Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
SivasSpor.Com 31.01.2010, 17:18 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/muhsinert.jpg
Sivasspor teknik direktörü farklı kaybettikleri Fenerbahçe maçını değerlendirdi, bireysel hatalardan yakındı..
Muhsin Ertuğral'ın açıklaması:
"İlk yarıda çok iyi futbol gördük, ikinci devredeise konsatrasyonumuz bozuldu. Hakemin verdiği uzun toptan gol yedik. 3. gol ise başlangıçtan orta sahaya geçerken yedik. İç dünyamızda 1 gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz.."
Fiziksel anlamda sorun yok çok bireysel hata oluyor. Mesela geçen hafta içi yenildiğimiz Bursa maçı iki tane ofsayt vardı ama yediğimiz gollerde inanılmaz bireysel hatalar yapıyoruz. İlk gol bireysel hata, ikinici gol bireysel hata psikolojik faktörler var.
Yeni gelen transferleri de değerlendiren Ertuğral; "Hepsi 1.Ligler'de oynamış, Premier Lig'de oynamış kaliteli oyuncular.. İnsan başka ülkeye gittiği zaman futbol anlayışı değişiyor. Mesela stoperimiz orta sahaya oyunu başalatmaya gittiği zaman Fransa Ligi'nde belki sorun olmuyor, ama burada oluyor" dedi..
yigidomustafa58 31.01.2010, 17:20 eee bu sorunları düzelt diye seni bu takıma getirdiler sen bize şikayetlerini sayıyorsun yazık bu takımı bu hallere getirenlere...
mustafatas58 31.01.2010, 17:24 hoca uc macı kazan onumuzdekı baska bır sey ıstemıyorum senden ama mutlak kazanmalıyız yoksa duserız
sivastatlıbelam 31.01.2010, 17:25 agbetu nerde hocam.erman nerde.
tamam bireysel hata diyorsun da niye diğer takımlar veya rakip adi fener de bireysel hata yapmıyorlar.
şu transfer dönemi kapanmadan tecrübeli hareketli hızlı fizikli bir stoper alın.
58isML58 31.01.2010, 17:26 Arkadaslar bak buraya yaziyorum onumuzdeki ilk 3 macta cok iyi bir grafik cizecegizzz ve ligde kalacagiz ben muhsin hocaya ilk geldigi gunden beri guvendim ve halada guveniyorum muhsin hoca bu sene bu takimi ligde tutacak ve obur sene ise cok iyi bir baslangic yapicakk....
sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
abdurrahman,erman,dağaşan,yasi n,van heerden,nabil,kamanan
bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:
58_babacan_58 31.01.2010, 17:28 HOCAM BIRAK BU İŞLERİ SEN BU TAKIMIN KAPTANIYSAN GEMİNİ İYİ YÖNETECEKSİN,HER HAFTA HATALARDAN BAHSEDENE KADAR TRANSFERİNİ YAPSAYDIN VEYA ADAM ETSEYDİN DEFANSI BİZ GEÇEN SENEDE AYNI DEFANSLA OYNADIK,BILICANIN YERİNE AUBEY OYNADI SADECE,O ZAMAN YAPILMAYAN HATALAR ŞİMDİ NEDEN YAPILIYOR BU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZ LAZIM,MAÇ ESNASINDA NEDEN HİÇ TAKTİK VERMİYOSUNUZ,ORDAN BABAMDA YÖNETİR İZLEYEREK MAÇI TOPARLANIN KENDİNİZE GELİN ARTIK,OYUN PLANININIZDAMI BİR YANLIŞLIK VAR BİR YERDE BİR SORUN VAR DÜZELTİN BU HATANIZI EN KISA ZAMANDA.........
Aydogan58 31.01.2010, 17:30 Muhsin hoca ,, sana güvendik ama ,,, gine güvensiz kaldik,,
seni bu takima positiv degistirmen icin getirdik,,,
sense günler gideli bu takimi negativlestiriyorsun !!!
Transfer etigin adamlar kocaman sifir cekiyor, sense bize masal anlatiyorsun.
Bu maçtan zaten birşey beklemiyordum.Bi an Kayseri maçındaymışım gibi hissettim..Bir birinin aynısı 2 gol..Aslında ilk yarı o kadarda kötü oynamadık.Net gol pozisyonu yoktu.Ancak 2. golden sonra ne olduysa oldu.Ancak ben Denizli maçından çok umutluyum.Ahanda buraya yazıyorum.Haftaya Denizliyi yeneceğiz
58akif34 31.01.2010, 17:35 ilk yarı basarılı bır performans cizdik ıkıncı yarı abdurrahmanın yapyıgı ıkı hata sonucunda bu derece farklı bır yenılgı aldık mac sonuna kadar istikrarlı oynamamız gerekırdı beceremedık fakat son uc mac olarak degıl son dokuz mac olarak bakmak gerek hocamın gelısıne altı mactan puan cıkartan bır hocamız var hemde ust uste bırde bıtmiş bir takımla hocamın yapabılecegı bırsey yoktu sorun abdurrahmandan kaynaklandı ılk yarısı cok zevklı gecen bır mactı takıma bıraz teknık bılgı sart haftaya basarılar
HOCA 3-4 MAÇTIR AYNI OLAYDAN DERT YANIYON ÇÖZÜM BUL ARTIK SABRIMIZ KALMADI.. 4 MAÇTA 15 GOL YEDİK ÇÖZÜM ÜRETİN.:mad::mad:
karahisarli 31.01.2010, 17:36 yedigimiz gollerden bahsediyorsun hocam her mac atamadigimiz gollerden hic konusmuyorsun
izmirliyigido 31.01.2010, 17:36 Ümitlerimiz azalmaya başladı, ligde kalma ihtimalimiz azalmadan lütfen tedbir al hocam. Hataları görüyorsanız, tedbirleri de bilin. At ile deve değil ki ?.... Takımda kademe sorunu var, bunu göremiyormusunuz?
AYK
kanımaksa58 31.01.2010, 17:36 ne diyim artık birşey diyemiyorum ama önümüzdeki maçıda kazanamazsak o zaman diyeceğim allah sonumuzu hayır etsin ve ilk defa birşey zoruma gitti herkes bizle dalga geçmeye başladı bırak 2. 3. lige diye onların demesiyle olmuyor tabide bu iş bizim herzaman bir umudumuz var bitmeyecekte ama gidişat bu şekilde olursa umudumuzuda yitircez adamlara cvplarda yetişemiyom bile
sivaslitaner58 31.01.2010, 17:37 iyi bir darbe aldik bugun insallah toparlaniriz yoksa isimiz zor
sivastatlıbelam 31.01.2010, 17:38 işimiz zor.defans da ve takımın nerdeyse tamamında özgüven sorunu var.
forvetler orta sahaya orta saha defansa defansdakilerde kendilerine ve kaleciye güvenmiyorlar.
takım 1 gr güven vermiyor.sanki deplasmanda oynayan bizdik.
bu salak defans 4 lüsü ile devam edelim denizli de bizi en az 3 farkla yener.
mühendisburak58 31.01.2010, 17:39 artık bende inanıyorum.koyu bir sivasspor taraftarı olarak.sivas ligden düşmüştür.bu takıma isterse cristiano ronaldo gelsin düzelmez.içim kan ağlıyor valla.artık önemsemiyorum futbolu.hayatımdan çıkaracaö.bu kadar başarıdan sonra bu akdar başarısızlık ağlatıyor beni.daha fazla dayanamayacam.SİVAS LİGDEN ÇEKİL NE OLUR.
takım 2 yarıda oyunda duştu oyuncu degıştırme vaktınde olsaydı...erman ve agbetu gırseydı takım cokmezdı bu kadar tabıı encok kosan apo oyunda duştu....o yonde goller geldı...defansta cok kısa paslar yapmamalız..bu gun...takımda mucadele azmi gozuktu ilerde daha iyi olur..inşşll......
bu hocadan ne köy olur ne kasaba .....
fatihtuztas 31.01.2010, 17:43 ya bırak be hoca her zamanki gibi golü nasıl yiyoruz onu anlatıyosun, geç bunları erman kılıç niye oynamadı onu söyle, ayıp be her maç 3 ten aşağı yemiyoruz.artık bu takım ligden düşecekler arasında en büyük aday takım oldu hocaaaaaaaaaaa....ayakta duramayan, bi şutundan başka hiçbir şey yapmayan nabil taider 90 dk.oynuyor da erman kılıç,agbetu niye yok sen onları anlat.yazık yazık bu takımı yine bülent uygun kurtarır arkadaşlar valla yazık....:(((((((benden pes artık arkadaş...:(
mustafatas58 31.01.2010, 17:44 denızlı macıyla bızı sasırtın artık son maclara geldik.haydı yıgıdolar.haydı.
ahmetbaba 31.01.2010, 17:47 60 dakikaya kadar iyiydik.sonra bozduk
Yazık Başka Takım Olsa Kovmuştu seni
Sorun defans'tan çok ortasahadaydı.
Her takımda defanslar hata yapabilir ama ortasaha bu kadar çok hata yaparsa defans'ta bi yere kadar dayanabilir.
Defans'a çok fazla yük biniyor rakip kaleden gelen tüm toplar bizim defans'a gidiyor.
orta saha mücadelesi yok. özellikle sağ kanatta sorun olduğunda hoca müdahele etmeliydi ancak sadece seyretti.
Bu maç'ta bu kadar çok gol yediysek bunun sorumlusu defans'tan çok oyuna zamanında müdahele edemeyen hoca olmuştur.
tanju_58 31.01.2010, 17:49 bireysel hata bireysel hata başka söylenecek kelime bulamıyor hoca.bi takımsal hata ile gol yediğimizi hatırlamıyoruz
valla ben öyle zırt pırt teknik direktör değişikliğine karşıyım ama malesef muhsin hocanın takıma dikişi tutmadı
defans defans ve defans olmuyor belki sedat olsa daha iyi olurdu.bu maçtan zaten bişey beklemek hata olurdu.bir ara umutlandık ama 2. golden sonra takım bozuldu.2. gol ofsait degilmiydi ben öyle gördüm.sonuçta fb ye yenildik fark olacagı zaten belliydi.biz gol yemeden gol atsak belki degişirdi olmadı ancak takımda düzelme var önümüzdeki maçları kazanacak durumdayız.rakiplerimizi yenersek toparlanırız yoksa saglık olsun.
yaa hoca bırak bunları oynattığın sistemem bir hele... bundan bir kaç yıl önce HAGİ Bursaspora böyle bir sistemde oyun oynatıyordu bursa 2 yılda anca kendine gelebildi. hiç bir şey bilmiyorsan öğretelim sana!!!
1. Defans defansda durur rakibi bekler. ( senin sistem nasıl defans orta alana yakın oynuyor)
2. Orta saha hem defansa hem ileriye gider pres yapar. ( senin sistemde ne pres var ne koşan var )
3. forvet orta sahanın desteğiyle rakibin oyun kurmasını engeller. ( senin sistemde ise forvet orta sahadan top bekliyor ki o da gelirse )
Futbol o kadar basit ki 1. DEFANS yap 2 KOŞ 3 PRES YAP ve OYNATMA gerisi boş gol nasıl olsa gelir bir şekilde...
fatihtuztas 31.01.2010, 17:53 hoca istifa demek pek de içimden gelmiyor ama sen de artık dedirtecen bu cümleyi bana hocaaaaaaaaaaaaa hocaaaaaaaaaaa...:(
muhsin hoca afrikaya geri döner yakında, bülonun uzantıları takımda olduğu sürece biz daha çok biyerlerimizi yırtar dururuz, olsun bank asyaya bile düşsen seninle sivassporum ama bu youncularla değil
bugra5858 31.01.2010, 17:55 Hoca Şikayet Edeceğine Şu Sorunları Düzelt Ya Bülent Hoca Keşke Geri Gelse Ya
Oyunu Okuyamıyorsun Doğru Hamleler Yapamıyorsun Oyunculara Taktik Vermiyorsun Klübede Gömülmüş Maç İzliyorsun Yeter Artık Sabrımız Taşıyor Ya
deprivet 31.01.2010, 17:56 eğer bu hoca futboldan anlıyorsaa ben hiçim nerden geldiği belli olmayan bir nabil ytaider bulmuş bide 10 numara vermiş adam bursa macında da aynı fb macında da aynı mac başından beri 20 top kullandıysa 15 geri 5 yan pastır üstelik 90 dk daa tahammul ediyor cok düşünüdürücü benncee takımı izleyince kahroluyorum bole giderse seneye alt ligdeyiz diye düşünüyorum.
Elbeyliliyiz 31.01.2010, 17:56 Tesekkürler bize 5 gol yememize vesile olanlara sayin ertugral size hala güveniyoruz yapin birseyler. Takim organize olamiyor neden??????????????? Cevap bekliyorum . Bireysel hara istemiyoruz........
konartr58 31.01.2010, 17:56 lütfen artık hataları kişilerde aramayalım.Bir kişi hata yaptı da diğerleri çok mu iyi idi.Takım odur ki hatalarda olsa telefi eder.Ama sivasspor bir türlü turnuva takımı olma özelliğinden çıkamadı.gelen vurdu giden vurdu sivasspora marş olacak nerede ise.
artık bende inanıyorum.koyu bir sivasspor taraftarı olarak.sivas ligden düşmüştür.bu takıma isterse cristiano ronaldo gelsin düzelmez.içim kan ağlıyor valla.artık önemsemiyorum futbolu.hayatımdan çıkaracaö.bu kadar başarıdan sonra bu akdar başarısızlık ağlatıyor beni.daha fazla dayanamayacam.SİVAS LİGDEN ÇEKİL NE OLUR.
hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur.
esentepeli58 31.01.2010, 17:58 sen elinden geleni yapıyon hocam ama düzelme vat takımda ilerliyen haftalarda daha iyi olucaz
M.Karahan 31.01.2010, 17:59 Galiba herkes Süperliğ lideri Fenerbahçeye karşı oynadıgımızı unuttu. İlk yarı gercekten güzel mücadele ettik 2. golden sonra oyundan koptuk. Ama ne olursa olsun Başka Sivasspor yok. O yüzden herdaim Tam Destek Hep Destek.
mühendisburak58 31.01.2010, 18:01 hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur.
evet ben koyu sivassporluyum.ama artık dayanamıyorum.bu kadar gol yiyip rezil olana kadar hemde beni ağlatana kadar ligden çekilip düşsün daha iyi ben bunu dedim.sende daha çokda seviyorum sivassporu.
kanımaksa58 31.01.2010, 18:02 Hoca Şikayet Edeceğine Şu Sorunları Düzelt Ya Bülent Hoca Keşke Geri Gelse Ya
Oyunu Okuyamıyorsun Doğru Hamleler Yapamıyorsun Oyunculara Taktik Vermiyorsun Klübede Gömülmüş Maç İzliyorsun Yeter Artık Sabrımız Taşıyor Ya
<aynennnnnnnn katılıyorummmmmmm
yigidomustafa58 31.01.2010, 18:12 sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:
gardaş sana katılmıyorum Abdurrahman , Erman , İbrahim Dağaşan , Kamanan'ı nereye yolluyorsun sen ya oynayan adamları kadro dışı bırak diyorsun mantıklı ol biraz...
58sivas58spor58 31.01.2010, 18:13 yazik degil mi bu takima bize adam gibi teknik direktör lazim.
SEVDAMSIN58 31.01.2010, 18:18 sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
HEMSERIM BEN BUNU YUZBINKERE YAZDIM AC BAK ONCEKI YAZILARIMA AMA KULAK VEREN KIM BIRSEYLER DONUYOR AMA ANLAYAMIYORUZ O KADAR
ahmetbaba 31.01.2010, 18:20 denizli ve d.bakır maçları çok önemli.muhsin hoca istikbalin bu iki maça bağlı
SEVDAMSIN58 31.01.2010, 18:21 ILK YARI BASARILI PERFORMANS CIZDIK DIYENLERE SASIYORUM HEMSERIM FENER YENILERI TEST ETTI ILK YARI BAKTI DURUMA BUNLARDAN BIRSEY OLMAZ EGER FENER ISTESEYDI TARIHI FARK ATARDI UCUZ KURTARDIK BES GOLLE ALLAHTAN UMIT KESILMEZ AMA BEN ARTIK UMIDIMI KESTIM BIZIM TAKIM DUSUSE GIDIYOR INSALLAH BENI YANILTIRLAR VE TAM TERSI OLUR AMA NE YENI TRANSFERLERDEN NEDE ONCEKILERDEN BIRSEY OLMAZ ACIK VE NET BIZIM TAKIM BILICA TUM VE MEHMET YILDIZDAN IBARETMIS GERISI HIKAYE
SEVDAMSIN58 31.01.2010, 18:24 MUHSIN HOCA GELDIGINDEN BERI TAKIMA HICBIRSEY VERMEMISTIR VERECEK BIRSEYININ OLMADIGIDA ACIK VE NETTIR SADECE SIVASSPOR U OYALAMIS ZAMAN KAYBETTIRMISTIR HATTA COK BUYUK ZARARA SOKMUSTUR GETIRDIGI FUTBOLCULARIN KALITEYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR BEN BUNU GORDUM YANLISSA HOSGORUN BENDE ANTRENORUM FRANSANIN AMATOR BIR TAKIMINDA AZ COK BU ISIN ICINDEYIM
MUHSIN HOCA GELDIGINDEN BERI TAKIMA HICBIRSEY VERMEMISTIR VERECEK BIRSEYININ OLMADIGIDA ACIK VE NETTIR SADECE SIVASSPOR U OYALAMIS ZAMAN KAYBETTIRMISTIR HATTA COK BUYUK ZARARA SOKMUSTUR GETIRDIGI FUTBOLCULARIN KALITEYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR BEN BUNU GORDUM YANLISSA HOSGORUN BENDE ANTRENORUM FRANSANIN AMATOR BIR TAKIMINDA AZ COK BU ISIN ICINDEYIM
hemşerim madem fransadasın sana bir soru sorayım fransız ekolündenmiş bizim yeni oyuncular, kimdir nedir bunlar tanıyormusun? ağır otur batman gel derler bizde muhsin hocanın maçtan sonraki açıklamalarına bakıyorum birşey anlamıyorum, yok aubey ortadan topu çıkaracakmış fransada öyleymiş böyleymiş ben birşey anlamıyorum bu adamın dediklerinden. anlayan beri gelsin. takımın üzerinde adamın etkisi yok, oyuncu tınmıyor özellikle adı malum oyuncular
erhan 10 31.01.2010, 18:36 Maçın ilk yarısındaki pres mükemmeldi..İkinci yarıda ne oldu söylüyüm: Taider bitik,musa bitik,defans komple sola dönük uğurun bölgesi bomboşş apo bile stoper mevkisinde duruyo..Hoca taidere 90 dk sabretti agbetu erman nerde be hocaaa..Gelecek için umudum war..İnş güzel olur her şey.............
oquzh4n58 31.01.2010, 18:36 hocam sız de o sorunları duzeltmek ıcın gldnz saten bızde bılıyok o sorunları takım boel gıderse kume duser samet aybaba getırılmesı lazm takıma hoca degısıklı sard
58candide58 31.01.2010, 18:41 HOCA TAKIMINA GÜVENMİYORMUYDU YAHU..NE OLDU 5 YEDİK YİNE YENİLDİK..BİDE HER MAÇTAN SONRA AYNI ŞEYLERİ DİYOR YA BAŞKA BİŞEY DE ARTIK BIKTIK BU ŞİKAYETLERDEN..BÜLENT HOCAYI GÖNDERDİLERDE TAKIMDA NE DEĞİŞTİ ANLAMIYORUM..BİRAZ İLERLEME YOK
izmirliyigido 31.01.2010, 18:57 Bülent hocayı daha çookkk ararız biz. Ama Ertuğral hocayada şans vermek gerek diye düşünüyorum.
AYK
bülentin çapımı sivasa küçük geldi yoksa sivasın çapımı ?
bunu düşünmek lazım
babapiton 31.01.2010, 19:11 şu maçın ardından bülent hoca oyun mantalitemizi sahaya yansıtmaya calıştık derdi her maç sonunda bu muhsin hocada bireysel hatalardan yedigimiz goller yüzünden kaybettik diyor,maçı yenildigimizten sonraki 2 gün küme düşecegiz gibime geliyor sonra muhsin hoca açıklama yapıyor bu maç şöyle hazırlanıyoruz böyle hazırlanıyoruz ben umutlanıyorum yine yeniliyoruz artık bu umutlu oldugum gün sayısı gittikçe azalıyor denizli maçını yenilirsek çok kötü şeyler olabilir
....................HARAM OLSUN ALDINIZ PARALAR....................... .............su takim büyük takimlardan kendi evinde puan veya puanlar alamiyorsa birakin kücük takimlardan medet ummayi , gerci ligde kücük takim diye biseyde yok ama , gerisini sz düsünün, muhsin hoca bence cok yetersiz , takimi atesleyemiyor, böyle gidersek kesin kme düseriz , lütfen yönetim biraz hocaya ve futbolculara baski yapin ,rtik sabrimiz kalmadi , nerde ise yaramaz futbolcular varsa biz almisiz, yaziklar olsun , bu kadarda olmaz , ne ümit koydunuz boynumuzu bükmeye mahkum ettiniz, bu sivasspor ikinci ligde bile küme düser , hepsi birbirinden kötü takim olarak hic birinizden futbolcu olmaz, bizim mahalle takimi bile fenerden bu kadar gol yemez, zamaninda futbola önem verseydiniz beni kesfetseydiniz simdi ligde sampiyon olmustunuz dünya sampiyonlar liginde en üst siralara cikmistiniz, ben kendi halime ve sivasin halinee cok üzülüyorum , 240 dakika hic durmadan mücadele edebilen yetenek simdi sigara tiryakisi , adamlar 45 dakika kosamiyor , bunlarin hc biri futbolcu degil , sivassporda birtane ise yarayacak futbolcu yok hepsi amatör topcu , bunlar sivasspor icin degil sadece vakitgecirmek icin vakit geciriyorlar , bunlarin hicbirinde ruh yok , yetenek yok , güc yok , kosamiyorlar bile , hele teknik hic yok , haram olsun aldiniz paralar
A.Turan Korkmaz 31.01.2010, 19:44 Maçtan önceki yorumum:
Cevap: Daum'u sıkıntı bastı!
--------------------------------------------------------------------------------
Ben maçta basit defans hatalarımızdan korkuyorum yine. Ve korkum bu hatalarımızdan dolayı maçın 2-2, ya da 3-2 falan aleyhimizde bitmesi.
1) Defans gereksiz ofsayt taktikleri uyguladı son Bursa maçında. Birinde Faruk yakalandı, diğerinde Aubey Sercana yeişemedi ve ofsayt olsun bari diye geri çekildi, iki golü böyle yedik. Semih ve Guiza fırsatçıdırlar ve bu numaraları affetmezler.
2) Yine Bursa maçında Aubey gelen bir ortayı kafayla penaltı noktasına düşürdü, rakip de gelişine kaleye vurdu. Defans oyuncusu topu yanlara doğru uzaklaştırmalıdır, olmadı kornere atmalıdır. Ortaya doğru vurursan sonuç bellidir.
3) Abdurrahman ve Yasin de pozisyon ve kademe hataları yaptılar son maçta.. 'Futbol hatalar oyunudur' klişe sözü galiba bizim gibi ligler için geçerli. Basit hata gollerini hiç üst düzey Avrupa maçlarında görüyor musunuz? Bu hataların minimuma inmesi takımın kalitesini de gösteriyor. Umarım Muhsin hoca yaptıkları hataları tek tek topçulara seyrettiriyordur.
4) Takım 20.dakika falandı tamamen rakip alana yüklenmişti ama golü bulamamıştık. Maç da orada kırıldı zaten. Bursa biz ileri çıkınca kontra gelmeye başladı ve golleri geldi.
Oyunu rakip sahaya yıkmak 10 kişi ile rakip alanda olmak değildir. Aktif yani topun oynandığı alanda bir kişi daha fazla olmaktır. Fenerbahçe de sanırım bize ilk 20 dakika saldırmayacak, kontrollü başlayacaktır. Bizi üzerine çekmek isteyecektir. Biz ise buna karşın akıllıca topu rakip sahada tutmalı ve onların hatalarını beklemeliyiz. Mesela ısrarlı yerden araa paslarla her seferinde bir başka oyuncumuzu defans arkasına kaçırmalıyız. Bu hem onları kendi sahalarına yakın tutacak hem de defansları ileri çıkamayacaktır.
5) Umarım maça orta saha olarak Dağaşan , Kadir, Keita,Musa, gibi başlar Taiderle başlamaz. İlk yarım saat Keitanın ara paslarına gerek duyacağız gol için.Hücum da da hoca bu tarz ara pas ve defans arkasına koşu toplarını kime çalıştırdıysa o oynasın diyorum.
6) Maç kadrosu için de; Yasini hazır olsun diye kupa maçında oynattığını , Fener maçında Muratın oynayacağını sanıyorum.
Akın-Abd.-Murat-Aubey-Ferhat-Dağaşan-Keita-Kadir-Musa-Elrio-Erman(Kamanan)gibi başlayacağımızı sanıyorum.
Futbolun doğruları bellidir ve çok da zor değildir. Doğru işler yaparsak kazanacağız derim.
Dünkü başka bir yorumum:
Bu oyun sistemiyle devam edersek rakipler hiç sıkılmaz boşa yorulmayalım. Kasımpaşa, İ.B.Belediye gibi takımlar 4-3-1-2 sistemiyle oynuyorlar.4lü Savunmanın önünde 3 oyuncu var. Rakibi ceza sahasına girmeden presle sıkıştırıp top çalıyorlar, araya paslarla rakip alana yükleniyorlar. Bu sistem ( 4-3-3 veya 4-3-1-2) bizim takıma uyar mı? Düşünelim.
Savumanın önünde top çalma özelliği olan Dağaşan ve Kadiri yanyana oynatır, yanlarına Keita yı koyarsak ,bu 3 oyuncunun önüne El rio veya Ermanı monte edeceğiz şimdilik ( burası aslında Mehmet Yıldızın yeri) , En uçta ise birbiri ile anlaşabilen iki hücumcu örneğin Agbetu ve Kamanan olabilir. Bu durumda savunmayı ceza sahası önünde sağlam kurmuş oluyoruz. Nisbeten küçük bir alanda pres yapmamız yetiyor, yorucu değil.Hücumda da 3 kişi var. Rakip bu kıskaçtan kurtulmak içinya topu ya ileri şişirecek ya da kanatlardan oynayacak.Burada da takımın sahaya iyi yayılmasıyla top bizde kalacaktır.Biz ise ne hücum yapabiliyoruz ne savunma mevcut sistemle. Hocanın sistemi değiştirmesini bekliyorum Fener maçında ve iyi oyun bekliyorum. Aynı sistem ve aynı hatalar sürerse bu konuda yazmaya devam.
Uzun oldu biliyorum ama bunu kendimi övmek için yapmadım. Futboldan azıcık anlayan ben bile yanlışları görüyor ve çözümü de söylüyor, Kaımpaşa, İ.B.B. gibi 4lü defansın önünde 3 ön liberoyla sağlam oyna diyorsam ve hoca yapmıyorsa tek birşey var. Hoca ben bu bu bu oyuncuları getirdim, transfer ettim oynatacağım diyor. Ben de ikinci yarıya bari Taider ve Elrio çıkıp Kadir Bekmezci artı Kamanan(Erman,Agbetu) dan birini koymalıydın diyorum,
sistem yanlış diyorum. Bu kafayla gidersen düşeceğiz diyorum.
üzülerek söylüyorum ama bunda sonra sivas maclarında üst oynayacam iddada
muhsin ertuğral oyunu okuyamıyor, güney afrika ligi de ne oluyor sanki ahım şahım bir ligden geliyor, sivasa katableceği perk birşey yok hocanın aksine uçurma sürüklenmesini hızlandırıyor, acil gönderilmeli yerli bir hoca ile devam edilmeli adam basbaya yabancı ya:mad:
Ben hocanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Yediğimiz gollerin beşi de istisnasız bireysel basit hatalar. İlk yarıda dengeli oynayabildik fenerbahçeyle ama ikinci yarı maalesef oyundan düştü futbolcularımız. Oyunun bazı anlarında oyunu kontrol edip iyi futbol oynayabiliyoruz ama sürekliliğimiz yok hele birkaç maçtır özellikle canımızı yakan bireysel hatalar takımı bitiriyor. trabzon, bursa , fener bütün yenilen goller bireysel hatalardan ve futbolcularda sanki bir isteksizlik var veya takım içinde bir huzursuzluk. Atağın geleceği bölge atağı gerçekleştirecek futbolcu aşikar olmasına rağmen o bölge özellikle bazı futbolcular tarafından kapatılmıyor rakip futbolcuya müdahele edilmiyor. esas bunun sebebini başkanın ortaya çıkarması lazım. ben hocanın sabote edilmeye çalışıldığını seziyorum.
sivasli_tufan 31.01.2010, 20:16 bu takim duzelir insallah gercekten kadro guzel yenilerde takima alisirsa bu isin ustesinden gelecek muhsin hoca insallah önumuzdeki denizli maciyla basliyoruz insallah
mucahitbaba58 31.01.2010, 20:20 cogu bizi bu hale dusuren adami geri istiyor buyuk ama buyuk bir sacmalik DILERIM O BULENT UYGUNA BU TAKIMIN BASINA GECMEK NASIP OLMAZ INSALLAH .......AMINNNNNNNNNNTARAFTARLA RIN BAZILARI COK GERI KAFALI
fener belki bu sporla şampiyon olacak
ligden düşmeye aday bir takımın başkanı takımını eskiden yöneticisi olduğu takıma ekmek yediği takımı satarak ezdirerek takımının düşmeyeceğini düşünüyorsa yanılıyor bu takım ligden düşecek ben ce hocam sende kaç git 2 gün sonra yönetimde fenere kaçacak
osman başkanımızın transferleriyle çıkan buı takım fenerbahçe hayranı bu başkanımızla son buşluyo daha kimse bulige bizi çıkarmaz
çıktığımız sezona bakalım sonb dönemlerinde yaptığı transferlerle gider ayak osman seçilmiş başkanımız kaleci yavuz olsun muhammed ali ,ufuk ,hakkı ,hakan gibi trnasferler yaptıktan sonra bir anda elinden alınan yönetime büyük bir miras bırakmıştı .
bu başkanımız içerden çıkmış hazıra konmuş ertesi sezon sivas süperligwe çıkmıştır bu nu merak ednler araştırsın
ve başkanımız olsun sami aydın olsun gelip şöyle böyle diye bizi keklemeye çalışsalarda bu takımın yükseliş trendine sokan osman seçilmişti
ve bu gün takımı fener sevdasına ezik duruma düşüren yönetim bu takım ligden düştüğünde bırakıp kaçacak bu kesin bence sizdee hemen istifa edin burdan uzaklaşın
ligden düştüğümüzü size ispatlayayım
ankaragücü sahibi melih gökçek
manisaspor bülent arınç
kasımpaşa tayyip erdoğan
diyarbakırspor kürt açılımı sebebiyle ligden düşmeyecek
geriye sahipsiz sivas kalacak ve 38 yıllık rüyadan bank asyada uyanacağız geçmiş olsun
ayrıyeten denizlispor bile bize oranla daha iyi oynuyaor
Hoca değerlendirmesini yapmış tamam ama bu değerlendirmeyi yapan adama sormazlarmı ? Sen bir gol yedikten yada geriye düştükten sonra dağılan takımı toparlamak için ne yaptın diye.... Hocam kusura bakma ama futbolu izlediğimiz kadarı ile defans oyuncularını, kanatlardaki orta saha oyuncuarını, on libero oynayan oyuncunu takım oyunu oynayan ve birbirlerine yardım eden futbolcular olarak göremedik. Dolayısı ile hep çuvallayan dağılan bir defans gördük. Sen bunları düzeltmediğin sürece daha çok söylersin aynı lafları....
A.Turan Korkmaz 31.01.2010, 20:22 Bir taraftar tuttuğu takımdan neler bekler?
1) Fizik kondisyon olarak yeterli olacak
2) Oyun sistemi takımın yapısına uygun ve işler vaziyette olacak
3) Oyuncular nisbeten görev yerlerinin oyuncuları olacaklar ve her oyuncunun iyi kötü bir yedeği olacak.
4) Teknik direktör oyunu okuyabilen, maça yön verebilen, doğru bir kadroyla çıkıp yerinde değişiklikler yapabilen, oyuncularıyla iletişimi iyi olan biri olacak
5) Başkanın zamanı geldiğinde masaya yumruğunu vuran, ağırlığını hissettiren olacak
Bugün Sivassporumuz bu durumda mı? Hayır. Çok şey mi bekliyoruz taraftar olarak? Maçlara da geliyoruz. Fener için ya da biletler ucuz olduğu için değil, Sivasspor sevdasına geliyoruz.
Lütfen yönetim, başkan, hoca kim ise acil toplanın bu farklı yenilgi son olsun. Akıl akıldan üstündür. Ben bile üzerime vazife değilken buradan teknik laflar ediyorsam, hoca inadı bırakacak, biz nasıl bu ligde kalırız, ayrıntısıyla her ihtimaliyle düşünülecek. Bıçak kemiğe dayandı. Canımız çok yanıyor, çok!
Bu kadar basit gollere hocanın yapabileceği hiçbirşey yok. Futbolcularımızın o hataları yapmamasını sağlayacak futbol mentalitesini amatörde oynarken almaları gerekiyordu. Ama Bülent uygunun zamanında futbolcuların menajerliğini yapabildiği ilginç yönetim tarzında futbolcuların bu kadar amatörce oynaması garip kaçmıyor.
Arkadaşlar bu konuda bilgisini paylaşırsa sevinirim . Acaba halihazırda Bülent Uygun'un menajerliğini yaptığı futbolcumuz var mı ?
A.Turan Korkmaz 31.01.2010, 20:42 Ben hocanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Yediğimiz gollerin beşi de istisnasız bireysel basit hatalar. İlk yarıda dengeli oynayabildik fenerbahçeyle ama ikinci yarı maalesef oyundan düştü futbolcularımız. Oyunun bazı anlarında oyunu kontrol edip iyi futbol oynayabiliyoruz ama sürekliliğimiz yok hele birkaç maçtır özellikle canımızı yakan bireysel hatalar takımı bitiriyor. trabzon, bursa , fener bütün yenilen goller bireysel hatalardan ve futbolcularda sanki bir isteksizlik var veya takım içinde bir huzursuzluk. Atağın geleceği bölge atağı gerçekleştirecek futbolcu aşikar olmasına rağmen o bölge özellikle bazı futbolcular tarafından kapatılmıyor rakip futbolcuya müdahele edilmiyor. esas bunun sebebini başkanın ortaya çıkarması lazım. ben hocanın sabote edilmeye çalışıldığını seziyorum.
Doktor, başın ağrıyor mu, halsizlik var mı, kusma, bulantı,aşırı terleme oluyor mu gibi sorular sorar. Ama bu saydıkları bir hastalığın belirtileridir yalnızca, hastalığın kendisi değildir. Efendim bireysel hatalar, şu oyuncu bu oyuncu, mesele bu değil,biraz daha geniş bakmalı. Her hafta bu iyi oynamadı, şu oynasın diyoruz, o da oynuyor sonuç değişmiyor.3,4,5 yiyoruz. Hata bireylerde değil, oyun sisteminde. Takım yanlış oynatılıyor eyyy Sivasspor taraftarı. Muhsin hocamızı çok seviyorum, hep desteklediğimi yazdım, hala da ona inanıyorum, seneye inşallah düşmezsek çok iyi olacağız Muhsin hocamızla birlikte buna da tamam ama yanlış oynatıyor. Bu takım bir tür hücum futbolu oynayacak 10 hafta sonra da hazır olacak diyorsunuz, ama bizim bir haftalık lüksümüz bile yok, tam diken üstündeyiz. Hücum gücümüz, Mehmet Yıldızımız iyileşti geldi zaten. Şimdi dörtlü defansın önüne üçlü sağlam libero-orta sahaları koyalım. Önüne Mehmet Yıldızı, En öne de bitirici bir veya iki forvet bu kadar. Neden macera arıyoruz?
Taider,Aubey,Elrio,Musa,Keita hazır değiller. Bunları hazır oyuncuların yanına birer ikişer yavaş yavaş monte edeceksin. Bir anda hepsini oynatırsan, Futbol da matematiktir, tıpkı hayat gibi. Rakamlar kesindir ve acımasızdır.
Önce sistemi değiştir, önce savunma de. Hücumumuz Mehmet Yıldız ve Kamanan öncülüğünde olur evelallah.
canberat 31.01.2010, 21:06 ARKADAŞLAR ALLAH BELASINI VERSİN O BÜLENT UYGUNUN TAKIMIN İSKELETİNİ BOZDU GİTTİ BEN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ DÜŞÜNDÜKÇE KÖTÜ KONUŞACAGIM
Arkadaslar Muhsin Hocanın bişe yapacağı yok bu hoca Türkİyede takım çalıştıramaz Yönetimden rica ediyorum lütfen diyorum bu kaçıncı söylemem bir genç teknik direktör getir futbolcularla arkadas gibi olan ya Mehmet yıldız gol attı fener gibi takıma bizim yedek kulubesi ayaga bile kalkmadı Mehmet yanlarına gidene kadar takımda sivasspora gönül bağı oluşturmak gerekiyor bunuda onlarında futbolculugundan tanıdığı fenerde galatada beşiktaşta kaptanlık yada Abilik yapmıs bir Hoca şart Muhsin Hocadan Masallar dinlemek is te mi yo rum
badboysefaa 31.01.2010, 21:23 yazık bu takıma düşersek cok yazık olacak
Hocam yeter bırak takımı eleştirmeyi de çare bulmaya bak bizde biliyoruz,görüyoruz nerelerde eksik veya hata var ama aramızdaki tek fark ise sen bunları düzeltmek için oradasın...Her maçtan sonra madem bunları söylüyorsun neden bu takıma defans aldırmıyorsun veya neden hiç yeni taktik vs.göremiyoruz...Oynadığımız oyunu eleştirmeyi biz senden daha iyi yaparız nasıl olsa hepimiz kenardan iştirak ediyoruz.Seviyoruz hocamızı efendi,düzgün bir insan ama bu kervan böyle yürümez...
Arkadaşlar bu konuda bilgisini paylaşırsa sevinirim . Acaba halihazırda Bülent Uygun'un menajerliğini yaptığı futbolcumuz var mı ?
Arkadas sen ne ima etmeye Calişıyosun Bulent Uygun 6 yıl takıma hizmet etti bu kadarda saygısızlaşma futbolcu Oynamıyorsa adam gibi Hoca getirirsin başka faktörlere bağlama.
bugün denizliyi izledim adamlar kaybetti ama öldürdüler galatasarayı ya eğer biz bu fenere o topu oynasak duman etmiştik feneri bank asyada dahil olmak üzere bizden kötüsü futbol oynamamayı isteyen takım yok 3 final maçı adamlar can havliyle ne saldırıyor ya bizde saldıracaz yada gidip bank asyada oynayacaksınız kardeşim fenere trabzona kaybedebilirik ama bugun denizli gibi sende oyna kaybet eyvallah bu takımı bu hale getirenler umarım gönül rahatlığıyla dolaşır ortalarda...hocamında arkasındayım bireysel hatalara ne yapacak ama fiziksel anlamındaki görüşüne katılmıyorum 45 dk sonra öldüler resmen ayakta duran adam kalmadı sahada
adam daha kaç maça çıktı hemen oynatmayı bilmiosan git diye laflar çıkıyor abi yazıktır ya gitsin tamam gitsinde yerine kim gelsin gelen ne yapsın hepimizin içi yandı zorumuza gitti kaç maçtır napacak abi hoca allah aşkına aponun yediği çalımlar gökhanın attıgı gol muratın kaçırdıgı semih hoca ne yapacak arkadaş temel futbol bilgisimi versin bu aşamaya gelmiş futbolcuya artık insanda hiçmi hırs olmaz ya bunlar nasıl adam benim zoruma gider arkadaş bi dahaki maça öldürürüm duman ederim adamı hırs diye bi şey olur
Turan 59 31.01.2010, 22:21 Kimse bizim antrenörümüze git diyemez.Hocamız bu işi başaracak.Lütfen destek olalım.
yigido yakup 31.01.2010, 22:37 yaww hocam tespitlerinde dogrusun ama birde mac esnasinda bazi tespitler yapsan.mesela fiziken düsen oyunculari görsen onlari taze kanlarla degistirsen 2. yaridaki rezil futbol ve sonuc cikmazdi.
sana istifa demiyecegim ama ne olur muhsin hoca kendine türkiyeden 2 yardimci hoca al ve bunlarin biri sivasli olsun.
hataları bizlerde görüyoruz hocam ama düzeltemedikten sonra neye yarar ah ah ne hallere geldi şu büyük takım millete dalga konusu olduk cevapta veremiyoruz artık rezillik diz boyu
tekdoktirin 31.01.2010, 22:43 OY HOCAM OY BİTTİK YA İNSAF BUNLAR NASIL İNSANYA ANLAMI YORUM
Elbeyliliyiz 31.01.2010, 23:07 Herseye ragmen simdi destek zamani ama muhsin hoca böyle farkli yenilmemeliydik yazik artik ligden cekilmek bizim icin daha iyi olur cünkü her hafta ümidimiz azaliyor defansa aubey aldiniz da ne degisti abdurrahmanin biletini kesme vakti böyle önemli maclarda böyle inanilmaz iki gata süpheli degilmi bence bülent uygun zamaninda basarili olan musa aydin vs. Nerede neden oynamiyorlar yillarca sivasspor a hizmet edip simdi ... Artik sivasspor bana hic umut vermiyor... Muhsin hocam bir an önce takimini oturtur yoksa kesin cok zor günler özellikle sizi bekliyor... 24 saat calisin gerkirse ama takim düzelsin biraz daha fedakarlik... Muhammed ali gibi canla basla formasinin hakkini veren topcu lazim hosgeldin mehmet yildiz....
Sevgili Yiğidolar, özellikle son iki hafta içerisinde oynadığımız 4 maçta oynadığımız futbol nedeniyle hepimiz yoğun bir karamsarlık içerisindeyiz. Bugün ki FB hezimeti neticesinde bu karamsarlığın ve kötü havanın zirve yaptığı bir ortamdayız. Forumlarda hocaya, futbolculara ve yönetime veryansın eden herkese saygı duyuyorum, kızgınlıklarını anlıyorum, istisnasız herkesin içerisindeki acıdan, Sivasspor sevgisinden kaynaklanan sitemlerde ve sert eleştirilerde bulunduğunu biliyorum.
Ancak yapılan eleştiriler ve beklentiler itibariyle birazcık fazla ileriye gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi söyleyin iki hafta evvel lig başlamadan önce elimize kağıt kalem verselerdi, kalan 17 maçtan ne beklediğimizi ve alacağımızı tahmin ettiğimiz puanları yazmamızı isteselerdi, aramızdan kaç kişi TS ve FB maçlarında kendi hanemize puan yazardı. Sevgili Yiğidolar, FB'den beş yememize niye bu kadar bozuldunuz ki, anlamadım. İki yıl evvel biz ligde lider iken Fener gelip bize 4 tane atmamış mıydı, Fener'le yaptığımız maçlarda ortalama 3-4 gol yemiyor muyduk, veya geçen yıl futbolumuzun zirvesinde iken Kadıköy'de 4 tane yemedik mi? Bugün 5 yeyince niye bu kadar şaştınız, iyi zamanımızda 4 yerdik, şimdi işler kötüye gidiyor diye bir tane fazla yedik.
Bir kaç kez diğer forumlarda da belirtmiştim, FB ve TS maçlarından alacağımız birer puan altın kıymetinde olur diye, alamadık sağlık olsun, bizim için ölüm kalım maçlarını önümüzdeki üç hafta oynayacağız. Bakın haftaya evimizde Denizli ile, sonraki hafta deplasmanda Diyarbakır ile ve bir sonraki hafta da yine evimizde Manisa ile oynayacağız. Bizim kaderimizi belirleyecek üç maç önümüzdeki üç haftada oynanacak. Bence bu aşamada TS ve FB mağlubiyetlerinin acısını abartmadan kader maçlarımıza hazırlanalım. ''Boş verin gitsin, FB ve TS yenilgileri mühim değil, üzülmeyin falan filan'' demiyorum, hepimiz üzülüyoruz, hepimizin içi yanıyor ancak bu acı ve kederin üstünü külleyelim çünkü gerçekten gidici mi kalıcı mı olacağımız önümüzdeki üç maçın sonucunda şekillenecek! Hiç şüphesiz bu üç maçtan en az 6 puan çıkaramayan, hele hele önümüzdeki hafta Denizli maçından üç puanı alamayacak olan bir Sivasspor gidicidir, bunu içim kan ağlayarak yazıyorum. Bugüne kadar hep iyimser olageldim ancak iyimserliğin tamam veya devam diyeceği yerdeyiz, bizim için kader haftaları yeni başladı! Bu sebeple eleştirilerimizi seviyeli ve yapıcı bir üslupla ifade edelim, içimiz yanıyor biliyoruz ancak içimizdeki yangın kulübümüzü yakmasın!
Elbeyliliyiz 31.01.2010, 23:13 Basin aciklamasi bekliyoruz sain fikret ünsal. Takim kaybedince ses yok basarili olunca hemen konusuyorsun bomba transferler hi de patlama yapamadi ne kücük nede büyük macta.
Ya kardeşim stopere pehlivan transfer eden teknik direktör olurmu .Olsa olsa menejer yamağı olur.Hemen istifa etmeli .Yoksa istikrar diyenler 5 lik olurlar istikrarlı şekilde.
Eeeeeeeeee hocam yeter artik bukadar dert yanmak birazda icrat istiyoruz bundan sonra top sende ikinci yari bambaska takimin olacagini söylüyordon ne oldu?TR SS,bursa SS,Sivasspor fb haklisiniz bambaska takim olduk artik gelen gecen herkesin avaraj takimiyiz bizi bu hallere düsürenler utansin ne yapalim.
Son haftalarin yildizi erman sakatmiydi neden oynamadi?Yada cihan orta sahayi daha güclü tuta bilirdiniz muhsin hoca.
mucahitbaba58 01.02.2010, 01:26 yw kardesim ne dusmesi birakin bu laflari felaket tellaligi yapmayin iki mac ust uste almis olsak ilk onda yerimiz hazir suan hic birsey kaybetmis degiliz ve bizim icin asil lig simdi basliyor artik bir seri yakalariz diye dusunuyorum KARAMSAR OLMAYIN
TracyMcGrady58 01.02.2010, 01:50 Bu macta malesef bireysel hatalarimiza yenildik. Bu kadar basit hatalar yapilmaz. Abdurrahman adeta iki golü Ugur Boral'a hediye etti. Burda ne antrenör birsey yapabilir nede baska birisi. Ceza sahasina giren bir futbolcuya neden baski yapilmiyor? Niye bu kadar rahat sut cektiriliyor? Bizimkiler kalenin icine kadar giriyor nerdeyse. Bu tür hatalari kapatirsak kolay kolay gol yemeyiz. Hatalarimizdan derslerimizi mutlaka cikarmaliyiz.
oguzhan_1616 01.02.2010, 03:38 onumuzdeki 3 macı kazanmalıyız ya da en kotu ihtimalle 7 puan almalıyız Muhsin Hoca Uzun vade falanda 40 puan falan Bank Asya'ya düsürünce sen beklicen mi Sivas'ın Basında.?
Holigann 01.02.2010, 04:09 Arkadaslar Muhsin Hocanın bişe yapacağı yok bu hoca Türkİyede takım çalıştıramaz Yönetimden rica ediyorum lütfen diyorum bu kaçıncı söylemem bir genç teknik direktör getir futbolcularla arkadas gibi olan ya Mehmet yıldız gol attı fener gibi takıma bizim yedek kulubesi ayaga bile kalkmadı Mehmet yanlarına gidene kadar takımda sivasspora gönül bağı oluşturmak gerekiyor bunuda onlarında futbolculugundan tanıdığı fenerde galatada beşiktaşta kaptanlık yada Abilik yapmıs bir Hoca şart Muhsin Hocadan Masallar dinlemek is te mi yo rum
Masal dinlemek istemiyorsan masal anlatma!!
NİHAT_EKİCİ 01.02.2010, 08:32 BU ADAM HER MAÇ SONRASI HATALARDAN ŞİKAYETÇİ, SEN ÇOBAN DEĞİLSİN SENİN ŞİKAYET ETME HAKKIN YOK, SENİN GÖREVİN O HATALARI DÜZELTMEK. AMA SENİN GİBİ KALİTESİZ HOCA BEN HAYATIMDA GÖRMEDİM.
şahane bi ilk yarı berbat bi ikinci yarı. bukadar hata yapılırmı ve bukadar basit goller yenirmi doğrusunu söylemek gerekirse şaşırdım.
ÇATAYAZBUZGIŞ 01.02.2010, 09:21 uğur boralın attığı gollere baktığımız zaman hata ortada . adam taaaa kaleye kadar topu sürüyor, sonra topu sağa çekip altıpasın içinden gol atıyor. bu nasıl defans . uğur boral nasıl geliyor böyle serbestçe, nasıl kaleyi görerek rahatça şut çekebiliyor, defans anlayışı taa rakibin sahasından başlamalı . sonra bizim futbolcular, rakip şut çekecekken SEYREDİYOR. yav kardeşim rakibin açısını bile kapatmıyor seyrediyorlar, yat ayaklarına,kapat açısını , paslaşmalarına izin verme yap hemen müdaheleni, uzaklaştırmaya bak topu kale bölgenden,BİR DE Futbolda başarı için KADEMELİ OYUN anlayışı olacak, yani senden geçen öbürüne , öbüründen geçen bir diğerine takılacak . oyunun her bölgesinde ileride geride ortada KADEME olacak..... defans ın nasıl yapılacağını öğretmek ve uygulamak bize düşmüyor ki yapılacak olanlar belli. Bu belli şeyleri daha da yapamazsanız yapmazsanız yönetimden futbolcusuna hocasına kadar hepiniz bu memlekete AYIBEDERSİNİZ.
hata varsa hatayı telafi etmek lazım. evet defansta çok hata var. defansa yardım edecek futbolcular görevini yerine getirmiyor doğrudur. orta sahamız yeterince basmıyor. topu ayağımızda yeterince tutamıyoruz. peki hocam bunlara çözüm bulacak kişi kim. benmi gelip taktik verecem. bütün kanallar diyorki sivasın bir sistemi yok diyor. futbolcu sahaya çıkıp kendi kafasına göre oynarsa tabiki bu skorlar olur. çok iyi bir hoca olabilirsin hocalığını tartışmıyorum ama sivasspor günden güne kötüye gidiyor. eğer dahi isen yapacağını yap. ikinci yarı o kadar kamp yapıldı çalışmalar yapıldı birazcık düzelme olmazmı. neden defansa oyuncu almadınız. takımdan kovduğunuz hayrettine bile muhtaç oldunuz. bu nasıl bi iş büyük bir futbol takımına bunlar yakışmıyor. transfer dönemi bitmeden defansa mutlaka iyi birisi alın.yada birilerini. takım dökülüyor. kaptanada döndüğü için hoş geldin diyorum.
en önemli şeylerden biriside kalecilerimiz. birisi 4 yiyor birisi 5 yiyor. yahu ne iş. noluyoruz böyle. takım hocayı kabul etmediyse ve bu gibi sıkıntılar devam ediyorsa yönetim olaya el koysun. muhsin hocanın hocalığı tartışılmaz. çok iyi bir hoca. eğer sivasspor takımında kamplaşma kutuplaşma varsa bunu ortaya çıkarıp oynamayan ve oynatmayan futbolcuların icaplarına bakılmalı. bunuda yapacak olan büyük başkandır. ama el birliği içinde sivassporun yarası sarılmalı derlerine derman bulunmalıdır. kangren olmuş bir yer varsa kesilip atılmalıdır. hiç kimse sivastan ve sivasspordan büyük değildir.
ÇATAYAZBUZGIŞ 01.02.2010, 10:08 KADEMELİ OYUN KADEMELİ OYUN.......Uğur boral hattında abdurrahman dan başka hiç başka futbolcumuz yok . adam sanki boş bir arazide mezrada gibi rahatça gitti gollerini attı , bizimkiler de seyretti.
taa rakibin sahasından müsaade etmeyeceksin paslaşmasına top sürmelerine müsaade etmeyeceksin. herkes bulunduğu bölgede savunmasını yapacak ....bu oyunun kuralı bu . topu kaptığın zamanda sahaya yayılıp gene kademeli bir şekilde gol atmaya bakacaksın.... kademeli oynamazsan gol atamazsın , bol bol gol yersin...
bizim defans maçlarda rakibi seyrediyor. la rakibin ayaklarına yat gerekiyorsa kırasıya mücaadele et ki la adam yılsın bezsin....ne demek yav uğur boral sol hattan gelip rahatça golünü atabiliyor....DERHAL ÇÖZÜM BULUNMALI.
İBRAHİM DAĞAŞANDA SANKİ AĞIR ÇEKİMDE TOP OYNUYOR, MURAT SÖZGELMEZ UĞUR ŞUT ÇEKERKEN SEYREDİYOR. ORTA SAHA VEYA İLERDEKİLER DEFANSA HİÇ YARDIM ETMİYORLAR.
Barcelona da ki İBRAHİMOVİÇ MESSİ hemde defans oynuyorlar ...Takım derhal fiziken güçlendirilmeli ve takım olarak hem defans hemde ofansif oynanmalı ....günümüz futbolu bunu gerektiriyor.
mehmet geldikten sonra bu maçta fena deildik ilk yarı ama forvet alması lazım şu son günde artık göremiyorlar mı sorunu forvet yok mal bi kamanan var halen katlanıorz bursaa gidecek haberleri çıktıında çok sevinmiştim ama olmadı bize acil forvet lazım alınırsa rahatlar bu takım kamananı gönderin alın ii birisini
yorgun(58) 01.02.2010, 10:27 ben bakıyorum tum yorumlar evet bireysel hata yapıyoruz ama biireysel başarıdayok kimseyi suçlamayada gerek yok takımın kapastesi bu bana göre 1 gol yedikmi paramparça oluyoruz takım oyunu die birşeyyok yadımlaşma yok sonumuz bank asyagibi görünüyor hocada hermaç aynı hataları yapıyor önlem almıyor
Rıdvan dilmenin yorumu Takımın Direnci yok mücadele etmiyor ve helva gibi dağılıyor Sper ligin mücadele etmeyen takımı diyor haklıda Denizlispor bile mücadele ediyor bu takımla bırakın süper ligi bank asyada bile sona oynarız
furkancfc 01.02.2010, 10:56 Bence Takım İyi Ama Hocada Bi Taktik Anlayışı Yok Sanki Futbolculara Çıkın Kafanıza Göre Oynayın Demiş. Durum 3-1 Olduktan Sonra Kamananı Oyuna Alıyor Felan Filan İnşallah Düzelecek.
Zarar Versende Bize Müptelayız Sana ! YİĞİDOGENÇLİK
Harbi Selim 01.02.2010, 11:06 Hesaplara göre 8 haftası kaldı. Sezon sonuda beklene bilir. GÜLE GÜLE deriz hocaya. Bülent hocayada aynı yorumu yapmıştım. Ama hocanın tek avantajı keklik gibi 3 puan alacağımız maçlarımız var. İç saha kurtarabilir hocayı. Bu saatten sonra zaten futbolculara yalvarıyoruz. Muhsin hocaya değil. Hadi Mehmet oyna, hadi Apo oyna gibi... Hoca zaten bizim gibi el kol sallıyor kulübede. Hani Hayronun davranışı affedilmzdi. Nolduuuu...
Bu nebiçim oyun sistemi,bireysel hatalardan bahsediliyor bireysel hata olabilir ama 3 golün uzun toplardan yenmesinin tek sebebi oyun sisteminin iyi kurulamamasıdır.Orta saha yok,müdafa anlayışı çok zayıf,mücadele hiç yok bunları teknik drektör sağlayacak.İşte Denizlispor,takım nekadar zor yeniliyor,maçın sonuna kadar mücadele ediyor,bizim takım kadar dirençsiz takım görmedim,teknik drektör bence takımı oynatamıyo.Hiçbir bahanesini kabul edemiyorum.Mahalle takımı bile daha iyi mücadela ederdi.
yiğidomustafa 01.02.2010, 12:04 Muhsin Ertuğral'ın açıklaması:
"İlk yarıda çok iyi futbol gördük, ikinci devredeise konsatrasyonumuz bozuldu. Hakemin verdiği uzun toptan gol yedik. 3. gol ise başlangıçtan orta sahaya geçerken yedik. İç dünyamızda 1 gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz.."
xD hakem yüzünden yenildik ya xD
ercan58.a 01.02.2010, 13:59 ah sivassporum ah ahhh
allah yardımcımız olsun hoca sanada güvendik ve halada sonuna kadar güveniyorum bir yanlışlık var ama nerde bir an önce bulun artık
bülent efendi bir taş attı kuyuya bizimkiler 40 kişi çıkartamıyorlar sonumuz hayrola
kanımaksa58 01.02.2010, 15:16 cogu bizi bu hale dusuren adami geri istiyor buyuk ama buyuk bir sacmalik DILERIM O BULENT UYGUNA BU TAKIMIN BASINA GECMEK NASIP OLMAZ INSALLAH .......AMINNNNNNNNNNTARAFTARLA RIN BAZILARI COK GERI KAFALI
ARKADAŞIM BURDAKI HERKES AMA HERKES SİVASSPORUN BAŞARISINI İSTİYOR HERKESİN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCESİ ORTAK GÖRÜŞLER FARKLI OLABİLİR SENDEKİ GİBİ SEN MUHSİN DERSİN BİRİ BÜLENT DER DİĞERİ SAMET DER BU SADECE BİR GÖRÜŞTÜR DÜŞÜNCEDİR SAYGILI OLMAK LAZIM HEPİMİZ SİVASIN BAŞARISINI İSTİYORUZ O YÜZDEN HİÇ KİMSEYİ GERİ KAFALILIKLA YARGILAMA
Besyo_cu 01.02.2010, 16:36 Bir takım kendı sahasında 5 gol yiyip birde oyunun en iyisi kalecisi seciliyorsa burda cok ciddi sorun var demektir Muhsin Hocam artık buna göre değerlendirmeni yap !
Bursaspor maçından hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama gördügüm lüzum üzerine yazdıklarımı tekrar belirtiyorum :
"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !
Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !
Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !
Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !
Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !
Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !
Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !
Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.
Saygılarımla."
daha dune kadar Bulent istifa diyenler, simdi arar oldular. Muhsin hocaya sans verilmesi gerek, en zor zamanda geldi, kac futbolcu gitti, kac futbolcu geldi, oturmus takim yok ortada, su 3 maci atlatsak gerisi gelir. futbolcular da artik puan durumundaki yerimizi gormeleri lazim. Mehmet Yildiz dondu takima. insallah sezon sonu husran yasamayiz. ben guveniyorum dusmeyecegiz..
allah sonumuzu hayir etsin, teseye donduk hoca kovmaktan...
Yapılan açıklamar iç açıcı ve güvenden yoksun çünki güven kalmadı bizden size.
Bu ligin alt sıralarında çıkamayacağız ve boşuna yorulmayın yorum yaparken renkten renge girmeyin bocalamayın takılmayın Sivasspor taraftarını susturmayıda başardınız bravo sizlere.
mucahitbaba58 01.02.2010, 17:51 ARKADAŞIM BURDAKI HERKES AMA HERKES SİVASSPORUN BAŞARISINI İSTİYOR HERKESİN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCESİ ORTAK GÖRÜŞLER FARKLI OLABİLİR SENDEKİ GİBİ SEN MUHSİN DERSİN BİRİ BÜLENT DER DİĞERİ SAMET DER BU SADECE BİR GÖRÜŞTÜR DÜŞÜNCEDİR SAYGILI OLMAK LAZIM HEPİMİZ SİVASIN BAŞARISINI İSTİYORUZ O YÜZDEN HİÇ KİMSEYİ GERİ KAFALILIKLA YARGILAMA
sevgili yigidom sana birsey sorayim affina siginarak adamlar tutturmus bulent hoca bosanan kadin geri alinirmi ???yemin ediyorum adama gulerler gelecekse bir iki sezon sonra gelsin tabi benim dilegim hicbirzaman allah nasip etmesin
talipmercan 01.02.2010, 18:16 işimiz zor.defans da ve takımın nerdeyse tamamında özgüven sorunu var.
forvetler orta sahaya orta saha defansa defansdakilerde kendilerine ve kaleciye güvenmiyorlar.
takım 1 gr güven vermiyor.sanki deplasmanda oynayan bizdik.
bu salak defans 4 lüsü ile devam edelim denizli de bizi en az 3 farkla yener.
İşte maçın özeti.Aynen katılıyorum arkadaşıma.Özelliklede defans bölümüne.Tek kelimeyle rezalet.Defans mı yolgeçen hanımı anlamadım.Gelen geçiyor !
savasaltun58 01.02.2010, 18:22 bu hocayla bişey olmaz bizim yönetimd bu hacayı nerden buldu anlamadım
SEVDAMSIN58 01.02.2010, 19:05 hemşerim madem fransadasın sana bir soru sorayım fransız ekolündenmiş bizim yeni oyuncular, kimdir nedir bunlar tanıyormusun? ağır otur batman gel derler bizde muhsin hocanın maçtan sonraki açıklamalarına bakıyorum birşey anlamıyorum, yok aubey ortadan topu çıkaracakmış fransada öyleymiş böyleymiş ben birşey anlamıyorum bu adamın dediklerinden. anlayan beri gelsin. takımın üzerinde adamın etkisi yok, oyuncu tınmıyor özellikle adı malum oyuncular
HEMSERIM MADEM SORUYORSUN SOYLEYIM SANA YEMINLE SOYLEYIM BIZI KANDIRIYORLAR OYALIYORLAR BU ADAMIN BIRSEYDEN ANLADIGI YOK ADINI TRANSFER GOSTERIP BUNUN ALTINDA BASKA OYUNLAR DONDURUYORLAR BEN FRANSIZ LIGINIDE BES YILDIR IYI KOTU TAKIP EDIYORUM BU OYUNCULARIN ADINI SANINI DUYMADIM NE BU FUTBOLCULARIN NE TEKNIK DIREKTORUN BIZIM TAKIMA VERECEGI BIRSEY YOK KENDI CARESIZ KALAN BIR HOCA FUTBOLCUYA NE VERECEK HIC GORDUNUZMU BIR TAKTIK VERDIGINI ANCAK KENDI KENDINI YIYOR
NOT MEHMETIN GOLUNE SEVINIYOR SEN MEHMETE NE VERDINKI ONUN ATTIGI GOLE SEVINIYORSUN KACGUN CALISTIRDIN BU ADAMI KARDESIM EGER BU HOCA BU ISI BILIYORSA YAPTIGI TRANSFERLERDEN BIRSEYLER BEKLEMESI LAZIM AMA MALESEF DURUM HIC OYLE DEGIL
ercan58.a 01.02.2010, 19:09 bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah
SEVDAMSIN58 01.02.2010, 19:10 fener belki bu sporla şampiyon olacak
ligden düşmeye aday bir takımın başkanı takımını eskiden yöneticisi olduğu takıma ekmek yediği takımı satarak ezdirerek takımının düşmeyeceğini düşünüyorsa yanılıyor bu takım ligden düşecek ben ce hocam sende kaç git 2 gün sonra yönetimde fenere kaçacak
osman başkanımızın transferleriyle çıkan buı takım fenerbahçe hayranı bu başkanımızla son buşluyo daha kimse bulige bizi çıkarmaz
çıktığımız sezona bakalım sonb dönemlerinde yaptığı transferlerle gider ayak osman seçilmiş başkanımız kaleci yavuz olsun muhammed ali ,ufuk ,hakkı ,hakan gibi trnasferler yaptıktan sonra bir anda elinden alınan yönetime büyük bir miras bırakmıştı .
bu başkanımız içerden çıkmış hazıra konmuş ertesi sezon sivas süperligwe çıkmıştır bu nu merak ednler araştırsın
ve başkanımız olsun sami aydın olsun gelip şöyle böyle diye bizi keklemeye çalışsalarda bu takımın yükseliş trendine sokan osman seçilmişti
ve bu gün takımı fener sevdasına ezik duruma düşüren yönetim bu takım ligden düştüğünde bırakıp kaçacak bu kesin bence sizdee hemen istifa edin burdan uzaklaşın
manisaspor bülent arınç
kasımpaşa tayyip erdoğan
geriye sahipsiz sivas kalacak ve 38 yıllık rüyadan bank asyada uyanacağız geçmiş olsun
DILINE SAGLIK HEMSERIM GUZEL TESBIT ETMISSIN BENIM DILIMDE TUY BITTIDE KIMSENIN ANLADIGI YOK CUNKU ISLERINE BOYLE GELIYOR GALIBA
superglam 01.02.2010, 19:33 5-1 yenilmemize ragmen umut verdi takım.. sadece ibrahimin dağaşanın yerine ermanı yasinin yerinede sedatı oynatırsan bu takım bence yenilmez...
kanımaksa58 01.02.2010, 19:56 sevgili yigidom sana birsey sorayim affina siginarak adamlar tutturmus bulent hoca bosanan kadin geri alinirmi ???yemin ediyorum adama gulerler gelecekse bir iki sezon sonra gelsin tabi benim dilegim hicbirzaman allah nasip etmesin
bu konuda sonsuz kayılıyorum sana
Divriği58- 01.02.2010, 20:02 Bence Muhsin Hocaya güvenmek lazım devre arasına kadar alabildiği kadar puan aldı oyuncuları takımı tanımaya çalıştı .. Devre arasında da tanıdığı anlaştığı oyuncuları takıma getirdi şimdi sıra uyum sürecini atlatmada Fener Maçının ilk yarısında fena oynamadık Mehmet Yıldızın gelmesi ligin ikinci yarısında çok işimize yarayacak bence 1-2 haftaya kadar takım olmaya başlarız Yüzdük Yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha sabır ...
Hocaya dönük elestiriler olabilir.elestirilmelidir de bundan dogal birsey yok. Yine; Yönetim, futbolcularimiz,Taraftar herkes eksik oldugu nokdada elestiri alabilir bundan dogal birsey yok... Fakat dogal olmayan birsey elestiri yapan bir kesim koro halinde bu hoca gitsin Bülent Uygun gelsin diyorlar.
Bu Takimin Bu hale gelmesi en cok O zati muhterem yüzünden degilmi.Takimin ruhunu Basta Fener bahce olmak üzere Istanbul spor,Antalya ve DiyarbakirSpora peskes ceken O degilmiydi. Yine Gidenlerden Daha iyilerini aldik diyen O degilmiydi. ligin 8 haftasi ve ondan önce kupa maclarinda bizi rezil eden o degilmiydi.Mehmet Yildizi igne ile oynatip Futbol hayatini bitirme noktasina getiren O degilmiydi Sampiyonlugu kendi kicini Ergenekon dosyasindan kurtarmak icin Antep macinda BJK ye teslim eden O degilmiydi. Giden ve gelen futbolcularin menejerligine soyunan Futbolcular üzerinden rant saglayan o degilmiydi. Simdi birileri Cikip Bu Hoca ise yaramaz Bülent gelsin diyor....... iste son söyledikleri ile her seyi berbat ediyorlar farkinda degiller. Bu takima Bülent Uygun ve Onun evanesi Futbolcu ve Uyguncularin verdigi zararin kimse daha yarisina yaklasmadi... Elestirin bu hocanin eksiginide söyleyin hatta Hocayi istemiyoruzda diyebilirsiniz ama Bülent Uygun isin icine girdinmi; sizin SivasSpor kaygisi tasidiginizdan süphe duyuluyor haberiniz olsun.
mucahitbaba58 01.02.2010, 20:16 fener belki bu sporla şampiyon olacak
manisaspor bülent arınç
kasımpaşa tayyip erdoğan
afedersin yigidom :) bu sozlerinin bir kelimesine bile katilmiyorum guzel bisey ortaya atmisin ,ama dusunduklerinde yaniliyorsun ,stressin seni yaniltmis ve yanlis dusuncelere salmis,ama sana diyecegim sudur sevgili baskan cikti dediki ben eskiden fbliydim ama simdi benim icin sivas var dedi buda yeterli bir aciklamadir ,
ben eskiden gsliydim inan ruyalarimda gorurdum ama sivasspor lige cikti ve gs sevgisi gun gecdikce bitti ve simdi o takim umrumda degil
ben bu sekildeyken takimin icinde olmadigin halde baglandim
peki baskani olsam nasil olurdu acaba icinde olmak daha ayri bir sevgi ve bagimlilik verir o yuzden baskanimiz hakkinda yanlis dusunuyorsun adam gorse cok uzulur bence \
sevgi saygilarimla insallah guzel gunler gelecek
dusmez dedikleri takim dusecek goreceksin (diyarbakir)
subasi29 01.02.2010, 20:55 valla hoca sana sozum yok! lakin; basit goller yedik!!! eee bunu cocukta soyluyor bunun onune niye gecemiyoruz tek basina gelen herkes kalemize giriyor nerde sevimsiz pas tutmus adamlar varsa bizim macta yildizlasiyor encokta buna gicik oluyorum
birdokuzaltiyed 01.02.2010, 21:07 Hoca kocaman bir fos çıktı. Hiç bir katkısı olmadı. Hocasız da bu takım ancak bu kadar olurdu. Görünen köy kılavuz istemez. Olay bitmiştir.....
birdokuzaltiyed 01.02.2010, 21:36 Başarı için olmazsa olmaz şartlar vardır. Azim, inanç, güven ve mücadele...
Acaba bunlardan hangileri var ki Sivasspor oyuncularında, bizde önümüze umutla bakalım....Bu adamların bir derdi var amma ben hala çözebilmiş değilim...
yerliturkuaz 01.02.2010, 22:15 Geçen yazımda da dedim bu yazımda da diyorum biraz insaf biraz insaf. Oynadığımız takımlara bir bakın ondan sonra gelin bu takımı eleştirin Biri şuan lig lideri Fenerbahçe diğeri Trabzonspor. Sizler kalkmış bu maçlardan sonra takımı daha da demorilize edecek şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Şimdi destek zamanı şimdi birlik zamanı şimdi bütünlük zamanı.
Hocayı eleştiriyorsunuz hangi hakla? Hocaya takıma sistem oturtamamaktan yakınıyorsunuz. Hocanın oynattığı oyun Bülent Uygun'un oynatmaya çalıştığı sistemdir. Yani Bülent Beyin sistemini oynatmak zorundadır. Çünkü takımda buna göre oyuncular alındı. Getirdiği oyuncular da dikkat ederseniz bu yöndedir.
Eğer dün ki maçta takım kaybettiyse bu tamamen Bülent Uygun'un suçudur. Takımda kondisyon denen birşey yok. Takım her maçta 60 dk olmadan maçtan kopuyor. Takımda hiç olmadık kadar sakat var bu sezon neden acaba? İlk yarıda aslanlar gibi oynayan bir takım ikinci yarıda bir anda böyle bir silik bir kimliğe nasıl bürünebiliyor acaba. Takım sezon başında hiç mi hiç güçlendirici antrenman yapmamış.
Acaba hocayı eleştirenler Fenerbahçe maçında gol attığımız ve gol yediğimiz anlarda hocanın tepkilerini hiç gördümü dikkat ettiniz mi? Emin olun o insan bizden daha da çok üzülüyor...
Bizim için asıl ikinci yarı bu hafta başlayacak. Takıma asıl bu haftadan sonra tam destek zamanı. Bu takım düşecek diyenlere inat ligde kalmasını bilecektir.
Bu ligde daha çok yapacak işimiz var!...
efendigardaş 02.02.2010, 01:27 NE BİREYSEL HATASI BÜTÜN TAKIM OLARAK ,,TEKNİK HEYET OLARAK ,,YÖNETİM OLARAK,, TARAFTAR OLARAK,, HERKES HATALI...***
sinan demirci68 02.02.2010, 01:43 SELAMLAR
HOCA SIKAYET EDIYOR HATALARDAN KABUL AMA OYUNU SADECE IZLIYOR HIC MUDAHELE EDEMIYOR.
MACI COK RAHAT KAZANABILIRDIK SADECE IKI DEGISIKLIK ERMAN OYNAMALI ORTA SAHADA MUSANIN YERINE KESINLIKLE AGBETU OLMALI EN ISTEKLI FYTBOLCUMUZ O KAMANANDA NE BULDUNSA IKI SENEDE TEK GALATASARAY MACIYLA IDARE EDIYOR.IBRAHIM DAGASANIDA BIRAZ DINLENDIRKI MORALLLERI DUZELSIN.
BIDE BEN SUNA INANMAYA BASLADIM BIZIM BASKAN FENERBAHCE YONENITIMINDEYMIS.EGER GERCEKSE VAY HALIMIZE ISTE PROBLEM ORADA.BIZIM GERCEKTEN BES BUYUK ICINDE OLMAMIZI ISTEMEMIS OLABILIRLER O ZAMAN BIZ FENERIN ALTYAPISIMIYIZ
Divriği58 02.02.2010, 01:59 Giresundan 3 ye.
Trabzondan 3 ye.
İYİ YOLDAYIK DENİLİRKEN,
Bursadan 4 ye.
Fenerden 5 ye.
BU SKORLAR BİREYSEL İSE BİREYSEL OLMAYAN SKOR HANGİSİ ACABA?
tuzlugollu 02.02.2010, 04:01 kaleci akina kimse laf etmesin bence gereksiz hocamiz hala super lige isinamadi ya rakibi izlemiyo macdan once yada bu isin ehli degil bukadar basiretsiz bir takim gormedim bulent uyguna kiziyodum amma onun oldugu zamanlarda kaybettigimiz maclarda en azindan mucadele eden oyuncular vardi simdi kimse kalmadi sahada kaleciden baska kaleci ne yapsin topu alan rakip bizim kaleye geliyo ortsaha yok defans yok forvet mehmet yildiz gelene kadar allahlikdi
yani tasin altina hoca ve yonetim elini atmali olmuyor artik bole gerekirse ceza kesilmeli futbolculara sezon sonunda sayet dusersek ikiyuzerbinlira ceza desinler valla kiclarini yirtarlar amma nerde ne yonetim ne seyirciler mactan sonra herkes evine gidiyo futbolcuda besgol yiyip aksam kafelerde caddelerde fink atiyo rahat rahat oynayan gezen tozan tek kulup oyunculari sivassporlulardir ne seyirci baskisi varrrr nede yonetim uyarisi uzerlerinde
arkadaslar ben yinede iddia ediyom kalma ihtimalimiz yuksek superligde amma en azindan denizliyi ekarte edip diyarbakirdan bir puan cikartirsak iki haftada kafadan dort sira yukseliriz bunu hoca veya oyuncularin kafasi basiyosa eger onumuzdeki iki maci cok ciddiye almalari lazim cunku rakiplerimizle oynuyoz onalara kaybedersek artik gercekden tehlike canlari calmayi birak kafamizda patliyacak ....
YİGİDOKENTLİ 02.02.2010, 04:36 hoçam sana sonsuz güveniyorum bu takima düzeltecene inaniyorum takima çok güzel isimler kattin denizli maçinda fark bekliyorum hocam .
Sivasli82 02.02.2010, 07:34 Trabzonspor macindan sonra birseyler yazmak istiyordum ama bekledim cünki 1 haftada Sivasporumuzu 2 kez izleme imkani bulacaktim. Öylede oldu. Biz gurbetciler hele de dogup büyüdügünüz memleketin takiminin hasta taraftariysaniz basaridan daha büyük bir keyif aliyorsunuz. Gectigimiz yillarda özellikle gecen sezon Sivassporumuz gercekten büyük keyif ve gurur verdi bizlere.
Gecen yilki basarinin ardindan neden bu hallere geldik;
Bunda yönetimin bir sucu olduguna inanmiyorum belki tek kabahat hocalara tam güven ve yetki olabilir. Yönetim hocalarin isine karistigi zaman yanlis yapmis oluyor, karismayinca yine yanlis, bunun bir ortasi olmali. Sezon basi gecen yilki cekirdek kadro bozuldu ne yazikki, yeni bir takim yaratilmaya calisildi, burda amac neydi anlamis degilim, anlayan oldugunuda sanmiyorum. Cok kötü baslayan sezonda Sayin Muhsin Ertugral la hoca degisikligi gerceklesti. Trabzonspor ve Genclerbirligi macerasindan sonra en son yillar önce Sayin Muhsin Ertugral hakkinda bir gazetede haber okumustum yanlis hatirlamiyorsam Afrika da bir milli takima Teknik Direktör olmus yardimcisi da showmen Kompela diye bir haber ve kurak cimenler üzerinde yine Kopela ile cekilmis bir resim. Birakin bu ülkelerin liglerini Milli takimlarini bile avrupa da adi hic duylmamis ve piyasasi olmayan hocalar calistiriyor. Sartlar cok agir ve zor, malzeme yok, para yok v.s.
Sayin Muhsin Ertugral in gelisiyle bir toparlanma, bir kipirdanma saglandigi gözlendi takimda, futbolcularin kendine güveni gelmisti sanki ve ara trensfer sezonu geldi catti, transfer yapmak gerekiyordu elbetteki, zayif olan bölgelere takviye yapilmasi sartti. Ilk basta iyi bir forvet, uzun bir hatta iki stoper ve oyunun iki yönünüde oynayabilen cok iyi bir ortasahaya ihtiyac var diye düsünüyorum, zaten toparlanmaya basalayan takimimiz 3-4 takviye ile üst siralara tirmanmakta zorlanmayacagina inaniyorum. Bir taraftar olarak hem transferleri takip ettim hemde gelen topcular hakkinda arastirmalar yaptim. Simdi bunlari sizlerle paylsamak istiyorum.
Transferler basladi gündeme birkac oyuncu düstü daha sonra ilk transfer olarak cakma Keita cikti geldi, fizik olarak cok diri görünüyor, genelde Afrikalailarda gözlendigi gibi oldukca atletik ama ne yazikki avrupada hemen hemen hic oynamamis, Katar a transfer olurken üc takima da imza attigi icin Fifa lik olmus, ilk yil oynadigi takimdan hocasi ile gecinemedigi ve sadece parayi düsündügü icin gönderilmis, bu sezona da Ligin en kötü takiminda baslamis yine para sorunu cikardigi icin burdanda gönderilmis bir oyuncu oyuncu. Bu takimda oynayan futbolcular azami 100-120.000 USD aliyorlar. Sonucta futbolcumu elbetteki futbolcu, oynarmi eh oynar, oynuyorda. Oynuyor 2 metrede oynuyor ve 30-40 metreye issabetsiz salliyor topu. Arkasindan Nebil ve van Heerden geldiler. Ikisde avrupa da oynuyorlar milli takimlarinda oynamislar nedense son yillarda üstlerine bir rehavet cökmüs van Heerden premier ligte bulundugu süre icinde 2 mac reserve takimda (A2), 2 mac lig kupasinda, 2 mac ülkesi milli takimi ile Konfederasyon kupasinda yine milli takimla 4 dostluk maci oynadi ve Blackburn Rovers le hic lig maci oynamadi. Nabil Taider, Fransa dogumlu bir Tunuslu, Fransa da yasadigim icin cok iyi taniyorum, Cok yetenekli oldugu söyleniyordu, Fransa da oynadigi dönemlerde ara sira cok iyi maclar cikardi ama hicbir zaman mevkiinin birinci adami olamdi, bu daha sonra gittigi Yunanistan liginde de sürdü vasat bir görüntü sergiledi. Ben uzunboylu hava mutlak hava hakimiyeti olan bir Stoper alir Sivassporumuz diye bekliyordum ama ne oldu kisa boylu, tiknaz, 25 yil öncesinin libero modeli, dönerken zorlanan hatta 6 pasin icinde arkasinda olan Semih in aniden 2 metre önüne gecip gol vurusuna bile müdahale edemeyen bir Stoper alindi. Lucian Aubey, istatistiklere bakildiginda en iyi transfer gibi gözüküyor ama Aubey de de son 3 yilda inanilmaz bir düsüs var 2007-08 sezonunda baslayan bu düsüs Portsmouth da bütün sezon 3 mac oynayarak devam etmis. 2008-2009 sezonunda döndügü Rennes te 12 mac oynamis ve bu sezonda sadece 3 mac onayabilmis. Görüldügü gibi Keita tamamen kapali kutu, diger oyuncularda topa ve futbola hasret. Hepsinin zaman cok zamana ihtiyaci var. Sivassporumuzun bu kadar zamani varmi, elbetteki yok, 3 önemli mac var 9 puan aldik aldik yoksa düstük. Düsünmesi bile kötü, Düsmezsek bu oyunculardan nasil kurtuluruz, cok zor! Aman düsmeyelimde bunlara katlanmasini biliriz bir sekilde, biz kimlere katlanmadikki bu günlere kadar.
Anlamadigim birsey daha var, Süper ligte saga sola kiralik giden bircok futbolcu oldu, Sivassporun kiralayabilecegi kadrosuna katabilecegi bir cok hazir yerli oyuncuda mevcuttu aslinda. Ama Sayin Muhsin Ertugral yerli transfer yerine, avrupadan ve asyadan hazir olmayan futbolculari retcih etti nedense! Neden acaba? Gözden irak olan transfer calismalari bir avantajmi sagliyor yoksa?
Gecen Lig tv ye telefonla katildi Sayin Muhsin Ertugral, aglamakliydi oyuncularini savundu ama sadece yabanci oyunculari yani kendi transferlerini, ha bu arada almanya dan transfer ettigi 2 gurbetci icin yorum yapmayacagim cünki zaten onlarin birakin süper ligte Bank Asya da bile forma bulabileceklerine inanmiyorum. Iki oyuncuda Freiburg kanalindan geldi, hoca bu oyunculari ne duymus, ne izlemis nede taniyordur. Sadece tavsiye. Oyunculari bilse zaten almazdi, daha dogrusu oyuncular iyi olsa zaten coktan Süleyman Hurma ile Ibrahim Kizil onlara Kayseri ve Gaziantep formalarini giydirmisti. Özellikle Süleyman Hurma nin gurbetci secimine ve futbol bilgisine hayranim, Sivasimiza da böyle aktiv isini bilen bir Kulüp menejeri gelmelidir tez elden.
Hoca mac kaybediyor ve kaybettigi maclari o kadar cok iyi yorumluyorki herkes ama herkes dikkatle izliyor. Lig tv de reyting tavan yapiyor. Sanirim bu yorumlari 2-3 mac daha dinleyecegiz ondan sonrada umarim Digiturk hocaya bir is verecektir, bu kadar güzel yorumlayan birini baska bir kanala kaptirmasinlar Türk Futbolunu da böyle hocalardan kurtarsinlar.
Sayin Muhsin Ertugrul, sizin yabancilariniz gercekten cok yabanci, görüldügü üzere Futbola dahi yabancilar. Transferlerde neler döndü bilmiyoruz ama elbette cikacaktir onunda kokusu.
Maçı değerlerdirmesi komik ne bireysel hatası bir kere amatör küme oyuncusu öyle hatalar yamaz defansın duruşu amatör küme yapmaz oyuna hiç müdale edemiyor lucian ağır kalıyor günümüz futbolunda hızlı aynı zamanda fizikli olması lazım heleki stoper olunca
T.Direktör maç sonrası yorumlarında ölçülü konuşuyor, ama hırçın ama umutvari konuşamıyor.süper ligin havasını yeni yeni teleffuz etmeye başladı.Şimdi hocayı da suçlasak oyuncuları da suçlasak bir adım ileriye gidemeyiz.Bekleyelim ve görelim, ama iş işten geçmeden de T.heyet ve yönetim acil önlemler almalı.Oyunculara gerekirse yaptırımlar da bulunmalı, Hayrettin örneğinde olduğu gibi, hayrettin kadro dışı olayından sonra çok arzulu ve en az hata ile oynadı.Yaşamak için her yola başvurulmalı, yani ligde kalmanın tüm formulleri üzerinde durulmalı.Hoca radikal kararlar almalı, oyun sitemini uygulamayanı külübeye çekmeli ki o oyuncu biraz gerçekelri düşünebilsin ve silkelensin.
myyiğido58 02.02.2010, 13:32 başkanım yi söliyosunda bu hatlar sin yüzünden oluyor
kiNgSiZe58 02.02.2010, 13:48 takimin biran önce düzelmesi gerekiyor yoksa is cok zor
....................HARAM OLSUN ALDINIZ PARALAR....................... .............su takim büyük takimlardan kendi evinde puan veya puanlar alamiyorsa birakin kücük takimlardan medet ummayi , gerci ligde kücük takim diye biseyde yok ama , gerisini sz düsünün, muhsin hoca bence cok yetersiz , takimi atesleyemiyor, böyle gidersek kesin kme düseriz , lütfen yönetim biraz hocaya ve futbolculara baski yapin ,rtik sabrimiz kalmadi , nerde ise yaramaz futbolcular varsa biz almisiz, yaziklar olsun , bu kadarda olmaz , ne ümit koydunuz boynumuzu bükmeye mahkum ettiniz, bu sivasspor ikinci ligde bile küme düser , hepsi birbirinden kötü takim olarak hic birinizden futbolcu olmaz, bizim mahalle takimi bile fenerden bu kadar gol yemez, zamaninda futbola önem verseydiniz beni kesfetseydiniz simdi ligde sampiyon olmustunuz dünya sampiyonlar liginde en üst siralara cikmistiniz, ben kendi halime ve sivasin halinee cok üzülüyorum , 240 dakika hic durmadan mücadele edebilen yetenek simdi sigara tiryakisi , adamlar 45 dakika kosamiyor , bunlarin hc biri futbolcu degil , sivassporda birtane ise yarayacak futbolcu yok hepsi amatör topcu , bunlar sivasspor icin degil sadece vakitgecirmek icin vakit geciriyorlar , bunlarin hicbirinde ruh yok , yetenek yok , güc yok , kosamiyorlar bile , hele teknik hic yok , haram olsun aldiniz paralar
ARKADAS GÜC YOKSA HOCA ÇALIŞTIRMADIĞINDAN BİR ANADOLU TAKIMI MÜCADELE GÜCÜ YÜKLENMEZSE TOP OYNAYAMAZ BİZ FENER DEĞİLİZKİ TEKNİKLE İŞİ HALLEDELİM
arkadaşlar bu işler o kadar kolay olmuyor aynı sendromu yaşayan büyük takımlarda var gönül isterdiki biz hiç yaşamayalım.Birazdaha sabır diyorum inş.herşey çok daha güzel olacak.Hocamıza tam destek
yigidokolik 02.02.2010, 20:22 Trabzonspor macindan sonra birseyler yazmak istiyordum ama bekledim cünki 1 haftada Sivasporumuzu 2 kez izleme imkani bulacaktim. Öylede oldu. Biz gurbetciler hele de dogup büyüdügünüz memleketin takiminin hasta taraftariysaniz basaridan daha büyük bir keyif aliyorsunuz. Gectigimiz yillarda özellikle gecen sezon Sivassporumuz gercekten büyük keyif ve gurur verdi bizlere.
Gecen yilki basarinin ardindan neden bu hallere geldik;
Bunda yönetimin bir sucu olduguna inanmiyorum belki tek kabahat hocalara tam güven ve yetki olabilir. Yönetim hocalarin isine karistigi zaman yanlis yapmis oluyor, karismayinca yine yanlis, bunun bir ortasi olmali. Sezon basi gecen yilki cekirdek kadro bozuldu ne yazikki, yeni bir takim yaratilmaya calisildi, burda amac neydi anlamis degilim, anlayan oldugunuda sanmiyorum. Cok kötü baslayan sezonda Sayin Muhsin Ertugral la hoca degisikligi gerceklesti. Trabzonspor ve Genclerbirligi macerasindan sonra en son yillar önce Sayin Muhsin Ertugral hakkinda bir gazetede haber okumustum yanlis hatirlamiyorsam Afrika da bir milli takima Teknik Direktör olmus yardimcisi da showmen Kompela diye bir haber ve kurak cimenler üzerinde yine Kopela ile cekilmis bir resim. Birakin bu ülkelerin liglerini Milli takimlarini bile avrupa da adi hic duylmamis ve piyasasi olmayan hocalar calistiriyor. Sartlar cok agir ve zor, malzeme yok, para yok v.s.
Sayin Muhsin Ertugral in gelisiyle bir toparlanma, bir kipirdanma saglandigi gözlendi takimda, futbolcularin kendine güveni gelmisti sanki ve ara trensfer sezonu geldi catti, transfer yapmak gerekiyordu elbetteki, zayif olan bölgelere takviye yapilmasi sartti. Ilk basta iyi bir forvet, uzun bir hatta iki stoper ve oyunun iki yönünüde oynayabilen cok iyi bir ortasahaya ihtiyac var diye düsünüyorum, zaten toparlanmaya basalayan takimimiz 3-4 takviye ile üst siralara tirmanmakta zorlanmayacagina inaniyorum. Bir taraftar olarak hem transferleri takip ettim hemde gelen topcular hakkinda arastirmalar yaptim. Simdi bunlari sizlerle paylsamak istiyorum.
Transferler basladi gündeme birkac oyuncu düstü daha sonra ilk transfer olarak cakma Keita cikti geldi, fizik olarak cok diri görünüyor, genelde Afrikalailarda gözlendigi gibi oldukca atletik ama ne yazikki avrupada hemen hemen hic oynamamis, Katar a transfer olurken üc takima da imza attigi icin Fifa lik olmus, ilk yil oynadigi takimdan hocasi ile gecinemedigi ve sadece parayi düsündügü icin gönderilmis, bu sezona da Ligin en kötü takiminda baslamis yine para sorunu cikardigi icin burdanda gönderilmis bir oyuncu oyuncu. Bu takimda oynayan futbolcular azami 100-120.000 USD aliyorlar. Sonucta futbolcumu elbetteki futbolcu, oynarmi eh oynar, oynuyorda. Oynuyor 2 metrede oynuyor ve 30-40 metreye issabetsiz salliyor topu. Arkasindan Nebil ve van Heerden geldiler. Ikisde avrupa da oynuyorlar milli takimlarinda oynamislar nedense son yillarda üstlerine bir rehavet cökmüs van Heerden premier ligte bulundugu süre icinde 2 mac reserve takimda (A2), 2 mac lig kupasinda, 2 mac ülkesi milli takimi ile Konfederasyon kupasinda yine milli takimla 4 dostluk maci oynadi ve Blackburn Rovers le hic lig maci oynamadi. Nabil Taider, Fransa dogumlu bir Tunuslu, Fransa da yasadigim icin cok iyi taniyorum, Cok yetenekli oldugu söyleniyordu, Fransa da oynadigi dönemlerde ara sira cok iyi maclar cikardi ama hicbir zaman mevkiinin birinci adami olamdi, bu daha sonra gittigi Yunanistan liginde de sürdü vasat bir görüntü sergiledi. Ben uzunboylu hava mutlak hava hakimiyeti olan bir Stoper alir Sivassporumuz diye bekliyordum ama ne oldu kisa boylu, tiknaz, 25 yil öncesinin libero modeli, dönerken zorlanan hatta 6 pasin icinde arkasinda olan Semih in aniden 2 metre önüne gecip gol vurusuna bile müdahale edemeyen bir Stoper alindi. Lucian Aubey, istatistiklere bakildiginda en iyi transfer gibi gözüküyor ama Aubey de de son 3 yilda inanilmaz bir düsüs var 2007-08 sezonunda baslayan bu düsüs Portsmouth da bütün sezon 3 mac oynayarak devam etmis. 2008-2009 sezonunda döndügü Rennes te 12 mac oynamis ve bu sezonda sadece 3 mac onayabilmis. Görüldügü gibi Keita tamamen kapali kutu, diger oyuncularda topa ve futbola hasret. Hepsinin zaman cok zamana ihtiyaci var. Sivassporumuzun bu kadar zamani varmi, elbetteki yok, 3 önemli mac var 9 puan aldik aldik yoksa düstük. Düsünmesi bile kötü, Düsmezsek bu oyunculardan nasil kurtuluruz, cok zor! Aman düsmeyelimde bunlara katlanmasini biliriz bir sekilde, biz kimlere katlanmadikki bu günlere kadar.
Anlamadigim birsey daha var, Süper ligte saga sola kiralik giden bircok futbolcu oldu, Sivassporun kiralayabilecegi kadrosuna katabilecegi bir cok hazir yerli oyuncuda mevcuttu aslinda. Ama Sayin Muhsin Ertugral yerli transfer yerine, avrupadan ve asyadan hazir olmayan futbolculari retcih etti nedense! Neden acaba? Gözden irak olan transfer calismalari bir avantajmi sagliyor yoksa?
Gecen Lig tv ye telefonla katildi Sayin Muhsin Ertugral, aglamakliydi oyuncularini savundu ama sadece yabanci oyunculari yani kendi transferlerini, ha bu arada almanya dan transfer ettigi 2 gurbetci icin yorum yapmayacagim cünki zaten onlarin birakin süper ligte Bank Asya da bile forma bulabileceklerine inanmiyorum. Iki oyuncuda Freiburg kanalindan geldi, hoca bu oyunculari ne duymus, ne izlemis nede taniyordur. Sadece tavsiye. Oyunculari bilse zaten almazdi, daha dogrusu oyuncular iyi olsa zaten coktan Süleyman Hurma ile Ibrahim Kizil onlara Kayseri ve Gaziantep formalarini giydirmisti. Özellikle Süleyman Hurma nin gurbetci secimine ve futbol bilgisine hayranim, Sivasimiza da böyle aktiv isini bilen bir Kulüp menejeri gelmelidir tez elden.
Hoca mac kaybediyor ve kaybettigi maclari o kadar cok iyi yorumluyorki herkes ama herkes dikkatle izliyor. Lig tv de reyting tavan yapiyor. Sanirim bu yorumlari 2-3 mac daha dinleyecegiz ondan sonrada umarim Digiturk hocaya bir is verecektir, bu kadar güzel yorumlayan birini baska bir kanala kaptirmasinlar Türk Futbolunu da böyle hocalardan kurtarsinlar.
Sayin Muhsin Ertugrul, sizin yabancilariniz gercekten cok yabanci, görüldügü üzere Futbola dahi yabancilar. Transferlerde neler döndü bilmiyoruz ama elbette cikacaktir onunda kokusu.
arkadaşın alınan futbolcular için yazdıklarına bakılırsa işimiz bitmiştir elveda 1.lig
Borte Tarkan 02.02.2010, 21:02 Muhsin Hocayı doğrudan suçlamayı yanlış buluyorum.
ama Bülent Hocam 7.haftada takımdan ayrılmasaydı,şu an küme düşme potasında değil orta sıralarda-en az kasımpaşa gibi bir konumda olacağımız kesindi.
Muhsin Hoca bir şeyler yapmaya çalışıyor.
ama ilk iki hafta itibariyle yapılan yeni transferleeer çok köttüüü.aubey,iki yıldır doğru düzgün top oynayamamaktan şişmiş,bayağı yağ toplamış.
süleyman keita,taider,van heerder ise takıma hiçbir katkı vermediler.
bence....
kadroda,geçen seneden kalan futbolcular ne kadar yoğunlukla oynarsa o kadar iyi olacak.tek güvencemiz şu an geçen seneden kalan futbolcular.
takımımız tel tel dökülürken bir tek kalecilerimizin sağlam olduğunu belirtmek lazım.
walla ben bıraktım fener maçında 20 tl verip 65.dakikada staddan boynu bükük ayrılmak nedir bir çok arkadaşımız bilir
ben tarftar olarak üzerime düşeni yaptım ne yaptım
-maç gittim bilet aldım
-her sezon ( süper lige çıktığından beri ) formaları aldım
-sivas soğuk memleket atkımı şapkamı aldım
ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım yaa yönetim yaptımı bunu ben bilemiyorum
fener sevgisine bu takımı ezdiren
fenere moral olsun diye antreman maçına çıkartan kendi moralsiz takımını , şehrini ezdiren bu ZİHNİYET VARKEN artık ben yokum
zaten bu takım şuan ligin en kötü futbol oynayan takımı kimseler kusura bakmasın ama denizli kesin düştü gibi ama iyi futbol oynuyor sivas onun üstünde ve onlarla adeta 17. sıra için savaşıyor
ANLATMAK İSTEDİĞİM KENDİ TAKIMINI EZDİREN MORALİNİ SIFIRA İNDİREN
TAKIMINA VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI GEREKEN YÖNETİMİN TAKIMI EZDİRMESİ
BENİ BEZDİRDİ
şunu unutmamak gerekirkikendi malına sahip çıkmayanın malını kurtlar kapar
süper lige bakınca düşmesine kesin gözüyle bakılan takım sivasspor ve denizlispordur
diğer takımlara ben ihtimal vermiyorum şöyleki
ankaragücünü melih gökçek korur kollar
kasımpaşayı tayyip erdoğan
manisayı bülent arınç
diyarbakırı ise devlet koruyup kollayınca bizim
BİZİM SAHİPSİZ SİVASIMIZMI LİGDE KALACAK SANIRSINIZ
tabiki hayır biz düşeceğiz
YÖNETİME
SİZ KENDİ ŞEHRİNİZİ KENDİ TAKIMINIZI KORUYUP KOLLAMAZSANIZ SİZİ BAŞKALRAI KOLLAMAZ BUKADAR EMEKLE GELİNİLEN BU NOKTADAN SONRA SİVASSPOR LİGDEN DÜŞERSE BİR 50 YIL DAHA SÜPER LİGE ÇIKMAYI BEKLER
100. YILDAKİ HEDEFİMİZ İSE BANK ASYADAN SÜPER LİGE ÇIKMAK OLUR
BAŞKALARI ŞAMPİYONLUK HESABI YAPARKEN
O BiR SiVaS 58 02.02.2010, 21:43 BENDEN SÖYLEMESİ BU HOCA İLE İŞİMİZ ÇOOOOOK AMA ÇOOOOK VAHİM
HER MAÇ AYNI SÖZLER BİREYSEL HATA BİREYSEL HATA YETER BE ÖNLEM AL ÖNLEM HER MAÇ AYNI GOLLERİ YİYORUZ SEN ÇYLE SEYREDİYOSUN ELİN GAVURU GELİYO 5 GOL ATIYO 4 EYLÜLDE SİZ DAHA GOL POZİSYONU BULAMIYOSUNUZ Bİ POZİSYON VAR ODA GOL OLDU
YOL YAKINKEN BIRAK GİT MUHSİN
ercan58.a 02.02.2010, 21:51 bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o
ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah
gercekten cok yazık....butakımdakı yabancılar bank asya da bile yok....bunlar ne ya.....bızım cokusumuz bu arklar...8 yabancı 0 katkı...e yerlılerde yoruldu 2 senedır adamlar kopek gıbı calıstı..onlara bıraz yardım edenmı var...gelenler hıc bıse yapmıyor.....bılafta yönetime bu takımı MEMET ILE SEDAT yapsa daha ıyı
HOCAM SANA GÜVENİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLE BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEKSİN VEDE HERKEZ SENİ ALKIŞLAYACAK.
sivas spor kimlere kalmış başarısızlığa mı yanayım cahil fikret ünsalın söylediklerinemi nezaman patlıyacağı belli olmayan muhsin hocayı allayıp pulladınız şimdide öle oldu böle oldu....ahh bülent uıygun sivas icin türkiyeyi karşına aldın nefedakarlıklar yaptın üc beş kendini bilmez yüzünden sivası bıraktın..dön be hocam dön ne olur sivas ayağa kalkmazsa ne olayım..bize sen lazımsın ne oynattığı belli olmayan hocalar değil.!!!!
Hocam bireysel hatalar hep futbolcularda mı? Senin takımı kurgulamanda hata yok mu?
O kadar transfer yaptık, takıma yeni 6-7 kişi katıldı.. Bunlar da mı hata yapıyor? Hata yapıyorlarsa niye transfer ettik?
Takım birbirini tanımıyor, haklısınız. O zaman neden transferi sıkı tutup devre arasında hemen yapmadık ve trabzon maçından bir kaç gün önce defans futbolcusu aldık? Forvet dediniz, hani nerede forvet?
Trabzon maçında da Fener maçında da adamlar taç çizgisinden sürekli bindirme yaptılar ama siz hiç önlem almadınız? Siz talimat vereceksiniz ki futbolcular yapsın..
Elrio dedik, taider dedik, aubey dedik, iki üç maç oldu hiç bir özelliklerini göremedik.. Hem onların hem de sizin patlama yapmanızı dört gözle bekliyoruz.
tekdoktiri 05.02.2010, 01:40 ARKAAŞLAR BU TAKIM TOPLAR ARTIK MEHMET TOPLAR BU TAKIMI SENEYEDE ŞPIYONLUA OYNAR BU TAKIM
t.kilicer 05.02.2010, 11:17 YA HOCAM TAKIMI DEGERLENDİRME KAZANMAYA KAZANDIRMAYA BAK
|
|