Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Sivasspor'u konuşuyor

izmirliyigido
07.02.2005, 23:32
Şu anda TRT-3'te 2. Lig Dosyasını izliyorum ve tüm takımların Teknik Direktörleri Sivasspor'u Süper Lig'e çıkmış kabul ediyorlar ve 2. Lig Dosyasında misafir olduğumuzu haykırıyorlar. Allah'ım ne kadar güzel birşey, ne kadar keyif alıyorum anlatamam. Bu günleride gördük ya , çok şükür.

Arkadaşlar öncelikle bu forum başlığını açmak gereğini duyduğum için kusura bakmayın. Açmak istedim çünkü çok keyif aldım. Ama haksızmıyım yani?

Ne mutlu Sivas'lıyım diyene!.....

türkçerap_yakup
07.02.2005, 23:38
he abi bende izledim...ya çok güzel bişi gerçektende...ama seneye bütün kanallarda biz konuşulucaz...maraton..stadyum ...telegol...gibi çok izlenen programlarda bizi konuşacaklar..bunlara şimdiden alışmamız gerekli....

abcde
07.02.2005, 23:54
40 yıllık hasret sona ercek,içim ürperiyor bu günleri çok bekledik çookkk,şimdi aramızda olmayıp bu günleri görmek nasip olmayan abilerimizin de ruhları şaad olur inşallah..

turgutkizgir
08.02.2005, 00:46
Sevgili yiğidolar, ben A kategorisi kurulduğundan bu yana çok yakından takip eden birisiyim. Bu güne kadar SİVASSPOR'umuzun yakalamış olduğu üst düzey başarıyı hiç bir takım yakalayamadı. Bu güne kadar ilk yarıyı en fazla puan toplayarak kapatan takım 34 puanla kapatmıştı.Biz 40 puan toplayıp ilk devreyi bitirdik. Bugüne kadar birinci lige 1.sırada çıkan takımlarda 68 puanla çıktı. Bu hesaptan yola çıkarsak içeride oynayacağımız maçlarımızı kazandığımız takdirde dışarıda oynayacağımzı bütün maçları kaybetsek bile YOLUMUZ SÜPER LİG. Ama unutmayalım ki, hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. İstanbul da oynadığımız bir maç ve bu maçta aldığımız bir ceza seyircisiz oynamamıza neden olmuştur. Allahtan maçımızı kazandık. Ya kazanamasaydık, ya işler kötüye gitseydi. Bu ligde hiç bir şey belli olmaz. Haa çok büyük bir avantajımız var bunu kimse inkar edemez. Ama biz yinede mütevazi olalım bu bizim kültürümüzde var. Tedbiri elimziden bırakmayalım. Takım olarak, Yönetim olarak, Şehir olarak inanmış durumdayız ama önce tedbir. Herşey garanti olduktan sonra hep beraber kutlayalım, hep beraber sevinelim. Tüm yiğidolara selamlar. ŞAMPİYON ve doğuştan *** yıldızlı tek takım SİVASSSPOR.............