Orijinalini görmek için tıklayınız : KORSANA HAYIR !!!
Ali Selim 02.02.2010, 07:39 Arkadaşlar şuanki gündemimizle pek alakası yok ama takımımıza maddi yönden destek olabilmek için korsan hayır diyoruz. Sivas merkezde sivasspora ait 2 adet tescilli ürün satan mağazamız bulunmasına rağmen bazı kişiler halen sivasın farklı yerlerinde farklı bölgelerden forma alıyolar forma fiatları ( taraftar forması diye nitelendirilen ) şuanda 15 tl lisanslı formalar ise 50 tl arkadaşlarıma tavsiyem ve ricam 15 tl verip de kulübe katkısı olmayan formayı almak yerine 50 tl verip takımımıza aktarılan formalardan veya diğer ürünlerden almak daha doğru olmazmı sivasspora yapılmış olan cd ' i almak yerine bazı kişiler korsan olarak kopyalıyor 3 tl ona vereceğimize 5 tl orjinal lisanslı cd alalım kaşkol hakeza. Lütfen arkadaşlarım takımımıza maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim elimizden geldiğince maddi destekte bulunalım aktif taraftar olma yolunda bizlerde birer adım atalım saygı, sevgi ve dua ile
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
kocakss58 02.02.2010, 08:06 doğru bir karar....orjinal ürünlerin alınması gerekiyor....
kaptann58 02.02.2010, 09:08 TAKIMIMIZ geçen yıl ligin en çok parasını kazandı senin formalarınlamı ayakta kalacak bırakın kardeşim bunları sezon başında para vermeden futbolcu getirdiler sonuç ortada paramız olduğu halde transfer yapmadık formaya gelene kadar tabiki bende karşıyım lisanssız ürünlere kombine alana bedava orjinal forma vereceklerdi onuda yapmadılar yönetimimiz bu sene sınıfta kaldı
Ali Selim 02.02.2010, 09:29 TAKIMIMIZ geçen yıl ligin en çok parasını kazandı senin formalarınlamı ayakta kalacak bırakın kardeşim bunları sezon başında para vermeden futbolcu getirdiler sonuç ortada paramız olduğu halde transfer yapmadık formaya gelene kadar tabiki bende karşıyım lisanssız ürünlere kombine alana bedava orjinal forma vereceklerdi onuda yapmadılar yönetimimiz bu sene sınıfta kaldı
Söylediklerine katılıyorum fakat anlatmak istediğim olay bu formayı alıyoruz ki alıyoruz almışken çok değer verdiğimiz sivassporumuzada kazandırarak almış olalım tek düşünce amaç bu . yoksa sene başında para sıkıntısı yoktu halende yok bence var diyen yalan söyler aldığın transferlerin ücretini geçen sezonun parasından ödesen yine yeter yine biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapalım dün kanaltürk'te son kale programını izleyen arkadaşım vardır mutlaka. Bilyoner.com 2009 yılı araştırması yapmış en fazla taraftarın sırayla GS-FB-BJK olarak belirlemiş fakat en aktif taraftarı FB olarak belirlendi bundan banane diyen arkadaşım olacaktır mutlaka anlatmak istediğim olay boş taraftarlık değil maddi ve manevi taraftarlık HER ALANDA HEP DESTEK TAM DESTEK
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
joe cole 02.02.2010, 11:54 TAKIMIMIZ geçen yıl ligin en çok parasını kazandı senin formalarınlamı ayakta kalacak bırakın kardeşim bunları sezon başında para vermeden futbolcu getirdiler sonuç ortada paramız olduğu halde transfer yapmadık formaya gelene kadar tabiki bende karşıyım lisanssız ürünlere kombine alana bedava orjinal forma vereceklerdi onuda yapmadılar yönetimimiz bu sene sınıfta kaldı
istanbul takımlarının lısanslı urunlerden kazandıgı paranın hattı hesabı yok sen bunu bılıyorsundur umarım lısanslı urun satısları bır kulup ıcın cok onemlı bır gelır kaynagıdır takımdan basarı istıyorsak her alanda takımımıza katkı yapmalıyız 5 10 mılyonluk bıletı alıp mac boyunca oturup takıma destek verıyorum daha ne yapabılırım dıye ayak yapanlar bılet alamakla olmuyor bu işler sadece !!!
58_babacan_58 02.02.2010, 12:32 ........KORSANA HAYIR............
ercan58.a 02.02.2010, 12:38 her zaman orijinal ürünleri tercih edelim lütfen
başarılı takıma 2-3 takviye yapmayıp başarılı takımı hallaç pamugu gibi dagıtan bülent senin allah belanı versin
Ali Selim 02.02.2010, 15:05 KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!KORSANA HAYIR !!!
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/URL
58delikanli58 02.02.2010, 15:47 [QUOTE=Ali Selim;604869]Arkadaşlar şuanki gündemimizle pek alakası yok ama takımımıza maddi yönden destek olabilmek için korsan hayır diyoruz. Sivas merkezde sivasspora ait 2 adet tescilli ürün satan mağazamız bulunmasına rağmen bazı kişiler halen sivasın farklı yerlerinde farklı bölgelerden forma alıyolar forma fiatları ( taraftar forması diye nitelendirilen ) şuanda 15 tl lisanslı formalar ise 50 tl arkadaşlarıma tavsiyem ve ricam 15 tl verip de kulübe katkısı olmayan formayı almak yerine 50 tl verip takımımıza aktarılan formalardan veya diğer ürünlerden almak daha doğru olmazmı sivasspora yapılmış olan cd ' i almak yerine bazı kişiler korsan olarak kopyalıyor 3 tl ona vereceğimize 5 tl orjinal lisanslı cd alalım kaşkol hakeza. Lütfen arkadaşlarım takımımıza maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim elimizden geldiğince maddi destekte bulunalım aktif taraftar olma yolunda bizlerde birer adım atalım saygı, sevgi ve dua ile
QUOTE]
cok dogru söyliyorsun kardes ltfn orjinal formalari alalim
yiğidomustafa 02.02.2010, 16:40 Korsan almıyalım..Orjinal alalımki kulübümüz kazansın...
Ali Selim 02.02.2010, 20:30 çok sevdik be abi.............
ercan58.a 02.02.2010, 20:53 bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o
ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah
O BiR SiVaS 58 02.02.2010, 20:56 ucuzu varken neden pahalısını alıyım be banane kulüpten başkana mı çalışacam
subasi29 02.02.2010, 21:04 tabiki korsana hayir!! birde olaya su yonden bakin malum adam gariban benim gibi diyelim,e 50 tl veripte forma almaz ona gorede olayi irdelemek gerek!
birde ali selim ;) o araba senin mi,? ustunde sivassporun amlemi var dimi? sen klube para oduyormusun o reklama karsi? sende korsanlik yapiyorsun bak :D isin sakasi bir yana..ben sahsen 50 tl veripte forma alacaklarini sanmiyorum,
subasi29 02.02.2010, 21:05 Yahu Su Forumlara Bir Goz Atin,Korsan Kampayasinda Bulent Ruzgarlari Esiyor Kardesim!
kiNgSiZe58 02.02.2010, 22:11 korsana hayir yazanlarin kaci orjinal aldi acaba :D
ben gecen sezon aldim orjinal. Bu sezon niye aliyim. Hersey mevsiminde güzeldir :))
58^SiVaS^58 02.02.2010, 22:22 Arkadaşlar şuanki gündemimizle pek alakası yok ama takımımıza maddi yönden destek olabilmek için korsan hayır diyoruz. Sivas merkezde sivasspora ait 2 adet tescilli ürün satan mağazamız bulunmasına rağmen bazı kişiler halen sivasın farklı yerlerinde farklı bölgelerden forma alıyolar forma fiatları ( taraftar forması diye nitelendirilen ) şuanda 15 tl lisanslı formalar ise 50 tl arkadaşlarıma tavsiyem ve ricam 15 tl verip de kulübe katkısı olmayan formayı almak yerine 50 tl verip takımımıza aktarılan formalardan veya diğer ürünlerden almak daha doğru olmazmı sivasspora yapılmış olan cd ' i almak yerine bazı kişiler korsan olarak kopyalıyor 3 tl ona vereceğimize 5 tl orjinal lisanslı cd alalım kaşkol hakeza. Lütfen arkadaşlarım takımımıza maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim elimizden geldiğince maddi destekte bulunalım aktif taraftar olma yolunda bizlerde birer adım atalım saygı, sevgi ve dua ile
Gardas biz sivasspordan heber bekliyoruz sen korsan diyorsun:mad::mad:
joe cole 02.02.2010, 23:50 ucuzu varken neden pahalısını alıyım be banane kulüpten başkana mı çalışacam
ŞU DÜŞÜNCEYE BAK BEAA BU KULUP NE BASKANIN NE TEKNIK DİREKTÖRUN NE DE HERHANGI BIR SAHSIN... BU KLUP, HERGUN KIRMIZI BEYAZ ATAN YUREKLERIN, O TUTKUYU YUREGINDE HISSEDENLERINDIR... BUNU HALA ANLAMADIYSAN ZATEN SENIN LISANSLI URUN ALMANA GEREK YOK... AZ OLALIM ÖZ OLALIM O BIZE YETER!!!!
Ali Selim 03.02.2010, 06:58 tabiki korsana hayir!! birde olaya su yonden bakin malum adam gariban benim gibi diyelim,e 50 tl veripte forma almaz ona gorede olayi irdelemek gerek!
birde ali selim ;) o araba senin mi,? ustunde sivassporun amlemi var dimi? sen klube para oduyormusun o reklama karsi? sende korsanlik yapiyorsun bak :D isin sakasi bir yana..ben sahsen 50 tl veripte forma alacaklarini sanmiyorum,
arkadaşım işin dalgasında olduğun belli senin bir şey almana gerek yok ikincisi evet araba benim üstündede kalbimde olduğu gibi sivasspor logosu var ben senin deyişinle korsan değil reklam yinede sağol arkadaşım
subasi29 03.02.2010, 22:46 arkadaşım işin dalgasında olduğun belli senin bir şey almana gerek yok ikincisi evet araba benim üstündede kalbimde olduğu gibi sivasspor logosu var ben senin deyişinle korsan değil reklam yinede sağol arkadaşım
Alinma Be Bilader,Ben Sivasa Geldigimde Birtane Kendime Orjinal Forma Alsiydam Yanimdaki Onkisiyede Almisimdir...Onda Suphen Olmasin..Bak Yurdun Binlerce km Otesindeyim Evimde Ne Kdar Orjinal Esya Var,Storede Ne Varsa Hepsinden Aldim ikiser Ucer Arkadaslarima Hediye Ettim,Bizde Kelek is Olmaz...Haydi Eyvallah
ahmetbaba 03.02.2010, 23:15 bencede doğru ben ta eskiden almıştım.ama bilseydim orjinalini alırdım.o zamanlar ucuz diye aldık.bide çocuğuz.
ercan58.a 04.02.2010, 08:18 her zaman takımımızın menfaati için orijinal ürün tercih edelim
sivassporun başarısı tabiiki bir ekip işidir ama asıl başarı başkanın istikrarı vede futbol bilgisidir
başarısızlıga düşmesinin sebebi ise iyi niyetli olmasıdır ve adam diye bülent uyguna güvenmesidir
nerden bilsin bülentin bilgisizligini lorant futbolculara göre bir sistem oturttu ne zamanki bülent bu sisitemin oyuncularını hallaç pamugu gibi dagıttı o zaman ne sistem ne futbol bişey kalmadı
ama başkan takımın başında oldugu müddetçe korkulu rüya görmeyiz inanıyorum
bizlerde takımdan destek çekmek yerine daha fazla destek vermeliyiz bizim camiamız çok büyük bu tür kötü günler bize ders olsun bir dahada yaşamayalım inşallah
denizli maçında stadı full dolduralım lütfen
yiğidomustafa 04.02.2010, 08:52 her zaman orijinal ürünleri tercih edelim lütfen
başarılı takıma 2-3 takviye yapmayıp başarılı takımı hallaç pamugu gibi dagıtan bülent senin allah belanı versin
|