Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkandan Destek Çağrısı
SivasSpor.Com 30.01.2010, 05:40 http://i1001.hizliresim.com/2010/1/30/1673.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Başkanımız, Yiğidolara seslenerek,Fenerbahçe maçında hiç susmadan takıma destek verilmesini istedi.
Peşpeşe gelen kötü sonuçlardan sonra verilecek desteğin futbolcular için büyük bir dopingi olacağını belirten Otyakmaz “ Bundan sonra özellikle kendi evimizde oynayacağımız hiçbir maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Maç sonunda hep birlikte gülmek için taraftarlarımızın 90 dakika takıma destek olmalarını özellikle rica ediyorum. Eğer taraftar tribünde görevini yaparsa,futbolcularında sahada onları mutlu edeceğine inanıyorum”dedi.
Otyakmaz,Türkiye’de yalnızca Sivas’ta böyle maçlarda biletlerin bu kadar ucuz olduğunu,amaçlarının herkesin maça gelmesini sağlamak olduğunuda sözlerine ekledi.
O stadı doldurup da takımın sonuna kadar arkasında olamazsak yazıklar olsun bize,takımı yalnız bırakmayalım Yiğidolar..Gösterelim dosta düşmana kötü günde bu takımın nasıl arkasında olduğumuzu!
bu kadar ucuz bilet fiyatları başka bi ilde olsa kimse yer bulamaz.
maçın gündüz oynanması güzel dilerim stad dolar ve takıma gerekli destek verilir.
Ali Selim 30.01.2010, 08:44 Her zaman söylüyorum 90 dakika destek olacağız ve mutlu bir şekilde dönecez hadi arkadaşlar susmadan,yorulmadan,bıkmadan,u sanmadan tam DESTEK hep DESTEK hadi hadi....
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)ÇILG INCA SEVDİM SENİ
başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
[QUOTE=cşkn;603864]başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
cok dogru söylemiş özetlemissin taraftar olma sorunumuzu tebrik edıyorum destek verilmesini bekliyorum en buyuk problemimiz bencede tam hakkıyla taraftar olamamak
[QUOTE=cşkn;603864]başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad: ewet taraftar olmak için bencede egitim şart teşekkur edıyorum
svsli585858 30.01.2010, 09:34 bu kadar ucuz bilet türkiyede hiç bi yerde yoktur yönetim üzerine düşeni yapıyor bizde üzerimize düşeni yapalım ve gidip 90 dakika destekleyelim takımımızı arkadaşlar bu takım bizim takımımız şimdi destek zamanı biz üzerimize düşeni yapalım inanıyorumki futbolcularda üzerine düşeni yapacaklar.
kaptann58 30.01.2010, 09:54 BİLETLER UCUZ AMA UCUZ OLSA NE YAZAR BİZİM SİVASIN ADAMI EVİNDEN İZLER KAHVEHANELER YİNE DOLACAK NANKÖR SİVAS HALKI
BeYLeRBeYi58 30.01.2010, 09:58 başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
valla katılıyorum ben bu konu ile defalarca yazdım ama sonuç boş bence taraftar ile başkanın bu konuyu görüşmesi gerek yerel tvlerde olan programlarda bu konu dile getirilmeli en azından taraftar grupları arasında birlik oluşturulmalı ve onlara imkanlar sağlanmalı...bu konuya bütün site sakinleri destek vermeli ve ilgi görüp yerel basındada yer alamlı...
inş taraftar büyük ilgi gösterir ve desteğimizle bu maçı alırız
ismailerdoğan 30.01.2010, 10:53 çokn kardeşim seni çok tebrik ederim mukmel olğan ustu çok güzel konuya parmak basmişsın bu taraftarlık tezavrat sivasımızın kanayan yarasıdır inşallah başkanımiz okur buna bir çözüm bulur böyle güzel çözüm bulan arkadşlara ihtiyacımız var tekrardan çşkn kardeşe teşekürler ederim ismail erdoğan
58_babacan_58 30.01.2010, 10:58 BU KADAR UCUZ BİLET BAŞKA YERDE YOK ZATEN BİZ HEP TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ BAŞKANIM.ŞİMDİ SÖZ FUTBOLCULARDA..........
sivasspor taraftarı üzerine düşen görevi yapacaktır.umarım futbolcularda yapar
Taraftarlar arasındaki en büyük problem organize olamamak bence... Tıklım tıklım dolu olan bir statdan bu kadar az ses çıkmaması gerekli. Televizyondan izlediğimizde sadece küçük bir taraftar grubunun sesi çıkıyor. Diğerleri ise çekirdek yemek ve maçı pür dikkat seyretmekle geçiriyorlar.
Büyük takımların seyircileri maç seyretmek için değil destek olmak için maça giderler. Hatta öyleki maçtan çok insanları organize etmek ve destek vermek amacıyla sahaya sırtı dönük taraftarlarla ilgilenirler.
Bizim bu konuda eksiklerimizi gidermemiz ve seyircimizi organize hale getirmemiz gerekli.
ShabbatShalom 30.01.2010, 11:14 Biz Kale Arkası Aldık Eğer Maraton Dolmazsa Bizi Maratona alabilirmi acaba.Yeniçerilerle Dahada İyi Destek Veririz Birleşince.
başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
Çok güzel çok doğru ve güzel bir öneri.. Sayın Bülent Uygun zamanında da belirtmiştim şimdide belirtiyorum. Bilinçli ve tezahürat eğitimi vermemiz lazım taraftarlarımıza.. Si-vaas ; Kırmızııııı beyaaaaz bunlar tezahürat değil.. Bir kaç kişi ön ayak olup özellikle stad antremanlarında bu topluluğu sağlayıp eğitimlere başlamamız lazım. Hem antreman yapan topçularımız artı motive olur hemde gençlerimiz güzel ve yerinde tezahürat etmeyi öğrenir. Tabii Stadyumun durumuda bunda etken. Her tarafı açık olan stadyumumuzda sesler yankı yapmıyor ve tv de sesi duyulmuyor. Çok etkenler var ama arkadaşımızın tesbit ve önerileri çok yerinde tebrikler gardaşlık...
erhan 10 30.01.2010, 11:46 Arkadaşlar ben 2 senedir maraton c de oturuyorum kombinede.Adamlar bağırınca kızıyor ıslık çalınca kızıyor gereksiz yere sinir ediyorlar biraz maratona gelen olsa 3 kişilik bağıracam ama yok otur yeğenim...Bu takım zaten bitmiş falan filan diyerek susturuyorlar bizi sonra maraton susuyor oluyo..Ben ne adamlar gördüm 70 yaşında bağırıyo diğeri 40 yaşında seme gibi maç izliyo!!!
üçyıldız58 30.01.2010, 11:53 kapıda konfetimiz alınsın bayraklarımızın plastik sapları alınsın pankartlarımız şiddet içermediği halde elimizden alınsın tezahürata kalktınmı polis sus otur yerine desin
gel başkanım bu ortamda sen destekle trübünden
yarın göreceğiz polisimizdeki agresifliği
myyiğido58 30.01.2010, 12:00 buradan marotondaki arkadaşlara duyurulur
SEVDAMSIN58 30.01.2010, 12:14 UCU BESI BILMEMDE BASKAN SAYIN AZIZ ABISINE RICA ETSINDE 10-0 FALAN ATMASINLAR 3-0 A FALAN RAZIYIZ BIZE KAKALADIGI YASINIDE BIR ZAHMET GOSTERSIN SIVAS SEYIRCISI SIMDIYE KADAR ELINDEN GELENI ZATEN YAPMISTIR
Metal Gear 30.01.2010, 12:30 UCU BESI BILMEMDE BASKAN SAYIN AZIZ ABISINE RICA ETSINDE 10-0 FALAN ATMASINLAR 3-0 A FALAN RAZIYIZ BIZE KAKALADIGI YASINIDE BIR ZAHMET GOSTERSIN SIVAS SEYIRCISI SIMDIYE KADAR ELINDEN GELENI ZATEN YAPMISTIR
Madem ilişkilerden bu kadar eminsin,mağlubiyetten bu kadar einsin.ne demeye gelip yorum yapıyon.Maçı izlemezsin,yorumunu da kendine sakalrsın.Sizin gibi düşünenler yüzünden pis Trabzonluların çenesinden kurtulamıyoruz!
58delikanli58 30.01.2010, 12:41 başkanım stadın dolacagından hiç süpeniz olmasın dolacaktır....ama bos ve kuru kalabalık olacaktır.....başkanım dıyorumki şu taraftarımızı kısa bir egitimden geçirsek üç beş seans halınde 500 kişilik 1000 kişilik gruplar halinde kücük salonlarda başlasak takımımız nasıl desteklenir nasıl marş okunur hangi durumda nasıl tezahürat yapılır pratige döksek sonra bu kişilere taraftar sertifikası verseniz devamını saglamak içinde sertifika alan taraftara ödül olarak indirimli olarak kombıne verseniz ben inanıyorumkı 2000 tane satamadımız kombineleri en az 10 000 adet satarız hemde kış günü kaskolünü bile getirmekten aciz seyircilere nasıl gelinir oları ögretseniz kötümü olur başkanım........SERTIFIKALİ taraftarların sivassporumuza cok şeyler katacagını düşünüyorum...... saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
cok dogru söyliyorsun gardass umarim baskanimiz bu yorumu okur
Arkadaşlar bir çok yerde taraftarlardır maçı aldıran... çeviren bizlerde onlar kadar olmasakta futbolcularımıza güven vermeliyz ve gerçekten 500 değil 100 kişiliik bilinçli bir grup yetiştirlip aynı böyle maçtan önce kendi aralarında provalarını yapıp stadyumda gerçek maç izlemenin tezahurat yapmanın keyfine doyum olmayacaktır... inanıyorum ki başkanımız bu duruma da el atacaktır...
58candide58 30.01.2010, 12:59 sivasta olsam kesin giderdim maça..ama istanbuldayım yapacak bişi yok..yine kahveye gidecaz:confused:
konartr58 30.01.2010, 13:11 sayın başkan stadın dolmasını sadece istanbul takımları gelince mi hatırlıyorsunuz.
Bursa,Trabzon,Ankaragücü takımlarının seyircilerini görüyorsunuz.Sivasın seyircisinin kalabalık olarak kalmasını bilinçli olarak istemektesiniz.Size yük olsun istemiyorsunuz.Taraftar olmak bir gelenektir kültürdür.Bu kültürün yerleşmesi ve dokulaşması için hiçbir gayretiniz yok.O nednele bazen stadda yanlış çıkışlar olabilmektedir.Birgün sizde bu başıboş kalabalık tarafından yuhalanırsanız hiç şaşırmayın.Kimsede de kabahat bulmayınız.Böyle bir yanlışlık olursa bilesiniz ki taraftarı bilinçlendirmeyen kalabalık olarak kalmasına neden olan sizlersiniz.
YİGİDOKENTLİ 30.01.2010, 13:41 takima ve büyük başkana destek olma zamani morel acisindan gecersek bu maçi ligde bizi kimse tutamaz cikişa geceriz.
gerçekten bu hafta takımın desteğe ve morale ihtiyacı var haydi yiğidolar şimdi destek zamanı
yigidocengiz 30.01.2010, 13:53 kardeşim ta ağrılardan mesaj yazıyorum ALLAHınızı severseniz şu takıma sahip çıkın ya.bir kez olsun taraftar alsın şu maçı.tamam takımımız çok kötü,feneri yenmek çok ama çok zor ama nolur şu takıma sahip çıkın ALLAH aşkına
Arkadaşlar ben 2 senedir maraton c de oturuyorum kombinede.Adamlar bağırınca kızıyor ıslık çalınca kızıyor gereksiz yere sinir ediyorlar biraz maratona gelen olsa 3 kişilik bağıracam ama yok otur yeğenim...Bu takım zaten bitmiş falan filan diyerek susturuyorlar bizi sonra maraton susuyor oluyo..Ben ne adamlar gördüm 70 yaşında bağırıyo diğeri 40 yaşında seme gibi maç izliyo!!!
katılıyorum size çekirdekçi onlar evde karıları izin vermiyor çekirdek yemelerine onlarda stadı nası olsa temızleyen var düşüncesiyle bol bol çekirdek yiyolar---maratonda oturmayı hak eden insanlar olmalı bagıran takımını destekleyen zamanında tezahürat yapabilen----------2 dakkadan uzun destek veren seyirci gormüyorum maratonda----------- seyirci dıyorum taraftar olamaz ordakiler ----------taraftar 90 dakka ayakta takımını destek verendir--------GERÇEK TARAFTAR ANCAK EGİTİMLE OLUNUR :)SERTİFİKALI:)TARAFTAR KAZANMAK İÇİN LUTFEN YÖNETİM BİR ADIM ATSIN COK BUYUK DESTEK GÖRECEKTİR İŞTE O ZAMAN STADIN KAÇ KİŞİLİK OLACAGINI TARTIŞMAZDIK 50 000 KİŞİLİK STAD KENDI KENDİNE GELIRDİ saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
Arkadaşlar ben 2 senedir maraton c de oturuyorum kombinede.Adamlar bağırınca kızıyor ıslık çalınca kızıyor gereksiz yere sinir ediyorlar biraz maratona gelen olsa 3 kişilik bağıracam ama yok otur yeğenim...Bu takım zaten bitmiş falan filan diyerek susturuyorlar bizi sonra maraton susuyor oluyo..Ben ne adamlar gördüm 70 yaşında bağırıyo diğeri 40 yaşında seme gibi maç izliyo!!!
katılıyorum size çekirdekçi onlar evde karıları izin vermiyor çekirdek yemelerine onlarda stadı nası olsa temızleyen var düşüncesiyle bol bol çekirdek yiyolar---maratonda oturmayı hak eden insanlar olmalı bagıran takımını destekleyen zamanında tezahürat yapabilen----------2 dakkadan uzun destek veren seyirci gormüyorum maratonda----------- seyirci dıyorum taraftar olamaz ordakiler ----------taraftar 90 dakka ayakta takımını destek verendir--------GERÇEK TARAFTAR ANCAK EGİTİMLE OLUNUR :)SERTİFİKALI:)TARAFTAR KAZANMAK İÇİN LUTFEN YÖNETİM BİR ADIM ATSIN COK BUYUK DESTEK GÖRECEKTİR İŞTE O ZAMAN STADIN KAÇ KİŞİLİK OLACAGINI TARTIŞMAZDIK 50 000 KİŞİLİK STAD KENDI KENDİNE GELIRDİ saygılarımla :mad:(CŞKN):mad:
yukarıyıldızlı 30.01.2010, 14:22 valla biraz önce maratondan bilet aldım anlayacağınız bu kadar ucuz olmasına rağmen biletler bitmemiş ...umarım maç saatine kadar biter ama hiç umudum yok...sivas ın en büyük eksiği bence taraftar olamamsıdır bu epey bi süre devam eder hele bi de küme düşersek h.ç tarftar olmaz....
osmanlisivas 30.01.2010, 14:32 Bugün küme düşmemek için oynamamız %90 bu başkanın suçu...Hiçbir otorite sağlayamadı.Teknik Direktörlere tam yetki verdi.Geçen sene Bjk ondan bundan maç satın alırken bizim başkan elma topluyordu heralde.
58sivas58spor58 30.01.2010, 15:25 takim düsüste , sivassporun taraftarin destegine lagzim
congar28 30.01.2010, 18:19 sivas halki olarak seni cok seviyoruz buyuk baskan bu kotu gunler gececek sivas sporumuzun yildizi yine parlayacak haydi sivas gururumuz sivas spora destek zamani
efendigardaş 30.01.2010, 20:48 BU TAKIM ÜÇ YIL BOYUNCA ŞAMPİYONLUĞU KOVALAMIŞ BİR TAKIM BİZ SIRADAN BİR TAKIM OLMAK İSTEMİYORUZ ONUN İÇİN DESTEĞİMİZİ SAKIN KESMEYELİM...***
canberat 30.01.2010, 23:12 EGER BİR NEBZE SİVASLIYIM DEYİP GERÇEK SİVAS KANI OLAN YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN BİRİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPORUN VE SİVASLININ ARKASINDAYIM İNŞALLAH YARIN KAZANIRIZ :rolleyes:
eyuphulagu 30.01.2010, 23:24 Rakipler bu hafta oynadıkları maçlarda puan kaybettiler;kaybetmeye de devam edebilirler;ama sivasspor bu maçta ve diğer maçlarda puan veya puanlar alırsa o zaman bu maçlarda kaybedilen puanlar işimize yarayacak;eğer puan alamazsak rakiplerin maçlarının bizim için önemi kalmayacak..Başkan haklı;taraftar bu maçlarda statta olmayacak ne zaman olacak...HEP DESTEK TAM DESTEK..........
............BASKANIM BIZIM EYIRCIYE DÜDÜK DAGITIN....................... .......
top rakipte oldugu zaman bütün taraftar düdüklesin bakin yer gök nasil inliyor , rakip nasil rahatsiz oluyor, rakibin konsantrasyonu nasil bozuluyor, BASKANIM LÜTFEN HER TARAFTARIN YANINDA DÜDÜGÜ OLSUN ; DÜDÜGÜ OLMAYAN STADA ALINMASIN ; BAKIN PUANLAR NASIL GELIYOR :))
ercan58.a 01.02.2010, 20:13 ah başkanım ah ne oldu bu takıma böyle ama her zaman yanında ve destek vermek zorundayız
bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah
ercan58.a 02.02.2010, 22:01 bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o
ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah
ercan58.a 06.02.2010, 10:56 tabiiki sonuna kdar her zaman destek
haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim
|