Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
31.01.2010, 17:02
http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/svsfbf.jpg

Kabus kendi sahamızda devam ediyor. Sivasspor 1 - 5 Fenerbahçe maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

yigidomustafa58
31.01.2010, 17:05
Maçın en kötüsü kimdi ?
abdurrahman , van heerden + takım ruhu yok.. !!!

Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yıldız'ın mükemmel dönüşü ama bu mağlubiyetin üstüne ona bile çok fazla sevinemedik açıkcası

Mağlubiyetin Nedeni ?
defansımızın mükemmel ötesi hataları

dakika 31 semih şentürk : van heerden'in hatası
dakika 56 semih şentürk : defansın beklemesi semihin defansa sarkması
dakika 67 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 70 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 84 gökhan gönül : adamın vuruşu o kadar yavaşki dokunan olmuyor

Elbeyliliyiz
31.01.2010, 17:07
Degerlendirilecek birsey yok sorumlulari davet ediyorum görevlerine . Sonuca bakarsak bundan sonra stada gitmeye gerek yok bari takimizin eridugine sahit olmayiz. Satilan topcularimiz gol atiyor....

talha58
31.01.2010, 17:09
Şu anda artık bu maçın yorumuyla uğraşmayacağım ben. Önümüzde asıl maçlarımız başlıyor. Üç maçtan ne yapıp edip 7 puan çıkarmalıyız.

Mehmet Yıldız tıpkı 3 yıl önceki gibi döndü. Fenerbahçe'den 4 yemiştik ama maçtan sonra hemen yazmıştım Mehmet Yıldız sayesinde takımın düzeleceğini. Şimdi de aynısının olmasını bekliyorum.

sevda58
31.01.2010, 17:10
1-5 'in degerlendirecek bir yani yok....

tanju_58
İki sene üst üste şampiyonluğa oynayan bir takımı bu hale getirmek extra bir gayret ister.o gayreti gösterenlere sonsuz teşekkürler...

t.kilicer
yok kardeşim olmaz butakım zor düzelir 45 dakika oynuyoruz 0-3 den sonra kimse oynamıyor

MeD_Turc
ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!!

SAVIS 58
Mac 5.1 bitti farkli yenildik ama rakip takiminda buyuk bir kulup oldugunu hatirlatirim. Gonul isterdiki 3 puan almak veya en azindan 1 puan almak ama olmadi.

bence bu macta tartisilmasi gereken bi sey var ; Sivasspor iyi bir takim oldu guzelde futbol oynamaya basladi,teknik trektorumuzede guveniyorum ben sahsen.

Sivasspor da sorun; en basta kaleci,, sivassporun iyi bir kaleciye ihtiyaci var,yada defans saglam degil bu sorun cozulmeli. cok cabuk gol yiyoruz sivassporun en buyuk problemi bu.

Sivassporda orta saha saglam,ileri forvette mehmet yildizin da gelmesiyle daha da guclu oldu en azindan guvenc geldi gol yollarinda,

son diyecegim BU TAKIM DUSMEZ ,DUSMEYECEKTIR... SENEYE DE DAHA IYI OLACAGINA INANIYORUM....SAYGILAR FANATIK SIVASSPORLU

legolass
31.01.2010, 17:11
bülent uygun bu takımı toparlardı diye düşünüyorum kötü bile olsa bu kadar olmazdı hiç diilse o gol attırabiliyordu bu gol attıramıyor atarsa işte şans eseri ama her takımdan da en az 2-3 gol yemeyi biliyor daha fazla vakit kaybetmeden bunu yollayıp aradaki farkı açmadan başka bi teknik direktör getirilmeli hani ligde çalıştırmadığı takım kalmayanlar varya onlar bile bu kadar içler acısı olmazdı ben denizlidende fark yiyecez diye korkmaya başladım bile denizli sivastan kat kat iyi oynuyor denizli son sıraları hak etmiyor bu ligde en kötü futbol oynayan takım sivasspor BAŞKAN DUY SESİMİZİ GÖR ŞU TAKIMIN HALİNİ GÖNDER MUHSİNİ AL BÜLENTİ NOLUR DUY SESİMİZİ BİZ SENİN İYİ BAŞKAN OLARAK GÖRÜYORUZ AMA YANILMIŞIZ SENDE AMATÖRCE DAVRANDIN YAZIK OLDU SİVASA SİVAS KÜME DÜŞMEYİ HAK ETMİYOR HER HAFTA MUHSİN ÇIKIP İYİ GİDİYORUZ DİYOR HER MAÇTA 3 GOL YİYORUZ EMİNİM BU MAÇTADA İYİ OYNADIK DİYECEKTİR.

mavii
31.01.2010, 17:11
yenilirsin ama böyle değil averaj takımı olduk resmen ayrıca trabzonla aramızdaki puan farkı 16ya çıktı nasıl kapanacak bu fark:mad:

58svsvs58
31.01.2010, 17:12
BÜLENT UYGUNUN BİR TAKTİĞİ VARDI. ATAMAZSAM ATTIRMAM. GOLÜ YEMEM ATACAĞIM BİR GOLLEDE GALİP OLURUM. BU PLAN TUTUYORDU. ŞİMDİ DELİ DANA GİBİ TAKIM. KENDİNİ BARCELONA GİBİ SANIYOR. 4 YESEMDE 5 ATARIM SANIYOR. GOL POZİSYONU BİLE BULAMIYOR. AMA RAKİBİN ATAKLARI YERİNDE MÜDAHALELERLE KESİLMİYOR. BİRDEN CEZA SAHAMIZA GİRİLİYOR VE GOL. O KADAR BASİT GOLLERKİ. ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ATIYORLAR. BURSA MAÇINDA SERCAN DEĞİL SIRADAN BİR FUTBOLCU BİLE ŞÖHRET OLURDU...

bugra5858
31.01.2010, 17:13
Maçın En Kötüsü: Elrio Van Heerden-Abdurrahman Dereli-Murat Sözgelmez-Aubey
Maçta Göze Çarpanlar: Savunmamızın Yaptığı Muhteşem Hatalar Aubey Stoperse Ben Nestayım Böyle Bişey Varmı Ya Rezil Kepaze Ettiler Bizi:mad:
Mağlubiyetin Nedeni: Bitmek Tükenmek Bilmeyen Saçma Sapan Hatalar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Mehmet Yıldız 2 Haftaya Eski Mehmet Olacak Ama Bu Defans Beni Kanser Edecek Allah Sonumuzu Hayır Etsin

zaral
31.01.2010, 17:16
yapılacak yorum yazılacak bişey kalmadı artık biz bu maçtan 5 farkla biz galip gelmeyi beklemiyoduk ama böylede olmamalıydı bu işin sorumluları her kimse başkanımız bişekilde cezasını vermesi lazım yoksa gidişat o kadar kötü ki dilim bile varmıyor biz her zaman her şekilde gönül vermişiz bu kulube her zaman her yerde her şekilde her ligde destekleriz ama böyle bir çöküşüde hak etmedik ve bunun bi sorumlusu ve bu sorumslununda katlanması gereken yaptırımları olmalı

ygd
31.01.2010, 17:17
1 haftada 3 maçta 12 gol yedikk..hoca hep hucuma dönük oynatmaya çalışıyo ama daha orta alanda baskıyı yiyip çöküyozz..defans evlere şenlik..ya hoca,bu sistemden vazgeçip daha kapalı bi defans anlayışını benimsicekk yada biz hocadan vazgeçicezzz...Yönetiminn acilen radikal bi karar almasını bekliyorummmmm....mehmet yıldızında dönüşüyle beraberr hikmet karaman vs..tipinde bi hocaylaa biz lige tutunuruzz ama macera arayann sevgili hocamız iyi niyetli olsada bizii felakete götürüyoo arkadaşlar...Derhalll birr mecnunsilinnn yada daha haddini bilen,süper liği tanıyan tabiri caiz ise kaşarlanmış hoca olmalııı...sonumuz iyi değillll!!!

sivaslibozo
31.01.2010, 17:18
S.a
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
Mağlubiyetin Nedeni ?
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

calipso
ilk yarı iyiydik, 2. yarı niye açıldık bu kadar !!! karşıızdaki takım fenerbahçe, 10 tane golmü yememeiz gerekiyor haddini bilerek oynanamamız lazımdı, klübeden gelip oyunu değiştirecek kimse yok, erman ilk 18 de olmalıydı, sivası istemeyen çeksin gitsin defolsun

sivaslibozo
S.a
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
Mağlubiyetin Nedeni ?
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

GooKaNN
31.01.2010, 17:19
Defansı kötü yapan sistem dir. yediğimiz son 12 gole bir bakın isterseniz defans çizgisi orta alana yakın. rakip bizim kaleye doğru koşuyor bizim defans ta bizim kaleye doğru koşuyor. böyle bir sistem de defans yapmak mümkün mü ? 5 de yersin 10 da.

58svsvs58
31.01.2010, 17:19
ARKADAŞ SEN ÇANTANI TOPLA. GERİ AFRİKAYAMI GİDERSİN. Ç.NEMİ GİDERSİN.. SENDEN BİR HALT OLMAZ. FUTBOLDA 3 NETİCE VARDIR. GALİBİYET MAĞLUBİYET YADA BERABERLİK SEN HEZİMETİDE EKLEDİN BİZİM LİGE VE SİVASSPORA. YAV BERABERLİKTE 1 PUAN EDİYOR. NİYE PUAN ALMAMAK İÇİN TAKIMI BU KADAR KÖTÜ YÖNETİYONKİ. GOL YEMEMEK İÇİNDE ÇABA HARCAMAK LAZIM DEĞİLMİ. HER GELİŞLERİ GOL YAV...

serkan_ozcan58
31.01.2010, 17:21
bu takım bu hale nasıl geldı ılk yarı en azından bıseyler yapmaya calısyorduk ıkıncı golu yedık takım yıne o eskı goruntusune burundu...artık gol atmaktan cok yememek ıcın mucadele etmelıyız.artık bundan sonra denızlı macıyla takımın bu kotu goruntusunden kurtulması lazım bn bu takımın dusmeyecegını ınancım tam herkes sahıp cıksın takıma...

58_babacan_58
31.01.2010, 17:22
[B]YORUM YAPMAYA GEREK YOK,ARTIK HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YA YAPACAK YADA YAPACAKİŞİN İYİ TARAFI İYİ FUTBOL OYNADIK AMA GOLLERİ YİYENE KADAR TABİKİ,BİZ BU OYUNLA KÜME DÜŞMEYİZ HERKES EMİN OLSUN MEHMETİN DÖNMESİYLE AYRI BİR HAVA YAKALADIK,SADECE DEFANSIMIZIN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ LAZIM......

baha38
31.01.2010, 17:22
arkadaşlar yediginiz 5 golü de seyrettim,,valla amatör takım yemez,,,Allah yardımcınız olsun,,inşallah lig de kalırsınnız

58svsvs58
31.01.2010, 17:23
BENDE BU HOCAYI BİRŞEY SANDIM. ADAMIN FUTBOLDAN HABERİ YOK YAV..ACİLEN SEPETLENMELİ BU ADAM. FUTBOLDA ALINACAK HER PUANIN KIYMETİNİ BİLECEK HOCA LAZIM BİZE. BİZ HEP NASIKL YENİLİRİMİN PEŞİNDEYİZ..

yigido yakup
31.01.2010, 17:25
ikinci yari resmen döküldük hicbir varlik gösteremedik.bugünki mactan galibiyet beklemek biraz fazla iyimserlik olurdu.ama bu sekilde kisisel hatalarla goller yedikten sonra neyin yorumunu yapacagiz.muhsin hoca hala takimin bulundugu yerin farkinda degil bu maclarda fark yemek her hafta 4-5 yemekle bu takim düzelmez biseyler yapilmasi gerekiyor 2. golden sonra resmne koptuk bari yeniliyoruz niye 5 yiyerek yenilyioruz herkesin moralini motivasyonunu kaybediyoruz hic yoksa 2-1 yenilseydik derdikkki bu takim haftaya daha farkli olur ama her hafta 4-5 yemekten biktik usandik.

zaten bize 3 gol atmayan takimmlari dövüyorlar.
hoca maclarda gol yemeyelim yeter hic yoksa buna bir cözüm bul atma isi artik kolay mehmet geldi.

serserilerin_prensi
31.01.2010, 17:26
Mehmet Yıldızın dönüşüne bile sevinemedik yinede helal olsun aylar sonra geldi takımın yapamadıgını yaptı :) helal olsun büyük kaptan her zaman bir numarasın

calipso
31.01.2010, 17:29
sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
abdurrahman,erman,dağaşan,yasi n,van heerden,nabil,kamanan
bunları kado dışı bırakmazsak sittin sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur

sivastatlıbelam
31.01.2010, 17:30
musa yerine agbetu girmeliydi.nabil yerine de ermanı almalıydı.

i.şahin değişikliği doğruydu kısmen.

keita çok etkisiz bir futbol oynuyo.
el rio ne yaptığı belli değil.

nabil var mı yok mu bellideğil.
hayrettin mücadelesi 10 numaraydı
mehmet yine iyiydi
i.dağaşan yine yoktu
akın vasat

noname87
31.01.2010, 17:33
BENDE BU HOCAYI BİRŞEY SANDIM. ADAMIN FUTBOLDAN HABERİ YOK YAV..ACİLEN SEPETLENMELİ BU ADAM. FUTBOLDA ALINACAK HER PUANIN KIYMETİNİ BİLECEK HOCA LAZIM BİZE. BİZ HEP NASIKL YENİLİRİMİN PEŞİNDEYİZ..

son 3hatta giresun maçıyla 4 maçta kevgire döndük hoca da taktiksel bir değişiklik yok istikamet bank asya şu an bu takım orda bile zor maç kazanır

karyola
31.01.2010, 17:34
REZALETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL LANET OLSUN BÖYLE TAKIMA STADYUMDA KAHROLDUK.FENER GÜLE OYNAYA 3 PUANI ALDI GİTTİ HOCAYA SORMAK İSTİYOM BU TRANSFERLERİ ÇOK MU ARADI HELE Kİ 10 NUMARA TOPA VURMA ÖZÜRLÜ...HELAL OLSUN BÖYLE DEVAM EDİN.:mad::mad:

memet24
31.01.2010, 17:47
apdurrahmanı resman ugur ara gitti oynattı maç başladı yakın oynamadı ugura bu hatayı hoca görmuyormu...musa saten 3 lig futbolcusu 3 senedir söyluyommmm

58akif34
31.01.2010, 17:48
ben gecen hafta kı yorumumda beraberlık bıle buyuk basarı demıstım fıkkurumuz cok kotu ılk ıkı mac lıgın tepesıyle bu kadar farklı yenılmemızdekı sebep fenerbahcedekı eksık oyuncular fenerbahce tam kadro gelse bız defansa donuk bır oyun sergılerdık kısmet bu kadarmıs denızlı macını ve sonrasındakı dıyarbakır macını almamız sart alamazsak lıgden duserız insalla haftaya uc puan alırız sevındırıcı yansa rakıplerımız de puan kaybedıyor (denızlı ankaragucu manısaspor kasımpasa ve dıyarbakır) haftaya alacagımız galıbıyet bızı alt sıralardan cıkaracaktır

fatihtuztas
31.01.2010, 17:49
Maçın en kötüsü nabil taider'i oynatıp da ermanı ve agbetuyu oynatmayan muhsin ertuğaral bey efendiydi.

zaralı19
31.01.2010, 17:55
HER ZAMAN Kİ GİBİ BİREYSEL HATALAR DEVAM EDİYOR

SON OLARAK SİVASSPOR DÜŞMEYECEK .............

58isML58
31.01.2010, 17:57
sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
bunları kado dışı bırakmazsak sittin sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur

Arkadasim tamam yasin herneyse de obur saydiklarini da kadro disi birakirlarsa hangi futbolcular la cikip oynuyacaklar ?

Herkez ne derse desin hep soledim yinede soluyorum biz bu sene bu ligde kalicaz ve onumuzdeki seneden cok iyi bir baslangic yapicaz.....
Hocamiza guvenelim.................

etzel1967
yıllardan beri defans ağırlıklı dengeli futbol oynayan, bu oyun sistemine uyumlu oyuncularla mücadele eden ve tarihi başarılara imza atan takımı hangi akla hizmet dağıttılar hala bir anlam veremiyorum...sivasa ve sivaslıya uyum sağlayan, yürekten oynayan, maçın son düdüğüne kadar savaşan takım gitti yerine çıtkırıldım, son 3 maçta tek gol atan ve 12 gol yiyen ucube bir takım geldi...bunun en baş sorumlusu başkan yönetim kurulu ve bülent uygundur elbette...bilahare başkan ikinci büyük hatasını yaparak türkiyeyi tanımayan, türkiyede nasıl futbol oynadığını bilmeyen, sivassporun geçmiş yıllarda ne tarz futbol oynayarak başarılı olduğunu analiz bile edemeyen bir hocayı getirdi...adam son derece beyefendi ama yeterli mi...sorun şu ki sivasspor futbol felsefesini nedensiz ve temelsiz olarak değiştirmenin bedelini ödüyor...alınan yeni futbolcular da öyle mücadeleci dirençli oyuncular değil...kaldı ki uyum sağlamaları da uzun bir süre gerektirecek...tabi o zamana kadar atı alan üsküdarı geçecektir...

sivasspor kendi bariz yanlışlarının kurbanı olmuş, başarıdan adeta sıkılarak intihar etmeyi uygun görmüştür...takımın kurtuluşu imkansız değilse bile çok zor gözüküyor...umarım yanılıyorumdur...

calipso
yenileceğimizi herkes biliyordu zaten bu maçtan beklentimiz yoktu, esas hedefimiz rakiplerimiz diyarbakır manisa denizli maçları muhsin hocanın kaderini belirleyecektir. bu arada ligi 100 gol civarı yenilen golle kapatarak lig tarihine girmeye adayız

efsane5858
31.01.2010, 18:05
bu kadar seyler üst üstemi gelir bunalim bunalim bunalimdayiz nereye gidiyoz böyle bilmiyorum

calipso
31.01.2010, 18:06
Arkadasim tamam yasin herneyse de obur saydiklarini da kadro disi birakirlarsa hangi futbolcular la cikip oynuyacaklar ?

Herkez ne derse desin hep soledim yinede soluyorum biz bu sene bu ligde kalicaz ve onumuzdeki seneden cok iyi bir baslangic yapicaz.....
Hocamiza guvenelim.................

be yinede iddaa ediyorumki
sivasspor da olmak, sivassporda oynamak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;

58sivas58spor58
31.01.2010, 18:11
mehmet macin adami. abdurrahman macin en kötü oynayan adami

izmirliyigido
31.01.2010, 18:12
Arkadaşlar mağlubiyetin kızgınlığıyla yazıyoruz, hepimizin içi acıyor. Ama şu gerçeğide gözardı etmeyelim. Takım yeni oluşum içinde, hoca kendi mantelitesine göre oyuncu seçti, bunları kaynaştırıp birşeyler yapacak. Bu zaman alacak umarız çok zaman almaz.

Maçın ilk yarısını gördünüz, özlenen ve geçen seneki Sivas'ı izledik sahada. Talihsizliğimiz fikstür dezavantajı idi. Peşpeşe güçlü rakiplerle oynamak ve kaybetmek hepimizde moral bozukluğu yarattı.

İnşallah bu haftadan itibaren Denizli, Diyarbakır ve Manisa maçlarını kayıpsız geçerek herbiri 6'şar puan değerindeki maçları kazanarak düzlüğe çıkarız. Kurtuluşu gerçekleştirdikten sonra seneye aynı hocayla daha iyi olacağımıza inanmaktan başka yapacak birşeyimiz yok.

Hepimiz üzülüyoruz, hepimiz ümitlerimizi kaybediyoruz ama daha birşey bitmiş değil. Sabır ve destek !....

AYK

Gangstayigido
31.01.2010, 18:17
arkadaslar bence sivasspor birinci yaridaki gibi oynasin düsmeyiz biz
bence macin en kötüsü sivas defansi
en iyisi sakatliktan yeni cikmasina ramen mehmet yildiz
macin en dikkat ceken yönü defansimiz ne kademe anlayisi var ve ayrica cok kolay calim yiyor
ve..... elrio da daha bi isik göremedim nabil taiderin aksine ve bizi aubey hep böyle oynayacaksa onun yrine petkovici defans oyuncusu yaparim daha az adam kacirir

calipso
31.01.2010, 18:19
bu sonuçlar odyakmazıda kaçırtır ertuğralıda lig sonun göremeyiz

SEVDAMSIN58
31.01.2010, 18:26
YAPACAK BIR YORUM BULAMIYORUM BU TAKIMI BU HALE GETIRENLER UTANSINLAR UTANSINLAR UTANSINLAR BU NET VE NET BILINCLI YAPILAN SEYLERDIR BENIM YORUMUM BU

cemal58yiğido
31.01.2010, 18:27
Arkadaşlar bu konuyu inanın hiç yazmak veya gündeme getirmek istemezdim ama takımımızın iyiliği için yazmak istedim bilmiyorum erken mi ama sabrımız taştı geçen sene ligde fırtına gibi esen takımımızı şimdi yerlerde görmek gerçekten çok üzücü geçen sene kendi sahasında şov yapan takımımızda busezon 3 galibiyet 6 mağlubiyetle ligin en kötü ev sahibi performansını yapması çok üzücü her maçtan önce muhsin ertuğralın ben takımıma güveniyorum sözünü duyunca umutlanıyoruz maç günü geliyor en az 3 gol yiyoruz maçtan sonra açıklamalar yapılıyor defans hatası bireysel hatalar vs. artık bunları duymak istemiyoruz öncelikle takım savunmasının düzelmesinin gerektiğini ligin ilk yarısından beri söylüyoruz bu takım hafta içi antreman yapmıyormu anlamıyorum yeter artık Sivasımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz daha arzulu fark 2 ye çıkınca maçtan kopmayan bir Sivasspor istiyoruz Fenerden 5 Bursadan 4 Trabzondan 3 haftaya ligin en kritik maçına çıkıyoruz ordanda bu gidişle 6 yer geri döneriz radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum

58_babacan_58
31.01.2010, 18:32
BENDE SANA SORUYORUM O ZAMAN MUHSİN HOCA GİDİNCE YERİNE KİM GELECEK,BÜLENT HOCAMI GELECEK HİÇ SANMIYORUM ÇOCUK OYUNCAĞIMI BU ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ TEKNİK HEYET DEĞİŞTİRMEK,MUHSİN GİTTİ DİYELİM YERİNE GELECEK ADAM NE ZAMANA ALIŞACAK BU TAKIMA 15 MAÇ KALDI,MUHSİN GELELİ 10 HAFTA OLDU DAHA YENİ ALIŞIYOR TAKIMA,LİG BİTENE KADAR ELİMİZDEKİLERLE İDARE ETMELİYİZ YOKSA DURUM KÖTÜ.........

bugra5858
31.01.2010, 18:32
Şu Bir Gerçekki Muhsin Hoca Enkaz Bir Takımı Aldı Ancak 10 Hafta Geçti Hala Takımı Düzeltemedi Demekki Muhsin Hoca Yetmiyor Bu Takıma Bu Takımı Düzeltse Düzeltse Bülent Hoca Düzeltir Bülent Hoca Başımızdayken Takım Bu Kadar Gol Yemiyordu Şimdi Her Maç 4-5 Tane GoL Yiyoruz Bir O Kadarda Pozizyon Veriyoruz Ya Muhsin Hoca Kendine Çeki Düzen Verecek Yada Takımı Kurtaracak Bir Hoca Gelecek

58candide58
31.01.2010, 18:34
maçın tek değerlendirmesi..sivas bank asyaya..üzülerek diyorum ama bu iş böyle olmaz..hazırlık maçlarından beri hep bir ümit..ama kalmadı artık bee.:mad:

izmirliyigido
31.01.2010, 18:36
Bazı şeyler için daha çok erken ama hocanın geçmişi kadar vizyonuda parlak olsa, birşeyler kıpırdansa ümitleneceğiz ama. Durumumuz, sıralamada ki yerimiz, kupada ki hezimetimiz itibariyle öyle geniş vadede düşüncelere zaman yok. Radikal kararlara ihtiyaç var. Hocam biran önce uygula.

Ne yapacaksan yap !...

Futbolculara ceza mı? Takımdan kesme mi? Oyun sistemi mi? Ne yapacaksan yap Bank Asya 1. Lige 15 var !.....

Bilmem anlatabiliyormuyuz?

AYK

yigidoo
31.01.2010, 18:40
Cok berbat bir takim.tünelde isik falnda yok 7 puani olan denizli bile bizden daha iyi oynuyor.ligin en kötu takimi diye bilirim hic bir ruhu yok takimin.resmen bayanlar varmis gibi oynuyorlar dokunma yasaktir yaziyor rakipte.böyle devam ederse düsenler beli oldu ligte.dun diyarbakir tas sökturdu ts ye.

mucahitbaba58
31.01.2010, 18:41
kardesim ne sabirsizsiniz siz ya sacmaladiginizin farkinda olun sivasspor zor bir donemecden geciyor ve artik ligde kazanabilecegimiz maclar var
bugunki oyuda yabancilarin hepside super oynadi guzel futbol ama sanssiz skor onumuze bakacaz ve hoca degistirme lafini umarim acmazsiniz birdaha

58sivas58spor58
31.01.2010, 18:42
önümüzde ki maclar kolay maclar

mucahitbaba58
31.01.2010, 18:43
bulent uygunu geri isteyen adamlarin aklindan bizzat suphe ediyorum

bulutbey27
31.01.2010, 18:54
arkadaşlar takım her maça çok güzel başlıyor ama bir gol yedimi hemen disiplin kayboluyor sanki kıyamet geldi takım kurgusu falan kalmıyor ne olacak bu halimiz nereye kadar sabredeceğiz 7 puanlık denizli bile gümbür gümbür pozisyona giriyor biz kale önüne bile gidemiyoruz allahım kabusmu bu

bulutbey

babapiton
31.01.2010, 19:04
lütfen sabırlı ol sonuçta son 5 lig macının 2 galibiyet 1 beraberlik 2 de malübiyet aldık ve malup oldugumuz takımlar ts ve fb bence ortada küme düşmemeye calısan bir takım için başarızlık yok ve önümüzde denizli manisa ve diyarbakır maçları var bu maçları aldıgın an gruptan sıyrılıyorsun ve bunun üzerine mehmet yıldız,ibrahim şahin gibi önemli forvet oyuncuların düzeldi keita takıma katıldı ve bence güzelde oynadı taider formunu arttırdı bugünki ilk yarıdaki gibi oynarsak bizim rakiplerimizi geçeriz diye düşünüyorum

merkez_emre
31.01.2010, 19:05
radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum

tabi hemen muhsn hoca gıtsın MORINHO gelsın transfer donemı bıtmeden messı gelsın...cocuk oyuncagı mı bu kardesım 5 6 süper lıg macına bakarak hoca gonderıyorsunuz...

1264
31.01.2010, 19:08
Ben Sivassporumuzdan umutluyum.Ofsayttan yenen ikinci gole kadar takim cok iyiydi,golden sonra takimin direnci tamamen kirildi malesef.Bence bu takim ileriki haftalarda düsman catlatir.

rsimsek
31.01.2010, 19:12
neyi değerlendirecez ki.durum ortada zaten defans hataları aynen devam ediyor.ilerde top yapamıyoruz.

cemal58yiğido
31.01.2010, 19:17
BENDE SANA SORUYORUM O ZAMAN MUHSİN HOCA GİDİNCE YERİNE KİM GELECEK,BÜLENT HOCAMI GELECEK HİÇ SANMIYORUM ÇOCUK OYUNCAĞIMI BU ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ TEKNİK HEYET DEĞİŞTİRMEK,MUHSİN GİTTİ DİYELİM YERİNE GELECEK ADAM NE ZAMANA ALIŞACAK BU TAKIMA 15 MAÇ KALDI,MUHSİN GELELİ 10 HAFTA OLDU DAHA YENİ ALIŞIYOR TAKIMA,LİG BİTENE KADAR ELİMİZDEKİLERLE İDARE ETMELİYİZ YOKSA DURUM KÖTÜ.........

muhsin geleli 10 hafta oldu yeni alışıyor takıma diyorsun muhsinle çıktığımz maçlarda yediğimiz gol sayısı kaç sen biliyormusun dur sana son 8 maçta yediğimiz golleri söyleyeyim fenerden 5 bursadan 4 trabzondan 3 ankaragücünden 2 eski şehirden 1 kasımpaşadan 2 beşiktaştan 1 kayseriden 4

son 8 maçta 22 gol yemişiz 12 gol son 3 maçta adam takıma alışıyo doğru

calipso
31.01.2010, 19:19
denizli 20 dk. dayanamayıp golü yedi, en berbat top oynayan iki takım
bu gidişle birşeyler değiştirilmez, herşey oyunculara bırakılırsa;
sivasspor ve denizlispor el ele kol kola bank asyaya

cemal58yiğido
31.01.2010, 19:21
tabi hemen muhsn hoca gıtsın MORINHO gelsın transfer donemı bıtmeden messı gelsın...cocuk oyuncagı mı bu kardesım 5 6 süper lıg macına bakarak hoca gonderıyorsunuz...

e her maçtan en az 3 gol yiyoruz en azından bi düzelme olsa neyse diyicem defansta her hafta başka biri ferhat faruk hayrettin yasin çakmak murat yeni aldığımız adam sonuçlar ortada ya düzelme olcak yada muhsin hoca olmayacak

eyuphulagu
31.01.2010, 19:35
Arkadaşlar bu konuyu inanın hiç yazmak veya gündeme getirmek istemezdim ama takımımızın iyiliği için yazmak istedim bilmiyorum erken mi ama sabrımız taştı geçen sene ligde fırtına gibi esen takımımızı şimdi yerlerde görmek gerçekten çok üzücü geçen sene kendi sahasında şov yapan takımımızda busezon 3 galibiyet 6 mağlubiyetle ligin en kötü ev sahibi performansını yapması çok üzücü her maçtan önce muhsin ertuğralın ben takımıma güveniyorum sözünü duyunca umutlanıyoruz maç günü geliyor en az 3 gol yiyoruz maçtan sonra açıklamalar yapılıyor defans hatası bireysel hatalar vs. artık bunları duymak istemiyoruz öncelikle takım savunmasının düzelmesinin gerektiğini ligin ilk yarısından beri söylüyoruz bu takım hafta içi antreman yapmıyormu anlamıyorum yeter artık Sivasımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz daha arzulu fark 2 ye çıkınca maçtan kopmayan bir Sivasspor istiyoruz Fenerden 5 Bursadan 4 Trabzondan 3 haftaya ligin en kritik maçına çıkıyoruz ordanda bu gidişle 6 yer geri döneriz radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....

rezi
31.01.2010, 19:40
bizim için lig şimdi başlıyor sakin olacağızönümüzdeki üç maçı alırsak daha bize ölüm yok ama lütfen bu takımın içini boşaltan bizi bu hale getiren bülentin adını ağzınıza almayın hocamıza hakaret etmiş oluyorsunuz maçın ilk yarısı bitince konvoy planları yapılmıyormuydu iyi ye doğru gidiyoruz desteğe devam

calipso
31.01.2010, 19:41
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....

hemşerim güzel şeyler söylüyorsun inşallah herşey senin dediğdin gibi gelişir amaaa;

haftaya sahamızda dirençi denizliyi çözemeyip üstüne birde yenilirsek ne başkan kalır sivas takımında ne muhsin nede oyuncu

Bestepeli-58
31.01.2010, 19:51
Şu Bir Gerçekki Muhsin Hoca Enkaz Bir Takımı Aldı Ancak 10 Hafta Geçti Hala Takımı Düzeltemedi Demekki Muhsin Hoca Yetmiyor Bu Takıma Bu Takımı Düzeltse Düzeltse Bülent Hoca Düzeltir Bülent Hoca Başımızdayken Takım Bu Kadar Gol Yemiyordu Şimdi Her Maç 4-5 Tane GoL Yiyoruz Bir O Kadarda Pozizyon Veriyoruz Ya Muhsin Hoca Kendine Çeki Düzen Verecek Yada Takımı Kurtaracak Bir Hoca Gelecek

ne enkazı kardeşim 7 haftada bülent uygunu gönderdik en azından şuurzusa olsa mücadele vardı 20 maca cıktık hazırlık kupa macı dahil bu takım ne yaptını bilen varmı bu adam hiç bir şey veremez bu talıma 20 mac olmuş bünet uygun olsaydı şimdi ayağa kalkmıştı bu takım şunu idda ediyorum bu takım denizli sporu 20 mac yapsın yenemz liğde bu kadar ne yaptını bilmeyen başka takım yok allah yardımcımız olsun düştük

58akif34
31.01.2010, 20:05
arkadaslar muhsın hoca bu takımın basına gectıgı zaman takım yerlerde surunuyordu takımı bu hale muhsın hoca getırmedı bunun sorumluları takımdakı gecen sezonun kadrosunu bozan transaer komıtesıdır futbolculara verılen para mıktarları karsısında zaafıyet göstererek kadroyu dagıttılar sonucu ortada gonderılmesı gereken bırısı varsa oda yönetımdır ayrıca muhsın hoca 9 macta uc macı kaybettı ve lıgın devlerıne karsı oynanan maclardır bızım kapasıtemız bellı sonrakı uc macımızda galıp gelmemız gerek ınsallah galıp gelırız

murat_n
31.01.2010, 20:08
Değerlendirecek birşey bulamıyorum. Tek değerlendireceğim şey kaptanın geri dönmesi ve güzel bir gol atmasıdır. En azından ileride top tutabiliyoruz. İleriki haftalarda daha iyi olacaktır kaptan. Ve kalırsak kalırsak onun sayesinde ligde kalacağız. Tabi defans daha fazlasına geçit verirse o da yetmeyecek bize.

merkez_emre
31.01.2010, 20:11
e her maçtan en az 3 gol yiyoruz en azından bi düzelme olsa neyse diyicem defansta her hafta başka biri ferhat faruk hayrettin yasin çakmak murat yeni aldığımız adam sonuçlar ortada ya düzelme olcak yada muhsin hoca olmayacak

diyelım gonderdık hocayı 2 3 tane de defans aldık ama denızlıden de 3 tane yedık deplasmanda dıyarbakırdan da 3 yedık dıyelım ne olacak gelen hocayı da mı gonderıcez mantıklı konusalım bıraz eldekı kadro bu artık sezon sonuna kadar bunla ıdare edılecek...bılgımız yoksa susalım

yukarıyıldızlı
31.01.2010, 20:34
ya anlamıyorum bu hocayla alıp veremediğiniz ney adam dedikleri gibi resmen enkaz bir takımı aldı ve mutlaka kendi sistemine çevirmeye çalışacak...başkaları gibi kasıntı değil adam ya...oyuncuda ruh olmazsa bundan sonra morinyo değil feriştahı gelse düzelmez takım ....

KIZILCAN
31.01.2010, 20:52
Bundan 4-5 gün önce siteyi sürekli takip eden arkadaşlar bilir,yaptığım bir yorumda averaj takımı Sivasspor ligde şimdiye kadar yenemediği fenerin en kötü halinden (cezalı futbolcularından dolayı) en az 2-3 gol yer dedim ama görüyorum ki çok iyimser yaklaşmışım.
O kadar basit o kadar salakça goller yiyoruzki harcanan emekler boşa gidiyor.Takımda herkes aklını başına toplamalı.Bireysel hatalar günden güne artıyor.Bu maçtaki yenilginin en büyük iki nedeni bireysel hatalar ve top kayıpları.Organizasyon sıfır.İlerde kimse yok.Henüz yorumları okumadım ama siz de aynı fikirdesinizdir bu maçın en büyük kazancı Mehmet Yıldız.İlk yarı oynasaydı şimdi Sivasspor'un yeri daha üst sıralarda olurdu.Umarım haftaya puan yada puanlarla tanışırız.

58_babacan_58
31.01.2010, 21:00
muhsin geleli 10 hafta oldu yeni alışıyor takıma diyorsun muhsinle çıktığımz maçlarda yediğimiz gol sayısı kaç sen biliyormusun dur sana son 8 maçta yediğimiz golleri söyleyeyim fenerden 5 bursadan 4 trabzondan 3 ankaragücünden 2 eski şehirden 1 kasımpaşadan 2 beşiktaştan 1 kayseriden 4

son 8 maçta 22 gol yemişiz 12 gol son 3 maçta adam takıma alışıyo doğru

YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELİNCE GOL YEMİYECEZMİ.EĞER GOL YEMEYECEKSEK TAMAM GÖNDERELİM MUHSİNİ O ZAMAN,ANLATMAK İSTEDİĞİM KİM GELİRSE GELSİN HOCA DEĞİŞİKLİĞİ BU SAATTEN SONRA OLMAZ BİZE DAHA ÇOK ZARARI DOKUNUR....

58isML58
31.01.2010, 21:05
Arkadaslar muhsin hocanin superlig karnesine baktigimizda takimin iyiye gittigini gorebiliriz ve benim anlamadigim muhsin hocanin gitmesini isteyen arkadaslar, muhsin hocanin yerine gelen adamin elinde sihirli deynek mi olucagini saniyorlar? cok sacma birsey...
Lutfen hocamizin arkasinda duralim yeni gelen oyuncularda cok iyi oyuncular birtek problem defansta oda alinamayan 2 oyuncu yuzunden su an bu haldedir.
bu onumuzdeki 3 mactan 7 puan yada daha fazla puanlar alabilirsek bu is burda biter........

SIVASSPOR DUSMEYECEK BU LIGDEN NERDEYSE SON GUNLERDEKI BUTUN YORUMLARIMDA YAZDIM VEDE YAZMAYA DEWAM EDECEGIMM......
SIVASSPOR DUSMEYECEK.................... .......

BOUN
31.01.2010, 21:11
Kutuplarda yaşıyor olsaydım,
Altı ay sürerdi gece.
Yedi aydır ışığına hasretim,
Daha ne kadar sürecek bu işkence!

A.Turan Korkmaz
31.01.2010, 21:11
Mehmet Yıldızın ve Hayrettinin dönüşleri takımı olumlu yönde biraz hareketlendirdi. Ama hocanın maça yine o bildik kerameti kendinden menkul
4-2-3-1 sistemi yine çöktü. Öyle ki bir süre Keita da ileri çıktı. 4-1-5 oynadık yani defansif orta saha yok, yük defansa bindi ve sonuç hezimet.Orta saha oyuncularımızın takım savunmasına hiçbir katkıları yok. Takım yanlış oynatılıyoruz diye bağırıyor.Defansın Önüne Kadir,Dağaşan ve Agbetu monte edilmeli. Bunlar rakibi 18 e sokmamalı. Bunların temel görevi defansif olmalı. Bunların önünde ise hücum varyasyonlarımız olmalı.
a)Keita-Mehmet Yıldız ikilisi anlaşabilir, önüne son adam Erman ya da KAmanan oynar.
b) Mehmet Yıldız ortada , Erman solda Kamanan sağda olabilir.
Ben bu sistemde Taider ,Elrio ,Musa ve Cihan ilk 11de oynamasınlar, ikinci yarı yorulanın yerine ya da sakat-cezalının yerine oynasınlar derim.

ayna26
31.01.2010, 21:14
maçı canlı izledim.ilk yarı sivas birkaç bireysel hatalar dışında hemen hemen hatasız oynadı diyebilirim, ama o bireysel hataların sonucunda ilk gölü yedik.takım kendini çabuk toparladı ve M.Yıldızın ayağından beraberliği yakaladı.Bu arada M.Yıldız iyi bir sinyal verdi ileriki maçlar için.İkinci yarı takım ilerde çoğalamadı ve beklenmedik bir anda duran toptan ofsayt posizyonundan gölü yedik.sonrasında defansif hatalar özellikle abdurrahmanın hataları.sonuçta yenildik, ama bu kadar farkı beklemiyordu hiçbir kimse...
t.direktör oyuna yeteri kadar müdahale edemedi, taider, van heeren, musa ve abdurrahman vasattı.gerkeli zamanda gerekli değişiklikler olsaydı belki skor böyle olmazdı.Bu arada Hayrettin eskisi gibi oynamaya başladı, hırslı, sitekli ve en az hata ile.
haftaya denizliyi yeneceğiz, bıundan eminim.amaç ligde kalabilmek.

A.Turan Korkmaz
31.01.2010, 21:22
Maç Muhsin Hocanın kendi oyun sistemini yeni bi maçta daha denediği ve yine hüsranla sonuçlanan bir 90 dakkaydı.Ama şu gözden açıyor. Biz taraftarlar sonraki maça kadar bir hafta daha umutsuzluk ve acı çekiyoruz.
Peki ne yapmalı?
Yönetim ve başkanımız ya fenerin yaptığı gibi sportif direktör , ya menejer, ya da yardımcı antrenör sıfatlarıyla bir türk teknik adamı Muhsin hocanın yanında görevlendirmeli. Süper lig takımlarını, Sivassporun yapısını,felsefesini iyi bilen, mesela İsmail Kartal gibi ya da eski bir futbolcumuz falan da olabilir. Muhsin hoca bize gelecek yıl senebaşından itibaren çok gerekli,transfeler, altyapı, dünya futbolu gibi konularda özellikle. Ama bu zorlu virajlarda bocalıyor,yardıma gereksinimi var. Onunla da uzlaşarak yapılmalı, eğer Bankasyaya düşersek ne hoca kalır, ne bu transferler,ne Mehmet Yıldızımız, ne de bugün hatalı gödüğümüz topçuların çoğu. Maazallah oradan bir daha süper lige de zor çıkarız.

furky.b
31.01.2010, 21:23
Hayrettin Bu Mac En Az Hatalarla Oynadi,

Mehmet Yildizin Donusu Mukemmel Oldu,

Ileriye Baski Yapabiliyoruz Artik..

Fakat 3gol ve ustune Aboneligimiz Devam Ediyor..

Murad_Kelleci58
31.01.2010, 21:35
Kesinlikle tüm görüşlerine katılıyorum.. ilk yarıdaki futbolumuzu tüm maça yayabilirsek, eldeki mevcut kadronun bu sıkıntılı durumdan bir an evvel çıkacağına kesinlikle inanıyorum.. Maçtan sonra öyel yorumlar yapılıyorki 8 çarşıda-pazarda-otobüste vs.) sanki fçbahçe ilk yarı canı istememiş oynanamış, ilk yarı biraz oynamak isteyince 5 atnış, yok tam kadro gelselermiş 10 tane atıp giderlermiş.. Böyle düşünen ve ilk yarıyı görmezden gelen futbol bilmeyen kişileride efesle konıyorum.. Ellerinde olsa f.bahçe kazandı diye zil takıp oynayacaklar.. Ayıptır, günahtır, yazıklar olsun... Biz gerçek taraftar istiyoruz.. Biz gerçek futbolsever istiyoruz.. biz Sivasspor formasınınaltına 3 bistanbul takımın formasını giyen taraftar istemiyoruz.. Sadece iyi gün değil, kötü gün taraftarı sitiyoruz, biz dokdan dakika çekirdek yemeden maçta gırtalğını patlatan taraftar istiyoruz, biz şnanın çok şey istemiyoruz.. İçimizdeki irlandalıları da yenip bu sene Allah'ın izni işle ligde kalacağız.. Vee buda içimizdeki irlandalılara kapak olacak inşallah...

shang
31.01.2010, 22:04
ilk yarı umut saçtılar 2.yarı canımızı aldılar söylenecek milyon şey var semih ve ugur boralmıdır nedır adamları yıldız edip gonderıoz her maçta hocaya diyecek pek bi şey yok aslında sadece erman nerdeydi kadir falan kadroda bile yoktu bide hoca hep hazır hazır dıyor ama adamlar 45 dklık topcu nereye hazır kardeşim hiç görmedıgım kadar destek vardı bugun takıma gecen sene bıle bu kadar dolmadı bu stad üstelik maraton her zaman 10 ken 20 olmuştu bu sivas şartlarında zor bi miktarken insanlar şartlarını zorlayıpta geldi çogu kişiler ben yanımdaki adama sordum gardaş bi hafta sigara içmeyecem onun parasını verdım geldım dedı biz bu fedakarlıkları yaparken bu kadar bireysel hata isteksizlik acımasızlık olmaz ankaradan çok gol yiyecez az kaldı uyum sorununa eyw ama bu kız gibi top oynamada ne idman kadar zor olmadı fener için artık içimiz acıyor mosmor oluyorum kahrettik ya resmen gidin abi oynamayın ya paf takımı gelsin oynasın

sivas_leee
31.01.2010, 22:07
off gardaş ya bu maçı bülent uygunla kaybetsek herkes fener yalakası derdi ama görüyosunuz ki muhsin ertuğralda bişey yapamıyo ki eskiden gol atıyorduk şimdi oda yok defans delik deşik ahh bilica seni niye verirler ki anlamıyorum mehmet yıldız kralsın dönüşün muhteşem oldu.

58sivas58spor58
31.01.2010, 22:08
www.ligtv-canli.com MEHMET YILDIZ; ABDURRAHMAN DERELI VE 10 NUMARALI OYUNCU ( ISMINI UNUTTUM ) SECDEYE INIYORLAR GOLDEN SONRA

yigido yakup
31.01.2010, 22:34
ben görüslerine saygi duymakla beraber hatta bazilaraina katiliyorum ama kesinlikle hocaya destek vermek zorunda oldugumuzu düsünenlerdenim.ben ligin 13-veya 14 haftalarinda forumlarda bir konu acmistim sitedekei bazi ileri görüslü arkadaslarim hemen o konulari kapatmisti hocayai degistirme sansimiz artik yok cünkü artik yol kisaldi gelen düzen tutana kadar yol tamammen biter keske bugün yazilanlar bundan 7-8 mac öncesi yazilsaydi sivasspor suanda düzlüge cikmisti.
o zaman benim muhsin hoca ile yazdigim konulari kapayanlar bugün hertürlü yaziya destekle beraber müsadede edyorlar.

tekdoktirin
31.01.2010, 22:46

armn
31.01.2010, 22:47
neyini değerlendirelimki bu maçın averaj takımı olduk gelen atıyo giden atıyo maçın ilk yarısında herşey güzeldi iyi mücadele ettiler ama 2. yarı semihin golünden sonra sahada sanki amatör ligde oynayan oyuncular vardı çok yazık!!

tekdoktirin
31.01.2010, 22:50
huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!!

dv9000
31.01.2010, 23:07
cok teknikdirktor degisenin halini goruyoruz denizlispor tek galibiyeti yoktur bir defansa transfer olursa sedatla iyi yerlere geliriz 3haftada 6 veya 7 puan alirsak bu konulari konusmayiz bile

BOUN
31.01.2010, 23:08
Sevgili Yiğidolar, özellikle son iki hafta içerisinde oynadığımız 4 maçta oynadığımız futbol nedeniyle hepimiz yoğun bir karamsarlık içerisindeyiz. Bugün ki FB hezimeti neticesinde bu karamsarlığın ve kötü havanın zirve yaptığı bir ortamdayız. Forumlarda hocaya, futbolculara ve yönetime veryansın eden herkese saygı duyuyorum, kızgınlıklarını anlıyorum, istisnasız herkesin içerisindeki acıdan, Sivasspor sevgisinden kaynaklanan sitemlerde ve sert eleştirilerde bulunduğunu biliyorum.

Ancak yapılan eleştiriler ve beklentiler itibariyle birazcık fazla ileriye gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi söyleyin iki hafta evvel lig başlamadan önce elimize kağıt kalem verselerdi, kalan 17 maçtan ne beklediğimizi ve alacağımızı tahmin ettiğimiz puanları yazmamızı isteselerdi, aramızdan kaç kişi TS ve FB maçlarında kendi hanemize puan yazardı. Sevgili Yiğidolar, FB'den beş yememize niye bu kadar bozuldunuz ki, anlamadım. İki yıl evvel biz ligde lider iken Fener gelip bize 4 tane atmamış mıydı, Fener'le yaptığımız maçlarda ortalama 3-4 gol yemiyor muyduk, veya geçen yıl futbolumuzun zirvesinde iken Kadıköy'de 4 tane yemedik mi? Bugün 5 yeyince niye bu kadar şaştınız, iyi zamanımızda 4 yerdik, şimdi işler kötüye gidiyor diye bir tane fazla yedik.

Bir kaç kez diğer forumlarda da belirtmiştim, FB ve TS maçlarından alacağımız birer puan altın kıymetinde olur diye, alamadık sağlık olsun, bizim için ölüm kalım maçlarını önümüzdeki üç hafta oynayacağız. Bakın haftaya evimizde Denizli ile, sonraki hafta deplasmanda Diyarbakır ile ve bir sonraki hafta da yine evimizde Manisa ile oynayacağız. Bizim kaderimizi belirleyecek üç maç önümüzdeki üç haftada oynanacak. Bence bu aşamada TS ve FB mağlubiyetlerinin acısını abartmadan kader maçlarımıza hazırlanalım. ''Boş verin gitsin, FB ve TS yenilgileri mühim değil, üzülmeyin falan filan'' demiyorum, hepimiz üzülüyoruz, hepimizin içi yanıyor ancak bu acı ve kederin üstünü külleyelim çünkü gerçekten gidici mi kalıcı mı olacağımız önümüzdeki üç maçın sonucunda şekillenecek! Hiç şüphesiz bu üç maçtan en az 6 puan çıkaramayan, hele hele önümüzdeki hafta Denizli maçından üç puanı alamayacak olan bir Sivasspor gidicidir, bunu içim kan ağlayarak yazıyorum. Bugüne kadar hep iyimser olageldim ancak iyimserliğin tamam veya devam diyeceği yerdeyiz, bizim için kader haftaları yeni başladı! Bu sebeple eleştirilerimizi seviyeli ve yapıcı bir üslupla ifade edelim, içimiz yanıyor biliyoruz ancak içimizdeki yangın kulübümüzü yakmasın!

armn
31.01.2010, 23:10
bülent uygun bu işi becerebilecek olsaydı çekip gitmezdi dururdu takımın başında

cemal58yiğido
31.01.2010, 23:38

sevgili kardeşim birincisi ben illa hocayı değiştirelim demedim ikincisi takımın başına bülent hoca getirilsin diye hiç bir şey sölemedim tabii kimsenin görüşlerine karışamayız ben hataların düzeltilmesini istiyorum

karahisarli
31.01.2010, 23:39
bende hocadan memmun degilim bunu skorlara bakarak degil oynanan futbola bakarak söylüyorum takim maca isterse iyi baslasin muhsin hoca maci okuyamiyor o kadar net hatalar görünüyor ki bunu herkes anlayabilir bikere hoca sürekli yedigimiz gollerin hesabini yapiyor kardesim biz gol yiyoruz ama gol atamiyoruz hoca bunu görmüyor zaten gol atabilsek rakip fazla yüklenmeyecek adamlar daha ilk 30 dk da maci bitiriyor bizim orta saha aslinda güclü ama oyuncularimiz orta sahayi gecmeye korkuyorlar forvete destek gitmiyor rakip bize yüklendikce defans art arda hatalar yapiyor zaten takim tek bir mekanizma halinde calismasi gerekirken oyuncular bir birinden kopuk oynuyor paslar berbat bütün bunlari hocamiz düzeltemiyor belki hocanin kapasitesi o kadar ama bize yetmiyor...

Metal Gear
31.01.2010, 23:41
İlk yarıda takımda ruh vardı,inanmışlıl vardı.ikinici yarı şimşekten korkan koyun sürüsü gibi ne yapacağını,nereye koşacağını aşıran bir takım vardı.Artık teknik analiz,taktik yöntemler boşşş..Olan yine biz cefaakr taraftara oluyor..Bu ruhsuz takımın oyuncuları başka takıma gider yine milyarcıkalrı alırlar dert mi sanki

Metal Gear
31.01.2010, 23:43
"Maçı değerlendirelim" diye bir konu zaten var..her üye kendi düşüncesi için konu açacaksa işimiz var!

A.Turan Korkmaz
31.01.2010, 23:45
Hocayı değiştirmek istemiyoruz. Hocadan kendisini biraz değiştimesini istiyoruz. Evet Muhsin hoca kariyerli, aklı başında, zeki, başarılı bir antrenör. Ondan takımın oyun felsefesinde değişiklik yapmasını bekliyoruz. Bunu kolaylıkla yapabilir, biliyoruz.
Yalnızca defansın önüne bir fazla adam koyacak, takım kaptanı Mehmet Yıldıza sistemini , hangi oyuncudan ne beklediğini iyice anlatacak. Mehmeti saha içinde yetkilendirecek. Mehmet de Bülent zamanındaki gibi takımı yönlendirecek.
Ama balık baştan kokar, sen formsuz oyuncularını maç deneyimi kazansınlar , oynaya oynaya düzelsinler diye takımda tutarsan, gereksiz yere DonKişotvari defansı ileri çıkarırsan olmaz. Elrio ve Taider adam gibi vazife yapmadılar,oyun kurmadılar. Dağaşan ve Keita , hatta Lucien mecburen oyun kurmak için ileri geçtiler, onların boşalttığı alana Murat ve Abdurrahman geldi.Defans ileri çıkıp yerini kaybedince de hatalar ve goller geldi. Ha yok zaten taktik gerideki adamı ileri çıkartıp oyun kurdurmak idiyse ve oyuncular bunu uyguladılarsa o daha da vahim. Bundan sonra yine attığımızdan fazlasını yiyeceğiz demektir.
Oynattığın topçu eğer istenileni yapmıyorsa değiştirirsin. Ama 40. dakkada değişmesi gereken Elrio ve Taider ikinci yarıda da oynadılar. Musa da bu arada.
Tamam bu maç geçti. Ama Hocanın takıntıları gelecek maçlar için kafa karıştırıyor.Daha iyi savunma ama savunma dörtlüsünü değiştirerek değil, orta alanda savunmayı kurarak.

caynina
31.01.2010, 23:46
Kabus kendi sahamızda devam ediyor. Sivasspor 1 - 5 Fenerbahçe maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?
Apo
Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet yıldızın gol atması
Mağlubiyetin Nedeni ?
Sivassporun sağ kanadında bbir sorun var apo neden acaba
Kayettik ama kaybettik diye her şey bitmiş değil önümüzdeki maçlara bakıcağız

cemal58yiğido
31.01.2010, 23:46
diyelım gonderdık hocayı 2 3 tane de defans aldık ama denızlıden de 3 tane yedık deplasmanda dıyarbakırdan da 3 yedık dıyelım ne olacak gelen hocayı da mı gonderıcez mantıklı konusalım bıraz eldekı kadro bu artık sezon sonuna kadar bunla ıdare edılecek...bılgımız yoksa susalım

şu zamandan sonra transfer yapılamaz eldeki savunma oyuncularını sayalım
abdurrahman murat yasin sedat yeni gelen transfer ferhat hayrettin faruk hatırladıklarım bunlar geçen seneden bi bilica eksik sedat geçen sene milli takıma kadar yükselmişti bu sene yaptığı hataları konuşuyoruz keza hayrettinde öyle hocamız hala 15 haftadır defans kurgusunu oluşturamadı iyi sezon sonuna kadar böyle devam edelim kümede düşelim ben illa hoca gönderilsin demiyorum ama şu bir gerçek bu takımdan şu durumda hiç birşey olmaz atak yönünden sıfır savunma yönünden sıfır ee her hafta kaleci değişiyor bugün maç 8-1 de olabilirdi bursa bize 7 atabilirdi yalan mı bu takım devre arasında ne yaptı?

cemal58yiğido
31.01.2010, 23:48
Hocayı değiştirmek istemiyoruz. Hocadan kendisini biraz değiştimesini istiyoruz. Evet Muhsin hoca kariyerli, aklı başında, zeki, başarılı bir antrenör. Ondan takımın oyun felsefesinde değişiklik yapmasını bekliyoruz. Bunu kolaylıkla yapabilir, biliyoruz.
Yalnızca defansın önüne bir fazla adam koyacak, takım kaptanı Mehmet Yıldıza sistemini , hangi oyuncudan ne beklediğini iyice anlatacak. Mehmeti saha içinde yetkilendirecek. Mehmet de Bülent zamanındaki gibi takımı yönlendirecek.
Ama balık baştan kokar, sen formsuz oyuncularını maç deneyimi kazansınlar , oynaya oynaya düzelsinler diye takımda tutarsan, gereksiz yere DonKişotvari defansı ileri çıkarırsan olmaz. Elrio ve Taider adam gibi vazife yapmadılar,oyun kurmadılar. Dağaşan ve Keita , hatta Lucien mecburen oyun kurmak için ileri geçtiler, onların boşalttığı alana Murat ve Abdurrahman geldi.Defans ileri çıkıp yerini kaybedince de hatalar ve goller geldi. Ha yok zaten taktik gerideki adamı ileri çıkartıp oyun kurdurmak idiyse ve oyuncular bunu uyguladılarsa o daha da vahim. Bundan sonra yine attığımızdan fazlasını yiyeceğiz demektir.
Oynattığın topçu eğer istenileni yapmıyorsa değiştirirsin. Ama 40. dakkada değişmesi gereken Elrio ve Taider ikinci yarıda da oynadılar. Musa da bu arada.
Tamam bu maç geçti. Ama Hocanın takıntıları gelecek maçlar için kafa karıştırıyor.Daha iyi savunma ama savunma dörtlüsünü değiştirerek değil, orta alanda savunmayı kurarak.

adam benim ne demek istediğimi anlamış :) teşekkürler usta

Metal Gear
31.01.2010, 23:49
Erman niye yoktu bugün?cezalı mıydı?

Divriği58
01.02.2010, 01:17
BÜLENT UYGUN GERİ GELSİN. bülent uygun geri gelsin BULENT UYUGN GERİ GELSİN...

Divriği58
01.02.2010, 01:18
bülent uygun geri gelsin DUY SESİMİZİ BAŞKAN

Divriği58
01.02.2010, 01:19
TAKIMI ESKİ RUHUNA GETİRİCEK BİRİ WARSA ODA BÜLENT UYGUNDUR..

dv9000
01.02.2010, 01:43
TAKIMI ESKİ RUHUNA GETİRİCEK BİRİ WARSA ODA BÜLENT UYGUNDUR..

DOGRU BANK ASYADAN 2.CI LIGE DUSURME RUHUNU VERIR

TracyMcGrady58
01.02.2010, 01:43
Maçın en kötüsü kimdi ?
- Abdurrahman. Ugur Boral'in attigi iki golde de acemice davrandi ve farkli maglubiyetin ana faktörü oldu.

Maçta göze çarpanlar ?
- Ilk yaridaki müthis performans ve istek. Tabiki Mehmet Yildiz'in müthis golü.

Mağlubiyetin Nedeni ?
- Takim savunmasini halen yapamiyoruz. Orta sahamiz yeterince kadar defansa yardim etmiyor.

- Ilk yarida gösterilen performansin ardindan sonra macin böyle farkli bitmesi tabiki üzücü. Takim 3-1'den sonra tamamen disiplinden koptu ve mac malesef farka gitti. Yedigimiz gollerin hepsini biz hazirladik diyebiliriz. Birinci golde Murat'in basit bir sekilde calim yiyip ortalatmasi. Ikinci golde ofsayt taktigi uygulanmasindaki zamanlama hatasi. Ücüncü ve dördüncü gollerde Abdurrahmanin pres yapmamasi. Besinci golde Murat'in kolayca calim yemesi. Bu tür gollerle yenilmek dahada moral bozucu. Bu basit hatalara son verilmesi lazim. Artik Denizli macinda mutlak 3 puana ihtiyacimiz var.

Salim58
01.02.2010, 08:47
Abdurahmanın yaptığı hatalar maçın en önemli anlarıydı.
fazla söze gerek yok berbat bi ikinci yarı izledik.
resmen dalga geçtiler bizimle.

Divriği58
01.02.2010, 09:31
Bunlar sezon sonu MEHMET YILDIZIDA gönderir. FENERDEN DENİZ+500 bin Tl.almazlarsa şaşırmam

t.kilicer
01.02.2010, 09:37
yok be kardeşim muhsin hocaya güvenemiyordum herhalde haklı çıkacagım

balmandol
01.02.2010, 09:57
ARMUT AKILLI...Adını iyi koymuşun.Sen ne kadar zeki bi arkadaşsın..Ne kadar güzel teoriler üretiyorsun kafandan.İşte senin gibiler yüzünden bu hallere düştük.Bu takımı bu hale getiren HANZO da BÜLENT UYGUN'DUR..Nasıl olupta gelip takımı kurtaracak...

muson58
01.02.2010, 10:22
ben maç hakkında çok şey yazmak isterim ama genel olarak çok kötü durumdayız maalesef.yani kupadan elendik,liğde son sıralardayız.şimdi geçen sene ve bu sene arasında neler değişti,ilk başta oyuncuların gönderilmesi,yapılan transferlerin onların yerini dolduramaması,tabi neler oldu veya nasıl oldu biz bilemiyoruz.burdan mecnun başkanımıza seslenmek istiyorum bu takımı siz şampiyonluğa oynattınız kurtaracakta sizsiniz başkanım.yani bi defa şahsi görüşüm yabancı sevdasını bırakalım,tabi iyi oyuncu olursa alalım ama illaki yabancı olmasına gerek yok 2.liglere bakalım,bankasya 1.liğine bakalım çok güzel oyuncular var.futbolda önemli olan gol yememek,nasıl olsa atarız.ama nedense hep farkı fenerbahçeden yiyoruz.kaliteli takım olabilir ama fark yemek açıkçası bizi üzüyor.inşallah sivasspor öncelikle bu sene ligde kalır.seneyede özlediğimiz eski sivas geri döner.her zaman sivassporun yanında olacağız.saygılarımla...

hiko58
01.02.2010, 10:34
bana göre en doğru yapılacak şey eline bir kırılmaz alacaksın bu futbolcuların yanına gideceksin. derdiniz ne kardeşim diyeceksin. neden bu takımı bu hale getiriyorsunuz diyeceksin. başkan bunu yap. başka çaremiz kalmadı. bu futbolcular bu takımı bitiriyorlar. hiç birisi oynamıyor. oynayanada engel olanlar var.

yurtsall
01.02.2010, 10:34
bi mehmet yıldız,hayrettin,bir de akın ın bazı kurtarışı güzeldi gerisini boşver

Meraküm
01.02.2010, 10:39
Maçın En iyisi sakatlıktan yeni çıkmış Mehmet Yıldızdı Çünkü Sakatlıktan yeni çıkan oyuncular iyi oynamazlar alışması zor olur ama gol attı bir pozisyonuda kaleci kurtardı maçın en kötüsü İbrahim dağaşan ve Abdurrahman,murat azda olsa Hayrettin kötü oynadı musa fena değildi ama ermanı niye oynatmadı onu anlamadım

MUHİDDİN TOY
01.02.2010, 10:56
SELAMLAR YİĞİDOLAR SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA KISA VE ÖZ OLARAK SEN İSKELETİ BOZ GÖNDERDİĞİN OYUNCULAR GİTTİĞİ YERDE İLK ONBİRDE OYNASIN TAKIM KURTARSIN SEN GENÇLERLELE YENİ BİR TAKIM KURNEREYE KADAR GİDER TAKIMI OTUTURUYUM DİYENE KADAR LİĞ BİTER EVET GENÇLERİ KAZANACAKSIN AMA İSKELETİ BOZMADAN YAVAŞ YAVAŞ HEMEN DEĞİL ŞU ANDAKİ SORUNLARDAN BİRİDE KALECİLER BOŞ DEFANS RUHSUZ KOLAY GOL YENİYOR TRABZON-FB ÖLÇÜ DEĞİLSE O ZAMAN BU HAFTATAN SONRA BİRAZ DAHA ÖZVERİ İLE OLURMU OLUR İNŞALLAH ALLAH EMANET OLUN ŞARKIŞLA -MUHİDDİN TOY

calipso
01.02.2010, 15:14
bu takımda nasıl bir sorun var?
sivasspor için değil kendisi için oynayanlar, kendisini sivasspora ait hissetmeyenler
taşıdığı formanın sorumluluğunu hissetmeyenler[/COLOR [COLOR="DarkSlateGray"]olaya sadece aldığım paraya bakarım diyerek ruhunu vermeyenler

olduğu sürece sorunlar katlanarak büyüyecektir. Yapılması gereken başkan yönetim ve teknik heyetin acil kararlar alarak yukarıda bahsi geçen oyuncuların kulaklarının ivedi çekilmesi, kendilerini toplamadıkları taktirde kadro dışı bırakılacaklarının bilinmesidir. Önümüzde ölüm kalım 3 maçımız var herşey bir ay içinde belli olacaktır

sivasfutbol
01.02.2010, 15:19
Ben 'seyirciyi' kınıyorum yazıklar olsun binlerce kişi maca qitmiş ellerinde cekirdek kös kös oturuyorlar takıma sahip cıkmıyorlar helal olsun yiğido qençliğe destek oluyorlar takıma ama yetersiz kalıyor inş.. qruplarını dahada qeliştirip büyütürlerse daha iyi olacaktır maratonda oturan celirdekli kombineciler resmen hainlik ediyorlar takımı desteklemeye qelince susup otururlar sivas yenilince arkalarından küfür edip fikir yürütmesinide bilirler bu takımın taraftarına daha doğrusu seyircisine müstahaktır 1-5 skor bi an önce toparlanıp düzgün ve 90 dk boyunca takımımızı desteklememiz qerekiyor.. Ey seyirci uyann..

gül5858
01.02.2010, 16:38
Büyük bir üzüntü içerisindeyim .Bu yenilgi tuz biber oldu çökmüş bir durumdayız artık.
Sabah gazetelerdeki başlıklar utanç verici nerden nereye geldi Sivasspor buna bir çözüm üretmek gerekli
Demiştim demeyeyecektim ama öyle biz Bülent Hocayı boşa günah keçisi seçip gönderdik böyle olucağı belli idi.

Besyo_cu
01.02.2010, 16:38
Maçı değerlendirmek çok zor çünkü ortada bir takım yoktu bir savunma bu kadar berbat olabilirmi ?

Maçın en kötüsü berbat ötesi bir oyun ortaya koyan ve artık oynaması cok olan Murat Sözgelmezdi. Abdurrahman da artık vazgeçilmez oldugunu anlamalı bu kadar da kendini rezil ettirmeye hakkı yok zira üzerinde Sivasspor forması var.

Daha öncede dediğim gibi kendı sahanızda 5 gol yiyip maglup oluyorsanız ve en iyi oyuncunuz kaleciniz ise burda cok büyük sorun var demektir.

Kokomo
01.02.2010, 17:01
Bursaspor maçından hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama gördügüm lüzum üzerine yazdıklarımı tekrar belirtiyorum :

"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !

Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !

Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !

Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !

Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !

Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !

Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !

Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.

Saygılarımla."

savaş2
01.02.2010, 17:27
takımda umudum var begendım yalnız otakımda musa kosacak eger mucadele etmyeycekse acık soylesın onunyerine koceliden gelen agu....ermanda cok calıma kacmayacaksa yani bencil onamayacaksa m.yıldızın yanınada kamananı oynatırsak fb kadrosunda.o zaman muhtesem olur takım....bır de sedatın yerıne cok acıl bir adm alınırsa super olur... sunu hemen belirtym fb macında defansta hata yoktu kalecimız super..apo aynen ve diğerlerı aynı orta sag oyunda dusunce durun boyle oldu bence..hocanın orta sahaya 2 oyuncu+yıldızn yanına kamanan yerınde değişmesı yerınde olurdu ..bizde fb yenilmezdık....şunuda anlamiş değilim.neden onur ve ts gıden futblcu cok iyiydi.ler
.............................. ..............................

balmandol
01.02.2010, 17:41
Fener maçını değerlendiremeye almaya gerek yok bence. Bizim maçlarımız bu hafta itibariyle başlıyor. Denizli,D.Bakır,Manisa maçaları..Bu maçlardan 7 puan almamız lazım. Ondan sonrası önümüz açık inşallah...

50sekiz
01.02.2010, 17:47
Sivas’ın yenilerine baktım, hepsi hikaye...
50 bin euroluk Kanfory Sylla’yı, Diallo’yu sattılar, çuvalla paralar sayıp neredeyse yeni bir takım kurdular, ama bir türlü takım olamadılar...
Sivas’ın biri kupa bir hafta içindeki üç maçta 12 gol yemesi, ne kadar perişan bir durumda olduğunu gösteriyor...
Başarı Sivas yönetiminin başını döndürdü.
Ayakları yerden kesildi...
Elli türlü yanlış yaptılar...
Şimdi faturayı ödüyorlar...

http://www.maraton.com.tr/yazar/sansalbuyuka/7082/varim-dedi.html

savasaltun58
01.02.2010, 18:16
radikal kararlar lazım bu hocayla biz daha kötü günler görürüz hiç bir önlem alınmıyor hakem oyunu başlatıyor bizim oyuncumuz denize veriyor oyun kursun diye atsana kardeşim kaleciye yada outa hemen oyun kurmasınlar aynı hata bursa macındada oldu.bunları bile söylemiyen hocadan bişey olmaz oysa bü sene cok önemli ligde kalırsak takımlar dünyanın parasını alacak.bir düşersek zor cıkarız.

cılgınsivas58
01.02.2010, 19:19
ikinci yarıda çok kötü oynadık hele akın salak salak goller yedi seneye bank asyada görüşüyüz süper lige kattığın neşe için tşkür

cılgınsivas58
01.02.2010, 19:21
denizliden ve diyardandan yeriz merak etmeyelim

ercan58.a
01.02.2010, 20:05
maçı ve takımı degerlendirmeye ne lüzum var herşey ortada

bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah

rmznshn
01.02.2010, 20:39
RIDVAN DİLMEN:
Sivas geçtiğimiz iki yıldan siyah ve beyaz kadar farklı. Hem teknik adam, hem de oyuncu kadrosu değişti. Bu değişimde savaşçı kimliğini kaybetmişler. Yumuşak bir takım durumuna gelmişler. Oysa bundan önce sert savunma ile rakiplerini yıldıran bir ekiplerdi. İşlerinin kolay olmadığını düşünüyorum.
SERGEN YALÇIN:
Ancak önemli bir faktör de Sivas’ın çok kötü oynamasıydı. Kırmızı-Beyazlı ekibin önceki maçlarını da göz önüne aldığımızda, Muhsin Ertuğral ile pek de uyumlu olmadığını görüyoruz. Ertuğral başarılı, iyi bir teknik adam olabilir ancak Sivasspor’a aşısı tutmadı. 5 kişi önde, 5 kişi geride ilginç bir oyun sistemi uyguluyorlar.
Sivasspor’un şu anki durumu gerçekten de çok kötü. Kırmızı-Beyazlılar, hem defansif hem de ofansif organizasyonlarda bekleneni veremiyorlar. Şu an için ‘Süper Lig’in en kötü takımı hangisi?’ diye sorarsanız, hiç düşünmeden ‘Sivasspor’ derim. Üzülerek şunu söylemeliyim ki, Sivasspor böyle giderse küme düşecek takımlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.
Fenerbahçe’nin karşısında kimliğini yitirmiş, ne yaptığını bilmeyen, organize olamayan bir Sivasspor vardı.
ÖMER ÜRÜNDÜL :
Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında önemli eksikleri vardı. Ama Sivasspor cephesinden kaynaklanan o kadar büyük avantajı vardı ki, zaten bu avantaj önceden de tahmin ettiğim gibi farklı skora yansıdı. Çünkü Sivas çok kötü gidiyordu. 8 aydır ağır sakatlık yaşayan Mehmet Yıldız ilk 11'deydi. Ayrıca ocak ayı sonunda Sivas'ta güneşli hava ve iyi bir zemin vardı.
Fenerbahçe tam rahatlamışken olmayan bir pozisyonda Mehmet Yıldız mükemmel bir gole imza attı. Ama Sivasspor o kadar kötü bir durumda ki, bu golün morali bile kötü gidişe 'dur' diyemedi.
Sivasspor bu gidişle kümede kalamaz. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın mutlaka radikal kararlar alması gerekir.
SELÇUK YULA:
Sivas için söylenecek çok şey var. Bizi çok iyi ağırlayan Mecnun Başkan'ın işi bu sene cidden zor. Sivasspor'a mutlaka bir sihirli elin dokunması gerek.
ŞANSAL BÜYÜKA :
Sivas’ın yenilerine baktım, hepsi hikaye...
50 bin euroluk Kanfory Sylla’yı, Diallo’yu sattılar, çuvalla paralar sayıp neredeyse yeni bir takım kurdular, ama bir türlü takım olamadılar...
Sivas’ın biri kupa bir hafta içindeki üç maçta 12 gol yemesi, ne kadar perişan bir durumda olduğunu gösteriyor...
Başarı Sivas yönetiminin başını döndürdü.
Ayakları yerden kesildi...
Elli türlü yanlış yaptılar...
Şimdi faturayı ödüyorlar...
KEMAL BELGİN:
F.Bahçe’de 4 sarı kart cezalısı temel direk olmayacaktı ama buna karşılık Sivas’ın da aslına bakarsanız sahadaymış gibi yapan 4 komik yeni yabancısı vardı. Bir tanesi geri dörtlüde şişman mı şişman, iki tanesi ortalarda, rakibe en fazla iki metre yaklaşıp halı saha emeklisinden beter iki siyahi, daha bir de beyaz, üçüncü sınıf oyuncu.
Mehmet Yıldız‘ın müthiş füzesi Sivas adına sadece kısa bir sürelik umuttan başka bir şey değildi. Kaleci Volkan‘ın bu topa plonjon yapmasını bile alkışladım ben. Geride bıraktığı, biri kupa, biri lig maçında toplam 7 gol yiyip, 20 taneden kurtulan Sivas, ben yazıyı yazdırdığımda 4’lük olmuştu da, o dakikaya kadar 8’likten sıyırmıştı. F.Bahçe karşısında 11 gibi gözüküp, aslında 5 kişi olan rakibine kendisi de Alex‘siz 10 kişi oynadığından, ya da belki de kulüplerin en tepesindeki isimler dost diye, acıdı mı acaba?
ERDOĞAN ŞENAY:
Fenerbahçe zorlu bir deplasman oyunu kazandı Sivas’ta. Sivas ligin son sıralarında olabilir. Geçmiş sezonların zirve takımlarına korkulu rüyalar da yaşatmış olsa, şimdilerde üzüntülü bir sezon geçirmesi doğaldır. Çünkü futbol dünyanın her yerinde çok sevilmesine rağmen birçok ülkede dramatik yıllar yaşayan o kadar çok Sivas benzeri takım var ki...
ERMAN TOROĞLU:
ÖNCELİKLE bu kış şartlarında bu çok kötü zeminlerde maçlar yapılırken Sivas 4 Eylül Stadı’nın zeminini hazırlayanlara teşekkür etmek lazım. Önüne gelen tutturmuş gidiyor; “marka değeri” diye. Enteresandır, konuşanların hiçbirisinin sahaları iyi değil. Futbolun güzel oynanması için öncelikle zeminin güzel olması lazım.
Fenerbahçe’ye karşı bu kadar açık futbol oynarsan ve geriye yardım etmezsen Sivas açısından sonuç bu olur. Sivas’ın yediği ilk iki golü Fenerbahçe hazırlamadı, tamamen kendileri hazırladılar. Semih’in attığı ikinci gol ofsayt. Acemi bir yardımcı kaçırabilir ama FIFA kokartı takan bir yardımcının onu kaçırmaması gerekirdi. Yalnız şunu söyleyelim; ikinci gol ofsayt da olsa, bu Sivas’ın Fenerbahçe’yi yenecek gücü yoktu.
Sivasspor bu kafada oynarsa zor. Çünkü iyi futbol oynayalım diyorlar tamam da, bulundukları yer müsait değil. Önce puana oynayacaklar. İyi futbola puan verilmiyor.
MEHMET Yıldız iyi bir dönüş yaptı. Arkadaşlarına güzel duvar vazifesi gördü. Yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Golden sonra secdeye yattı. Aslında o vuruşa hatim bile indirilir.

Bunlar Türk medyasından seçmeler....

Bu yorumların hiçbiri benim kulağıma girmez.

Çünkü ben dün 4 eylül stadında skor 2-1 olana kadar oynayabileceği en iyi oyunu oynayan bir Sivasspor vardı.

Yenilen 5 golde de bireysel hataların olması gerçekten düşündürücü.

Eğer Son maçtaki ilk 55 dakikalık oyunu denizli maçında da sergilersek ilk yarı bitmeden skoru 2-3 farklı hale getirebiliriz.

Hep detek tam destek....

subasi29
01.02.2010, 20:47
Mehmetin Golune Ciglik Attim,ikinci Yari Resmen Kahroldum.

şarkışla 58
01.02.2010, 22:51
arkadaşlar 1-bülent uygun bu takımın başına gelemez 2-muhsin hoca gitmeli 3-hikmet karaman gelmeli.sanki bu takımı sadece bülent bu hale getirdi hadi BİLİCA nın satılması hariç TUM, SYLLA, MURAT ERDOĞAN,BALİLİ,DİALLO satılırken başkandan gizli mi satıldı başkanın haberi yokmuydu.bir de şu timsah gözyaşlarını bırakalım.YA SİVASSPORLU OLUN YADA BAŞKA TAKIM TUTUN.ben istanbulda oturuyorum adam önce fenerli gsli bjkli sonra SİVASSPORLU etrafımdaki herkes 2 takım tutuyor ama hep 2. takım SİVASSPOR böyle şey olmaz inanın 3 büyükleri biz ayakta tutuyoruz.benim 6 yaşında oğlum var şimdiden sadece SİVASSPOR u tutmasını sağlıyorum.arabamın plakası 58 olsun diye SİVASTAN aldım istanbulda biniyorum.58 HD 340.

subasi29
01.02.2010, 23:10
okadarda kotu oynamadik be yorumlar cok insafsiz heleki elestirmenler varya eski futbolcular otoriteler kimse sivasin iyi olmasini istemiyor..;

Divriği58
01.02.2010, 23:13
BALMANDOL.. Eğer BÜLENT UYGUN olmasaydı biz zaten 3 sene önce 2.LİG deydik...

danote
02.02.2010, 00:37
maca önce sezon başındaki transferlerden başlayalım uğur kavuk sağa alındı ortalıkta yok orta sahaya kadir bekmezci alındı.ortalıkta yok forvete,ibrahim şahin alındı ortalıkta yok sol açığa erman kılıc alındı ortalıkta yok ,ozaman sezon başında transfer yanlışlığı var orat sahayı yabancı futbolculara teslim edilmiş önde oyun kuran yok ara pası atan yok fenerbahce orta sahada ağırlığını koymuş bizim hoca sinama seyreder gibi maçı seyrediyor buhocayla bu takım ligde zor tutunur uğur boral sağ tarafı çökertiyor hoca bir önlem almıyor başkan bu işe el atmalı futbolcu hoca ile görüşüp bir toplantı yapmalı .

efendigardaş
02.02.2010, 01:31
MAÇI KATLEDEN MURAT SÖZGELMEZDİ VE BUNU GÖREMEYEN HOCA VE TEKNİK HEYETTİR...***

Divriği58
02.02.2010, 01:48
Giresundan 3 ye.
Trabzondan 3 ye.

İYİ YOLDAYIK DENİLİRKEN,

Bursadan 4 ye.
Fenerden 5 ye.
HADİ BAKALIM BU PROBLEMİ ÇÖZÜN??

imza:YÖNETİM

Divriği58
02.02.2010, 01:51
bi hafta abdurrahman hatalı,bi hafta hayrettin hatalı,bi hafta murat sözgelmez hatalı,bi hafta ferhat hatalı. EE GERİYE HATASIZ OYUNCU OLARAK KİM KALDI?

Özgür Tarıkahya
02.02.2010, 09:07
Maçın en kötüsü kimdi ?
abdurrahman , van heerden + takım ruhu yok.. !!!

Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yıldız'ın mükemmel dönüşü ama bu mağlubiyetin üstüne ona bile çok fazla sevinemedik açıkcası

Mağlubiyetin Nedeni ?
defansımızın mükemmel ötesi hataları

dakika 31 semih şentürk : van heerden'in hatası
dakika 56 semih şentürk : defansın beklemesi semihin defansa sarkması
dakika 67 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 70 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 84 gökhan gönül : adamın vuruşu o kadar yavaşki dokunan olmuyor

İBRAHİM DAĞAŞAN
ne olacak ?....

Sivasli82
02.02.2010, 09:21
Trabzonspor macindan sonra birseyler yazmak istiyordum ama bekledim cünki 1 haftada Sivasporumuzu 2 kez izleme imkani bulacaktim. Öylede oldu. Biz gurbetciler hele de dogup büyüdügünüz memleketin takiminin hasta taraftariysaniz basaridan daha büyük bir keyif aliyorsunuz. Gectigimiz yillarda özellikle gecen sezon Sivassporumuz gercekten büyük keyif ve gurur verdi bizlere.

Gecen yilki basarinin ardindan neden bu hallere geldik;
Bunda yönetimin bir sucu olduguna inanmiyorum belki tek kabahat hocalara tam güven ve yetki olabilir. Yönetim hocalarin isine karistigi zaman yanlis yapmis oluyor, karismayinca yine yanlis, bunun bir ortasi olmali. Sezon basi gecen yilki cekirdek kadro bozuldu ne yazikki, yeni bir takim yaratilmaya calisildi, burda amac neydi anlamis degilim, anlayan oldugunuda sanmiyorum. Cok kötü baslayan sezonda Sayin Muhsin Ertugral la hoca degisikligi gerceklesti. Trabzonspor ve Genclerbirligi macerasindan sonra en son yillar önce Sayin Muhsin Ertugral hakkinda bir gazetede haber okumustum yanlis hatirlamiyorsam Afrika da bir milli takima Teknik Direktör olmus yardimcisi da showmen Kompela diye bir haber ve kurak cimenler üzerinde yine Kopela ile cekilmis bir resim. Birakin bu ülkelerin liglerini Milli takimlarini bile avrupa da adi hic duylmamis ve piyasasi olmayan hocalar calistiriyor. Sartlar cok agir ve zor, malzeme yok, para yok v.s.

Sayin Muhsin Ertugral in gelisiyle bir toparlanma, bir kipirdanma saglandigi gözlendi takimda, futbolcularin kendine güveni gelmisti sanki ve ara trensfer sezonu geldi catti, transfer yapmak gerekiyordu elbetteki, zayif olan bölgelere takviye yapilmasi sartti. Ilk basta iyi bir forvet, uzun bir hatta iki stoper ve oyunun iki yönünüde oynayabilen cok iyi bir ortasahaya ihtiyac var diye düsünüyorum, zaten toparlanmaya basalayan takimimiz 3-4 takviye ile üst siralara tirmanmakta zorlanmayacagina inaniyorum. Bir taraftar olarak hem transferleri takip ettim hemde gelen topcular hakkinda arastirmalar yaptim. Simdi bunlari sizlerle paylsamak istiyorum.

Transferler basladi gündeme birkac oyuncu düstü daha sonra ilk transfer olarak cakma Keita cikti geldi, fizik olarak cok diri görünüyor, genelde Afrikalailarda gözlendigi gibi oldukca atletik ama ne yazikki avrupada hemen hemen hic oynamamis, Katar a transfer olurken üc takima da imza attigi icin Fifa lik olmus, ilk yil oynadigi takimdan hocasi ile gecinemedigi ve sadece parayi düsündügü icin gönderilmis, bu sezona da Ligin en kötü takiminda baslamis yine para sorunu cikardigi icin burdanda gönderilmis bir oyuncu oyuncu. Bu takimda oynayan futbolcular azami 100-120.000 USD aliyorlar. Sonucta futbolcumu elbetteki futbolcu, oynarmi eh oynar, oynuyorda. Oynuyor 2 metrede oynuyor ve 30-40 metreye issabetsiz salliyor topu. Arkasindan Nebil ve van Heerden geldiler. Ikisde avrupa da oynuyorlar milli takimlarinda oynamislar nedense son yillarda üstlerine bir rehavet cökmüs van Heerden premier ligte bulundugu süre icinde 2 mac reserve takimda (A2), 2 mac lig kupasinda, 2 mac ülkesi milli takimi ile Konfederasyon kupasinda yine milli takimla 4 dostluk maci oynadi ve Blackburn Rovers le hic lig maci oynamadi. Nabil Taider, Fransa dogumlu bir Tunuslu, Fransa da yasadigim icin cok iyi taniyorum, Cok yetenekli oldugu söyleniyordu, Fransa da oynadigi dönemlerde ara sira cok iyi maclar cikardi ama hicbir zaman mevkiinin birinci adami olamdi, bu daha sonra gittigi Yunanistan liginde de sürdü vasat bir görüntü sergiledi. Ben uzunboylu hava mutlak hava hakimiyeti olan bir Stoper alir Sivassporumuz diye bekliyordum ama ne oldu kisa boylu, tiknaz, 25 yil öncesinin libero modeli, dönerken zorlanan hatta 6 pasin icinde arkasinda olan Semih in aniden 2 metre önüne gecip gol vurusuna bile müdahale edemeyen bir Stoper alindi. Lucian Aubey, istatistiklere bakildiginda en iyi transfer gibi gözüküyor ama Aubey de de son 3 yilda inanilmaz bir düsüs var 2007-08 sezonunda baslayan bu düsüs Portsmouth da bütün sezon 3 mac oynayarak devam etmis. 2008-2009 sezonunda döndügü Rennes te 12 mac oynamis ve bu sezonda sadece 3 mac onayabilmis. Görüldügü gibi Keita tamamen kapali kutu, diger oyuncularda topa ve futbola hasret. Hepsinin zaman cok zamana ihtiyaci var. Sivassporumuzun bu kadar zamani varmi, elbetteki yok, 3 önemli mac var 9 puan aldik aldik yoksa düstük. Düsünmesi bile kötü, Düsmezsek bu oyunculardan nasil kurtuluruz, cok zor! Aman düsmeyelimde bunlara katlanmasini biliriz bir sekilde, biz kimlere katlanmadikki bu günlere kadar.

Anlamadigim birsey daha var, Süper ligte saga sola kiralik giden bircok futbolcu oldu, Sivassporun kiralayabilecegi kadrosuna katabilecegi bir cok hazir yerli oyuncuda mevcuttu aslinda. Ama Sayin Muhsin Ertugral yerli transfer yerine, avrupadan ve asyadan hazir olmayan futbolculari retcih etti nedense! Neden acaba? Gözden irak olan transfer calismalari bir avantajmi sagliyor yoksa?

Gecen Lig tv ye telefonla katildi Sayin Muhsin Ertugral, aglamakliydi oyuncularini savundu ama sadece yabanci oyunculari yani kendi transferlerini, ha bu arada almanya dan transfer ettigi 2 gurbetci icin yorum yapmayacagim cünki zaten onlarin birakin süper ligte Bank Asya da bile forma bulabileceklerine inanmiyorum. Iki oyuncuda Freiburg kanalindan geldi, hoca bu oyunculari ne duymus, ne izlemis nede taniyordur. Sadece tavsiye. Oyunculari bilse zaten almazdi, daha dogrusu oyuncular iyi olsa zaten coktan Süleyman Hurma ile Ibrahim Kizil onlara Kayseri ve Gaziantep formalarini giydirmisti. Özellikle Süleyman Hurma nin gurbetci secimine ve futbol bilgisine hayranim, Sivasimiza da böyle aktiv isini bilen bir Kulüp menejeri gelmelidir tez elden.

Hoca mac kaybediyor ve kaybettigi maclari o kadar cok iyi yorumluyorki herkes ama herkes dikkatle izliyor. Lig tv de reyting tavan yapiyor. Sanirim bu yorumlari 2-3 mac daha dinleyecegiz ondan sonrada umarim Digiturk hocaya bir is verecektir, bu kadar güzel yorumlayan birini baska bir kanala kaptirmasinlar Türk Futbolunu da böyle hocalardan kurtarsinlar.

Sayin Muhsin Ertugrul, sizin yabancilariniz gercekten cok yabanci, görüldügü üzere Futbola dahi yabancilar. Transferlerde neler döndü bilmiyoruz ama elbette cikacaktir onunda kokusu.

Özgür Tarıkahya
02.02.2010, 09:21
arkadaşlar 1-bülent uygun bu takımın başına gelemez 2-muhsin hoca gitmeli 3-hikmet karaman gelmeli.sanki bu takımı sadece bülent bu hale getirdi hadi BİLİCA nın satılması hariç TUM, SYLLA, MURAT ERDOĞAN,BALİLİ,DİALLO satılırken başkandan gizli mi satıldı başkanın haberi yokmuydu.bir de şu timsah gözyaşlarını bırakalım.YA SİVASSPORLU OLUN YADA BAŞKA TAKIM TUTUN.ben istanbulda oturuyorum adam önce fenerli gsli bjkli sonra SİVASSPORLU etrafımdaki herkes 2 takım tutuyor ama hep 2. takım SİVASSPOR böyle şey olmaz inanın 3 büyükleri biz ayakta tutuyoruz.benim 6 yaşında oğlum var şimdiden sadece SİVASSPOR u tutmasını sağlıyorum.arabamın plakası 58 olsun diye SİVASTAN aldım istanbulda biniyorum.58 HD 340.

Çok güzel yazmışsınız. bülent uygunun bu takımla yaşadıklarını inkar etmek nankörlükten öte terbiyesizliktir. ama muhsin ertuğralın geçmişi bilgisi tecrübesi ve herşeyden önemlisi beyefendiliği sivasspor için bulunmaz bir fırsattır. unutmayın başarı ancak istikrarla birlikte gelir. bülen uygunun gidi şi ise yaptıklarına gölge düşürmeye yetti. bu konuda fazla yorum yapmayacağım. Sorunlar o gitsin bu gelsinle çözülmez bunun bilincinde olduğunuzu düşünüyorum. teknik direktör değişikliği ev fazla 2-3 maç farkeder benim düşünceme göre sonrası ise aynı oyuncular ve aynı sorunlar... ikinci takım meselesine gelince bu takımın kurucularındandır dedem (nurettin tarıkahya) dolayısıyla 2. takım olması gibi bir lüksüm yok. plaka mevzuuna gelince de 35 AH 5858 zaman birlik ve destek zamanıdır.

Meraküm
02.02.2010, 09:42
Maçın Değerlendirmesi takım olarak kötü oynadık Biliyorsunuz Futbol takım oyunudur Yeni gelenler sanki ayrı oynuyorlardı Baktımki Giden oyunculardan farkı yok mesela mbamba bence lucian den farkı yok ikiside ağır sonra Sezeri gönderiyorsunuz Aldığınız adamlar sezerden kötü çıkıyor Sivasspor nokta transferler yapması lazımken uyum sorunu yaşayan oyuncular aldı belki hiç yapmasa bundan daha iyi olurdu Hocayı severim efendi biri ama Sivasa hangi sisitemi aşılamak istiyor Sistem önemli değil şu devrede maç yenelim ligde kalalım sistemi o zaman koyarsın sivasın zamana tahammülü yok.

Bir takım hiçmi mücadele etmez hiç mi rakip takımı düşürmez Alex Antremanda bile bu kadar rahat oynamadı uğur boral otoban gibi geçti Yazık Denizli bile daha iyi oynuyor onunda çıkma şansı çok az yazıklar olsun

O BiR SiVaS 58
02.02.2010, 21:53
KONUŞAMIYORUM YAHU BU NE REZİLLİK BÖYLE BERBAT BİR DEFANS VARMI YAW MEHMET YILDIZ VE AKIN HARİÇ HEPSİ KIZ GİBİ BU NE REZİLLİK ULAN PİS HERİFLER OKADAR PARA YİYONUZ GEZİYONUZ İÇİYONUZ SONUÇ:0

ercan58.a
02.02.2010, 21:54
Bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
Allah bizim yardımcımız olsun inşallah

muson58
04.02.2010, 10:54
sivasspora başarılar diliyorum.benim belirtmek istediğim konu lütfen her konuda dikkatli olalım.ortada başarı varken neden herşey biranda değişti.neden oyuncular gönderildi.yani bir bakalım şu halimize geçen sene ve bu sene yani başarı bizi rahatsızmı ediyor ne bilemiyorum.herşey para değil para için oyuncu satılmasına karşıyım.bakın 6-7 oyuncu gitti para var ama takım ikinci lige doğru yol alıyor.peki biz o parayı versek birinci lige çıkabilecekmiyiz imkansız.lütfen ne yapıyorsak sivasspor için yapalım.alınan oyuncular güzel ise sözleşmeyi uzun tutalım ve bonservisini yüksek tutalım ki takım takım olsun.sivasspora başarılar diliyorum.