Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR HEDEFİ BÜYÜTTÜ

RüStü ElmaS
19.10.2005, 21:20
Sivasspor Yönetim Kurulu sezon öncesinde Lig’de gelmek istediği nokta için çıtayı yeniden yükseltti.

Sezona “Lig’de kalmak” için başlayan Sivasspor, ardından hedef “ilk on” derken şimdi bu hedefi daha da büyülttü. Sivas’ın yeni hedefi “İlk sekiz içine girmek”

Sivasspor Yönetimi takımınlarınım durumunun her geçen hafta daha iyiye gitmesi nedeniyle hedefini büyüttü.

İkinci Lig’den Süper Lig’e şampiyon olarak çıkan ve Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu, her geçen gün bu çıtasını daha da yükseltiyor.

Sezona başlamadan önce hedeflerini Lig’de kalıcı olmak olarak belirleyen Sivasspor Yönetim Kurulu şimdilerde bu hedefini yükseltti. Süper Lig’de ilk kez mücadale etmesine rağmen büyük bir başarı yakalayan Sivasspor takımında, sezon öncesi konulan ‘Ligde kalma hedefi’ bu başarı ile rafa kaldırıldı. Yönetim Kurulu takımlarının çok iyi bir durumda olduğunu belirtirken, Lig’de kalma gibi bir düşüncelerininda artık kalmadığını belirttiler. Artık hedeflerini bir basamak daha yükselten Sivasspor Yönetim Kurulu takımlarını başarılı grafiğini devam ettirmesi ve kendinden söz ettirmesi nedeniyle hedeflerini ‘Süper Lig’ de ilk on takım içerisine girmek’ olarak belirlediler.

Kırmızı - Beyazlı ekibin Yönetim Kurulunun bu hedefi büyültmesi de kısa sürdü. Çünkü takımları Süper Lig’de harikalar yaratırken, başarıya ise doymuyordu. Evinde şimdiye kadar sadece bir maça çıkan Sivasspor takımı buna rağmen Lig’in 9. haftasında 18 puanla zirvenin en yakın takiçisi oldu.

Lig’de sadece bir yenilgisi bulunan Sivasspor takımının her geçen hafta daha iyi skorlar alarak yükseklere tırmanması nedeniyle Sivasspor Yönetim Kurulu ‘İlk on’ hedefini de büyültmek zorunda kaldı.

Sivasspor Yönetim Kurulu Lig’de üçüncü sırada bulunan takımlarını başarısının devam edeceğini belirterek yeni hedeflerinin ise şimdilik Süper Lig’de ilk sekiz takım içerisine girmek olduğunu belirttiler.

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 21:43
hedeflerimizin her zaman büyük olması lazım..her zaman yukarıda olsun gözümüz...

CÜSSKB-Aynur
20.10.2005, 10:19
Şu andaki kadromuzun kapasitesiyle lig sonuna kadar Yeni Hedefimize ulaşamayabiliriz.
Yeni Hedefler koyabilmemiz için; kadromuza birkaç banko oynayacak
futbolcu transfer edilmesi şart.

abircan
20.10.2005, 12:45
daha lig başlamadan yaptığım tahminde 44 puanla 7 sırada bitirir demiştim şimdilik olumlu anlamda revize etmek istiyorum bunu affınıza sığınarak, en az 50 puan alırız, minumum yine 5-6-7 de kalırız, aşağısı asla yukarısı olursa sürpriz değil benim için, gönlümden geçen ilk yıl için 3. olarak devam edip bitirmesi

hemso58
20.10.2005, 12:52
LİG BAŞLAMADAN ÖNCE LİGDE KALALMDA ILERKI SENELERDE BIR SEYLER YAPARIZ DIYE DUSUNUYODUM.AMA SU ANKI DURUMUZLA UEFA YI HAYAL ETMEYE BASLADIM.
GERÇİ SON MAÇLARDA İYİ FUTBOL OYNAMYORUZ AMA HER ZAMANDA İYİ FUTBOLLA MAÇ KAZANILMIYO.LİG UZUN MARATON DAHA ÇOOKK MAÇ VAR.İNŞALLAH KAZANMA PERFORMANSIMIZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERDE BİZDE UEFA YA GİDERİZ.UEFADA OYNAYAN TAKIMIMIZ BJK DEN NE EKSIGIMIZ VAR.HATTA FAZLAMIZ BILE VAR SU ANDA BIZ 3.SIRADAYIZ ONLAR 7.SIRADA :D...

serhankaburcuk
20.10.2005, 12:52
Valla ben bu ligde ne olacağını pek kestiremiyorum...Şampiyonluk için şuana kadar iki takım at başı gidiyorlar...Arkasından zirveyi zorlayacak ben 3.bir takım göremiyorum...Trabzon ve Beşiktaş belki ilerleyen haftalarda lige ağırlığını koyacak...Ama ben hadi 4 takımı çıkarayım hadi İki Kayseri takımınında altında ligi bitirsek en kötü 7.sırada bitiririz...Ama ben yine söylüyorum eğer böyle devam edersek ligi ilk 5.te bitirmemiz içten bile değil...

sivaslı_boy
21.10.2005, 08:12
ORTA ANADOLUNUN BU GÜZEL ŞEHRİNİN EN BÜYÜK TAKIMININ HEDEFİ ZATEN BÜYÜKTÜ AMA ARTIK TEK GOLLE DEĞİLDE BİRKAÇ GOL ATARAK MAÇ ALMALIYIZ SİVAS'A BAŞARI; SİVASLI'YA İSE BAŞARIDAN ÖTÜRÜ GURUR DUYMAK VE DESTEKLEMEK YAKIŞIR TÜM TÜRKİYEDEKİ SİVASLILAR TAKIMIMIZI BU ZORLU MÜCADELEDE YALNIZ BIRAKMAYALIM

sivaslı_boy
21.10.2005, 08:19
TAMAM SİVASSPOR BÜ GÜNE KADAR ÇOK İYİ ŞEYLER YAPTI AMA BEN ORTA ALANA İYİ FUTBOLCU TAKVİYESİ GEREKTİĞİ KANISINDAYIM
LİG DEDİĞİMİZ UZUN BİR MARATON ONUN İÇİN BİR ŞEY DEMEK İÇİN HENÜZ ERKEN AMA SİVASSPOR İYİ YOLDA BÖYLE DEVAM EDER İNŞAALLAH YILDIZELİDEKİ TÜM YİĞİDOLARA SELAM

serhankaburcuk
21.10.2005, 13:13
Bu yarıyı inşallah böyle devam ederek üst sıralarda bitirirsek ikinci yarı takıma iki tane kaliteli futbolcu takviye ederek lige girersek üst sıralarda yer almamız içten bile değil...

muRTix1
21.10.2005, 13:36
ben uefa bekliyorum ama tabi hep böyle gidermi bilinmez hep böyle gitse zaten şampiyonluğuda zorlarız ama büyük takımlarla yapacağımız maçlarda çok önemli.