Orijinalini görmek için tıklayınız : "Burası savaş alanı değil futbol sahası"
SivasSpor.Com 07.02.2010, 19:15 http://resimzade.com/Show.html?i=16763&token=17134
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, 2-0 galip ayrıldıkları Denizlispor maçında yaşanan olaylara değinerek, ''Futbol sahasında harbe dönen görüntüler var'' dedi.
Ertuğral maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın son anlarında çıkan olaylara canının sıkıldığını ifade etti.Futbol Federasyonu yetkililerini, bu tür sahnelerin Türkiye'de görülmemesi için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çağıran Ertuğral, ''Çünkü burası bir savaş alanı değil, burası bir futbol sahası'' diye konuştu. Takımların centilmenlik içerisinde mücadele etmeleri gerektiğini anlatan Ertuğral, yaklaşık 33 yıldır profesyonel futbolun içerisinde olduğunu belirterek, Denizlispor kalecisi Özden'in maçtan sonra yaptığı hareketleri eleştirdi.
Karşılaşma sonrası çıkan olaylara, Denizlispor kalecisi Özden'in yaptığı hareketlerin neden olduğunu iddia eden Ertuğral, bu hareketlerin Futbol Federasyonu'nca görülmesi ve Özden'e çok büyük bir ceza gelmesi gerektiğini savundu. Ertuğral, ''Maç bitti, o ise hala soyunma odamıza gelerek kabadayılık yapmaya çalıştı. Bu tür sahnelerin Türk futbolundan çıkması lazım. Bu tür şeyleri Türk futbolunda bir daha görmek istemiyorum. Hakemleri devamlı suçluyoruz ama saha içindeki bu tür sahnelere nasıl engel olsunlar. Her insanın bir psikolojik dengesi var. o insanlara bu konularda biraz daha yardım etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Sahada gerginliğin, kavganın olduğu futbolu ortadan kaldırmak için basın mensuplarına ve teknik adamlara önemli görevler düştüğünü vurgulayan Ertuğral, ''Şu tarz futbolu Türk futbolundan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapalım. Çünkü bu resimler Türkiye'de kalmıyor, yurt dışına da çıkıyor'' dedi. Maçın çok gergin geçtiğini anlatan Ertuğral, ''Rakip takım futbol dışında adeta basketbol oynadı. Devamlı havalardan top geldi. İkinci topları kazanmaya çalıştık ama ilk devre kazanamadık. İkinci devre daha iyi organize olduğumuzu düşünüyorum'' diye konuştu.
Futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik eden Ertuğral, ''Hakikaten savaştılar, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biraz daha sakin olup, kontrataklarda biraz daha dikkatli olabilseydik, zannediyorum olayı erken bitirebilirdik. Kalecimiz Akın son dakikalarda bir topu inanılmaz bir refleksle çıkardı. Bu kurtarışla galibiyette önemli bir pay sahibi oldu'' ifadelerini kullandı.
-AVRUPA ŞAMPİYONASI KURALARI-
Muhsin Ertuğral, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemeleri kurası ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: ''Biliyorsunuz, Dünya Kupası eleme gruplarının kuraları çekildiğinde de herkes 'dünya kupasına gidiyoruz' dedi. Fakat futbolda çıkıp oynamak gerekiyor. Son yıllarda kendimize güvenimiz sonsuz. Bu da güzel bir nokta. Fakat çok iyi organize olup, mutlaka futbolumuzu Avrupa'da duyurmamız gerekiyor. Bu yeteneğe de sahibiz.
Kağıt üzerinde Avrupa Şampiyonası eleme grubundan çıkma şansımız büyük. Fakat maalesef her şey kağıt üzerinde belli olmuyor. Teknik direktörün kim olacağı belli olsun, ona göre hangi ekole gideceğiz, hangi sisteme gideceğiz, onu da bir belli edelim. Ondan sonra bize de görev düşüyor. Çünkü bu ligin hocaları olarak hepimiz, elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız.''
-MUSA GOLÜNÜ, KIZINA VE EŞİNE ARMAĞAN ETTİ-
Bu arada Sivasspor'un 2. golünü atan Musa Aydın, bu golü kızı Ceylin'e ve eşine armağan ettiğini söyledi. Gol attığı için ayrıca mutluluk yaşadığını ifade eden Musa Aydın, evden çıkarken kızı Ceylin'in ''İnşallah bu maçta gol atarsın babacığım'' dediğini belirterek, ''Golümü kızıma ve eşime armağan ediyorum. Bizim için önemli bir galibiyat aldık. Denizlispor açısından da kümede kalma mücadelesinde bir umut maçıydı. Maç stresli geçti. Fakat galip gelmesini bildik. İkinci yarıdaki ilk galibiyetimizi aldık. İnşallah üst üste galibiyetler alıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
Yasin Çakmak ise özverili bir şekilde futbol oynadıklarını ve mutlak kazanmaları gereken bir maçtan iyi mücadele edip galip ayrıldıklarını söyledi. Taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Yasin, ''Bizi böyle desteklesinler, bundan sonraki maçlarda da elimizden gelenin en iyisini yapıp, terimizin son damlasına kadar sahada mücadele edip, bu takımı bu sene ligde bırakacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.
58isML58 07.02.2010, 19:21 Hocamiz cok buyuk insan :) nerde nasil konusmasi gerektigini biliyor bazilari gibi cenesi dusuk degil......
bugra5858 07.02.2010, 19:23 Erkan Sekman Ve Özden Bunlar Ortalığı Karıştırdı Bunlar Yüzünden Mehmet Yıldızda Kırmızı Gördü:mad:
Hoca teknik direktörlüğünü tenkid edecek kıratta değilim lakin hitabetini takdir ediyorum. Seviyoruz seni, yanındayız..
58sivas58spor58 07.02.2010, 19:24 Erkan Sekman Ve Özden Bunlar Ortalığı Karıştırdı Bunlar Yüzünden Mehmet Yıldızda Kırmızı Gördü:mad:
evet ama memo da cok güzel bir tokat atti
yıldız beldesi 07.02.2010, 19:29 olayı ateşleyen futbolcu kaleci özden. yaptığı hareketle tahrik etti mehmet yıldızı ve kendisi sarı kartla yırttı. oh be ne ala adamlar yenilince hemen maçı çirkinleştiriyo
yigidomustafa58 07.02.2010, 19:29 maçta olan alaylar canımızı sıktı gerçekten terbiyesizliğin başlangıcını kaleci Özden yaptı bence
onur_sivas 07.02.2010, 19:30 öncelikle futbolcu ve teknik ekibimizi kutluyorum.özellikle 2. yarıda iyi oynayarak mücadele ederek çok değerli 3 puan aldılar.maçtaki olaylara gelince basiretsiz hakem korner atışının çabuk kullanılması için kendini yırtan denizlisporlu futbolcuya sarı kartını gösterse hiçbişey olmayacaktı..olaylara seyirci gibi bakan yunus kolayı seçiyor,ayırmaya giden mehmete kırmızı,kendini yere atan futbol sahtekarı emek hırsızı özdene sarı kart..topu yere vuran ibrahim ege ye hiçbirşey yok(Tabi sarısı vardı).artık bu maçlardan ders çıkarmalı,tahriklere ve oyunlara gelmemeli sakince oynayıp puanlarımızı toplamalıyız..HEP DESTEK TAM DESTEK..HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSSSSSS...
yıldız beldesi 07.02.2010, 19:32 helal olsun mehmet yıldıza sesini çıkardı ve tilki kaleciye süper bi tokat patlattı. kimse bir daha bizim stadımızda olay çıkarmasın yoksa mehmet yıldız gelir hesabını keser. herkes akıllı olsun adam olsun len
yıldız beldesi 07.02.2010, 19:34 biz yiğidoyuz evel Allah horozu da keseriz diğer kuşları da
Divriği58- 07.02.2010, 19:39 Olayların bu noktaya gelmesinde mehmetinde suçu var daha sakin olmalıyıdı .. en az 2 hafta takımı yalnız bırakacak şimdi
58akif34 07.02.2010, 19:52 ne yazıkkı yenılgıyı hazmedemeyen bır takım vardı karsımızda psıkkolojık olarak cökmüş bir takımdı böyle olaylar olacağı belliydi federasyon gereklı yerlere ceza verecegıne ınanıyorum ve denızlısporu kınıyorum
58_babacan_58 07.02.2010, 20:16 hakem ve denizlisporlu özdenin cirkin hareketlerine ragmen bu zorlu sinavi sivasspor gecmis bulunmaktadir.denizli matematiksle olarak daha düsmedi,amapisikoljik olarak düsdüler bence.tffden kaleci özden agir bir ceza vermesini istiyorum,mac boyunca gerek sahadaki gerek yedek kulübemizdeki futbolcularimiza küfr etti.yaptigi oyunla kaptanimizi oyundan attirti.mac sonunda maglubiyeti icine sindirmemis olacak ki,sivasspor soyunma odasina girerek futbolculara agir hakaretler etmis.tebrikler yiğidom.
Boyle olaylarlarin yasanmasi kacinilmazdi zaten, denizli dusmeye en buyuk aday, bizse altlardan kurtulmak icin mucadele veren bir takimiz.
izledigim kadariyla Taider topu alip kose vurusu kullanmaya gidiyor galiba, o arada da Erkan Taideri yavas hareket ettigi icin itikliyor. hakem zaten o anda geliyor Erkan ve Taider'in yanina, Erman'in ne isi var ordada gelip Erkan'i itikliyor, birak hakem yapacagini yapsin.
O andada zaten Denizlinin kalecisi geliyor arkasindan Mehmet Yildiz. Sonrasi malum iste istenmeyen olaylar. Gordugum kadariyla (bilmiyorum ama) Mehmet Yildiz okadar sert vurmadi, ama firsat bu firsat dercesine kaleci kendini yere atti. Bu demek degilki Mehmet Yildizin yaptigi hareketi kabul ediyorum, Mehmet Yildiz bence kaptan olarak cok acemice davrandi. Umarim agir bir ceza gelmez.
Kaleci bence cok ucuz kurtuldu sari kart ile. Ama kaleci Ozden'in ve Kaptanimiz Mehmet Yildizin bu olayda hatalari cok buyuk.. Ozden'in de kirmizi gormesi gerekirdi bence..
eyuphulagu 07.02.2010, 20:37 Arkadaşım sen takımın kaptanısın;senin neyine gerek kaleciyle muhatp olmaya;bazı arkadaşlar M. YILDIZ ın yaptığı harekeketi alkışlıyor;ben ise kesinlikle tasvip etmiyorum...M. YILDIZ bu takımın kaptanı olduğunu kesinlikle unutmamalı....M. YILDIZ Özden in dolduruşuna geldi ve o hareketi yaptı;keşke yapmasaydı;çünkü hakem sadece M. Yıldız a da k. kart gösterbilir takımımızı 1 kişi de eksik oynatabilirdi....Ayrıca bu pozisyonun yüzünden 2-3 dak.lık uzatma yerine tam 6 dak. uzatma oynattı...Bu dak. larda gol bile yiyebilirdik;Eğer Özden in vuruşu gol olsaydı Sivasspor gerksiz yer 2 puan kaybetmiş olacaktı...Umarım Mehmet oynamadığı süre içinde bu maçın tekrarını izler ve yaptığı hareketi bir defa daha muhasebe eder...D. bakır maçı çok zor olacak zor....Umarım bu maçta M. yıldız ı aramayız....
Hocanin konusmalarina bayiliyorum cok profesyonel hoca baskanim Allah sizden razi olsun
http://resimzade.com/Show.html?i=16763&token=17134
Futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik eden Ertuğral, ''Hakikaten savaştılar, ellerinden gelen her şeyi yaptılar.
Hocam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım. Hem bir öğretici ve takımın hocası olarak Türk futbolunun bu görüntülerden uzaklaşmasını istiyorsunuz hemde yukarda da belirttiğiniz gibi savaşmaktan bahsediyorsunuz. Bence bu söylemler bile yetiyor. Biz yıllarca -ölmeye ölmeye geldik, bu maçı almaya geldik- yada-vur kır parçala bu maçı kazan- vs gibi söylemleri duyduk. Bana göre sizlerin taraftardan başlayarak bu tarz düşünce ve tezahüratlardan başlamanız gerekiyor. Maça gelince Manisanın yenilmesi Kasımpaşa nın berabere kalması ve bizim kazanmamızla sevindik, biraz önce ise Diyarbakırın 1 puan almasına üzüldük. Bizim için 6 puanlık bir maç bu değildi. Bizim için 6 puanlık maçlar Diyarbakır ve Manisa maçlarıdır. Denizli zaten bir yerlerde havlu atacaktı ama tabiki kazanmamızda çok önemli. Şimdi düşünüyorumda Mehmet Yıldız sız en az 2 maç oynayacağız. Allah yardımcımız olsun ne yapacağız bilemem ama Diyar çok moralli çıkacak karşımıza..
şarkışla 58 07.02.2010, 20:57 Haftaya D.bakır maçında işimiz çok zor Mehmet de olmayacak
subasi29 07.02.2010, 21:00 Guzel Bir Galibiyet Aldik,Herkese Armagan OlSUN
Mehmetin bu zorgunlerimizde aramizdan ayrilmasi kart cezalisi olarak,bizi biraz zorlayacak
Sevindirici olan 3 puan almamız. Ama üzünldüğümüz nokta ise Mehmet in kırmızı kart görmesidir. Bu kırmızı kart ise Mehmet e 2 maça maal olacak. Peki Mehmet e 2 maça maal olması mıdır sadece ???? hayır elbette.... Burda Mehmet değil Sivas a maal olmuştur bu kart. Mehmet takım kaptanı yapmaması gereken bir hareket yüzünden önümüzdeki hayati değer taşıyan 2 maçta yer alamayacak ve belkide bu 2 maç Sivas ın kaderini belirleyecek. Bu yüzden Mehmet in yaptığını hiçde doğru bulmuyorum....
Hadi saha içindeki gerginlikte devam ettirdikleri için bizimkilerinde payı vardı da maçtan sonra gelip kabadayılık senin neyine be ********... Her neyse gitsin dövünsün dursunlar evlerinde artık,biz önümüze bakalım...3 puanı alan taraf biz olduk,gerisi yalan...
subasi29 07.02.2010, 21:22 top oynamaya degil artislik yapmaya gelmisler ama biz 4 eylulde film cekmiyoruz !!!!
ercan58.a 07.02.2010, 21:25 haklısın muhsin hoca seni seviyoruz bu takımı düzeltecegine inanıyoruz helal olsun
kiNgSiZe58 07.02.2010, 21:26 denizli kim oluyormusda kabadayilik tasliyabiliyor. ss, denizliyi tükrügünde bogar
subasi29 07.02.2010, 21:31 denizli kim oluyormusda kabadayilik tasliyabiliyor. ss, denizliyi tükrügünde bogar
Servet Olsaydi Sumuguyle Bogardi,Malum sahanin hertarafina tukururdu :D
yigido yakup 07.02.2010, 21:50 hocam burasi türkiyede burda lig cetin gecer ve bu tür olylari dahi artiya cevirmek kazancli cikmak zorundayiz.
mac sonrasi özdenin hareketleri artislik keske bizim soyunma odasina girseymis yuvarlanir cikarmis.)))))
joe cole 07.02.2010, 21:53 hoca dogru konusuyor bazıları gıbı konusmak ıcın konusmuyor!!! maca gelınce alınması gerenken mactı ve alındı bıttı gerıde kaldı artık onumuzde cok onemlı bır dıyarbakır macı var dıyarbakırı bugun ızleyınce vede bugun bızı ızleyınce ısımızın gercekten ne kadar zor oldugunu gordum Allah yardım etsın bıze insallah haftayada mutlu bır sekılde buraya yorum yazarız...
konartr58 07.02.2010, 21:57 mehmet yıldız geçen yıl şampiyonluk stresi taşıyordu.bu yılda düşme mücadelesi stresi.Ama ligde tecrübeli olması ve tahriklere kapılmaması gerekirdi.Önümüzdeki maçlar kritik.bir an önce bu dar boğazdan sıyrılmamız gerekmektedir.en az iki maç yoktur.takım sevgisi bu değil.oyuncularımızı da şiddet için tahrik etmemeliyiz.
unutmayalım ataların bir sözü var.
bir çivi düşer nalı düşürdür.Bir nal düşer atı tökezletir.At tökezler yiğit düşer.Yiğit düşer meydan düşer.O nedenle dikkatli olmalıyız.
galibiyet için kutluyorum.sanırım gelecek hafta sivas için önemli ve geleceğini gösteren örnek bir maç olacak.ya herro ya merro derler ya o türden.
Elbeyliliyiz 07.02.2010, 22:07 bu özden kaleci ortaligi karistirdi tahrik etti bizimkileri hocam yanindayiz insallah böyle olaylar tekrar etmez ve hakkedenler gereken cezayi alirlar artik seri galibiyetler alma zamani...........hocam arkandayiz ama daha cok calisalim yapacak cok isimiz var
subasi29 07.02.2010, 22:12 malesef burada yenilgiyi hazmedemeyen unutuyor ortamin saha oldugunu kendini rigkte sannediyor
Hocamiz dogru konu$mu$. Denizlinin kalecisinin aglamasiylan dü$me ani insanin kafasini kari$tiriyor -> Adam yanli$ meslegi secmi$. Mehmet Yildiz biraz akilli davranmasi gerekiyordu.
$arki$lalilara özel selam
Metin ÖZCAN
ortalı denizlinin kaleci karıştırdı olan mehmet oldu ve kaleci kırmızı kart bile yemedi .
Umut58SS 07.02.2010, 22:26 Mehmet Yıldıza kırmızı kart verilmesi hata.
Mehmet'e kavustuk derken bi kaç maç yine uzak kalacağız.1 maç ceza alırsa sevineceğim
oquzh4n58 07.02.2010, 22:36 http://resimzade.com/Show.html?i=16763&token=17134
Yasin, ''Bizi böyle desteklesinler, bundan sonraki maçlarda da elimizden gelenin en iyisini yapıp, terimizin son damlasına kadar sahada mücadele edip, bu takımı bu sene ligde bırakacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.
bu konsma hosuma gıttı ve ayrıca o ********lern yuuzunden olan bıze mehmet ımıze oldu malesef
gerçekten çok değerli bir hocaya sahibiz, sivasımızı sivassporumuzu,sporu,futbolu çok iyi derecede bilen ve temsil eden bir hocamız var...
kolukisa 07.02.2010, 23:50 Evet burasi savas alani degil,fakat ne yazikki savas alanina ceviren kendini bilmezler sahada yerlerini aliyorlar.Ben macin ozetini su saatlarde(23:30 hollanda) Teleligde seyretim,Mehmet Yildiz'a soyliyecek cok sey var fakat bukardesimiz kulaklari sagir gozleri kor,ve yonetim ondanda kor be kardasim bul bu adami ve bunun gibilerin yerine oyuncular burunlari surtsun,sen daha yeni sahalara donmus sun senin ne hakkin var orada kaleciye saldirip yumruk atmak ve ardindan da yumrugu yiyip nakavt olmak,yakisiyormu be kardesim sen bir camiayi temsin ediyorsun,kendine ceki duzen ver,2veya 3 mac ceza alacaksin,nerede kaldi senin takima takviyen,bu zarardan baska birsey degil,Sen mudahale etmesen belkide Deniz'li 10 kisi kalacak olayi baslatan kaleci Ozden fakat cigirindan cikaran Mehmet'tir,biraz sakin olun kardesim onunuzde daha 14 hafta var,en onenlisi bak beni yasi mayista 49 kendimi bildimbileli icimde Anadolu takimlarinin surekli basrili olmasi dilegi ve hasreti var senin gibi kendini bilmez uc bes densizin yuzun den senelerdir,hasretiz yeter be kardesim kendinize ceki duzen verin sizlerden den de buyuk biri var bunu unutmayi,Sivas camiasinda bu sitem ve kizginlik dolu yazimdan dolayi ozur diler,basralirar dilerim.:mad::mad::mad:
SEVDAMSIN58 08.02.2010, 06:40 YIGIT KARDESLERIM BEN OZ ELESTIRI YAPMAK ISTIYORUM KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA OLAYLARA SEBEBIYET VEREN KISI KESINLIKLE ERMANDIR NABIL ELINDE TOPLA KOSE NOKTASINA GELIRKEN ONU YAVAS GELMEYE DAVET ETTI VE ARDINDAN RAKIP DE NORMAL OLARAK BUNA RAZI OLMADI VE ERMAN IN CIRKEF BIR SEKILDE RAKIBI YITTI VE KARSILIGINI ALDI MEHMET DE ERMANI DESTEKLEYINCE ORTALIK KARISTI VE DEVAMI GELDI
NOT OZELLIKLE MEHMET KARDESIMIN BU TUR KALABALIKLARDA BIRAZ SAKIN HAREKET ETMESINDEN YANAYIM KENDISINI TURKIYEDEKI TUM TOPCULARIN CEKEMEDIGININ FARKINDA OLUP ONA GORE HAREKET ETMESINI ARZU EDIYORUM CUNKU RAKIBI ZORLUYOR VE CANINI SIKIYOR ONUN ICIN RAKIBIN ISTEDIGIDE ZATEN MEHMETIN KART GORMESIYDI VE RAKIP ISTEDIGINI YAPTI OYSAKI TAKIMIN MEHMET E COK AMA COK IHTIYACININ OLDUGU BIR DONEMDEYIZ ZATEN 8 AYDIR YOKSUN KARDESIM SIMDI BIRDE CEZA ALACAKSIN NE ANLADIK BU ISTEN LUTFEN BU CAGRIMI DUY MEHMET KARDESIM
NOT INSALLAH ERMAN GIBI LERINI BIR AN ONCE TAKIMIMIZDAN AYIKLARIZ VE BU CIRKEF SAHNELERIN ILIMIZDE VE TAKIMIMIZDA GORMEKTEN BIR AN ONCE KURTULURUZ
SEVDAMSIN58 08.02.2010, 06:46 YIGIT KARDESLERIM BEN OZ ELESTIRI YAPMAK ISTIYORUM KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA OLAYLARA SEBEBIYET VEREN KISI KESINLIKLE ERMANDIR NABIL ELINDE TOPLA KOSE NOKTASINA GELIRKEN ONU YAVAS GELMEYE DAVET ETTI VE ARDINDAN RAKIP DE NORMAL OLARAK BUNA RAZI OLMADI VE ERMAN IN CIRKEF BIR SEKILDE RAKIBI YITTI VE KARSILIGINI ALDI MEHMET DE ERMANI DESTEKLEYINCE ORTALIK KARISTI VE DEVAMI GELDI
NOT OZELLIKLE MEHMET KARDESIMIN BU TUR KALABALIKLARDA BIRAZ SAKIN HAREKET ETMESINDEN YANAYIM KENDISINI TURKIYEDEKI TUM TOPCULARIN CEKEMEDIGININ FARKINDA OLUP ONA GORE HAREKET ETMESINI ARZU EDIYORUM CUNKU RAKIBI ZORLUYOR VE CANINI SIKIYOR ONUN ICIN RAKIBIN ISTEDIGIDE ZATEN MEHMETIN KART GORMESIYDI VE RAKIP ISTEDIGINI YAPTI OYSAKI TAKIMIN MEHMET E COK AMA COK IHTIYACININ OLDUGU BIR DONEMDEYIZ ZATEN 8 AYDIR YOKSUN KARDESIM SIMDI BIRDE CEZA ALACAKSIN NE ANLADIK BU ISTEN LUTFEN BU CAGRIMI DUY MEHMET KARDESIM
EK OLARAK SOYLEMEK ISTIYORUMKI KIMSE DEMESINKI GOLU ERMAN ATTI UC PUAN ALDIM AMA BENDE DIYORUMKI BIRDE KAYBETTIRDIKLERINI HESAP EDIN LUTFEN KENDISINE GUVENIP SIVAS A TRANSFER EDEN BULENT HOCANIN IPINI CEKMISTIR YAPTIGI CIRKEFLIKLERLE BUNUDA KIMSE UNUTMASIN BAZI TAKIMLAR DA PASIF OYUNCULAR OLUR VE 11 IN ICINDE KAYBOLURLAR BU SENE TUM TAKIMLAR BU OYUNCULARI BIZE KAKALADILAR UZULEREK SOYLUYORUM IBB ERMAN I HACETTEPE IBRAHIM SAHIN I FENERBAHCE YASIN I DIGERI AGBETU YU BIR DIGERI UGUR KAVUK U VE BIZIM TAKIM MALESEF PASIFLER TAKIMI OLDU GELEN UC CEKTI GIDEN BES BU GIDISAT BIZE YAKISMIYOR MALESEF
NOT INSALLAH ERMAN GIBI LERINI BIR AN ONCE TAKIMIMIZDAN AYIKLARIZ VE BU CIRKEF SAHNELERIN ILIMIZDE VE TAKIMIMIZDA GORMEKTEN BIR AN ONCE KURTULURUZ
BU TAKIMI BU HALE GETIRENLERDE BIZI ZORLAMADAN CEKSIN GITSINLER ARTIK YETER VERDIKLERI ZARARLAR
horozun imiğini kestik keşke özdenin'de kulağını kesseydik.:) bu olayları başlatmazdı.bu tür tahriklere karşı sakin olmak lazım ama maçın stresi işde ne diyelim.
emin kara 08.02.2010, 09:41 Mehmed bu takımın kaptanı takım ona emanet onun yaptıgı haraket takıma agır gelmez inşallah önümüzde zor maçlar var takımın mehmetten yoksun olması beni endişelendiriyor ama olayların bu hale gelecegini bilememiştir bulundumuz konumdan dolayı her iki takımda gergin olacagı belliydi burada hakem nabilin agır haraketinde nabili uyarsa idi oyuncular devreye girmemiş olacaktı ve gereksiz kartlarda görmeyecektik umarım mehmete agır ceza verilmez ona takımın ihtiyacı her zamankinden daha fazla
Hocam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım. Hem bir öğretici ve takımın hocası olarak Türk futbolunun bu görüntülerden uzaklaşmasını istiyorsunuz hemde yukarda da belirttiğiniz gibi savaşmaktan bahsediyorsunuz. Bence bu söylemler bile yetiyor. Biz yıllarca -ölmeye ölmeye geldik, bu maçı almaya geldik- yada-vur kır parçala bu maçı kazan- vs gibi söylemleri duyduk. Bana göre sizlerin taraftardan başlayarak bu tarz düşünce ve tezahüratlardan başlamanız gerekiyor. Maça gelince Manisanın yenilmesi Kasımpaşa nın berabere kalması ve bizim kazanmamızla sevindik, biraz önce ise Diyarbakırın 1 puan almasına üzüldük. Bizim için 6 puanlık bir maç bu değildi. Bizim için 6 puanlık maçlar Diyarbakır ve Manisa maçlarıdır. Denizli zaten bir yerlerde havlu atacaktı ama tabiki kazanmamızda çok önemli. Şimdi düşünüyorumda Mehmet Yıldız sız en az 2 maç oynayacağız. Allah yardımcımız olsun ne yapacağız bilemem ama Diyar çok moralli çıkacak karşımıza..
Niyetim kimseye cevap vermek değil. Ancak bir inan bu konuşmadan ancak bu kadar 'garip' bi anlam çıkarırır. Savaşmak demek, her zaman karşı tarafa zarar vermek, ya da birilerini öldürmek değildir. Kastedilen, verilen mücadeledir zannımca. Hani bilirsiniz, Efendimiz bir savaş dönüşü şu cümleleri söyler; 'küçük savaş bitti asıl şimdi büyük savaş başlıyor, nefis savaşı'. Hadis yorumlamak haddim değil lakin; nefse galebe etmek, kazanmak anlamında. sanırım burada da hoca 'çok fazla çabalayarak kazanmak'tan bahsediyor. Tezahürat kısmına ise katılıyorum.
ZALIM_58 08.02.2010, 10:13 helal olsun mehmet yıldıza sesini çıkardı ve tilki kaleciye süper bi tokat patlattı. kimse bir daha bizim stadımızda olay çıkarmasın yoksa mehmet yıldız gelir hesabını keser. herkes akıllı olsun adam olsun len
MEHMET HESABINIM KESER AMA MEHMET E DE 3 MAÇ CEZA KESERLER TAKIMIMIZ AÇISINDAN HİÇ İYİ OLMADI BU
Rallim58 08.02.2010, 10:34 Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözüne birde "şereflisini" ekleseymiş (gerçi ahlak içerisinde herşey var ama) demek geliyor içimden. Denizlispor kalecisi Özden'in başlattığı çirkin hareketler nedeniyle yaşanan olayın faturası sahada Mehmet Yıldız'a kesildi.
Federasyon; sahada kesilen faturayı dikkate almayıp, gerçek faturanın federasyonda, kasetlerin izlenmesi ile netleşeceğine inanıyorum. Atatürk'ün söyleminden yoksun Özden'e gerekli ceza verileceğine inanıyorum.
Mehmet Yıldız ve Özden takım kaptanları olarak olay mahallindeler. Kaptanların olay yerine geliş şekillerine bakıldığında hangi kaptanın ne amaçla geldikleri aleni olarak bellidir.
Tesbitleri yapacak disiplin kurulunun, Özden'e vereceği cezayı dikkatle takip edeceğiz ve göreceğiz.
Sivassporumuz bu müsabakada yaşananlardan gerekli dersi çıkarıp, her haftayı ayrı final düşünerek çalışmalarını sürdürmelidir. Aksi halde her hafta bir "Yıldızımızı" kaybederek oynanacak oyunların senaryolarının yazıldığı şu günlerde, senaristlerin işini kolaylaştırmş oluruz. Çok dikkatli olmalıyız...
BüYüK SiVaS 08.02.2010, 10:52 hpcam sende yırttın ama hala hata yapıyosun agbetu 11 oyuncusu değil elrio ıynamalıydı onun yerine dediklerinde tamamen doğru özden salağa sivasda sivaslıya bulaiıyo demekki maçtan önce çok içimiş aptal
KUTLUYORUM SİZİ HOCAM BİZE HEP BÖYLE GÜNLER YAŞATIN
effenberg 08.02.2010, 10:52 Hacamiz dogru söylemis gercekten sahalar savas alani degil de artik futbol sahasi olsun bu tür olaylar kabul edilir gibi degil.
Zaten böyle bir maca öyle birhakemin(Manisa bölgesi) verilmesi cok yanlis bir tercih bence TFF tarafin dan.
Denizlisporun zaten yenilecegini herkes biliyordu buna karsilik Sivasspora gereksiz sari veya kirmizi kart verilibilir mantigi ile secilmis bir hakem.
Bir cok kez baktim M.Yildiza niye kirmizi kart verilmis anlamis degil O tür itisme haraketler her mac da oluyor..
gerilen bir ortamda kimse sinirlerine hakim olamadı aslında pahalıyada patladı
Besyo_cu 08.02.2010, 20:01 Antep'ten kovulan Erkan Sekman ortalıgı karıştırdı buna da çirkeflik abidesi özden uyunca ortalık karıştı. Denizlispor çirkef oyuncuları yüzünden bank asyada mücadele edecek en kısa sürede temizlenip tekrar süper lige gelmesi dileği ile.
kangalliahmet 08.02.2010, 20:48 hocam iyi insanda biraz strateji hatası yapmış burası savaş alanı değil dediyse mehmet yıldız 2 maç alacaksa 3 maç alır olayları özdene mal etmesi ve sonra savaş alanı değl dese daha iyi olacaktı bide kırmızı kart neden yemediğini belirtmesi gerekirdi özdenin asıl kahraman özden çünki..
Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözüne birde "şereflisini" ekleseymiş (gerçi ahlak içerisinde herşey var ama) demek geliyor içimden. Denizlispor kalecisi Özden'in başlattığı çirkin hareketler nedeniyle yaşanan olayın faturası sahada Mehmet Yıldız'a kesildi.
Federasyon; sahada kesilen faturayı dikkate almayıp, gerçek faturanın federasyonda, kasetlerin izlenmesi ile netleşeceğine inanıyorum. Atatürk'ün söyleminden yoksun Özden'e gerekli ceza verileceğine inanıyorum.
Mehmet Yıldız ve Özden takım kaptanları olarak olay mahallindeler. Kaptanların olay yerine geliş şekillerine bakıldığında hangi kaptanın ne amaçla geldikleri aleni olarak bellidir.
Tesbitleri yapacak disiplin kurulunun, Özden'e vereceği cezayı dikkatle takip edeceğiz ve göreceğiz.
Sivassporumuz bu müsabakada yaşananlardan gerekli dersi çıkarıp, her haftayı ayrı final düşünerek çalışmalarını sürdürmelidir. Aksi halde her hafta bir "Yıldızımızı" kaybederek oynanacak oyunların senaryolarının yazıldığı şu günlerde, senaristlerin işini kolaylaştırmş oluruz. Çok dikkatli olmalıyız...
valla bu özden denen kaleci bozuntusunun bir internet sitesi veya face sini bulup burdanda tepki vermeliyiz bence..haklı söze ne denir agam eline yüreğine sağlık
Hocamız gene ağzına yakışanı söylemiş. Ağzına sağlık Hocam bu takımla inşallah sizinle daha iyi yerlere gelecektir.
sucu hep baskasinda aramayin. Bence bunu ILK baslatan Nabil Taider oldu.
Tabiki Adam taktikce zaman oynuyor, Topu sakliyor ama bu normal bisey. ama bunu gerginlik ana getiren önce sekman sonrasi Kaleci Özden...
sucu hep baskasinda aramayin. Bence bunu ILK baslatan Nabil Taider oldu.
Tabiki Adam taktikce zaman oynuyor, Topu sakliyor ama bu normal bisey. ama bunu gerginlik ana getiren önce sekman sonrasi Kaleci Özden...
arkadaşım çok haklısın biz denizlinin yerinde olsak şuanda bizim oyuncularımızdan biri aynı şeyi yapsa bu şekilde düşünürmüydü acaba herkes adam okadar yüreğini ortaya koymuşki golü kaçırınca ağladı yaptığı şeyde haklı demiyorum kesinlikle ama herkes aynı şeyi yapabilir..
tekdoktiri 09.02.2010, 01:34 EVET HOCA ALIŞ TÜRKİYE BURASI SEN BU HAFTA NEYAPCAN O DİYARBAKIR DENİLEN NALET YERDE OHO HOCA BUNLARI AŞ YOKSA BAŞARI HAYEL NOT AL BUNLARI
A.Turan Korkmaz 10.02.2010, 00:26 Burası tam bir savaş alanı hocam, ateş hattı. Küme düşmeme mücadelesi veren takımlardan olmayı istemezdik doğrusu. Fakat işte buradayız ve yaşadığımız gerçeği iyi tespit etmeliyiz. Biz istemesek de mal bu.
Siz Diyarbakırsporlu futbolcuların önümüzdeki maç bizim futbolcularımızı baskı altına alıp, hakemin müsaade edeceği kadar sertlikle bizi yıldırmaya, tahrik etmeye , sinirlendirmeye çalışmayacağını mı sanıyorsunuz? Bu kadar saf mısınız? Ben de Ümid ederim olmasın, ancak yine de söyleyeyim Muhsin Hocam maçta neler olabilir?
1) Rakip takım oyuncuları gerek sözle gerekse davranışlarıyla bizim oyuncularımızı rahatsız edecekler.
2) Eğer maç istemedikleri bir skora doğru giderse, her türlü oyunla (kendini yere atmalar, sakat numarası yapmalar...) puan almak isteyecekler.
3) Denizli maçımız onlara bizim takım oyunculrının nasıl acemice dolduruşa gelebileceğini gösterdi.Bizim alacağımız kartlar, sakatlıklar ve moral bozukluğu onların her türlü işine geliyor.
'Savaş Alanı Olmamalı' sözü güzel bir temenni ama bu bizim takımı kümede bırakmaya yetmez.
Denizli maçından dersler çıkarmalıyız, şikayet etmek yerine, çünkü maç bitti, olan oldu.
Rakip kazanmak ve seni önümüzdeki haftalarda da zor duruma düşürmek için her yola başvuracaktır.Çünkü gelecek yıl süper ligde olacak bir kulüp en az 25-30 milyon dolar para alacaktır, bu parayı kimse elinin tersiyle itmez. Almak için yırtınır.
Çareler:
a) Bundan sonra takımın 1. ve 2. kaptanları (Musa, Cihan ya da kimse), çok daha dikkatli olmalı,Mehmet Yıldızın düştüğü hataya düşmemeli.Mehmet'in en büyük hatası oyuncuları ayırmaya koşmuş , duruma müdahale etmiş olan hakemi de iterek, hiçe sayarak Özdene davranışıdır. Halbuki hakem pozisyona hakim, e Özden herhalde Ermanı öldürecek değil, en çok ittirecek falan.Neden haklı iken haksız duruma düşüyorsun hakemin ne yapacağını beklese,muhtemelen hakem Özdene Ermana hareketten önce sarı, itirazın devamında kırmızıyı verecekti. Uyanık olmalıyız.
2) Rakibin sert oynayacağını bilerek ona göre önlem almalıyız. Hakemi yanımıza almalı, rakibe sertlikten kaçınmalı ama omuz omuza dik durarak da mücadelemizi vermeliyiz.
fatbat2006 10.02.2010, 06:28 kaleci özden yaptığı hareketle tahrik etti önce top toplayıcıyı attırdı sonra olayı sakinleştireceğine fitili ateşleyen oldu böyle futbolculara hakemler her zaman prim veriyor hakemde ona uydu ama tahrikci kaleciye cevapı musa attığı golle verdi. şimdi tam destek
|
|