Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Boluspor'da

SivasSpor.Com
31.01.2010, 11:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/onur.jpg

Sivasspor’un gelecek vaat eden futbolcuları arasında gösterilen Onur Tuncer teknik heyet tarafından kadro da düşünülmediği için takımdan gönderilmişti.Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Onur Tuncer Boluspor’la sezon sonuna kadar anlaştı.

Sezon başında Sivasspor formasıyla özellikle Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA kupası maçlarında gösterdiği performansla Yiğidoları umutlandıran Onur, ligde yaşadığı sakatlık nedeniyle sıkıntılı döneme girmişti. Bülent Uygun’un takımdan ayrılmasıyla birlikte Muhsin Ertuğral tarafından kadro da yeteri kadar şans bulamayan Onur’a takım bulması söylenmişti. Başta Kayserispor, Bursaspor, İstanbul B.B ve Boluspor’un transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Onur Tuncer, tercihini Boluspor’dan yana yaptı.

Boluspor’lu Yönetimin kendisine yaptığı teklifleri daha cazip bulan Onur, sezon sonuna kadar Boluspor’la anlaştı.

Mustafa Yıldız

SivasSpor.Com Ailesi olarak Onur Tuncer'e emekleri için teşekkür eder bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

Harbi Selim
31.01.2010, 11:04
Yav yeter yav. İyi koşan adamdı. Gaz vermek yetiyordu. Sedatıda yollarsınız yakında...

Besyo_cu
31.01.2010, 11:05
Nerede görev verilirse elinden geleni yapan bir oyuncuydu. Zaman zaman çok başarılı maçlar çıkarttı yeri geldi defansın göbeğinde oynadı yeri geldi sağ bek'e geçti.

Onur'u son zamanlarda çok arıyorum çünkü sahada hırsla oynayan bir şeyler yapmaya çalışan oyuncumuzu görmek bu aralar çok güç...

veysel
31.01.2010, 11:05
Onur bence cok iyi bir futbolcuydu gönderilmesine üzüldüm.

babapiton
31.01.2010, 11:07
Hırslı çok koşan ama kapasitesi belli bir oyuncu 1.ligde rahatlıkla oynar

havacı_58
31.01.2010, 11:25
bizdeki bi çok kazmadan iyi oyuncuydu keşke kalsaydı ama başarılar onur yolun açık olsun

izmirligardaş58
31.01.2010, 11:32
ya gerçekten bazılarımız futboldan anlamadan gaz verir gibi yorumlar yapıor vay üzülmüşmüş de bilmem nede ya siz bu kadar basit mi sanıyosunuz kadroda oyuncu tutmayı bu adam prof en kötüsü yıllık 100 bin alır katkısı yok verimi yok kaldıki sivasın en güzel günlerindede ara sıra gördük oyuna ahım şahım katksı yok soruyorum bizi kurtaracakmıydı bu kadar üzüldünüz istiyorsunuzki kimse gitmesin sivastan ii koleksiyon yapalım müzeye koruz hepsini

svsli585858
31.01.2010, 11:53
çok koşan sahanın her yerine ayak basan bi topçuydu üzüldüm açıkçası gitmesine

58_babacan_58
31.01.2010, 11:54
HAYIRLISI OLSUN İYİ MÜCADELE EDİYORDU, KİRALIKMI VERİLDİ YOKSA TAMEMEN Mİ AYRILDI TAKIMDAN.......?

adres58
31.01.2010, 11:57
Kapasitesi 6 nın üzerine çıkmayan bir oyuncu idi. 6 gibi oynarsa takımda sırıtmıyordu. En iyi maçı Fenerbahçe deplasmanındaki maçıydı. Ama maalesef düşüş ve Sakatlık onu yıprattı. Gönderilmesi yerinde karar. Ahkam kesen arkadaşlar bu işi bilmeyenler. Çünkü standart 20-24 kişilik kadro bildirmen gerekirken vede bir çok oyuncu kadrona katmışken Onurun sakat sakat kadroda durması vefasızlık değil onun için en hayırlı karardır. Kalmışki Futbol zaten nankör bir meslektir. Gördünüz Nonda'yı bile yolladılar.

Harbi Selim
31.01.2010, 11:58
ya gerçekten bazılarımız futboldan anlamadan gaz verir gibi yorumlar yapıor vay üzülmüşmüş de bilmem nede ya siz bu kadar basit mi sanıyosunuz kadroda oyuncu tutmayı bu adam prof en kötüsü yıllık 100 bin alır katkısı yok verimi yok kaldıki sivasın en güzel günlerindede ara sıra gördük oyuna ahım şahım katksı yok soruyorum bizi kurtaracakmıydı bu kadar üzüldünüz istiyorsunuzki kimse gitmesin sivastan ii koleksiyon yapalım müzeye koruz hepsini

Futboldan anlıyordur bazıları merak etme. Ne adamlar geldi yarım sezon oynadı yapamam dedi edemem dedi ve gitti. Gündem değiştirmemek için fazla isim vermeyeceğim. Onur şuan koşmayan ve koleksiyonunu yaptığımız futbolcular arasında hadi yavrum oyna dediğinde oynayan birisiydi. Haaa oynayamadığı zaman ne mi yapardı. KOŞARDI KOŞARDI KOŞARDI. Bak hamsiler koştukları için yendi. Bak Sarı Kırmızı Eşekler koştukları için yendi. Haaa bizimkilerde koşuyor ama güç yok, düşünce yok felan filan. Futbolcunun hası ben takımda kalacağım diyendir. Onurdan 10 tane kaliteli futbolcu var. Evet bu doğru. Ama gitme hesapları içindeler. Ama Onura teşekkür edildi güle güle denildi. Biz bu yanlışlıkları gördük yeter deme hakkına sahip olduk. Servet geldi prim yaptı alkışladık yolladık. Yarım sezon oynadı. M. Erdoğan geldi yarım sezon oynadı. Sivasta yaşanmaz dedi. Bakıyorum sende güle güle demissin. Futboldan anlar herkes. Bura Türkiye yavrum. Ama Futbolcu değerlendirmesinden anlayamaz. Çünkü bura yine Türkiye yavrum...

HAYDİ HAYIRLI TRAŞLAR!!!

1- SEZER gitti

Devamını sayacağız senle. Merak etme...

oguzhan58 sivas
31.01.2010, 12:02
MUHSIN ERTUGRAL geldik den sonra daha buyuk sIkintilar geldi sivas`a.
Bulent uygun transfer yapmiyordu hic , sivas i borca sokmadigi icin ve kotu gunde o parayi kulanmak icin.
ama muhsin ertugral geldi geleli transfer eksik olmuyor hem aliyor hem satiyor iyi oyunculari da gonderiyor simdi gene ONUR TUNCER sivas imiz icin cok iyi bir oyuncu gec ve yetenekli Arkadasimin dedigi gibi her bolgede oynadi hatta kaleye bile gecmisti hatirlarsaniz .
Butun afrika yi topluyor basimiza Muhsin Ertugral.
Biraz daha dikkatli olalim lutfen.
Keske bulent uygun a paralari harcatsaydik Daha guzel transfer olurdu ama neyse artiq cok gec ve Birkez daha diyorum biraz ama biraz da olsa daha dikattli olalim:mad:

üçyıldız58
31.01.2010, 12:05
deli danalar gibi sadece koşuyordu topa basmıyor adam görmüyor olumlu pas kullanmıyordu
bülent uygunun manevi oğluydu gitmesi sivasspor vede onur için hayırlı olmuştur

oguzhan58 sivas
31.01.2010, 12:08
Arkadas Tamam zaman zaman hatalar yapti ama genede ilerde sivas icin Yarayisli olabilirdi

Divriği58-
31.01.2010, 12:09
işe yaramıyodu kadir ondan daha iyi

izmirliyigido
31.01.2010, 12:36
Ben hiç üzülmedim gitmesine. Teknik bir futbolcu değildi, düz bir oyuncuydu. Tamam sağlamdı, çok koşuyordu ama oyunu yönlendirmesi, doğru dürüst bir oyun kurması, topu oyuna sokması, derinlemesine pas atması yoktu.

Gittiği yerde daha rahat oynar. Süper Lig futbolcusu değildi. Başarılar diliyorum Onur sana.

AYK

58sivas58spor58
31.01.2010, 12:40
Onur iyi bir futbolcuydu .

SEVDAMSIN58
31.01.2010, 13:00
IYI BIR HABER EMEGINDEN DOLAYI KENDISINE TESEKKUR EDERIZ ALLAH YARDIMCISI OLSUN 50 TANE FUTBOLCU VAR ISYAPMADIKTAN SONRA GITSIN KENDINI KURTARSINLAR YEDEKTE KUFLENMEKTEN IYIDIR NE DEMISLER CALISAN DEMIR PAS TUTMAZMIS

yigido yakup
31.01.2010, 13:08
futboldan az ok anliyorum para hesabindanda
onur futbol kapasitesi sinirli olmasina ragmen özeveriyle mücadele eden verilen görevi en iyi sekilde yapmaya calisan sahada görev yer yapmadik yer birakmayan hic bisey yapamasa bile kosan ve mücadele eden bir arkadasimizdi.
profosyenel hayat bu olsa gerek gün geliyor sana ihtiyaca yok deniyor kendini kapi önünde blyorsun.
ben onurun gönderilme kararina suan icin birsey diyemiyecem ama önceki gdenleri aradigimiz gibi onur uda ararsak vay halimize.
insalllah gittigi takimda basarili olur

onur niye gidiyor diyede hocaya bisey demem onur tipinde kirada olan oyuncularimiz var eger onlari tekrar takima kazandirirsak fena olmaz.

mehmetyildiz58
31.01.2010, 13:11
onur ii hasdıda bence yeteneksizdi...

etzel1967
31.01.2010, 13:50
çok koşan bir futbolcuydu ama kapasitesi oldukça sınırlı...ben onurun tüm iyi niyetine rağmen süper lig seviyesinde bir oyuncu olmadığını söylemiştim...dolayısıyla boluspora gitmesi gayet normal...zaten devre arası gönderilenlerin çoğu ikinci lig takımlarına gitti...ama hala 2-3 tane bu seviyede oyuncu var sivassporda...onura boluda başarılar dilerim...

Abdullah DuMaN
31.01.2010, 16:07
Hiç ama hiç iyi olmadı gitmesi çok yönlü bir oyuncuyu daha kaybettik

Bestepeli-58
31.01.2010, 18:58
bizim keita ve vanherden den daha cok kouyor mücadele ediyordu yazık oldu aslnlar gibi mücadele eden takım parcalandı

eyuphulagu
31.01.2010, 19:12
Onu Tuncer;F.B. altyapısından yetişen bir oyuncu....Oynadığı zamanlar elinden geldiğince sınırlı kapasitesine rağmen elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncuydu..Düz bir oyuncuydu;fazla da bir tekniği de yoktu ....Son 2 yılda çok fazla sakatlık yaşadı;takımı uzun süre yalnız bıraktı;artık takıma verecek fazla bir şeyi de kalmamıştı...Gitmesi kendisi açısından çok iyi oldu;çünkü kalsaydı ilk 18 e girmesi çok zordu..Kendisine Sivasspora yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum;ve yolun açık olsun ONUR diyorum...

hhapy
31.01.2010, 19:39
İyi oldu Onur'un gitmes ipek beğenmiyorum kendisini

58^SiVaS^58
31.01.2010, 22:03
Yav yeter yav. İyi koşan adamdı. Gaz vermek yetiyordu. Sedatıda yollarsınız yakında...

Gardas sen ne diyon Ne gaz vermek sen sivassporu tutundan emin misin:mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad:

Salim58
01.02.2010, 07:51
Boluya hayırlı olsun öyle gerek görüldüyse fazla söze gerek yok.

Sivaslibey
01.02.2010, 09:22
Sivasspor’un gelecek vaat eden futbolcuları arasında gösterilen Onur Tuncer teknik heyet tarafından kadro da düşünülmediği için takımdan gönderilmişti.Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Onur Tuncer Boluspor’la sezon sonuna kadar anlaştı.

Koskoca adam daha ne gelecek vaat ediyor. Ne zaman büyüyecek bu adam. Bu zamana kadar istekliydi ama ortaya hiç bir sey koymadi. Adamin hiç bir iyi oynadigi maç yok. Cok güzel yapmislar gönderdiklerine. Bize sadece masraf yük.

Meraküm
01.02.2010, 09:45
Gönderiyoruz doğru düzgün oyuncu alamıyoruz denizli bile bizden daha iyi oyuncular aldı

Harbi Selim
01.02.2010, 09:50
Gardas sen ne diyon Ne gaz vermek sen sivassporu tutundan emin misin:mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad:

Sezer evladım bizi bırakma: Gideceğim ben. Ama kazandıracağım.

Onur evladım seni istemiyoruz: Saygı duyuyorum. Lazım olursam seve seve hazırım tekrar dönmeye. Bana Abdo dayı Yiğido dediyse boşuna dememiştir. Yiğido olarak bitiririm inşallah futbolu. Niyetimi bilenler biliyor. Sivas düşmeyecek...

BU AÇIKLAMALAR SİLİNMEDİYSE RESMİ WEB VE FACE SAYFALARINA BAK.
BEN SİVASSPORU DÜŞÜNDÜĞÜME EMİNİM. TUTUP TUTMADIĞIMADA EMİNİM. YORUMUNU İSTEDİĞİN GİBİ YAPABİLİRSİN. GAZ VERMEK NASIL OLUYOR NTV TELEVİZYONUNUN YİĞİDO BELGESELİNE BAK ANLAYACAKSIN.

yiğidomustafa
01.02.2010, 11:10
Onur'un futbol hayatında başarılar dilerim(dileriz)...

shang
01.02.2010, 12:31
iyi koşan basan bir futbolcuydu ama onu oynatmak için kesecek bir futbolcu yok dağaşanı kesmez kesse bile kadir varki ben kesinlikle dağaşanın yerinde olmasını düşündüğüm biri

Harbi Selim
01.02.2010, 12:44
Kafamda saç kalmadı. Onuruda bozuk para gibi harcadık. Transfer harcamaları nedeni ile sağdan soldan para gelsin düşüncesi ve açık kapansın düşüncesi olabilir. Aynı YASİR ELMACI'yı harcadığımız gibi.

ercan58.a
01.02.2010, 12:47
onur çalışkan bir futbolcu saga sola koşar durur bize bir faydası olmadı boluya hayırlı olsun

Besyo_cu
01.02.2010, 16:24

Onur 'a verdiğin para ile hangi oyuncu gelir de Sivas'ta oynar bir araştır istersen.

Tamam aman aman bir oyuncu değildi ama hırısı ilse şimdi ki oyunculardan daha verimli olabilirdi hem bu malzemeden bu yemek çıkar anlatabildim sanırım...

oquzh4n58
01.02.2010, 17:05

nıye ogle dıyon adam kosan oyuncu genc daha kosan oyuncu hıc bı zmn kaybetmez yas gencse sıvasta kendıını dahada gelıstırrıdı

58^SiVaS^58
01.02.2010, 17:49
ben onuru cok begeniyordum gine iyi oynuyordu :Dsimdi nabil var van heerden var cok kaliteli oyuncular ama hic birsey yapmadilar:mad:

SEVDAMSIN58
01.02.2010, 17:55
UCUZ KURTARDIN BU KARMASADAN CUNKU GORULDUGU GIBI BIZIM TAKIMDA KIMIN NE YAPTIGI BELLI DEGIL MALESEF ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ercan58.a
01.02.2010, 18:12
onura hayırlı olsun bu takımda bülente selam veren herkes gitsin bence

bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah

mustiiic
01.02.2010, 19:51
sende araştır kardeşim. onur en az alan futbolcuydu. hiç bir kulüp bu kadar az vermez onur a adam onurluymuş iki yine de sabretti. ama bizimkiler sakatlandı diye yasir gibi harcadı.

subasi29
01.02.2010, 19:52
boluya hayirli olsun onurun bizde oldugu gibi boludada cok is yapacagi kesin!

O BiR SiVaS 58
02.02.2010, 20:50
dağaşan dene ölü varken,nabil denen pasif varken,kadir kazması varken
neden onur gidiyo be yönetim istifa

ercan58.a
02.02.2010, 20:51
bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah

ercan58.a
02.02.2010, 20:55
bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah

anilolcay
05.02.2010, 18:48

Kardeşim en güzelini söylemiş milletin cebinden çıkmıyor para nasıl olsa boş meydan da atıp tutuyorlar eline sağlık

58akif34
05.02.2010, 19:38
doğruolan neyse onu yaptıklarına inaniyorum sakatlıktan cıktıktan sonra yeterınce performens sergıleyememıs olma ıhtımalı yuksek onun ıcın gonderılmıstır muhtemelen hayırlısı neyse o olsun dıyelım saglık olsun basarılı olur ınsallah

58_babacan_58
05.02.2010, 21:06
HAYIRLISI OLSUN İYİ MÜCADELE EDİYORDU, KİRALIKMI VERİLDİ YOKSA TAMEMEN Mİ AYRILDI TAKIMDAN.......?

sivaslitkoc
05.02.2010, 21:54
yok yok iyi oldu bence onur yavas bir oyuncu birde Musa aydin gitse oda yavas :mad: