeliydi diyecek sonra,

Peki yere atılan pazu bandını takımın şerefi sayan arkadaşlar, Kırmızı beyaz formanın 58 numaralısını giyen kaptanına küfreden seyirciye neden bir şey demiyorlar, o formayı giyen adam sivassporu temsil etmiyor mu, ona küfreden sözde taraftarlar sivasspor camiasına küfretmiyor mu? Hayrettin affedilse bile cezasını epeyce çekti çekmesine de kendi topçusuna küfreden seyici bozuntularının cezasını kim verecek...

EEE, Abdullah Yiğit efendi "yere attığın senin şerefindi" dediğin hayrettini affeden yönetim hakkında içinde iki kelime olumsuz ifade yer alan bir yazı yazda görelim gazeteciliğini, yerse tabi....

A.Turan Korkmaz
29.01.2010, 23:17
Eğer Sivassporumuz Hayrettini kazanmak istiyorsa onun önünde Faruğu ya da Ermanı oynatmamalı, savunma da yapabilen örneğin Agbetuyu oynatmalı. Hayrettin ancak anlaşabildiği, paslaşabildiği, onunla aynı dili konuşan bir oyuncuyla aynı hatta oynarsa başarılı olur. Diğer türlü onu yine delirtir, formayı çıkarttırırsınız üç beş maç sonra.
Keitanın ara pasını nereye atacağını bilmek zorunda ileri uç adamı. Kornerde kim ön direğe, kim arka direğe koşacak birbirlerini bilmeli. Defansta bir tanei biraz ileri çıktı ise diğeri geride kalıp kademe yapacak.
Bundan sonra bir oyuncuyu eleştirirmeden önce önünde , yanında yada arkasında oynayan nasıl oynamış?Onunla uyum sağlamış mı buna da bakalım.

rsimsek
29.01.2010, 23:31
UMARIM HAYRETTİN AÇISINDAN OLUMLU OLUR...HERŞEY SİVASSPOR İÇİN

TracyMcGrady58
30.01.2010, 00:23
Insallah Hayrettin hatasindan derslerini cikarip tekrar eski performansini sergiler. Bu olaylar Hayrettin icin iyi bir ders olmustur. Taraftarimizin görevi Hayrettin'e macta moral vermek oda böylece daha cok hirslanir.

efendigardaş
30.01.2010, 00:32
YÖNETİME AFERİN SOL TARAFTA ADAM OLMAYINCA MECBUREN AFFETTİLER , ZATEN KİMSEDE ALMAZDI ANCAK BULANCAK BELKİ...***

MESSİ58
30.01.2010, 00:54
Herkes Mutluluk Icınde Hayro Geldi vs Diye.Mazallah Hayro Fener Maçında 3-5 Hata Yapar Maçın Önüne Geçerse İnşallah Bu Denli Mutluluk ve Sevinç de Devam Eder...

Maalesefki Yanar Döner Taraftarlarımız Çok.Bu Forumda Bile Hayro Gönderiliyor Haberlerine Zil Takıp Oynayan Bazı Uyeler Şimdi Hayro Kalıyor Denilince Mutluluktan Uçuyorlar...

Doğru veya Yanlış Savunulan Fikirden Dönülmesi En Büyük YANLIŞ..

Kulube ve Hayroya Hayırlı Olsun Bu Karar..

sen şimdi duada edersin hayro hata yapsın diyee. malum gazetecinin sağ kolumusun komşusumusun acaba?

MESSİ58
30.01.2010, 01:01
Haydaaa,

Ne olacak şimdi...

Herkes çoook memnundu hayrettinin kadro dışı olmasından,

Özelliklede abdullah yiğit,

Umarım herkes görmüştür, hayrettin yada bir başkasının tek başına kötü sonuçların sorumlusu olamayacağını,

son iki maçta 7 gol yedik moralimizi de sıfırladık...

İyimi oldu şimdi...

seyirci koro halinde alay edecek takımın kaptanıyla, tepesini attıracak adamın, pazu bandını yere attı diye de haketti gitmeliydi diyecek sonra,

Peki yere atılan pazu bandını takımın şerefi sayan arkadaşlar, Kırmızı beyaz formanın 58 numaralısını giyen kaptanına küfreden seyirciye neden bir şey demiyorlar, o formayı giyen adam sivassporu temsil etmiyor mu, ona küfreden sözde taraftarlar sivasspor camiasına küfretmiyor mu? Hayrettin affedilse bile cezasını epeyce çekti çekmesine de kendi topçusuna küfreden seyici bozuntularının cezasını kim verecek...

EEE, Abdullah Yiğit efendi "yere attığın senin şerefindi" dediğin hayrettini affeden yönetim hakkında içinde iki kelime olumsuz ifade yer alan bir yazı yazda görelim gazeteciliğini, yerse tabi....

ABİ NEKADAR GÜZEL Bİ YORUM YA DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. ÖZELLİKLE SON CÜMLELERİN MÜKEMMEL..... ABDULLAH YİĞİT EFENDİ...! HARBİDEN YİĞİTSEN? HAYRETTİNİN AFFEDİLMESİNİ NASIL YORUMLUCAN, AFFEDEN YÖNETİMEDE O TARZ AŞAĞILAYICI LAF EDEBİLİCEN Mİ? TABİİ YERSE:)

yigido yakup
30.01.2010, 01:09
cezaya karsi olmadim affedilmesinede karsi degilm hayrettin sonucta sivasli ve bu takimamatörden geldigi icin bir yandan keske bu sekilde kadro disi cezasi olmasaydida kaptanlik ve para cezasiyla gecistirselerdi.
hayrettin kötü oynamasina ragmen hep ilk 11 oldu hatta birde kaptanlik yükü üzerine bindi biseyler yapmak isterken hatta hatta asiri hirsi konsantresi yapmasi gereken asli vazifesine yapamdi olayacak hatalar yapti amatör oyuncularin yapmayacagi hatalair yapti kesinlikle bir profosyenel gibi sahaya cikip rahat sekilde topunu oynayamadi seyircidede bir birikim oldu son giresun macinda hayrettine tepki verildi oda o tepkiye karsi sinirle kaptanlik bandini yere atti ve yüklü bir para cezasi ve kadro disi olarak cezalandirildi. insallah takimimiz icin hayirli olur hayrettin bir nebze olsun kafasini dinlemistir ve lorant dönemindeki hayrettini izleriz.

danote
30.01.2010, 01:33
en güzel haber bu teşekkürler yönetim ve hoca sivasa yakışır bir hareketbu cezayı hem sivasspor cekti hem yönetim hem taraftar ama yanlışın neresinden dönersek iyidir kadro yada girerse calışıp fener maçına bir asis de yaptımı daha da iyi olur kendini affettirir.yiğidolara yakışır kendi evladımız.

Bestepeli-58
30.01.2010, 01:54
her ne olursa olsun bu takım şanpıyonluga oynarken hayretin en iyilerdendi demekki takım halinde kötüyüz hayroda iyi bu memketin evladı ben şahsen cok sevindim bu yılki en iyi trasfer hayro

V1CT0RY
30.01.2010, 03:30
sen şimdi duada edersin hayro hata yapsın diyee. malum gazetecinin sağ kolumusun komşusumusun acaba?

Önce Karşındakini Tanı Sonra Yorum Yap Tavsiyem Bu Sana...
Ben Sivasspor Forması Giyen Her Topçunun Başarısının Peşinden Koşarım İnsanların Karakteri ile Yaptıkları İşin Ciddiyetinin Ayrımında Olamayan İnsanlar Dünyaya At Gözlüğü ile Bakmak Zorunda Olan İnsanlardır...
Profesyonel Bir Dava İçindeysek Alınacak Her Kararda Profesyonelce Olur ve Beğensekte Beğenmesekte O Karar Kabulumuzdur.Çünkü Tek Çıkar Yol Sivasspor Başarısıdır..
Ama Ne Yazıkki Burada ve Sivassporun Olduğu Çoğu Platformda Adam Sendecilik , Ayrımcılık Kayırmacalık Olduğu İçin Sivasspor Kupalara Uzanamadı Hatta Küme Düşmenin Eşiğine Geldi...
Bülent Uygun Şampiyonluğa Oynatırken Ondan Kralı Yoktu Yaptığı Hatalar Görülmüyordu Takım Tepe Taklak Oldu Haydi Bülent Bay Bay.Hayro Ceza Aldı Takım 3 Maçta Fark Yedi Kurtarıcı Hayro Oldu Haydi Hayro Kralda Sensin Paşada....

Hala Bazı Oalyları KAvrayamayan Kişiler Var...Herkesi Eleştirin Ancak Kişiliğe Laf Etmeyin Kardeşim...Hayroyu Beğenmiyosan EleştirOrta Yapamıyor De Koşamıyor de Her Ne Haltsa Onu De Ama HAYRO SENIN OLE BOLE ... Deme Arkadaş.Aynı Şekil Abdullah Yiğiti Beğenmiyosan Asparagas De Sallıyor De Ama Adama Belden Aşağı Yakıştırmalarda Bulunma...Bunları Söyleyincede Ya Birinin Komşusu Oluyoruz Yada Başkasının Kankası...

Ben Hayroyu Ne Kadar Tanırsam Abdullah Yiğitide O Kadar Tanırım...Bunu Anlayamayan Ya Okuduğunu Değerlendirmede Sorunları Vardır,Yada Yalandan Muhabbet Peşindedir...

(Çok Merak Ettiysen Anlatıyım.
Abdullah Yiğiti Seçilmiş Başkan Zamanında Teknik Direktörümü Murat Özgenken Gümüşhane Deplasmanında Tanıdım.Tekamülen 12-13 Yıl Oldu Felan.Sağolsun Gümüşhane Yönetimi Biletleri Tuzlu Yapınca Sivastan Gelen Parasız ve Parası Yetmeyen Taraftarımız Dışarda Kaldı.Buradada Bi Baktım Abdullah Abi Para Topluyor Herkesten.Ne Dir Ne Değildir Sordukki Dışardaki Taraftara Para Gitmesi İçin Para Toplanıyormuş.İlk Orda Tanıştım.İyi Kötü Yolda Belde Görürsek Yada Maçta Görürsek Muhabbetimizi Ederiz.Buna Ne Sıfat Verileceğinide Sen Belirle Messi58.Sağ Kolmu Dersin Cengaverimi Yoksa Fedaisimi ;) )

ismailerdoğan
30.01.2010, 11:01
yönetime çok teşk ederim işte büyüklük budur işt teşk ler inşallah sivas kazanır hayrettinkardeşede buradan tavsiyeler işine dört elle sarıl bu taraftar senle beraberdir seni seviyorum i er

adres58
30.01.2010, 11:16
Önce Karşındakini Tanı Sonra Yorum Yap Tavsiyem Bu Sana...
Ben Sivasspor Forması Giyen Her Topçunun Başarısının Peşinden Koşarım İnsanların Karakteri ile Yaptıkları İşin Ciddiyetinin Ayrımında Olamayan İnsanlar Dünyaya At Gözlüğü ile Bakmak Zorunda Olan İnsanlardır...

Gardaş yazının altına imza atmak için küçük bir bölümü alıp buraya belirttim. Çok doğru söylüyorsun. Her zaman Yiğidomuzun başarısı ve/veya varlığı bizleri bu platformda toplamış ve (şahsım adına) yıllarcada burada toplamaya devam edecek bir köprü vazifesi görmekte. Yıllarca 3. Ligde mücadele ettik. Hatta bazı genç yada kaba tabirle yeni yetmeler bilmez Amatör kümede bile mücadele ettik. Bir defasında ben bile Sivasspora karşı oynadım. Özeti biz her şekilde Sıvaslıyız ve Sivassporluyuz. Gün geldi basamakları hızla çıkmaya başladık bir gördükki Şampiyonlar ligindeyiz. Çok doğru hamlelerle Sayın Bülent Uygunu takdir ettik. Ve yine diyorum en çok eleştirende bendim. Hangi birini yazayım. Ama hiçbir yabancı platformda da ona söz söyletmedik. Bakın gidin adamın internet sitesine hala Sivasspor söylemleri ana sayfasında. Tamam yanlışları oldu ama ne şeref ne bel altı vurmak bize yakışmaz yakışmayacakta. Balili Tum Sylla Voter Kalla Lorant vs. kimler geldi kimler geçti bu takımdan. Demekki kısada olsa uzunda olsa çoook kişiler geldi geçti ve unutmayın baki kalan tek şey 3 yıldız arması ile SİVASSPOR'umuz kaldı. Başka Yiğido da yok. kişiler gelip geçici yani. Burada prof. ortamda bulunan çok kişi ekmek parası için mücadele ediyor. Ama bunların içinde öyle kişiler varki hem forma aşkı hem kulüp aşkı hemde evinin nafakası için mücadele ediyor. Bunu taraftarda çok iyi biliyor medyada yönetimde. Hayrettin, Mehmet Yıldız, Mecnun Odyakmaz, Abdullah Yiğit gibi isimlerde bu kişilere örnek. Ama bazı arkadaşlarımız bunu maalesef algılayamıyor. Maç sonundaki sinir ve hırsla söylenen söylemleri hadi istisna olarak kabul edelim ama bunu huy edinen ve devamlı yazan arkadaşlarımız hatta ağza alınmayacak kelamlar edenler bile var.. Beş parmağın boyutları bir değil ama bu ortamda biraz daha dikkatli olmamız sözlerimizi dinleyerek söylememiz gerekiyor. Ben dahil eğer yanlışımız hatamız varsa üsluba dikkat ederek uyarmamız ve memleketimize rengimize yakışır taraftar örneği sergilememiz gerekiyor.

Hayrettin olayında ise yapılan aşırı bir hata ve gençliğin verdiği hırsın yanına bizim bilmediğimiz olaylar karışarak bir takım üzücü şeyler yaşandı ama şimdi bir özürle olay tatlıya bağlandı. Bakınız ne kadar basit bir özür dilemek bile bize yetiyor. Bir böyle insanlarız. Artık Hayro eskiye sünger çekecek ve bizlere başkanına ve hocasına en önemlisi armasına sadık kalarak canla başla bu zor durumdan kurtulacak hamleleri yapmaya kaldı. Hadi bakalım tatlı yiyelim tatlı konuşalım camiamıza hayırlı olsun yeni transfer HAYROOOOO...

karamik
30.01.2010, 11:41
Hayro Üzerindeki forma diğer arkadaslarınınkinden çok farklı Mehmet yıldız sahadayken kaptan olarak çıksada bu memleket daima seni daha çok sorumlu tutar sen kardeşimizsin bu kötü günler geçer.

myyiğido58
30.01.2010, 11:58
doğru bir karar verilmiş inşallah en hayırlısı olur

YİGİDOKENTLİ
30.01.2010, 13:53
haydi hayretin fenerbahce maçinda kendini göster aslanim senin takima katilman beni çok sevindirdi.

karyola
30.01.2010, 15:47
HEP AYNI LAFLAR MEMLEKETİN ÇOCUĞU.MEMELKET ÇOCUĞU BİR TAKIMDA Kİ ÜSTLENİLECEK EN GURURLU GÖREV OLAN KAPTANLIĞI KÜFÜR EDERCESİNE YERE VURURSA O ZAMAN ELİN ADAMI NE YAPAR.GÖZDEN DÜŞTÜ HAYRETTİN..:mad::mad:YAZIKLAR OLSUN.

t.kilicer
30.01.2010, 17:07
tamam bir hareket bozuklugu var ortada ama kendini affettirip tekrar sagyı göstermesi güzeldir amma birdaha olmamak üzere ;););)

mustafa_kavak58
30.01.2010, 20:30
bence bu hafta kesinlikle ilk onbirde olmasi lazim faruk ve ferhat bikmaz yetersiz bence bu trabzon ve bursaspor macinda yoklugu hissedildi.

hayrettin macta hata yapioy bazenlaeri ama faruk ve ferhat kadar degil

ercan58.a
01.02.2010, 20:15
tekrar hoş geldin hayrettin bundan sonra akıllı ol

bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah

58akif34
01.02.2010, 21:54
affedıldıgı ıyı oldu takımda oyuncuya ıhtıyac vardı bölünmeye gerek yok bırlık olma zamanı