Orijinalini görmek için tıklayınız : Otyakmaz takımının başında


yiğidomustafa
04.02.2010, 08:47
Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek haftaya moralsiz başlayan Sivasspor, evinde oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Tesislerdeki açık sahada çalışan takım, etkili kar yağışının başlaması üzerine kapalı sahaya geçti.

Fenerbahçe karşısında alınan ağır mağlubiyet nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Sivasspor, kendi evinde Denizlispor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tesislerde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Açık sahada başlayan antrenmanda aniden bastıran kar yağışı etkili oldu. Yağın şiddetini artırarak devam etmesi üzerine buradaki çalışmaya son verilerek üstü kapalı suni çim sahaya geçildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Sedat, Keita ve arka adalesinde gerilme olan İbrahim Şahin katılmadı. Fenerbahçe maçından sonra hafif sakatlıkları bulunan ve hafta başında yapılan iki çalışmaya katılamayan Hayrettin, Abdurrahman, Nabil ve Lucien bugünkü çalışmada yer aldı. Bu oyuncuların hafta sonundaki karşılaşmada forma giyebilecekleri bildirildi.

Antrenmanı, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da izledi. Fenerbahçe maçından sonra kentten ayrılmayan ve bütün zamanını tesislerde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte geçiren Başkan Mecnun Otyakmaz'ın takıma moral verebilmek için bu kararı aldığı bildirildi.

Kırmızı-Beyazlılar çalışmalarını yarından itibaren basın ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek.

yiğidomustafa
04.02.2010, 08:49
Helal olsun başkanımıza valla...

balmandol
04.02.2010, 09:44
Zaten bu takımı kurtarırsa Sayın Başkan Mecnun ODYAKMAZ kurtarır..Siz futbolcular Başkanın emekleri için oynayın yaaa..Allahını seven -futbolcular- eski Sivasspor için oynasın..Hiç düşünmüyomusunuz Sivas giderse sizi kim naapsın sizde gidersiniz..!!!
Formanız için,ekmek paranız için,sayın başkan için,taraftarlar için çıkın oynayın bu 3 maçta 7 puan alın.Sizde rahatlayın bizde..

ShabbatShalom
04.02.2010, 09:51
Ağırlığını Lig Başlamadan Önce Koysaydın ya Başkan Şimdi Böyle Olmaycaktı...Hazırlık Maçlarındayken Belliydi Takımın Nereye Gideceği.O kazanılan parayı ortaya koyup alsaydın 2 3 futbolcu şimdi bu kadar uğraşmazdın.Eski emeklerin parasını çıkarsaydın ortaya,Bu kadar emek harcamayacaktın.

Ahwettt
04.02.2010, 10:10
Bence geç bile kalındı, daha önceleri yapmalıydı hatta ilk yarı bitince bir kaç futbolcunun kellesinide alması gerekti. Bazı futbolcular sahada gezerek top oynuyor. Takıma hiç bir katkısı olmadan takımda boş yere kadro şişkinliği yapıyorlar.Devamlı Sivassporun maçını izleyen arkadaşalrımında dikkatini çekmiştirler.Ne Kamanan eski Kamanan Nede Musa eski Musa hele ibrahim Şahinin hiç bir maçta 90 dk çıkardığını ben görmedim

kaptann58
04.02.2010, 10:11
BAŞKANIM SAOL SENİN EMEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAZ VE SENİN HEYKELİNİN DİKİLMESİ LAZIM AMA BU SEZONKİ TRANSFER POLİTİKALARINIZIN YÜZÜNDEN KÜME DÜŞME POTASINDAYIZ HER ZAMN OLDUĞU GİBİ YİNE SİZDEN ÖZVERİ BEKLİYORUZ BU TAKIMI DÜZLÜĞE ÇIKARACAĞINIZA İNANIYORUZ ARTIK DESTEK ZAMANI ŞU VEYA BU SUÇLU BIRAKALIM ARTIK BURAD YÖNETİM VEDE BÜLENT SUÇLU TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM