Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Denizli'ye bileniyor
yiğidomustafa 04.02.2010, 15:52 Sivasspor Denizli'ye bileniyor.
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında yaptığı 2 maçta da sahadan yenik ayrılan Sivasspor, hafta sonu sahasında Denizlispor ile yapacağı maça odaklandı. Ligin ikinci yarısında önce Trabzonspor'a deplasmanda 3-1, ardından da Fenerbahçe'ye iç sahada 5-1 yenilerek zor günler geçiren Sivasspor, hafta sonu Denizlispor ile evinde yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Ligde düşme potasından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, 17. sıradaki Denizlispor'u yenerek alt sıralardan kurtulma yolunda hanesine önemli bir 3 puan yazdırmayı planlıyor. Denizlispor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek olan Sivasspor'da, Sedat Bayrak'ın sakatlığı sürüyor.
Bu arada, dünden itibaren maç biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. VIP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.
yiğidomustafa 04.02.2010, 15:53 Sedat bi gelseydi hayırlısıyla vallaya..
58_babacan_58 04.02.2010, 16:00 HAFTA SONU 4 EYLÜL STADYUMUNDA HOROZ YAHNİSİ YEMEK İSTEYEN BÜTÜN YİĞİDOLAR DAVETLİDİR !!!:D
58zarali 04.02.2010, 16:06 HAFTA SONU 4 EYLÜL STADYUMUNDA HOROZ YAHNİSİ YEMEK İSTEYEN BÜTÜN YİĞİDOLAR DAVETLİDİR !!!:D
ben gelemiyorum benim yerimede bir porsiyon yiyin
58_babacan_58 04.02.2010, 16:10 ben gelemiyorum benim yerimede bir porsiyon yiyin
tamam kardeşim :D senin yerinede yeriz....
sivaslitaner58 04.02.2010, 16:28 sivassporumuzu bu macta birakmiyalim iyi ve kotu gunlerinde destekliyelim
mucahitbaba58 04.02.2010, 17:04 bence varya o maci izleyenler yasadi belkide cikisa gecdigimiz ilk maci bu kadar zevkli izlemek size nasip oldu en azindan video cekin paylasin bizde bakalim hadi hayirlisi ben cok ama cok umutluyum cikisa gececegimiz mac !!!
atabey58 04.02.2010, 17:44 aman fazla bilenmesin bir yerlerini keserler sonra ne yaparız biz onlarsız::::)))))
mavisabah 04.02.2010, 17:51 ....ÖLÜMÜNE 3 PUAN BAŞKA YOLU YOK BU İŞİN ZATEN ÖNÜMÜZDEKİ 3 MAC HEM SİVASSPOR İCİN HEMDE HOCA İCİN COK ÖNEMLİ UMARIM BUNUN FARKINDALARDIR..............
sedat gelmeden ben ümitli değilim artık, çünkü çookkk gooolll yiiyoruz
58^SiVaS^58 04.02.2010, 19:37 arkadaslar muhsin hoca harun ile rahman ve ahmeti niye oynatmiyor cok yetenekli oyuncular:mad::mad::mad::mad:
58isML58 04.02.2010, 20:00 arkadaslar denizli macini gecersek kimse tutamazz bizi.....
BüYüK SiVaS 04.02.2010, 20:17 yahu ne bilenmesi tek düşünceniz kazanmak olsun başka bir şey olamaz zaten
'sivasspordaki çöküşün sebebi bülent uygun dur' Bu talihsiz açıklama basın sözcüsü Fikret Ünsal a ait..
Yapılan bu açıklama Fikret Ünsalın ne kadar futboldan bi haber olduğunun göstergesidir..ünsal ı bu talihsiz,mesnetsiz,ve ukalaca açıklamasından dolayı kınıyorum..ve istifaya davet ediyorum..sevgili yiğidolar sizlerde artık susmayın boyle ukala açıklamalara tepkinizi verin artık...bursadan sivaslı yiğido 16 - 58
subasi29 04.02.2010, 20:58 Okadarda Bilenmeye Gerek Yok,Alti Ustu Bir Horoz Kesecegiz :D
ali pınar 05.02.2010, 03:40 Kamanan gibi nankör, ruhsuz oyuncular bu takımdan giderse, takım düzelir. Bir beyanatında "Sivas şehrinin 1850 li yılları yaşadığını" söylüyordu. Utanmadan!..Sahada görüyoruz; matmazel gibi futbol oynuyor! Diğer tenkit' imde genç seyircilerimize; Bizler 1967 de kurulan takımımızı Rahmetli Amigo Ehsan'ımızla(İhsanımızla) Kırmızı beyaz, Üç yıldız, Sivas! Sivas! Hey! Hey!Hey! diye sesimiz kısılana kadar destekler, akşam evde iyice birde papara yer, azar işitirdik.Haydi genç yiğidolar; şimdi meydan sizin Eskişehir Taraftarı gibi bir bando orkestra, veya benzer,i takıma müthiş katkı sağlar. Moraller bozulmasın Fiyakalı Bursa bile bugün dağıldı. Denizli maçında 2-0 iyidir. Karamsar olmayalım. Fb.maçında takım ilk yarı eski günleri hatırlattı.Takımımıza başarılar Yiğidolara sevgiler.
YİGİDOKENTLİ 05.02.2010, 04:55 Hadin yigidolarim alin bizim için şu maçi büyük kaptan mehmet yildizdan gol bekliyorum kirmizi beyaz şampiyon sivasspor diye stat inlesinnnnnnnnnnn
YİGİDOKENTLİ 05.02.2010, 07:31 saldirin ve bizim için kazanin yigidolarim bu maçta öyle bir sonuç alinki geçmişi silin taraftari coşturun.
|