Orijinalini görmek için tıklayınız : Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!

SivasSpor.Com
02.02.2010, 18:28
http://www.sivasspor.com/images/stories/Fikret_Unsal.jpg

"Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!"

"Takımdaki çöküşün sorumlusu Bülent Uygun'dur" diyen Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Muhsin Ertuğral'ın da Türk futbolunu tanımadığını kaydetti. Ünsal, yeni transferlerinin ise "kibar" top oynadığını ifade etti..

Geçtiğimiz iki sezon şampiyonluğa oynayan Sivasspor bu performansını mumla ararken, kulüp basın sözcüsü Fikret Ünsal TVNET’e son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eyüp Karakuş’un sunduğu Kemal Belgin’in yorumcu olarak katıldığı FUTBOL MASASI’NA telefon ile bağlanan Ünsal, takımdaki çöküşün sorumlusu olarak eski teknik direktör Bülent Uygun’u gösterdi.

Fikret Ünsal yaptığı açıklamada "Bizim asıl sıkıntımız sezon başında takımın omurgasının bozulmasıdır. Bilica kendisi gitti ama diğer gönderilen oyuncular Tum, Sylla, Mohammed Ali, Balili ve Murat Erdoğan tamamen Bülent hocanın tasarrufudur. Bilica'nın gitmesinden sonra defansın göbeğinde sıkıntı oluşacağı ortada iken elimizdeki Diallo'yu başka bir takıma kiralayan da yine Bülent hocadır. Bülent bu yıl bizi tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Takımdaki bu çöküşün sorumlu da O’dur" dedi.

Fikret Ünsal yeni teknik direktör ve yeni transferlerle ilgili de samimi itraflarda bulunarak ”Muhsin Ertuğral çok kıymeli bir hoca ama o da türk futbolunu maalesef tanımıyor ve en büyük eksiği de bu. Kendisinin isteği ile alınan Afrika kökenli Nabil, Lucien, Elrio ve Keita da burayı bilmiyorlar. Saha içinde son derece pasifler. Bu konuyu geçtiğimiz hafta içinde hoca ile da tartıştım. Burası Afrika değil ve biz de Afrika Kupası’nda oynamıyoruz. Orada çok yumuşak futbol oynanırken burada kıran kırana bir mücadele vardır. Sahaya çıkar çatır çatır futbol oynarsın ama şu an biz çok kibar top oynuyoruz. Bunu derhal aşmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

TVNET Spor Servisi

Meraküm
02.02.2010, 18:30
Doğru Diyor....................

Sivaslibey
02.02.2010, 18:32
Iyi dogru söylemiste, bir yöneticiye yakismiyor bu laflar. Adam seni iki sene üst üste son haftalara kadar sampiyonluga oynatmis. Artik herkes bir bahane ariyor bir maazeret pesine saklanmaya çalisiyor.

Insallah yönetimden böyle çatlaklara izin verilmez. Baskan'a çok ihtiyacimiz var gitmenin zamani degil, kollari sivayip önümüze bakmaliyiz.

100% hakli olabilir, ama zaman dariliyor, biz kendimize bakmaliyiz. Sezon daha bitmedi ve rakiplerimizlen pek bir puan farki yok. Herkes kendi isini dogru yaparsa biz bu durumlardan rahatlikla kurtuluruz çünkü bizde bu kapasite var, yeterki iyi kullanalim.

babapiton
02.02.2010, 18:34
Burada sivassporda iç tartışma çıktıgını anladım ben tahminime göre herkez bir şuçlu arıyor ve muhsin hocayla yönetim arasında tatsızlıklar çıkmaya başladı gibi gözüküyor,denizli malubiyeti bardagı agzına kadar doldurur,diyarbakırda kaybedilecek puanlar bardagı taşırır bu nedenle bu 3 maçta ya herşey güzel gider yada sivasspor karışır

yukarıyıldızlı
02.02.2010, 18:45
tek doğru söylediği şey bu takımı bu hale getirenein bülent uygun olduğudur...muhsin hoca ya gelince adam 90 lı yıllarda trabzonda çalışmış nasıl ki ükleyi tanımıyor....yeni trasferler evet biraz durgun ama oda uyum sürecidir...

kaptann58
02.02.2010, 19:14
YÖNETİMİN SUÇU BÜLENTE ATMASINA HİÇ GEREK YOK EN AZ BÜLENT KADAR BURADA YÖNETİMDE SUÇLUDUR HADİ BÜLENT GÖNDERDİ SİZDE SEYRETTİNİZ DİYELİM ALINAN İKİNCİ LİG FUTBOLCULARINI NİYE ELEŞTİRMEDİNİZ HER KES ANKARASPOR FUTBOLCULARINI FENER GALATASARAY FUTBOLCULARINI KAPIŞTI GÖZÜNÜZ NERDEYDİ FİKRET ÜNSAL ÇIKMIŞ BOŞ BOŞ KONUŞUYORDUNUZ ARA TRANSFERDE Bİ SÜRÜ YERLİ FUTBOLCU VARDI YOK PAHALI YOK GELMİYORLAR BAHANELERİYLE ALMADINIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BU TAKIM DÜŞMEYECEK HER ŞEYE RAĞMEN

58_babacan_58
02.02.2010, 19:16
ARTIK ONU BUNU SUÇLAMAKLA BİR YERE VARAMAYIZ,FUTBOLCU ÇIKIP SAHADA ÇATIR ÇATIR OYNAYACAK OYUNUNU KIZ GİBİ FUTBOL OYNARSAN YENİLİRSİN TABİİ...

esentepeli58
02.02.2010, 19:25
bülent yaktı bizi mutlumu acaba sormak lazım...artık önüme bakmalıyız 3 maçı alıp rahatlıyıp seneye daha güçlü bi sivasspor izleriz

fatbat2006
02.02.2010, 19:30
ÇÖKÜŞÜN SORUMLUSUNUN BÜLENT UYGUN OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR ZATEN
YÖNETİMİN SUÇU BÜLENTE ATMASINA HİÇ GEREK YOK EN AZ BÜLENT KADAR BURADA YÖNETİMDE SUÇLUDUR. BAHANE ÜRETMEKTENSE TAKIMA SAHİP ÇIKALIM SORUMLU ARAMAKTANSA TAM DESTEK VERELİM BU TAKIM KÜMEDE DE KALIR SENEYE KAFAYA DA OYNAR AMA DESTEKLERSEK 90 DAKİKA SUSMAK YERİNE TAKIMI ATEŞLERSEK

GOSt
02.02.2010, 19:39
Çöküşün sorumlusu'nın bülent Uygun olduğunu herkes biliyor zaten.
Bu fikret Ünsal denilen adam Bülent Uygun'dan 10 kata daha tehlikelidir.
Üslup bilmez, konuşmasını bilmez ve kime nasıl davranacağını hiç bilmez.
Eğer bir iki başarısızlık daha gelirse bu adam kulübü iyice karıştırır.

Bülent Uygun'un savunulacak hiçbir yönü yoktu. kendi egoları yüzünden hem takıma hemde kendi kariyerine zarar verdi.
Ancak Bülent Uygun'uda bu takımdan soğutan ve kaçıran kişilerin başında Fikret Ünsal geliyordu.
Şimdi aynı şeyi Muhsin Ertuğral'a yapıyor. Adama işini öğreteceğini bir iki hafta daha şans verirsin yapamazsa görevine son verirsiniz.
Sen adama akıl verene kadar önce nasıl Basın Sözcüsü olunur nasıl konuşulur onu öğren sayın Ünsal.

Mecnun Başkan bugüne kadar Sivas için çok şey yaptın çok emek verdin.
Tarafatar sana minnettar. Senden Taraftarın en büyük rica'sı ve isteği Fikret Ünsal denilen konuşmasını bilmeyen kişiyi bu kulüpten en kısa zamanda göndermendir.

Bu adam kulübü karıştırıp ikinci lige yollayacak.
Bu adamın görevi basın sözcülüğümü yoksa Teknik adamlara futbol dersi vermek işlerini öğretmekmi bunuda bi açıklığa kavuşturun lütfen.
Çünki fikret Ünsal aynı şeyi Bülent Uygun'a karşıda yapmıştı ve Şimdide Muhsin Hoca'ya yapıyor.

çook doğru sözler aynen katılıyorum...

tuffi5819
02.02.2010, 19:57
Yonetim sucu kime atacani sasdi
kardesim gozunuzle goruyodunuz turkiyeyi bilmedigini
bu adami ozmn niye getirdiniz aldiniz dogru coktuk
fikretcim sende coktun ne diyecenizi sasdiniz artik
bu takim dusmeyecek duserse ortalik karisir haberinizde olsun
madem boyle olacakdi neden sivas halkina bi heycan bi umur verdiniz 2 sene
ya boyle devam etseydi ya hic etmeseydi bizleri kandiriyosunuz su kisi suclu su kisi yapti suclu hepînizsiniz sivasi elinizde oynatiyonuz
ama biz bu takimi bir gunluk icin dgl omur boyu icin sevdik olumune kadar bunuda bil fikretcimm akili ol aklini alirlar cok bos seyler konusma suclu herkez
merak etmeyin bulent uygunlada canli canli konusdum 1ay once hemde herkez bi sert tepkiyle konustu adam nerden geldigini sasirdi onada bi arkadasimiz yuzune dedi sen gidersin baskasi gelir o gider baskasi gelir ama bulent bey bu takim gitmezzz haberin olsun dedi aynen sunu dedi sonra bir gun luk icin sevmedik biz sivasi olumune omur boyu icin sevdik
bulent beyde tabi sucu yonetime atiyodu
anderlecht sivasspor macinda biz 5 gol yemezdik abicim bu takimda bsyler donuyo ama ne kokusu cikar ben canli baktim maca kimse oynamak istemiuyo gibiydi zaten rakip kaleye dogru duzgun bi sutumuz yoktu dedim gibi uzerimizde oyun oynuyolar ve halen biz uyuyoruzzz
ama sunu BILSINLER YONETIM BULENT ONEMLI DGL BIZIM ICIN KONUSAN KONUSUN OTEN OTSUN BIZIM ICIN ONEMLI OLAN SIVASSPORDUR GERISI YALAN
SAYGILAR

Meraküm
02.02.2010, 20:01
Bu Sitede Ne kadar Bülent Yalakası varmış Takımdan Kaçtı gitti eğer Doğru adam olsaudı fare gibi kaçmazdı onun başarısı mehmet yıldız sayesindedir

omer58
02.02.2010, 20:03

Bülent Uygun'un savunulacak hiçbir yönü yoktu. kendi egoları yüzünden hem takıma hemde kendi kariyerine zarar verdi.
Ancak Bülent Uygun'uda bu takımdan soğutan ve kaçıran kişilerin başında Fikret Ünsal geliyordu.
Şimdi aynı şeyi Muhsin Ertuğral'a yapıyor. Adama işini öğreteceğini bir iki hafta daha şans verirsin yapamazsa görevine son verirsiniz.
Sen adama akıl verene kadar önce nasıl Basın Sözcüsü olunur nasıl konuşulur onu öğren sayın Ünsal.

Tarafatar sana minnettar. Senden Taraftarın en büyük rica'sı ve isteği Fikret Ünsal denilen konuşmasını bilmeyen kişiyi bu kulüpten en kısa zamanda göndermendir.

Bu adamın görevi basın sözcülüğümü yoksa Teknik adamlara futbol dersi vermek işlerini öğretmekmi bunuda bi açıklığa kavuşturun lütfen.
Çünki fikret Ünsal aynı şeyi Bülent Uygun'a karşıda yapmıştı ve Şimdide Muhsin Hoca'ya yapıyor.

son derece doğru. sana katılıyorm bu sekilde üsluba sahib birininin bu klub de basın sözcüsü olması trajikomik
ayrıca klubde ikili ilişkilerin bozulmasında ve sivasspor medya ilişkilerinde ki olumsuzluklarda bunun payı büyük .

mishka
02.02.2010, 20:04
Basın sözcüsünün takımın hocasıyla tartışmak gibi bir lüksü olamaz. Bu bile takımın profesyonel olarak yönetilmediğini gösteriyor. Hocanın tek muhatabı vardır o da başkan . Bunun yanında düzgün bir üsluba sahip ve basın sözcülüğü yapacak çok değerli insanlar varken şehrimizden bu görevi yürütmek üzere fikret ünsalın çıkmış olması da üzücü bir durum.

babapiton
02.02.2010, 20:08
Sivasspor'un ileride dosta ihtiyacı olabilir,bülent uygunu kaybetmenin hiç bi manası yok bu saatten sonra...

Meraküm
02.02.2010, 20:10
Sivasspor'un ileride dosta ihtiyacı olabilir,bülent uygunu kaybetmenin hiç bi manası yok bu saatten sonra...

Gerçek dost sevdiği takımı yarı yolda bırakmaz hemde yendiği maçta ondan dost olmaz

Meraküm
02.02.2010, 20:11
Kaçan birini hala koruyanlar varya sinir oluyorum:mad:

Meraküm
BÜLO YALAKALARI :(:(:(:(:(:(:(:(:(

edebiyatisyen
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.

mishka
02.02.2010, 20:14
sivasın bülent uygun gibi dostu varsa düşmana ihtiyacı yok. anlasanıza artık bülentin umrunda olan sadece kendi egosu.

Meraküm
02.02.2010, 20:23
Kaçtı gitti artık uzatmaya gerek yok

refikpura
02.02.2010, 20:39
Muhsin hocaya sahip çıkmamız lazım. sonuçta önemli bi sorumluluk aldı düşmenin en büyük adaylarından biri olarak gösterilen bi takımın başına geçti. Aldıgı enkazla puanlar topladı. Zora gelince koyup gitmedi. Sivasa futbolcu gelmiyo gibi aptalca bi bahanenin arkasına sıgınıp transfer yapmamazlık yapmadı. Premier ligden futbolcu getirdi Fransa 1. liginden futbolcu getirdi. Ki bu futbolcuları kümede kalma savaşı veren takıma getirdi. Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak bi takıma ne kalitede futbolcu getirirdi biraz düşünmek lazım. Futbolcular uyum saglayamayabilir , ya da bu uyum uzun sürebilir ya da hoca takımın kötü gidişatının önüne geçemeyebilir. Ama biz Sivaslıyız takımı ilk zor anında koyup kaçanlara verdigimizin kat kat büyügünü Muhsin hocamıza vermeliyiz. Kümeden düşme pahasına da olsa Cesur yürekli adamın arkasında durmalıyız. Korkaklar bursalara kaçar, sakaryalara kaçar, suçunu kabul edemezler.. Bu yıl birçok kaybımız oldu ancak birde olumlu yanına bakın dostu düşmanı gördük. Artislik yapanlanların ne kadar aciz insanlar oldugunu gördük.

Eski takımına (Ankaragücüne) gol atınca sevinmeyecek karakterdeki topcular hala bünyemizde...,

Bir hafta önce imza attıgı takım(Trabzonspor) Sivasspora gol atınca sevinecek karakterdekilerde nereye giderse gitsin..

Sedat-Sezer arada gerçekten kocaman bir karakter farkı var :)

subasi29
02.02.2010, 20:46
muhsin hoca bu gidisata bir dur diyecektir,durmadan geriye donmek birilerini suclamak yanlis,zaten herkes herseyin bilincinde

hoLiGan Enes
02.02.2010, 20:53
yaa anlamıyorum 2 sezon adam bizi şampiyonluğa oynattı o zaman iyiydi bi sorun yoktu şimdide adam bi hata yaptı (hatasız kul olmaz) adamda namus falan bırakmadınız..

58sivas58spor58
02.02.2010, 20:58
Dogru , önemli oyunculara veda ettik.

1.Pini Balili
2.Herve Tum
3.Sezer Badur
4.Murat Erdogan
5.Fabio Bilica
6.Mamadou Diallo
7.Kanfory Sylla

stain
02.02.2010, 21:06
walla ben bıraktım fener maçında 20 tl verip 65.dakikada staddan boynu bükük ayrılmak nedir bir çok arkadaşımız bilir

ben tarftar olarak üzerime düşeni yaptım ne yaptım
-maç gittim bilet aldım
-her sezon ( süper lige çıktığından beri ) formaları aldım
-sivas soğuk memleket atkımı şapkamı aldım

ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım yaa yönetim yaptımı bunu ben bilemiyorum

fener sevgisine bu takımı ezdiren

fenere moral olsun diye antreman maçına çıkartan kendi moralsiz takımını , şehrini ezdiren bu ZİHNİYET VARKEN artık ben yokum

zaten bu takım şuan ligin en kötü futbol oynayan takımı kimseler kusura bakmasın ama denizli kesin düştü gibi ama iyi futbol oynuyor sivas onun üstünde ve onlarla adeta 17. sıra için savaşıyor

ANLATMAK İSTEDİĞİM KENDİ TAKIMINI EZDİREN MORALİNİ SIFIRA İNDİREN
TAKIMINA VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI GEREKEN YÖNETİMİN TAKIMI EZDİRMESİ
BENİ BEZDİRDİ

şunu unutmamak gerekirkikendi malına sahip çıkmayanın malını kurtlar kapar

süper lige bakınca düşmesine kesin gözüyle bakılan takım sivasspor ve denizlispordur

diğer takımlara ben ihtimal vermiyorum şöyleki

ankaragücünü melih gökçek korur kollar
kasımpaşayı tayyip erdoğan
manisayı bülent arınç
diyarbakırı ise devlet koruyup kollayınca bizim

BİZİM SAHİPSİZ SİVASIMIZMI LİGDE KALACAK SANIRSINIZ

tabiki hayır biz düşeceğiz

YÖNETİME

SİZ KENDİ ŞEHRİNİZİ KENDİ TAKIMINIZI KORUYUP KOLLAMAZSANIZ SİZİ BAŞKALRAI KOLLAMAZ BUKADAR EMEKLE GELİNİLEN BU NOKTADAN SONRA SİVASSPOR LİGDEN DÜŞERSE BİR 50 YIL DAHA SÜPER LİGE ÇIKMAYI BEKLER

100. YILDAKİ HEDEFİMİZ İSE BANK ASYADAN SÜPER LİGE ÇIKMAK OLUR

BAŞKALARI ŞAMPİYONLUK HESABI YAPARKEN

wealth
02.02.2010, 21:09
biraz saygili olun sayin unsal Sylla, Mohammed Ali nerdeler biri kiralik biri bostaydi alin geri mohammed ali sivasspora yillarini vermis biri yapmayin boyle..

refikpura
02.02.2010, 21:09
yaa anlamıyorum 2 sezon adam bizi şampiyonluğa oynattı o zaman iyiydi bi sorun yoktu şimdide adam bi hata yaptı (hatasız kul olmaz) adamda namus falan bırakmadınız..

Şampiyonluga oynarken bülentse kadroyu bozup olan herseyi bozup bu hale getirende odur. Trabzonun dalga konusu olduk. Bütün takımların banko yeneriz dedigi su an tek takım var Sivas. Denizli maçını izleyin adamların 7 puanı var ama çatır çatır top oynuyolar. İnsallah haftaya Muhsin hocamız birseyler yaparda o maçtan 3 puan alırız. Bülentin şu enkazı bırakıp bizi dalga konusu yapmasaydıda tek şampiyonluga da oynamasaydık. Şampiyon mu olduk hayır. Tıpkı geçmişte Esikşehir bolu kocaeli'nin yaptıgı gibi.. Onların elinde en azından bir türkiye kupası var bizde ne var? Avrupa ön elemesinde yenilen bi düzine gol var. Teşekkürler Bülent Uygun..

hasan5884
02.02.2010, 21:20
bülent hoca yaktın bizi...Açıklama çok dogru bence....

giants
02.02.2010, 21:20

"Takımdaki çöküşün sorumlusu Bülent Uygun'dur" diyen Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Muhsin Ertuğral'ın da Türk futbolunu tanımadığını kaydetti. Ünsal, yeni transferlerinin ise "kibar" top oynadığını ifade etti..

Geçtiğimiz iki sezon şampiyonluğa oynayan Sivasspor bu performansını mumla ararken, kulüp basın sözcüsü Fikret Ünsal TVNET’e son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eyüp Karakuş’un sunduğu Kemal Belgin’in yorumcu olarak katıldığı FUTBOL MASASI’NA telefon ile bağlanan Ünsal, takımdaki çöküşün sorumlusu olarak eski teknik direktör Bülent Uygun’u gösterdi.

Fikret Ünsal yaptığı açıklamada "Bizim asıl sıkıntımız sezon başında takımın omurgasının bozulmasıdır. Bilica kendisi gitti ama diğer gönderilen oyuncular Tum, Sylla, Mohammed Ali, Balili ve Murat Erdoğan tamamen Bülent hocanın tasarrufudur. Bilica'nın gitmesinden sonra defansın göbeğinde sıkıntı oluşacağı ortada iken elimizdeki Diallo'yu başka bir takıma kiralayan da yine Bülent hocadır. Bülent bu yıl bizi tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Takımdaki bu çöküşün sorumlu da O’dur" dedi.

Fikret Ünsal yeni teknik direktör ve yeni transferlerle ilgili de samimi itraflarda bulunarak ”Muhsin Ertuğral çok kıymeli bir hoca ama o da türk futbolunu maalesef tanımıyor ve en büyük eksiği de bu. Kendisinin isteği ile alınan Afrika kökenli Nabil, Lucien, Elrio ve Keita da burayı bilmiyorlar. Saha içinde son derece pasifler. Bu konuyu geçtiğimiz hafta içinde hoca ile da tartıştım. Burası Afrika değil ve biz de Afrika Kupası’nda oynamıyoruz. Orada çok yumuşak futbol oynanırken burada kıran kırana bir mücadele vardır. Sahaya çıkar çatır çatır futbol oynarsın ama şu an biz çok kibar top oynuyoruz. Bunu derhal aşmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Aslinda durum tahlili yapmakdan ziyade kendisininde icinde oldugu yönetimi aklamaya calismis.

Cöküsün Sorumlusu Bülent Uygun

1. Bülent Uygun nun Tek adamlik imparatorlugu kurulu iken su kalsin bu gitsin derken Siz neden yönetim olarak görevlerinizi yapmadiniz.Bülent oturmus takimin cigerini omurgasini parcalarken, Zayif halkalari toplayip yine zayif halkalari bu takimda birakirken Siz seyirci olmadinizmi !!!!! Tv ekranlarindan Bu takimin Omurgasi elimizde.Gelenler eskilerden daha kaliteli diyen siz degilmiydiniz. Bülent Uygunun Tek adamlik imparatorluguna canak tutan sizler degilmiydiniz.Neden gelinen noktada kendi payinizi görmüyorsunuz... Madem bu kadar Öngörü yoksunusunuz bir adim önünüzü göremiyor,hesap edemiyorsunuz. Koskaca Sehrin temsiline nasil soyunuyorsunuz.Milyonlarca Sivasliyi egolarinizla kücük tüccar hesaplariniz ile mutsuz etmeye hakkiniz varmi!!!!

Muhsin Ertuğral'ın da Türk futbolunu tanımadığını kaydetti. Ünsal, yeni transferlerinin ise "kibar" top oynadığını ifade etti..

2. Bu hocanin basarisi ve basarisizligindan ziyade Sayin ünsal Bu adam madem Türkiye ligini ve futbolunu tanimiyor.Haftalardir yaziyor söylüyoruz dilimizde tüy bitti Bu Hocanin neden bu ligi taniyan yardimcisi yok.. Bunun cevabinida verirmisiniz!!!!!! Bir hoca bir kaleci antirönörü ile profosyonel bir takimi götürmüye calisiyorsunuz. Ac gözlülük yapip cebinize indirdiginiz paralarin üzerine koydugunuz akrapleri kaldirin. Bu hocanin yanina Bu ligi taniyan bir kondisyoner birde yardimci hoca tutun bu isler sizin sorumlulugunuz degilmi???? Hocanin yaninda Hocaya Ligi Takimlari,Takimlarin oyun ve futbolcularin özelliklerinin b ilgisini verecek Teknik hoca neden yok ona cevap verin ... Yine rakibe göre takim oyun düzeni ve futbolcu kurgusu yapmasina yardim edecek biri neden yok???? Oyun icerisinde ve kurgusunda rakibin durumunu,Rakip hoca ve oyuncularin aliskanliklarini ve istatistiksel hesaplari yapabilen bir yardimcisi neden hala yok??? siz bunun cevabini verin...

Biz kimde nekadar sorumluluk oldugunu görüyoruz ve biliyoruz bilmedigimiz.Siz neden sorumlulukdan kaciyorsunuz.. sorumluluk gereklerini yerine getirmiyorsunuz..Ayrica Bu hocanin hala neden yardimcilari yok.??? Bu hocayida bülent gibi gaza getip sen bitanesin, sen herseye yetersin, degip iki gün sonra yetmediginde ne beceriksizsinmi diyeceksizin?? tüm hata Hoca sendemi diyeceksiniz. Ayip ayip birazda siz yönetim olarak sorumluluklarinizi yerine getirin..kendinizdeki eksiklikleri sorgulayin siz sudan cikmis ak kasik degilsiniz...

Bestepeli-58
02.02.2010, 21:42

BRAVO COK İYİ TESPİK SİVASSPOR BU GÜNLERE GELDİYSE TEK SORUMLU BU ADAMD DIR FİKRET ÜNSAL KUSURA BAKMAYIN 28 İLİ OLAN BİR ÜLKEDE ŞANPIYONLUGA OYNAMAYI BIRAKIN LİĞDE KALMAK BAŞARDIR KALDIKI BÜLENY UYGUN GÜLE OYNAYA ORTA SIRALARDA BU TAKIMI GÖTÜRÜRDÜ BU TAKIMIN ESKİ GÜNLERİNİ BİZ GÖREMEYİN İNŞ COCUKLARIMIZ GÖRÜR CÜNKÜ BU TAKIM SİVASLIYA 2 NUMARA BÜYÜK GEKMİŞTİR BÜLENT UYGUNDUR DÜNYAYA SİVASPORU TANITAN NORMALDE HEYKELİ DİKİLMESİ LAZIMDA AMA SİZ KÜFREDİN CÜNKÜ BİZE YAKIŞAN BUDUR

SivasSpor.Com
02.02.2010, 21:47

ercan58.a
02.02.2010, 21:48
bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah

ercan58.a
02.02.2010, 21:48
bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah

O BiR SiVaS 58
02.02.2010, 21:49
FİKRET ÜNSAL BRAVO SANA BE BAŞKANIN SÖYLEYEMEDİĞİ ŞEYLERİ HEP SEN SÖYLÜYOSUN O BAŞKAN VARYA KORKAK,ACİZ VE AZİZ YALAKASI

BÜLENT DENE A.. HERİFİ ZATEN KONUŞMAYA GEREK YOK A.. HERİF TAKIMI BİTİRDİ GİTTİ BAŞKAN SENDE GİT ....GİT

murat_n
02.02.2010, 21:51
Bu tarz bir açıklama yapan basın sözcüsünü esefle kınıyorum....

Eğer sen SivasSpor yöneticisi ve sözcüsü isen kusura bakma ama bu duruma düşmemizin tek sebebide sen veya sizlersiniz.... Siz orada sadece olanları izlemek için gelmediniz hem bu durumdan bunları söyleyerek kendini yada kendinizi aklayabileceğinizimi zannediyosunuz....

Senin yöneticilik vasfın kalmamış artık sen sadece moral bozan nifak tohumarı eken birisisin....

yigidoo
02.02.2010, 22:06
Bu adami bir türulu icim isinmadi vede isinmiyacak.fodboldan hic anlamiyor birincisi.ikinciside o sevmedigimiz Bülent uygun sayesinde basarilari elde ettik ne cabuk unutuk ?? 3 hic bir hocada faydalanaca oyunuculari göndermez. bulent hocada sadece daha teknik olsun diye oyununculari topladi ama bir turlu olmadi buda onun sanssizligi

Burack
02.02.2010, 22:13
Bunu nasil basin Sozcusu ya, gerekmedigi yerde takimi oguyor, gerektigi zamanda yerden yere vuruyor. Istifa etsede kurtulsak, bu ne yav, bu adamin konusmalari Bulent Uygunu aratmiyor.

kadirakin58
02.02.2010, 22:27
bence yönetim bütün suçu bülent uygun'a atmamalı. bugün galatasarayda teknik direktör Rikard "Arda, Emre Aşık, Servet ve Sabri'yi takımda istemiyorum, bunları hemen takımdan gönderilim" derse ne olur biliyor musunuz. Galatasaray Rikard'ı gönderir. Teknik direktör olmak demek takımı babanın malı sanmak demek değildir. Yönetim de yönetim olsaydı, göndermeseydi 7 tane futbolcuyu aynı anda. Sorumluluk kesinlikle sadece Bülent Uygun'da değil.

Fikret Ünsal ! İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batıracaksın. Yönetimin de ak kaşık olmadığının farkındayız. Ama hatalarınız da olsa yanınızdayız orası başka. Mecnun Başkan gibi bizim de hatamız oldu diyebilirsen delikanlıca o zaman sevilirsin.

Her zaman yanındayız Mecnun Başkan. Beraber çalıştığınız insanları da daha dikkatli seçerseniz daha mutlu oluruz. Taraftarın büyük çoğunluğunun Fikret Ünsal'ı itici olarak düşündüğünü ve sevmediğini biliyoruz, gereğini de yaparsınız inşallah.

okulsuz
02.02.2010, 22:28
Arkadaşlar
Bülent Uygun'un geçen sene gönderilen futbolcuların menejerliğini alamadığı için gönderdiği konuşuluyor. Anadolu için Sivas için büyük herkes büyük umutlar beslerken böyle bir şey düşünmüşse Anadoluya Sivas'a en büyük ihaneti Bülent Uygun yapmıştır.

58zarali
02.02.2010, 22:38
nasıl olsa gitti vur arkasından gibi bir mantık segilememek lazım bülentin göndermesini istedikleri futbolcuları sizin isteğiniz izniniz olmadan kimse gönderemezdi bunun sorumlusu yönetimdir ve birinin başına patlaması gerekiyordu o piyangoda uyguna vurdu. hayırlı uğurlu olsun

50sekiz
02.02.2010, 22:40
Fikret Ünsal, Bülent Uygun'a neden sallıyor olabilir?
Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal'ın Bülent Uygun ile ilgili yaptığı açıklamaların altında neler yatıyor olabilir?

02 Şub 2010 18:39:00

Diplomatik olarak değerlendirelim önce. Fikret Ünsal, Sivas'ta çok sevilen ve başta Başkan Mecnun Odyakmaz olmak üzere yönetimle arası çok iyi olan Bülent Uygun'a sallıyorsa...

A. Zaten yönetimle uzun süredir fikir ayrılıkları vardır (Örneğin Bilica'nın gönderilmesi mevzuda!), yarın istifa edecektir. Gitmeden içini dökmektedir.

B. Odyakmaz ve tüm yönetimi de aynen Ünsal gibi düşünmektedir. Düşünmeseler bile üzerlerindeki baskıyı biraz azaltmak için taraftara hedef göstermektedirler. (Bu bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.)

C. Ünsal, kulübün Basın Sözcüsü olarak değil, kendi adına konuşmaktadır. Bu durum da kabul edilebilir değildir kanımca. Kendi istifa etmese bile görevden alınmasıyla sonuçlanır vaka.

D. Belki kendisi aslında yönetimin en kuvvetli ismi de, bizim haberimiz yok, onun için korkusuzca ağzına geleni söyleyebiliyor.

Ünsal'ın yeni teknik adamları ve transferleriyle ilgili söylediklerinin diplomatik değerlendirmesi neticesinde ise ortaya daha kötü bir tablo çıkıyor. Kulübün basın sözcüsü halihazırdaki hocaya ve oyunculara güvensizliğini açıkça beyan ediyor. Sebebin ne olabileceği ile ilgili sizi yine yukarıdaki şıklara davet ediyorum.

Fikret Ünsal'ın açıklamalarının teknik yönden ele alalım şimdi. Ünsal'ın bu açıklamaları çok avantajlı bir durumda yaptığının altını çizelim önce. Sivasspor şu anda çok kötü durumda olduğu için kimse onun haksız olduğunu iddia edemez. Daha da önemlisi söyledikleri gerçekten çoğunlukla doğru. Ama testi kırıldıktan sonra yol gösten çok olur hesabı, iş işten geçtikten sonra sonuca bakarak yapılmış, çok da futbol zekası gerektirmeden yapılabilecek saptamalar bunlar.

Evet, Sivaspor'un çöküşünde iki büyük etkenden biridir Bilica'nın satılması. Evet, Uygun'un transferleri doku uyuşmazlığı yaşadılar Sivasspor'la. Ama tüm bunların baştan hesap edilebilmesi çok zordu. Bülent Uygun'un hatası Bilica'nın önemini olduğundan biraz düşük hesaplamasıydı. Üstüne Mehmet Yılmaz'ın sakatlığı (ikinci büyük etmen buydu) eklenince, Sivasspor kangalsız kalmış koyun sürüsü gibi dağılıp, kurtlara yem oldular.

Ama Sivasspor'un başına gelen her Anadolu takımını başına geldi zamanında. Bizzat Bülent Uygun, Bilica'nın yaşadıklarını yaşadı Kocaelispor'da. Anadolu takımının gerçeği yeterli kâr varsa her futbolcunun satılabileceğidir. Çünkü satmasa bile o futbolcudan artık eskisi gibi verim alamayacağı da bir başka acı gerçektir. Yani Bilica satılmalıydı ve satıldı. Ama yerine libero değil, stoper (FB'den Yasin) alındı. Uygun Murat'a ve Sedat'a güvendi. Uğur'un Antalyaspor'daki milli takımlık performansına güvendi. Hesabı tutmadı.

Tum, Sylla, Mohammed Ali, Balili gibi futbolcuların gönderilmesinde de bir hata görmüyorum ben. Futbol kariyerlerinin sonlarına gelmiş bu oyuncular Sivasspor'un geleceğini düşünerek gönderdi Uygun. Yerlerine de kötü oyuncular almadı. İBB'den Erman Kılıç'ı aldı ki, geçen sezonun Süper lig Altın 11'ini zorlayacak bir oyuncuydu.

Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile ilgili olarak da yaptığı değerlendirmeyi acımasız ve çiği buluyorum. Rijkaard Türk futbolunu tanıyor mu? Zico geldiğinde tanıyor muydu? Onlarla kıyaslayınca Türk olan ve zorlu coğrafyalarda çalışan Ertuğral, Süper Lig'e çok daha çabuk uyum sağlayacak bir isim. Ama kendisinin klişenin tam anlamıyla, "enkaz" devraldığını da unutmayalım.

Ege Görgün, Goal.com

MaXiMuM
02.02.2010, 23:12
Basın sözcüsünün son bir kac günde yaptığı çelişkili acıklamaların üstüne bu acıklama da bence normal.. nedense hic şaşırmadım..Sen hala bülen uygunla uğraşacağına şu şöyle oldu bu böyle oldu diyeceğine iyi bir yönetici profili çiz ve yönetici gibi ol.. o zaman adama sormazlarmı kardeşim madem muhsin hoca Türkiyeyi ve Türk futbolunu tanımıyordu da... Muhsin hocaya Türkiyeyi tanıtmak icinmi getirdiniz takımın başına.. Türkiyeyi Tanıtma Fonundan destekmi aldınız hocaya türkiyeyi tanıtmak icin? bırakın bunları acilen radikal kararlar alın.. doğru yada yanlış ama bişeyler yapın artık.. öyle çan çan konuşmakla yönetici olmak devri coktaaaaaaan gecti beyler....YETER ARTIK YETERRRRR

yigidoss
02.02.2010, 23:12
Sanki takımın yöneticisi değil de herhangi bir spor yazarı konuşuyor. Adama sormazlar mı Fikret efendi "Gönderilen oyuncuların gitmesi takımın çökmesine sebep olacakken bunu herkes bilirken (benim gibi bir futbol cahili bile) Bülent efendi takımı satarken yönetici olarak neden ağırlığınızı koymadınız? O zaman aklınız nerdeydi?"

yukarıyıldızlı
02.02.2010, 23:17
istifa istifa fikret ünsal istifa.......

yigido yakup
02.02.2010, 23:19
fikret ünsal in asagi yukari bütün aciklamalarini cok sacma ve kayda deger bulmazdim hep düsünürdüm bau adami extra antipatik olsun diyemi konusturuyorlar sorar durardim ama simdi görüyorumki bu adam yönetimimizin ve sivassporumuzun istenmeyen adami bu fikret ünsal oldukca birlik ve beraberligimize zarar gelebilir derhal fikret ünsal muhalefet gibi yaptigi aciklmalarla birlikte istifa etmelidir. her ne kadar cogu dogru olsada konusacagi yer yönetim kuruluydu ve o zamanlar fikirlerini aciklamaliydi bakti olmuyor restini cekmeliydi aciklmalarla birlikte istifa etmelidir.
insallah birdaha bu adam aciklama yapmaz.

A.Turan Korkmaz
02.02.2010, 23:20
Aslinda durum tahlili yapmakdan ziyade kendisininde icinde oldugu yönetimi aklamaya calismis.

Cöküsün Sorumlusu Bülent Uygun

.........
2. Bu hocanin basarisi ve basarisizligindan ziyade Sayin ünsal Bu adam madem Türkiye ligini ve futbolunu tanimiyor.Haftalardir yaziyor söylüyoruz dilimizde tüy bitti Bu Hocanin neden bu ligi taniyan yardimcisi yok.. Bunun cevabinida verirmisiniz!!!!!! Bir hoca bir kaleci antirönörü ile profosyonel bir takimi götürmüye calisiyorsunuz. Ac gözlülük yapip cebinize indirdiginiz paralarin üzerine koydugunuz akrapleri kaldirin. Bu hocanin yanina Bu ligi taniyan bir kondisyoner birde yardimci hoca tutun bu isler sizin sorumlulugunuz degilmi???? Hocanin yaninda Hocaya Ligi Takimlari,Takimlarin oyun ve futbolcularin özelliklerinin b ilgisini verecek Teknik hoca neden yok ona cevap verin ... Yine rakibe göre takim oyun düzeni ve futbolcu kurgusu yapmasina yardim edecek biri neden yok???? Oyun icerisinde ve kurgusunda rakibin durumunu,Rakip hoca ve oyuncularin aliskanliklarini ve istatistiksel hesaplari yapabilen bir yardimcisi neden hala yok??? siz bunun cevabini verin...

Biz kimde nekadar sorumluluk oldugunu görüyoruz ve biliyoruz bilmedigimiz.Siz neden sorumlulukdan kaciyorsunuz.. sorumluluk gereklerini yerine getirmiyorsunuz..Ayrica Bu hocanin hala neden yardimcilari yok.???....
Çok haklısın kardeşim.Bu hafta karşılaşacağımız Denizlisporun teknik ekibine bakar mısınız? Başka söze gerek yok.
PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI

Hakan Kutlu
Teknik Direktör Özcan Bizati
Yardımcı Antrenör Tuncay Özbek
Antrenör

M. Serhan Erturhan
Maç Analiz Melih Biçer
Tercüman Ahmet Edremit
Kulüp Doktoru Çağlar Şaşmaz
Diyetisyen

Tincer Karakaya
Masör Hakan Yıldırım
Masör Sinan

MaXiMuM
02.02.2010, 23:21
kardeşim ben bu fikret ünsalı protesto ediyorum ve basın sözcüsü olarak görmek istemiyorum artık..bu kadar kısa ve net..

yukarıyıldızlı
02.02.2010, 23:24
taraftar grupları üzerinize düşeni yapın ve miyadı dolanları nasıl istifaya çağırıyorsanız bu adamı da çağırın istifaya tüm stad size destek verecektir göreceksiniz....

A.Turan Korkmaz
02.02.2010, 23:24
Çok haklısın kardeşim.Bu hafta karşılaşacağımız Denizlisporun teknik ekibine bakar mısınız? Başka söze gerek yok.
PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI

Hakan Kutlu
Teknik Direktör Özcan Bizati
Yardımcı Antrenör Tuncay Özbek
Antrenör

M. Serhan Erturhan
Maç Analiz Melih Biçer
Tercüman Ahmet Edremit
Kulüp Doktoru Çağlar Şaşmaz
Diyetisyen

Tincer Karakaya
Masör Hakan Yıldırım
Masör

Hakan Kutlunun bile iki yardımcı, bir maç analisti,diyetisyeni falan var.

A.Turan Korkmaz
02.02.2010, 23:27
Bu arada Ceyhun ERİŞ Denizlisporla anlaşmış. Buyrun burdan yakın!

02.02.2010 / Futbol
Ceyhun kendisini 1,5 yıllığına Denizlispor'lu yapan imzayı attı
Devre arası transferinin son gününde renklerimiz bağladığımız Ceyhun Eriş, bugün kulüp binasında düzenlenen tanıtım töreninde basının karşısına çıktı. 2 aydan buyana futbol oynamadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Denizlispor’u ligde tutmak için çaba göstereceğiz” dedi.

MaXiMuM
yaw kardeşim futboldan anlamayan biri bile şunu görüyor ki, takımın desteğe birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. (hele ki önümüzdeki şu 3 mac bizim kaderimizi çizecek) bu durumdayken takımı ve taraftarı derleyip toparlayıcı acıklamalar yapalım....

Zamanında koyaydınız tepkinizi gözünüz nerdeydi?.......

bırakın artık Bülenti de Ne yapacağız ne yapmalıyız ona bakalım...

Yazıklar olsun yaa.

Bu takıma yazık ediyorsunuz yazıkkkkkkk:mad:

58akif34
bülent uygun bu takımı buraya getirirken yönetim neredeydi o istediyse imzalarıda yönetim attı kendılerıne bır gunah kecısı arayanlar nede olsa bulent hoca gıttı onun sırtına saralım takımın bozuklugunu dıyorlar bu takımın boyle olmasını saglayan kımse hakkımı helal etmıyorum

yukarıyıldızlı
02.02.2010, 23:31
bülent uygun bu takımı buraya getirirken yönetim neredeydi o istediyse imzalarıda yönetim attı kendılerıne bır gunah kecısı arayanlar nede olsa bulent hoca gıttı onun sırtına saralım takımın bozuklugunu dıyorlar bu takımın boyle olmasını saglayan kımse hakkımı helal etmıyorum

ya kardeşim bülent denen herifin kengi egoları uğruna bu takımı yakmasını hala nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum...adam daki zihniyete bak 7 hafta yenilsen sonra bir galibiyet al istifa et bunu nasıl izah edeceksin çok merak ediyorum....

MaXiMuM
02.02.2010, 23:36
burda bülent uygunu savunan yok arkadaşım... (her ne kadar hayalimizde dahi olmayan başarıları elde etmiş biri de olsa.. yanlış yanlıştır. o tamam) ama bülent uygunu kullanarak kendi hatalarını örtbas etmeye çalışanlaradır bu tepkimiz.. takım başaşağı gidiyor biz hala geçmişi konuşuyoruz

Kokomo
02.02.2010, 23:37
Son derece dogru tespitler ... Bizi nasıl 2 sene boyunca başarıdan başarıya koşturduysa, yine bu sene başında yaptığı inanılmaz kötü takımla bizi bu hale düşürende aynı Bülent Uygun'dur !

Ne Bülent Uygun şakşakçılığı yapın , ne de onu yerden yere vurun !

Yaşattığı başarıları takdir edip, teşekkür edin, fakat yaptığı hatalarıda kabul edip, bu hataların bize neye mal oldugunu iyi anlayın ...

kiNgSiZe58
02.02.2010, 23:38
bülent uygunun hakki gecti bundan süpe yok ama adami bukadar asalamak dogru degil. o istermiydi ss kötü olmasini. sadece birkac yanlis transfer alt üst etti.

MESSİ58
02.02.2010, 23:56
BASIN SÖZCÜLÜĞÜNDEN BAŞKA HER İŞİ YAPAN HER İŞE KARIŞAN FİKRET ÜNSALI NEDEN BU KULÜPTEN UZAKLAŞTIRAMIYOLAR ACABA BEN ÇOK MERAK EDİYORUM. ADAMIN SİVASSPORUMUZA FAYDASINDAN ÇOK ZARARI VAR SEN KULÜBÜN İÇİNDEKİ İNSAN OLARAK BÖLE KONUŞURSAN DIŞARDAKİLER NAPMAZ YAA.. ASIL SEN BÖLE KONUŞMAYA DEVAM EDERSEN ÇÖKÜŞÜN ASIL SEBEBİ SEN OLACAKSIN. TABİKİ BÜLENT HOCANIN HATALARI VAR ONU HERKES BİLİYO VE TÜM SİVAS HALKIDA HAKLARINI HELAL ETMİYO AMA İÇİNDEN BULUNDUĞUMUZ ORTAM DEDİKODU YAPIP DAHADA BATAĞA SAPLANMAK DİİL KENETLENİP BATAKTAN ÇIKMA ZAMANIDIR AKILLI OLUN LÜTFEN.

oquzh4n58
02.02.2010, 23:56
herkesın bıldı Şey ama kamaoyunda suclu gosterılmıyordu oda gosterıLdı ... Ah buLent hoca 2 yıl dusunsem aklıma gelmezdı senın bunu yapacagnı

eyuphulagu
02.02.2010, 23:59
GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR;BİZ ŞİMDİ BUNDAN SONRAKİ MAÇLARI;BU MAÇLARDA NELER YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ BIRAKMIŞIZ Şu şunu söyledi,bu bunu söyledi laflarıyla uğraşıyoruz...Bu konuda kesinlikle yorum yapmayacağım;Sadece şunu söyleyeceğim;Dünyanın her tarıfında futbolun dili birdir;Kimse Kimseye futbol dersi veremez...

Dünya'da Her Takımda Zaman Zaman inişli çıkışlı Performanslar görülebilir;Örneğin 80 li yılların Başında Milan,Roma,Mancester gibi takımlarda büyük düşüşler yaşadılar;Hatta Sözünü ettiğim 3 takım o yıllarda küme düşüp 2. liglerde bile oynadılar..Ama sonraki yıllar toparlanarak tekrar eski güçlerine kavuştular ve DÜNYANIN EN İYİ VE EN ZENGİN KULÜPLERİ OLDULAR..

Ülkemizde de BJK 70 Li yılların sonu 80 .li yılların başında az kalsın 2. lige düşüyordu..BJK ;Balikesir sporun önünde GOL Averajıyla Kümede kalmıştı...

Sivasspor Şu Anda Zor Durumda Ama 4-5 maç sonra ne durumda olacağımızı kim hesap edebilir..Son olarak

Hocaya BU Aşamada yüklenilmesini Kesinlikle Doğru Bulmuyorum..Takım Hele 4-5 maç bir oynasın;yeni helenler bir takıma alışsın uyum sorunu ortadan kalsın sonra konuşalım diyorum...GÜN SİVASSPORA DESTEK ZAMANI;BİRBİRİMİZİ YEME ZAMANI DEĞİL;ÇÜNKÜ SİVASSPOR VE SİVAS DÜŞMANLARI ŞU DURUMUMUZU KEYİFLE İZLİYOR VE ELLERİNİ OĞUŞTURMUŞ;İŞTE SİVASSPORU BİTİDİK;DİYERK KIS KIS GÜLÜYORLAR...ONLAR BU FIRSATI VERMEYELİM....SİVASSPOR VE HOCAYA,OYUNCULARA HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA SAHİP ÇIKALIM........

Metal Gear
03.02.2010, 00:02
Bülent'e kafasına göre transfer yapma yetkisini kim verdi sayın Ünsal?

A.Turan Korkmaz
03.02.2010, 00:04
Fikret Ünsal'ın son açıklamalarında yanlış birşey yok, doğru hepsi ama eksik.
1)Muhsin Ertuğralı getirmeden evvel neden yanına ligimizi bilen bir yardımcı hoca ayarlamadınız?
2) İstenilen sonuçlar alınamaınca mı bunlar gündeme getiriliyor. Daha evvel aklımız neredeydi?
3) Hocanın yeni aldığı transferlerle ilgili siz araştırma yapmadınız mı? Önce Bülent Uyguna transferi bırakınca ne olduğunu görmüştünüz. Ders almadınız mı? Bu işler çocuk oyuncağı mı? Siz bu işi bilmiyorsunuz,anladık,yönetimd e de anlayan yok, bilenlere de mi sorulmaz ya?
Daha sorularım devam eder ama ortada bir gerçek var.Ne yönetim, ne hoca, ne basın sözcüsü işini doğru yapamıyor.
Şu bir tesadüf mü acaba? Düşme korkusu yaşayan Denizlispor birkaç hoca değiştirdi, başkanı ve yönetimi bir alem, Manisasporun sistemini oturtmuş, iyi bir hocası varken, kötü sonuçlar gelince hocayı kovuyor, başkan suçlanıyor, Diyarbakırsporun yönetimine bakın; takımı ligden çekeceklerdi güya, para vermediler topçulara, deplasmana gidemiyorlardı falan. Demek istediğim iyi yönetilmeyen takımlar düşme potasında. Güçlü ve zeki yönetimleri olanlar ise rahat.
Mecnun başkan artık geri planda kalamaz. Bu iş artık Fikret Ünsalı aşmıştır. Bizzat kendisi birebir mesai verecek,kafa yoracak, danışacak, araştıracak, a,b,c planları yapacak, bizi bu sene ligde tutacak. Sezon sonu Allah kerim. Yeniden değerlendirme yapılır,hoca,takım kadrosu,zihniyet,yönetim yapısı gibi konular yeniden gündeme gelir. Başkan sahaya!

yigido burhan
03.02.2010, 00:10
Sayin Fikret ünsal,siz ne dediginizin farkindamisiniz.Siz herseyi Bülent hocayami biraktiniz ??.Yani Bulent hoca hem baskan,hem yönetici,hemde menajerdide siz ona engel olamadiniz öylemi;siz onu benim külahima anlatin,yani simdi bütün suc Bülent hocanin oldu.Kendinize göre bir suclu kurban bulludunuz ne ala.Ya gidin eger sivasspordan bir kisi daha gidecekse oda SIZSINIZ,sayin Fikret ünsal.Sivassporda Fitne cikartmaya calisiyorsunuz.Sizi istifaya davet ediyorum.

SEVDAMSIN58
03.02.2010, 00:18
DEGERLI HEMSERILERIM DURUM BOYLE OLABILIR AMA SONUCTA O KARARLARIN ALTINDA KENDILERININ YANI YONETIMIN DE IMZASI VAR SU SAATTEN SONRA SUCLU ARAMAYA GEREK YOK ASI TUTMADIYSA COZUMUNE BAKILMALI BANA SORARSANIZ BULENT HOCAYI FALAN UNUTUP ERTUGRAL HOCAYIDA BIRAN ONCE GONDERIP YERINE YERLI KALITELI BIR HOCAYLA DEVAM EDILMELIDIR ORNEGIN HAKAN SUKURLE NEDEN ANLASILMASIN SAMIMI INANCLI VE HIRSLI BIR INSAN ARTI UZUN YILLAR SIVASSPOR A HIZMET EDEBILECEK BIR KISI BENIM GOZUMDE EGER ONUMUZDEKI UC MACI BEKLERSEK HERSEY COK GEC OLUR CUNKU BU UC MACI ALAMAZSAK BU TAKIMLA BASKA ALABILECEGIMIZ MAC GORUNMUYOR ISTER KATILIN ISTERSENIZDE KATILMAYIN HERZAMAN SOYLEDIGIM GIBI GORUNEN KOY KLAVUZ ISTEMEZ ISTEMEZ ISTEMEZ DURUMUMUZ ICLER ACISI

byemgineer
03.02.2010, 00:41
pekı soyle bır acıklıkta getırse sayın basın sözcümüz. bülent hoca tek basına mı karar alıyormus, kendılerı yönetıcı olarak ne ıs yapıyormuss bırde buna acıklık getırsın. bugune kadar hep sustuk bız taraftar olarak kımse bızım sesımızı duymadı. tamam belkı bulent hoca kotu seyler yapmıs gonderdınız, gönderdıgınız adamın arkasından nasıl utanmadan ustelık de medya bu kadar sıvasspor'u uzerıne gelırken cıkmıs gıden adamın arkasından konusuyor, bu nasıl zıhnıyet. alt yapı nıcın var o zaman yonetıcılerın konumu nedır, ıslerı sadece cene yapmak mı, arastırın bulun hatasını her kesın duzeltın takımı. gecen sene takımdan ayrılan bılıca dahıl hangısı tam anlamıyla sıvas takı futbolunu sergılıyor gıttıklerı takımlarda. böyle haksızlık olmaz. gıden gıtmıstır elımızde ne cevherler ne fırtınalar var bunları kazanın yönetıcıler olarak sırtlayın, cesaret verın ozaman. muhsın hoca da gıderse zaten takım bıtmıs demekktır. eskıler mazıde kaldı bulent hocaya sonsuz saygımız var hıc bır sey yapmadıysa bu ınsan sızın adınızı sampıyonlar lıgıne yazdırdı bunu dusunun ve sız kendınıze bıraz cekı duzen verın. senelerdır kardes takım dedıgınız fenerbahce her sene bır topcumuzun aklını celıyor ve sonuc olarak gelıyor burda bızı rezık edıp gıdıyor. bu lıgde dost takımm yokkk.
sıvasspor tek basına bır takım asla dostu yok bu lıgde, ne bır sevenı nede bır koruyanı var bız sahıp cıkacagızkı tekrar guzel gunlerını göstersın.
belkı cok agır oldu ama ıcımı doktum sonunda. tesekkurler

armn
03.02.2010, 00:47
bu adam kafasına göre boş boş konuşmaktan ne zaman vazgeçecek söyledikleri belki doğru olabilir ama çıkıpta böyle açıklamalar yapılırmı çok yanlış milletin gözünde daha çok antipatik oluyoruz bunun sayesinde

şarkışla 58
03.02.2010, 00:50
sorumlu hem bülent hem yönetim kimin satılacağına kimin alınacağına beraber karar vermedilermi.ASLINDA BİZE BİR DERS LAZIM valla 2.ligdeyken daha çok destekliyorduk istanbulda inönü fb olimpiyat stadlarını dolduruyorduk ben SİVAS a her yıl gidiyorum stadda herkes çekirdek yiyor

Metal Gear
03.02.2010, 00:54
Geçen sene 2-1 kaybettiğimiz İBB maçında resmen ağlamış,yeemden içmeden kesilmiştim..Ertesi gün işim sebebiyle çarşıya çıktım ve Sezer'i eşiyle beraber gğle oynaya gezerken gördüm..
Geçen sene Sezer'de gördüğüm bu halet-i ruhiyye şu an futbolcularımızın yüzde 90'ında var!

şarkışla 58
03.02.2010, 00:57
metal gear sen nerde oturuyorsun

Metal Gear
03.02.2010, 00:58
Hayırdır?
Sivas'ta .................

joe cole
03.02.2010, 00:58
sayın unsal suc bulent deyse onun o sacma sapan transfer anlayısına katlanalar olarak sızde suc yok mu merak edıyorum !!!!!

şarkışla 58
03.02.2010, 01:03
bende istanbulda memnun oldum
BİZ İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET SEVDALISIYIZ SADECE VE SADECE SİVASSPORLUYUZ

Metal Gear
03.02.2010, 01:03
Ayrıca Bülent o transferleri yaparken sizler "dur yapma" diyemediyseniz,sıradan bir taraftar olaraktan benden farkınız ne?

dv9000
03.02.2010, 02:23
FIKRET BEY DENIZLI CEYHUNU ALDI MANISA MOMHAYI ALDI ESKISEHIR AYDIN YILMAZI ALDI DIYARBAKIR ANKARAGUCUNDEN IKI ADAM ALDI BENIM BU YAZDIKLARIM TRANSIFERIN SON SAATLERINDE OLDU FIKRET BEY SENDE TV LERDE SUCLU SU SUCLUBU DEYIP KAHVE LAKIRTISI YAP

A.Turan Korkmaz
03.02.2010, 02:35
Çöküş demek için henüz erken derim ama tehlike de çok yakın, şu üç maçtan istemediğimiz sonuçlar alırsak çöküşten sözedebiliriz.
Bizim en büyük eksiğimiz takımın savunma yapmayı bilmemesi, savunmayı birazcık bilenlerin de takıma girememeleri.Muhsin hocanın mantalitesini değiştirmesi gerekiyor.Rakiplerimizin hiçbiri geriye çekilen, savunmayı düşünen rakipler değil. Oyunun iki yönünü de yapabilen, iyi ya da kötü bir takım gibi oynayabilen ekipler. Biz ise hem takım olamadık, hem desavunma anlayışımız berbat.
Ben de dahil hep şu hataya düştük. Golleri yedikçe o kötü oynadı, bu hafta bu oynasın dedik. Haftalar geçtikçe baktıkki herkes oynamış, ama sonuç değişmemiş.Demek ki suçlu tek tek futbolcular değil. Takım olarak kötüyüz ve oynadığımız sistemi düzeltip daha savunmaya ağırlık vermeliyiz.Rakiplerimizin aldıkları olumsuz sonuçlar ve puan kayıpları bizi yanıltıyor. Dikkatimizden kaçan şu: Aslında hiçbiri düşüşte değil, her bir rakibimiz üzerine koyarak ilerliyor. Biz ne yaptık.Bir tek iyi haber, Mehmet Yıldızın muhteşem dönüşü. Öteki tüm oyuncularda inanılmaz moral bozukluğu ve düşüş var.
Eğri oturup doğru konuşalım.Türkiye dışından bir yabancıya bu verileri, bilgileri verin ve ilk kim düşer diye sorun, Sivasspor diyecektir. Durum bu maalesef.Dibi gördük. Ha peki nasıl kurtuluruz?
1) Fener maçının ilk yarısı güç bela 1-1 bitmiş ama dakka 40dan sonra gol yiyeceğimiz belli olmuş. Oyuncu değişikliği şart olmuş.2.yarı bakıyoruz,aynı takım.HOCA OYUNU İYİ OKUYACAK,VE ZAMANINDA MAÇA MÜDAHALE EDECEK.2) Sürekli şans verdiği oyuncular Musa gibi çok yıprandılar, bir devre oynatabilir, ama Agbetu, Kadir Bekmezci,Cihan ve Yunusa da en az birer devre şan vermeli, YENİLENMELİ.
3) Fener maçının ikinci yarısı santra yapılıyor, tribünlerden ses yok.Takım o ara destek bekliyor,Sivas Sivas demek çok mu zor geliyor? Yiğido Gençlik kendi tribün kısmında muhteşem destek veriyor, harikalar ama nerede Yeniçeriler, 1967liler, garibim Postacı Havuz tribününün önünde yırtınıyor, en az üç bin kişi var,ses çıkmıyor.Yönetim hiçbirşey yapamıyorsa,çok değil 5-6 kişi ile amigo olarak anlaşacak,ellerine birer megafon,walky talky denen kısa mesafe telefon ya da telsiz olabilir tribünler arası haberleşme için verecek. 3-5 basit tezahürat şekli yeter bize yeter ki tüm stad inlesin sesimizle.
Taraftar göreve demiyorum,olmuyor, bizim yapımız belli.Yönetim göreve diyorum, taraftarı ateşlemeye. Postacı gibi gönüllü üçbeş kişi daha bulun zor değil. Hadi!

hakan58yildirim
03.02.2010, 02:37
BU ADAM NE DIYOR ALLAH ASKINA SASIRMIS BU CIKISLARLA BIR YERE VARAMAZSINIZ SAYIN BASIN SÖZCÜSÜ: ZATEN SIZI ORAYA BASIN SÖZCÜSÜ YAPANDA KABAHAT HERZAMAN CAMIAYA ZARAR VEREN CIKISLARDA BULUNUP TAKIMI YIPRATIYOSUNUZ: BENCE BÜLENT UYGUNDAN ÖNCE GITMESI GEREKEN SIZDINIZ.BIRDE SU KONU VAR BÜLEN UYGUNU GERI GETIRIN TAKIMDAKI KALAN FUTBOLCULARIN MOTIVASYONUNU DÜZELTIR BELKI:BU HOCADAN HIC BISEY OLMAZ!!!!

kocakss58
03.02.2010, 07:35
bu takımı yakanda,satanda bellidir.....

savaş2
03.02.2010, 10:09
evet bulent yaptıysa yönetıcıler nerdeydı ..arkdşlr....iskele bozulmamalıydı..bence.....evet hic bır sey bitmiş değildir.....takım iyi yolda.dahada duzelecektır...hocadan şu kadroyu..bekliyorum..denizli maçında....................... .........akın..hayretın..murat ..apo..ibrahım...keiat..nabilt aider...elrio...erman...m.yıld ız... kamanan.... yedekler..++++++..musa...ibrah ım şahin....ve agu.....+++++...........

calipso
03.02.2010, 10:21
ya biri şu adamı sustursun, sanki biz bilmiyoruz bülentin ne mal olduğunu, sen kendine bak yönetim olarak en az onun kadar suçlusunuz. suçunuzu gizlemeye çalışmayın adam gibi görevinizi yapın. Ben diyorumki artık iş çığrından çıkmıştır sivasta, muhsin hocaya gösterileb tolerans bitmiştir, başkan kendisi diyemeyince bu basın sözcüsüne söyletiyor ayıp şeyler bunlar, denizli maçında alınacak bir mağlubiyet ne başkan bırakır ne basın sözcüsü,ne teknik direktör nede oyuncu. hep beraber kümeye gideriz

yağız58
03.02.2010, 11:17
Arkadaşlar bu adam şimdi gündem oluşturmaya çalışıyor çünkü Gelecek hafta muhsin hocanın ipini çekecekler muhtemelen denizli bizden puan alacak ve ihale hocaya bırakılacak yönetim bunu bilinçli yapıyor .....

burakpaşa
03.02.2010, 11:31
sizi istifaya davet ediyoruz, sayın ünsal

burakpaşa
03.02.2010, 11:32
aranacak bi şuçlu varsa o da sizsiniz... en kısa zamanda istifa dilekçenizi görmeyi dileriz..

sivassporun hayrı için

keslikli58kbk
03.02.2010, 11:44
peki yönetim ne yapıyordu o sırada

ayna26
03.02.2010, 12:21
Şimdi takım kötüye gittiği için çeşitli savunma mekanizmaları üretilmeye başlandı.Evet denildiği gibi, geçen yılın başarılı takımının bu yıl bozulmasında eski T.direktörün suçlu olduğu ifade edildi, T.Direktör ne dediyse onu yaptık dediler.Peki sormazlar mı sayın ünsal; yönetim ne yapıyor diye.Suçlu aranacaksa herkes kendine pay çıkarmalı hatalarını tıpkı başkan gibi itiraf etmeli.Ben anlamadım basın sözcüsü ne cüretle bunları konuşuyor, üstüne üstlük şimdi de yeni T.Direktörün Türkiye futboluna yabancı olduğunu söyleyerek sayın M.Ertuğralı sindirmeye çalışıyor.Takımın şu anki durumunun senin için bir önemi yok sanırım.TV lere çıkıp bozuk lisan ile konuşmak takımın gerçek sahipleri olan taraftarları üzmektedir.Sen de büyüklük yap başarısızlığın sebebi olarak gördüğünü ifade ettiğini B.Uygun gibi çık ve istifa et.o zaman senin de büyük olduğunu belki senin gibi düşünenler anlar.

Önemli bir maç arafesinde basın sözcüsünün takıma moral vermesi gerekirken söylemleri ile takımın motivasyonunu ve taraftarın umudunu söndürmekle Sivas Spora en büyük kötülüğü etmiş bulunuyorsun, sayın Ünsal lütfen bir Sivaslıya yakışır şekilde ya kendini yiğio gibi görerek konuş ya da bırak bu işleri...profesyonel bir basın sözcüsü, profesyonel bir yönetim lazım bize...

Bence Tv de konuşma yapmadan önce eski T.Direktörle, satılan ya da gönderilen futbolcularla bir açık oturun yap ki bizde gerçekelri orada görelim ve senin dediklerin çıkarsa sana alkış tutalım.Şunu merak ediyorum, bu M.Ertuğral takımı toparlayıp ligde kaldığında acaba şu anki söylemlerinin ve demeçlerinin altında ezilebilecek misin? yoksa görmezlikten mi geleceksin...Dua ediyorum ki bu takım ligde kalsın ve umudumu yada umutlarımız bitirmedik.takım ligde kalacak., bazıları çok ama çok bozulacak....

izmirliyigido
03.02.2010, 13:13
Siz neredeydiniz?

Ben katılmıyorum bu fikre. Bülent Uygun bu kararları alırken yönetim ve sen neredeydin Sn. Ünsal? 2 sene üst üste şampiyonluğa oynayan takımın bozulmaması ve üstüne futbolcu alınması gerektiğini bilmeyen bir yönetici topluluğu olabilir mi? 1 tane, 2 tane, 3 tane değil ki 9 tane futbolcu satıp, takımın içini boşalttınız.

3 hafta, kader haftanız

Madem öyle neden engel olmadınız Bülent Uygun'a madem bu kadar çok biliyordunuz? Haydi sattı sizi dinlemedi, neden gitmesine izin verdiniz? Neden "dur bakalım kardeşim takımı bu hale getirdin nereye gidiyorsun yaptığını temizle öyle git" demediniz?

Şimdi arkasından konuşmak çok kolay. Ben asla ve asla katılmıyorum. 2,5 yılda yaşattığı büyük başarılara ve mutluluğa bir kalemde çizik atamayız, atamazsınız. Bizi Avrupa'nın bile gündemine taşıyan, Türkiye'de 2 yıl üste üste liderliği tam 39 hafta taşıyan, şampiyonluğu son anda kaçıran bir takımın Teknik Direktörüne böyle konuşmanız hiç uygun değil.

Sizlerde hatanızı kabul edip eğri oturup doğru konuşun. Şimdiden de Muhsin ERTUĞRAL'ı eleştirmeyin çeki düzen vermesi için uyarın. Önümüzde ki 3 maç hem sizin, hemde Ertuğral hocanın kaderini belirleyecek ona göre.

Bülent Uygun'u yedirdiniz, ama biz hakkını yedirmeyiz.

AYK

yiğidomustafa
03.02.2010, 13:33
Bencede doğru soluyorr....bu çöküşün tek sebebi Bülent Uygun....:mad:

yiğidomustafa
03.02.2010, 13:34
--------------------------------------------------------------------------------

Siz neredeydiniz?

Ben katılmıyorum bu fikre. Bülent Uygun bu kararları alırken yönetim ve sen neredeydin Sn. Ünsal? 2 sene üst üste şampiyonluğa oynayan takımın bozulmaması ve üstüne futbolcu alınması gerektiğini bilmeyen bir yönetici topluluğu olabilir mi? 1 tane, 2 tane, 3 tane değil ki 9 tane futbolcu satıp, takımın içini boşalttınız.

3 hafta, kader haftanız

Madem öyle neden engel olmadınız Bülent Uygun'a madem bu kadar çok biliyordunuz? Haydi sattı sizi dinlemedi, neden gitmesine izin verdiniz? Neden "dur bakalım kardeşim takımı bu hale getirdin nereye gidiyorsun yaptığını temizle öyle git" demediniz?

Şimdi arkasından konuşmak çok kolay. Ben asla ve asla katılmıyorum. 2,5 yılda yaşattığı büyük başarılara ve mutluluğa bir kalemde çizik atamayız, atamazsınız. Bizi Avrupa'nın bile gündemine taşıyan, Türkiye'de 2 yıl üste üste liderliği tam 39 hafta taşıyan, şampiyonluğu son anda kaçıran bir takımın Teknik Direktörüne böyle konuşmanız hiç uygun değil.

Sizlerde hatanızı kabul edip eğri oturup doğru konuşun. Şimdiden de Muhsin ERTUĞRAL'ı eleştirmeyin çeki düzen vermesi için uyarın. Önümüzde ki 3 maç hem sizin, hemde Ertuğral hocanın kaderini belirleyecek ona göre.

Bülent Uygun'u yedirdiniz, ama biz hakkını yedirmeyiz.

hiko58
03.02.2010, 13:35
yahu bunları biliyorsan neden takımı bozduğu zaman bülent uyguna karşu çıkmadın. neden bu böyle olmaz demedin. eğer çok biliyorsan neden başkanı uyarmadın. şimdi yeni gelmiş bir hocaya karşı şu konuştukların doğrumu sana bu yetkiyi kim veriyor. mecnun başkan neden izin veriyor bunuda anlamıyorum
koskoca sivastan çıka çıka bu kişimi çıkıyor. neden bu fikret ünsala mecburiyet inanın anlamış değilim. takıma bir maddi katkısı yok. artısı yok. ama boş boş konuşup milletin kafasını bulandırıyor.lütfen fitret ünsal bey bir daha çıkıp konuşmayın. lütfen.çünkü siz sivasspora artık zarar veriyorsunuz. aynı zamanda mecnun başkanada zarar veriyorsunuz.

konartr58
03.02.2010, 13:38
Her alanda olduğu gibi Sivas’ın spor alanındaki çöküşü de sürüyor. Sivas adeta iktidar başta olmak üzere bürokratik ve siyasi kesimde yalnız bırakılmaya başlamış bir il olmanın sancılarını çekmektedir.
Kış sporları için önemli bir merkez olacak Sivas maalesef uygun dağ seçilmemiş olduğundan ve tesisleşme de olmadığından kar ile birlikte kış turizminden gelebilecek kazançta Sivas’ı es geçmektedir.
Spor alanında yüz akımız dediğimiz Sivasspor ise aldığı sonuçlarla şaşkınlığa uğratmaya devam etmektedir. Başarıları ile ismi Sivassporla efsaneleşen Uygun, benden sonrası yok dercesine Sivasspor’u dağıtıp bozup gitmiştir.
Sivasspor yöneticileri şimdi takımı nasıl Bülent Uygun’un emrine kayıtsız koşulsuz teslim etmenin pişmanlığını taşıyorlar görüyoruz. Yavaş yavaş basına bu konuda içlerini döküyorlar. Ama iş işten geçti. Sivasspor Uygun’a bir laboratuar gibi teslim edildi. Her dediği kabul edilerek tartışılmadan kabul edildi.
Bülent Uygun ise önce güven kazandı. Ama sonrasında da bu güveni sanki öç alırcasına çok kötüye kullandı. Sivas üzerinden Fatih Terim’in boşaltacağı yere göre yaptığı planlar hesapların tutmaması üzerine şimdilik boşa çıksa da Sivaslının ahinin onu iflah etmeyeceğini gördüğünün göreceğinin Sivas’tan öteye gitmeyeceğini dilerim.
Yeni gelen hoca, hastanın dilinden anlamayan doktor örneği Türk futbolunu yeterince bilmemenin acısını çekmektedir. Dilerim ki bu bilgi eksikliğini kısa zamanda atlatır: ama alınan sonuçlara bakınca biraz zor gibi gözükmekte. Sivaslının umutları azalmaktadır.
Sivassporun artık şu Fenerin Anadolu acentesi olma konumundan bir an önce kurtulması gerekmektedir. Bu yönetimin en büyük açmazı da budur. Her seferinde Aziz Yıldırım’a bir tesis açtırmanın ne anlamı var. Açacaksa başka zaman gelsin. Sivasspor’un Fenerbahçe’ye bir borcumu var. Fenerden alınan futbolcuların kalitesi ortadadır.
Artık hocanın da yöneticilerin de kredileri tükenme noktasına gelmiştir. Hayret’in dışarı diye tezahüratla karşılaştığı gibi bir gün de yönetime istifa uğultuları ile karşılaşılırsa hiç şaşmamak lazımdır. Sivasspor’un taraftarı içerisinde sadece fenerli değil Beşiktaşlı ve Galatasaraylı yandaşı olduğu unutulmamalıdır.
Sivasspor’un yeni alınan hatta eski futbolcuları ile toplum terapisi yapılmalıdır. Alınan başarısızlıklardan sonra içine kapanan futbolcular üzerindeki baskı ile seyircinin özlemleri beklentilerinin yansıtılacağı aklı başında konuşması ile olumsuz etki yaratmayacak kişiler ile futbolcular tanıştırılmalı yakınlık kurulmalıdır. Uyum süreci ve içine kapanıklılık bir an önce atılmasına çalışılmalıdır. Yönetimde açılıma gitmeli eleştirilerden kaçınma, ya da gereksiz savunma yerine onlarda açık ve içten olmalıdır. Taraftarla olan yakınlığını yeniden kurmalıdır. Protokol yöneticiliği ile Sivassporun güven desteği kazanılamaz. Basın mensupları, akil adamlarla genişletilmiş bir yönlendirme toplantısının acilen yapılması gerekmektedir.
Kıyıda köşede Sivassporu eleştirmek yerine ya da dengesiz çıkışlar yerine “ne olacak Sivasspor’un hali” diyebileceğimiz bir zeminin en kısa zamanda oluşturulması gerekmektedir.
Sivassporda görülen güven kaybı ve gelecek kaygısıdır. Bunun aşılması gerekmektedir. Bu önerilerimizden kimse Sivasspor üzerinden tatmin olma arzumuz olduğu ya da bir şeyler beklediğimiz anlaşılmasın. Sivassporun yeni ses ve önerilere gereksinimi vardır. Yönetim bu seslerden güç almayı becerebilme cesaretini kendisinde görmelidir.
Sivasspor hepimizin değeridir. Başarısı da başarısızlıkları da bizimdir. Sahip çıkmalıyız. Sahip çıktığımızı gösterecek fırsatların tanınması gerekmektedir

Ahwettt
03.02.2010, 13:54
Açıklamlarına gülesim geliyor.Sanki benim gibi elinden bir şey gelemyen Sivasspor taraftarı gibi konuşmuşssun.Bülen UYGUN'un bu takımı düşürecek kadar kredisi var diyen sen değilmiydin.Yada Bülen UYGUN bu futbolcuları gönderiken bu yönetimde yokmuydun.Tumu gönderipte gittikleri takımda hiç bir takımda varlık göstermeyen Ersanı transfer ederken hoca sen ne yapmak isiyorsunm diye sordunuzmu? Şampiyonluğa oynayıpta o kadarda para kazanmışken şampiyonlar liği türksel süper liği türkiye kupasından gelen parlarla gittiniz Van belediyeden karşıyakadan ancak transfer yapa bildiniz Bülent uyguru bu hale getirende sizlersiniz.

calipso
03.02.2010, 14:11
Geçen sene 2-1 kaybettiğimiz İBB maçında resmen ağlamış,yeemden içmeden kesilmiştim..Ertesi gün işim sebebiyle çarşıya çıktım ve Sezer'i eşiyle beraber gğle oynaya gezerken gördüm..
Geçen sene Sezer'de gördüğüm bu halet-i ruhiyye şu an futbolcularımızın yüzde 90'ında var!

arkadaş olan biten herşeyi çok güzel açıklamış, kendisi sivasspora ait hissetmeyen daha çok oduncu var takımda

ERMAN
03.02.2010, 15:07
bu kadar olur gecene sene kanal 58 cıkıp neden futbolcuları gonderdıklerını ballandıra balladıra anlatan bu kişi degılmıydı yok balili sıgara ıcyor yok sylla takım uyumunu bozuyor yok diallo kendini geliştirmesi lazım tumun yası 33 dıyen bu adamdı canlı kendım ızlmeiştim cok ılgınc

joe cole
03.02.2010, 15:16
ya bırı su adamı sustursun bu adam futbolun 'F' sınden anlıyorsa ben baska bırsey bılmıyorum

kempes
03.02.2010, 15:25
YÖNETİM ADINA BİZZAT FİKRET BEY, SEZON BAŞLAMADAN TAKIM GEÇEN YILDAN DAHA İYİ OLACAK DEMİŞTİ. BU NE DEMEK? BEN BU İŞİ BİLİYORUM DEMEK. SAYIN UYGUN YANLIŞ YAPTIĞI ZAMAN SEN NEREDEYDİN. 3. LİGDE BİLE TAKIMIN OMURGASI BOZULMAZKEN SEN BUNA NASIL MÜSAADE ETTİN.

maiuslee
03.02.2010, 15:42
AYIP BEEE....OTURUP SORUNLARLA UGRASACAGINIZA BULENT UYGUN YAPTI.O YAPTI BU YAPTI..DIYORSUNUZ..BU TARZ AÇIKLAMALARLA SİVASSPOR U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUNUZ.NE KADAR REZİL UTANÇ VERİCİ BİR DURUM YA.KOSKOCA SİVASSPORUN BASIN SÖZCUSUNUN BASARISIZLIĞI GECEN SENEKİ TEKNIK ADAMA BAGLAMASI...
HAKLISIN VEYA DEĞİLSİN BU SAATTEN SONRA BUNLARI BIRAKINDA NASIL DÜŞMEYİZ ONUN HESABINI YAPIN..
ŞİMDİ NOLACAK BULENT HOCA ÇIKACAK SANA CEVAP VERECEK SEN TEKRAR CEVAP VERECEKSİN...KENDİNİDE ( O BENİ BAĞLAMAZ DA ) SİVASSPOR U DA MALZEME YAPACAKSIN.
ONU BUNU ELEŞTİRMEYİ BIRAKIN...TÜM SUÇ SİZİN...YÖNETİM; TEKNİK ADAMINI (MUHSİN HOCAYI) İNTERNETTEN BULUP GETIRIYORSA,GÖZ BOYAMAK İÇİN AMATÖR TOPÇULARI TRANSFER EDIYORSAN.ŞU ANDA TAKIM İÇİNDEKİ HUZURSUZLUĞU , RUHSUZLUĞU GİDERMIYORSAN,BU TARZ AÇIKLAMALAR YAPIP FUTBOLCULARI DEMORALİZE EDİYORSAN,

SÖYLEYİNSENE KİM GERÇEK SUÇLU !!!!

SON BİŞE : OTURDA DERDİNE YAN , SATAŞMA ONA BUNA..

yadel
03.02.2010, 15:43
Dedikodu yapacağına git takımın eksiğiyle ilgilen be adam. Beceriksizliğine kılıf arama

svsli585858
03.02.2010, 15:46
2 yıl bülentin taransferleri tuttu diye yönetim bülente güvenerek tum sylla murat erdoğan göndermelerine bişey demedi ama dememekle hata etti tum gibi geçen sezon son 7 maçta gol atmış bi futbolcuyu neden gönderdi anlamış değilim kadronun iskeletini bozdu ve durum kötü gidince kaçtı yani iyi günümüzde yanımızdayken kötü günümüzde bırakıp kaçtı bunu konuşmanın daha önemi yok bizi bırakıp kaçan birinin tartışmaya bile gerek yok

1264
03.02.2010, 15:53
Su sözler bence hic söylenmese idi.Bu kadar gereksiz bir basin aciklamasi yapan yönetici,benim gözümde lüzumsuz bir yöneticidir!!!!!!

birdokuzaltiyed
03.02.2010, 15:53
Sen onu külahıma anlat. Daha düne kadar bas bas bağırıyordun "Bu sene geçen seneden daha iyi takım kurduk.Görün bakın neler olacak .." diye.
Eee ne oldu da böyle bir dönüş oldu....?

MERDO
03.02.2010, 15:54
Her doğru yer yerde söylenmezz hele ulusal kanalda söylenmezz fikret Ünsal bunu zaman zaman yapıyor ve bencee kulübü zor duruma sokuyorr . Daha öncee Uğur kavuk içindee söylemiştii söyleiği doğruyduu uğur içinn amaa insanlarıı basın önündee recinde etmeye kimsenin hakkı yokk Bülent uygunn takımı dağıttığıdaa doğru amaa o büyük başarılarıı yakalayanda Bülent olmuştur. Bir vefa borcumuz varr ona rencidee edilmemesi lazımm...

karşıyakalı
03.02.2010, 15:55
hiç bi şey demiyorum sadece AYIP diyorum bu açıklama için. dedigin gibi bile olsa ki zaten öyle ama bu medyanın önünde söylenmez.el alem zaten bizi istemiyor onların agzına sakız veriyosun.artık sus fikret bey noolur konuşma

50sekiz
03.02.2010, 16:06
Bu yöneti akillanmaz. Hatalardan ders almiyor.
Trabzona cerez parasina Sezer Badur`u sattilar.
Biraz Kayserispor yönetiminden ders alsinlar. Ali Turan`i kadrodisi biraktilar ama yinede 3-5 kurusa satmadilar.
Hayrettin konusuda cok komik. Önce kadrodisi birakiyorsunuz 3 gün sonra affediyorsunuz. Hocanin karizmasi tabii yerlebir oluyor.
Insan kadrodisi birakmadan önce bi düsünür....

yiğidomustafa
03.02.2010, 16:08
Adam takımı gerecekten yaktı gitti valla yazıklar olsun...

yiğidomustafa
03.02.2010, 16:09
Bülent Uygun'u kınıyoruz......

yiğidomustafa
03.02.2010, 16:10
Bu yöneti akillanmaz. Hatalardan ders almiyor.
Trabzona cerez parasina Sezer Badur`u sattilar.
Biraz Kayserispor yönetiminden ders alsinlar. Ali Turan`i kadrodisi biraktilar ama yinede 3-5 kurusa satmadilar.
Hayrettin konusuda cok komik. Önce kadrodisi birakiyorsunuz 3 gün sonra affediyorsunuz. Hocanin karizmasi tabii yerlebir oluyor.
Insan kadrodisi birakmadan önce bi düsünür....

xD

kandal
03.02.2010, 16:20
DEMEZLERMİ ADAMA BU HATALARI BİLİYORSUNDA KARDEŞ ÖNLEMEK İÇİN NE YAPTIN GİDENE TU KAKA KOLAY HADİ ER MEYDANI KONUŞMA ZAMANI DEGİL İCRAAT ZAMANI GÖRELİM SİZLERİ..... UTANDIRIN BİZİ BÜLENT GİTSİN GİTSİN DEDİN GİTTİ SORUMLULUK SİZDE EGER BÜLENT HATALI İSE BAŞKANDA HATALI YÖNETİMDE SON KARARI SİZ VERDİNİZ SANIRIM GİTME SIRASI YÖNETİME GELİYOR ....!!!!!

oNuR
03.02.2010, 16:24
Geçen seneden beri bayaa değişiklik oldu..Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriydik.Şimdi düşme potasındayız.Geçen sene en iyi savunma hatta bizdeydi.Şimdi savunmamiz yol geçen hanı..Ancak sayın yöneticimiz geçen seneki gereksiz,yersiz konuşmalarından ders almamış halaa bu tür söylemlere devam ediyor.Sayın basın sözcüm siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız ?

cşkn
03.02.2010, 16:25
ne olacak şimdi FİKRET efendi gidenleri beraber göndermedinizmi---yoksa BÜLENTin çiftligimiydi burası atı sattı katır kaldı ne yaptıysanız beraber yaptınız-- bülent satalım dedi siz oluru vermedinizmi ---yoksa siz orda kukla gibi oturdunuzda BÜLENT hoca bu işini bilir dogru olanı yaparmı dedınız---- eger öyle dediyseniz gidenin arkasından konusmayacaksınız--- çünkü herşeyden sizinde haberiniz var----haberiniz yoksa eger yönetimde yarım gun bile kalmaya hakkınız yok bırakın gidin----MUHSİN hoca türk futbolunu bilmiyor diyorsunuz valla bana hiç sormadınız alırken onudamı BÜLENT hoca ayarladı yerine YÖNETİMDEN HABERSİZ -----ben takımın belini kırdım sen batırmı dedi-----türk futmolundan anlamayan hocayıda siz getirdiniz bari arkasında durun bişeyler yapın yoksa yarın hiç biriniz olmayacaksınız buralarda----- belki BÜLENT giderken MECNUN baskanada buyuk kuluplerden bir koltuk ayarladıda sizin haberiniz yokmu----NE DERSİN FİKRET EFENDİ:mad:(CŞKN):mad:

eyupkocak
03.02.2010, 16:47
:mad:yaw git sendee bülent uygun varken en azından şampiyonluğa oynuyordukk...takımı sattınız şimdi bülent hocaya yıkın bakalımm...peehhh....

eyupkocak
03.02.2010, 16:49
ne olacak şimdi FİKRET efendi gidenleri beraber göndermedinizmi---yoksa BÜLENTin çiftligimiydi burası atı sattı katır kaldı ne yaptıysanız beraber yaptınız-- bülent satalım dedi siz oluru vermedinizmi ---yoksa siz orda kukla gibi oturdunuzda BÜLENT hoca bu işini bilir dogru olanı yaparmı dedınız---- eger öyle dediyseniz gidenin arkasından konusmayacaksınız--- çünkü herşeyden sizinde haberiniz var----haberiniz yoksa eger yönetimde yarım gun bile kalmaya hakkınız yok bırakın gidin----MUHSİN hoca türk futbolunu bilmiyor diyorsunuz valla bana hiç sormadınız alırken onudamı BÜLENT hoca ayarladı yerine YÖNETİMDEN HABERSİZ -----ben takımın belini kırdım sen batırmı dedi-----türk futmolundan anlamayan hocayıda siz getirdiniz bari arkasında durun bişeyler yapın yoksa yarın hiç biriniz olmayacaksınız buralarda----- belki BÜLENT giderken MECNUN baskanada buyuk kuluplerden bir koltuk ayarladıda sizin haberiniz yokmu----NE DERSİN FİKRET EFENDİ:mad:(CŞKN):mad:.
aynenn öylee katılıyomm dediklerinee

karamik
03.02.2010, 17:10
Kendini neden katmıyosun sayın Fikret Ünsal Bülent Hoca sana ramen bu takımı şampiyonluğa oynattı karizması altında eziliyordun şimdi gidince bu lafları söylüyosun ne bilsin bülent bu gelecek oyuncuların bu kadar kötü olcağını.Tekrar gelmesinden yanayım ben Bülentin.

karamik
03.02.2010, 17:15
Bu arada Ceyhun ERİŞ Denizlisporla anlaşmış. Buyrun burdan yakın!

02.02.2010 / Futbol
Ceyhun kendisini 1,5 yıllığına Denizlispor'lu yapan imzayı attı
Devre arası transferinin son gününde renklerimiz bağladığımız Ceyhun Eriş, bugün kulüp binasında düzenlenen tanıtım töreninde basının karşısına çıktı. 2 aydan buyana futbol oynamadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Denizlispor’u ligde tutmak için çaba göstereceğiz” dedi.

Denizli taş gibi takım bizim gibi kız gibi top oynamıyor Bizim futbolcular Bayan Voleybol takımından daha kibar.Ceyhun iyi topçu ama Afrikalı değil Muhsin Hoca afrikadan kedi getirsen alır:)

gold58
03.02.2010, 17:16
ne olacak şimdi FİKRET efendi gidenleri beraber göndermedinizmi---yoksa BÜLENTin çiftligimiydi burası atı sattı katır kaldı ne yaptıysanız beraber yaptınız-- bülent satalım dedi siz oluru vermedinizmi ---yoksa siz orda kukla gibi oturdunuzda BÜLENT hoca bu işini bilir dogru olanı yaparmı dedınız---- eger öyle dediyseniz gidenin arkasından konusmayacaksınız--- çünkü herşeyden sizinde haberiniz var----haberiniz yoksa eger yönetimde yarım gun bile kalmaya hakkınız yok bırakın gidin----MUHSİN hoca türk futbolunu bilmiyor diyorsunuz valla bana hiç sormadınız alırken onudamı BÜLENT hoca ayarladı yerine YÖNETİMDEN HABERSİZ -----ben takımın belini kırdım sen batırmı dedi-----türk futmolundan anlamayan hocayıda siz getirdiniz bari arkasında durun bişeyler yapın yoksa yarın hiç biriniz olmayacaksınız buralarda----- belki BÜLENT giderken MECNUN baskanada buyuk kuluplerden bir koltuk ayarladıda sizin haberiniz yokmu----NE DERSİN FİKRET EFENDİ:mad:(CŞKN):mad:

EWET YÖNETİMİN AKLI NERELERDEYDİ GİDENLER GELENLER VARKEN TAKIMIN TEK ERKEGİ VARMİŞ ANLAŞILAN BÜLENT HOCA KALIPTA SEN DÜŞÜRSEYDİN TAKIMI GÜNAH KEÇİSİ ARANMAZDI ŞİMDİ

oguzhan58 sivas
03.02.2010, 17:38
Adam guzel konustu ama
herseyin sorumlusu bulent uyugun degil
tamam bulent in hata lari var ama hata bulent uygunda olsaydi basarilara imza atamazdik 2.olmazdik
Sivasin problemi ni hic kimse cozemez

navruz58
03.02.2010, 18:46
bende katiliyorum aynen bülent uygun ama kendisini cok seviyorum

sandal5877
03.02.2010, 19:02
Artık ne desen boş bunları zamanında desen olurdu iş işten geçti ...
her ne olurs olsun gerçek sivaslı arkadan konuşmaz başarıyı nasıl sahipleniyorsan beraber başarısızlığıda sahiplenmelisin

shang
03.02.2010, 19:19
hiç bi şeye değilde tum diallo ve murat erdoğana çok yazık oldu takımı taşıyan isimler diallo keyfi yere kiralandı elleriyle kazandıgı başarıyı başımıza uçurdu gitti ne denebilirki....

akkuzu
03.02.2010, 20:34
HAKLI OLABİLİRSİN AMA
1-sen bir yönetici olarak buna nasıl müsade ettin
2-başarılı bir kadrodaki adamları yeni adam almadan nasıl bıraktınız
3.Madem bu hata bülent hocanındı neden o zaman istifasını kabul ettiniz.Bırakaydınız sevabıyla günahıyla ona olaydı,şimdi ne değişti

Ensar
03.02.2010, 20:59
http://www.sivasspor.com/images/stories/Fikret_Unsal.jpg

TVNET Spor Servisi

Basin sözcüsü Fikret ünsal bir seyler anlatmaya calisiyor fakat bunun kime ve nereye zarar verdiginide biliyormu.Gcmisdeki olan gecmisde kalmali yazik birde basin sözcüsü ve ,oda yetmez gibi simdide Muhsin Hocayayi elestiriyor bunlari konusmasi gereken en son adam olmaliydi .mademki bir cöküs vardi takimda yani gidenlerin yanlis oldugunu biliyordun sen yönetici olarak nerdeydin sen nicin yöneticisin o,zaman sende bu yanlislara evet dedin neden karsi cikmadin simdi ciktin ikili oynuyorsun . seni burdan konusmalarindan ayipliyorum kiniyorum yaziklar olsun bir defada olsun deki bende bunlara evet dedim bende onlar kadar sucluyum .Tabii simdi Bülent Hoca yok konusursun yanindayken dediklerini aynen onayliyordun birden 90 % ce döndün sanada bu yakisir .Gidenin arkasindan konusmak kolay cünkü Bülent Hoca yok kendini savunamaz ama Taraftar kimin ne oldugunu cok iyi biliyor Takimi ve Muhsin Hocayiyi yipratma sonra üzülen sen olursun biliyormusun sayin Fikret ünsal

KIZILCAN
03.02.2010, 21:02
Bunu herkes biliyor.Böyle bir açıklama yapmasına gerek yoktu.Günah keçisi ilan etmek kimseye fayda getirmez.Keşke önlemleri baştan alsaydınız da bu açıklamaları yapmaya gerek duymasaydınız.

myyiğido58
03.02.2010, 21:09
bülent takımı yıktı gitti.....

mad
03.02.2010, 21:38
doğru sorumlu bülent uygundur ama fikret ünsal a sormazlar mı seni oraya niye koydular.körmüydünüz kardeşim bülentin hata yapmasını engelleseydiniz.yönetimdede suç var

kanımaksa58
03.02.2010, 21:42
fikret ünsalı şiddetle kınıyorum ben arkadaşlar şu an konu geçmiş değil gelecek önümüze bakmalıyız yoksa oturalım o böyle suçlu şu söyle suçlu kimi ertuğralı beğenmez kimi beğenir kimi bülenti ister kimi istemez yine söylüyorum herkesin düşüncesi ortak sivasın başarısı tabiki ama şimdi ne alaka bülen sorumlusu gelenide düzelt diye getirdiler oda sorumlu ozaman 2 maç kaybettik diye onuda yargılıyalım hemen sen biraz umut ver insanlara olumlu birşeyler konuş umut verici birşeyler biraz yüreklere su serp geçmişi ne diye katıyorsun gündem bülentin gündemi değil sivasın gündemidir zamanında bize çok güzel duyguşar yaşatı allah razı olsun yolunuda açık etsin inşallah sıra muhsin hocada oda bize bi güzellik yaşatcak ve bu takım üst sıralara doğru emin adımlarla tırmanacak inşallah sen takımdan haber ver yani bırak bülenti şimdi

BOUN
03.02.2010, 21:58
Bu saatten sonra Sivas'ı kimin yaktığının ne önemi var Yiğidolar? Futbolcular, yönetim, eski hoca, Ahmet-Mehmet ne önemi var? Geçmişin derdine düşüp iyice azalan enerjimizi buraya aktarmak önümüzdeki 16 haftada bize ne fayda sunacak, bizi kurtarabilecek mi?

Bu soruların cevabı belli olduğuna göre, her gün geçmişe dair bir olayı anıp, bir kişiyi suçlayıp, birilerine sövmenin ne anlamı var? Olan oldu, biten bitti, o halde önümüze bakalım, bir sonraki haftayı, bir sonraki maçı düşünelim. Kazanmaya, daha iyiye nasıl gideriz sorusuna cevap bulmaya odaklanalım! Geçmişa sadece ders çıkarmak için dönelim. Yoksa olan oldu gülüm, olanla ölene çare mi var?

şarkışla 58
03.02.2010, 22:02
BOUN SANA TAMAMEN KATILIYORUM AYNEN

kandal
03.02.2010, 22:04
BURDAN BAKINCA FİKRET BEY SANIRIM YÖNETİMLE İPLERİ KOPARDI SERBES ATIŞA BAŞLADI GİDENE AT TUT DA ŞU ANKİ HOCAYA TAKIMA NE SALIYORSUN AÇIKTAN ERTUGRAL ÜLKEYİ TANIMIYOR DİYOSUN DA REJKART FALAN ÇOK TANIYOR SANKİ NEYE KİME HİZMET EDİYORSUNUZ ANLAMIYORUM ŞU AN BİRLİK ZAMANI YA DA GİZLİ BAŞKAN FİKRET BEY BİZ BİLMİYORUZ YADA FİKRET BEY BU İŞİ BIRAKACAK YADA İHTİAL YAPIP YÖNETİME ELKOYACAK :))):D

Bestepeli-58
03.02.2010, 22:06
bırakın bu işleri körmüsünüz si,vaslılar bülent uygun denen adam topcu istemdi sahamızı yerden ısıtma yapalım dedi ayıp ya istese topcu alır cebine para kordu sivası bu hale getiren bülent uygunun istifa sebebi aha bu adam ftbolun fesinden anlamayan dangalak fikret ünsal defol sivaslılar gözünüzü acın bülent uygun başka şehirde olsa heykeli diikilirdi bu takım syın mecnun başkan olmadan hiçtir bülent gitti başkanımıza sahip cıkalım allah korusun başkan bırakıeda 3 liğe gider bu takım hayal görmeyin

58isML58
03.02.2010, 22:06
Su fikret unsal bos konusmaktan baska birsey yapmiyor ya sanki kendi isi hocaya futbol ogretmek... Allah Allah..... kendine neyse.........
Sivas halki olarak daha ne kadar katlanacaz bu bos adama acabaa.....:confused:

bekçi
03.02.2010, 22:23
Fikret bey haklısınız sonuna kadar tek sorumlu takımın omurgasını bozan BÜLENT UYGUN 'dur.Defansı sattı,ORTA SAHAYI SATTI BÜTÜN TAKIMI SATTI ELİNE KINA YAK BÜLENT HOCA.SEN ÇOK ZOR İFLAH OLURSUN NE DİYEYİM

bekçi
03.02.2010, 22:28
ŞU ANDA YAZARKEN BİLE İÇİM SIZLIYOR.NASIL YAPTIN HOCA NASIL GÖZ YUMDUN KOSKOCA SİVAS TAKIMINI DAĞITTIN GİTTİN. NE DİYEYİM.FİKRET BEY HAKLISINIZ SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ...

mnt3
03.02.2010, 22:52
Sayın Fikret Ünsal ın Türkcell Süper Ligde yer alan bir takımın basın sözcüsü olduğunu artık anlaması lazım.Konuşmaları ile Sivasspor a ve Sivaslılara kamuoyu önünde zarar veriyor.Bülent Uygun ile ,Muhsin Ertuğral ile veya futbolcular ile ilgili her düşüncesini kamuoyu ile paylaşamaz,paylaşmamalı.Demeçl eri ile Sivasdsporu ve Sivas ı sevimsiz yapıyor.Kendisi böyle demeçler vereceğine Sivasta insanlar Sivasspora maddi ve manevi anlamda daha fazla nasıl bağlanırlar,kulübe maddi katkı sağlayacak bir proje üretebilirmiyim gibi şeylere kafa yormalıdır.Geçen sezon ligin sonlşarına doğru Sivas a gittim,Trabzonspor u 3-0 yendiğimiz maçı izledim,şehirde bir şampiyonluk havası yoktu.Bunu sağlaması gerekenler kim?Sivastaki yöneticiler tabii ki.Taraftar grupları ile biraraya gelmeli,hareket,aktivite sağlamak için kafa yormalılar.
Ama böyle konuları bırakıp,teknik direktörlük yapmaya başlıyor.Bir de ne hikmetse Fenerbahçe ile maçlarımız öncesinde demeçler veriyor,Fenerbahçeliyim diyor.Ne Fenerbahçeliliği??Sen kulübün yöneticisisin.Sivasspordan başka takım tutulmamalı diyoruz,basın sözcümüz aksini yapıyor.Açıkçası basın sözcülüğünü hakkıyla yapamıyor.

efendigardaş
03.02.2010, 23:06
YENİ GELENLER UYUMU FALAN DERKEN LİG BİTECEK BİRDE BAKMIŞIZ BANK ASYADAYIZ ...*** GÜNAH KEÇİSİ ARAYACAĞINIZA NASIL KURTULACAĞIZ ONUN ÇARESİNİ BULUN...***

eyupk
03.02.2010, 23:08
Bülent UYGUN konusunda doğru söyledi. ama Muhsin ERTUĞRAL hocaya ettiği laflar yanlış.

şarkışla 58
03.02.2010, 23:09
bu laflar kolaycılık sorumluluktan kaçmaktır

fglnsdf
03.02.2010, 23:10
Buraya Yükselisin Sorumlusuda Bülent Uygun. Ne anladik aha Simdi???? :confused:
Fikret Ünsal iyi bir Yönetici olsa simdiye kadar (20. Haftadayiz!!!) böyle Suclamayla filan dert etmez! Iyi bir Yönetici, Takimin beter haline geldikden sonra düzeltmeye, sorunun cözülmesine bakar. Sende bülent gibi gideceksin Gardas!

murat_n
03.02.2010, 23:18
Sivasspor’un eski Teknik Direktör’ü Bülent Uygun, Spor Ajans’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Sivasspor’un kaderini değiştirdiğini söyleyen Bülent Uygun, kendisi hakkında bir kulüp yetkilisinin yaptığı haberin çok talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi.

Sivasspor’u W.Lorant’tan devraldığı günden bugüne birçok şeyin mükemmel şekilde değiştiğini söyleyen Uygun hakkında çıkan ‘’ Çöküşün Mimarı Bülent Uygun’dur’’ haberlerine sitem etti. Spor Ajans Genel Müdür’ü Nedim Delibaş’ın sorularını yanıtlayan Uygun şunları söyledi: ‘’ Anlam veremiyorum. Neden böylesine bir açıklama yapılmış olabilir ki? Ben Sivasspor’u Türkiye liglerinin vasat bir takımı olarak devraldım. Ama benim ve bana inanan futbolcularımın azmiyle bu takımı Türkiye sınırını aşan bir üne ulaştırdık. Bir Anadolu takımını Şampiyonlar Ligi’ne taşıdık. Taraftarlarımız bizi her maçta kahraman ilan etti. Sadece kahraman ilan edenler ülke içindeki insanlar değildi. UEFA bile bizi kahraman ilan etti. Nasıl olurda böylesi bir kahramanlık destanımızı hiçe sayarlar? Bu açıklamaları çok talihsiz buldum. Ben bu çöküşün sebebini o ya da bu sağladı demem. Biz şerefli insanız bu bize yakışmaz.’’

KAHRAMAN İLAN EDENLER ŞİMDİ DÜŞMAN KESİLDİLER

Bülent Uygun sitemlerine şu şekilde devam etti: ‘’ Biz hakikaten Anadolu futbolu için kahramanlık destanı yazdık. Ben kendim için söylemiyorum. Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas’ta aynı yolda ilerlemektedirler. Ama şunu kabullenemiyorum. Biz kahramanlık destanı yazarken bizi kahraman ilan edenler, şimdi bizi düşman ilan ediyorlar. Hak var, vebal var. Nasıl yaparlar bunu? Nasıl sığar vicdanlarına bilemiyorum. Ama şunu iddia ediyorum benim ve futbolcularımın yakalamış olduğu o büyük başarılara leke düşüremezler. Buna Türk Milleti izin vermez. Özür bekliyorum.’’

’MERSİN’DE MEMNUNİYETLE ÇALIŞIRIM’’

Spor Ajans Genel Müdür’ü Nedim Delibaş’ın Mersin İdman Yurdu’nda çalışmak ister misiniz sorusuna memnuniyetle çalışırım diyen Bülent Uygun şunları söyledi: ‘’ Anlaşırsak tabi ki çalışırım. Neden olmasın. Mersin’de sizin aracılığınızla bulundum. İnsanlardaki samimiyeti ve futbol sevgisini gördüm. Mersin’de çalışırım. Bu sezon için ilk 6 zor görünüyor ancak önümüzdeki sezon süper lige çıkartır ve 3. sezonda Avrupa Kupalarına oynayan bir Mersin İdman Yurdu inşa edebilirim. Bu güç mazisi güçlü olan Mersin’de zaten mevcuttur. Neden olmasın.’’

‘’ MERSİNİN EKSİKLERİ VAR AMA..’’

Mersin İdman Yurdu’nun bazı eksikliklerin olduğunu vurgulayan Uygun’’ Mersin’de tesis sorunun ve stadyum sorununun olduğunu biliyorum. Ancak bunlar tabiî ki düzelmeyecek şeyler değil. Mersin’in başarıya ulaşması için bu engelleri de beraberce aşabiliriz. Hem bu eksiklikleri giderip hem de başarı merdivenlerini çıkabiliriz. Sonuç itibariyle hedef olarak örneğin 3 yılda Avrupa Kupalarına oynayan bir takım yaratmak istiyorsak bu 3 yıl içinde eksiklikleri de bitirmek gerekir. Neden olasın. Her kulüp zamanla bu tür eksikliği aşmıştır. Bunlar aşılırsa Mersin’in başarısı daha da hızlanır.’’ dedi.

sevda58
03.02.2010, 23:32
Bence bunlari konusmak gereksiz artik, bunlari onceden dusunup engelemeniz lazimdi, is isten gecince herkes birini hedef alir, bunlar cok yanlis ve gereksiz. Fikret bey gecmisi konusacaginiza onunuze bakmak gerekmiyormu..Gecmisten sadece hatalari tekrarlamamak icin ders alabilirsiniz ama zamani donderemezsiniz, gelecek icinde cok seyler yapabilirsiniz..

ahmedim58
04.02.2010, 00:15
ARKADASLAR BU FIKRET UNSAL BU TAKIMI BU HALE GETIRENDIR.BENDE YONETIMDE BU ADAMIN YERI YOK HIC BI YONETICIYE YAKISACAK KELIMELER DEIL BUNLAR.BULENT UYGUNU YAKTI BITIRDI SIMDI TAKIMI KALDIRMAK ICIN UGRASAN MUHSIN HOCAYIDA ATESE ATIYOR BOYLE YONETICILIK OLMAZ.MECNUN BASKANI GOREVE CAGIRIYORUZ..GEREKENLERIN YAPILMASI LAZIM ARTIK..FIKRET UNSAN OLDU SURECE BU TAKIM ADAM OLMAZ.

ahmetbaba
04.02.2010, 00:19
fikret ünsal bülent uygun başarılıyken yanındaydın.takım kötü gidiyor diye bülente çamur atıyorsun.evet hatalı olabilir.ama o giderek hatasının bedelini ödedi.fikret ünsal istifa.

ahmedim58
04.02.2010, 00:23
sayın fikret unsal :
bulent uygun neyse gıttı mazı oldu ama suanda senı kurtarabılcek tek kısı olan muhsın hocaya destek olmak varken neden atese atıp daha kotu edıyosunkı onuda gondrdın dıyelım kımı getırıpde bu takımı dusmekden kurtaracaksın mantıklı deılsın fıkret unsal...istifa ve acilen istifa...

calipso
04.02.2010, 00:31
siz fikret ünsalın bu konuşmaları başkan odyakmazın haberi bilgisi olmadan mı yaptığını düşünüyorsunuz???

ahmedim58
04.02.2010, 00:36
fıkret unsal baskanın bılgısı dahılınde deıl anlık mac sonrası konusmalarıylada yaktı bu takımı

calipso
04.02.2010, 00:43
fıkret unsal baskanın bılgısı dahılınde deıl anlık mac sonrası konusmalarıylada yaktı bu takımı

ne yazdığımı algıla ondan sonra cevap yaz hemşerim, ben Fikret Ünsal'ın TVNET e yaptığı bu son "Takımdaki çöküşün sorumlusu Bülent Uygun'dur" açıklamasından bahsediyorum

muhsin koçak
04.02.2010, 00:45
Allah (C.C) islah etsin bu adamı ne.

revenge58
04.02.2010, 01:28
herkes gitti de şu fikret ünsal gitmedi ona yanıyorum.şampiyonluğa oynarken de boş konuşuyordu hala aynı.
bu kadar oyuncu gitti,bu kadar oyuncu geldi.takım küme düşmemeye oynuyor.hala suçu başkasına atıyor.yönetimin en büyük avantajı karşılarına çıkacak bir başkan ve yönetimin olmaması...

sivaslı yıldız
04.02.2010, 01:46
Aman da aman..

Bir yönetici de ancak bu kadar dürüst, açıksözlü görünmeye çalışıp; ancak bu kadar cahil, '' Faydasız'' olabilir..:)

A.Turan Korkmaz
04.02.2010, 02:01
Eğer bu açıklamaları Fikret Ünsal yönetimden habersiz yapıyorsa, başkan çıkıp açıklama yapmalı:' Evet bu bizim görüşümüzdür, ya da kendi düşüncesidir' gibi . Ama F.Ünsalın beyanlarından , kötüye gidiş devam ederse faturanın hocaya ve oyunculara kesileceği ve bunun hazırlığının yapıldığı da anlaşılabilir.

Bu taraftar o kadar bilgisiz değil, ortada ne döndüğünü hemen anlar ve herkesin notunu da er ya da geç verir, meraklanmayın.

En kolay şey bir yönetim için hoca kovmaktır. Bir çırpıda sıyırırsınız kendinizi başarısızlıktan ya da siz öyle zannedersiniz, kendinizi kandırırsınız. Ama taraftar aldanmaz.

Yönetim ve hoca birlik görüntüsü vereceğine, ayrılık gösteriyorlar. Yönetim adı üzerinde hocanın da yönetimidir. Muhsin hoca bizi dinlemez, ama yönetimi dinlemek zorundadır. Siz Sivasspor yönetimi olarak hocayı doğru yönlendirmelisiniz. Bunu başaramıyorsanız kabahat sizde de olur.

'Kriz yönetimi' çok zor değildir, yalnız önce bu işi yapacak kimsenin kendine karşı dürüst olması, içten pazarlıklı olmaması, ahde vefayı bilmesi ve göstermesi de gerekir ki, inandırıcı olabilsin.

Sivasspor bireylerin değil, tüm Sivaslılarındır. Muhsin Ertuğrala sahip çıkıyoruz.Vaktiyle Bülent Uyguna da sezon öncesi, başı ve ilk sekiz hafta hep sahip çıktık ama gitmesi gerektiği zamanı da üzülerek sekizinci haftada söyledik.Şimdi Muhsin hoca için de duruşumuz net olmalıdır.

Hocamız sezon sonuna kadar görevde kalmalıdır.Hocaya Tam destek yalnız o da taraftarın önerileri ve beklentilerini dinlesin biraz. Dereyi değil fırtınalı bir denizi geçmeye çalışıyoruz. Değişmesi gereken illa ki birileri varsa eğer; hocayı rahat bırakmayan, onun moralini bozan, yardımcı olmayan idarecilerdir.

Sivassporun lafa değil icraata ihtiyacı var.

Siz geçmişle uğraşacağınıza Sivasspor için şehirde destek kampanyaları düzenleyin, tribünlere taraftarı çekmeye çabalayın.

Nefsinize değil takım için çalışın.

Yeter artık! YETEEEERR......!

tuzlugollu
04.02.2010, 04:18
bunlari biliyodunuzda neden goz yumdunuz sonrada kalkip bulenti elestirrisiniz bari bunu yapmayin is bilmediginiz ortaya cikiyo tamam bulenti bende sevmem amma artik olan oldu giden gitti bundan sonrasi icin ne yapacaginizi bilin yeter kibar futbol oynuyomuslarda hoca sivasi turkiyeyi bilmiyomusda niye aldiniz oyunculari niye getirdiniz teknikdrektoru ozaman yav alla alla bari siz susun konusmaniz gereken kendei aranizdaki konulari bu kotu gunlerde su yuzune cikartmayin bari burdan sivas yonetimine sesleniyorum artik isin ciddiyetinin farkina varip denizli ve diyarbakir maclarina odaklanin yoksa sunu iyi biliyoruz sivas kume duserse sizde kacacaksiniz......

tuzlugollu
04.02.2010, 04:27
denizli sporu yenip onu ligin dibine hapsettikden sonra diyarbakir manisa ankaragucunu nasil ekarte ederiz onun yollarini bulun sayin yoneticiler birakin laga lugayi denizli spor macindan uc puan alamazsaniz valla azicik onurunuz varsa sizde birakip kacin yoksa bu gidisle lig bitene kadar kabus gorup dururz

handsome5867
04.02.2010, 08:40
sayın ünsal ve yönetimimiz ne iş yapıyodu neden böle bişeye izin verdiniz karşi çıkmadınız bunların gönderilmesine.. iş işden gecdikden sonra yazmak da konuşmak da kolay zamanında yapıcakdınız bunları ..

ercan58.a
04.02.2010, 09:10
sen söylemesen kimse bilmiyordu agzına saglık
sivassporun başarısı tabiiki bir ekip işidir ama asıl başarı başkanın istikrarı vede futbol bilgisidir
başarısızlıga düşmesinin sebebi ise iyi niyetli olmasıdır ve adam diye bülent uyguna güvenmesidir
nerden bilsin bülentin bilgisizligini lorant futbolculara göre bir sistem oturttu ne zamanki bülent bu sisitemin oyuncularını hallaç pamugu gibi dagıttı o zaman ne sistem ne futbol bişey kalmadı
ama başkan takımın başında oldugu müddetçe korkulu rüya görmeyiz inanıyorum
bizlerde takımdan destek çekmek yerine daha fazla destek vermeliyiz bizim camiamız çok büyük bu tür kötü günler bize ders olsun bir dahada yaşamayalım inşallah
denizli maçında stadı full dolduralım lütfen

izmirliyigido
04.02.2010, 13:33
Ben tekrar söylüyorum bu suçlamaya ve haksızlığa katılmıyorum.

Bülent Uygun, takıma kattığı değerler, vizyon ve başarılardan ötürü gerçekten her zaman desteklediğim bir teknik adam. Bakın şu gün olmuş halen, Ertuğrul Sağlam'dan başka (ki o da sırf efendiliği için ve biraz da takım başarılı azda olsa başarılı diye adından bahsediliyor) başka bahsedilen bir teknik adam ve onun takımı yok. Ama biz 2 sene üst üste bırakın Türkiye'yi, Avrupa'da bile hem takım olarak hemde SİVAS olarak hep gündemde kaldık.

Bülent Uygun, gerek futbol takımıyla, gerek sosyal aktivitesiyle, gerek halka olan yakınlığıyla, gerek bürokrasi engellerini aşmasıyla, stad projesiyle, dikimevi fabrikası sorunuyla, askeri erkana yakınlığıyla hep gündem yarattı, hep Sivas'ı ve Sivasspor'u konuşturdu herkese.

Seven sevmeyen herkes Sivasspor'u konuşuyordu. Takımın üzerinde ki baskıyı azaltmak, gazı almak için bir sürü varyasyonlar deniyordu ve hepsinde de başarılı oluyordu. Şimdi nasıl böyle bir teknik direktörü aramayayım, özlemini duymayayım.

Her insanın hataları vardır, her insanın zaafları vardır. Ben olayın başka yönlerini bilmiyorum ama ben başarılarına aşığım. Keşke diyorum, tekrar gelse başımıza. Ben Teknik Direktör yönüyle Bülent Uygun'umu özlüyorum o kadar..

AYK

sivasliyigidooo
04.02.2010, 13:41
fikret ünsal yine saçmalamaya başlamış şu adamın konustuklarını dıkkate almamamk gerekıyo madem cok iyi oyunculardı yonetım ızın vermeseydı bulent uygun tek basına yollamıyo kı bu adamları yanı bı günah keçisi arıyodunuz onuda bulent uygunyaptınz helal olsun sıze kendınızde hıc hata aramayın sız demı tek suclu bulent uygun demı yazık yazık adamın sıvasspora verdıklerı bellı bu yaptıgınız cok ayıp ...

bugra5858
04.02.2010, 14:24
Ben tekrar söylüyorum bu suçlamaya ve haksızlığa katılmıyorum.

Bülent Uygun, takıma kattığı değerler, vizyon ve başarılardan ötürü gerçekten her zaman desteklediğim bir teknik adam. Bakın şu gün olmuş halen, Ertuğrul Sağlam'dan başka (ki o da sırf efendiliği için ve biraz da takım başarılı azda olsa başarılı diye adından bahsediliyor) başka bahsedilen bir teknik adam ve onun takımı yok. Ama biz 2 sene üst üste bırakın Türkiye'yi, Avrupa'da bile hem takım olarak hemde SİVAS olarak hep gündemde kaldık.

Bülent Uygun, gerek futbol takımıyla, gerek sosyal aktivitesiyle, gerek halka olan yakınlığıyla, gerek bürokrasi engellerini aşmasıyla, stad projesiyle, dikimevi fabrikası sorunuyla, askeri erkana yakınlığıyla hep gündem yarattı, hep Sivas'ı ve Sivasspor'u konuşturdu herkese.

Seven sevmeyen herkes Sivasspor'u konuşuyordu. Takımın üzerinde ki baskıyı azaltmak, gazı almak için bir sürü varyasyonlar deniyordu ve hepsinde de başarılı oluyordu. Şimdi nasıl böyle bir teknik direktörü aramayayım, özlemini duymayayım.

Her insanın hataları vardır, her insanın zaafları vardır. Ben olayın başka yönlerini bilmiyorum ama ben başarılarına aşığım. Keşke diyorum, tekrar gelse başımıza. Ben Teknik Direktör yönüyle Bülent Uygun'umu özlüyorum o kadar..

AYK
Kesinlikle Katılıyorum Umarım Bir An Önce Fikret Ünsaldan Kurtuluruz

TEMHA283
04.02.2010, 17:45
ÇÖKÜŞÜN TEK SORUMLU YÖNETİMDİR. HADİ BÜLENT SATTI DİYELİM TOPCULARI ,SİZLER BEREDEYDİNİZ,FİKRET ÜNSAL.SİZİN GİBİLERİN DERHAL İSTİFA ETMESİ LAZIM BU TAKIMIN TEK KURTULUŞU BUDUR. ONA BUNA ÇAMUR ATMAKTAN VAZGEÇİN.

yigido_sampiyon
04.02.2010, 18:00
Sayın Fikret ÜNSAL sizi şiddetle kınıyorum...

Ne olursa olsun eski teknik direktörün hakkında böyle konuşmak ayıptır...Ki bu kişide Bülent Uygunsa!!!

Bülent Uygun bu oyuncuların gitmesini istedide sen niye muhalefet olmadın o kadar futboldan anlıyosan!!! Biz bu futbolla değil bu yönetimle süper ligden düşeriz...

Tek kelime ile yönetim kuruluna yazıklar olsun diyorum!!!

skyhan
04.02.2010, 18:15
sivas spor kimlere kalmış başarısızlığa mı yanayım cahil fikret ünsalın söylediklerinemi nezaman patlıyacağı belli olmayan muhsin hocayı allayıp pulladınız şimdide öle oldu böle oldu....ahh bülent uıygun sivas icin türkiyeyi karşına aldın nefedakarlıklar yaptın üc beş kendini bilmez yüzünden sivası bıraktın..dön be hocam dön ne olur sivas ayağa kalkmazsa ne olayım..bize sen lazımsın ne oynattığı belli olmayan hocalar değil.!!!!

ssfatihss
04.02.2010, 19:36
tamam bülent uygunda suç olabilirde yönetimin tamamı da masum değildir bence örnek basın sözcüsü olarak secılmıs olan fikret bey abi bu sivas da hiçmi üniversitenin basın yayın bölümünden mezun genç dinamik bir delikanlısı yok artık futbol tam bir bacasız sanayi bence bir kulüpte a dan z ye tüm birimlerinde profesyonel insanların olması lazım.

calipso
04.02.2010, 19:58
bülent uygunun henüz bir takım çalıştırmadığını göz önüne alırsak, önümüzdeki 3 maçta alınacak mağlubiyetlerle muhsin hoca üzülerek söylüyorum gider, bülent uygunun tekrar gelmesi güdeme gelebilir.

effenberg
04.02.2010, 20:03
Eger orta da bir suclu araniyorsa F.Unsal gibi yöneticiler önce bir aynaya baksinlar...........

Bu takimin bu hale gelmesine de bence %40 Bülent hoca suclu ise %60 da yönetimdir Bülent hoca ya bu kadar tolerans tanidikleri icin..

serhatcan
04.02.2010, 20:17
ya arkadaş. ilk defaa soğru bir laf çıktı yönetimden.bizim sözde futboldan anladığını sanan bazı taraftarlarda bülenti savunur durumdalar. yav bi göremediler takım kötü oynarken kazanıyordu bülent zamanında. bu gidişin sonu çöküştür diye avaz avaz bağırdık kimseye laf anlatamadık.Bülent uygun sivasımı düşünüyor sandınız. adam günlük başarılarla hem cebini doldurdu hemde sivasspor üzerinden pir,im yaptı ve çekip gitti.ama asıl anlamadığı şu. fıtboldan anladığunu sanan bazı sivaslıların gözünde pirim yaptı. aslında kendi çöküşünü hazırladı farkında değil. başarısız,bilinçsiz bir teknikdirektör olduğunu tüm türkiye biliyor. okadar teknikdirektörler değişti. neden birtane takımda gidip bülent uygun a teklif yapmadı kimse anlayamıyormu bunu. çünkü sıradan,bencil,çıkarcı ve çıkarı içinde takımı bile sabote edecek kalitede biri olduğunu biliyorlar. artık anlayana.

münihli_58
04.02.2010, 20:24
Helal olsun bu adama.
TV'ye cikiyor bunlari tek tek sayiyor...Bravo
Insallah Bülent'te bunu görmüstür...
Adam akli basinda zannediyorduk ama meger Sivasimizi berbat edip gitmeyi planliyormus.....
Murat Erdogan,Tum,Sylla,Diallo,Balil i:
MURAT: Simdi Ibrahim'le birlikte orta sahada görev yapabilirlerdi
TUM: Mehmet Yildiz sakatken onu Kamanan ile birlikte Forvette oynatirdik.Yok Ibrahim'mis yok Kadir'mis zaten adamlar Hacettepe'den geliyor neme lazim?
SYLLA: Hayrettin formsuzken onu ilk 11'de oynatirdik ne güzel. Ferhat'a hic gerek yok.
DIALLO: Sedat sakat. Kim oynuyor Lucien. Hic bir faydasini görmedim. Diallo kac mac oynatmasan bile cikip her hafta oynarmis gibi oynuyordu.
BALILI: Form düsüktü ama yinede Hacettepelilerden iyi

konartr58
04.02.2010, 23:42
bence sayın ünsal basın sözcülüğü görevini bırakması gerekir.sivasspora emeği çok olabilir.ama gerek içeride gerekse dışarıda antipati yaratan söz ve davranışları var.

serhatcan
05.02.2010, 03:37
HAYIR BÜLENT İN BİR SUÇU YOK O MU SATTI TOPCULARI İNSAF HANGİ SIVASLI YAPTI ONUN YAPTINI SIVASA RÜYAGİBİYDİ O GÜNLER AYIP BEYLER DELİ KANLIYI BOZAR HELEDE SIVASLIYI BU TÜR İFTİRALAR DİMİ

işte biz sivaslıları , çıkarcı,zekiii,uyanık,bencil olan herkes çözmüş. sivaslıları ruyaya yatır ömür boyu sırtlarından inme. sende itiraf ettin. rüyaa gördük diye. artık sivaslılar rüyaa değil kardeşş gerçek kalıcı başarılar,hizmetler görsün.öyle insanların dini,milli duygularını sömürüp sırtlara binmeyi bilenlerin ilk durağı neden se sivas şehri.çünkü adresi iyi biliyor o insanlar.din de,,milliyetcilik de sırtına bin ekmeğini al bide alkışlanırım diyor. bülentte kendi çıkarı için sivası antipatik yaptı,sabote etti,bide cebini doldurdu gitti,.

serhatcan
05.02.2010, 03:44
ya bülent uyguna başarılı diyenlerr. sizlere sesleniyorum. neden o kadar başarılıydıda ertuğrul sağlam gibi istikrar sağlayamadı,neden tolunay kafkas gibi istikrarlı değildi,onlar takımı bıraksınlar hemen bir takım talip olur. ama bilente neden bir takım gel bizim teknikdirektörlüğümüzü yap demedi. biraz akıllı olun yaa.madem başarılı gitsin sakaryayı 2 ligden çıkarsın. sıkar ama uyanın uyanın. bülentin sivasa emeği değil zararı olmuşr. bilakis sivas bülente çok şey vermiştir.menejerlğin acemiliğini sivası kullanarak yapmıştır ve sivassporun hali ortada.bizim başkan da olmasa tüm türkiye sivasa bülent in yüzünden nefretle bakacak. neyseki iyi bi başkanımız var.

ahbey
05.02.2010, 08:20
Yıllardır bu ülkede terör, ekonomi vs gibi konularda hep Siyasiler başarılı veya başarısız gösterildi. Partiler kişilerle özdeşleştirildi. Yani Erbakanın Rehaf'ı, Demirelin kıratı, ecevitin kuşu, inönünün shpsi, baykalın chpsi vs vs ..
Bu takımda Bülentin Sivassporu olarak anıldı. Buradan birileri karlı çıktı ise o kişi Bülent UYGUN'dur.

Bugün ki puan durumuna bakarak kime sorsanız Bülent UYGUN başarılı teknik direktör der ama Sivasspor için başarısız takım der.
Yorumcular, medya ve rakipler Sivasspor için geçen yıl ne diyorlardı, "Bülentin Askerleri", "Bülent UYGUN iyi hoca" "Bülent HOCA Sivassporu şampiyonluğa oynatıyor"... Ama bu yıl başarısızlıklarda sonra hiç duydunuz mu "Bülentin askerleri" veya "muhsinin futbolcuları" başarısız diye? Herkes "Sivasspor başarısız" "Sivas iyi futbol oynamıyor" diyor..

Yani geçen bir kaç yıldaki başarıyı, kendisine malederek; bu başarının kaymağını Bülent UYGUN yedi, ün yaptı ve takımı hiç olmayacak bir noktada sadece bir maçta "istifa" denildi diye bırakıp gitti. Daha doğrusu "başarılı teknik direktör" unvanını koruyabilmek için Sivassporu sattı.
Tabi bu ona Sivassporda döktüğü ter için teşekkür etmeceğimiz anlamına gelmez.

Bu takım çöktüyse yeniden kalkmasını da bilir..

mehmed12
05.02.2010, 10:32
fikret beyciğim futbol bıyık bırakmaya benzemez..

şüphesiz bülent hoca'nın yanlışları oldu bu sene ve geçmişte..

ama onun verdiği kararlara müdahale edemeyen sizler neden bugün ahkam kesiyorsunuz..

bülent hoca güzel şeyler için sene başında değişime gitti, tutmadı.. ya tutsaydı hala konuşuyor olacak mıydınız?

ayrıca sayın ünsal, sizin bülent hoca takımın başındayken yaptığınız açıklamaları da biliyoruz..

Ali şen gibi bi adamsınız vesselam.. boş boş..

58akif34
05.02.2010, 10:38
çöken fikret ünsaldır biz daha çökmedik sen kaleni savunmasını bılmeyen bır komutansın ınsallah ılk kongrede senden kurtulacağız

hanedan58
05.02.2010, 10:41
Bu fikret ünsal beni öldürüyor ya sen nezaman futbol cambazı noldun nezaman bu işlerden anlar oldun şaşırıyorum öncelikle bir takımın sorumlusu olarak konuşmalarına yazılarına davranışlarına ve kılıkkıyafetine dikkat etmen lazım Bülent senin yüzünden gitti bu takımdan sizin hiçmi kabahatiniz yok bu olayların yaşanmasında neden hala geçmişi açıp suçu hala başkalarına yıkmaya çalışıyorsun giden gitti 7 oyuncu aldın düzelt bu işi ama senin işn düzeltmek değil elinde tesbih ortalığı karıştırmak ama suş bu adamda degil saçma sapan konuşmalarına müdehale etmeyen yönetim ve başkanda

Turan 59
05.02.2010, 11:09
Sayın ÜNSAL,sizin bu gün söylediğini,ben bir taraftar olarak 30

konartr58
05.02.2010, 13:10
bu yazı bir yıl öncesi yerel bir gazetede yayınlanmıştır.
"UYGUNCA NASİHAT

Şimdi bu yazılarımdan dolayı bazıları bozuluyorlar biliyorum. Çünkü onlara göre Sivasspor sevgisinin tek ölçütü para. Birde her ne yaparsa yapsınlar hep öveceksin. Hiç eleştirmeyeceksin.

Yani kalkıp birisi Trabzon spordan aldığımız puanları geri vereceğiz diyecek. Sonra tepkileri görünce yok öyle demedik, Biz karanfillerle karşılayacağız diyecekler. Bu zikzaklı tavırlara sesini çıkarmak yok.

Bir şampiyon olmayacağız. Bir olacağız. Bir hedefimiz UEFA Hani Sivas’ta bahar ayında sitte-i Sevir denilen günler için söylenir. Bir söz vardır. Her saati bir devir. Aynen öyle. Borsa gibi her saat başı farklı bir demeç sallayacaksın. Sonrasında taktik için yaptım diyeceksin. Bu nasıl taktikse. Bizim bildiğimiz alenen taktik olmaz ya. Herkeste inandı. Eleştiri alınca adı taktiğe döndü.

Hakan Şükür’ü Sivaspor’a almaya yeltenecek sözler edeceksin, Sonrasında kibarca reddedilince başlayacaksın. Hakan Şükür takımımda olsa Şampiyon olurum diyeceksin. Ya da kendini affettirmek adına Hakan Şükür’e söz söyleyenleri çapulcu ilan edeceksin.
Para para dedin. Yerim dar dedin. Otobüste alındı. Para da olacak. Mehmet Yıldızı alan Şampiyon olur diyordun. Sivaslı almış kabul et. Göreceğiz. Şampiyon olacak mısın olmayacak mısın?

Sayın Bülent Uygun. İyi adamsın. Başarılı olmayı beceriyorsun. Ancak unutma ki başarı bumerang gibidir. Gidişi kadar dönüşü de vardır. Çok büyük laflar ettin. Belki başarılı olmanın verdiği bir sarhoşluk olabilir. Ama sana şunu söylemek istiyorum. Yanındaki üç beş kuş kaldırana bakma. Biraz az söz çok iş mantığı ile biraz medyadan uzak kalsan iyi olacaktır.
Gazeteci ile dostluk ısırgan otu ile yıkanmaya benzer. Birden seni ters düz ederler. Ne olduğunu anlayamazsın.

Bir güzel halk türkümüz var. Şaşkınlaşanlar için söylenmiş olsa gerektir. Bu türkünün bir dizesini nasihat amacı ile hatırlatmak istiyorum.

El Ariftir Yoklar Senin Fendini
Dağıtırlar Tuzağını Bendini
Alçaklarda Otur Gözet Kendini
Kat-İ Yükseklerden Uçucu Olma

Bu sözlerden çıkan iki anlam var sizin için. Kendini sadece akıllı sanma. Birde öyle çok havalarda uçma.

Birde Sivas’ta bir söz vardır.”çücüğü güzün sayarlar “diye. Anlamı şudur. Tavuğun altındaki yumurtalardan çıkan civcivlere bakıp tavuğun başarılı olduğuna bakılmaz. Ancak güze kadar ne kadar yavruya sahip oldu ona bakmak gerekir. Atalar bir söz söylemişse elbet bir hikmeti vardır."
evet o zamandan demişik ama o zaman sayın Ünsal uygun'una toz kondurmuyordu

emin kara
06.02.2010, 00:46
YA ARKADAŞLAR BU ADAMIN HER KONUŞMASI SACMA SAPAN KONUŞMALARI BİZE FAYDA DEGİL HER ZAMAN ZARAR VERİYOR SORMAZLARMI BÜLRNT HOCA OYUNCULARI SATARKEN YÖNETİM NERDEYDİ MADEM ADAMIN HER İSTEDİ YAPILIYORDU İSTEDİGİ OYUNCULAR NİYE ALINMADI BASIN ACIKLAMALARINI BİRAZ DÜŞÜNEREK YAPSADA BİZİ DAHA FAZLA KÜÇÜK DÜŞÜRMESE SİVASA YAKIŞIR BİR BASIN SÖZCÜSÜ İSTİYORUM

blacksky
06.02.2010, 01:14
Ben hayatimda boyle luzumsuzluk gormedim.. biz taraftariz bunu biliriz, goruruz ve soyleriz.. sen basin sozcusu olarak dedikodu yapmak icin mi oturuyorsun o koltukta?.. hangi adaba sigar bu? sen icraat makamini temsil ediyorken bu gereksiz laflar niye?.. Sivasspor camiasina yakismiyorsun.. ne tavrin tavir, ne adabin adab.. iki cumleyi art arda kurmaya zorlanirken bizim basin ozculugumuzu yapiyor, medyadaki yuzumuzu temsil ediyorsun.. sayin baskanin dikkatine.. Fikret bey ile bu is olmuyor.

Not: Bulent Uygun hayrani falan degilim ama ben bir taraftar olarak bile hakkinda tum elestirilerimi o gorevdeyken yaptim.. biline..

kanımaksa58
06.02.2010, 02:31
ya arkadaşlar çoğu yorumu okudum bazı arkadaşlar düşünmeden yazmışlar bence herkes arkasında durduğu düşündüğü tek bir konuda sabit kılmış kendisini vede alakasız taraflara doğru gitmiş birazda konu herkesin düşüncesine saygım var ama biraz daha iyi düşünün derim fikret ünsala soruyorum şimdi bu açıklamayı yaptığı zaman ne kazanmıştır ?? başı göğemi ermiştir?? sorumluluğu veya tüm sorumluluğu veya şu andaki kötü gidişi bülentin üstünemi yıktığınımı sanıyor?? Allah korusun bu takım önümüzdeki 2 ay boyunca kötü gitse yine bir açıklama yaparmı bu şekilde veya şu şekildemi devam eder buda devamıydımı der ben oldum olası tutmamışımdır fikret ünsalı ben böyle bir basın sözcüsü istemiyorum sivasa ne kazandırdığını sanıyor bu açıklamayla çok merak ediyorum doğrusu

kanımaksa58
06.02.2010, 02:51
Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal'ın Bülent Uygun ile ilgili yaptığı açıklamaların altında neler yatıyor olabilir?
Goal.com Türkiye

Diplomatik olarak değerlendirelim önce. Fikret Ünsal, Sivas'ta çok sevilen ve başta Başkan Mecnun Odyakmaz olmak üzere yönetimle arası çok iyi olan Bülent Uygun'a sallıyorsa...

A. Zaten yönetimle uzun süredir fikir ayrılıkları vardır (Örneğin Bilica'nın gönderilmesi konusunda!), yarın istifa edecektir. Gitmeden içini dökmektedir.

B. Odyakmaz ve tüm yönetimi de aynen Ünsal gibi düşünmektedir. Düşünmeseler bile üzerlerindeki baskıyı biraz azaltmak için taraftara hedef göstermektedirler. (Bu bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.)

C. Ünsal, kulübün Basın Sözcüsü olarak değil, kendi adına konuşmaktadır. Bu durum da kabul edilebilir değildir kanımca. Kendi istifa etmese bile görevden alınmasıyla sonuçlanır vaka.

D. Belki kendisi aslında yönetimin en kuvvetli ismi de, bizim haberimiz yok, onun için korkusuzca ağzına geleni söyleyebiliyor.

Ünsal'ın yeni teknik adamları ve transferleriyle ilgili söylediklerinin diplomatik değerlendirmesi neticesinde ise ortaya daha kötü bir tablo çıkıyor. Kulübün basın sözcüsü halihazırdaki hocaya ve oyunculara güvensizliğini açıkça beyan ediyor. Sebebin ne olabileceği ile ilgili sizi yine yukarıdaki şıklara davet ediyorum.

Fikret Ünsal'ın açıklamalarının teknik yönden ele alalım şimdi. Ünsal'ın bu açıklamaları çok avantajlı bir durumda yaptığının altını çizelim önce. Sivasspor şu anda çok kötü durumda olduğu için kimse onun haksız olduğunu iddia edemez. Daha da önemlisi söyledikleri gerçekten çoğunlukla doğru. Ama testi kırıldıktan sonra yol gösten çok olur hesabı, iş işten geçtikten sonra sonuca bakarak yapılmış, çok da futbol zekası gerektirmeden yapılabilecek saptamalar bunlar.

Evet, Sivaspor'un çöküşünde iki büyük etkenden biridir Bilica'nın satılması. Evet, Uygun'un transferleri doku uyuşmazlığı yaşadılar Sivasspor'la. Ama tüm bunların baştan hesap edilebilmesi çok zordu. Bülent Uygun'un hatası Bilica'nın önemini olduğundan biraz düşük hesaplamasıydı. Üstüne Mehmet Yılmaz'ın sakatlığı (ikinci büyük etmen buydu) eklenince, Sivasspor kangalsız kalmış koyun sürüsü gibi dağılıp, kurtlara yem oldular.

Ama Sivasspor'un başına gelen her Anadolu takımını başına geldi zamanında. Bizzat Bülent Uygun, Bilica'nın yaşadıklarını yaşadı Kocaelispor'da. Anadolu takımının gerçeği yeterli kâr varsa her futbolcunun satılabileceğidir. Çünkü satmasa bile o futbolcudan artık eskisi gibi verim alamayacağı da bir başka acı gerçektir. Yani Bilica satılmalıydı ve satıldı. Ama yerine libero değil, stoper (FB'den Yasin) alındı. Uygun Murat'a ve Sedat'a güvendi. Uğur'un Antalyaspor'daki milli takımlık performansına güvendi. Hesabı tutmadı.

Tum, Sylla, Mohammed Ali, Balili gibi futbolcuların gönderilmesinde de bir hata görmüyorum ben. Futbol kariyerlerinin sonlarına gelmiş bu oyuncular Sivasspor'un geleceğini düşünerek gönderdi Uygun. Yerlerine de kötü oyuncular almadı. İBB'den Erman Kılıç'ı aldı ki, geçen sezonun Süper lig Altın 11'ini zorlayacak bir oyuncuydu.

Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile ilgili olarak da yaptığı değerlendirmeyi acımasız ve üstüne düşünülmemiş buluyorum. Rijkaard Türk futbolunu tanıyor mu? Zico geldiğinde tanıyor muydu? Onlarla kıyaslayınca Türk olan ve zorlu coğrafyalarda çalışan Ertuğral, Süper Lig'e çok daha çabuk uyum sağlayacak bir isim. Ama kendisinin klişenin tam anlamıyla, "enkaz" devraldığını da unutmayalım.

ercan58.a
06.02.2010, 10:50
artık bırakın bu lafları zararın neresinden dönülse kar degilmidir

haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim

Kasım Öktem
06.02.2010, 13:26
ee başarılıyken de hocamız çok iyi Allah razı olsun diyordu sayın Ünsal..

Takım bu hale Bülent Uygun'un yanlış transferleri sebebiyle geldi ama yönetim de buna göz yummamalıydı..

joe cole
06.02.2010, 13:43
Goal.com Türkiye

A. Zaten yönetimle uzun süredir fikir ayrılıkları vardır (Örneğin Bilica'nın gönderilmesi konusunda!), yarın istifa edecektir. Gitmeden içini dökmektedir.

Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile ilgili olarak da yaptığı değerlendirmeyi acımasız ve üstüne düşünülmemiş buluyorum. Rijkaard Türk futbolunu tanıyor mu? Zico geldiğinde tanıyor muydu? Onlarla kıyaslayınca Türk olan ve zorlu coğrafyalarda çalışan Ertuğral, Süper Lig'e çok daha çabuk uyum sağlayacak bir isim. Ama kendisinin klişenin tam anlamıyla, "enkaz" devraldığını da unutmayalım.

tam anlamıyla ozetlemış durumu

karyola
06.02.2010, 15:26
ONU HEPİMİZ BİLİYOZ ÇIKIP AYNI KONULARI AÇMANIN ANLAMI YOK.İÇİNE ETTİLER TAŞ GİBİ TAKIMIN. MÜMKÜNSE SON KONUŞMANIZ OLSUN :mad::mad:

PARTNER58AHMET
06.02.2010, 20:06
takımın çöküşünden şikayetci olan sayın ünsal şimdimi vardı farkına acaba kabul ediyoruz bilikanın takımdan gitmek istediğini gitsin tamam ama silla tum balill muhammet satılırkken neden uyarmamış bülent hocayı neden karşı çıkmamışlar ve şimdi takım kangren olmuş sorumlusu bülent hoca diyor bunun slzlerde sorumlu dilmisinlz peki inşallah bu takım yoluna devam ederde bizler mahcup oluruz

eyuphulagu
06.02.2010, 23:01
Bel kş kabul eden olur;belki de olmaz ama görünen köy de kılavuz istemez..Sivasspor Lorant Döneminde 2. ligden çıkan yeni bir takımdı;alınan oyuncuların çoğu İsmail Kartal döneminde alınan oyunculardı..Transferleri B. UYGUN mu yoksa başkası mı yaptı bunu kimse bilmiyor..Bilinen olay Sivassporun B. UYGUN dönemindeki saltanat ve yükselme döneminin ardındaki başarısının altında yatan sırr: ta İsmail KARTAL döneminde 2. lig şampiyonluığun u yaşayan takımın oyuncularının sağladığı uyum ve birlikteliğin sonucu ortaya çıkan takımın kazandığı başarılardır..B. UYGUN olmasaydı belki de bu başarılar başka bir hocaya da nasip olacaktı..Ama B. UYGUN a Allah nasip etti...Lorant zamanında disiplinli bir şekilde aynı Alman takımlarının disipliniyle tek gollü beraberliklerle alınan 3 puanlar da takım aynı B. UYGUN zamanındaki gibi benzer futbolu oynuyordu;yalnız o takımda iyi bir M. YILDIZ da yoktu..Lorat hiç unutmam o yıllarda şöyle bir laf etmişti:Sivasspor ne zaman hücum futbolu oynayacak demişti gazetecielr;o da 'Sivasspor daha yeni bir takım,önce takım olmayı öğrenecek,Sonra Küme de kalıp Sürekli Süper ligde oynayacak;ama haddini bilerek oynayacak,sonraki yıllarda da yavaş yavaş üst sıralar için oynayacak'demişti..Dediği de çıktı;sivasspor ondan sonraki yıllarda bu ligde devamlı oynadı ve aynı kadro bir kaç oyuncu takviyesiyle B. UYGUN un zamanında 2 yıl zirveye oynadı...Daha sonraları Yani geçen yılın sonunda alınan 2. lik herkesi ister istemez bir havaya soktu;amma ne hava;herkessivasporun artık her yıl şamp. luğa oynayacağını ve ligi sallayacağını zannedediyordu.Bu yıl B. UYGUN un geçen yılki takımı nedendir bilinmez dağıtıp,sistemi de değiştirip bazı oyuncuları yaşlı ve sistemime uyumuyor diye dağıtıp göndermesi ve gelenlerin sakatlık,takımın sistemine uymama v.b nedenlerle uyum sonunun çıkması her maçın kaybedilmesine yol açtı...Ardından M. Hoca dönemi ve bugünler kadar geldik...BAKIN ARKADAŞLAR YUKARDA ÖZETLEMEYE ÇALIŞTIĞIM OLAYLAR 7 YIL ÖNCESİNDEN BUGÜNE SİSVASSPORUN BAŞARISI VE ÇÖKÜŞÜNÜN BİR ÖZETİDİR..Sivasspor 7yıl önce İsmail Kartal döneminden başlayarak ekilen tohumların ,yeşeren aağaçların büyüyüp fidan olup,fidanların ağaç olmasıyla bugünler kadar gelebilmiştir..Bu başarıda başta eski Başkan O. SEÇİLMİŞ;şu anki başkanımız ,istikrarlı yönetimimiz,İsmail,Kartal,Lora nt,B.UYGUN ve kenetlenen takımını her maçta yalnız bırakmayan VEFAKAR YİĞİDODALARIN gayretiyle bu duruma gelmiştir..TAKIMIN BAŞARISIN NE B. UYUGUN TEK BAŞIN ETKİSİ NE DE DİĞER FAKTÖRLERİN ETKİSİ OLMUŞTUR...UNUTMAMLI Kİ B. UYGUN'U DA TAKIMIN BAŞAINA GETİRİP HERŞEYİYLE DESTEK VEREN BAŞKAN VE YÖNETİMDİR..EĞER YÖNETİM GEREKLİ DESTEĞİ VERMESEYDİ BİUYGUN GEREK MENECERKEN GEREKSE HOCAYKEN İSTEDİKLERİNİN HİÇBİRİNİ YAPAMAZDI....BAŞARIDA İSTİKRARLI YÖNETİM+İSTİKRARLI HOCA+SÜREKLİ TARAFTAR DESTEĞİ EN BÜYÜK ETKENDİR............BİZ EĞER BU BAŞARILARA '0' DAN 7 YILDA GELDİYSEK;YANİ BAŞARILAR İÇİNDE İSTİKRARLI YÖNETİM+İSTİKRALI TEKNİK KADRO+SÜREKLİ TARFTAR DESTEĞİYLE YENİ ZAFERLERE YELKEN AÇABİLİRİZ...HEP DESTEK,TAM DESTEK................

dmr5841
07.02.2010, 02:46
adam gibi transfer yapmadı gençlere hiç önem vermiyor bülent hocanın sivas için yaptıkları ortada fakat hatalarıda başarılarıyla aynı seviyede benim gözümde bu sezon başında anderlet le şampiyonlar ligi maçı oynuyoruz forvetteki adam küme düşen kocaelinin forveti agbetu bu resmen sivası aşşağılamaktır koca yaz bir golcü bulamadılar canlı bomba yasin defansta yersin 5tane gelirsin

ahmet koç
07.02.2010, 03:13
Takım için faydalı olacagını düşünüyorsanız böyle konulara devam diyorum bana göre çöküş için birilerini suçlamayı bırakıp bu durumdan nasıl çıkacagımızı konuşalım bize faydası olmayacak konularla meşgul olmak sadece kendimizi oyalamaktan başka bir şey degildir buda bizlere fayda degil zarar verir artık kendimize gelmenin vakti geldi

tekdoktirin
07.02.2010, 03:39
ARTIK ONU BUNU SUÇLAMAKLA BİR YERE VARAMAYIZ,FUTBOLCU ÇIKIP SAHADA ÇATIR ÇATIR OYNAYACAK OYUNUNU KIZ GİBİ FUTBOL OYNARSAN YENİLİRSİN TABİİ...

ercan58.a
07.02.2010, 11:20
sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum
sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak

karyola
07.02.2010, 11:56
DÜN FB TV DE SİVASSPOR YORUMLARIYLA KARŞILAŞTIM.SEMİH DİYE ESKİ BİR FB Lİ TOPÇU BİZİM HOCANIN TRİBÜNLERE OYNADIĞINI TOPÇULARI RENCİDE ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.:confused::confused:

mishka
07.02.2010, 12:26
Bu kadar basit goller yenilse hanginiz sinirinizi kontrol edebilirsiniz. Başka teknik direktörler sinirlense sorun olömuyor bizimki sinirlenince tribünlere oynuyor.

serhatcan
16.02.2010, 17:06
BÜLENT UYGUN BURSA SAVCILIĞINDA KAÇAKCILIKTAN DOLAYI İDADE VERMİŞ.. BÜLENT SEVENLERİNE SAVUNUCULARINA DUYRULUR.

dadaşlar
16.02.2010, 19:03
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:TAMAM GÜZEL DOGRU İYOR SİZ SİZEEEE SÖYLÜYORUM SİZ NE ZAMAN DAN BERİ BÜLENT KINIYOSUZ HİÇÇÇÇÇ ANLAMIYORUMMM SİZE VALLAAA ÇOKKK YAZIKKKK

yalçınbaba
16.02.2010, 19:52
ya fikret unsalmısın ne sin bi susta adam işine baksın ya sen ne anlarsın işine bak be

ahbey
16.02.2010, 19:58
Ne demiştik, biz bizi isteyenlerle beraberiz. İstemeyeni bizde istemeyiz. Hocamız dün Bülent UYGUN'du, bugün Muhsin Hoca, yarın kim olur bilinmez.. Benim için önemli olan tek şey SİVASSPOR.. Gerisi teferruattır
Bence artık bu konunun kilitlenme vakti gelmiş..

joe cole
17.02.2010, 01:27
bu gece saba tumerdeydı yıne atıp tutuyordu:D

effenberg
17.02.2010, 10:30
Bence artık bu konunun kilitlenme vakti gelmiş..

Ayni görüsteyim artik Bülent forum da kabak tadi verdi........
Artik birakalim Bülent sadece Sivasspor tarhin de kalsin iyisi ve kötüsü ile.

hacialicelik58
17.02.2010, 10:53
kimse sucu buletnt hacaya atmasin takimi bu duruma dusuren yonetim ve sayin fikret unsal

rezi
17.02.2010, 11:05
çok doğru yalnız eksik sözler bülent takımın içini boşaltırken yönetim ne yapıyordu iki sene boyunca sadece motivasyonla takımın gittiğini görmedilermi