Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
07.02.2010, 19:12
http://resimzade.com/Show.html?i=16762&token=15991

Sivasspor 2 - 0 Denizlispor maçını değerlendirelim.

Maçın en iyisi kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

58isML58
07.02.2010, 19:15
ozetten gorduklerime kadar denizli 1-0 dan sonra isi yokusa surup maci tatile goturmek istemis gibime geldi ama herseye rahmen yigido kendini gosterdi diye dusunuyorum.:D

yigidomustafa58
07.02.2010, 19:21
bütün futbolcularımızı bu galibiyetten dolayı çoook çoookk tebrik ediyorum...

bu galibiyete fazlasıyla ihtiyacımız vardı ...

enesarslan
07.02.2010, 19:30
Maçın en iyisi kimdi ?
yaptığı kurtarışlarla akın ve galibiyette büyük pay sahibi olduğunu düşündüğüm erman
Maçta göze çarpanlar ?
keita yerinde bir transfer olduğunu ispatlamış oldu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
denizli ne kadar hırslı olsa da bu kadar zorlanmamız maalesef gelecek için umudumu azalttı. :mad: fakat sonuçta yendik , çooook ihtiyacımız olan 3 puana kavuştuk..
Taraftar nasıldı ?
bu kadar gergin bir maçta bence en iyisini yaptılar . türkiye nin en centilmen taraftarı olduğumuzu bir kez daha ispatladık...

yigidoss
07.02.2010, 19:44
Maçın en iyisi kimdi ? Keita,Hayrettin ve hala inanamıyorum ama Yasin

Maçta göze çarpanlar ? Olayları çığırından çıkaran. Yanlı ve saçma tutumlarıyla Hakem YUNUS YILDIRIM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Takım oturmuş ve artık baskı kurabiliyor

Taraftar nasıldı ? Diğer maçlara göre biraz daha etkiliydi

xremix
07.02.2010, 19:45
bence sivassporun en kritik maçlarından biri bu maçtı,önümüzdeki diyarbakır ve manisa maçlarından puanlar ile ayrıldığımız zaman önümüzü açacağız,bu durumda kadromuzunda yeni transferler ile güçlendiğini düşünerek çok kolay ligde kalacağız....

şunu eklemek istiyorum Bülent Uygun bundan sonra 3.ligde bile teknikdirektörlük yapamayacak kapasitede olduğunu herkesin bilmesini istiyorum....

58akif34
07.02.2010, 19:50
macin yıldızı sivasspor macın en iyisi muhsin hocam macın en rezılı kaleci özden ve burak futbol kardeşliktir yapılanlar terbıyesızlıktır ayrıca mehmet yıldız özdene vurmamış ayırmak amacıyla araya gırerek ıtmıstır sonuc olarak ıkı sıfır sıvasspor galip denizli bank asyaya

eyuphulagu
07.02.2010, 20:05
Herkes maçtan önce biraz tedirgindi....HAva çok çok soğuktu...Skorboard da bir ara 2. devre hava sıcaklığının -5 olduğunu bile gördük...Stadın nerdeyse 3 te 2 si doluydu;kale arkalarında bira boşluk vardı...Tarftar elinen geldiği kadar maçta takıma destek olmaya çalıştı..Bu maçta İstanbul Taraftar Derneğinden gelen Misafirlerimiz de vardı, kendileri kale arkasında maç boyunca takıma tezahurat yapıp destek oldular....İlk yarı genelde dengede geçti....Karşılıklı ataklar vardı;2 takımda birbirini sürekli kontrol ediyordu.. Denizli daha çok Youla ile sonuca gitmek istiyordu...Yasin Youlaya gelen her topa ilk müdaheleri doğru yapınca;orta sahada alan daraltınca Denizli takımı fazla kaleye gelemedi;sivassporda orta saha oyuncuları Keita ve Taider bu maçta daha iyi bir futbol sergiledileler..Keita bu maçta diğer maçlara göre kondisyon yönünden dah a iyi gözüktü..Keita ise orta sahada her topa müdahale etti;ileri geri her topa koştu mücadele etti ve maçın en iyi oyuncularından birisi oldu...Hatta ilk golün asistini bile yaptı...M.Yıldız ise arkası dönük olarak topu tutarak takıma katkı sağladı. Yalnız M. yıldız ın hala hazır olduğunu düşünmüyorum...Çünkü Hala yürüyerek oynuyor....Ama yine de onun olması hem takımı ateşliyor,hem de takıma güven veriyor....2. yarı takım maça golle başladı..Sonrasında kaleci ÖZDEN'in provakosyonuyla ortalık karıştı;herkes birbirine girdi..Olay sırasında olayla hiç ilgisi olmamsına rağmen ortalalığı karıştırıp olayların büyümesine ve her 2 takımdan da oyuncuların k. kart görmesine neden olan KALECİ ÖZDEN'İ KINIYOR VE VİCDANIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.....D. bakır gibi önemli maçta M. Yıldız ın olmaması haftaya takım çok zorlayacak...Denizli kalemize gelmeye çalıştı;şuursuzca bastırdı ama istediği pozisyonları 1 tane hariç bulamadı..O pozisyonda da Kaleci Özden in vuruşunu kaleci Akın doksan çıkarınca Denizli Kümeye-Denizli Kümeye sesleriyle stat inlemeye başladı...O pozisyonun arkasından hızlı bir şekilde gelişen atakta Musa Özden'e yaptığı harekatlerin cezasını kesti ve skoru 2-0 yaptı...Maç ta böylece bitmiş oldu;tabi ki Denizli'nin Kümede Kalma Umutları da.......

refikpura
07.02.2010, 20:10
ARKADAŞLAR BUGUN Kİ HAKEMİ HERKES GÖRDÜ SİZDEN İSTEGİM LÜTFEN FEDERASYONUN BİZİM MAÇIMIZA MANİSA BÖLGESİNDEN HAKEM SEÇMESİNİ TEPKİ GÖSTERELİM. TRT DE Kİ STADYUM PROGRAMINI MESAJ BOMBARDIMANINA TUTALIM.. HERKES GÖREVİNİ YAPSIN SİVASIMIZ SAHİPSİZ DEGİL. TAKIMINIZ İÇİN ŞEHRİNİZ İÇİN EN AZINDAN BUNU YAPIN.. HERKESİN KATKISINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

58_babacan_58
07.02.2010, 20:11
hakem ve denizlisporlu özdenin cirkin hareketlerine ragmen bu zorlu sinavi sivasspor gecmis bulunmaktadir.denizli matematiksle olarak daha düsmedi,amapisikoljik olarak düsdüler bence.tffden kaleci özden agir bir ceza vermesini istiyorum,mac boyunca gerek sahadaki gerek yedek kulübemizdeki futbolcularimiza küfr etti.yaptigi oyunla kaptanimizi oyundan attirti.mac sonunda maglubiyeti icine sindirmemis olacak ki,sivasspor soyunma odasina girerek futbolculara agir hakaretler etmis.tebrikler yiğidom.
Maçta göze çarpanlar ? gol yemeden bir maç tamamladık çok gözüme çarptı bu durum darısı diğer maçlara :D

Meraküm
07.02.2010, 20:40
Maçı Yendik birden maç fazlasıyla 14 olduk çok güzel bir galibiyet tam 6 puanlık bir maç hemde kötü bir durumda aldığımız bir maç rakibimizi yendiğimiz bir maç güzel futbol beklemek yanlış olur bu saatten sonra ama fener diyarbakırı yense daha güzel olurdu ama yinede iyi bir sonuç

şarkışla 58
07.02.2010, 20:49
arkadaşlar artık bu dakikadan sonra iyi futbol beklemek yanlış artık sadece 3 puan önemli.İyi oynayıpta goller kaçırıp puan alamadıktan sonra ne önemi var.

kilicaslanism
07.02.2010, 20:58
ARKADAŞLAR BUGUN Kİ HAKEMİ HERKES GÖRDÜ SİZDEN İSTEGİM LÜTFEN FEDERASYONUN BİZİM MAÇIMIZA MANİSA BÖLGESİNDEN HAKEM SEÇMESİNİ TEPKİ GÖSTERELİM. TRT DE Kİ STADYUM PROGRAMINI MESAJ BOMBARDIMANINA TUTALIM.. HERKES GÖREVİNİ YAPSIN SİVASIMIZ SAHİPSİZ DEGİL. TAKIMINIZ İÇİN ŞEHRİNİZ İÇİN EN AZINDAN BUNU YAPIN.. stadyum@trt.net.tr HERKESİN KATKISINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR... stadyum@trt.net.tr
stadyum@trt.net.tr

arkadasima aynen katiliyorum hakemin iyi niyetli olmadigi ortada sesimizi yukseltezsek sivasi harcayacaklar potansiyelimizi harekete gecirme zamani

V1CT0RY
07.02.2010, 20:59
2-0 Yendik Ama 10 Yaş Yaşlandım...

Muhsin Hoca Geldi Tamam Güzel Ustunden 10 Hafta Geçti Daha Takımın Bi Oyun Mantalitesi Yok.Ne Oynuyoruz Ne Hedeflıyoruz Ben Çözemedim...
Her Hafta Kadrodan En Az 5 Değişiklik Var ve Hiç Bi Bölgemizdede Otumuş Bi Futbolcumuz Yok...Ben Artık Hocayı Anlayamıyorum...
Fener Maçında Erman 18 de Yok Cihan Nerelerde Belli Değil Agbetu Hiç İlk 11 de Başlamamış Bu Hafta Hepsi İlk 11 de Murat İbrahim Dağaşan Musa Kızağa Çekildi.Ben Ne Yapmaya Çalışıyor Hoca Anlayamadım Haftalardır....
Defastaki 78 Numara Aubey Tam Bi Patlamaya Hazır Bomba Ne Yaptıgı Bellı Değil...Bu Aralar Kazancımız Keita ve Erman Oldu...

Önemli Olan Skordu Onuda Aldık...

subasi29
07.02.2010, 21:02
Maci Degerlendirelim!!
Ama Nasil?Radyodan Adam Akilli Dinleyemiyoruz..Tvden Ozetlerini Izleyemiyoruz,Herseyimizle bizi ensona birakiyorlar

şarkışla 58
07.02.2010, 21:11
Eee nekadar başarı okadar yayın SUBASİ kardeş geçen senelerde TRT de ilk bizim maçımız gösterilirdi.

murat_n
07.02.2010, 21:13
Bu oyun açıkcası beni tatmin etmemiştir. Maçta değerlendirecek ne var derseniz.... Sadece çıkan olaylar derim... 3 puan almamız en sevindirici noktadır.... Kaptanın önümüzdeki 2 maçta oynamayacak olması ise en büyük kayıbımızdır. Mehmet yapmaması gerekeni yapmıştır. Her ne olursa olsun yapmamalıydı. Hoca güzel sözler sarfediyor sarfetmesine ama bu futbolculara da bunu aktarsa ya... Hoca bu anlamda futbolculara hakim değil bence.... Umarım 2 hafta almamız gereken puanları alırız da şu kabuslu bölgeden uzaklaşırız.....

Metal Gear
07.02.2010, 21:37
Diyarbakır ve Manisa maçlarının ardından bu maçı değerlendirmek daha anlamlı olur zannımca!

yigido yakup
07.02.2010, 21:40
bence bu acin iyileri sadece sahada degildi bütün sivas bu mac öncesi birlik beraberlik icine girdi takim kenetlendi sahada müthis bir sinir harbi vardi buradan galibiyetle ayrilarak hem kendimize olan özgüveni kazandik hemde bir rakibi tam olarak bank asyaya gönderdik.mehmet yildizi kaybettik ama takim olma ruuhu ve mücadele gücünü kazandik.

ercan58.a
07.02.2010, 21:40
maçta fazla futbol yoktu psikolojik bir savaş vardı biz kazandık ama bir fire ile hayırlısı olsun

Elbeyliliyiz
07.02.2010, 21:59
darisi diger maclara!!! bu hakeme yazik otoritesini koyamadi yanlis kart gösterdi yaziklar olsun senin gibi hakeme yolun acik olsun ve sivassporumuzun macina hic görev almayasiniz güle güle iyi hatirlanmayacaksin hakeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

erhan 10
07.02.2010, 22:01
Takım olarak harika oynadık..Erman kendine gelmiş yasin 2 haftada inanılmaz gelişmiş.Ancak;Bu maçta dikkatimi çeken taraftarın güzel futbola aç olduğunun görülmesi.Sivassporumuz iyi oynadığında top taca gidiyor normalde skor avantajı var öndeyiz ama tribün güzel futbol izlemek için sabırsızlanıyor,dnzlisprlu oyuncuya kızıyor..Çok güzell..Ve en önemlisi: BİZİM TARAFTARIN BAĞIRMASI İÇİN KARŞI TAKIMIN ÇİRKEFLEŞMESİ GEREKİYOR..Bunu anladım..

bassguitar
07.02.2010, 22:03
stadyum@trt.net.tr hakem icin tepkinizi gosterin su anda yayında program

subasi29
07.02.2010, 22:06
erdogan arikana biton mesaj attim,belki okudu belkide okumadi ama,kaybeden kendileri olur gun gectikce populerligini kaybediyor gozumde

subasi29
07.02.2010, 22:14
maci izleyenler "halen inanamiyorum yasin macin adami diyorlar" adam olmaya baslamis demekki :D

memet24
07.02.2010, 22:17
Maçın en iyisi kimdi ? Keita gerçek hatasız ,hayrettin gerçek bu gun sivas lı oldu belli etti harikaydı.

Maçta göze çarpanlar ?takım biraz top lara ve rakıbe basmayı ögrenmiş ...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?ilk yarın başlangıcında golu atmasaydık işmiz zordu.

Taraftar nasıldı ?her zaman ki gibi parçalı bulutlu ara ara sagnak yagışlı
maçın kötüsü:hoca 1 fark lı öndeyik rakıp takım defansta açık vermeye çalışıyor Agbetu çıkardı çok yanlış bir degişiklikti 10 numarayı çıkarması lazımdı bence ve yerine musayı aldı gol atsada koşma yok basma yok çalım yok şut yok.

Metal Gear
07.02.2010, 22:18
maci izleyenler "halen inanamiyorum yasin macin adami diyorlar" adam olmaya baslamis demekki :D

Hayır da YAsin kaç maçtır hatasız oynuyor ki zaten!

joe cole
07.02.2010, 22:18
Maçın en iyisi kimdi :keita ve erman

Maçta göze çarpanlar : zöden denen yaratgın baslattıgı olaylar

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : hıc iyi bır oyun ortaya koymadık bıraz mucadele ettık kazandık durumumuzu hıc begenmıyorum bu acıdan

Taraftar nasıldı :diger maclara oranla bıraz daha canlılardı bunda ozdenın cıkardıgı olaylarda etkılı olabılır ayrıca YENİÇERİLER olarak bu macta 90 dk hıc
susmadan sağlam bir şekilde takımımızı destekledık

Umut58SS
07.02.2010, 22:22
Musa ve Erman kardeşimize çok teşekkür ederiz.Golleriyle bizi mutlu ettiler.
Yigidoların gücü geri dönüyor.Turkcell Süper Lig korkmalısın Sivasspor*dan:):)

Umut58SS
07.02.2010, 22:24
Maçı izleyemenler: www.ligtv.com.tr ye gidip üye olup golleri izleyebilir:)

refikpura
07.02.2010, 22:30
Bülent Hocanın motivasyonuyla 4-0 olabilirdi.Mecnun Hocamız (Bülent Hocayı geri istiyoruzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!):confused:

DOGRU BÜLENT VARDI DİYARBAKIRI 4-0 YENDİK YA DENİZLİYİDE BÖYLE KRİTİK BÖYLE PSİKOLOJİK MAÇTA DA 4-0 YENERDİK.. :) ANTALYAYI DA 4-0 YENDİ KAÇTI BU SENE BÜLENT 8 HAFTA DA HANGİ MAÇI 4-0 ALDI. YA DA GOL YEMEDİGİ BİR MAÇ VARMIYDI? NASIL Bİ AT GÖZLÜGÜDÜR BU ANLAMADIM AMA NEYSE...

subasi29
07.02.2010, 22:31
Hayır da YAsin kaç maçtır hatasız oynuyor ki zaten!

Oynasin, Tabiki Hatasiz Oynayacak!! Ama Ben "Bu Maci Izleyenlerin" Gorusunu Dile Getirdim,

58isML58
07.02.2010, 22:41
Bülent Hocanın motivasyonuyla 4-0 olabilirdi.Mecnun Hocamız (Bülent Hocayı geri istiyoruzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!):confused:

uzzzzzz derken ?

Moruk git kendi adina konus milleti de arkandan surukleme kimse takimi batirip kacan adami geri istemez........

talha58
07.02.2010, 22:51
Keita ve Hayrettin'i bugün özel olarak beğendim. Fakat söylemem gereken bir konu var. Mehmet Yıldız'a iki maç ceza verilirse mutlaka itiraz edilmeli. En azından Manisa maçında sahada olmalı kaptan. Çünkü özellikle ilk yarıda herkesin gözü onu arıyordu ve topları ona atıyorlardı.

Diyarbakır maçına aynı kadroyla çıkılırsa Mehmet Yıldız'ın yerine İbrahim Şahin oynamalı bence.

Diyarbakır maçında mutlak bir beraberlik almamız lazım. Böylece Manisa Fener'e yenilirse buraya sıkıntılı gelir. Diyarbakır maçında unutmamamız gerekn bir konu da ilk maçtaki averaj. Eğer nasip olur maçta öne geçersek kontra atak yoluyla ikinci golü düşünmemezlik yapmamalıyız. Belki sezon sonu ikili averaj konusunda ihtaiyacımız olacak.

A.Turan Korkmaz
07.02.2010, 23:04
Maça dakikalar kala girebildik,arkamızda hala uzun bir kuyruk vardı.Turnikelerin bazıları bozuk, sağlamlar da ağır işliyor. Eziyet etmeyelim taraftara!
Maça gelince kaleci Akını ve geri dörtlüyü maç boyu çok beğendim, neredeyse hatasız ve özveriyle oynadılar. Aubey,Apo, Yasin ve Hayro mükemmeldiler, oyuna girdikten sonra Murat da görevini yaptı.
Orta sahada Keita, savunma yapmayı sevmiyor, zorla savunma yapıyor. İlk yarı bu yüzden göbekten tehlikeler geldi ve defansa yük bindi. İkinci yarı daha istekliydi, ilk golün pasını verdi, sonra savunmaya döndü ve geçit vermedi.Cihan sahanın her yerindeydi, orta saha , kanat, Mehmet'in çıkmasıyla santrafor oynadı, süperdi. Agbetu, ilk yarı top alamadı, aldıklarını da pek iyi değerlendiremedi. Erman hocasının mesajını almış, egoist oynamadı, daha hareketliydi, bu şekilde oynarsa ileri üçlünün gediklisi olur. Nabil Taider ,forvet arkası Mehmet Yıldıza yakın oynadı, top kontrolü geçen maçlara göre daha iyidi, pasları da isabetliydi, ama ileri, dikine gidemedi, daha çok yan top yaptı. Geriden ileriye atılan toplarda hep Mehmet Yıldız tercih edildi o çıkana kadar, oysa solunda Erman, sağında ise Agbetu çok az top alabildiler. Mehmet de bugün çok güçlü değildi, bir de yorulunca ister istemez sinirlendi ve kendini tutamayıp kırmızı gördü.
Seyirci özellikle ikinci yarı görevini iyi yaptı, hala başım ağrıyor ve sesim kısık, tüm gücümüzle elimizden geleni yaptık taraftar olarak.
Muhsin Hocamız maç boyunca hala oyuna kenardan pek müdahale edemiyor,ama devre arası doğru uyarılarda bulunmuş, takım 2. yarı daha motive ve dikkatli, istekliydi. Sistem hep istediğim 4-3-3 e daha yakındı. Orta sahada Keita,Taider,Cihan, biraz daha geride Erman bir kanatta , Agbetu diğer kanatta Mehmet ise ileri ucun ortasındaydı. Bu maç için bu kadro doğruydu, bir tek Agbetu istediklerini yapamadı, yerini 60. dk. Musaya bıraktı.
Mehmet'in yerini önümüzdeki hafta hoca nasıl doldurabilir?
a) Sistemi birazcık daha değiştirir, 4-3-3 yerne 4-4-1-1 ya da 4-4-2 'ye döner, ileride Erman( Ermanı D.Bakır maçında kesin oynatmalı,ilerde ayağında top tutabilen bir o kaldı) ve bir oyuncu daha hareketli oynarlar ve top onlarla buluşturulur
b) Eğer yeni transfer Ahmet kaleye sırtı dönük oynayabiliyorsa, Mehmet Yıldızın yerine monte edilebilir.
İhtimaller artabilir,ancak burada Muhsin Ertuğral ,Diyarbakırın bize çıkaracağı kadroyu düşünecek, saha zeminini dikkate alacak, hangi sistemle oynayacağına bakacak.... .
Neyse çok zor bir üç puan aldık, stadda olan ( Çeken) bilir.Darısı bundan sonraki haftalara.

giants
08.02.2010, 00:04
Maça dakikalar kala girebildik,arkamızda hala uzun bir kuyruk vardı.Turnikelerin bazıları bozuk, sağlamlar da ağır işliyor. Eziyet etmeyelim taraftara!
Maça gelince kaleci Akını ve geri dörtlüyü maç boyu çok beğendim, neredeyse hatasız ve özveriyle oynadılar. Aubey,Apo, Yasin ve Hayro mükemmeldiler, oyuna girdikten sonra Murat da görevini yaptı.
Orta sahada Keita, savunma yapmayı sevmiyor, zorla savunma yapıyor. İlk yarı bu yüzden göbekten tehlikeler geldi ve defansa yük bindi. İkinci yarı daha istekliydi, ilk golün pasını verdi, sonra savunmaya döndü ve geçit vermedi.Cihan sahanın her yerindeydi, orta saha , kanat, Mehmet'in çıkmasıyla santrafor oynadı, süperdi. Agbetu, ilk yarı top alamadı, aldıklarını da pek iyi değerlendiremedi. Erman hocasının mesajını almış, egoist oynamadı, daha hareketliydi, bu şekilde oynarsa ileri üçlünün gediklisi olur. Nabil Taider ,forvet arkası Mehmet Yıldıza yakın oynadı, top kontrolü geçen maçlara göre daha iyidi, pasları da isabetliydi, ama ileri, dikine gidemedi, daha çok yan top yaptı. Geriden ileriye atılan toplarda hep Mehmet Yıldız tercih edildi o çıkana kadar, oysa solunda Erman, sağında ise Agbetu çok az top alabildiler. Mehmet de bugün çok güçlü değildi, bir de yorulunca ister istemez sinirlendi ve kendini tutamayıp kırmızı gördü.
Seyirci özellikle ikinci yarı görevini iyi yaptı, hala başım ağrıyor ve sesim kısık, tüm gücümüzle elimizden geleni yaptık taraftar olarak.
Muhsin Hocamız maç boyunca hala oyuna kenardan pek müdahale edemiyor,ama devre arası doğru uyarılarda bulunmuş, takım 2. yarı daha motive ve dikkatli, istekliydi. Sistem hep istediğim 4-3-3 e daha yakındı. Orta sahada Keita,Taider,Cihan, biraz daha geride Erman bir kanatta , Agbetu diğer kanatta Mehmet ise ileri ucun ortasındaydı. Bu maç için bu kadro doğruydu, bir tek Agbetu istediklerini yapamadı, yerini 60. dk. Musaya bıraktı.
Mehmet'in yerini önümüzdeki hafta hoca nasıl doldurabilir?
a) Sistemi birazcık daha değiştirir, 4-3-3 yerne 4-4-1-1 ya da 4-4-2 'ye döner, ileride Erman( Ermanı D.Bakır maçında kesin oynatmalı,ilerde ayağında top tutabilen bir o kaldı) ve bir oyuncu daha hareketli oynarlar ve top onlarla buluşturulur
b) Eğer yeni transfer Ahmet kaleye sırtı dönük oynayabiliyorsa, Mehmet Yıldızın yerine monte edilebilir.
İhtimaller artabilir,ancak burada Muhsin Ertuğral ,Diyarbakırın bize çıkaracağı kadroyu düşünecek, saha zeminini dikkate alacak, hangi sistemle oynayacağına bakacak.... .
Neyse çok zor bir üç puan aldık, stadda olan ( Çeken) bilir.Darısı bundan sonraki haftalara.

Maci izleme sansim olmadigi icin radyodan dinlemeye calistim.Ne kadar baglandi ise...

Galibiyet icin sahada terini akitan futbolcu kardeslerim olmak üzere. 3 poan nin alinmasinada emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunarim.

Ayrica mac degerlendirmelerinizden anladigim kadari ile Defansimiz etkili oynamis bu sevindirivi ayrica Erman bu macda attigi golün disinda yaratici futbol oynamis. ayrica buda sevindirici. Erman bu yanini gelistirirse takim oyununu oynarsa hem kendini hemde takimini büyütür.Ayni ssekilde söylediklerimiz Musa icinde gecerli..

Tekrar tüm futbolcu kardeslerimi aldiklari galibiyetden dolayi kutluyor basarilarini devamini diliyorum.Sonucda futbolcu kardeslerimizin basarisi bizim mutlulugumuzdur.

SEVDAMSIN58
08.02.2010, 06:52
COK SUKUR UC PUANI ALDIK BU KRITIK MACTA AMA BEN HALA IYI BIR SIVASSPOR FALAN GOREMEDIM YUKSEK UCMAYA GEREK YOK OYNADIGIMIZ TAKIM ARTIK LIGE HAVLU ATMIS BIR TAKIMDI VE BIZ ONA KARSI OLDUK OLDUK DIRILDIK ONUMUZDEKI HAFTALARDA DA BU GALIBIYETLER DEVAM EDERSE OZAMAN IYI SEYLER UMUT ETMEYE BASLARIM OZELLIKLE ONUMUZDEKI DIYARBAKIR VE MANISA MACLARINDAN UC PUAN GELIRSE BU SIKINTILI VIRAJDAN DONMUS OLURUZ

teknik
08.02.2010, 07:22
Bu tür maçlarda oyundan çok skora bakılır ve skor iyidi.Takım savunmamız adına bişeyler gelişmi.Orta saha da basan mücadele eden futbolcular olunca defansta rahat oynadı.Keita bence maçın adamıydı yasin le birlikte.Cihan daha hazır değil.Keşke keita tarzı bir adamımız daha olsaydı.Çok rahat oynardık.Agubey forma giriyor.Zekasını ve futbol bilgisini konuşturuyor.Fizik olarak hazır değil ama defansta beyin görevi çok iyiydi.Mehmet çok büyük kaybımız oldu.Ama yönetim devreye girmeli ve en çok 1 maç almalı.Rakibini itelemiş.Vurmamış.Stadda vurdu sanmıştım.Sağda agbetu ketinın yanında musa tercihi daha iyi olur sanırım.Çünkü cihan gereksiz varyeteye kaçıyor.Riski artırıyor.Ama takım olma yolunda güzel ilerleme var.Hewralda büyük kaptan M.YILDIZ geldiği için.

hiko58
08.02.2010, 07:58
diyarbakır istanbulda fenerden puan aldı. çok mükemmel hazırlanmamız lazım bu maça. ve bu maçta sıfır hata ile oynamamaız gerekecek. denizlinin yaptığı pislikler oynayacağımız diyarbakır maçında hiç kalacak göreceksiniz. eski maçlarımıza da baktığımızda DİYARBAKIRIN NELER YAPTIĞINI NE ÇİRKEFLİKLER YAPTIĞINI BİZİM SAHAMIZDA BİZİ BİLE DÖVMEYE kalktığını hepimiz biliyoruz. yumrukları tekmeleri unutmadık. çok iyi hazırlanmak ve iyi bir sonuç alarak oradan ayrılmak zorundayız.

MUHİDDİN TOY
08.02.2010, 08:24
SELAM YİĞİDOLAR BİRAZ SABIR BİRAZ GAYRET BİRAZ ÖZVERİ ARKASI GELİR DAHA İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR YETERKİ İSTENSİN BİZİMKİLERDE ARTIK İSTİYOR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

svsli585858
08.02.2010, 09:46
maçın en iyisi akın vardar
maçta göze çarpanlar öncelikle taiki çıkan olaylar + denizli kalecisinin son dakikadaki kafa buruşunu akının mütiş kurtarması
ilk yarı biraz pasif oynadık 2. yarı kazanmasını bildik

_bling_lady-
08.02.2010, 10:42
hadi bakalim su düsme tehlikesini bi atlatalim gerisi bu sene artik önemli degil

BüYüK SiVaS
08.02.2010, 10:54
MAÇIN KÖTÜSÜ?
denizlililer ve hakem
MAÇIN YILDIZI?
agbetu hariç futbolcularımızın hepsi
MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR?
defansımız gol yemedi yasin iyi oyuncu aslında destek verilmeli

yiğidoyiğit
08.02.2010, 11:04
Mac yorumlarını yiğidolar çok güzel yapmışlar. Benim değerlendirmelerine ilave yapacağım bir husus, HAKEMLER ve yönetimimizdir. Geçen hafta Fenerbahçe-Sivas maçı hakemi tamamen yanlı ve hatta kötü niyetle maçı yönetmişti. Bu hafta Denizli-Sivas maçı yine kötü niyetli ama başka bir hakem tarafından yönetildi. Burada yönetim ve başkanımıza düşen görev ("R'leri seven başkan, Tüpçüoğlu başkan ve Otelci başkan yöneticilerin yaptığı gibi) hakem atamalarına müdahale etmek olmalıdır. Aksi halde biz bu hakemler tarafından düşürülürüz.

ayna26
08.02.2010, 11:50
Maça Sivas kontrollü başladı, seyirci bu maçta istekliydi.İlerleyen dakikalarda cılız da olsa denizli atakları oldu, defans geçmişe göre az hata yaptı, takımda birlik oluşmaya başlamış, ama dikkatimden kaçmayan bizim oyuncular arasında az da olsa bir uyumsuzluk var.Bu ilerleyen dönemlerde atlatılır.Maçın ikinci yarısı güzeldi, bazıları denizlinin küme düşmeyi garantilediğini bu takımı yenmenin bir ölçüt olmadığını söylemişler.Ama geçen hafta bu maç öncesinde de denizlinin çok iyi top oynadıklaırnı söylüyorlardı, şu gerçeği unutmamak lazım, büyük takımlara karşı iyi motive olan takımlar sonraki haftalarda kötü oynuyor.F.Bahçe karşısında diyarbakır iyi oynadı deniliyor ama unutmamak gerek bu bizim maç için ölçüt değil, biz diyarı yeneceğiz.tırmanışımız devam edecek.saha içindeki olaylarda denizl tarafı aşırı kışkırtıcı davrandı, özden denen beyin özürlü daha insani olsaydı bu olayların hiç biri olmazdı.olan bizim kaptana ve cezalı duurma düşen ermana oldu.takımda istek var, bu ilereleyn süreçte sivası yukarılara taşır, 4-5 maçlık sürekli galibiyet bizi ilk ona da sokabilir.bekleyelim ve görelim.

izmiriyigidosu
08.02.2010, 13:41
bu galibiyet bi nevi ilaç gibi geldi bu tür kolay rakiplere puan bırakmazsak busene ligde kalırız heralde inş galibiyetlerın devamı gelirde eski sivasımızı yeniden görürüz

bozkurt187
08.02.2010, 13:45
cok iyi oynayamadik ama en azindan güzel mücadele ettik. Mehmet Yildizin yaptigi yanlisti, FB Diyarbakiri yense cok güzel olacakti ama olmadi ne yazikki. Insallah bu Hafta Diyarbakirdan Puanla döneriz.

Metal Gear
08.02.2010, 16:09
Akşam M.Topuz'a kırmızı vermeseydi hakem küfürü basacaktım!:)

Yigido DogaN
08.02.2010, 19:04
Herkes maçtan önce biraz tedirgindi....HAva çok çok soğuktu...Skorboard da bir ara 2. devre hava sıcaklığının -5 olduğunu bile gördük...Stadın nerdeyse 3 te 2 si doluydu;kale arkalarında bira boşluk vardı...Tarftar elinen geldiği kadar maçta takıma destek olmaya çalıştı..Bu maçta İstanbul Taraftar Derneğinden gelen Misafirlerimiz de vardı, kendileri kale arkasında maç boyunca takıma tezahurat yapıp destek oldular....İlk yarı genelde dengede geçti....Karşılıklı ataklar vardı;2 takımda birbirini sürekli kontrol ediyordu.. Denizli daha çok Youla ile sonuca gitmek istiyordu...Yasin Youlaya gelen her topa ilk müdaheleri doğru yapınca;orta sahada alan daraltınca Denizli takımı fazla kaleye gelemedi;sivassporda orta saha oyuncuları Keita ve Taider bu maçta daha iyi bir futbol sergiledileler..Keita bu maçta diğer maçlara göre kondisyon yönünden dah a iyi gözüktü..Keita ise orta sahada her topa müdahale etti;ileri geri her topa koştu mücadele etti ve maçın en iyi oyuncularından birisi oldu...Hatta ilk golün asistini bile yaptı...M.Yıldız ise arkası dönük olarak topu tutarak takıma katkı sağladı. Yalnız M. yıldız ın hala hazır olduğunu düşünmüyorum...Çünkü Hala yürüyerek oynuyor....Ama yine de onun olması hem takımı ateşliyor,hem de takıma güven veriyor....2. yarı takım maça golle başladı..Sonrasında kaleci ÖZDEN'in provakosyonuyla ortalık karıştı;herkes birbirine girdi..Olay sırasında olayla hiç ilgisi olmamsına rağmen ortalalığı karıştırıp olayların büyümesine ve her 2 takımdan da oyuncuların k. kart görmesine neden olan KALECİ ÖZDEN'İ KINIYOR VE VİCDANIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.....D. bakır gibi önemli maçta M. Yıldız ın olmaması haftaya takım çok zorlayacak...Denizli kalemize gelmeye çalıştı;şuursuzca bastırdı ama istediği pozisyonları 1 tane hariç bulamadı..O pozisyonda da Kaleci Özden in vuruşunu kaleci Akın doksan çıkarınca Denizli Kümeye-Denizli Kümeye sesleriyle stat inlemeye başladı...O pozisyonun arkasından hızlı bir şekilde gelişen atakta Musa Özden'e yaptığı harekatlerin cezasını kesti ve skoru 2-0 yaptı...Maç ta böylece bitmiş oldu;tabi ki Denizli'nin Kümede Kalma Umutları da.......

agzına diline saglık gardaş... vallah oradaki havayı yaşattın bana ..saolasın ..
HARİKA YORUMLAR ARKADAŞLAR COK SAOLUN..İNŞALLAH BU LİGDE KALICAZ..
VALLA O BURAKI BİZİM TAKIMA ALSAK HARİKA OLUR DERİM ..1 98 BOYU VAR SEDATLA YASİN VE DİALLOYLA MBENBADA GELDİMİ HARİKA OLUR..NESE ..DİYARI DAGITIRIZ BU HAFTA MANISA MACINDA MÜTHİŞ BİR ATMOSFER BEKLIYORUZZ..

efendigardaş
08.02.2010, 19:48
HHOCA MAÇA MÜDEHALELERDE BİRAZ GEÇ KALDI MAÇI SOĞUTAMADI MEHMET YILDIZI DİNLENDİRECEK KAMANANI ALACAKTI,, BU OLAYLAR OLMAZDI CİHANI ALMAKTA ÇOK GEÇ KALDI KÖTÜ OYNADIK AMA KAZANDIK ÖNEMLİ OLAN BU ZATEN...***

Besyo_cu
08.02.2010, 19:57
Maçın en iyisi kimdi ? Akın Vardar

Maçta göze çarpanlar ? Rakip kalecinin çaresizlikten düştüğü içler açısı durum.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 Puanı aldık ya gerisi boş...

Taraftar nasıldı ? Galibiyeti görmeyeli baya olmuştu özellikle böyle bir maçta ki galibiyeti görmek herşeye değerdi bu yuzden taraftar elinden geleni yaptı

MaXiMuM
08.02.2010, 20:13
defans hattında biraz toparlanma var gibi gördüm.. umarım rakip denizli olduğu için bizleri yanıltmıyordur bu durum.. ama özellikle yasin de gözle görülür bir düzelme var bence..

şarkışla 58
08.02.2010, 21:58
Artık bu saatten sonra iyi futbol falan hikaye önemli olan 3 puan

oktay69
09.02.2010, 16:05
Bakın arkadaşlar evet zaten denizlispor'un gücü yok ama direniyor.

Sivas geçen haftalara göre daha dirençli idi buda bir gerçek, Ben bir spor paylaşım kanalında hep köşe yazıyorum ve facebook dahil çokta takip eden var, ben hala takım nereden nereye geldi diyorum.

Bumu olmaı idi, geçen yıl az kalsın şampiyon olacak takımdan küme düşen hele ilk yarı tel tel olan Sivas'mı laik idi bu şehre, geçen sene bu forumda Beşiktaş ile çekişirken laf atarken bu yıl aman kümede tutunalım deniyor.

O yüzden maçı değil genel ortamı sorgulamak lazım. Geçen sezon sonu ben Bülent hoca hakkında yazarken çok tepki aldım. Olurmu, haksızlık değilmi diye ama zaman beni haklı çıkardı.

Vermekte mahsur bulmuyorum vakti olan turkeyspor.com olarak bir bakarsa orda gelecegi gördük sanki.:confused: