Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Özel Hafta
SivasSpor.Com 04.02.2010, 19:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg
Sivasspor`umuz için çok özel bir haftanın içerisine giriyoruz.
Ligde kalmak için mücadele eden rakip takımlarımızın, bu hafta yapacakları müsabakalarına bakıldığında ibre Yiğidolarımızın leyhinde işliyor. Bu işlerliğin yanına şans faktörümüzü de ekleyip, iyi bir oyuınla alınacak galibiyet, bizleri 13. Sıraya kadar yükseltirse kimse şaşırmasın. Çok vahim bir konumda da değiliz. Ancak bu hafta sonu alınacak galibiyet, yiğidolarda yüzleri güldüreceğine inanıyoruz. Rakiplerimizin bu hafta sonu müsabakalarına bakıldığında neden olmasın dememek elde değil.
İşte sizlere 20. haftanın fikstür kritiği; 17 puanlı Sivasspor’umuzun alacağı galibiyetle puanı 20 ‘ye çıkarken, 19 puanlı takımlarımızdan Ankaragücü ligin flaş takımlarından Bursaspor’u konuk ediyor. Diğer takımlardan Manisaspor Trabzonspor’un, Diyarbakır ise Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Onun için bu hafta Denizlispor ile yapacağımız karşılaşma 6 puanlık bir karşılaşmadan başka, çok ama “çok özel hafta” olma özelliğini de beraberinde getiriyor.
Hafta sonu tüm Sivas’ın 4 Eylülde buluşması dileklerimizle…
Sivasspor.com Editöründen
BüYüK SiVaS 04.02.2010, 19:39 eğer kazanırsak harika bi avantaj elde edecez diyar ve ankaragücü inşallah yenilir ama manisa ts ile oynadığı için berabere kalsın
denizliyi kesin yeneriz zaten
Bu maçı alırsak gerçekten çok iyi olacak..
Fenerbahçe maçının ilk yarısı gibi oynarsak yeneriz diye düşünüyorum. Futbolda haticeye değil, neticeye bakılıyor.. 1-0 olsun bizim olsun .
yener_sahin 04.02.2010, 19:47 bu hesabı çok çok yaptım.taki bursa deplasmanına kadar olanki maçlarımızda fire vermezsek ilk 10 içinde bile yer bulabiliriz.alt sıralardan da tamamen kurtulabiliriz.çünkü bizim gibi takımları iç sahada ve sadece diyarbakıra kendi sahasında maç yapacağız...
58^SiVaS^58 04.02.2010, 19:50 bu maci almaliyiz baska bir yolu yok
http://resimzade.com/Show.html?i=6539&token=24140
birgün bu fotograf gercek olacak
Kirmizi beyaz rengimiz Sivasspor sevgimiz
ankagücü bursaya enilmez diyarın ve manisanın şansı yok, denizli yenersek denizli ligehavlu atar, tek rakibimiz diyar bence
effenberg 04.02.2010, 19:50 Sadece bu hafta degil önümüzdeki 3 hafta cok önemli oynayacagimiz maclar bizim gibi düsme hattinda olan takimlar.......
Bu 3 hafta da alinacak 7 veya 9 puan bizi vok rahatlatir..
Iceride Denizlispor ,Deplasman Diyarbakirspor ve yine kendi sahamizda Manisaspor.
SIMDI TAM DESTEK ZAMANI. BÖYLE AVANTAJI ZOR YAKALARIZ---
esentepeli58 04.02.2010, 20:12 kazanacaz..................... .................
yigidomustafa58 04.02.2010, 20:29 1-0 olsun bizim olsun mantığını hiç sevmem ama öyle olsun ...
58isML58 04.02.2010, 20:52 Arkadaslar bu onumuzdeki 3 mactan 7 puan yada 9 puan alabilirsek tamamdur bu is... :D
ve ben inaniyorum ki alicazzz.....
şarkışla 58 04.02.2010, 21:03 arkadaşlar benim hiç ümidim yok denizlinin son maçına bakıpta yanılmayalım adamlar iyi top oynuyor birde erken gol yersek toparlayamayız
Bu Hafta Yenip En Az 1 Takımı Altımıza Alırız...Lig Sonuna Kadarda Böyle Devam Eder...
subasi29 04.02.2010, 22:01 Evet Bu Hafta Cok Ozel,Hem Takimimizin Galibiyetle Ayrilmasini Hemde Taraftar ve Oyuncularimizin Butunlesmesi Adina Cok Onemli Birhafta...
Inaniyorum ki Stadimiz Dolu OLcak,Hem Bilet Fiyatlarida Cok Uucuz Gercektende icimizi isitacak bir sicakliga ihtiyacimiz var,bu sicakligi bu hafta sonu tamimizi destekleyerek alcagimiz galibiyet temin edecek,
Haydi Yigidolar Ele Ele Verelim Takimiza Sahip Cikalim
58_babacan_58 04.02.2010, 22:17 ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH,ALACAĞIMIZ 1 GALİBİYET BİZİ GERÇEKTEN ÇOK RAHATLATACAK,13.SIRAYA ÇIKABİLECEĞİMİZ BİR HAFTA BU HAFTA İNŞALLAH ŞANSIMIZ BOL OLUR BU HAFTA.......
Rallim58 04.02.2010, 22:21 Alacağımız galibiyetle en az 1-2 basamak yukarı çıkarak psikolojik rahatlamamıza neden olacaktır. Önemli olan kendi sahamızda yapacağımız müsabakadan galibiyetle ayrılmak. İnşaallah bu psikolojik desteği alan taraf biz oluruz.
percussıonıst 04.02.2010, 22:37 insllh yenerz denızlıyıde cıkısa gecerz
Rallim58 04.02.2010, 22:42 Site editörünün tesbitleri çok doğru. Biz kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğimiz haftadayız.
Rakiplerimizin, bu hafta karşılaşacakları takımlar, Bursapor, Trabzonspor ve Fenerbahçe.
Alacağımız 3 puanla yukarılara tırmanışımızın ilk haftası olmasını diliyorum.
yigido yakup 04.02.2010, 23:15 bu haftaki alinacak bir 3 puan bizim ateslenme macimiz olacak yukarilara dogru hizla ilerleyecegiz.bizim takimla alakali alayli alayli konusanlaradan o ettikleri laflari yedirme zamani geliyor.
musa3458 04.02.2010, 23:28 beyler cok büyük fırsat sivastaki tüm sivaslılar bu maca gidip sonuna kadar desteklemili
konartr58 04.02.2010, 23:39 ne kadar acizlendik.yenelimde bir sıfır olsun diye umutlanıyoruz.geçen yıllara baktığımızda da çok takımı 1-0 yendik.aslında kanmışız.demek ki geçen yıl liğin kaliteside düşükmüş ki sivasspor sivrilebilmiş.
evet bu üç hafta önemli sivasspor için.çünkü ligden düşecek üçüncü takım sivasspor diyarbakırspor ve manisasporun birbirleri arasında yapacakları maçlara bağlı olacak gibi gözüküyor.
yozgatsporluyuz 04.02.2010, 23:39 kardeş takımsivasspora denizlispor maçında başarılar dilerim
7 aydır çektiğimiz acıların ve ıstırabın bu maçla son bulmasını umuyorum. Bu kadar eziyetin üstüne ağır bir darbe daha yemek istemiyoruz, yeter artık silkelenin, savaşın, kız takımı gibi oynamayın!
Metal Gear 04.02.2010, 23:54 Bıktık usandık!Artık son olsun!3 hafta 3 puan!Mutlak hedef bu!
--------------------------------------------------------------------------------
Olmak ya da olmamak!
Bunun kararı bu hafta verilecek!
Bu kadar önemli, bu kadar hayati!
Genelde futbolcular hakkında olumsuz yorumlarda bulunmam ama bu maç onların ekmek yedikleri tekneye sadakatlerini gösterecek!
Acı içinde bekliyoruz, ya son nefesimizi vereceğiz ya da daha güçlü bir nefes alacağız! Bakalım kader bize ne gösterecek!
SEVDAMSIN58 05.02.2010, 00:13 AGZINIZDAN BAL AKIYOR DILEKLERINIZE KATILMAMAK ELDE DEGIL INSALLAH HESAPLARINIZ TUTAR VE BIZDE BU MUTLULUGU YASAMA SEREFINE MAZHAR OLURUZ
SUNUDA IFADE ETMEK ZORUNDAYIMKI DENIZLI COK BUYUK BIR RAKIP BIZIM TAKIMIN ONLARIN BASKISINA DAYANACAK DIRENCININ OLMADIGI DA ACIK VE NETTIR YIGIDOLARDA ADAM OLSUNLARDA BIZI YANILTSINLAR BIZDE VARIZ DESINLER KOLAY LOKMA DEGILIZ DESINLER AMA ARTIK BIRSEY DESINLER BIR BAS KALDIRIS YASASINLAR VE YASATSINLAR BIZLERE
kadirakin58 05.02.2010, 00:14 büyük kaptan da döndü, gemisini kurtaracak inşallah..
ercan58.a 05.02.2010, 00:14 alalım bu maçı allah rızası için bu maç gerçekten hepsinden önemli destegimizi esirgemeyelim
yukarıyıldızlı 05.02.2010, 00:15 öncelikle bilet fiyatlarının bu kadar makul olmasına rağmen stadın dolacağını zannetmiyorum ama inşallah yanılan ben olurum..maçın önemi tartışılmaz zaten alacağımız 3 puan çok moral olacak ve 2-3 sıra birden yükselme şansımız olacak asıl rakiplerimizle karşılaşıyoruz amabiraz mücadele etmesi şart takımın...
mucahitbaba58 05.02.2010, 00:46 bu macdan uc yildizli gol olacagini dusunuyrum birini ve ilk golu mehmet kaptan ikinciyi macin ortalarinda yabancilarimizdan biri van heerden diye dusunuyorum son golude son anlarda yine yabancilardan biri atacak ahanda buraya yaziyorum
karamsar olmayin biz antepi dize getirmis takimiz;)bu kez cok daha iyi bir mac olacagini duusnuyorum
Sivaslibey 05.02.2010, 00:51 Denizli maçini izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama merak ediyordum maçi. Bugün su linkten özetini izledim, Denizli'nin defansi eger buysa gerçekten bizim defanstan çok daha kötü.
http://trt.net.tr/ondemand/Medya.aspx?GaleriResimKodu=207 279d7-a82c-469c-8e1e-9ce3c7d417f7&MedyaKodu=69bfe1f1-964a-47f8-965e-cfe5f4862e37
Hani belki gol yiyecegiz bu kesin ama bu takima Mehmet 3tet çeker 5te.
Eger Sivas defansi bi saglam tuta bilse, benim Denizli'den hiç korkum yok.
mehmet darıcı 05.02.2010, 00:58 denizli maçını izledim;iler uçlarda çoğalamıyorlar uzun toplarla gol yollarında etkili olabiliyorlar defansın arkasına iyi sarkabiliyorlar bizim defansımızın bu yönüde sizinde bildiğiniz gibi vahim bir durumda onun için denizlisporun her an her saniye kalemizde gol bulma imkanı var.çözüm ise orta saha ve ileri uçlardaki oyuncularımızın yeri geldiğinde defans yapmaları ve daha çok koşmaları.sözün özü denizliyi yenmek hiç kolay olmayacak,tek yol orta sahamızdan geçer,allah yardımcıları olsun...dost acı söyler beyler
A.Turan Korkmaz 05.02.2010, 01:13 Denizlispor'un Manisa kupa maçındaki kadrosu şöyle idi:
Cenk, Bajic, Engin (Dk. 55 Youla), Roberts, İbrahim, Braga (Dk. 80 Fatih), Güray (Dk. 60 Okan), Anderson, Ahmet, Çağlar, Angelov
Tarsus 1 Denizli:2 (Kupa maçı)
Denizlispor: Cenk, Bajic, Burak Akyıldız, Burak Solakel, Roberts, Mustafa, Güray (Dk. 51 Youla), Fatih, Okan (Dk. 76 Braga), Ahmet, Angelov (Dk. 85 Engin)En son GS lig maçı kadrosu: Gs 2-1
Denizlispor: Özden, Erkan (Dk. 88 Fatih), Koffi, Burak, Çağlar, Roberts (Dk. 73 Okan), Berberoviç, Braga, Güray, Angelov (Dk. 68 Youla), Engin
Fenerbahçe:3 Denizlispor:1
Denizlispor: Özden, Ahmet Cebe, Bajic, Burak, Çağlar, Roberts (Dk. 58 Okan), Braga (Dk. 80 Youla), Berberovic, Güray, Engin, Angelov (Dk. 73 Fatih)
Anlaşıldığı üzere Denizlispor kupaya yedek, lige ise as takımıyla çıkıyor. Yani bugün Manisaspora yedeklerle yenildiler, oynadılar ama çok asılmadılar maça. Onların amacı ligde kalabilmek, zaten Hakan Kutlu da maçtn sonra açıkladı bunu.
Öyle ise Fener ve Cimboma çıkardığı kadroya yakın bir kadro bizi bekliyor. Vazgeçemedikleri isimler,defansta Bajic ve Burak, orta sahada Güray,Braga, Berberoviç ve Braga, ilerde ise Engin ve Angelov.
Sivasımıza karşı ilk yarı yukardaki gibi başlayacaklarını, ilk yarıyı avantajla bitirirlerse; daha sonra oyuna ikinci yarı Ceyhun Eriş ve Youlayı sokacaklarını ve kontratak oynayacaklarını düşünüyorum.
Kadroları geniş ve ligde bulundukları yerin tersine çok iyiler.
Eğer Muhsin Ertuğral sistemimizi değiştirmez, yine gevşek, savunma güvenliği olmayan bir oyun oynarsak bu hafta 6 tane bile yeriz diyorum.Doğruya doğru.
1) Taraftar 90 dk. susmayacak.
2) Hoca orta sahayı kalabalık tutacak.Atakları orta saha engelleyecek,defansa bırakmayacak.
3) Hızlı oyuncularına dikkat. Koşmayan hemen kenara alınacak.
4) Hakeme dikkat edilecek. Muhtemelen 12 kişi gibi olacaklar. İtiraz etmeyelim.Gereksiz ceza sahası içi ve çevresinde faul yapmayalım. Duran top organizasyonları iyi.
Geçen yılki şampiyonluk maçlarımız(iki maç) hariç, Sivassporumuz tarihinin en zor maçı. Ona göre.
tekdoktiri 05.02.2010, 01:45 ÖZELİ TÜZELİ KALMADI ARTIK YA KÜMEYE YA DA MAÇLARI ALMAKLAZIM YANİ İKİ HAFTA YI KESİN DENİZLİ D BAKIR MECBURUZ
ewet çok ama çok kritik bir hafta----bu maçı mutlaka almalıyız----sporcularımız inanırsa---- seyircilerde gerçek taraftar olursa bu hafta----şans her yönüyle bizden yana----lütfen bir haftada taraftar olalım sivasımızın seyirciye degil bu hafta gerçek taraftara ihtiyacı var----maratondakılere seslenıyorum destek vermeyeceksenız gelmeyin maça----bu hafta verin kombineleri sesi çıkacak gençlerinize arkadaşlarınıza----siz evden seyredın yada dinleyin----yeter artık 19 haftadır yatarak maç seyrediyonuz----bu hafta 12 ci kişiler çıksın sahaya----KURTARALIM ŞU KABUSTAN YETER HERKES UZERİNE DÜŞENİ YAPSIN ARTIK-:)(CŞKN):)
Rallim58 05.02.2010, 09:29 Rakip takımın hangi kadro yada kimlerle çıkacağı önemli değil. Önemli olan 3 puana odaklanan bir takım ruhu ile iyi konsantre olan Sivassporumuzun sahadan galibiyetle ayrılmasıdır.
Bilinmelidir ki, bu hafta alacağımız 3 puan bizleri 13. sıraya kadar yükseltme ihtimali vardır. Bu haftaya özel bir durum olduğu da unutulmamalıdır. Denizlispor karşısında alınacak 3 puanla rahatlayan Sivassporumuzun artık önü açılacaktır, inanıyorum.
20-Ankaraspor 19-Denizlispor 18-Diyarbakır 17-Sivasspor Ligi böyle bitirirsek süper olur ya :)
dünkü futbolu hiç beğenmedim.fb,maçının ilk yarısındaki futbolu oynarsak kesin beş atarız gibime geliyor.beş olsun bizim olsun olmassa üç olsun napalım oda güzel olur.:)
yiğidomustafa 05.02.2010, 09:50 Bu maçı alırsak gerçekten çok iyi olacak..
Fenerbahçe maçının ilk yarısı gibi oynarsak yeneriz diye düşünüyorum. Futbolda haticeye değil, neticeye bakılıyor.. 1-0 olsun bizim olsun .
hanedan58 05.02.2010, 10:48 Mümkünse artık iyi konsantre olup bu önemli maçı 3 puan larak kazanmak gerekir çünki bu hafta kaybedileçek 1 puan bile bize ileriki haftalarda ilaç olaçaktır taraftar olarak bu hafta stadı dolduralım ve takımımızı geride olsa bile destekleyelim eger yine kaybedilirse puan iş te ozaman yönetime ve oyunculara biz burdaydık siz neredeydiniz deme hakkını kazanalım
umarım futbolcularda bunun farkında olurlar
halilxx58 05.02.2010, 11:59 1-0 olsun bizim olsun olmaz bu tür maclarda 2-0, 3-0 olsun bizim olsun :)
58akif34 05.02.2010, 12:43 bu hafta ve sonrasındakı ıkı hafta gercekten bızım adımıza cok özel bır hafta manisa gaza geldı denızlıye 4 tane gol attı bunun hep boyle olacagını sanacak dıyarbakır fenerbahceyı yenmek ıcın elınden gelenı yapacak cunku azız yıldırıma gıcıklar denızlı kupada manısadan aldıgı agır darbeyı ustunden atamayacak bursaspor fenerbahce malıbıyetını ankara gucu ıle asmaya calısacak manısa trabzonuda yenmekye calısacakkı ınsallah yenecek ve bu gazla fenerden agır bır darbe yıyecek sıvasa moraller sıfırın altında gelecek bunun gıbı bır durumda butun sartlar sıvastan yanayken sıvasın denızlıyı yenmesı sıvası kurtaraktır buyuk olasılıkla dıyarbakır ankaragucu bu haftayı puansız kapatacak alınacak uc puan ıkısınınde ustune cıkmayı saglayacak basarılar ınsallah planlarımız bosa cıkmaz
İnşallah kazanırız şimdiden Allah yar ve yardımcıları olsun bizler galibiyet bekliyoruz hakkımızda....
yigido yakup 05.02.2010, 13:00 haydi sivasli bugün birlik günüdür
Rallim58 05.02.2010, 13:24 Kendi kaderimizi kendimizin belirleyeceği bir haftadayız. Kazanan taraf biz oluruz inşaallah...
effenberg 05.02.2010, 14:10 Aslin da cok özel 3 hafat denilse daha dogru olur bence!!!!!!!
3 hafta icinde oynanacak maclar neticesi ile her sey kendi elimiz de........
Rallim58 05.02.2010, 22:43 Aslin da cok özel 3 hafat denilse daha dogru olur bence!!!!!!!
3 hafta icinde oynanacak maclar neticesi ile her sey kendi elimiz de........
Kupadaki gibi, Tarsusu İdmanyurdundan gol bekleyene kadar kendi göbeğimizi kendimiz keseceğimiz haftadayız.
Bu 3 hafta kaderimizi belirleyen haftalar olacak, ancak en önemlisi ise rakiplerimizin güçlü takımlarla yapacak olması ile en önemlisinin bu hafta olduğu da bilinmelidir.
şarkışla 58 05.02.2010, 23:02 bu maçı kazanamazsak ki aklıma bile getirmek istemiyorum işimiz iyice zorlaşacak erken gol yememeliyiz dağılıyoruz
A.Turan Korkmaz 06.02.2010, 00:32 HABER: ''Denizlispor müsabakası hazırlıklarını aralıksız sürdüren Sivasspor'da sakatlığı devam eden Sedat Bayrak dışında tüm sporcuların yer aldığı hazırlık çalışmasında Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, sporcularının beyinlerini yıkadı.
ÖNCE KASETLER İZLENDİ SONRA ANTRENMAN
Denizlispor un Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Manisaspor ile oynadığı müsabakanın kasetlerini sporcularına izlettiren Teknik Direktör Muhsin Eruğral, daha sonra da antrenmanda sporcularını motive etti.''
Eyvah! Hocayanlış kaseti izletmiş, eğer haber doğruysa. Denizlispor, Sivasspor maçına tamamen farklı bir kadro ve oyun anlayışıyla çıkacak.
Maçta bence:
Özden, Okan Koç, Burak, Berberovic ( Bajic) ,Çaglar
Roberts, Braga, İbrahim ege, Güray(Ceyhun Eriş) , Angelov, Youla
kadrosu ile oynayacaklar. Özden,Berberoviç,Ceyhun gibi oyuncularını Sivasspor maçına sakladılar.
Hakan Kutlu , Ceyhun Erişi özellikle bu maça hazırlamıştır. Ona ekstra önlem almalıyız. Youla ve Angelovu iki stoperimiz tutacaktır ama Ceyhuna da adam markajı uygulamalıyız. Ceyhunun frikikleri de etkilidir, uygun yerlerde faul atışı isteyecektir.Solbek Çağlar Birinci milli takıma da seçilmişti, sağbek Okan Koç ileri çıkmayı,orta yapmayı, hatta boş kalırsa gole gitmeyi sever. Stoperler Burak ve Bajic(Berberoviç) Mehmet Yıldıza ikili baskı uygulayacaklar.
Roberts ve İbrahim Ege hareketli veiyi ön liberolar, topu genelde tek pasla ileri uzatıyorlar, Roberts biraz daha ileri çıkıyor.
Topu ilerde Ceyhunla buluşturup, onun becerileriyle gol girişimleri olacak. Bu ileri üçlü birarada ilk kez oynayacaklar. Pres yaparsak ve boş bırakmazsak muhtemelen etkisiz kalacaklar amma Fener ve Trabzon maçlarındaki( Elrio ve Taiderli) takım sahada olursa fark yeriz çünkü savunma yönleri yok ve bizi eksik bırakıyorlar.
Bu maç için ideal kadro:
Akın(Petkoviç), Abdurrahman,Murat,Yasin,Hayret tin,İbrahim Dağaşan,Keita,Kadir Bekmezci, Yunus(Musa),Erman( Elrio,Kamanan),Mehmet Yıldız şeklinde olmalıdır.
Takımımız oyunun gidişatına,skor durumuna ve karşı takımın oyuncu yapısı ve sistemine bağlı olarak , oyun içinde 4-3-3 ve 4-4-2 sistemlerini değişmeli uygulamalıdır. Rakip bastırdığında 4-4-2, biz üstünken ve hücum ederken 4-3-3
olmalı. Bu maç hoca mutlaka Ceyhuna önlem almalı, bu önlem Dağaşanı onun peşine takmak değildir,Keita aksıyor, orta boş kalıyor, ortaya ekstra olarak Kadiri ya da sırf savunma göreviyle bir başkasını monte etmelidir.
Haydi aslanlarım demekle iş bitmiyor, çünkü aslanlar bile iyi strateji ve taktiklerle avlanırlar, belgeselleri izleyin görürsünüz.
emin kara 06.02.2010, 01:17 HER İKİ TARAF İÇİNDE ÖNEMLİ BİR MAÇ KENDİ SAHAMIZDA OLMASI BİZİM İÇİN AVANTAJ YİGİDONUN DÖNÜŞÜ OLACAKTIR FARKLI BİR SKORLA BU MAÇI ALACAGIZ GOLLER MEHMETTEN
ercan58.a 06.02.2010, 10:39 haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim
TracyMcGrady58 06.02.2010, 17:10 Sezonun en zorlu ve en önemli maci bizleri bekliyor. Maci kazanirsak rahatlariz ve gelecek maclara daha moralli cikariz. Insallah taraftar destegiyle beraber bu maci alacagimiza inaniyorum.
Rallim58 06.02.2010, 21:55 Sezonun en zorlu ve en önemli maci bizleri bekliyor. Maci kazanirsak rahatlariz ve gelecek maclara daha moralli cikariz. Insallah taraftar destegiyle beraber bu maci alacagimiza inaniyorum.
Bu karşılaşmadan alınacak 3 puan hem moral adına hemde yükselişimizin başlangıcı adına çok önemli.
şarkışla 58 06.02.2010, 22:28 KAZANMALIYIZ KAZANMALIYIZ KAZANMALIYIZ KAZANMALIYIZ
ercan58.a 07.02.2010, 11:16 özel hafta güzel hafta olsun inşallah
sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum
sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak
kolukisa 07.02.2010, 18:40 Beyler oncelikle Sivassporu tebrik ederim,fakat bu sonuc bizleri aldatmasin onumuzde daha cok yol,gelecek hafta ki mac daha da onemli bir sonra ki ondan da onemli,sonucta oyucu kardesleri bunu bilincine varip lig sonunda bizleri umari hayal kirikligina ugratmazlar,yollari acik olsun:rolleyes:
effenberg 08.02.2010, 14:02 Ben özel hafta icin 3 özel hafta demistim!!
Cok sükür ilk haftayi kazasiz belasiz atlatik simdi II.Hafta Diyarbakirspor burdan da 1 puan alirsak geriye III.Özel hafta kaliyor kendi sahimizda Manisspora karsi..
vicente58 11.02.2010, 21:35 denizli maçı bizim için milat olacak ve beklene çıkışımızı nihayet gerçekleştireceğiz inşallah.
YİĞİDO HAKAN 12.02.2010, 13:50 :D:D:Dinşallah sivasspor kazanır :D
effenberg 15.02.2010, 12:56 Ben özel hafta icin 3 özel hafta demistim!!
Cok sükür ilk haftayi kazasiz belasiz atlatik simdi II.Hafta Diyarbakirspor burdan da 1 puan alirsak geriye III.Özel hafta kaliyor kendi sahimizda Manisspora karsi..
Dedigim gibi II.kritik haftayi da 1 puan ile kapatik simdi III.krtik hafta da Manisaspor dan 3 puan almamiz lazim kesinlikle....
|
|