Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan takımın başında..
SivasSpor.Com 05.02.2010, 13:27 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun otyakmaz-2.jpg
Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek haftaya moralsiz başlayan Sivasspor, evinde oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Tesislerdeki açık sahada çalışan takım, etkili kar yağışının başlaması üzerine kapalı sahaya geçti.
Fenerbahçe karşısında alınan ağır mağlubiyet nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Sivasspor, kendi evinde Denizlispor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tesislerde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Açık sahada başlayan antrenmanda aniden bastıran kar yağışı etkili oldu. Yağın şiddetini artırarak devam etmesi üzerine buradaki çalışmaya son verilerek üstü kapalı suni çim sahaya geçildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Sedat, Keita ve arka adalesinde gerilme olan İbrahim Şahin katılmadı. Fenerbahçe maçından sonra hafif sakatlıkları bulunan ve hafta başında yapılan iki çalışmaya katılamayan Hayrettin, Abdurrahman, Nabil ve Lucien bugünkü çalışmada yer aldı. Bu oyuncuların hafta sonundaki karşılaşmada forma giyebilecekleri bildirildi.
Antrenmanı, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da izledi. Fenerbahçe maçından sonra kentten ayrılmayan ve bütün zamanını tesislerde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte geçiren Başkan Mecnun Otyakmaz'ın takıma moral verebilmek için bu kararı aldığı bildirildi.
Kırmızı-Beyazlılar çalışmalarını yarından itibaren basın ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek.
masteraydin 05.02.2010, 13:31 Mecnun Başkanım bu işi baştan yapacaktın.
Rallim58 05.02.2010, 13:36 Mecnun başkanda kritik olan bu haftanın özelliğinin farkında... Alacağımız bir galibiyet bzileri üst sıralara taşıyacaktır.
yönetiminden malzemecisine bu haftanın galibiyeti için şartlandıkları belli. Futbolcularda bilincinde, taraftalarımızda 4 Eylül'ü doldurduğunda Pazar gününü bayram günü olarak şimdiden görüyorum. İnşaallah.
kiNgSiZe58 05.02.2010, 13:39 insallah takima moral olmusdur
bu kazmalara moral degil iyi bir dayak lazım başkan geç kalmadan geregini yapacagından kuşkum yok.bundan sonraki hafataların telafisi kalmadı.özellikle şu üç maçı kazanmamız çok önemli.bunu yapabilecek şartlarımızda gücümüzde var.adam gibi oynasınlar yeter.
yigido yakup 05.02.2010, 14:02 baskanimiz takima herseyi veriyor haydi futbolcu kardeslerim bu baskan bu günleri yasamayi haketmiyor gösterin tüm türkiyeye sivasspor gercegini.
effenberg 05.02.2010, 14:08 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun otyakmaz-2.jpg
Antrenmanı, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da izledi. Fenerbahçe maçından sonra kentten ayrılmayan ve bütün zamanını tesislerde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte geçiren Başkan Mecnun Otyakmaz'ın takıma moral verebilmek için bu kararı aldığı bildirildi.Kırmızı-Beyazlılar çalışmalarını yarından itibaren basın ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek.
Herseye ragmen yinede gec kalinmis sayilaz baskanim.......
svsli585858 05.02.2010, 14:10 manisa dan neyimiz eksik bi 4 tanede biz atacağız inşallah denizliye kazanırsak nefes alırız hadi artık alın bu maçı
ercan58.a 05.02.2010, 14:24 ölüm kalım maçı herkesin takımın yanındada başındada olma zorunlulugu var
hepimiz özellikle bu maçta sonsuz destek vermeliyiz stadı dolduralım lütfen
karşıyakalı 05.02.2010, 14:30 ne büyük başkan nede bu büyük taraftar bu günleri haketmiyor.bize bunları yaşatanlar mutlaka cezalarını çekmelidirler.inşallh durumumuz rahatladıgında takından 5-6tane işe yaramayan futbolcu takımdan uzaklaştırılır.bu açıklamayı yönetimden bekliyoruz.seneyede ALLAH ın izniyle takımın çogu degiştirilmelidir.
burakpaşa 05.02.2010, 14:58 BAŞKANDAN BİR DE FİKRET ÜNSAL IN İSTİFASINI İSTİYORUZ
Başkanım Hoca Türkiyeyi bilmiyo yanındada ülkeyi bilen bir hoca yok İş sana ve Yönetim kuruluna kalıyor Neyseki Mecnun Başkanımız var insana güven veriyor
Saygılar Büyük Başkanımıza.
BAŞKANDAN BİR DE FİKRET ÜNSAL IN İSTİFASINI İSTİYORUZ
Aynene Katılıyorum Sivasa yakışmıyor Sivassporu antipatik yapıyor.
58^SiVaS^58 05.02.2010, 15:05 mecnun baskan eski oyunculari bülent hoca ile satmasaydiniz keske:mad::mad::mad:
58SARKISLALI58 05.02.2010, 15:07 onemli olan bu mac degil onremli olan onumuzde 3macida almamiz gerekiyor haydi yigido bastir yigido dirilise gec yigido diyecek lafimda kalmadi tukendi birsey demiyorum artik cok yazik ettiler takima cookk
atababa111 05.02.2010, 15:10 Helal olsun başkan.Bizlere ölümü gösterip Sıtmaya razı edeceksiniz ya gerçekten sevdiğimiz saydığımız bir başkandın sen.Lakin takımı malesef sezon öncesi dağıttınız ve bu yüzden düşme korkusu yaşatıp sonrasında kümede kalacaksınız ya bunu başarıymış gibi yazacaksınız.
58SARKISLALI58 05.02.2010, 15:11 WALLA BASDA FIKRET UNSAL ERTUGRAL HOCA BUNLARIN ACILEN ISTIFASI GEREKIYOR DUSUNSENIZE FIKRET UNSAL HER MACDA KONUSUYOR YOK FENERE SUPRIZ YAPACAZ YOK BILMEM NE HOCAYA GELINCE ALLAHLIK TRANSFERLERLE OYNATTIGI !!LERLE NEDEYIM BU REZILLIGI HAK EDIYORMUYUZ BE DIRI DIRI GOMDULER MEZRA BUSENE BIZI TURKIYE CUMHURIYETINDE SIVAS NASIL BI SEHIRMIS NASILMISKI SIVASA BI KIN VAR CEKEMEYENLER ISTEMEYENLER SIVASSPORLA BU GERCEGIDE OGRENMIS OLDUK BUTUN SIVASLILARADA SESLENIYORUM TAKIMI VE SIVASI YANLIZ BIRAKMAYALIM BU TOPRAGIN BU MEMLEKETIOJN HAVASINI SUYUNU ALDIYSANIZ;
cılgınsivas58 05.02.2010, 15:46 manisa dan neyimiz eksik bi 4 tanede biz atacağız inşallah denizliye kazanırsak nefes alırız hadi artık alın bu maçı
4 tane atarız demişşin de arkadaşım 4tane yemesek iyice hangi maçta 4tane attıkki bu maçtanda atalım
kangalliahmet 05.02.2010, 15:49 WALLA BASDA FIKRET UNSAL ERTUGRAL HOCA BUNLARIN ACILEN ISTIFASI GEREKIYOR DUSUNSENIZE FIKRET UNSAL HER MACDA KONUSUYOR YOK FENERE SUPRIZ YAPACAZ YOK BILMEM NE HOCAYA GELINCE ALLAHLIK TRANSFERLERLE OYNATTIGI !!LERLE NEDEYIM BU REZILLIGI HAK EDIYORMUYUZ BE DIRI DIRI GOMDULER MEZRA BUSENE BIZI TURKIYE CUMHURIYETINDE SIVAS NASIL BI SEHIRMIS NASILMISKI SIVASA BI KIN VAR CEKEMEYENLER ISTEMEYENLER SIVASSPORLA BU GERCEGIDE OGRENMIS OLDUK BUTUN SIVASLILARADA SESLENIYORUM TAKIMI VE SIVASI YANLIZ BIRAKMAYALIM BU TOPRAGIN BU MEMLEKETIOJN HAVASINI SUYUNU ALDIYSANIZ;
ahmak herifler adam ne desin fenere yenilecez diğerine yenilecez falanmı, basın sözcüsü konuşacak tabi dallamanın bi kaçı bi laf etti uzun zamandır bu adam istifa etsin diye kekiç ağızlılar hepsi birden aynı şeyi sölüyo siz önce takımı adam gibi destekleyin tezahurat yapın stadın yüzde 80 i sığır gibi anca gol atınca sivas... sivas.. sivas.. zıkkımın dibi başka bi halt yok o adamlar uyku uyuyamıyo sıkıntıdan üç beş dallama çıkmış istifa etsin diye zırlıyo kimin ne görevde konumda olduğunu bilmeden konuşmayın sizin işiniz desteklemek sonuna kadar boş boş konuşmak değil
yener_sahin 05.02.2010, 16:06 ahmak herifler adam ne desin fenere yenilecez diğerine yenilecez falanmı, basın sözcüsü konuşacak tabi dallamanın bi kaçı bi laf etti uzun zamandır bu adam istifa etsin diye kekiç ağızlılar hepsi birden aynı şeyi sölüyo siz önce takımı adam gibi destekleyin tezahurat yapın stadın yüzde 80 i sığır gibi anca gol atınca sivas... sivas.. sivas.. zıkkımın dibi başka bi halt yok o adamlar uyku uyuyamıyo sıkıntıdan üç beş dallama çıkmış istifa etsin diye zırlıyo kimin ne görevde konumda olduğunu bilmeden konuşmayın sizin işiniz desteklemek sonuna kadar boş boş konuşmak değil
Bu sitede hakaret içermeyen kaç mesajınız var cidden merak ediyorum.Fikret ÜNSAL'ı bu sözlerle mi savunuyorsunuz.İnsanlara bu kadar hakaret içeren mesajlar atarak sürekli antipati topluyorsunuz.Burdakilerden bir çoğu Fikret ÜNSAL'i sizin kadar tanıyamayabilir,bu sözlerle daha fazla sevilmemesini sağlıyorsunuz.Klubü bilen ve yakından tanıyan insanlar Fikret Ünsal'in yaptığı işleri bilir.Yani şahıslar savunulurda yaptığınız saygısızlık...
Ayrıca bu takımın yönetimi taraftarına destek vermeyecek,tribün oluşmasını istemeyecek ve taraftardan destek mi bekleyecek.İşte orda dursun durduğu yerde.Türkiye de hangi taraftar topluluğu yönetim desteği almadan takımını destekliyor.Bizim işimiz destek ama bu da kuzu olduğumuz ve yönetim adına konuşamayacağımız anlamına da gelmez.Şahıslar geçicidir.İstifa etmesini isteyebilirler.Ama sizin cevabınız insanların gözünde fikret ünsal i daha da küçültüyor.Bence yazdıklarınıza dikkat edin...
BüYüK SiVaS 05.02.2010, 16:09 tmm şimdi kesin çıkışa geçeriz xDD...
gelirse gelsin kardeşim ne olacak başkanlığını yapıyomuda takımın başına geçiyo
afrikalı adamları dılkdururyı takıma türkiyeyi tanımayan adamı getiriryo takıma para için orayı söylemiyim bülentten kurtulduk sıra başkandadır
58_babacan_58 05.02.2010, 16:48 HADİ BAŞKANIM ŞU DURUMA EL KOY ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMEDEN 1 GALİBİYET BİZİ ÇOK RAHATLATACAK ÇOKKK......
baskanım tek umudumuz sizsiniz----İNŞALLAH bu maçı alırızda derın bır ohh çekeriz----bu maçı alamassak ALLAH korusun işimiz oldukça zor----düşmemiz kaçınılmaz olur dileğim bu maçı alıp yolumuza devam etmek----umudumuz sönmedi ilk günkü heyecanla devam ediyor---şimdi birlik zamanı asırı eleştiriden ziyade motive etme zamanı----RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN saygılarımla...:)(CŞKN):)
mucahitbaba58 05.02.2010, 17:35 WALLA BASDA FIKRET UNSAL ERTUGRAL HOCA BUNLARIN ACILEN ISTIFASI GEREKIYOR DUSUNSENIZE FIKRET UNSAL HER MACDA KONUSUYOR YOK FENERE SUPRIZ YAPACAZ YOK BILMEM NE HOCAYA GELINCE ALLAHLIK TRANSFERLERLE OYNATTIGI !!LERLE NEDEYIM BU REZILLIGI HAK EDIYORMUYUZ BE DIRI DIRI GOMDULER MEZRA BUSENE BIZI TURKIYE CUMHURIYETINDE SIVAS NASIL BI SEHIRMIS NASILMISKI SIVASA BI KIN VAR CEKEMEYENLER ISTEMEYENLER SIVASSPORLA BU GERCEGIDE OGRENMIS OLDUK BUTUN SIVASLILARADA SESLENIYORUM TAKIMI VE SIVASI YANLIZ BIRAKMAYALIM BU TOPRAGIN BU MEMLEKETIOJN HAVASINI SUYUNU ALDIYSANIZ;
bu sozler ne sivassporluya yakisiyor nede sivasin faydasina bos laf :S
kangalliahmet 05.02.2010, 17:49 Bu sitede hakaret içermeyen kaç mesajınız var cidden merak ediyorum.Fikret ÜNSAL'ı bu sözlerle mi savunuyorsunuz.İnsanlara bu kadar hakaret içeren mesajlar atarak sürekli antipati topluyorsunuz.Burdakilerden bir çoğu Fikret ÜNSAL'i sizin kadar tanıyamayabilir,bu sözlerle daha fazla sevilmemesini sağlıyorsunuz.Klubü bilen ve yakından tanıyan insanlar Fikret Ünsal'in yaptığı işleri bilir.Yani şahıslar savunulurda yaptığınız saygısızlık...
Ayrıca bu takımın yönetimi taraftarına destek vermeyecek,tribün oluşmasını istemeyecek ve taraftardan destek mi bekleyecek.İşte orda dursun durduğu yerde.Türkiye de hangi taraftar topluluğu yönetim desteği almadan takımını destekliyor.Bizim işimiz destek ama bu da kuzu olduğumuz ve yönetim adına konuşamayacağımız anlamına da gelmez.Şahıslar geçicidir.İstifa etmesini isteyebilirler.Ama sizin cevabınız insanların gözünde fikret ünsal i daha da küçültüyor.Bence yazdıklarınıza dikkat edin...
yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
yener_sahin 05.02.2010, 19:50 yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
Destek verip ne mi yapacaklar?Benden büyüksün abi,ama benim kadar deplasman yapan birisi değilsin.Ben öğrenci olduğumdan pek deplasman kaçırmam.Tribünde bir gruba elinden gelen desteği verecek ki işte bu senin de rahatsız olduğun çıt sesleri sustursun.Burdan ben defalarca yazdım.Sivassporda bir çok sorunumuzu Fikret ÜNSAL'ın çözdüğünü.Hatta kendisinin görevi olmayan işleri bile hallettiğini söyledim.Bir insanı istifaya davet etmek ona karşı saygısızlık değildir.Benim kabul ettiğimi başkası da kabul edecek demek sadece despotluk olur.
Yönetimde dostumuz yok ki düşmanımız olsun.Kendi yağında kavrularak iş yapmaya çalışan bir grubuz.Onlar bizi görmezden geldiği sürece bizlerde onlardan bazılarını görmezden geleceğiz.Bizim bu takımdan yana beklentimiz sadece puan ve lig sıralaması olsaydı 3. ve 2. liglerde peşinde olmazdık...
58delikanli58 05.02.2010, 20:10 bu denizli macini almamiz lagzim!!!!!!!!!!!!!
YİGİDOKENTLİ 05.02.2010, 20:53 helal olsun başkana ve fikret abiye takima morel acisindan güzel olur inşallah denizlispor maçini alicagiz.
kangalliahmet 05.02.2010, 21:05 Destek verip ne mi yapacaklar?Benden büyüksün abi,ama benim kadar deplasman yapan birisi değilsin.Ben öğrenci olduğumdan pek deplasman kaçırmam.Tribünde bir gruba elinden gelen desteği verecek ki işte bu senin de rahatsız olduğun çıt sesleri sustursun.Burdan ben defalarca yazdım.Sivassporda bir çok sorunumuzu Fikret ÜNSAL'ın çözdüğünü.Hatta kendisinin görevi olmayan işleri bile hallettiğini söyledim.Bir insanı istifaya davet etmek ona karşı saygısızlık değildir.Benim kabul ettiğimi başkası da kabul edecek demek sadece despotluk olur.
Yönetimde dostumuz yok ki düşmanımız olsun.Kendi yağında kavrularak iş yapmaya çalışan bir grubuz.Onlar bizi görmezden geldiği sürece bizlerde onlardan bazılarını görmezden geleceğiz.Bizim bu takımdan yana beklentimiz sadece puan ve lig sıralaması olsaydı 3. ve 2. liglerde peşinde olmazdık...
yener elinizdeki yönetimin kıymetini bilmesseniz bu günleri çok ararsınız.. bana ikinci bi alternatif yönetim gösterebilirmisin sivas gibi sahipsiz bi memlekette inanki gösteremessin bunu ileride bu yönetim bıraktığında anlarsın ama geç olur oda başka bi mesele...
efendigardaş 05.02.2010, 21:21 DENİZLİYİ YENERİZ BELKİ ÖNEMLİ OLAN DİĞER RAKİPLERDENDE PUAN ALMAK LİGDE KALMAK VE DAHADA ÖNEMLİSİ KÜÇÜLMEMEK HER SENE KÜMEDE KALMAK DEĞİL ŞAMPİYON OLMAKTIR...***
BAŞKANDAN BİR DE FİKRET ÜNSAL IN İSTİFASINI İSTİYORUZ
Ulan Nankör Başkan Olmasaydı İkinci ligde olurduk Efsane başkan boşuna mı seçildi
karadavut58 05.02.2010, 22:03 COK ONELI OKUYUCULARIN DIKKATINE ya bune kadar saygisizlik boyle cikmislaryok baskan istifa yok su yok bu sacmalamayin ayipya tarih boyle baskani efsane seciyor sizde istifa edimesini bekliyonuz bu baskan bizim icin neler yapiyor isini gucunu birakmis takima moral olsun diye birseyler yapmaya calisiyor kendini bilmezlerde b...k yemeye calisiyor arkadaslar egerki bizlerin kimsesi yoksa biz biz olalim baskanimizi hocamizi futbolcumuzu sonuna kadar desteklemeliyiz tamam busene bazi istenmedik sorunlar yasiyoruz bu bize bir imtahan yonetimede ders olsun busaaten sonra yapila bilecek tek sey bu buraya cikipta yavsaklik yapmayin terbiyesizliktir bu yaptiniz hadi baskani gonderin sizmi geleceksiniz taraftar ateslisi olun yapilan elestirilere kulak ardi olun bu sene su ligte kallalim dua edelim destek verelim biraz sinirlendim boyle kendini bilmez yigidolar agerci yigidomu oda supeli bakin gecen bitanesi yazmis sivassporu kume desecekmiste 50yil daha cikamazmista vay vay e...k diyecen nasil simdiden inaniyon kume dusecene bilmiyom yorum yok boylelerine aslinda cevapta yazmamda oldu neyse yapmayin etmeyin simdi tamdestek zamani hep destek zamani bir sivas li olarak yalvariyorum gelin birlik olalim lutfen inanin buseneyi atlatacagiz saygilar
şarkışla 58 05.02.2010, 22:39 Tabi ya başkan artık gözükmeli futbolculara gözdağı vermeli
A.Turan Korkmaz 06.02.2010, 01:44 Futbolcular umarım bu maçı alıp başkana armağan ederler, evet başkanımız biraz geç kalmıştır ama iyi niyetinden ve çabasından eminiz. İnşallah bu maçla çıkışa geçeriz.
Bizim ve Rakiplerimizin önümüzdeki haftalardaki durumları ve maçlarına bakalım:
Sivassporumuz: Denizli,Diyarbakır(D),Manisa,B ursa(D),İ.B.B
Denizlispor: Sivas(d),Kayseri,Diyarbakır(d) ,Ankaraspor,Manisaspor(D)
Manisaspor:Trabzonspor(D), Fener,Sivas(D),Diyarbakır,Deni zli(D)
Diyarbakır: Fener(D),Sivas,Denizli,Manisa( D),Bursa
Kasımpaşa: Antalya,G.Birliği(D),G.Antep,G .Saray(D),Kayseri
A.Gücü:Bursa,İ.B.B.(D),Antalya ,G.Birliği,G.Antep
Denizlispor maçını muhakkak almalıyız:
1) Denizli %90 düşecek ve ona puan kaptıranı da beraber götürecek.
2) Kazanan takımla hoca devam edeceğinden kadro istikrarı ve birarada oynama bakımından.
3)Yenilgi ve beraberlik moralleri büsbütün bozar.
Şu Beş maçlık periyotta hedef minimum 11 puan olmalı.İçerdeki maçları alıp, dışardan beraberlikle dönmek. Aynı hesapla senesonuna kadar Beşiktaş ve GS maçları hariç diğer tüm maçlar düşünüldüğünde içerde kazanıp, dışarda berberlik durumunda 42-43 puanla ligde kalıyoruz. Yani bu Denizli maçından en az bir, mümkünse 3 puanımızı alalım, bu hafta yenilirsek o zaman Beşiktaş veya G.Saraydan birini burada yenmemiz ya da ikisiyle de berabere kalmamız gerekecek.
tuffi5819 06.02.2010, 02:44 MEHMET YILDIZ GELDI ARTIK ESEK GIBI OYNAYACAKLAR ARTIK BUNU GORECEKLER MEMO COK KIZACAK YINE
SEVDAMSIN58 06.02.2010, 08:13 COK GEC KALMIS BIR DAVRANIZ ARTIK IPE SALLANMAK UZEREYIZ BU MACIDA ALAMAZSAK ZATEN NE BASKAN NE FUTBOLCULAR NEDE HOCA KURTARAMAZ DURUM BU KADAR ICLER ACISI CUNKU
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BU HAFTAYI BARI KAYIPSIZ GECELIM
ercan58.a 06.02.2010, 10:43 başkan tabiiki takımın başında bilerde yanlarında
haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim
Taider, Elrio, Ahmet, Rahman, Aubey, keita ve Harun .. Yani 7 yeni futbolcu ve biz hala Mehmet YILDIZ'a umut bağlıyoruz. Ne iş anlamadım:confused:
Diğer taraftan biz bu yıl ligde kalacağız. Gerek fikstür, gerekse yapılan transferler bunu ortaya koyuyor..
Yabancılar biraz takıma alışınca sorunlar çözülür.. Biz Fenerbahçe ve Trabzonla oynadık. Ama (düşme hattındaki ) rakiplerimizin bir çoğu oynamadılar.
Burada dikkat etmesi gereken tek kişi Muhsin Hoca.. Hocaya güzel futbola değil, puana ihtiyacımız olduğunu sanıyorum Başkan açıkca söyleyecektir.
subasi29 06.02.2010, 14:33 Baskanimizin Durusu Yeter!!Onun Gibi Bir Insanin Yaninda Olmak Destegini Almak Ne Mutlu O Kisilere...Degerinni Bilmek Lazim
MECNUN BAŞKAN SAYESİNDE BURALARDAYIZ.HATALARI OLMADI MI OLDU BAŞKAN TAKIM ÜSTÜDÜR..
Rallim58 06.02.2010, 22:35 Haftalık mesaisini futbolcularla geçiren başkanın moral ve motivasyonu inşaallah iyi gelecektir.
olması gerekeni yapmış başkan çünkü zor maçlar öncesi gerekliydi
ercan58.a 07.02.2010, 11:14 sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum
sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak
|