Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarlarımızdan Son Talep !

SivasSpor.Com
03.02.2010, 22:14
http://www.sivaslilar.net/foto/yalniz-yurumeyeceksin.jpg

Hepimizin tek ortak noktası olan Sivasspor’umuz sayesinde adımız Avrupa’da bile duyulmuşken, bugün kötü giden durumdan dolayı içimiz kan ağlıyor.

Sivasspor’umuz, çok değil 7 yıl önce nerelerdeyken, geçen 2 yılda nerelerde adımız anıldı bunu hepimiz biliyoruz. Bunun mimarlarını da hepimiz biliyoruz. Bu bir kişinin yaptığı iş değil, ekip olarak, ortak olarak çalışmanın bir eseriydi. 7 yıl öncesinden örülmeye başlanan zincir halkaları bir araya gelerek bize bu unutulmaz hazzı yaşattı. Şimdi yanlış giden bir şeyler varsa, bu da yine herkesin ortak suçu. Başarı nasıl altın kadar değerli ise buna herkes sahip olmak istiyorsa, başarısızlık da bir vebaymış gibi ondan kaçılmak isteniyor. Bu konuda birilerini veya birbirimizi suçlamak asla ve asla çözüm değil.

Çözüm herkesin başarıda sahiplendiği ve desteklediği gibi, başarısızlıkta da elini taşın altına koymasından, birbirine destek vermesinden, çözebileceğimiz en küçük bir sorun dahi olsa paylaşmasından geçmektedir.

Bu konuda başkanın da, yönetim kurulunun da, hocanın ve teknik heyetin de, futbolcuların da yapabileceği çok şey olduğu gibi biz taraftarların da yapacağı çok şey vardır. En başta birilerini eleştirmekten, suçlamaktan çok, destek ve moral motivasyonu sağlamamız lazım. Daha geçen seneye kadar bu takım değil miydi, bu futbolcular değil miydi göğsümüzü gere gere dolaştıran? Bu yönetim değil miydi bu imkânı sağlayan? Bülent Uygun gittiğinde hepimizin umut bağladığı hoca Muhsin Ertuğral değil miydi? Şansızlıklar yaşadığımız şu günlerde hocaya destek vermezsek, uçuruma doğru gitmekte olan takımı, uçurumun kenarına gelmeden kim durdurabilir?

Önemli olan arabayı uçurumdan aşağıya atmaksa, o çok kolay. Ama esas önemli olan bu arabayı uçuruma varmadan durdurmak, yönünü çevirmektir. O güç hem başkanımızda, hem hocamızda hem de inanıyoruz ki yeni bile olsa tüm futbolcularımızda mevcut. Yeter ki biz Yiğidolar bu sinerjimizin farkına varıp takımı ve yönetimi o yönde motive edelim. Aksi halde gelecek sene bunları konuşacak durumumuz bile olmayacak.

Biz bu takımın 3. Ligden çıkıp Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığına şahit olduk ki, bu takımın kurtulacağına ve daha yukarılara tırmanacağına da şahit olacağız. Buna inanın, takımı da inandırın, inandırın, İNANDIRINN !...

SivasSpor.Com Özel Çağrısıdır

yukarıyıldızlı
03.02.2010, 22:20
her he olursa olsun ölümüne sivas ölümüne sivasspor....

glikoz1986
03.02.2010, 22:22
gerçekten çağrı güzel ama ortada şu gerçeği atlamamal lazım sivassporun değerli taraftarı bu zamana kadar üsütne düşeni haddinden fazla yaptı. daha ne kadar destek olacak çok merak ediyorum. o kadar mağlubiyet o kadar puan kaybından sonra ne hocaya ne futbolcuya ne yönetime zarar verecek şeylerden kim bahsedebilir.bugün bakıyoruz beşiktaş kötü gidiyor hemen tatftar başkana sövüyor bizde böyle şeyler oldumu sorarım bence taraftarımız gayet sadık ve vefalı keşke sadık ve vefalı olması gerkenler bunu bilseler. ne yazıkki bu takım düşse yine yazık olacak kesim taraftar olacak bu gerçeği de görmemiz lazım sivasspor tarftarına herşeyin en güzeline layık bu duruma getirenler tarftar değil :confused:

şarkışla 58
03.02.2010, 22:23
Valla doğru söylüyorsun Sivasımızı tanıtacak tek şeyimiz SİVASSPOR dur hep destek tam destek

slasher//z
03.02.2010, 22:23
yönetimdeki bazı çatlak seslerin, düşüşü, suçu giden hoca bülent uygunun üstüne yıkmaya calısması, onu yerden yere vurmaya çalışması anlaşılır birşey olmadığı gibi, daha kendi kurduğu takımı olmayani ligimize yeni alışan hocamızı da haksız eleştirmesi kabul edilebilir değildir.
Fikret ünsal ın bu yönetimde yeri yoktur. kendisinin bu görevininin üstesinden gelemediğini dusunuyorum..

Rallim58
03.02.2010, 22:25
Önemli bir konu üzerinde durulmuş, konuyu gündeme taşıyan sitemiz editörüne teşekkür ederiz.

Sivas'ta bizim Sivasspor'da, O'na sahip çıkanda yine bizler olmalıyız. Önümüzdeki 3 maçlık periyod, bizlerin geleceğinin sinyallerini verecek çok önemli dönemeçtir.

Bu müsabakalarda ve kalan müsabakalarda tek hedefimiz olmalı ;

HEP DESTEK TAM DESTEK

Sitenin bu çağrısına kulak verilmelidir...

murat_n
Şu saatten sonra takımda bu kadroda bu ...tek yapılacak şey her maçta sonucu ne olursa olsun takıma en fazla desteği vermek futbolcuların ve yönetimin sonuna kadar arkasında olduğumuzu göstermektir. Morallerini en yüksek seviyede tutmak için gayret sarfetmeliyiz......

Gerekirse büyük gruplar halinde her antremanlarına gitmek ve onlara moral vererek sesimizi duyurmak onlara destek olmak zorundayız...

sevda58
Sivasimizi ayakta tutan sadece Sivassporumuz, bunada sahip cikamiyacaksak, hepten unutuluruz. onun icin sonuna kadar destek, her ne kadar elestirsekte bu takim bizim takimimiz...

yazi icin tsk cok guzel bir paylasim

şuayip bütün
03.02.2010, 22:26
inanın biz bunu yani taraftar bu vebadan kurtulmayı çok istıyor.artık adım atma sırası sizde.

rsimsek
03.02.2010, 22:27
yazı gerçekten güzel olmuş.önemli olan kötü gün dostu olmaktır yani bizler gerçekten sivasspor taraftarı isek takımımızı asıl bugünlerde desteklemeliyiz.

yigido yakup
03.02.2010, 22:29
gün birlik ve beraberlik günü yaziyi hazirlayanlar cok iyi yapmislar hatta sitemizin acilisi bu yaziyla olabilir.

subasi29
03.02.2010, 22:29
Bu Can Sana Feda Sivas'im..Sen Gonlumuzde Guzelsin.

slasher//z
03.02.2010, 22:31
gerçekten çağrı güzel ama ortada şu gerçeği atlamamal lazım sivassporun değerli taraftarı bu zamana kadar üsütne düşeni haddinden fazla yaptı. daha ne kadar destek olacak çok merak ediyorum. o kadar mağlubiyet o kadar puan kaybından sonra ne hocaya ne futbolcuya ne yönetime zarar verecek şeylerden kim bahsedebilir.bugün bakıyoruz beşiktaş kötü gidiyor hemen tatftar başkana sövüyor bizde böyle şeyler oldumu sorarım bence taraftarımız gayet sadık ve vefalı keşke sadık ve vefalı olması gerkenler bunu bilseler. ne yazıkki bu takım düşse yine yazık olacak kesim taraftar olacak bu gerçeği de görmemiz lazım sivasspor tarftarına herşeyin en güzeline layık bu duruma getirenler tarftar değil :confused:

bizdekine taraftar mı diyorsun sen?
ne yaptı sivasspor için?
gol olsun züvas züvas diye bagırıp otrsun yerine
topu kaptırana sövsün
bir tane tezahuratı stad olarak bagıramasın
gelen rakıp taraftarları bizim sesimizi bastırsın
taraftarlık bu mu?
buysa; sakaryanınki, kocaelininki, antalyanınki, bursanınki, diyarbakırınki, eskişehirinki ne oluyor_?

xadox
03.02.2010, 22:39
kalabalik bi sekilde antremanlara gidip moral verilmeli her zaman arkalarinda oldugunuzu hisssetirin futbolculara, onlara güc, hirs verin, sadece maclarda az bi destekle olmaz bu isler, beyler uyanin artik, biseyler yapin, kurtarin takimi, sivasspor süperligden düsüyor, bidahada cikmasi cok ama cok zor olacak,elinizde hala imkan varken tüm gücünüzle destek olun

şarkışla 58
03.02.2010, 22:41
ben istanbulda oturuyorum ama her sene sivasa giderim maçlarda özellikle maratonda hep çekirdek yiyorlar hiç tezahürat yok

M.Karahan
03.02.2010, 23:10
Başka Sivasspor yok. Tam destek hep destek!!!!!!!!!!!!!

dv9000
03.02.2010, 23:21
BU TALEPE BEN SIVASLIYIM DIYEN HERKESIN VATAN BORCU GIBI KATILMASI LAZIM ALLAH KORUSUN ACISINI AYLARCACIKARAMAYIZ

ahbey
03.02.2010, 23:23
İmzam da ne yazıyorsa o.. Nasıl doğduğumuz yeri değiştiremiyoruz, doğduğumuz takımı da değiştirmem ..

ahmetbaba
03.02.2010, 23:24
sivasspor olmasın sivas batar ya.ne kadar ihale falan varsa sivas hep kaybeden oluyor.

joe cole
03.02.2010, 23:34
bizdekine taraftar mı diyorsun sen?
ne yaptı sivasspor için?
gol olsun züvas züvas diye bagırıp otrsun yerine
topu kaptırana sövsün
bir tane tezahuratı stad olarak bagıramasın
gelen rakıp taraftarları bizim sesimizi bastırsın
taraftarlık bu mu?
buysa; sakaryanınki, kocaelininki, antalyanınki, bursanınki, diyarbakırınki, eskişehirinki ne oluyor_?

arkadasıma sonun akadar katılıyorum bızde trıbun kulturunun zerresı yok gol olunca bagırır 2-3 dk gerıye kalan 87-88 dk oturup tıyatro ızler gıbı macı ızler rakıp takım uzerınde baskı kuramaz hakemı etkıleyemz alt lıglerde olup her macını bızden daha fazla taraftara vede en onemlısı coskulu bı sekılde destekleyen taraftara karsı oynayan cok takım var!!!

danote
04.02.2010, 00:02
destek yazısı mükemmel olmuş aklınıza sağlık bu sadece sivasdaki taraftar için olmamalı bence istanbuldaki taraftarda desdek olmalı bırakmalı bence büyük istanbul takımlarını tutmayı sivaslı, sivasspor,dan başka takım tutmamalı.hep beraber tek yürek sivassporumuza ve hocamıza futbolcumuza ve yönetime desdek vermeliyiz başka,SİVASSPOR yok yiğidolar.

A.Turan Korkmaz
04.02.2010, 00:20
Yiğido Gençlik taraftar grubuna ! Benim de sizden bir son talebim olacak. Sivassporumuzun en coşkulu, en ne yaptığını bilen, en vefalı ve cefakar taraftar gücü olduğunuzu herkes kabul etmelidir.Lütfen Denizlispor maçından itibaren Havuz tribününe de geliniz. Bir tek gar tribününde olmanız yetmiyor. Burada taraftara istediğimiz kadar gaz verelim, çok fayda vermez,Kırk yıllık Kani hikayesi,bizim tribünlere gelen arkadaşlar maalesef( kendimi de katayım) rahatımıza düşkün, maçı ayakta seyretmekten ve bağırmaktan üşenen seyircileriz.Aman sesimiz kısılır, yorulduğumuzla kalırız, ben bağırmasam da olur diye düşünüyoruz.
Açıçası, bu iş tek başına taraftara bırakılamaz, sonuç bellidir o durumda.O halde, hem gar tribünü hem de havuz tribününü dolaşmalı davullar. Yahu iki tane poşa da mı tutamıyorsunuz? ( Poşaları küçümsemiyorum, ben de yerlisiyim Sivasın , onlar çalgıyı biliyorlar diye) Çalsın davullar,20 tane halay havası var, Sivasımın ve versiyonları da. Düğünlerde nasıl coşuyorsak maçı da düğüne çevirmeliyiz.
Seyirciyi coşturun önce, fırsatlar hazırlayın, bizim taraftar harikalar yaratır , üzerine düşeni fazlasıyla yapar.

tuzlugollu
04.02.2010, 03:32
bu yaziyi yazanlara katilmiyorum yav sampiyonluk dediler inandik avrupa dediler inandik turkiye kupasi dediler inandik amma yeter ARTIK SIMDI UYANDIK bu gidisle inanmak yetmiyor daha dogrusu taraftarin inanmasi yetmiyo iyi kotu normal bi seyirci ortalamasi var sivassporun ligin ustundeki takimlara gore dibde debeleniyoz amma yinede seyircimizin inanci varki iyi kotu sekizbinden asagi dusmuyo stadda seyirci sayisi ya sahadakiler onlar inaniyomu acaba yada yonetici trubunundekiler onlar inaniyomu biz inandik biz sevdik biz sonuna kadar sivasliyiz elimizden geldigincede sahip cikariz amma artik BIZ UYANDIK uyuyanlar uyansinda ligden dusmeyelim

tuzlugollu
04.02.2010, 03:35
turkiye liginin en rahat oyunculari sivassporda baski yok kufur yok mactan sonra tesis basmak yok ustune ustluk baklavalar seyirciden karpuz seyirciden destek seyirciden daha sivaslilar nasil inansin be ben bunu anlayamadim istanbulbuyuksehirin seyircisi varda inanmismiki adamlar bizden iyi kasimpasanin seyircisi varda inanmislarmida bizden iyi oynuyolar birakin bu isleri bu is seyirciylme bitse valla sivasli stadyumda yatar kalkar amma seyircinin bu isle hic alakasi yok gunahida yok

havacı_58
04.02.2010, 08:05
BU YAZIYA SONUNA KADAR KATILIYORUM YAZAN ARKADAŞI TEBRİK EDİYOR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BU TAKIM BİZİM BU ŞEHİR BİZİM...

ercan58.a
04.02.2010, 08:08
sivassporun başarısı tabiiki bir ekip işidir ama asıl başarı başkanın istikrarı vede futbol bilgisidir
başarısızlıga düşmesinin sebebi ise iyi niyetli olmasıdır ve adam diye bülent uyguna güvenmesidir
nerden bilsin bülentin bilgisizligini lorant futbolculara göre bir sistem oturttu ne zamanki bülent bu sisitemin oyuncularını hallaç pamugu gibi dagıttı o zaman ne sistem ne futbol bişey kalmadı
ama başkan takımın başında oldugu müddetçe korkulu rüya görmeyiz inanıyorum
bizlerde takımdan destek çekmek yerine daha fazla destek vermeliyiz bizim camiamız çok büyük bu tür kötü günler bize ders olsun bir dahada yaşamayalım inşallah
denizli maçında stadı full dolduralım lütfen

furkancfc
04.02.2010, 08:40
Düşsek Bile Amatöre Terk Edenler Kahpe Olsun !

yiğidomustafa
04.02.2010, 08:44

Valla bencede doğru.............

atababa111
04.02.2010, 08:45
Hiçbirşey için geç değil arkadaşlar.Bu hafta kazandığımız taktirde ve üst rakiplerden bir kaçının puan kaybı halinde düşme potasından yukarı doğru çıkarız.Bu da psikolojik olarak çok önemli lakin sene başından beri hep son 3 te kaldık.

shang
04.02.2010, 08:51
3.ligde oldugu gibi bu takımın yanındayım her zaman kızdığım zamanlar oldu belki olacakta ama her hafta aynı heyecanla bekliyorum

hiko58
04.02.2010, 09:34
aslında o kadar çok inanmak istiyoruzki. kafamız allak bullak. bütün yarumcular sivassporun transferini futbolcuya benzetmiyor. takım iyi top oynamıyor. hocanın yaptığı transferler iyi değil. defans çok kötü. takımdan kovduğumuz futbolcuya bile muhtaç haldeyiz. gelde üzülme. gelde ümidini yitirme. neyapalım yani..

konartr58
04.02.2010, 10:08
bir gerçeği kavramalıyız.sivasspor sahipsiz olduğundan,ilgisizs kalındığından bu hallere düşmüş değil.istanbul büyükşehirin ne kadar taraftarı var ki?
bu takım geçen yıldan bu kadar farklı ise birincil sorun takımın dağıtılmış olması mı,yoksa sivasspor üzerindeki bir baskı mı onu bilmek lazım.Belki bu bilinmezin anahtarı sivasspor yönetecilerindedir.
yöneticilerin görevi bırakmasından yana olnlardan değilim.elbetteki sporda başarıda başarısızlıkta olacaktır.Yanlız aradaki bu büyük uçurum endişeye sevketmektedir.
sivasspor yönetimi kendisi de dahil bu noktaya gelinmesinde ne tür yanlışlar yapıldı onu sorgulayabilme ve özeleştirisini yapabilme cesaretini gösterebilmelidir.
Sivas insanı elbetteki her ne olursa olsun değerlerine sahip çıkacaktır.

hasan5884
04.02.2010, 10:14
Takımın taraftar desteğine ihtiyacı var bizlerde sonuna kadar desteğimizi esirgemeyeceğiz...

SEVDAMSIN58
04.02.2010, 10:24
BEN BOZUK ARABAYLA YOLDA KALACAGINI BILE BILE YOLA CIKMAKTANSA BIR SANAYIYE UGRAYIM VAR OLAN ARIZAYI TAMIR EDIP OYLE YOLUMA DEVAM ETMEKTEN YANAYIM BU HOCADA GETIRDIGI FUTBOLCULARDA ARIZALI YONETIM AYNISI ONLARINDA ELINDEKI SAGLAM ISLEYEN ARABANIN TEKERLERINI VE SAGLAM PARCALARINI ARABAYI PARCALAYIP SATMAK YERINE DAHA UCUZ IKINCI EL MALZEMELERI GETIRMEKLE YAPTIGI BIR HATADIR SEYIRCININ YANI YONETIM TARAFINDAN HICE SAYILAN SIVAS HALKININ KULLLANILMASINA BIR SIVASLI OLARAK BENIM GONLUM EL VERMIYOR USTUNE USTELIK SIZLER TARAFINDAN SANKI TAKIMINA SAHIP CIKMIYORMUS GIBI SUCLANMASINA HICMI HIC GONLUM RAZI DEGILDIR AKSINE SIVAS SEYIRCISI HER MACTA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEDIR SIZ BASKA BIR MACAMI BAKIYORDUNUZ FENER MACINDA TRUBUNLER GAYET DOLUYDU
TABIKI SIZLER BU SOZLERI SARF AT GOZLUKLERNI CIKARIP SEYIRCININ NE DURUMA DUSTUGUNUDE GORURSENIZ DAHA IYI ANLASILIR HERSEY PARA VERIP SAYIN BASKANIN GOZ BEBEGI FENERBAHCEDEN VE GELEN GECENDEN 5 YEMESINI IZLEMEK BENCE COK AGIR NASIL BIR DESTEK VERELIM TAKIMA BRAVOOOOOOOOOO IYI GOL YIYORSUNUZ FALANMI DIYE TEZAHURAT YAPALIM FUTBOLCULAR DA GOL YEMEKTEN YADA YENILMEKTEN UTANMAK GIBI BIR YUZ KALMAMISSA BUNUN SUCLUSU ASLA AMA ASLA TARAFTAR TUTULAMAZ

A.Turan Korkmaz
04.02.2010, 12:23
BEN BOZUK ARABAYLA YOLDA KALACAGINI BILE BILE YOLA CIKMAKTANSA BIR SANAYIYE UGRAYIM VAR OLAN ARIZAYI TAMIR EDIP OYLE YOLUMA DEVAM ETMEKTEN YANAYIM BU HOCADA GETIRDIGI FUTBOLCULARDA ARIZALI YONETIM AYNISI ONLARINDA ELINDEKI SAGLAM ISLEYEN ARABANIN TEKERLERINI VE SAGLAM PARCALARINI ARABAYI PARCALAYIP SATMAK YERINE DAHA UCUZ IKINCI EL MALZEMELERI GETIRMEKLE YAPTIGI BIR HATADIR SEYIRCININ YANI YONETIM TARAFINDAN HICE SAYILAN SIVAS HALKININ KULLLANILMASINA BIR SIVASLI OLARAK BENIM GONLUM EL VERMIYOR USTUNE USTELIK SIZLER TARAFINDAN SANKI TAKIMINA SAHIP CIKMIYORMUS GIBI SUCLANMASINA HICMI HIC GONLUM RAZI DEGILDIR AKSINE SIVAS SEYIRCISI HER MACTA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEDIR SIZ BASKA BIR MACAMI BAKIYORDUNUZ FENER MACINDA TRUBUNLER GAYET DOLUYDU
TABIKI SIZLER BU SOZLERI SARF AT GOZLUKLERNI CIKARIP SEYIRCININ NE DURUMA DUSTUGUNUDE GORURSENIZ DAHA IYI ANLASILIR HERSEY PARA VERIP SAYIN BASKANIN GOZ BEBEGI FENERBAHCEDEN VE GELEN GECENDEN 5 YEMESINI IZLEMEK BENCE COK AGIR NASIL BIR DESTEK VERELIM TAKIMA BRAVOOOOOOOOOO IYI GOL YIYORSUNUZ FALANMI DIYE TEZAHURAT YAPALIM FUTBOLCULAR DA GOL YEMEKTEN YADA YENILMEKTEN UTANMAK GIBI BIR YUZ KALMAMISSA BUNUN SUCLUSU ASLA AMA ASLA TARAFTAR TUTULAMAZ

Söyledikleriniz doğru ama hani 'Her doğru her yerde söylenmez' deriz ya tam oradayız şimdi. Takımın en kritik üç maçındayız. Bu maçlarda yapacaklarımız düşüp düşmeyeceğimizi belirleyecek. Kendi göbek bağımızı kesebileceğimiz, kendi işimizi halledeceğimiz zamanlar. Yenilgiler alırsak kozları onlara veririz ve emin olun bizim bizden başka dostumuz yok. Kimse bize acımaz, bizim için ekstradan da oynamaz. Aksine Sivassporu diğer takımların nasıl kıskandığını , fırsat kolladığını geçen yıl gördük. Hoca, yönetim ve takımla ilgili eleştirilerimizi yapalım ama belli bir sınırı aşmayalım, takımın iyiliği için. Sonra maçta takımı veya topçuyu protesto falan olursa hepimiz kaybederiz. Şahsınıza söylemiyorum , ... istifa, ...gitsin diyenlere sözüm.

savaş2
04.02.2010, 12:54
arkadaşlar artık destek ve morelli mesajlar gonderelim takımdakı eksiklerı belirtelim...deplasman maclarına kalabalık gıdelm...evimizdekı maclaırı dolduralım...şuankı kadro cok iyi..biraz zamana ihtıyacımz var.hazırlık macları oynamlyız..artık bırlık destek zamanı....daha once buyuk taraftar destegıyle cok maclar kazanıldı....ben ankaradan tum deplasmanlara gıdıyorum...taraftar iyi,gunde kötü gunde belli olur ...gaza gelmiyelm... diyarbakırımıza da gidelım....kırmızı.beyaz en büyük sivas....

sivasliyigidooo
04.02.2010, 13:02
aslına bakarsanız taraftar konusu benım canımı sıkıyor helede maraton trıbunu vok kotu destek ıcın ayaga kalkıyoruz arkadan adamın bırı ''oturun ya macı goremıyoruz''dıye bagrıyo fenerbaçe macında evımızde 10000 bılet satılmıs 800 ü fenerlı taraftar onların sesı bızden cok cıkıyo buna bı cozum bulmalıyız acılen arkadaslar taraftar olarak destekte bulunmalıyız takıma takım gol yıyınce bızım daha cok bagırmamız gerekırken bız sus pus oturup bıde 10 dk kala stadı terk edıyoruz yiğidolara hıç yakışmıyo bu ...

karamik
04.02.2010, 13:27
Yazı Hakkaten çok güzel takımın arkasında olalım ama bu haliyle değil ben onu eleştiriyorum Aslan gibi Ceyhun daha bikaç gün önce denizliye gitti Afrikadan hoca getirdik Kız voleybol takımın hocası gibi futbol oynatıyor zaten taraftar olarak yeterince destek vermedik mi sonunda ne oldu gene aynı gene aynı artık bişeyleri eleştirelimde artık doğru yolu bulsunlar bu takıma stoper alınacagını bu siteden binlerce kişi yazdı sonunda aldılar ama oda tostopak bişey.Şimdi gene diyorum Buradan binlerce arkadasım Muhsin Hocanın mantalitesini oyun şeklini begenmiyo bunu içimize atar söylemezsek hiçbir değişiklik olmayacak ben derimki Taraftar saygı çerçevesinde takımını eleştirsin başka türlü daha kolay düşeriz...Denizlispor Maçını ya alacaz ya alacaz artık kemik seslerini duymak istiyorum trübünden

58_babacan_58
04.02.2010, 15:14
BİZ BU TAKIMIN SADECE KAZANINCA DEĞİL KÖTÜ ZAMANDA YANINDA OLMAK İÇİN BURDAYIZ.....KÜME DÜŞSENDE TERKEDEN KAHPEDİR......

eyupk
04.02.2010, 15:46
çok güzel bir yazı. bu yazı Fikret Ünsal'a iyi bi cevap oldu.

yigido_sampiyon
04.02.2010, 17:05
bu haftanın bahaneside havanın soğuk olması olur...bizim taraftarla yürümez bu iş!!!

skyhan
04.02.2010, 17:16
sivas spor kimlere kalmış başarısızlığa mı yanayım cahil fikret ünsalın söylediklerinemi nezaman patlıyacağı belli olmayan muhsin hocayı allayıp pulladınız şimdide öle oldu böle oldu....ahh bülent uıygun sivas icin türkiyeyi karşına aldın nefedakarlıklar yaptın üc beş kendini bilmez yüzünden sivası bıraktın..dön be hocam dön ne olur sivas ayağa kalkmazsa ne olayım..bize sen lazımsın ne oynattığı belli olmayan hocalar değil.!!!!

V1CT0RY
04.02.2010, 18:04
Bu konuda başkanın da, yönetim kurulunun da, hocanın ve teknik heyetin de, futbolcuların da yapabileceği çok şey olduğu gibi biz taraftarların da yapacağı çok şey vardır. En başta birilerini eleştirmekten, suçlamaktan çok, destek ve moral motivasyonu sağlamamız lazım

Bu Lafın Altına İmza Atmak Lazım...
Olan Olmuş Giden Gitmiş...
Günü Kurtarmak Lazım...
Gerçek Sivasspor Sevdalıları Zaten Stadda Oluyor Her Maç...Kar Yağmur Tipi Etkilemez Onları...
Mevsimlik Sivassporluları(Skor ve Takıma Göre Maçlara Gelen Kesim) Stadlara Bekliyoruz...

tuzlugollu
04.02.2010, 18:39
elestirenlere kulak asmayalim aslinda boyali basinin buyuttugu kadar kotu degiliz tamam suna potadayiz amma aramizda sankionbespuan fark var digerleriyle yok ole bisey su son iki mactan dort puan aldikmi bakin gorun bu ******** sivas dusmanlarini nasil yalakaliga baslayacaklar amma bugun denizli manisa kupa macina baktim denizli yenildi amma inanin biz eger denizli gibi oynasak yine sampiyonluga oynariz bir takimda sans faktorude onemli olmazsa olmuyo
umarim youla ve ceyhun sivas macinda oynamazlar bence tehlikeli bir ikili olacaklar ceyhun ve youla tecrubeli forvetler defansimiz umarim odun toplamaz bu macta vede umarim hocamiz bu kupa macini seyretmistirde ona gore tedbirini alir .....

mnt3
04.02.2010, 22:09
bu hafta denizlispor sahaya ilk çıktığında puan alamayacağına inanmalıdır,bu ortamı sağlayacak olan ise taraftardır.90 dakika güçlü bir destek verildiğinde takımımız denizlisporu yenerek çıkışa geçecektir.

süleyman doğan
04.02.2010, 23:44
yorumların hepsine katılıyorum.şu gerçeği unutmamalıyız.yedi yıllık bir tecrübenin ardindan böylesine yanlış bir transfer politikası uyguluyan bir yönetim anlayışını affetmek mümkün değil.her siyasetçinin' her yöneticinin' her idarecinin yaptığıgibi toplumun desteği isteniyor bana göre bu yanlış.yanlış bişey söylediysem özürdilerim

tekdoktiri
05.02.2010, 00:57
BU TAKIM DÜŞMEZ ARTIK ALLAHIN İZNİYLE GELDİ YİİDO MEHMEDİM KAPTAN ÇIKSIN YETER İNANIN ÖYLE SENEYE YİNE ESKİSİGİBİ OLACAIZ

aadinir
05.02.2010, 06:46
Çok kıymetli ve sevgili hemşerilerim hiç birşey için geç kalmış değiliz haydi bir silkelenelim nereden nereye tekrar nereden nereye artık sağduyu ve inançla büyük bir mücadele ile tekrar geçen senedeki fikstürümüzü yakalıyabiliriz yeterki inanalım bizler herzaman sizi yiğido olarak biliyoruz bizim bilmemizle beraber Dünya duydu ve destekledi bu destek herzaman yanınızda oldu ve olacak milyon dolarlık kulüplerin korkulu rüyası YİĞİDOLAR haydi o günlere az kaldı SEVGİ ve SAYGILARIMLA,
ALAATTİN ADINIR.

YİGİDOKENTLİ
05.02.2010, 07:30
geçmişi silip onumuzdeki maçlara bakmaliyiz takimimiza yürekten destek vermeliyiz hoçamiza ve futbolcularima morel vermeliyiz bunlan sonraki maçlardan puan cikarmaliyiz.

efeeray
05.02.2010, 08:56
ben bir sivaslı olarak inşallah bu sorunların biran önce çözülüp sivas sporumuzun hak ettiği yerde halkını gururlandırarak temsil etmesine devam etmesini temen ni ediyorum sivas sporun şu anki yeri burası olmamalıydı ama şanssızlıklar an ötürü birazda kadrodaki değişikliklerin etkisiyle malesef şuanki yerimiz kritik ama ben inanıyorumki başaracağız

afac
05.02.2010, 09:05
çok yerinde bir çağrı ancak şunu hatırlatmakta fayda var ki sivas ve sivaslılar maalesef geçtiğimiz senelerdeki başarıyı sahiplenemedikleri için belki de bu takım bu noktaya geldi sadece maça gidip destek vermekle olmuyo maalesef. Yine de yazı çok güzel olmuş yani cuk oturmuş emeği geçenlerin eline ve yüreğine sağlık

mehmed12
05.02.2010, 09:10
ben hayatımda bu kadar yapıcı bir çğrı daha görmedim.. teşekkürler üyük sivas taraftarı..

inşallah, bu kara günler de geçecektir..

58akif34
05.02.2010, 09:16
son değil her zaman yanınızdayır amatöre düşseniz bile her zaman sivasspor devamlı sivasspor

t.kilicer
05.02.2010, 10:04
son değil her zaman yanınızdayır amatöre düşseniz bile her zaman sivasspor devamlı sivasspor

hayır kardeş süper ligde yanında olalım ;) ;) ;)

mdc
05.02.2010, 11:36
Evet gerçektende çok önemli bir konu bu ve sonuna kadar destekliyorum bu fikri.
Neticede bu bir yarış, bu yarışta önde olmak kadar arkalarada düşmek çok normal, Sivasspor bizimdir 1.lig veya 3.lig farketmez, bizden gene destek gene destek,
Yönetime, teknik kadro ve sporculara güneiyorum. göreceksiniz bu sene hiç umulmayan bir sonuç çıkacak ortaya.

Saygılarımla

seten65
05.02.2010, 11:38
Kardeşlerim tabiki destegiz tabiki Sivassporu en üst sıralarda görmek isterim peki ama neden böyle oldu zirvelerdeyken niçin aniden düştük halada düşüyoruz bunun sorumlusu kim yada kimler,bence biran önce tedbir almazsak durumumuz kötü birileri bişeyler yapmalı yapmalıyız sayın başkanımızdan ricamız nerede kimde hata varsa bunları ortaya çıkarması yoksa bizler herzaman hem hocanın hemde futbolcularımızın yanındayız bu aradada Bülent hocamızında hakkını yememeliyiz özledik.Başarı herzaman yanınızda olsun,Allaha emanetsiniz.

58akif34
05.02.2010, 11:49
şimdi yapılması gereken gecmıstekı hataların sorumlusunu aramak yerıne bundan sonra yapılacak hataları önlemek gecmıstekı yapılanlar ıcın ahıretı beklıyorum ve hakkımı helal etmıyorum bır sehırın gururuyla oynayanlar bakalım bunun vebalını nasıl kaldıracaklar şimdi yapılması gerekenler hata yapmadan lıgde kalabılmek guzel bır transfer lıstesı hazırlamak ve gelecek sezon anadoludan bır sampıyon cıkartmak

GRN58
05.02.2010, 13:26
BİZLER BİR SİVASLI OLARAK TAKIMIMIZIN İYİ GÜNÜDE DE, KÖTÜ GÜNÜNDE DE HERZAMAN YANINDAYIZ.
SİVASSPORUMUZ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ DEĞİLDİR.BU BÖYLE BİLİNE....

yeniceri_can
05.02.2010, 13:47
biz bize yeteriz.gerçek Sivassporlular zaten stadda yerini alacaktır.

deveci1965
05.02.2010, 14:08
Olaya bakış açımız durumu daha da ümitsiz bir hale soktu. Burada futbolu seyir zevki olarak görmek gerekiyor diye düşünüyorum, aksi halde futbolcunun her hatasında bir uğultu, sitem hem futbolcuları, hem de seyirciyi sitrese ve bunalıma itiyor, seyiriden futbolcuya sinerji gidecceğine ümitsizlik yansıyor.Takım sonuç olarak birçok yeni transferdn dolayı birbirine tam alışamadı, yeni transferler çok iyi, ama defans bölgesinde yine problem yaşanıyor. Başarı için sabır, hoşgörü ve dayanışmanın yeteceğini düşünüyorum, güzel sloganlarla kayıtsız şartsız destek vermek üzere 4 Eylül'de buluşmak dileğiyle.. Bir de kendimizi dev aynasında görüp aşırı beklentiler içine girecek boyutta maddi imkanlara sahip olmadığımızı herkesin dikkate almasını tavsiye ederim.

MUHİDDİN TOY
05.02.2010, 14:08
SELAMLAR YİĞİDOLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. BU HAFTA MİLAT OLSUN ÇIKIŞA GEÇELİM İNŞALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCILAR OLSUN HAYIRLI GÜNLER...

yol58
05.02.2010, 15:12
sivas spordan başka neyimiz varki

kaplann
05.02.2010, 15:17
kaleci ve forvet yok orta saha ehh defans çok zayıf.buraları takviye acil. yoksa seneye 5 parasız sivas kalır. umudumuz halen devam ediyor.yürekli olun futbolcu arkadaşlar.yüreğinizle oynayın.gerisi gelecektir

ozannecati
05.02.2010, 20:55
arkadaslar kusura bakmayın. ben sımdıye kadar sıvassporun hemen hemen her macına gıtmısımdır.deplasmalar harıc. maalesef kı bızım taraftarımız da taraftarlık ruhu yok. bunu kabul edelım lutfen. hanı dıyorlar ya cekırdek seyırcısı dıye aynen ole elıne cekırdegını alan maca gelıyor orada kı amac acaba cekırdek yemek mı yoksa sınemaya gıder gıbı fılm ızlemek mı ? bu taraftarlık deıl arkadaslar. tezahurata kalksan arkadakıler bas bas bagırıyor oturunda macı ızleyelım dıye yok bole bısey yaaa. gelen takımlardakı bır avuc seyırcı dıyoruz ya hanı goruyorsunuz o bır avuc seyırcıyı stadı ınletıyorlar.. bunlardan bıseyler cıkarmamız lazım arkadaslar. takım bıraz puan kaybedınce stada gelen olmuyor nerdeyse yaa..

BAZI SEYLERI BASARMAK ESKI GUNLERE DONMEK ISTIYORSAK TAKIMI SADECE YENINCE DEIL YENILSEDE YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ.
HEP DESTEK TAM DESTEK ARKDASLARRR

demer8
05.02.2010, 21:01
yiğidolar hep beraber el ele takımımızla brlikte başarı dolu günlere;)

58_babacan_58
05.02.2010, 21:03
Sivasimizi ayakta tutan sadece Sivassporumuz, bunada sahip cikamiyacaksak, hepten unutuluruz. onun icin sonuna kadar destek, her ne kadar elestirsekte bu takim bizim takimimiz...

sivaslitkoc
05.02.2010, 21:51
Bu Kadro Süperdir KAdro Tam oturursa ne olacaginiza inanamacaginiz bence :):)

alcapon74
06.02.2010, 00:06
yapılan bu çağrıya yürekten katılıyorum lütfen yeter artık dayanamıyoruz bu artık lütfen kendinize gelin ve eski günlere tekrar dönün bunu başaracağınızı biliyoruz lütfen lütfen....

SİVASLI OLMAK ve SİVASSPORLU OLMAK Bİ AYRICALIKTIR...

ulasli58
06.02.2010, 00:07
gercekten bu takima sahip cikalim SIVASSPOR,la gurur duyalim su ana kadar bize yasattiklari icin yeni düzenlenen meydana heykelini dikmeliydik bu takimin ben gurbette yasayan biri olarak düsüncelerim bunlar.ama bu hafta denizli maciyla cikisa gececek bu takim bizim yapacagimiz stada gidip desdeklemek sonuna kadar.

ibrahim1949
06.02.2010, 08:21
sivasımızın gururu sivassporumuza hep destek tam destek diyelik birde maçlarda herkes teknik direktör zannetmesin kendini.futbocu hata yapar yapacaktır da ama her hata sonrasında küfür etmeye yuh çekmeye kimsenin hakkı olmadığı kanısındayım.futbolcularımız hata yaptığında destek olalım ki bir daha aynı hatayı tekrarlamasın.yoksa futbolcu bunalıma giriyor ve kendisini bsakı altında hissediyor bu da tabiiki oyuna yansıyor.

canberat
06.02.2010, 09:19
arkadaşlar ALLAH aşkına sivaslı olan takımına sahip çıksın denizli maçındatam destek hep destek ne olur sizlere sesleniyorum kavgasız susmadan tam destek zamanı CENABI MEVLAM yardımcımız olsun

ercan58.a
06.02.2010, 09:40
haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim

Rallim58
06.02.2010, 21:28
Bizleri birbirimize bağlayan sevdamıza sahip çıkmanın tam zamanı. Yarınki Denizlispor karşılaşması, tarif edilemeyecek nitelikte bir karşılaşma olacağı unutulmamalıdır.

Sezonun en önemli ve dönüm noktasının karşılaşmasıdır. Futbolcularımızın taraftara ihtiyaç duyduğu en önemli karşılaşma bu karşılaşma olduğu bilinmelidir.

hollywarnrvn
06.02.2010, 21:42
arkadaslar tabiki biz bu takımı sonuna kadar destekleyeceğiz baska sivasspor mu var? ama trübün küLtürümüz yok malesef son maçta 800 fener taraftarı 10000 kişiyi susturdu yG ye lafım yok ama sade onlarla olmuyor adamların taraftarı maçı izlemek için değil susmamak için gelmişler

dv9000
06.02.2010, 21:54
TARAFTARDAN HER ZAMAN TALEP OLSUN AMA TARAFTARIN SON BIR TALEBI VAR ONUMUZDEKI 3 MACI ALIN YETER

tekdoktirin
07.02.2010, 02:42
bu hafta denizlispor sahaya ilk çıktığında puan alamayacağına inanmalıdır,bu ortamı sağlayacak olan ise taraftardır.90 dakika güçlü bir destek verildiğinde takımımız denizlisporu yenerek çıkışa geçecektir

ercan58.a
07.02.2010, 10:19
bu camiada kesinlikle kimse yalnız degildir ve bırakılmazda
sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum
sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak

58sivas58spor58
07.02.2010, 11:17
Denizlispor maci bize cok büyük önem tasiyor

yusmer
07.02.2010, 11:50
TARAFTARLAR ÖLÜMÜNE OYNAMANIZI İSTİYOR.

Asistanlar gündemi takip ediyor. Geç kalmadınız iletiniz bu istekleri gerekli kişilere.

yusuf_yusuf
07.02.2010, 13:12
HER ZAMAN HER YERDE ENBUYUK SIVAS NE OLURSA OLSUN

agacan58
07.02.2010, 15:41
yazi gercekten guzel diyecek birsey yok,peki bu yaziyi yazan ve okuyup emegini esirgemeden cevap yazip az yada cok zaman veren siz degerli sivassporlu dostlarim sadik,delikanli,yigidolar sivassporluda acaba o sahaya cikipta futbol oynayan arkadaslarimiz sivassporlumu yoksa sade menfaatini dusunen futbolcumu herkes mehmet YILDIZ olsa sivásspor gecenseneki yerinde olurdu simdi sivasspor mehmet YILDIZ,in iylesmesiyle havasini buldu ALLAH yar yardimcimiz olsun selamlar gubetten yigido

aslangazi58
08.02.2010, 01:10
bilmiyom ama bu sene bisey yapamicaz ligden düsmeyiz insallah seneye daha üst sıralara cıkcamıza inanıyorum

mansur
08.02.2010, 03:01
son donemler sivasspor ligde bayagi pugan kaybetti,yapmis oldugu bazi degisiklikler sivassporu da bayagi etkiledi ustelik M Yildizinda sakatligi nedeniyle her zaman taraftar herzaman destegiz evvel ALLAH malesef su son donemlerde SivasSpor pek karamsar ve cekingen futbol oynuyor,bunu devam ettirirse fazla etkin olamaz ornegin Trabzon macinda,yani sen korkarsan rakip saldirir, bu dez avantaj olur,onun icin takimi atesleyecek bir mesale lazim yoksa gidisat pek pozitif gorunmuyor. SivasSpor ligden duserse buna taraftar olarak cok uzulurum bir SIVASLI olmakla

can sivas
08.02.2010, 03:53
Yiğido Gençlik taraftar grubuna ! Benim de sizden bir son talebim olacak. Sivassporumuzun en coşkulu, en ne yaptığını bilen, en vefalı ve cefakar taraftar gücü olduğunuzu herkes kabul etmelidir.Lütfen Denizlispor maçından itibaren Havuz tribününe de geliniz. Bir tek gar tribününde olmanız yetmiyor. Burada taraftara istediğimiz kadar gaz verelim, çok fayda vermez,Kırk yıllık Kani hikayesi,bizim tribünlere gelen arkadaşlar maalesef( kendimi de katayım) rahatımıza düşkün, maçı ayakta seyretmekten ve bağırmaktan üşenen seyircileriz.Aman sesimiz kısılır, yorulduğumuzla kalırız, ben bağırmasam da olur diye düşünüyoruz.
Açıçası, bu iş tek başına taraftara bırakılamaz, sonuç bellidir o durumda.O halde, hem gar tribünü hem de havuz tribününü dolaşmalı davullar. Yahu iki tane poşa da mı tutamıyorsunuz? ( Poşaları küçümsemiyorum, ben de yerlisiyim Sivasın , onlar çalgıyı biliyorlar diye) Çalsın davullar,20 tane halay havası var, Sivasımın ve versiyonları da. Düğünlerde nasıl coşuyorsak maçı da düğüne çevirmeliyiz.
Seyirciyi coşturun önce, fırsatlar hazırlayın, bizim taraftar harikalar yaratır , üzerine düşeni fazlasıyla yapar.

Hep destek tam destekde arkadaşlar yukarıdaki örnek gibi bir ikide fikir üretin
laf kalabalığıyla çekirdek elden düşmüyor.
Gardaşıma teşekkürler

sarsılmaz
08.02.2010, 11:49
HEP DESTEK, TAM DESTEK eksiğimiz olan tek şey budur Sivas için Sivaslı için çok şey başarak SİVASSPOR a güveniyor ve bu günleride atlatacağını biliyorum.

muradvisor
09.02.2010, 09:28
Bilgili, görgülü, akıllı bir kalemin elinden çıkmış çok manidar ve güzel bir yazı. Yazanın elleri dert görmesin.

Tüm kalbimizle biliyor ve inanıyoruz ki, tüm Sivasspor camiası, başarısının ve büyüklüğünün geçici olmadığını ve olamayacağını, tüm dünyaya yayılmış milyonla ifade edilen aşıklarının varlığının farkında olarak, idrak edecektir.

fatih110
09.02.2010, 17:23
öyle yada böyle sivaslıyız sivassporun yanındayız iyi gün değil kötü gün dostuyuz

akkuzu
09.02.2010, 20:32
SVASSPORUN kombineli müşterisi ve canımız sağ olana kadarda her zaman heryerde sonuna kadar taraftarıyız.Hiç bir şey yıldıramaz bizi

efendigardaş
16.02.2010, 19:59
BU ÇAĞRIYI YENİ GÖRDÜM KUSURA BAKMAYIN İÇERİĞİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ BİZDE AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ YAPIYORUZ İSTANBULDAN DENİZLİ MAÇINA GİTTİK BU TAKIMA EMEĞİ GEÇEN HERKES BAŞIMIZIN TACIDIR .. HER ZAMAN DESTEĞİMİZ SÜRECEKTİR SORGUSUZ...***

joe cole
17.02.2010, 00:29
final gıbı bır karsılasma gercekten sıvassporumuzun bu macta en cok taraftar detegıne ıhtıyacı olacak

58akif34
17.02.2010, 09:19
ne ılk nede son devamlı takımımızın arkasındayız bızım yüzümüzü kara cıkartmayın

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

rezi
17.02.2010, 09:37
destek hep destek team destek bu düsturumuz olmalı unutmayalım başarı gelirken tek eksiğimiz alt yapımızın zayıflığı idi şimdi dünyada sayılı bir alt yapı uzmanı hocamız var kıymetini bilelim gelecekte geride kalan yedi yılın tecrübelerinden faydalanacağız ve geleceğe kararlı azimli yürümeye devam edeceğiz

ilcecan
26.03.2010, 21:26
ne olursa olsu bu takımın arkasında durmalıyız
bu satten sonra takımda deşmez yonetimde
şampıyonluğa oynarken verdimiz destekten daha fazlasını vermeliyiz
sıtat ful çekmeli biz yiğidoyuz herkes yigido olamaz
yiğido tökezler ama düşmez
adımıza yakışırgibi takımın arkasında durmalıyız

tekdoktirin
27.03.2010, 01:47
TABİKİ AMA BİRDE SIVAS ŞEHRİ SAHİP ÇIKSA BİRDE GÜYA VEKİLLER MİŞ HAY BEN SİZİN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, SİZ MELEKSİNİZ YETER HERHALDE

aydınn
27.03.2010, 09:54
bu yaziyi yazanlara katilmiyorum yav sampiyonluk dediler inandik avrupa dediler inandik turkiye kupasi dediler inandik amma yeter ARTIK SIMDI UYANDIK bu gidisle inanmak yetmiyor daha dogrusu taraftarin inanmasi yetmiyo iyi kotu normal bi seyirci ortalamasi var sivassporun ligin ustundeki takimlara gore dibde debeleniyoz amma yinede seyircimizin inanci varki iyi kotu sekizbinden asagi dusmuyo stadda seyirci sayisi ya sahadakiler onlar inaniyomu acaba yada yonetici trubunundekiler onlar inaniyomu biz inandik biz sevdik biz sonuna kadar sivasliyiz elimizden geldigincede sahip cikariz amma artik BIZ UYANDIK uyuyanlar uyansinda ligden dusmeyelim

Bence çok yanlış düşünüyorsun , bunların hepsine inandırdılar diyorsun peki 7 yıl önce bu tip şeylere inanacağını söyleseler ne derdin . Bu takım 2 yıl başarılı olurken , şampiyonluk parolasıylamı lige başladı buna göre 30 milyon avro harcadı ve kulübün geleceğini riske mi attı ( borç anlamında ) .Sende bunlara inananıp 2 milyara kombine mi aldın ve kulübün resmi ürünlerinden alarak milyarlarca harcama mı yaptın . Takım şampiyon olacak diye her deplasmana 50otobüs mü gitti ve sende bunlardan birinin içindemiydin , tatilini zamanını paranı , pazar günlerini ailene ayıracağına bu takımın deplasmanlarına gidip çilemi çektin .Sivasta istanbul takımlarıyla oynanan maçlara gitmek için yağmur yağdığı halde kale arkası tribününe kara borsadan 150 lira verip maça mı girdin .Bunların hepsini bütün sezon yaptıktan sonra takım şampiyon olamadı ve sen moralmen çöktün , emeklerinin karşılığı bu olmamalıydı diye mi düşündün .Bu yazdıklarımın hepsini yaptıysan haklısın ama yapmadıysan ve Sivasspor kendinden 10 kat daha fazla para harcayan ve taraftarları her yıl şampiyon olsada olmasada benim yukarıda yazdıklarım gibi yaşıyorsa sezonu ve Sivasspor bunlara rağmen 2.ile aynı puanda 4. olarak daha sonra ki yılda ligi 2. bitiriyorsa ilk defa Kupadada yarı finale çıkıyorsa bununla gurur duymalısın.

58VoLkAn58
27.03.2010, 10:52
Sivassporumuza güvenimiz sonsuz...

Alişan
27.03.2010, 11:21
http://www.sivaslilar.net/foto/yalniz-yurumeyeceksin.jpg

Hepimizin tek ortak noktası olan Sivasspor’umuz sayesinde adımız Avrupa’da bile duyulmuşken, bugün kötü giden durumdan dolayı içimiz kan ağlıyor.

Sivasspor’umuz, çok değil 7 yıl önce nerelerdeyken, geçen 2 yılda nerelerde adımız anıldı bunu hepimiz biliyoruz. Bunun mimarlarını da hepimiz biliyoruz. Bu bir kişinin yaptığı iş değil, ekip olarak, ortak olarak çalışmanın bir eseriydi. 7 yıl öncesinden örülmeye başlanan zincir halkaları bir araya gelerek bize bu unutulmaz hazzı yaşattı. Şimdi yanlış giden bir şeyler varsa, bu da yine herkesin ortak suçu. Başarı nasıl altın kadar değerli ise buna herkes sahip olmak istiyorsa, başarısızlık da bir vebaymış gibi ondan kaçılmak isteniyor. Bu konuda birilerini veya birbirimizi suçlamak asla ve asla çözüm değil.

Çözüm herkesin başarıda sahiplendiği ve desteklediği gibi, başarısızlıkta da elini taşın altına koymasından, birbirine destek vermesinden, çözebileceğimiz en küçük bir sorun dahi olsa paylaşmasından geçmektedir.

Bu konuda başkanın da, yönetim kurulunun da, hocanın ve teknik heyetin de, futbolcuların da yapabileceği çok şey olduğu gibi biz taraftarların da yapacağı çok şey vardır. En başta birilerini eleştirmekten, suçlamaktan çok, destek ve moral motivasyonu sağlamamız lazım. Daha geçen seneye kadar bu takım değil miydi, bu futbolcular değil miydi göğsümüzü gere gere dolaştıran? Bu yönetim değil miydi bu imkânı sağlayan? Bülent Uygun gittiğinde hepimizin umut bağladığı hoca Muhsin Ertuğral değil miydi? Şansızlıklar yaşadığımız şu günlerde hocaya destek vermezsek, uçuruma doğru gitmekte olan takımı, uçurumun kenarına gelmeden kim durdurabilir?

Önemli olan arabayı uçurumdan aşağıya atmaksa, o çok kolay. Ama esas önemli olan bu arabayı uçuruma varmadan durdurmak, yönünü çevirmektir. O güç hem başkanımızda, hem hocamızda hem de inanıyoruz ki yeni bile olsa tüm futbolcularımızda mevcut. Yeter ki biz Yiğidolar bu sinerjimizin farkına varıp takımı ve yönetimi o yönde motive edelim. Aksi halde gelecek sene bunları konuşacak durumumuz bile olmayacak.

Biz bu takımın 3. Ligden çıkıp Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığına şahit olduk ki, bu takımın kurtulacağına ve daha yukarılara tırmanacağına da şahit olacağız. Buna inanın, takımı da inandırın, inandırın, İNANDIRINN !...

SivasSpor.Com Özel Çağrısıdır

Çok güzel ve doğru yazmışsın gardaş ama bugün skor tahmin yarışmasını kontrol ederken öyle sonuç yazmışki gardaşlarımız beni çok üzdü elim varmaz benim sivasım için kötü bir sonuç yazmaya ama bu gardaşlarımız bu yarışmaya bu kadarmı kendirelerini kaptırıp öz benliğini unuttular insanlar nasıl düşünürse o gerçekleşir gardaşlar elleriniz sakın ola kötü sonuç yazmaya iyi düşünün iyi sonuç yazın inanın iyi olacak.